New England Patriots

75 feliratkozó

több mint 13 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
Arra nem gondol senki, hogy Welker gyűrűt akar nyerni, és bizony ha valaki, akkor ő igazán tudja, hogy jó a Pats, erős is, csak ugye az a fránya SB-győzelem nem akar az istennek se sikeredni?Sobri Jóska
Ez a sok hülye, aki itt maradt, annak esze ágában sincs gyűrűt nyerni! Csak Welker a helikopter közülük.

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 13 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 228 — #NoStress
Maximálisan akceptálva, hogy az NFL üzlet, volna egy kérdésem:
Mi az, amit nem lehet megkapni 2.300.000.000 forintért, de kétszer annyiért igen?
Ugyanis legkevesebb ennyit keresett Welker tavaly.
Tessék belegondolni, hogy mennyi is 10 millió dollár, annak a vásárlóereje, stb.
Naugye.
Arra nem gondol senki, hogy Welker gyűrűt akar nyerni, és bizony ha valaki, akkor ő igazán tudja, hogy jó a Pats, erős is, csak ugye az a fránya SB-győzelem nem akar az istennek se sikeredni?

több mint 13 éve
(peterk, annak van egy érdekes (fény)törése, kap a dolog egy kis vajszínű árnyalatot, hogy egy Colts fan beszél nekünk egy csapat szívének-lelkének megőrzéséről.
Ennek a csapatnak 2001 óta soha nem volt WR a szíve-lelke. Néhány hónapja sutianap professzor úr (aki mégis csak kivételes név a szakmában) által summa cum laude minősített dolgozatomban volt szerencsém kifejteni, itt WR-ek jönnek-mennek, ebben a csapatban más képviseli az állandóságot. 😀 )

Néhány dolgot nem értek a reakciókból.
Akkor menjünk vissza 2006 elejére. Éppen egy SB MVP 2. körben draftolt WR (nem) hosszabbítása miatt ugyanezek a mondatok hangoztak el, mint most. Ilyet nem lehet tenni egy ilyen nagyszerű emberrel és elkapóval. Lehetett.
2007 tavasza. Na, most volt elég ebből az impotens bandából, idehoznak szegény Branch helyére egy seggdugasz punt returner-t, aki néha elkap (67 elkapás, 687 yard és édes istenem 1 (egy!) TD. Ez az egy elkapott TD-je van egész pályafutása alatt!). Volt pofájuk a legendának (mit művelt a SB-ban!) 20 milla alatt kínálni 3 évre. Persze ezt a szerencsétlent (akiért ráadásul, Krisztusom, ne hagyj el, még egy 2. körös picket adott ez a szemét banda) rögtön megdobták egy 5 éves szerződéssel.
Szóval, első kérdésem: Miért tesznek úgy itt néhányan, mintha a Pats FO a tegnapi döntéséhez hasonlót soha az életben nem tett volna, mire fel ez a nagy meglepődés? (Branch-Welker story reloaded Welker as Branch, Amendola as Welker szereposztásban?)

Most már csak egy évet menjünk vissza. WW kap egy két éves ajánlatot tavasszal-nyár elején, ő három évest szeretne. (Ami azért jelzi, hogy ő is érzi, közel a pályafutásának érdemi szakasza.) Az egész herce-hurca vége az egy éves franchise tag. Néhány hónap múlva Hernandez szerződését kiterjesztik 2018-ig (több, mint hat évvel), majd kisvártatva Gronkowskiét 2019-ig (több, mint hét évvel).
Második kérdésem: miért nem tűnt fel néhányaknak, hogy a Pats FO hosszú távú terveiben nincs benne Wes?

Legutóbb néhány hete áradozott itt mindenki, ez ám a Patriots-way, így kell ezt csinálni, a miénk a legfaszipántosabb franchise széles e földkerekségen. Tudtommal senkit nem cseréltek le a FO-ból, ez még ugyanaz a franchise.
Harmadik kérdésem: Mikor fogadjuk el végre, hogy lehetséges ugyan, hogy a mi franchise-unk a legfaszipántosabb, de az biztos, hogy egyike a leginkább érzelemmentesen, kemény szívvel döntőknek?

