New England Patriots

75 feliratkozó

több mint 13 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 501 — Ajmo Vatreni
Pollardot akarom!!!
több mint 13 éve
Habi New England Patriots USC Trojans 4 829 — Patriots GM
engem inkább az b*sz fel, hogy értelmes áron mennek ki olyan cb-k akik itt simán jók lennének és megint semmi. Jöjjön még vagy 8 wr vizitre inkább.

JT Daniels fan
több mint 13 éve
Boston New England Patriots Boston College Eagles 2 350 — dart@freestart.hu
Lassan aktivizálhatnánk magunkat egy picit a defensive back piacon, meg úgy egyébként is. Elkelt Cromartie, Sean Smith, Keenan Lewis, Cox, Cary Williams, Goldson, Quin, Kenny Phillips...
Én nem tudom minek/kinek kellett ekkora cap space, de ennyi hellyel picit nagyobb aktivitásra számítottam...

Do your job
több mint 13 éve
LordTamas New England Patriots 683 — Welker fan for life
Tamás, tényleg nem kötekedésből, ezt a JMD utálatot nem tudom hova tenni.

A csóka ( persze, arrogáns pöcs - hasonlít BB-re! 😀) 36 évesen az NFL történetének négy legponterősebb támadóegységéből kettőt irányított (az elsőt és a holtversenyben harmadikat).
Az a Caldwell iskolázta le (btw egy meccsen, hogy tudja az egyik OC ezt megtenni a másik csapat OC-ával?), akinek az AFCCG-en szűk fél óra kellett, hogy realizálja Talib kiesését, Arrington CB1 posztra és Cole CB3 posztra érkezését? Ugyan már!
Egy komplett holtszezon program ment arra, hogy Hernandez-re optimalizált támadósémát futtassunk, Hernandez a 2. meccs legelején kiesett. Az elején küszködve, de átállította a támadókat egy másik változatra, így érték el azt a rongyos 557 pontot.

Komolyan, nekünk mi a jó minőség? Mit, kit akarunk? (Nem volt az NFL-ben olyan OC, aki nála több pontot ért volna el egy idényben.)tomi-tomi
Tomi,

félreértés, én nem utálom egyáltalán JMD-t, sőt. Kicsit bizonytalan vagyok a megítélésével kapcsolatban, de szerintem jó OC (DoM-nak kevésbé nagy barátja). Minden elismerésem az alapszakasz eredményeink miatt. Viszont pár megjegyzés a gondolatmeneteddel kapcsolatban:
-Hörni támadóséma. Ezt nem értem. Van egy jó, de nem kiváló TE-HB hibridünk, aki korábban is többször megsérült. Rá építjük a támadósémát, mikor itt van minden idők egyik legjobb TE-je, slot WR-e, QB-ja és még rendes futás is van?.. Én nem hiszem, hogy igaz lenne az elméleted, de ha igen, akkor meg hibának tartom az edzői gárda részéről. (Szezonnyitó Titans ellen nem emlékszem, hogy Herdandez lett volna a középpont. 6 elkapás 59 yardért, 1 futás 5 yardért, 1 TD. Nem rossz, de sarkítva fogalmazva, azért Gronk átlagos napján is kineveti ezt a statisztikát).
-PO szereplés. A Ravens a következő pontokat hozta össze: 24, 38, 28, 34. Ezek közül kettőt (Denver, Frisco) erős védelem ellen. A 49ers 45, 28, 31. Nem mondhatni, hogy a védelmek miatt jutottak el a döntőig. Mi meg a legfontosabb pillanatba 13 pontot szereztünk. Ez 22 csapateredmény közül a harmadik legrosszabb a rájátszásban. Szóval itt van bajom JMD-vel, ha nem úgy megy a szekér, mint kéne, nem tud alkalmazkodni (pl: Arizona, Seattle, Jets, Miaimi Jaguars nagy része). 2007-ben ugyanez volta Giants ellen.

