New England Patriots

75 feliratkozó

több mint 13 éve
Imitheking New England Patriots 1 916
Vicces, hogy pár idióta már azt fejtegeti, hogy a szerződésen kívül kap majd juttatásokat Brady, ezért a kedvezményes hosszabbítás.

Ez a 25+ milla iszonyat jól hangzik idénre, még ha minimum 3 fontos igazolás előttünk is van.
több mint 13 éve
DoM New England Patriots Northwestern Wildcats 5 165 — vaccpáör fan
A Lloyd biznisz alulteljesítette az elvárásokat. Bedard szerint "erratic behavior in the locker room and on the practice field" miatt még az előtt elküldi a csapat, hogy ki kellene neki fizetni 3 millió bónuszt tavasszal.
több mint 13 éve
toxique Las Vegas Raiders 1 440 — A Cowboys szimpatizáns
Ez egy hihetetlen nagylelkű lépés, tulajdonképpen a piaci értékének feléért hosszabbított Brady. Látszik, hogy nála nem marketingszöveg a "szeretem a focit" mondat.

Teljesen egyetértek tomi-tomival abban, hogy itt Brady is benne van aktívan a csapatépítésben, kb megmondta, hogy kell neki Wes.LordTamas
Tényleg lenyűgöző dolog. Mondhatjuk, hogy TB kétség kívül csapatember, újabb gyűrűt akar és van annyi gógyija, hogy felfogja azt; engednie kell a csapat és az önmaga érdekében, hogy legyen egy ütőképes gárdája. A piaci érték... lehet számolgatni "értéket", de kötve hiszem azt, hogy ebben a "szűk sapis" világban bárki is megadna érte ennyit + neki is rizikó a vélt / valós értéke ellenére is, hogy kiépülne-e köré valahol egy ugyanilyen gárda (senki nem akarja Favre-osan végezni).
Egyébként; a csodák végül mindig trükké szelídülnek... kíváncsi lennék azért az ügy hátterére is (amit nem aggatnak a rajongók orrára). Tudom-tudom! A csodák földje ez, ahol nem számít a pénz, mert mindenki kőgazdi... de akkor is...
"- Hé, Mr Kraft, mostantól a felét akarom keresni, mert kell Wes!" - nekem ez akkor sem életszerű.
több mint 13 éve
kyobalu New England Patriots 1 933 — papai.isti@gmail.com
Azt azért nem mondanám, hogy TB pocsék távolra!
Csinált 1-2 hülyeséget a hosszú passzoknál idén, de volt 1-2 szép nagy rakétája is idén, amiből gyönyörű TD lett..Volt ilyen Welkernek, Lloydnak, Stallworthnek , Edelmannak is...Ha lenne egy agilisebb, magasabb WR , akinek nagyobb a "fesztávolsága" akkor nem hiszem, hogy nagy hiba százalékkal dobálna feléjük..Attól függetlenül, hogy öregedőben van, s a válla sem lesz már jobb, erősebb..

Ward egy paraszt.. 😉
több mint 13 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
Szép ez a nagylelkűség, önzetlenség és áldozatkészség, de ez alapvetően üzlet. Biztos ezekkel is lehet jellemezni TB viselkedését, én inkább helyzetfelismerő és érdekérvényesítő képességnek nevezném.
36. évét taposó játékos hátralévő pályafutására (de legfeljebb öt évig!) kap 60 milliót garantáltan. Kis túlzással, ha holnap elesik, eltöri a könyökét babakocsi tologatás közben, akkor is megkapja. Szerintem ekkora garantált összeget nem kapott ilyen idős NFL játékos.
Csinált már hasonlót 2005-ben és az akkori nyilatkozatából ki lehet olvasni a vezetés felé a feltételét. A rajtam megspórolt pénzt a csapatra el kell költeni; a cap közel 100 %-áért a lehető legjobb játékosállományt rakja össze a FO. Nincs nyereség a cap spórolásból. Mindenki SB contender csapatot akar, mindenki így is viselkedjen üzletileg is.
Kétségtelen, hogy bizonyos szempontból áron aluli a szerződése, ennek a ténynek a hatóköre szerintem a csapaton túl nem terjed. Ott viszont elég erős lesz. Az első számú érintett és címzett most Welker; neki is a csapat érdekeit tükröző igényt lehet megfogalmazni. Legkevésbé Talib lesz meghatva, de őt is visszafoghatja valamennyire. Évekre ki fog hatni, benne lesz a levegőben (mindent meg is fognak tenni, hogy senki ne felejtkezzen el erről): itt a future HoF QB bagóért játszik.
A vezetésnek ezentúl is megérte. Nagy levegőhöz jutottak az elkövetkező két évre. 2015-től pedig ha Brady marad TOP10 szinten, akkor olcsón meg van oldva a minőségi irányító kérdése. Ha vissza kell vonulnia, akkor meg 2015 után ki tudja mekkora lesz a cap? Lehet, hogy nem lesz túl jelentős tétel (kezelhető lesz) arányában a dead money.
Még egyszer, ez egy üzletileg megalapozott win-win helyzet, amelyben az elsődleges (nyers) pénzügyi érdekeken kívül más szempontok is erősen megjelentek. De ezek kivétel nélkül ugyanúgy üzleti szempontok, egyik fél sem az altruisták klubjából érkezett. Annak felismerése, hogy ezek a szempontok mennyire fontosak egy játékosnak (egyéni szinten) is, na, ez Brady kiemelkedő érdeme.

