Kedves visszatérők: újra működik a regisztráció és az elfelejtett jelszó kiküldése

New England Patriots

75 feliratkozó

több mint 13 éve
winston Jacksonville Jaguars 2 894 — tag
Ha valakit érdekelne, keressen

aprod.hu/hirdetes/nfl-patriots-mesko-zoltan-dedikalt-polo-IDWssB.htmlGRAFI
simán ilyen pólót nem lehet kapni?winston
Így aláírva már nem menő? 😊 GRAFI
de, de mesko aláírásom nekem is van 😛 ilyen póló viszont érdekelne, simában 😊
több mint 13 éve
ghstzR New England Patriots Notre Dame Fighting Irish 1 279
el tudnátok képzelni nálunk wilsont? persze csak ha nem kér sokat...

több mint 13 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 942 — capitaine du château de Vienne 1487

Így aláírva már nem menő? 😊 GRAFI
és vasalva?

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 13 éve
GRAFI New England Patriots 1 823 — Next Game Up!!

Így aláírva már nem menő? 😊
több mint 13 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
DMC ide vagy oda, én örülnék egy kezdő cornernek még a keretben.
zinedine5
Én is. DMC sokkal jobban játszik safetyként, mint tette azt CB-ként. Csak remélem, h nem fogjuk visszakonvertálni...
Brent Grimes pedig az egyik kedvenc CB-m (a másik Flowers) a ligában. Nagyon szeretném, ha ott lenne a neve az FO noteszében.Boston
És Dennard se kapjon büntit, DMC maradjon FS-ben, jöjjön passz ellen is jó LB, fasza DT és LE, és kurva jó lesz a D-nk 😊)Wyatt
és még Mátyiőt vmelyik 7. körös pickkel 😊Habi
Ohh, ezt most látom, hogy nem írtam bele. Egye fene, jöhet kicsit hamarabb is 😀 (úgyis lesz még pickünk feljebb is 😀)

több mint 13 éve
Habi New England Patriots USC Trojans 4 829 — Patriots GM
zinedine5
Én is. DMC sokkal jobban játszik safetyként, mint tette azt CB-ként. Csak remélem, h nem fogjuk visszakonvertálni...
Brent Grimes pedig az egyik kedvenc CB-m (a másik Flowers) a ligában. Nagyon szeretném, ha ott lenne a neve az FO noteszében.Boston
És Dennard se kapjon büntit, DMC maradjon FS-ben, jöjjön passz ellen is jó LB, fasza DT és LE, és kurva jó lesz a D-nk 😊)Wyatt
és még Mátyiőt vmelyik 7. körös pickkel 😊

JT Daniels fan
több mint 13 éve
zinedine5
És Dennard se kapjon büntit, DMC maradjon FS-ben, jöjjön passz ellen is jó LB, fasza DT és LE, és kurva jó lesz a D-nk 😊)

több mint 13 éve
Boston New England Patriots Boston College Eagles 2 350 — dart@freestart.hu
zinedine5
Brent Grimes pedig az egyik kedvenc CB-m (a másik Flowers) a ligában. Nagyon szeretném, ha ott lenne a neve az FO noteszében.

Do your job
több mint 13 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 565 — Ajmo Vatreni
egyébként konkrétan Yates is azt írja, h borítékolható, h máshol folytatja.Rule
csak nem ennyiért. az évi 1.5 millió lehet a plafon, amit Gyulus említett. ha lehetne rá 16 meccsen számítani, akkor free safety poszton McCourtyval egyáltalán nem lenne rossz páros. bármennyire játssza mindkét safety mindkét posztot a sokat hangoztatott mantraként, McCourty nem sokat nézelődött a box környékén. Chunggal jól kiegészítenék egymást.