TB, Gronkandezék hosszabbítása - Welker elengedése és Amendolával pótlása: ez így együtt a Patriots way. Szerintem.

(Báró Úr! Á, most látom, hogy már kyobalu pontosan leírta, hogy mit gondolok Wes döntéséről, úgyhogy csatlakozom a véleményéhez.)

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 13 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 853 — SuperBowl Champions 2013/2014 II 2025/2026
Milyen kitűnő üzenet ez a leendő roster tagoknak 😊 Gyere, játssz nekünk , vidd a hátadon a csapatot, mert mi honoráljuk a csapathűséggel társuló kiemelkedő produktivitást. Vagy nem.
BB visszatetszően kezeli a játékosokat amikor szerződésekről van szó. Meg is lett az eredménye. Seymur is mesélhetne.
több mint 13 éve
Sztyopa 315
Elit O-val még nem nyertünk SB-t.
Most már akkor maradjon Talib, és hozzuk el az egyik Ravens S-t.

Why so serious?
több mint 13 éve
Egon bá New England Patriots 1 219 — Saints GM
Én is sajnálom, hogy elment Wes, de semmi sem fekete, vagy fehér!

LordTamas által leírtakat annyival egészíteném ki, hogy tudomásom szerint amikor már felajánlotta Wes a matchelési lehetőséget, akkor az Amendola szerződés már alá volt írva, így sem anyagilag, sem szakmailag nem fértek volna meg ketten a csapatban.

Ha annyira akart volna maradni Wes, akkor eddig aláírta volna a számára legelőnyösebb ajánlatot, de ő tesztelni akarta a piacot. Rájött, hogy nem kap több pénzt és ekkor már ennyiért is maradt volna, de a FO-t is meg lehet érteni, mert készülni kellett egy B tervvel, ami Amendola. Én osztom több fórumtársam véleményét és adom, hogy a TE-ek mellett inkább a szélére költeném a pénzt, de JMD másként gondolja, neki kell slot WR...

Mi itt sajnos nem tehetünk semmi mást, mint megköszönjük Welkernek az elmúlt éveket, megtartjuk a őt a szívünkben és "lélegzet visszafojtva" várjuk az elkövetkezendőket.

Akár azt gondolod, hogy képes vagy valamire, akár azt, hogy nem, mindenképpen igazad van. Henry Ford
JUST WIN!!!
több mint 13 éve
kyobalu New England Patriots 1 933 — papai.isti@gmail.com
LordTamas!

Igen másképp látjuk..Habár látom és érzem, hogy mindkettőnk kedvenc játékosa Welker volt..
Wes-el hetek óta próbált megegyezni a FO..Legalábbis erről szóltak a hírek, pletykák..Néha azt mondták, hogy közelebb, távolabb vannak a felek..Wes kedd este úgy döntött, hogy nem írja alá az elé tolt szerződés tervezetet, s kipróbálja magát a piacon..Nem túl nagy kereslet lett az irányába, de a Broncos előállt a 12M/2 év szerződéssel...Visszament Bostonba matchelni az árát..A Pats FO egy 10 M/2 év garantált bért rakott elé, ami mellé jöhetett volna még teljesítményalapú bónusz..Amivel kereshetett volna akár 12 misit, vagy akár többet is..Welker ebbe nem ment bele..S nekem inkább ez a furcsa..Miért is nem? Ha biztos vagyok magamban, a teljesítményemben, s tudom, hogy a kapitány első számú célpontja vagyok, akkor miért is nem?
Nem..Ő inkább a "nagyobb" lét választotta..