Egyébként az idei kép pont azt mutatta, hogy nem a védelem nyeri a bajnokságot. A Baltimore is kapott 35 pontot a Denvertől (mondjuk volt visszahordás is), meg 31-et a 49-erstől, mégis bajnokok lettek. A San Francisco pedig, hiába az elit védelem, átlagosan 30 pontot kapott a rájátszásban.
több mint 13 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
Tamás, tényleg nem kötekedésből, ezt a JMD utálatot nem tudom hova tenni.

A csóka ( persze, arrogáns pöcs - hasonlít BB-re! 😀) 36 évesen az NFL történetének négy legponterősebb támadóegységéből kettőt irányított (az elsőt és a holtversenyben harmadikat).
Az a Caldwell iskolázta le (btw egy meccsen, hogy tudja az egyik OC ezt megtenni a másik csapat OC-ával?), akinek az AFCCG-en szűk fél óra kellett, hogy realizálja Talib kiesését, Arrington CB1 posztra és Cole CB3 posztra érkezését? Ugyan már!
Egy komplett holtszezon program ment arra, hogy Hernandez-re optimalizált támadósémát futtassunk, Hernandez a 2. meccs legelején kiesett. Az elején küszködve, de átállította a támadókat egy másik változatra, így érték el azt a rongyos 557 pontot.

Komolyan, nekünk mi a jó minőség? Mit, kit akarunk? (Nem volt az NFL-ben olyan OC, aki nála több pontot ért volna el egy idényben.)

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 13 éve
DoM, neked mi a véleményed az üggyel kapcsolatban? Eddig nagyon "hallgattál". 😊LordTamas
Nem volt időm fórumozni. Messze vagyunk még attól, hogy lehessen értékelni. Nekem az volt (és most is az) az FA nyitás előtt az általános véleményem, hogy a védelemben (3tech, pass rush, secondary) kell a szabad milliókat költeni, és ami még időközben felszabadul. Ehhez jön még, hogy egyáltalán nem bízok McDanielsben. Eddigi lépések alapján Pats 1, DoM 0, de még remélhetőleg messze a vége.

Meglátjuk mennyiben jelent más minőséget Amendola Welkerhez képest a passzjátékban, mert az nem nagy felfedezés, hogy Hernandez és Gronk miatt egyáltalán nincs szükség még egy kizárólag slot elkapóra is.DoM
Azzal egyetértek, hogy a védelembe kell a szabad milliókat költeni. De nekem úgy tűnik, az elmúlt években nem a cap hiánya volt a védelem gyengeségének az oka. Csak kukáztam pár információt az elmúlt szezonokról, illetve az emlékeimre hagyatkoztam (lehet valahol rendesen össze is van szedve), de nekem úgy tűnt, hogy mindig volt legalább 5-6 milliónk vagy még több is tartalékba. Simán meg lehetett volna fizetni ennyiért egy (két) rendes védőt.

Nekem az volt az elképzelésem, hogy Welker megtart, Lloyd, Branch elküld, (korábban esetleg Mankins elcserélése, de Donald Thomas elment, szóval inkább ne) vertikal WR a draftról, vagy FA-ról, a többi pénz meg menjen a def-be. Mindenesetre nem gazdasági döntés született, az Amendola-Welker váltáson kb egy milliót spóroltunk.

JMD: Lloyd húzás nem jött be, a szezon eleji gameplan varázslásai (draw-draw-draw) szintén csődöt mondtak, a legfontosabb pillanatban meg teljesen kikapcsolt (AFC döntő). Igaz az alapszakasz második felében nagyon jó volt a támadóegység. 2007-ben zseninek lett kikiáltva, de mennyire volt az inkább Brady, Moss, Welker és Scar érdeme, nagy kérdés.Mindenesetre a lesajnált Jim Cardwell leiskolázta az idei PO-ban. Mondjuk mindenki mást is...
több mint 13 éve
DoM New England Patriots Northwestern Wildcats 5 165 — vaccpáör fan
DoM, neked mi a véleményed az üggyel kapcsolatban? Eddig nagyon "hallgattál". 😊LordTamas
Nem volt időm fórumozni. Messze vagyunk még attól, hogy lehessen értékelni. Nekem az volt (és most is az) az FA nyitás előtt az általános véleményem, hogy a védelemben (3tech, pass rush, secondary) kell a szabad milliókat költeni, és ami még időközben felszabadul. Ehhez jön még, hogy egyáltalán nem bízok McDanielsben. Eddigi lépések alapján Pats 1, DoM 0, de még remélhetőleg messze a vége.