safety poszton az aktivitás azon múlhat, hogy milyen fejlődési pályát jósolnak Wilsonnak. ha jönne Reed, akkor McCourty menne vissza azonnal CB-nek és nem lenne égető szükség kezdő CB igazolásra (Talib v. bárki más) -- kérdés Talib (bárki más #1CB) v. Reed lenne olcsóbb és melyik kombinációval erősödne jobban a csapat rövid- ill. hosszútávon.DoM
több mint 13 éve
DoM New England Patriots Northwestern Wildcats 5 165 — vaccpáör fan
egyébként konkrétan Yates is azt írja, h borítékolható, h máshol folytatja.Rule
csak nem ennyiért. az évi 1.5 millió lehet a plafon, amit Gyulus említett. ha lehetne rá 16 meccsen számítani, akkor free safety poszton McCourtyval egyáltalán nem lenne rossz páros. bármennyire játssza mindkét safety mindkét posztot a sokat hangoztatott mantraként, McCourty nem sokat nézelődött a box környékén. Chunggal jól kiegészítenék egymást.

safety poszton az aktivitás azon múlhat, hogy milyen fejlődési pályát jósolnak Wilsonnak. ha jönne Reed, akkor McCourty menne vissza azonnal CB-nek és nem lenne égető szükség kezdő CB igazolásra (Talib v. bárki más) -- kérdés Talib (bárki más #1CB) v. Reed lenne olcsóbb és melyik kombinációval erősödne jobban a csapat rövid- ill. hosszútávon.
több mint 13 éve
Rule New England Patriots 451 — Tu estilo tu flow, mami muy criminal
Újabb Yates bravúr.

espn.go.com/blog/boston/new-england-patriots/post/_/id/4740575/beyond-the-big-3-patrick-chung

Chung-nak valaki ad 3 évre 12 millió körül. Tudja ez a faszi mekkora a cap?zinedine5
Tényleg "nagyszerű" jóslat.
Viszonyítási alapként, Vödör a kihajítása után a Bearstól 1 évre kapott 3,25 milkát, majd a Redskins adott neki egy 2 év, 6 milkás szerződést. Mindkét helyen túlfizették az agyhalottat.

Chung a seggét verheti a földhöz, ha az előbbi, "nagylelkű" prove-it szerződést kapja valakitől... de szvsz még ezt sem éri meg, kb. 1,5 milkáért fog rohangálni valahol...
Gyulus
nem tudom a szavazást néztétek-e, de amikor én szavaztam, akkor konkrétan 86% szavazott arra, h NEM kellene ennyiért megtartani a srácot.
egyébként konkrétan Yates is azt írja, h borítékolható, h máshol folytatja.
több mint 13 éve
Gyulus 1 037 — Count Zero
Újabb Yates bravúr.

espn.go.com/blog/boston/new-england-patriots/post/_/id/4740575/beyond-the-big-3-patrick-chung

Chung-nak valaki ad 3 évre 12 millió körül. Tudja ez a faszi mekkora a cap?zinedine5
Tényleg "nagyszerű" jóslat.
Viszonyítási alapként, Vödör a kihajítása után a Bearstól 1 évre kapott 3,25 milkát, majd a Redskins adott neki egy 2 év, 6 milkás szerződést. Mindkét helyen túlfizették az agyhalottat.

Chung a seggét verheti a földhöz, ha az előbbi, "nagylelkű" prove-it szerződést kapja valakitől... de szvsz még ezt sem éri meg, kb. 1,5 milkáért fog rohangálni valahol...
több mint 13 éve
Újabb Yates bravúr.

Chung-nak valaki ad 3 évre 12 millió körül. Tudja ez a faszi mekkora a cap?
több mint 13 éve
winston Jacksonville Jaguars 2 894 — tag

simán ilyen pólót nem lehet kapni?
több mint 13 éve
GRAFI New England Patriots 1 823 — Next Game Up!!

aprod.hu/hirdetes/nfl-patriots-mesko-zoltan-dedikalt-polo-IDWssB.html
több mint 13 éve
 espn.go.com/blog/boston/new-england-patriots/post/_/id/4740566/free-agent-fit-safety-2

Reiss-nek is elgurul néha a gyógyszere. Szerinte azért jó ötlet és top FA target Bruton Denverből, mert erős ST játékos. Ott van Wilson, Ebner, Slater, egy raklap CB, de nekünk nyilvánvalóan egy ST-ben használható safetyre van szükségünk. Yates meg mindjárt megírja, hogy fizessünk neki 3 évre 15 milliót.
több mint 13 éve
kolok1972 New England Patriots 3 128 — Pats fan
Ezt a dumát 😊 :"Maybe if Brady does a football clinic for kids over the off season, Tebow could join the class and learn how to throw a ball."

Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 13 éve
DoM New England Patriots Northwestern Wildcats 5 165 — vaccpáör fan
Remélem, hogy vissza tudjuk igazolni, de nagy esélyt nem látok rá, szerintem fog nagy pénz kapni valahonnan. És meg is érdemli 100%-osan.LordTamas
Tavaly állítólag két évre 16 milliót adott volna neki a Pats (garantáltan).
Meglepődnék, ha évi öt milliónál többért leigazolnák.

Lenyomja a piaci értékét:

-csak a slotban tud játszani. teljes játékidős játékos legyen olyan csapathoz kell kerülnie, ahol a meccs nagy részében van legalább 3 elkapó a pályán
-inkább csak rövidpasszokból és a yac-ből él. mélységben nem veszélyes
-magas % pontossággal dobáló irányítóra lesz szüksége, akivel tökéletes lesz az időzítése
-már nem lesz fiatalabb

A Pats szempontjából az való igaz, hogy nincs senki az elkapósorban, ha Welker máshova szerződik. Viszont a két tight end miatt már rövidtávon is inkább olyan elkapókra kellene helyezni a hangsúlyt, akik képesek a hatékony vonalmenti játékra (is). Könnyen előfordulhat, hogy olyan kezdő párosa lesz a Patsnek ősszel, aki most még nincsa a rosteren (Lloyd cut, Edelman meg resign esetén is inkább kellemes #3-4 elkapó, mint kezdő).
több mint 13 éve
LordTamas New England Patriots 683 — Welker fan for life
Áh, de rossz hír... Én nagyon szomorú leszek, ha Wes más mezben játszik jövőre. Majdnem annyira kedvelem, mint Brady-t. Szerintem nagy érvágás lesz a támadó egységnek, nem lehet majd pótolni. Ha bedöglik a gameplan, senki nem lesz, aki kihúzza Brady-t a gödörből, Gronk ide vagy oda. Nem beszélve arról, hogy Welker 3 meccset hagyott ki 2007-óta, pedig annyit ütik-vágják, hogy csak na. Nézzük meg a többi kulcsjátékost...

Remélem, hogy vissza tudjuk igazolni, de nagy esélyt nem látok rá, szerintem fog nagy pénz kapni valahonnan. És meg is érdemli 100%-osan.
több mint 13 éve
Stez SMU Mustangs 50 056 — Whoops, looks like something went wrong.
Lesz upgrade a Coltsnál, ami a WR corpot illeti, és szerintem nem csak vet. mines fizukért fogunk hozni játékost. 😉
Habár én nem örülnék Welkernek nálunk, de nem olyan irreális az, mint ahogy azt gondolod.

több mint 13 éve
Adam Schefter ‏@AdamSchefter
Patriots free-agent WR Wes Welker has no plans to re-sign with New England before first testing the free-agent market next week.Beki
Annál olcsóbb lesz. Mondjuk azt hittem, ezért csinálja Brady 😊Wyatt
Olcsóbb?
Szerinted ennyi idióta GM között nem lesz, aki egy számára előnyösebb szerződést az orra alá tol?
Gondolom rájött erre, aztán így 30+-osan megpróbál inkább leakasztani valami jobb kontraktust.Stez
Ahogy pld. volt olyan GM, aki képes volt Sanchitának - nyilvánvaló "értékei" ellenére - egy eszement kontraktust adni... De - csak a csoportban maradva - Fitzpatrick szerződése is ebbe a körbe sorolható. Biztos lesz olyan csapat, akinek sok pénze van és el van ájulva WW számaitól, aki megadja neki, amit kér.

A Colts például igen jól áll a cap-el és Luck-nak amúgy is kellenek a célpontok. Burkus
Vittek neki egy raklap célpontot tavaly
Arrington elvileg tutira tesztelni fogja a piacot, mert biztosra vélik, hogy annál több pénzt kap valakitől, mint amit a Pats kínál neki. 😀Stez
Igazából engem az is kevésbé zavarna, mintha szélen játszana nálunk. Az katasztrófa lenne... Legyen egy #1 CB, és hozzuk el Mátyiőt, aztán jóvan 😀Wyatt
Ha van valaki, aki tavaly után CB1 v. CB2-ként akarja játszatni, hát legyen, de mi ne fizessünk neki slot CB-ként 2 milliót. zinedine5
Erről van szó, Mátyiő 630k-ért megoldja majd ezt nálunk 😊

