New England Patriots

75 feliratkozó

több mint 13 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Reiss azt feszegeti, hogy ha szeretnénk elcserélni bármilyen qb-t, akkor talán nem ártana játszatni. Mert ugye így senki nem fog érte adni komoly ellenértéket.
Ennek tükrében lehet, hogy lenne értelme eldőlt meccsek végén beállítani a csere qb-t.

m.espn.go.com/general/blogs/blogpost?blogname=bostonnew-england-patriots&id=4739743zinedine5
Viszont jelenleg egy csere van csak, Mallett meg tehetségre sima 1. körös volt, szal nem feltétlen kellene tőle megválni

több mint 13 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 437 — Ajmo Vatreni
Reiss azt feszegeti, hogy ha szeretnénk elcserélni bármilyen qb-t, akkor talán nem ártana játszatni. Mert ugye így senki nem fog érte adni komoly ellenértéket.
Ennek tükrében lehet, hogy lenne értelme eldőlt meccsek végén beállítani a csere qb-t.

m.espn.go.com/general/blogs/blogpost?blogname=bostonnew-england-patriots&id=4739743
több mint 13 éve
GhostLead New England Patriots 295
hi. vki be tudná linkelni azt a videót ahol gronk lesérül a colts ellen? előre is köszighstzR
A Texans elleni sérülése:
 www.youtube.com/watch?v=T2nEfaXoID8
több mint 13 éve
ghstzR New England Patriots Notre Dame Fighting Irish 1 279
hi. vki be tudná linkelni azt a videót ahol gronk lesérül a colts ellen? előre is köszi

több mint 13 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
 www.profootballbusiness.com/2013/02/atvitt-capmennyiseg-2013.html

Sanyi írása alapján akkor + 5,6 millióval több lesz a sapkában???
Azért az nem lenne mindegy!Egon
Szerintem már számoltak vele, amikor 16-18 milliós cap space-t írtak. Jelenleg kb. 109,5 millión állunk a dead money-val együtt, az átvitt összeggel ki is jön 17 millió környéke.
A levesbe menőkkel lehet spórolni nagyjából 3-3,5 milliót, ez be is fedné a draftolt újoncok bérét; ebből a 16-18 millióból lehet gazdálkodni a FA piacon. Esetleg Mankins szerződésével lehet még bűvészkedni 3-4 millióért. (Vagy eltrade-elni.) TB és Baby Vince szerződését nem nagyon érdemes birizgálni, így is 2014-re hármójuk pénze 44 millió lesz.

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 13 éve
Egon bá New England Patriots 1 219 — Saints GM
 www.profootballbusiness.com/2013/02/atvitt-capmennyiseg-2013.html

Sanyi írása alapján akkor + 5,6 millióval több lesz a sapkában???
Azért az nem lenne mindegy!

Akár azt gondolod, hogy képes vagy valamire, akár azt, hogy nem, mindenképpen igazad van. Henry Ford
JUST WIN!!!
több mint 13 éve
DeX New England Patriots 294 — WR
Nekem van a legmegértőbb és legdrágább feleségem. 😀 Tőle kaptam ezeket:Feribali
Gyönyörűűűű 😊

több mint 13 éve
DoM New England Patriots Northwestern Wildcats 5 165 — vaccpáör fan
Bedard cikke tele van pressure és sack statisztikával.

Ami érdekes/meglepő, hogy Wilfork 26.5 pressure, 3.5 sack, 21.5 stuffed run kb. annyi, mint amit Deaderick és Love produkált együtt 25.5 pressure, 26.5 stuffed run.
több mint 13 éve
Feribali New England Patriots 48
Nekem van a legmegértőbb és legdrágább feleségem. 😀 Tőle kaptam ezeket:
több mint 13 éve
Valószínűleg azért, mert tisztában vannak az egészségi állapotával, ami nem sugall túl sok jót...Egon
Ha három beszámítható éve lenne, ami az RFA státusz feltétele, akkor 630 ezer lenne a minimálfizetése. Ennél kevesebbet nem kaphatna az NFL szabályai szerint.DoM
A szerződés hosszára és a garantált összegre gondoltam 😉
Lényegében, ha kivágják, akkor csak azt a 65.000 $-t buknánk (cap), de lehet, hogy rosszul tudom!