Meglátjuk mennyiben jelent más minőséget Amendola Welkerhez képest a passzjátékban, mert az nem nagy felfedezés, hogy Hernandez és Gronk miatt egyáltalán nincs szükség még egy kizárólag slot elkapóra is.
több mint 13 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 820 — capitaine du château de Vienne 1487
Amendola már kedden aláírt 😀
Ennél egyértelműbb nem is lehet már, hogy ki volt az elsőszámú célpontzolika26
Ha ez így van (ténylegesen alá is írt, nem csak le volt beszélve), akkor még a Pats segítette Wes-t a cirkusszal a tárgyalási pozíciójában. Búcsúajándék.
Hát, nem az elsőbálozó kislányok gyűjtőhelye az NFL.tomi-tomi
de, csak néha a tüllalól előbukkan a bré

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 13 éve
Ennél egyértelműbb nem is lehet már, hogy ki volt az elsőszámú célpontzolika26
Ha ez így van (ténylegesen alá is írt, nem csak le volt beszélve), akkor még a Pats segítette Wes-t a cirkusszal a tárgyalási pozíciójában. Búcsúajándék.
Hát, nem az elsőbálozó kislányok gyűjtőhelye az NFL.

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 13 éve
zolika26 New England Patriots 1 659 — http://insidehandoff.com/
Ennél egyértelműbb nem is lehet már, hogy ki volt az elsőszámú célpont

http://insidehandoff.com/
több mint 13 éve
Ez a bónusz ügy egyébként érdekes. Lehet attól félt Welker, hogy rajta kívül álló okok miatt nem tudja teljesíteni. Láttuk már, hogy JMD képes olyan gameplant kreálni, amiben limitalta Wes-t.

DoM, neked mi a véleményed az üggyel kapcsolatban? Eddig nagyon "hallgattál". 😊
több mint 13 éve
beermoney2 3
According to ESPN Boston, Wes Welker turned down a two-year deal worth close to $15 million from another AFC team before accepting the Broncos' two-year, $12 million offer.
Per reporter Mike Reiss, Welker didn't seriously consider the offer because "the club isn't viewed as a contender." According to Reiss, talks with the Patriots reached a "breaking point" just before Tuesday's official start of free agency. The Pats offered a two-year, $10 million deal that could be worth up to $16 million through incentives, but Welker turned it down because he believed the sweeteners would be "extremely difficult to reach." - Rotoworld.

Ha ez igaz, akkor így még érdekesebb a dolog.
több mint 13 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 826 — The only discipline that lasts, is self discipline
peterk! Azt írod semmilyen logikát nem látsz egy 10M/2 év deal-ben, de egy 12M/2 évben igen?kyobalu
Abban nem látok - illetve nem láttam -, hogy a Pats nem adta meg ugyanezt a pénzt. Most már, utána olvasgatva a történetnek, kezd némileg világosabb lenni a kép, de addig amíg csak a két játékost és az általuk nyújtott potenciáls teljesítményt néztem, semmi logikát nem láttam a cserében. Legalábbis így, hogy Amendola tulajdonképpen még drágább is.

Egyébként ajánlom olvasd el a Tamás által linkelt NFL.com-os cikket, az elég sok mindent megvilágít:

1. Úgy néz ki, hogy Welker oldaláról nem a pénz volt a döntő, mert volt egy 15mill/2 éves ajánlata a Titanstól, és nem azt fogadta el.

