New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 13 éve
Mindenesetre en megkaptam a Sobriságot, már látom, hogy az összes gyenge, elvesztett meccs bűnbakja Wes elengedése lesz.LordTamasEz nem sobriság.
Csak majd nem a vágyaid és érzelmeid szemüvegén keresztül fogod látni a valóságot.
Ha van egy tény, pl. hogy Brady kiégett, azt nem homályosítja el a vágy, hogy bárcsak ne így lenne, bárcsak rosszul látnám.
Egyébként meg vígasztaljon, hogy pl. a Giants 2007-ben Shockey távozása és Barber visszavonulása után lett bajnok.
Pedig ők kb. az Offense 3 alappilléréből voltak ketten.
több mint 13 éve
és rögtön jobb lesz némileg bedepresszált közérzetem.GyulusEbben a topikban ez alapelvárás! 😀
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 13 éve
... legalább olyan csapathoz került, ahol esélye lehet a gyűrűre. Csak ne PM dobálná neki a labdát, ez rohadtul zavarni fog😊A tavaly TE-szerződésekkel egyértelmű volt, hogy WW messze nem #1 volt a prioritási listán.
Rohadtul sokat köszönhetünk neki, nem egyszer a hátán vitte az egész O-t... de talán itt volt az ideje a váltásnak.
Akkor most qrvagyorsan igazoljuk le Amendolát pár milkával kevesebbért, hozzunk egy mélységi, külső elkapót és rögtön jobb lesz némileg bedepresszált közérzetem.
több mint 13 éve
ata, ez nem idén kezdődött. Már tavaly sem akartunk neki adni 3 évre 24 milliót, csak 2 évre 16-ot garantálva. A mi FO-unk 2011 vége óta úgy gondolja, ahogy Schleck leírta. Bármikor jelentős teljesítménycsökkenés állhat be nála.tomi-tomiNyilván valami indoka van annak, hogy 1000 yardos szezonokról csak álmodozó játékosok többet keresnek Welkernél, de pont a szerződés rövid időtartama (és viszonylag alacsony összege) miatt szerintem ezt a kockázatot vállalni kellett volna.
több mint 13 éve
Ezt a Welker elengedést egyelőre nem lehet szerintem megítélni maximum csak érzelmileg. Minden azon múlik, hogy az FA-n és a drafton ezután mit fogunk csinálni. Ha megtartjuk Vollmert és erősítünk a D-n (CB-k mindenképpen kellenek) és jönnek szélén is használható elkapók akkor nincs gond, még jobb, teljesebb keretünk lehet, mint tavaly. A pálya közepén lévő elkapásokat simán meg kell oldania a Gronk&Hörni párosnak, ha ennyi pénzt adtunk nekik és szerintem ezt a vezetőség is így gondolja. De ha ide hozzuk Amendola-t vagy akármilyen sérülékeny, öreg elkapót, hogy pótolja West akkor én is nagyon csalódott leszek.
több mint 13 éve
ata, ez nem idén kezdődött. Már tavaly sem akartunk neki adni 3 évre 24 milliót, csak 2 évre 16-ot garantálva. A mi FO-unk 2011 vége óta úgy gondolja, ahogy Schleck leírta. Bármikor jelentős teljesítménycsökkenés állhat be nála. Nem csak az összeg nem stimmelt, hanem Welker hatótávjának (idejének) megítélése sem.Rendkívül nagy lépés volt az FO részéről, hogy ezen a területen felülvizsgálta a véleményét, cserébe Wes nem engedett csak két milliót. Ennyi.
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 13 éve
Edelman kérdésben egyetértünk.Schleck: Egy olyan elkapó aki az elmúlt évek legjobbja volt számok terén is nálunk 31 évesen miért lenne leszállóágban??Bruschi85Egy, azért mert 31 éves. Ennyi ütés, amit ő kap nála sokkal nagyobb emberektől nem fog maradéktalanul elmúlni. Ő hiába elkapó, de szinte annyit kap, mint egy RB és emiatt nála nyugodtan lehet szerintem az RB-k "élettartamával" számolni.