Akár azt gondolod, hogy képes vagy valamire, akár azt, hogy nem, mindenképpen igazad van. Henry Ford
JUST WIN!!!
több mint 13 éve
Valószínűleg azért, mert tisztában vannak az egészségi állapotával, ami nem sugall túl sok jót...Egon
Ha három beszámítható éve lenne, ami az RFA státusz feltétele, akkor 630 ezer lenne a minimálfizetése. Ennél kevesebbet nem kaphatna az NFL szabályai szerint.
több mint 13 éve
Valószínűleg azért, mert tisztában vannak az egészségi állapotával, ami nem sugall túl sok jót...

JUST WIN!!!
több mint 13 éve
Contract length: 1 year
Base salary for 2013: $555,000
Signing bonus: $65,000
Total guaranteed money: $65,000
zinedine5
Ez érdekes, mert e szerint a harmadik évüket az NFL-ben játszók minimálbérét kapta. Viszont ha fizetés szempontjából nem számított a 2012-es IR töltött idény, akkor RFA sem lehetett idén csak ERFA és mindjárt érthető, hogy miért nincs az 1.3 millió közelében sem a szerződése. Nem igaz?

2013 Exclusive Rights Free Agent tender:

405,000 $ (0 accrued season)
480,000 $ (1 accrued season)
555,000 $ (2 accrued seasons)
Végül az ERFA tender mellé kapott egy kevés aláíráspénzt.
több mint 13 éve
Gyulus 1 037 — Count Zero
Hát ez úgy eléggé korrekt lett, örülök, hogy maradni akart, csak egészséges legyen végreWyatt
Meg kell majd küzdenie a rosterhelyért, annyi biztos. Jön még sub-LB FA-ről és jó eséllyel a draftról is.
több mint 13 éve
Fletcher egy évre újraszerződtetve. Jó lenne már gyógyultan látni.zinedine5
RFA tenderrel 1.3 millióért lehetett volna itt tartani, de ez eredeti drafthely kompenzációt jelentett volna, vagyis "ingyen" elvihette volna másik csapat, ha a Pats nem matcheli az ajánlatot. Az eggyel magasabb tender már 2 millió (2.körös kompenzáció). Kíváncsi vagyok az 1.3 millió melyik oldalán lesz az új szerződés összege, esetleg lesz-e egy része garantált.DoM
Csodálkoznék, ha ezeknek a közelében lenne. (Bán már Arrington most lejáróját is megepőnek tartottam.) Min. közelire tippelnék.zinedine5

zinedine5
Hát ez úgy eléggé korrekt lett, örülök, hogy maradni akart, csak egészséges legyen végre

több mint 13 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 437 — Ajmo Vatreni
Fletcher egy évre újraszerződtetve. Jó lenne már gyógyultan látni.zinedine5
RFA tenderrel 1.3 millióért lehetett volna itt tartani, de ez eredeti drafthely kompenzációt jelentett volna, vagyis "ingyen" elvihette volna másik csapat, ha a Pats nem matcheli az ajánlatot. Az eggyel magasabb tender már 2 millió (2.körös kompenzáció). Kíváncsi vagyok az 1.3 millió melyik oldalán lesz az új szerződés összege, esetleg lesz-e egy része garantált.DoM
Csodálkoznék, ha ezeknek a közelében lenne. (Bán már Arrington most lejáróját is megepőnek tartottam.) Min. közelire tippelnék.zinedine5
több mint 13 éve
NB2 New England Patriots 28 219 — nabege2@yahoo.com
Nálam most Flakon bejött a legjobb 10 qb közé. Ha SB-t akarnék nyerni és álomcsapatba qb kell, nem őt választanám, de amit most művelt a PO-ban az így egészében korrekt volt. Jól összerakták a csapatot is hozzá (az általam említett 3-4 nikkelbolha elkapóval, plusz a védelem), de most idén szépen megcsinálta.
több mint 13 éve
ParadSEC New England Patriots Georgia Bulldogs 3 344 — Patriots fan
Megvan a recept hogy nyerj SB-t! Szerezz egy Qb-t erős karral adj hozzá 2-3 fizikális elkapót, egy csiptenyi mozgás két csipetnyi nagyjából arra dobás ahol kóricál elkapó és már kész is a győzelem! Flaccónak annyi időt töltött a levegőben a tojás hogy konkrétan megittam alatta egy sört éscompliti lett! Nem akartam elhinni! Kis Maning magasságokban járt!ParadSEC
Na azért ne kezdjük most el Flaccot fikázni ha kérhetem. Szerintem még most sincs ott az NFL legjobb 5 de még talán a legjobb 10 QB-ja között se, de amit ebben a POban mutatott az valami hihetetlen volt. Igazi vezére volt a csapatnak és tényleg meccsdöntő faktor lett belőle. 11Td 0 int ez nagyon beszédes adat 4 PO meccs alatt. FViktor93
Nem fikázásnak szántam csak az utobbi 2 SB erre az elméletemre hajaz! Flaccoval nincs bajom, mindenkinek lehetnek jó szériái már ráfért főleg mert kell(et ) neki a nagy lóvé szerződéssel ez szerintem elég motiváló erőt jelentett számára+"jó csapatnak" van szerencséje! Egy szó mint száz kell Fizikális WR és Cb a csapatnak, mert amúgy eljutunk a rájátszásba és ott kihullunk mint a szél mert nem tudunk erőteljes focit játszani amihez a SB megnyeréséhez szükség van!