2. Ennek, és a cikkben leírtaknak az alapján úgy tűnik, a Pats FO valószínűleg már az FA elején döntött, mégpedig Amendola mellett,

3. Innentől az a 10mill/2 év, meg motivációs bónuszok ajánlat amit az FO Welker orra alá dughatott, valószínűleg nem volt komoly ajánlat, inkább afféle "ne menj el úgy, hogy semmit sem ajánlunk" típusú, búcsúlevél. Legalábbis, ha a fenti két tény valós (NFL.com-os cikk, jó eséllyel az), akkor egy komolyan vehető, valóban 16 millát igérő ajánlatnak nem lett volna értelme, hiszen akkor esetleg ott marad, másrészt egy ilyen struktúrájú szerződés "helyzetdegen" is, mert láthatóan Welker elég motivált, Az, hogy denverbe ment, arról árulkodik, hogy eszébe sincs "levezetgetni", ő nyerni akar még.

Összességében úgy néz ki, hogy el volt ez már döntve előre, legalábbis a Pats FO részéről. Namost, az jó kérdés, hogy miért? 😊 Azért-e, mert megromlott a viszonya valakinek Welkerrel, vagy valami más van a háttérben. Mondjuk például egyszerűen annyi, hogy McD bele van esve Amendola-ba, és mindenképpen el akarta hozni. McD elég kemény fejű, és elég "unortodox" is ahhoz, hogy akár ez is előfordulhasson.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 13 éve
ghstzR New England Patriots Notre Dame Fighting Irish 1 279
na én örülök amendolának, szerintem jobb is lehet mint welker, ugye amendolának egy bradford dobott eddig... viszont demps-szel mi a helyzet?

több mint 13 éve
DoM New England Patriots Northwestern Wildcats 5 165 — vaccpáör fan
Állítólag az Ex Bills WR Donald Jones is látogatóba jön ma. Ő se lenne rossz..pasztoyb
Orvosi check, utánjárás vajon?

https://bowl.hu/logo/bowl-hu-black-512.png
New England Patriots - NFL - Csapatfórumok | Bowl.hu
Magyarország első számú amerikai futball oldala
több mint 13 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
How does no one mention that Amendola also followed Welker at Texas Tech?
😊Wyatt
Welker had 67 receptions and averaged 10.3 yards per catch for the 2006 Dolphins. Amendola had 63 catches and averaged 10.6 yards for the 2012 Rams.
ez szerintem meg annal is jobb😀dbo
Jaja, meg a két legjobbjuk között is 2 yard a difi Patsen kívül 😊

több mint 13 éve
kyobalu New England Patriots 1 933 — papai.isti@gmail.com
peterk!

Senki nem vitatja, hogy Welker a pályán szívvel-lélekkel harcolt, s kidolgozta a beleit is..Többek között ezért lett az én kedvencem is..
De a tárgyalásokat az ügynöke révén nemcsak idén, hanem tavaly is elszúrták már..S valószínűleg az általad emlegetett bánásmód 2012 őszén teljesen más lett volna csapattól az irányába...Bocsi, de nálunk nem szeretik a hangoskodó, asztalra csapó, én is magasabb bért akarok, mert különben elmegyek embereket..Mert nálunk azok elmennek..(pl.: Seymour, Samuel, Moss..)

Azt írod semmilyen logikát nem látsz egy 10M/2 év deal-ben, de egy 12M/2 évben igen?

Megmondjam miért kapott tőlünk ilyen ajánlatot? Azért mert a FO is be akarta biztosítani magát..Nem csak 10M/2 év volt az ajánlat, hanem + bónuszok a teljesítménye alapján..Ezekkel akár többet is kereshetett volna mint Denverben..Mindenki tudja, hogy milyen a kémia közte és Brady között..Mindenki tudja, hogy ő a mentsvár az utolsó pillanatokban..Nem hiába jött neki össze slot WR-ként szinte mindig az 1200 yard fölötti idény 6 éve..
A FO nem akarta, hogy az utolsó 2 évében belekényelmesedjen a pozíciójába, mert látták, hogy attól függetlenül, hogy hozta a yardok és elkapások számát, jelentősen romlott a sebessége, s kifejezetten sokat dropolt, főleg kulcsszituációkban az elmúlt időszakban..Be akarták biztosítani magukat..Azt akarták, hogy az utolsó 2 évében is haljon meg a pályán..