Kettő, a dropok. Slot WR-ként nehezebb dolga van ebből a szempontból, de számomra feltűnő volt nem is az, hogy többet droppolt volna, hanem idén már a kulcsszituációkban tette. Ez pedig nem megengedhető szerintem annál az embernél, aki tényleg a végső opció szinte minden esetben. Nem tudom mitől volt ez nála, lehet csak átmeneti lelki zavar volt, de én nem örültem neki.
Három, a szerződés. Ha olyan sokat látnának még benne, akkor a Broncos vagy bárki más nem adott volna neki 2 évnél hosszabb szerződést? Dehogynem.
Az mondjuk más kérdés, hogy szerintem Edelman nem alkalmas arra, hogy hosszú távon pótolja, de valahogy csak megoldjuk.Schleck
Azért a dropok nemcsak az ő hibája, számtalan tényező közrejátszik ez a negatív és sokszor olvastam Pats szurkolóktól kritikaként, viszont a pozitív oldalon a számtalan elkapás, stat és meccsnyerő momentum nemcsak 3rd downoknál valahogy rendre kimarad.
Az pedig, hogy csak 2 évre írt alá, nem hinném, hogy az életkorának köszönhető gondolom PM mellett ennyire tervez.
Nyilván semmilyen sportban sincs pótolhatatlan játékos, viszont Wes személyében egy korszakos zseni elkapó ment el, akit nem máshol levitézlett vagy kiöregedő játékossal kellene pótolni.
Egy szónak is száz a vége sok sikert Wes és köszönünk mindent!

A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa-KVGY Kaposvári KK!
több mint 13 éve
Szerintem egyértelműen hibáztatok, az olyan produktív elkapók, mint Welker évi 10 milliós átlaggal kötik mostanában a szerződéseket. Persze ezeknek legfeljebb a fele garantált, de ezek a szerződések 5-6 évre szólnak, nem kettőre. Nagyon bátortalan lépés nem 100% garantáltan odaadni egy, az elmúlt 6 évben 3 alapszakaszmeccset kihagyó játékosnak évi 6 milliót, amikor Meachem kapott tavaly 4 évre 26 milliót vagy idén Hartline 5 évre 30-t.
több mint 13 éve
Na majd holnap visszaterhetunk, en másképp látom a dolgot, de tény, hogy a két kedvenc jatekosom kozul az egyik elment. Es szerintem az esély egy 12+os alapszakaszra.LordTamasRendben.
(Ha WW itt létén múlik a 12+os alapszakasz, akkor nagyon gyenge csapatunk van.)
Druszám részéről igen, de a betyárnál nem garancia a győzelem egy "Brady kiégett"-mentes hétre. 😀Megvan a megoldás! Nem szabad kikapni 😀WyattMindenesetre en megkaptam a Sobriságot, már látom, hogy az összes gyenge, elvesztett meccs bűnbakja Wes elengedése lesz.LordTamas😀 Az faszányos lesz! Minden ilyen meccs után megtudhatjuk, hogy van egy kiégett irányítónk és egy gusztustalan, rohadt FO-unk - hosszú távra. 😀tomi-tomi
több mint 13 éve
Megvan a megoldás! Nem szabad kikapni 😀Mindenesetre en megkaptam a Sobriságot, már látom, hogy az összes gyenge, elvesztett meccs bűnbakja Wes elengedése lesz.LordTamas😀 Az faszányos lesz! Minden ilyen meccs után megtudhatjuk, hogy van egy kiégett irányítónk és egy gusztustalan, rohadt FO-unk - hosszú távra. 😀tomi-tomi

több mint 13 éve
Na majd holnap visszaterhetunk, en másképp látom a dolgot, de tény, hogy a két kedvenc jatekosom kozul az egyik elment. Es szerintem az esély egy 12+os alapszakaszra.Azért Wes az áldozat, mert a Fo basz...tt ki vele a tagel, meg az utána történő Edelman előre slágerek. Nem jött be. De en sok pénzt rátennék, hogy bőven megérte volna 3/24 ért ittartani. Most jönnek a nagy gazdasági számítások, ROI-k, meg minden, de en úgy érzem, hogy a Brady SB contender éra véget ért. Szerintem pótolhatatlan lesz az aceltestű all-time best slot elkaponk. Illetve most mar a Denver elkapója.LordTamasHa tudsz egy tíz millió dolláros kib@szási tervről, akkor szólj nekem. Velem ennyiért kib@szhatnak egy évig, ha azt csinálhatom közben, amihez értek. 😀