WR ügyben szerintem meg lehet barátkozni WW maradásával és érdemes figyelnünk a Bills-től elengedett Nelson-ra. UDFA-ként állítólag a Bills-en kívül a Pats ajánlott neki szerződést. Méretei pont megfelelnek a nálunk hiányzó WR típusnak, sérülésből jön vissza, viszonylag olcsón megszerezhető, korábban is tetszett, bizonyított az NFL-ben (kiemelten ellenünk többször is); tipikus BB szerzemény lenne.

Def. oldaláról osztom Gyulus véleményét, pár lépésre vagyunk a megfelelő, kész védelemtől.

Még egy Mankins trade-nak örülnék!

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 13 éve
mascherano 727 — na húzzál innen kisköcsög
Mondjuk arra jó lenne, hogy Brady jó mélyre bekúrja, aztán majd úgyis elkapja, ha elmegy addig, a CB-t megveri úgyis :dWyatt
Tom utoljára kb. a 2007es szezonban "kurta be mélyre" - a szavaiddal élve - a labdát, azóta kifejezetten pocsékan dob távolra...

Új szerződés ide vagy oda, így sincs olyan hűdesok cap space, egy Vollmer újraigazoláson túl én WW és Talib esetén is akkor látok sanszot, ha kimennek a piacra és szembesülnek a jelenlegi - rohadtul capszegény - helyzettel, visszajönnek és leszerződnek 3 (WW) és 1 (Talib) évre.

Ez a D-állomány egy elsőkörös UT-val, Talibbal, egy használható sub-LB-vel és egy újraigazolt Arringtonnal gyakorlatilag készen is lenne (feltéve, hogy a másod-, harmadéves játékosok is fejlődnek).Gyulus
azóta olyan igazi távolra kúrós elkapója nem is volt

:: HIBÁS KÉP ::
több mint 13 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Mondjuk arra jó lenne, hogy Brady jó mélyre bekúrja, aztán majd úgyis elkapja, ha elmegy addig, a CB-t megveri úgyis :dWyatt
Tom utoljára kb. a 2007es szezonban "kurta be mélyre" - a szavaiddal élve - a labdát, azóta kifejezetten pocsékan dob távolra...

Új szerződés ide vagy oda, így sincs olyan hűdesok cap space, egy Vollmer újraigazoláson túl én WW és Talib esetén is akkor látok sanszot, ha kimennek a piacra és szembesülnek a jelenlegi - rohadtul capszegény - helyzettel, visszajönnek és leszerződnek 3 (WW) és 1 (Talib) évre.

Ez a D-állomány egy elsőkörös UT-val, Talibbal, egy használható sub-LB-vel és egy újraigazolt Arringtonnal gyakorlatilag készen is lenne (feltéve, hogy a másod-, harmadéves játékosok is fejlődnek).Gyulus
Én is tudom, hogy pocsék távolra, csak arra akartam utalni, hogy Wallace befutná a szar labdákat is 😛

több mint 13 éve
pasztoyb New England Patriots 104
Ez egy nagyon szép lépés volt Tomtól. Kicsit észbe kaphatna más nagyágyú is a csapatban (Ugye Mr Mankins úr) Én sem feltétlenül költeném ezt a pénzt Wesre, hanem sokkal inkább a védelemre. Gondolok itt Talib megtartására, egy ütköző safety beszerzésére, vagy egy pass rusher DT leigazolására. Ha már Wr-en gondolkodunk, akkor én simán elhoznám a most kirúgott Breastont, tud a pálya közepén és szélén is elkapni. Szvsz nincs szüksége a csapatnak igazi slot elkapóra, mert a pálya azon részét megoldja Gronk,Hörni vagy Edelman is. Viszont Breastonnal végre lenne két normális szélső elkapó a csapatban is. FViktor93
Breaston-t én is szívesen látnám, sokkal inkább ő mint Branch vagy Stallworth. De szerintem mivel ő simán lehet második számú elkapó olyan helyre fog menni ahol lehet az és meg is fizetik..

