New England Patriots

75 feliratkozó

több mint 13 éve
Robilluma Pittsburgh Steelers 2 907 — Whatever it takes
Gyanús vagy nekem, Robi! 😀 Nem szoktál Te örülni a Pats számára kedvező eseményeknek. 😀
Miért tartod TOP20-nak?tomi-tomi
A CB húzásnak örülnék (nem megy az nektek 😊), csak nem Banks-nek 😉. Hátha jön egy Trufant vagy Jamar Taylor az első kör végén, (mint anno némiképp meglepetésre McCourty) akiknél jócskán vannak kérdőjelek 😊.
Banks-t azért bírom, mert magas, eszméletlen laza mozgású, nagyon jól támadja a labdát a legmagasabb pontján emiatt igazi int vadász (ezért nagyon illene a D-tekbe) és tanítanivaló a backpedalja. m2m és zone Dben is használható.
A combine-on is a 40 yardját leszámítva nekem az ottani drilleken kifejezetten tetszett.
És tudom, h ez szubjektív, de nekem az egyénisége amolyan laza, playmaker DBre vall, aki vonzza a nagy (kivédekezett 😊) playeket (4:10től):

If you are looking for the identity of the Steelers franchise in 2013, just stop it.
- 2013 Pittsburgh Steelers running game: 86,4 yard/game, 27th in the league (3,5 y/c, 29th).
- 2013, Steelers@Patriots 31-55, 610 total yards by the Patriots. More points and more yards than any team ever had amassed against a Steelers franchise in business now for 81 NFL seasons.
- The Steelers' run defense allowed 115,6 yards per game (4,3 y/c) in 2013.
WAKE UP TOMLIN!
több mint 13 éve
Boston New England Patriots Boston College Eagles 2 350 — dart@freestart.hu
Fene a finnyás mindenedet, én Grimest gond nélkül elfogadnám egyből, még ha Talib távozik is 😛
Wyatt
No igen egy CB mind felett 😊

Do your job
több mint 13 éve
DoM New England Patriots Northwestern Wildcats 5 165 — vaccpáör fan
Nagyon jó pick lenne sztem 1/29re. A combine-os gyengus 40 yardja kifejezetten jól jött a Pats-nek, ha emiatt fog lecsúszni hozzájuk. Nálam még mindig top 20at ér.Robilluma
nepatriotsdraft.comon volt olyan vélemény, hogy Banks remek ok volt arra, hogy közelebbről megnézzék Darius Slayt. Ha cornerbackek, akkor Belichickék nagyon sokat adnak a számokra. Elkapó poszt dettó.
több mint 13 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
Tamasboldizsar megnyugtatására, valószínűleg a Pats is akar CB-t draftolni, legalább egy FA CB igazolás mellett:

As is the case with most pro-days, the forty time, especially for cornerback Jonathan Banks, were all over the place. Some teams had him in the low 4.5’s (4.51) while others timed him in the mid 4.6’s (4.64). In the end his official time is likely to reside somewhere around 4.58s. Banks did look good in drills, in fact much better than his combine showing. He was relaxed throughout the workout, quickly getting out of breaks and showing good hands for the interception. As we reported earlier, something later confirmed when the workout was complete, the New England Patriots seem very interested in Banks.
Nagyon jó pick lenne sztem 1/29re. A combine-os gyengus 40 yardja kifejezetten jól jött a Pats-nek, ha emiatt fog lecsúszni hozzájuk. Nálam még mindig top 20at ér.Robilluma
Gyanús vagy nekem, Robi! 😀 Nem szoktál Te örülni a Pats számára kedvező eseményeknek. 😀

Miért tartod TOP20-nak?

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 13 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Meg 1. körös DB pick úgysem volt mostanában 😀

több mint 13 éve
Robilluma Pittsburgh Steelers 2 907 — Whatever it takes
Tamasboldizsar megnyugtatására, valószínűleg a Pats is akar CB-t draftolni, legalább egy FA CB igazolás mellett:

As is the case with most pro-days, the forty time, especially for cornerback Jonathan Banks, were all over the place. Some teams had him in the low 4.5’s (4.51) while others timed him in the mid 4.6’s (4.64). In the end his official time is likely to reside somewhere around 4.58s. Banks did look good in drills, in fact much better than his combine showing. He was relaxed throughout the workout, quickly getting out of breaks and showing good hands for the interception. As we reported earlier, something later confirmed when the workout was complete, the New England Patriots seem very interested in Banks.
Nagyon jó pick lenne sztem 1/29re. A combine-os gyengus 40 yardja kifejezetten jól jött a Pats-nek, ha emiatt fog lecsúszni hozzájuk. Nálam még mindig top 20at ér.