Elborítottak az érzelmek, így szerintem nem látod, hogy Wes is lesz@rta az érzelmeket, hideg fejjel és vérrel a több pénzt választotta. Ha más csapat játékosa csinálná, akkor kívülállóként hajlamosabbak lennénk azt mondani, hogy nézd már azt a köcsög, pénzsóvár Gipsz Jakabot, évi 1 milláért ott hagyta azt a csapatot, amelyiknek mindent köszönhet.tomi-tomi
több mint 13 éve
Mindenesetre en megkaptam a Sobriságot, már látom, hogy az összes gyenge, elvesztett meccs bűnbakja Wes elengedése lesz.LordTamas😀 Az faszányos lesz! Minden ilyen meccs után megtudhatjuk, hogy van egy kiégett irányítónk és egy gusztustalan, rohadt FO-unk - hosszú távra. 😀
több mint 13 éve
Azért Wes az áldozat, mert a Fo basz...tt ki vele a tagel, meg az utána történő Edelman előre slágerek. Nem jött be. De en sok pénzt rátennék, hogy bőven megérte volna 3/24 ért ittartani. Most jönnek a nagy gazdasági számítások, ROI-k, meg minden, de en úgy érzem, hogy a Brady SB contender éra véget ért. Szerintem pótolhatatlan lesz az aceltestű all-time best slot elkaponk. Illetve most mar a Denver elkapója.Túlzásokba ne essünk már. Mikor volt olyan idő mikor Caldwellek meg Gabriellek kapkodták Brady passzait..
Welker kapott egy ajánlatot, nem tetszett neki, így a többet választotta, és elment..ennyi. Az élet megy tovább, mivel nem egy játékosból áll a CSAPAT. (BRADY kb egész karrierje során szinte áron alul játszott nálunk, gondolva itt ilyen 120m szerződésekre..) Ha nagyon akart volna Wes maradni, akk maradt volna.Pont.
A megmaradt cap-et most költsük el okosan (DEFre), és minden jó lesz..
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
több mint 13 éve
Tavaly kapott 10 misit, most még két év alatt 12-t, szerintem nem érthetetlen. Elment ennyi. Köszönjük meg neki azokat a szolgálatokat, amiket eddig tett, nekem is hiányozni fognak a 3. és 8-akra megcsinált játékok, de középen azért egy Gronko, Herni párossal oldjuk már meg ezeket – és akkor nem is beszéltem tudjukkiről még. A szélen viszont szarul állunk évek óta, ha oda jönne egy-két magas állat, akik még több helyet biztosítanának a TE-knek meg az RB-knek, és Talib meg Vollmer marad, nem bánom, hogy Wes elment. Na jó, azt, hogy a Broncoshoz, azt igen3/24et aláírta volna, a 2/16ot nem. Most meg 2/12 érthetetlen.LordTamasAzért Wes az áldozat, mert a Fo basz...tt ki vele a tagel, meg az utána történő Edelman előre slágerek. Nem jött be. De en sok pénzt rátennék, hogy bőven megérte volna 3/24 ért ittartani. Most jönnek a nagy gazdasági számítások, ROI-k, meg minden, de en úgy érzem, hogy a Brady SB contender éra véget ért. Szerintem pótolhatatlan lesz az aceltestű all-time best slot elkaponk. Illetve most mar a Denver elkapója.LordTamastavaly ő nem írta alá aztzinedine5

több mint 13 éve
Mindenesetre en megkaptam a Sobriságot, már látom, hogy az összes gyenge, elvesztett meccs bűnbakja Wes elengedése lesz.