több mint 13 éve
Arrington elvileg tutira tesztelni fogja a piacot, mert biztosra vélik, hogy annál több pénzt kap valakitől, mint amit a Pats kínál neki. 😀Stez
Igazából engem az is kevésbé zavarna, mintha szélen játszana nálunk. Az katasztrófa lenne... Legyen egy #1 CB, és hozzuk el Mátyiőt, aztán jóvan 😀Wyatt
Ha van valaki, aki tavaly után CB1 v. CB2-ként akarja játszatni, hát legyen, de mi ne fizessünk neki slot CB-ként 2 milliót.
több mint 13 éve
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 6 484 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...
Adam Schefter ‏@AdamSchefter
Patriots free-agent WR Wes Welker has no plans to re-sign with New England before first testing the free-agent market next week.Beki
Annál olcsóbb lesz. Mondjuk azt hittem, ezért csinálja Brady 😊Wyatt
Olcsóbb?
Szerinted ennyi idióta GM között nem lesz, aki egy számára előnyösebb szerződést az orra alá tol?
Gondolom rájött erre, aztán így 30+-osan megpróbál inkább leakasztani valami jobb kontraktust.Stez
Ahogy pld. volt olyan GM, aki képes volt Sanchitának - nyilvánvaló "értékei" ellenére - egy eszement kontraktust adni... De - csak a csoportban maradva - Fitzpatrick szerződése is ebbe a körbe sorolható. Biztos lesz olyan csapat, akinek sok pénze van és el van ájulva WW számaitól, aki megadja neki, amit kér.

A Colts például igen jól áll a cap-el és Luck-nak amúgy is kellenek a célpontok.
több mint 13 éve
Lehet, hogy Brady szerződése után is inkább a jövőre építene a FO, mivel Welkerbe nincs már több 2, max 3 évnél, de Vollmerben és Talibban meg még sok van.
Talib nélkül ráadásul nem lenne secondary, ez bebizonyosodott, míg Welker pótolható ebben a Patsben. AKár Edelmannal, akár mással.
Meg ugye én hiszek az első körös WR-ben a Patstől. 😀Stez
Hát egy #1 CB kell, az tiszta sor, mert akkor Dennard (ha nem kap sokat), lehet #2 CB, Arrington slotban nagyon fasza és DMC mehetne FS-be, ahol elit szinten tolta. Akkor már csak egy állat SS kéne, meg reményeim szerint még egy pass rush állat DT és esetleg egy Bennett, aztán sok bajom nem lenne 😀 Na jó, Fletcher legyen még egészséges, és legyen használható, meg esetleg jöhet még egy középső körös LB 😀
Wyatt
Igazából engem az is kevésbé zavarna, mintha szélen játszana nálunk. Az katasztrófa lenne... Legyen egy #1 CB, és hozzuk el Mátyiőt, aztán jóvan 😀

több mint 13 éve
Stez SMU Mustangs 50 056 — Whoops, looks like something went wrong.
Lehet, hogy Brady szerződése után is inkább a jövőre építene a FO, mivel Welkerbe nincs már több 2, max 3 évnél, de Vollmerben és Talibban meg még sok van.
Talib nélkül ráadásul nem lenne secondary, ez bebizonyosodott, míg Welker pótolható ebben a Patsben. AKár Edelmannal, akár mással.
Meg ugye én hiszek az első körös WR-ben a Patstől. 😀Stez
Hát egy #1 CB kell, az tiszta sor, mert akkor Dennard (ha nem kap sokat), lehet #2 CB, Arrington slotban nagyon fasza és DMC mehetne FS-be, ahol elit szinten tolta. Akkor már csak egy állat SS kéne, meg reményeim szerint még egy pass rush állat DT és esetleg egy Bennett, aztán sok bajom nem lenne 😀 Na jó, Fletcher legyen még egészséges, és legyen használható, meg esetleg jöhet még egy középső körös LB 😀
Wyatt
Arrington elvileg tutira tesztelni fogja a piacot, mert biztosra vélik, hogy annál több pénzt kap valakitől, mint amit a Pats kínál neki. 😀