„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 13 éve
LordTamas New England Patriots 683 — Welker fan for life
Nem a szívem csücske a Pats, de Gronkowskit nagyon bírom.
Egy kis WWE Las Vegas-ban, törött kézzel, utánozhatatlan 😀:
ROB GRONKOWSKI VEGAS WRESTLING
Robilluma
Szerencsére a címmel ellentétben nem a törött kezére érkezett és még csak nem is azzal csinálta a dobást. Pojáca. 😛DoM
Úgy látszik ez már a standard off-season program része lesz:
Gronk bohócot csinál magából valahol... 😊Sinisa
Legyen, csak vegye ki a playoff-módból a sérülést, és teszek rá magasról hol ugrálgat 😀Wyatt
Egyetértek. Amúgy nekem teljesen emberi, amit Gronk csinál, szerintem abszolút belefér. 23 éves, sokszoros dollár-milliomos, vidám, népszerű figura, még szép, hogy bulizik (nem balhézik, mint sok társa) az offseasonban ezerrel.
Az idei szezonban is hihetetlenül jól teljesített a sérüléséig, pedig milyen sírás ment a kinti szakértőknél, hogy nem veszi komolyan magát.
több mint 13 éve
Robilluma
Szerencsére a címmel ellentétben nem a törött kezére érkezett és még csak nem is azzal csinálta a dobást. Pojáca. 😛DoM
Gronk bohócot csinál magából valahol... 😊Sinisa
Legyen, csak vegye ki a playoff-módból a sérülést, és teszek rá magasról hol ugrálgat 😀

több mint 13 éve
Sinisa New England Patriots 3 168 — Gràcies Pep!
Robilluma
Gronk bohócot csinál magából valahol... 😊

TITO
JOHAN
Per Sempre Etern

This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 13 éve
Robilluma
Szerencsére a címmel ellentétben nem a törött kezére érkezett és még csak nem is azzal csinálta a dobást. Pojáca. 😛
több mint 13 éve
Robilluma Pittsburgh Steelers 2 907 — Whatever it takes

If you are looking for the identity of the Steelers franchise in 2013, just stop it.
- 2013 Pittsburgh Steelers running game: 86,4 yard/game, 27th in the league (3,5 y/c, 29th).
- 2013, Steelers@Patriots 31-55, 610 total yards by the Patriots. More points and more yards than any team ever had amassed against a Steelers franchise in business now for 81 NFL seasons.
- The Steelers' run defense allowed 115,6 yards per game (4,3 y/c) in 2013.
WAKE UP TOMLIN!
több mint 13 éve
FViktor93 New England Patriots 2 173
Megvan a recept hogy nyerj SB-t! Szerezz egy Qb-t erős karral adj hozzá 2-3 fizikális elkapót, egy csiptenyi mozgás két csipetnyi nagyjából arra dobás ahol kóricál elkapó és már kész is a győzelem! Flaccónak annyi időt töltött a levegőben a tojás hogy konkrétan megittam alatta egy sört éscompliti lett! Nem akartam elhinni! Kis Maning magasságokban járt!ParadSEC
Na azért ne kezdjük most el Flaccot fikázni ha kérhetem. Szerintem még most sincs ott az NFL legjobb 5 de még talán a legjobb 10 QB-ja között se, de amit ebben a POban mutatott az valami hihetetlen volt. Igazi vezére volt a csapatnak és tényleg meccsdöntő faktor lett belőle. 11Td 0 int ez nagyon beszédes adat 4 PO meccs alatt.
több mint 13 éve
GhostLead New England Patriots 295
Kérdés, hogy Gronk a 2. kéztörése után mennyire lesz üvegkezű. Egy TE-nél nem éppen nyerő, ha sérülékeny. 😕 toxique
Reméljük Gronk jövöre fitt és egészséges lesz, Hernandezzel együtt!
Ja és még Ballardot se felejtsük el!