PunBB bbcode test
PunBB bbcode test
több mint 13 éve
Gyulus 1 037 — Count Zero

Ez a D-állomány egy elsőkörös UT-val, Talibbal, egy használható sub-LB-vel és egy újraigazolt Arringtonnal gyakorlatilag készen is lenne (feltéve, hogy a másod-, harmadéves játékosok is fejlődnek).
több mint 13 éve
FViktor93 New England Patriots 2 173
Ez egy nagyon szép lépés volt Tomtól. Kicsit észbe kaphatna más nagyágyú is a csapatban (Ugye Mr Mankins úr) Én sem feltétlenül költeném ezt a pénzt Wesre, hanem sokkal inkább a védelemre. Gondolok itt Talib megtartására, egy ütköző safety beszerzésére, vagy egy pass rusher DT leigazolására. Ha már Wr-en gondolkodunk, akkor én simán elhoznám a most kirúgott Breastont, tud a pálya közepén és szélén is elkapni. Szvsz nincs szüksége a csapatnak igazi slot elkapóra, mert a pálya azon részét megoldja Gronk,Hörni vagy Edelman is. Viszont Breastonnal végre lenne két normális szélső elkapó a csapatban is.
több mint 13 éve
A tengeren túlon Wes szerződésének újra strukturálásán túl egy esetleges Mike Wallace dealt is sejtetni engednek..
Wallace leadna a fizetési igényeiből egy esetleges gyűrű reményében?
Vélemények???kyobalu
A Steelersnél, egy nem épp gyenge csapatnál sem ment bele a kevés pénzbeWyatt
S mi lenne a deal? Mit dob a Kraft?sutianap
Pletyka...Wallace állítólag nem nagyon akar maradni Acélvárosban annyira..S habár kifejezetten jó és erős csapat a Steelers, azért most van előtte 3-4 csapat az AFC-ben is.. (peace..!!) Így kacsingat SB esélyes csapatok felé..Ennyi..
A szakértők egyből a Pats-el hozták szóba, mert nekünk meg kellene egy hasonló kvalitású WR..
Ha leadna a fizetési igényéből felőlem jöhetne..Kifejezetten brutál támadó sorunk lehetne vele.. 😀

Ward egy paraszt.. 😉
több mint 13 éve
Szerintem ez a Brady deal ki fog hatni az összes csapatra!
Elég csak a nagy rivális felé nézni..Flacco szerintem ma reggel nem túl szépeket gondolt Tom bátyóról..Pitcit szitkozódhatott.. 😉
A csapatunkban pedig üzenet értéke volt...Ha a kapitány ilyen áldozatokra is képes a gyűrű érdekében, akkor ez a követendő példa...Aki pedig nem akar hasonlóan tenni, igényeiből engedni, az mehet isten hírével..
A FA piacot is meg fogja pitcit borzolni... 😉

Ward egy paraszt.. 😉
több mint 13 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 739 — capitaine du château de Vienne 1487
A tengeren túlon Wes szerződésének újra strukturálásán túl egy esetleges Mike Wallace dealt is sejtetni engednek..
Vélemények???kyobalu
A Steelersnél, egy nem épp gyenge csapatnál sem ment bele a kevés pénzbeWyatt
S mi lenne a deal? Mit dob a Kraft?

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 13 éve
Mondjuk arra jó lenne, hogy Brady jó mélyre bekúrja, aztán majd úgyis elkapja, ha elmegy addig, a CB-t megveri úgyis :d

több mint 13 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 437 — Ajmo Vatreni
Vélemények???kyobalu
Az, hogy Wallace lead-e, nem tudjuk, de az, hogy néhány FA nagyot fog koppanni a fizetési igényével, az tuti.
több mint 13 éve
Vélemények???kyobalu
A Steelersnél, egy nem épp gyenge csapatnál sem ment bele a kevés pénzbe

több mint 13 éve
Vélemények???

Ward egy paraszt.. 😉
több mint 13 éve
Joco New England Patriots 1 365 — Patriots fan
Vagy pedig rádöbbent hogy kiégett és nem tartotta jogosnak azt a pénzt amit kapott volna!

szerk: gyenge "humort" mellőzve egyre ritkább az ilyen játékos aki inkább a csapat érdekeit nézi nem pedig a saját pénztárcáját.

több mint 13 éve
Mondjuk én jobban örülnék, ha a felszabadult pénzt nem Wesre költenénk, hanem a védelemre. CB, S, DL.
több mint 13 éve
LordTamas New England Patriots 683 — Welker fan for life
Ez egy hihetetlen nagylelkű lépés, tulajdonképpen a piaci értékének feléért hosszabbított Brady. Látszik, hogy nála nem marketingszöveg a "szeretem a focit" mondat.