több mint 13 éve
Azért Wes az áldozat, mert a Fo basz...tt ki vele a tagel, meg az utána történő Edelman előre slágerek. Nem jött be. De en sok pénzt rátennék, hogy bőven megérte volna 3/24 ért ittartani. Most jönnek a nagy gazdasági számítások, ROI-k, meg minden, de en úgy érzem, hogy a Brady SB contender éra véget ért. Szerintem pótolhatatlan lesz az aceltestű all-time best slot elkaponk. Illetve most mar a Denver elkapója.LordTamasHa tudsz egy tíz millió dolláros kib@szási tervről, akkor szólj nekem. Velem ennyiért kib@szhatnak egy évig, ha azt csinálhatom közben, amihez értek. 😀
Elborítottak az érzelmek, így szerintem nem látod, hogy Wes is lesz@rta az érzelmeket, hideg fejjel és vérrel a több pénzt választotta. Ha más csapat játékosa csinálná, akkor kívülállóként hajlamosabbak lennénk azt mondani, hogy nézd már azt a köcsög, pénzsóvár Gipsz Jakabot, évi 1 milláért ott hagyta azt a csapatot, amelyiknek mindent köszönhet.
több mint 13 éve
Schleck: Egy olyan elkapó aki az elmúlt évek legjobbja volt számok terén is nálunk 31 évesen miért lenne leszállóágban??Bruschi85Egy, azért mert 31 éves. Ennyi ütés, amit ő kap nála sokkal nagyobb emberektől nem fog maradéktalanul elmúlni. Ő hiába elkapó, de szinte annyit kap, mint egy RB és emiatt nála nyugodtan lehet szerintem az RB-k "élettartamával" számolni.
Kettő, a dropok. Slot WR-ként nehezebb dolga van ebből a szempontból, de számomra feltűnő volt nem is az, hogy többet droppolt volna, hanem idén már a kulcsszituációkban tette. Ez pedig nem megengedhető szerintem annál az embernél, aki tényleg a végső opció szinte minden esetben. Nem tudom mitől volt ez nála, lehet csak átmeneti lelki zavar volt, de én nem örültem neki.
Három, a szerződés. Ha olyan sokat látnának még benne, akkor a Broncos vagy bárki más nem adott volna neki 2 évnél hosszabb szerződést? Dehogynem.
Az mondjuk más kérdés, hogy szerintem Edelman nem alkalmas arra, hogy hosszú távon pótolja, de valahogy csak megoldjuk.
több mint 13 éve
3/24et aláírta volna, a 2/16ot nem. Most meg 2/12 érthetetlen.Azért Wes az áldozat, mert a Fo basz...tt ki vele a tagel, meg az utána történő Edelman előre slágerek. Nem jött be. De en sok pénzt rátennék, hogy bőven megérte volna 3/24 ért ittartani. Most jönnek a nagy gazdasági számítások, ROI-k, meg minden, de en úgy érzem, hogy a Brady SB contender éra véget ért. Szerintem pótolhatatlan lesz az aceltestű all-time best slot elkaponk. Illetve most mar a Denver elkapója.LordTamastavaly ő nem írta alá aztzinedine5
több mint 13 éve
Majd meglátjuk, hogy jó dolog volt elengedni West. Azért még baromi messze van a vége😊Srácok nagyon nehéz ezt a sportot, illetve üzletet európai szemmel nézni, én bízom benne, hogy Edelman beléphet Wes helyére és jön 2 atletikusabb WR.
Bár én is azt vallom egyenlőre koncentráljunk jobban a védelem megerősítésére...