Welker meg ezt nem akarta..

Nem hiszem, hogy alapvetően már Amendolára gyúrtunk volna..Welkerrel akartak megegyezni, csak nem sikerült..s ezért tartották a kalapban Amendolát..6 misinél többet pedig egy elit slot WR-nek nem fizet senki..Mint ahogy Wes is megmérettet és többet nem kapott a piacon..Amendola pedig nekünk 5 misibe fáj..

De veletek ellentétben nem hiszem, hogy Amendola már előre bust..Volt 2 komolyabb sérülése..Eltört a könyöke, s tavaly a kulcscsontja..Egyik se nagyon kivédhető..De viszont nagy biztonsággal gyógyuló..(Welkernek is volt egy nagyon komoly ACL szakadása, de ezt mindenki elfelejti..)
Nem hiszem, hogy annyit lesz használva mint Welker, de nem is hiszem, hogy üvegből van..Fiatal, magasabb, gyorsabb, elképesztő irányváltásokra képes, s lényegesen biztosabb kezű slot WR..A kérdés csak a kémia Bradyvel..

A poszt nem kérdéses...Brady "öregedésével" nem fog szélső nagy rakétákat lövöldözni a jövőben sem..Maradnak a rövidebb 8-20 yardok screen passzok középen, szélen, s talán egy kicsit több futó játék..A Pats vissza akar állni a 2001-2005-ös játéktervre..Ehhez pedig kell slot WR és a sok TE..

A 10 milla + bónuszos ajánlat azt jelentette amit..Nekünk megérsz ennyit,s kérünk komoly munkát még 2 évig..Más csapat sem ad érted többet! Ha erre hajlandó vagy akkor közösen örülünk, de ha ez nem tetszik, akkor menj! Szíved joga..S Welker ezt választotta..Ugyanannyi pénzért elment egy másik csapathoz..Az egyik legfőbb riválishoz..Manning-hez..(S ezt színezheted bárhogy, de nem korrekt, kifejezetten nem szép..Velünk Pats szurkolókkal szemben nem!)

De személyes ellentétek a tavalyi év tükrében biztos, hogy voltak..Rebesgették is ezt..BB-vel kifejezetten megromlott a viszonya a tavaszi-nyári viselkedése miatt..

Azt pedig, hogy gyengébb lett-e a csapat Amendolával?
Majd meglátjuk...Azért várjunk novemberig..Annyira az O miatt nem aggódok..
2007-ben amikor jött Wes teljesen ismeretlen volt...S tudjuk, hogy milyen év lett az a Pats-nek..

Reméljük hasonló lesz 2013-2014 is..

Ward egy paraszt.. 😉
több mint 13 éve
A Welker-Amendola cseréről már leírtam a véleményem, de akkor még direktebben. Mi a jó ég különbség van a 2007-es Welker és a 2013-as Amendola potenciáljában? (Sérülékenységen kívül, mert arról tudok.)tomi-tomi
Szerintem itt fogtad meg a lényeget. Egy YAC-ra alapozó offense-ben, a slot WR sérülékeny, kb olyan, mintha egy option QB nem tudna futni. Ráadásul eléggé megszívtuk az elmúlt időkben ezeket a húzásokat (Fred Taylor, Ras-I). Tényleg félretéve az érzelmeket, WW legnagyobb erénye az volt, hogy "jó a csontozata".