Teljesen egyetértek tomi-tomival abban, hogy itt Brady is benne van aktívan a csapatépítésben, kb megmondta, hogy kell neki Wes.
több mint 13 éve
atapapa New Orleans Saints LSU Tigers 10 400 — #neverpunt
Azért ne felejtsük, hogy a Pats is vállalt kockázatot, 38-tól 40 éves koráig (nagy valószínűséggel) előre garantált 27 millió dollárt.tomi-tomi
Ez az, jól hangzik hogy szándékai szerint még 40 évesen is játszani fog, de könnyen lehet ebből a pénzből 3 év múlva egy "garantált visszavonulási bónusz" is 😊 Ha így is lesz, az utolsó éveire sikerülhet maga körül egy extrém kompetitív gárdát tartani. Az meg teljesen mindegy, hogy a visszavonulása után mi lesz a sapkával, 1-2 évig Bradyt követően vélhetően a serleges vitrinre bámulgatás lesz a legjobb elfoglaltság Foxborough környékén.

több mint 13 éve
De ez a 3 éves 27 millás szerződés milyen már? Schleck
Akar még egy SB gyűrűt és nem az ebayen keresztül. 😉 DoM
Könnyen lehet nagylelkű az a játékos, ahol az asszony többet visz haza, mint ő 😛atapapa
Na igen, ahol ketten mintegy 17 milliárdot visznek évente haza, ott azért egy kis pénzcsökkentés nem tétel (pláne, hogy így még évekig kap igencsak komoly pénzt)Wyatt
A kérót megvette, most már csak rezsire kell a lóvé.
több mint 13 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
No igen. Welkernél is valami évi 8 millát csiripelnek a jól értesült madarak. Ja, hogy ez pont annyi 😊Boston
Szerintem nem lesz annyi, vagy nagyon alacsony garantálttal. Ez után a szerződés után a Pats-nél elég nehéz lesz verni az asztalt bármelyik játékosnak hatalmas nagy pénzért.
Azért ne felejtsük, hogy a Pats is vállalt kockázatot, 38-tól 40 éves koráig (nagy valószínűséggel) előre garantált 27 millió dollárt. Be fogja vasalni a többieken, vagy szerződésösszegben, vagy szerződéshosszban, vagy garantált részben stb.
TB és a Pats közös érdeke volt, hogy minőségi roster-t lehessen kialakítani. TOP5 QB öt évre a cap cca. 11 %-áért, ennél jobb egyensúlyi helyzet nincs. Brady elégedett, a FO-nak a legkorlátoltabb erőforrásból sikerült felszabadítani jelentős részt.

Gyulus, rég megmondta, látja magát 40 évesen játszani az NFL-ben. Idén nyilatkozták róla a többiek, hogy a csapaton belüli beszélgetéseknél egyetlen egy témához tud/képes/akar hozzászólni: foci. Ebben biztos hasonlít Favre-ra, fogalma sincs, hogy a focin kívül mit kezdjen az életével.

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 13 éve
Gyulus 1 037 — Count Zero
Ez totál kész... az a 8 milka félelmetesen jól jön.
Tom Favre rekordjaira hajt?😊
több mint 13 éve
Boston New England Patriots Boston College Eagles 2 350 — dart@freestart.hu
De ez a 3 éves 27 millás szerződés milyen már? Schleck
Akar még egy SB gyűrűt és nem az ebayen keresztül. 😉 Úgy tűnik ez 8 millió mínusz a sapkában idén. A Wes, Vollmer, Talib hármasból már ketten is "könnyen" visszaigazolhatóak lehetnek vagy az UFA piacon lehet nagyobb halra pecázni.DoM
Nagy tisztelettel, szerintem tévedsz. A Vollmer-Talib duóból lehet visszaigazolni. Ez a Welker szerződés ára volt. Nem hisztizett, hanem kötött egy low-middle price szerződést.
Ha nagyon bizalmatlan volt, akkor két szerződést írtak ma alá, csak a másodikat még a látszat kedvéért titokban tartják. 😀 Meg így az egész liga azon agyalhat, hogy mire fogja BB költeni a 26 millát, mit akar FA-n, mit akar drafton, ahol ráadásul így már Mallett is trade alap lehet. BB élvezni fogja az idei offseason-t! 😀

Ja, és mostantól papíron 2017-ig Gronkandez-éknek Brady fog dobálni. Ez jónak tűnik. Csak megérte a két ifjoncot hosszú távra ideláncolni. (Ez mennyire befolyásolhatta Brady döntését? Szerintem fontos volt neki.)tomi-tomi
No igen. Welkernél is valami évi 8 millát csiripelnek a jól értesült madarak. Ja, hogy ez pont annyi 😊

Do your job