Igen abban igazad van, hogy évekig "bagóért" melózott..DE a bibi nem idén kezdődött, hanem tavaly....Ő nem akarta aláírni a 16M/2 év dealt..Ő hisztizett, ő nem vett részt a tavaszi táborokban, edzéseken, ő nyilatkozott a sajtónak hülyeségeket..Ő akarta felverni a saját árát..S megkapta cserébe a tag-et..
BB és Kraft őszi döntése a mellőzéséről nem volt váratlan..Sosem fogják ezt engedni a Patriotsnál..Mindenkinek meg van a helye, még ha meghatározó játékosoknak is..Nem engedik a hisztit, nem engedik a balhét, a hülye nyilatkozatokat..(S jegyezzük meg, hogy amíg Julian le nem sérült addig kifejezetten jó számokat produkált középen az elkapásoknál..)
Elhiszem, hogy el vagy keseredve amiért elment..s főleg amiért pont a Broncos-hoz ment..Nekem sem tetszik..
De véleményem alapján nem "B" terv volt a megtartása..Ajánlottunk neki azt amit a Denver, de tőlünk nem fogadta el..A FO-nak több parazsat kell a tűzben tartania, jó hogy érdeklődtek Amendola után, miután Wes hetekig húzta a tárgyalásokat...
Mindenki tudta, hogy túlfizetve nem lesz, a tavalyi tag miatt..
Nem volt kicsinyes a stáb..Ugyanannyit ígért mint a Denver, csak kicsit teljesítményorientáltabb szempontból..Ez nem tetszett Wesnek..A csapatnak meg ez az attitűd nem....S nekem sem...
Tudom, hogy eleget letett már az asztalra, DE ne felejtsük el, hogy 2011-12-ben lényegesen romlott a játéka, s kulcsszituációkban dropolt..Sokszor..Azért a csapatnak is kell biztosíték, hogy ne csak levezetni akarjon egy zenitjén, vagy azon túl lévő csúcs játékos, viszonylag nagy pénzért..

Véleményem alapján pedig + 1 millióért nem szerződök az örök riválishoz, ha a csapatom meghatározó játékosa vagyok, a klub ikonja, a csapat kapitányának legjobb barátja..Főleg annak tudatában, hogy a kapitányom a bére jelentős részéről lemondott annak érdekében, hogy megerősítsük a csapatot, mert SB-t akar nyerni..Lehetőleg velem...

Na ekkor mondták neki a csapatnál, hogy akkor hasta-la vista..Van egy Amendolánk a kalapban, aki beéri annyival, sőt kevesebbért is mint Te..

Imádom West, a kedvenc Patriótám volt..Vérzik az én szívem is..DE most inkább rá haragszom, mint a csapatra..

Ward egy paraszt.. 😉
több mint 13 éve
pasztoyb New England Patriots 104
Én sajnálom Welker-t, de örülök Amendolának. Már Londonban is meg akartam nézni mit tud, mert sejtettem, hogy ő lesz a Welker utód, de sajnos akkor is sérült volt.. Ha nem sérül le túl gyakran biztos jó lesz a mi rendszerünkbe. Már csak egy másik szélső elkapó kell nekünk (draft vagy pl S.Breaston-t megnézném nálunk) meg egy Edelmann visszaigazolás és jó lesz az elkapósor. Tényleg az ő szerződése idén mennyit vesz el a Cap-ből? 2M?
Ma jöhet a német óriás visszaigazolása, meg a Talib gyerek. 😊

PunBB bbcode test
PunBB bbcode test
több mint 13 éve
LordTamas New England Patriots 683 — Welker fan for life
Pont ez a probléma peterk..
Ha szívember lett volna, akkor nem választja a +1-1,5 Misivel nagyobb ajánlatot.. Reggie miért is maradt lényegesen kevesebb bérért Indinapolisban? Mert lehet, hogy ő egy Colts ikon, akinek lényegesen többet jelent a csapat, mint 2-3 milliók?
Itt nem a Pats FO szúrta el igazából..Mi is közel olyan ajánlatot tettünk le Wes orra elé amit a Broncos..10 misi garantált + teljesítményalapú bérezés, amivel közel annyit, vagy akár még többet is kereshetett volna mint Denverben..kyobalu
Én másként látom: 2007-től 2011-ig aprópénzért játszott. Egyszer sem kezdte verni az asztalt (nyilvánosan) a módosításért, pedig hány ilyet látunk. Utána nem akarták megfizetni, hanem kapott egy taget. Nem nyafogott, nem holdoutolt (mint Mankins), játszott. Szezon elején megpróbálták a piaci értékét szándékosan lenyomni azzal, hogy Edelman-t játszatták. Megint csak nem balhézott (lásd Moss). Nem jött be a FO elég gusztustalan terve, megint kiemelkedő szezont produkált. Várta az ésszerű ajánlatot. Nem kapta meg. Nyitott a FA szezon, a Pats elkezdett tárgyalni Amendolával. Wes megkapta a Broncos ajánlatát, majd felhívta a Pats, hogy akarják-e matchelni. Nem akarták, mert már kvázi megvolt a Amendola szerződés. Még itt is megvolt a lehetőség, hogy Wes-t megtartsák. De nem tették, fogalmam sincs miért. Ezek után teljesen érthető, hogy Welker nem alázza meg magát. Tény, hogy Brady (is) tette naggyá (ugyan sok más elkapót nem sikerült neki, szóval Welkernek is volt benni "némi" része). De Peyton Manning mellett is nagy marad.