If you are looking for the identity of the Steelers franchise in 2013, just stop it.
- 2013 Pittsburgh Steelers running game: 86,4 yard/game, 27th in the league (3,5 y/c, 29th).
- 2013, Steelers@Patriots 31-55, 610 total yards by the Patriots. More points and more yards than any team ever had amassed against a Steelers franchise in business now for 81 NFL seasons.
- The Steelers' run defense allowed 115,6 yards per game (4,3 y/c) in 2013.
WAKE UP TOMLIN!
több mint 13 éve
Fene a finnyás mindenedet, én Grimest gond nélkül elfogadnám egyből, még ha Talib távozik is 😛

több mint 13 éve
tamasboldizsar New England Patriots 270
Én azért ettől a CB listától nem vagyok annyira elájulva. Igazából nincs is olyan a listán akinek teljesen tudnák örülni. Meg ha még innen be is húzunk egy CB-t akkor is megkellene tartani Arringtont slotba és még egy CB úgy is kellene, mert nem tudjuk Dennard-al mi lesz. MCC-t pedig FS-ként szeretném látni ha ennyire jól bevált ott. Legalább az egyik safety poszt meglenne oldva.

Lassan pedig úgy néz ki, hogy minden FA-nk kimegy a piacra. Pedig Edelmant, Arringtont és Thomast jó lett volna olcsón megtartani még a piac nyitása előtt.
több mint 13 éve
Boston New England Patriots Boston College Eagles 2 350 — dart@freestart.hu
gsn twitteréről: A Patriots az összes jónak tartott CB (Sean Smith, Grimes, DRC, Cox, Cason, Gamble) ügynökével beszélt már, de Talib nincs a listán.

Do your job
több mint 13 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
tomi-tomi kedvenc témája: a 4-minute offense.DoM
Kénytelen vagyok kedvencként kezelni a témát. Idén hat ilyen (vagy szinte ilyen) helyzete volt Brady-éknek, s ebből csak kettőt (Broncos és az első Phins meccs) oldottak meg! Négyszer a GW-drive stopra szinte képtelen védelmünkön múlt a dolog. Kétszer megszívtuk (Ravens, Seahawks), kétszer szó szerint megúsztuk (Jets hosszabbításos meccs, Jaguars).
A Pats egyik kritikus siker faktora a 4 min. off, és ebben mélyen az átlag alatt teljesítünk.

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 13 éve
tomi-tomi kedvenc témája: a 4-minute offense.
több mint 13 éve
Hmmm, ha már magas, fizikális külső elkapóra van szükségünk...
Danario Alexanerre csak original-round-tendert rakott az SD... UDFA volt, szóval szabad a vásár.
6-5 magas, YAC-ra is képes, neki fel lehetne hajigálni a labdákat.
 youtu.be/FpQr6WLJr4I

Szezon közben érkezett a csapatához, 9 meccsen 36 elkapás, 624 yard... az SD komolyan mondom nem normális, valaki biztos elviszi ezzel az RFA tenderrel...

Mondjuk kérdés, hogy egy Turner-féle playbook után mekkora kihívást jelentene neki egy jelentősen komplexebb, rendszer, pl. a miénk... de egy próbát lazán megérne.
Gyulus
Na már a második DX-párti, alakul ez 😀
Ramsben is voltak jó meccsei, pedig ott egy határ szar volt az O akkor (is). Mélységi célpontnak kurva jó, de az SD-fanok (akik látták idén rendesen) azt mondják, slanteknél volt dropja rendesen. Még ez sem tántorítana el mondjuk azért annyira, de szerencsétlen ember üvegből van, már vagy 4-5-ször kellett műteni asszem a bal térdét, ami nem éppen szerencsés. Van benne kockázat rendesen, de én szívesen látnám itt, az tuti 😊

több mint 13 éve
Gyulus 1 037 — Count Zero
Hmmm, ha már magas, fizikális külső elkapóra van szükségünk...
Danario Alexanerre csak original-round-tendert rakott az SD... UDFA volt, szóval szabad a vásár.
6-5 magas, YAC-ra is képes, neki fel lehetne hajigálni a labdákat.
 youtu.be/FpQr6WLJr4I

Szezon közben érkezett a csapatához, 9 meccsen 36 elkapás, 624 yard... az SD komolyan mondom nem normális, valaki biztos elviszi ezzel az RFA tenderrel...