NFL.com-os összefoglalás:

https://static.www.nfl.com/image/private/t_editorial_landscape_12_desktop/league/yohjlmwlydaemva6psdy
Why Wes Welker, New England Patriots parted ways
Wes Welker and the New England Patriots parting was years in the making. The backstory to it all is a fascinating look at how a beloved player and a team lacked the ability to trust one another.
több mint 13 éve
Részemről a témát befejeztem, mert a végén kitiltotok innen. 😊peterk2005
Gondolkodunk rajta! 😀

Figyelek ám! Tényeket relativizálsz és nem arra válaszolsz, amit kérdeztem. 😀
Nem a 2006-os Branch-et kértem összehasonlítani a 2013-as Welker-rel, halihó!

több mint 13 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 826 — The only discipline that lasts, is self discipline
peterk,
Veled sem fogom elkezdeni a Pats-Broncos összehasonlító vitát! 😀 Csak annyit szeretnék mondani ez ügyben, hogy a Pats szerintem egy organikusan fejlődő-fejlesztő, hosszú távon TB személyétől függetlenül is működő modellt futtat. A Broncos mostani projektjére egyik sem igaz. Az általam felsorolt négy embernek 2017-2019-ig szóló szerződése van a Pats-nél. A Te támadó embereid, PM: 2014-2016(?), Decker: 2013, DT: 2014, WW: 2014, TE corps: 2014. Nehogy már ugyanaz a fejlesztési program legyen a kettő!tomi-tomi
Kifelejted azt az apróságot, hogy az általad említettek +1 ill +2 évvel "előrébb" járnak. Tavaly ugye még nem írhattad volna te sem le ezeket a contractokat. 😊 Denverben akkor lesz más a helyzet, ha jövőre, ill. két év múlva sem változik a szitu. Amúgy, ha már szóba jött, én nem vagyok biztos abban, hogy érdemes 2-3 évnél előbbre gondolkodni, és 6-8 éves szerződéseket kötni, akármilyen jónak is látszanak azok a kötéskor. A Coltsnál ezt alaposan megtanultam. 😊 Austin Collie, Bob Sanders vagy éppen Gonzales esete megtanított, hogy ne a papír alapján kalkuláljak. Minden jót kívánok Gronknak, de az elmúlt két év után biztos, hogy az a hatéves szerződése végül tényleg hatéves lesz? Ugye, hogy nem. Szóval szerintem manapság csapatot úgy lehet építeni, hogy 3-4 évnél hosszabb időre nem kötöd le magad, és folyamatosan, minden évben ésszerűen és jól építkezel.

A Welker-Amendola cseréről már leírtam a véleményem, de akkor még direktebben. Mi a jó ég különbség van a 2007-es Welker és a 2013-as Amendola potenciáljában? (Sérülékenységen kívül, mert arról tudok.)tomi-tomi
Ezt most nem mondod komolyan ugye? 2007-ben Welker egy olyan Branch-et váltott, akinek egyetlen egy 1000 yardos szezonja se volt, szezononként kb. 40-50 elkapást tudott felmutatni, és egyébként pedig holdoutolt, és mindenképpen el akart menni a klubtól. Ezt a Branchet lecserélni egy olyan Welker-re, aki az utolsó Miami évében 60+ elkapást produkált, és "bagóért" jött, szerintem egész már történet, mint a mostani. Most az utóbbi 5 év legeredményesebb elkapója lett lecserélve egy legjobb esetben is ígéretre - több pénzért...

Részemről a témát befejeztem, mert a végén kitiltotok innen. 😊

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 13 éve
dbo 81 — hater
😊Wyatt
Welker had 67 receptions and averaged 10.3 yards per catch for the 2006 Dolphins. Amendola had 63 catches and averaged 10.6 yards for the 2012 Rams.
ez szerintem meg annal is jobb😀