Én sokszor nem értem, miért utálják a Pats stábját olyan sokan. Mindig azt gondolom, hogy csak irigyek. Most már értem. Szerintem ez hihetetlenül kicsinyes történet volt a klub részéről. És baromi rossz döntés minden szempontból.

"Yet even after Welker received a two-year, $12 million offer from the Broncos on Wednesday, a call was made to the Patriots to see if the club would sweeten its offer. The Patriots did not have an immediate response, which led some in Welker's camp to believe a better offer was a possibility in part to keep him away from the Broncos, one of their top competitors in the AFC. Ultimately, the club informed Welker and his representatives that they had entered into another commitment, which Welker's camp assumed all along was Amendola."

espn.go.com/boston/nfl/story/_/id/9050742/2013-nfl-free-agency-new-england-patriots-quickly-shifted-wes-welker-danny-amendola
több mint 13 éve
Stez SMU Mustangs 47 734 — Whoops, looks like something went wrong.
Szerintem meg senkit sem hagyott cserben.
Ez kőkemény üzlet, a saját érdekeit vette figyelembe ezúttal, előtte meg évekig mindent a csapatért felfogásban játszott.
Hogy miért ment el? Nem is biztos, hogy ki fog derülni, de te így külsősként nem tudhatod, hogy mi volt a tárgyaláson. De azért az sok mindent elmond például, hogy a Broncos ajánlatára sem bólintott rá, hanem előtte még megkérdezte a Patset, hogy matchelik-e az ajánlatot, mert akkor meg maradt volna. Ez fair dolog szerintem, nem vagyok benne biztos, hogy Welkerrel nem kezdtek el Krafték szórakozni, és esetleg úgy viselkedni vele, hogy azt érezze, hogy senkit sem érdekel, ha elmegy, mert nem fontos.
Mert ha például velem ezt érezteti a csapatom, a főnököm, akkor húzok a picsába.
Vagy egyszerűen lehet, hogy ő már tudta azt, amit itt egytől-egyik mindenki: Bradynek lefőtt a kávé. 😀

több mint 13 éve
kyobalu New England Patriots 1 933 — papai.isti@gmail.com
A korról meg ismét csak Wayne és a Colts esete jut eszembe. Welker az volt a Pats-nek, ami Wayne a Coltsnak. A szíve-lelke. Ilyen játékost nem enged el a klubja, ha nem nagyon muszáj. Tavaly majdnem mi is elvesztettük Reggie-t, de azt megértettem volna, mert tavaly a Colts-nak gyak. nulla pénze volt, és ha nem kukázzák ki helyette a fél csapatot - benne egy rakat,sokat tett veteránnal -, akkor semmit se tudtunk volna neki kínálni. Így is jópár millával kevesebbet tudtunk csak adni, mint amit más csapatok kínáltak - többek között ti is... És milyen szezont produkált? 34 évesen, élete talán legjobbját Úgy, hogy Arians nem is kímélte, bezavarta slotba is bőven.