Mondjuk kérdés, hogy egy Turner-féle playbook után mekkora kihívást jelentene neki egy jelentősen komplexebb, rendszer, pl. a miénk... de egy próbát lazán megérne.
több mint 13 éve
GRAFI New England Patriots 1 823 — Next Game Up!!
Ha valakit érdekelne, keressen

aprod.hu/hirdetes/nfl-patriots-mesko-zoltan-dedikalt-polo-IDWssB.htmlGRAFI
simán ilyen pólót nem lehet kapni?winston
Így aláírva már nem menő? 😊 GRAFI
de, de mesko aláírásom nekem is van 😛 ilyen póló viszont érdekelne, simában 😊winston
Sajnos csak ebbe a formában van már.
több mint 13 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 437 — Ajmo Vatreni
William Moore öt évre 30 milliót kapott a Falconstól, de csak 14 ebből a garantált. Ez meglehetősen jutányos ár. Hátha nem szabadulnak el annyira a szerződések idén.
DoM
Valószínűleg az lesz, amiról értekeztünk többszőr. Nincs az a pénz amiről sokan álmodoznak.
több mint 13 éve
Jeff Howe írja, hogy Gamble és Derek Cox után is érdeklődött a Patriots. Gondolom próbálják felmérni a CB piacot, hogy kinek milyen igényei vannak és milyen kereslet lehet Talib iránt.

RE: Mallett

Hátha ki lehetne alkudni érte egy top100-as picket. Brady szerződéshosszabbítása miatt, igazából már biztos nem tényező Mallett a Pats jövőjében.
több mint 13 éve
William Moore öt évre 30 milliót kapott a Falconstól, de csak 14 ebből a garantált. Ez meglehetősen jutányos ár. Hátha nem szabadulnak el annyira a szerződések idén.

Mike Wallace és Sean Smith nevét pletykálták eddig a hétvégén a Patscel egy mondatban. Valamint a Browns felvette a kapcsolatot Edelman ügynökével.

Danario Alexander csak eredeti körös (udfa volt, tehát nem lenne ellenérték) tendert kapott a Chargerstől. Egy offers sheetet nagyon megérne, bár vélhetően mindent matchelne a Chargers, de próba szerencse.DoM
Nem tudom eléggé támogatni az ötletet 😊
Wallace-nál sem sírnék azért
Am ha már Browns, megint felvetették a Mallett-trade-et

több mint 13 éve

Mike Wallace és Sean Smith nevét pletykálták eddig a hétvégén a Patscel egy mondatban. Valamint a Browns felvette a kapcsolatot Edelman ügynökével.

Danario Alexander csak eredeti körös (udfa volt, tehát nem lenne ellenérték) tendert kapott a Chargerstől. Egy offers sheetet nagyon megérne, bár vélhetően mindent matchelne a Chargers, de próba szerencse.
több mint 13 éve
winston Jacksonville Jaguars 2 894 — tag

de, de mesko aláírásom nekem is van 😛 ilyen póló viszont érdekelne, simában 😊
több mint 13 éve
ghstzR New England Patriots Notre Dame Fighting Irish 1 279
el tudnátok képzelni nálunk wilsont? persze csak ha nem kér sokat...

több mint 13 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 739 — capitaine du château de Vienne 1487

és vasalva?

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 13 éve
GRAFI New England Patriots 1 823 — Next Game Up!!

Így aláírva már nem menő? 😊
több mint 13 éve
DMC ide vagy oda, én örülnék egy kezdő cornernek még a keretben.
zinedine5
Én is. DMC sokkal jobban játszik safetyként, mint tette azt CB-ként. Csak remélem, h nem fogjuk visszakonvertálni...
Brent Grimes pedig az egyik kedvenc CB-m (a másik Flowers) a ligában. Nagyon szeretném, ha ott lenne a neve az FO noteszében.Boston
És Dennard se kapjon büntit, DMC maradjon FS-ben, jöjjön passz ellen is jó LB, fasza DT és LE, és kurva jó lesz a D-nk 😊)Wyatt
és még Mátyiőt vmelyik 7. körös pickkel 😊Habi
Ohh, ezt most látom, hogy nem írtam bele. Egye fene, jöhet kicsit hamarabb is 😀 (úgyis lesz még pickünk feljebb is 😀)

több mint 13 éve
Habi New England Patriots USC Trojans 4 829 — Patriots GM
zinedine5
Én is. DMC sokkal jobban játszik safetyként, mint tette azt CB-ként. Csak remélem, h nem fogjuk visszakonvertálni...
Brent Grimes pedig az egyik kedvenc CB-m (a másik Flowers) a ligában. Nagyon szeretném, ha ott lenne a neve az FO noteszében.Boston
És Dennard se kapjon büntit, DMC maradjon FS-ben, jöjjön passz ellen is jó LB, fasza DT és LE, és kurva jó lesz a D-nk 😊)Wyatt
és még Mátyiőt vmelyik 7. körös pickkel 😊

JT Daniels fan
több mint 13 éve
zinedine5
És Dennard se kapjon büntit, DMC maradjon FS-ben, jöjjön passz ellen is jó LB, fasza DT és LE, és kurva jó lesz a D-nk 😊)