több mint 13 éve
Azért Wes az áldozat, mert a Fo basz...tt ki vele a tagel, meg az utána történő Edelman előre slágerek. Nem jött be. De en sok pénzt rátennék, hogy bőven megérte volna 3/24 ért ittartani. Most jönnek a nagy gazdasági számítások, ROI-k, meg minden, de en úgy érzem, hogy a Brady SB contender éra véget ért. Szerintem pótolhatatlan lesz az aceltestű all-time best slot elkaponk. Illetve most mar a Denver elkapója.LordTamastavaly ő nem írta alá azt
több mint 13 éve
Azért Wes az áldozat, mert a Fo basz...tt ki vele a tagel, meg az utána történő Edelman előre slágerek. Nem jött be. De en sok pénzt rátennék, hogy bőven megérte volna 3/24 ért ittartani. Most jönnek a nagy gazdasági számítások, ROI-k, meg minden, de en úgy érzem, hogy a Brady SB contender éra véget ért. Szerintem pótolhatatlan lesz az aceltestű all-time best slot elkaponk. Illetve most mar a Denver elkapója.Szóval a fo elmehet az anyjaba. Gusztustalan manőverek a szezon elején (Edelman erőltetése), kockáztatni kicsinyességből a napokban, meglett az eredménye. Elment a tökéletes Patrióta, aki acélból volt, nem nyafogott egyszer sem, Brady teljes bizalmát élvezte, es mellékesen az elmúlt hat év legproduktivabb elkapója. Persze, majd pótolja Hernandez meg Edelman, akik összesen nem voltak annyit egészségesek, mint Wes az elmúlt két szezonban...Egy üzlet mindig két félen múlik. gsn szerint a Pats utolsó ajánlata 10 millió garantált volt + teljesítményalapú bónuszok. Megkereshette volna itt is (nagyjából) azt a pénzt. Szóval, a másik oldalról nézve nem bízott magában, hogy teljesítmény alapon hozzá tud tenni a pénzéhez. Akkor meg miről beszélünk - gondolta Kraft.
Én nagyon nagyot csalódtam a csapatvezetesben. Szerintem hatalmas hibát követtek el. Welkernek meg szívből kívánom, hogy szerezzen egy gyűrűt, ha valaki, akkor ő megérdemli. Csak iszonyú nehéz lesz azt nézni, hogy Manning paskolja meg a sisakjat egy nehéz 3rd down után, nem Brady.
Mínusz három meccs ez az alapszakaszban, minimum.
Szóval rohadjon meg a FO, meg félig elvesztettek egy szurkolót a személyemben.
Csalodottabb vagyok, mint a tavalyi SB bukás után. Sokkal...LordTamas
Ne tegyünk úgy, mintha Wes nem ugyanolyan kutyakeményen vett volna részt az üzletben. Ami egyáltalán nem baj, csak lassan mi itt a Pats áldozataként látjuk Welker-t. Holott lehetne úgyis látni, hogy Welker áldozata a Pats.tomi-tomi
több mint 13 éve
Edelman megtartása jó lenne, már ha sikerül, de ő nem Wes és nem is lesz. Nagyon egyetértek LordTamással Wes kérdésben, viszont remélem ettől még ugyanúgy szurkoló maradsz, mert sajna ez csak üzlet még ha szar érzés is megemészteni ...
Remélem a sérülékeny Amendola és az öreg Cribbs nem fog jönni, pláne túlfizetve nem lesz ezek után, inkább a draftról jöjjön egy magas széleken is használható elkapó Moss óta úgysem volt, akivel lehet folytatni az építkezést.
Tálib megtartása, akkor amikor Grimes, Sean Smith, Aso van a piacon, nem elsődleges, Vollmer annál inkább.
Schleck: Egy olyan elkapó aki az elmúlt évek legjobbja volt számok terén is nálunk 31 évesen miért lenne leszállóágban??

A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa-KVGY Kaposvári KK!
több mint 13 éve
A source close to Tom Brady tells CSN New England he is "beyond enraged" at the Patriots letting Wes Welker for two years and $12 million, and feels it is a "disgrace" and a "disservice."Jön a média által gerjesztett cirkusz.
több mint 13 éve
Ha Vollmert és Talibot újraszerződtetjük, engem személy szerint egyáltalán nem fog érdekelni, hogy WW 6 vagy 15 milláért ment-e el máshova. Hármójuk közül ő az egyetlen, aki már egyértelműen leszálló ágban van, így számomra ez teljesen észszerű döntésnek is tűnik, hogy csak nagyon olcsón marasztaltuk volna. Ezt a 6 millát pedig nem tartotta nagyon olcsónak az FO.
több mint 13 éve
a rekorddöntő évében nem tehetett arról h pollard szerencsésen esett rá, bár a kéztörése az aggasztószerintem nem kell mindjárt felakasztani magunkat, welker idén se volt a régi szerintem, volt pár kulcsfontosságú dropja. gronk megoldja helyette 😊ghstzRahhoz jó lenne ha tolna egy egészséges szezontmascherano