“Winning isn't everything, but it beats anything that comes in second.” Bear Bryant
több mint 13 éve
😊

több mint 13 éve
peterk,
Veled sem fogom elkezdeni a Pats-Broncos összehasonlító vitát! 😀 Csak annyit szeretnék mondani ez ügyben, hogy a Pats szerintem egy organikusan fejlődő-fejlesztő, hosszú távon TB személyétől függetlenül is működő modellt futtat. A Broncos mostani projektjére egyik sem igaz.
Az általam felsorolt négy embernek 2017-2019-ig szóló szerződése van a Pats-nél. A Te támadó embereid, PM: 2014-2016(?), Decker: 2013, DT: 2014, WW: 2014, TE corps: 2014. Nehogy már ugyanaz a fejlesztési program legyen a kettő!
Ha visszanézed, elismerően írtam Elway üzleti döntéséről. De az ő döntése is pont az én érveimet támasztja alá, nekik tökéletesen megfelel 2 évre Wes, nekik ennyi időre kell- a projektjük végéig. Nekünk tavaly kellett két évre - az átállás idejére.
Egy PM-TB vitába viszont igen. Ugyanis az már lezajlott. PM: A Colts kivágta és a Broncos nem kötött vele hosszú távút. TB: a Pats hosszabbított vele.
Most már többen követik nálunk figyelemmel az eseményeket, így most ez újnak tűnik pár embernek

több mint 13 éve
peterk,
Veled sem fogom elkezdeni a Pats-Broncos összehasonlító vitát! 😀 Csak annyit szeretnék mondani ez ügyben, hogy a Pats szerintem egy organikusan fejlődő-fejlesztő, hosszú távon TB személyétől függetlenül is működő modellt futtat. A Broncos mostani projektjére egyik sem igaz.
Az általam felsorolt négy embernek 2017-2019-ig szóló szerződése van a Pats-nél. A Te támadó embereid, PM: 2014-2016(?), Decker: 2013, DT: 2014, WW: 2014, TE corps: 2014. Nehogy már ugyanaz a fejlesztési program legyen a kettő!
Ha visszanézed, elismerően írtam Elway üzleti döntéséről. De az ő döntése is pont az én érveimet támasztja alá, nekik tökéletesen megfelel 2 évre Wes, nekik ennyi időre kell- a projektjük végéig. Nekünk tavaly kellett két évre - az átállás idejére.
Egy PM-TB vitába viszont igen. Ugyanis az már lezajlott. PM: A Colts kivágta és a Broncos nem kötött vele hosszú távút. TB: a Pats hosszabbított vele.
A Welker-Amendola cseréről már leírtam a véleményem, de akkor még direktebben. Mi a jó ég különbség van a 2007-es Welker és a 2013-as Amendola potenciáljában? (Sérülékenységen kívül, mert arról tudok.)

több mint 13 éve
dbo 81 — hater
Szerintem eléggé leegyszerűsíted a képet. 😊.peterk2005
Imho te latsz kicsit tul sok mindent ebbe a lepesbe. Uj szerzodes kotesenel soha nem a multat kell "dijazni", hanem a jovot megbecsulni. Ezert ajanlottak iden egy potencionalisan 2 ev 16 millios szerzodest Welkernek, o ugynokei voltak tulsagosan makacsok, h belassak ez teljesen korrekt piaci ara egy slot wr-nek. Nezd meg, hogy Jennings fele elkapo nem talal csapatot, mert egyszeruen nincs kereslet annyiert, amennyit ot akarnak. Nem veletlen h Denver es a Tennesse is csak ennyit lett volna hajlando kolteni Welkerre, Egy 30+ folotti, slot wr-rol beszelunk, aki az utobbi 2 évben jelentosen lelassult es mar minden 12. elkapasara jar is egy drop. Az, hogy meg a broncos milyen helyzetbe lesz salary cap kapcsan majd kiderul, Mar most se fogjak valoszinuleg megtartani doom-ot, 2 ev mulva egyszerre jar le Decker es Thomas szerzodese is, fene tudja hany ember fog megmaradni. Es Manning fizikalisan minden keppen rosszabb formaba van mint Brady a tobb jatszott eve mellett, ugyh eleg valoszinu, hogy karriert fenyegeto serules nelkul is elobb fog visszavonulni/hanyatlani a jatekka

“Winning isn't everything, but it beats anything that comes in second.” Bear Bryant