Egyébként, ha már itt tartunk, Reggie 3 évvel idősebb, mint Welker, és tavaly mégis megdobtátok egy a mostani Welker ajánlatnál jóval komolyabb ajánlattal. Akkor Welker miért is nem érdemelte ezt meg? Illetve, miért nem maradt azért a majdnem ugyanannyiért amit Denverben kap? Wayne milliókkal kevesebbért is maradt Indy-ben, és ahogy Welkert ismerem, ő is hasonló alkat, ő is szívember, biztos, hogy nem csak a pénzen múlott...

Pont ez a probléma peterk..
Ha szívember lett volna, akkor nem választja a +1-1,5 Misivel nagyobb ajánlatot.. Reggie miért is maradt lényegesen kevesebb bérért Indinapolisban? Mert lehet, hogy ő egy Colts ikon, akinek lényegesen többet jelent a csapat, mint 2-3 milliók?
Itt nem a Pats FO szúrta el igazából..Mi is közel olyan ajánlatot tettünk le Wes orra elé amit a Broncos..10 misi garantált + teljesítményalapú bérezés, amivel közel annyit, vagy akár még többet is kereshetett volna mint Denverben..Ő nem akart maga körül versenyhelyzetet teremteni, s nem volt benne biztos, hogy tudja a teljesítményt garantálni..Pedig ő volt mindig is Brady kedvenc célpontja és utolsó mentsvára..
Nem mi akartuk, hogy menjen el, ő nem akart maradni..
S ez lényeges különbség!!!!
A kedvenc játékosom volt, tiszta szív, kőkemény slot WR..DE belőle Brady csinált HOF elkapót..Brady döntésének a tükrében, pedig Wes lépése érthetetlen...Cserben hagyta a kapitányát, a barátját és az egész csapatot..
Kívánok neki minden szépet, de nekem nem lesz túl boldog, hogy éppen Manning tömi labdákkal...
Amendolából pedig sztárt csinálunk...

Ward egy paraszt.. 😉
több mint 13 éve
LordTamas New England Patriots 683 — Welker fan for life
Na, alvás után, és az üvegtestű Amendola deal fényében: a FO még nagyobb hülye, mint gondoltam... Egyetértek Peterk-val, itt nagyon csúnyán eltaktikáztak valamit. Wayne 34 évesen simán elit elkapó. Welker is az lesz még 3 év múlva, biztos vagyok benne. Mi meg nézzük, hogy csinálja meg a 3rd downokat, meg az 1000 yardokat Manningnek. És csodálkozunk, hogy a mi slot wr-unk megint IR-en van. Áhhh...
több mint 13 éve
manuszka86 New England Patriots 2 607 — Patriots fan
hát ezt a Welker ügyet nem értem, Broncos ajánlata is kb uolyan volt minta mienk....viszont ha meg már elengedtük akkor miért pont egy porcelánbabát kellett idehozni vele csak ennyi a bajom, nem is értem miért vonzódunk mi ennyire a sérülékeny játékosokért egy ennyire fizikális sportban. Na hát reménykedjünk hogy több meccset bír ki mint az utóbbi 2 évben....csak én gondolom úgy hogy Edelman full time slot Wr-ként elég lett volna nekünk? Relative kevesebb pénzért és amúgy is nekünk magas jó kezű mélységi WR kellene. Na mind1 annyira nem értek a focihoz, remélem BB-ék jobban tudják mit csinálnak 😊

több mint 13 éve
Imitheking New England Patriots 1 916
Nagyon sajnálom, hogy elment, egyértelműen az egyik legnagyobb kedvenc volt. Értem, hogy öregszik, meg leszállófélben van, de az O legbiztosabb pontja volt még így is, és gyanítom, azért két év alatt olyan drasztikusan nem romlott volna a teljesítménye. A legjobban engem is az zavar az egészben, ami titeket is, hogy Manningéket választotta.

Na mind1, lehet bízni benne, hogy végre elkerülje a csapatot az a durva sérüléshullám, ami évek óta a kulcsjátékosainkat éri...
több mint 13 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 571 — The only discipline that lasts, is self discipline
Schleck: Egy olyan elkapó aki az elmúlt évek legjobbja volt számok terén is nálunk 31 évesen miért lenne leszállóágban??Bruschi85
Egy, azért mert 31 éves. Ennyi ütés, amit ő kap nála sokkal nagyobb emberektől nem fog maradéktalanul elmúlni. Ő hiába elkapó, de szinte annyit kap, mint egy RB és emiatt nála nyugodtan lehet szerintem az RB-k "élettartamával" számolni. Kettő, a dropok. Slot WR-ként nehezebb dolga van ebből a szempontból, de számomra feltűnő volt nem is az, hogy többet droppolt volna, hanem idén már a kulcsszituációkban tette.Schleck
Háát, nekem ezek nem tűnnek túl erős érveknek. Először is, belülről, Pats-esként nézve talán nem volt olyan feltűnő, de nekem kívülről nézve, el nem tudom mondani hányszor volt az az élményem, hogy "bazz, harmadik és X-re, megint Welker, mi a f*szért nem tudjuk megfogni". Megszámlálhatatlanul sokszor. Igaz, volt néhány dropja az utóbbi 1-2 évben, ráadásul szerencsétlenségére egy-kettő kulcs szituban is, de nehogymár ez szempont legyen! A Denver kukázza ki Bailey-t mert volt egy botrány szar meccse? Vagy a Colts Reggie Wayne-t, akin a 2009-es SB lényegében elment? Akkor, amikor ezzel együtt is hozzák a stabil 1300-1500 yardokat, 100+ elkapással? Amúgy a dropokról nincs statom, de állítom, Welkernek vagy Wayne-nek kevesebb a dropja még most is, mint mondjuk Megatron-nak. Akkor meg miről is beszélünk?

A korról meg ismét csak Wayne és a Colts esete jut eszembe. Welker az volt a Pats-nek, ami Wayne a Coltsnak. A szíve-lelke. Ilyen játékost nem enged el a klubja, ha nem nagyon muszáj. Tavaly majdnem mi is elvesztettük Reggie-t, de azt megértettem volna, mert tavaly a Colts-nak gyak. nulla pénze volt, és ha nem kukázzák ki helyette a fél csapatot - benne egy rakat,sokat tett veteránnal -, akkor semmit se tudtunk volna neki kínálni. Így is jópár millával kevesebbet tudtunk csak adni, mint amit más csapatok kínáltak - többek között ti is... És milyen szezont produkált? 34 évesen, élete talán legjobbját Úgy, hogy Arians nem is kímélte, bezavarta slotba is bőven.

Egyébként, ha már itt tartunk, Reggie 3 évvel idősebb, mint Welker, és tavaly mégis megdobtátok egy a mostani Welker ajánlatnál jóval komolyabb ajánlattal. Akkor Welker miért is nem érdemelte ezt meg? Illetve, miért nem maradt azért a majdnem ugyanannyiért amit Denverben kap? Wayne milliókkal kevesebbért is maradt Indy-ben, és ahogy Welkert ismerem, ő is hasonló alkat, ő is szívember, biztos, hogy nem csak a pénzen múlott...

Szóval évek óta talán először érzem úgy, hogy Pats FO ezt elcseszte, de nagyon. Eddig nagyon nagyra tartottam azt a brainstormingot ami ott zajlik, de ez az eset egyszerűen érthetetlen. Pedig Colts-osként az elmúlt 1-2 évben elég sok mindent meg kellett élnem, PM elmenetelével az élen. De azokban volt megérthető szempont, ebben a Welker ügyben viszont én nem látok, akárhogy is keresem.

Mindenesetre én most vigyorgok, mint a tejbetök.😀 Nyertünk bőven áron alul egy liga elit slot receivert, aki ráadásul emberileg is rendkívül szimpatikus.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 13 éve
Daunte_Brady New England Patriots 95
Én is nagyon sajnálom, hogy elment Welker, de kezdem megszokni, hogy az NFL aztán tényleg ilyen biznisz... Másrészt, úgy vélem, hogy Brady (és JMD) így kikerül abból az "elkényelmesedett" (Bradynél a.k.a. kiégett 😛) helyzetből, hogy na akkor odaadom Welkernek, ő úgy is megoldja, ami, szerintem akár ösztönzőleg is hathat rá(juk), és személy szerint nem félek attól, hogy nem lesz célpontja, pláne a mai FO húzás után. (én amúgy nem temetném annyira a "Lloyd projectet" sem, azért Bradyt néha ő is "kihúzta a szarból", még ha nem is azt kaptuk tőle, amire predesztinálták/tuk) Edelmant azért még megtartanám, Amendolaval is, mert én látok benne fantáziát (és még kedvelem is, de ez igaz volt Wesre is, aki a lehető legjobb helyre került..."sajnos")

"So wasn't it a little shady when this quarterback named Brady,
Suddenly became a mega star,
Wasn't it a bit confusing when this coach who's used to losing,
Earned the reputation that he's smart
több mint 13 éve
Danna 698 — Pats Fan Club vezető
@DonBanks: On Welker and Pats, told by source NE offered in the range of the $6 million per year, roughly same money he got from Denver. But after playing for $9.5 mill last year in NE, that sizable of a "pay cut'' wasn't palatable to him. Even though it was same as Denver $. Am also told that it's fair to say Brady is disappointed by the news, but not shocked. He knows how NE does business. Unsentimentally.

Amendola's $10 M guaranteed money includes a $6 M signing bonus, per source.
több mint 13 éve
Bruschi85 New England Patriots 1 852 — Patriots és Kaposvári KK fan
Ezért a porcelánjátékosért képesek voltunk kifizetni ennyi pénzt, 12 meccset játszott az elmúlt 2 évben.
Ez nevetséges és ezért kár volt West elengedni..
Ma az FO nem érte el az elégséges szintet.

JMD meg lassan a korábbi Rams Wr állományt áthozza, felkészül Gibson?

A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa-KVGY Kaposvári KK!
több mint 13 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 752 — All those moments will be lost in time, like tears in rain.
High risk, very little upside... nem nagyon hiszem, hogy Welkernél szignifikánsan jobb statokat tudna produkálni, szóval szerintem nem sok értelme volt a swapnak:

-porcelán (utóbbi 2 évben 20 kihagyott meccs) vö Ironman Welkerrel
-több garantált fizu/hosszabb szerződést kellett adni neki (ami alapból nagyobb kockázat.. hacsak nincs megint bűvészkedés a korai évekkel)
-Brady-vel ki kell építenie azt a viszonyt/chemistryt, ami vagy kialakul (de lehet hetekbe/hónapokba telik) vagy nem..

Az egyetlen plusz a négy év difi a korban.. de ez elég sovány.
PS: vicces, hogy miután a 6 milliós Boldint elsóztuk, minden slot WR dettó 6 miskáért megy el 😀

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 13 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 550
Szerintem jól jártatok Amendolával, itt brillírozni fog.tenorx
ebben én biztos vagyok. örülök h elment az NFCwestből. elit slot wr ő is

csak hát sérülékeny
több mint 13 éve
tenorx 14 113 — fő libsi
Szerintem jól jártatok Amendolával, itt brillírozni fog.
több mint 13 éve
Így már egyértelmű, Wes volt a B-terv. Csak időben hamarabb eldőlt az ő sorsa. Ajjaj, Julian!

A lényeg gondolom a 10 mil. garantáltan van. Gyulus
Ami érdekes módon pont megegyezik a Wes-nek kínálttal. Slot WR, Pats, 2013: 10 millió garantált, a többiről beszéljünk.

több mint 13 éve
Gyulus 1 037 — Count Zero
Amendola meg is érkezett Welker helyére. Nem rossz húzás 😊 szerk.: 5 év 31M, 10 millió garantált.Rataxes
A lényeg gondolom a 10 mil. garantáltan van. Az évi 6 milliót remélem csak PB és all-Pro idények produkálásával kapja meg😀
Csak maradjon egy darabban.
több mint 13 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
😕 😊

több mint 13 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 224 — Eagles fan
Amendola meg is érkezett Welker helyére. Nem rossz húzás 😊 szerk.: 5 év 31M, 10 millió garantált.

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)