New England Patriots

75 feliratkozó

több mint 13 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Az előző szezonban bent hagytunk vagy 10+ milliót a capben, elvileg az tovább görgethető
Wyatt
Direkt rákérdeztem az oldalon, hogy az még jelenthet-e pluszt, de már benne van a carry over is, ami John Clayton alapján 5.6 millió volt. DoM
Az fasza

több mint 13 éve
DoM New England Patriots Northwestern Wildcats 5 165 — vaccpáör fan
Az előző szezonban bent hagytunk vagy 10+ milliót a capben, elvileg az tovább görgethető
Wyatt
Direkt rákérdeztem az oldalon, hogy az még jelenthet-e pluszt, de már benne van a carry over is, ami John Clayton alapján 5.6 millió volt.
több mint 13 éve
Kb.18 milliós cap space-szel számolva, ha ebből Talib levesz 5-6-ot, marad 12, minden másra. (újoncok, szerződéshosszabítások)zinedine5
A Pats sapi helyzetéről. Ott 16 millióval számol (le is írja, mi okozza az eltérést). A mostani pickek alapján 3 millió kell az újoncokra. A Donald Thomas, Kyle Arrington, Julian Edelman hármas megtartása elvisz 4-5 milliót biztosan (ha elengedik őket, akkor is valaki kell a helyükre), tehát az FA igazolásokra és a nagy hármas tagjai közül valakinek a visszaigazolására marad kb. 8 millió.

Ha ez nem lenne elég, a 2014-es sapka jelenti a legnagyobb gondot: I think one of the underlying themes of the Patriots decisions in 2013 will actually be the effect in 2014 where New England already has almost $106.4 million of committed cap dollars for just 37 players and $62.6 million tied up in their top 6 players. Brady (új) szerződésével is foglalkozik az írás, plusz Wilfork trade lehetőségével.

Mankins és Wilfork 10 milliója idén kész röhej.DoM

több mint 13 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 437 — Ajmo Vatreni
Kb.18 milliós cap space-szel számolva, ha ebből Talib levesz 5-6-ot, marad 12, minden másra. (újoncok, szerződéshosszabítások)zinedine5
A Pats sapi helyzetéről. Ott 16 millióval számol (le is írja, mi okozza az eltérést). A mostani pickek alapján 3 millió kell az újoncokra. A Donald Thomas, Kyle Arrington, Julian Edelman hármas megtartása elvisz 4-5 milliót biztosan (ha elengedik őket, akkor is valaki kell a helyükre), tehát az FA igazolásokra és a nagy hármas tagjai közül valakinek a visszaigazolására marad kb. 8 millió.

Ha ez nem lenne elég, a 2014-es sapka jelenti a legnagyobb gondot: I think one of the underlying themes of the Patriots decisions in 2013 will actually be the effect in 2014 where New England already has almost $106.4 million of committed cap dollars for just 37 players and $62.6 million tied up in their top 6 players. Brady (új) szerződésével is foglalkozik az írás, plusz Wilfork trade lehetőségével.

Kedvencek között van az oldal, meg olvastam is a cikket már. Ezt is alapul véve (meg a te cikkedet is) írtam amit. Welkerre és Vollmerra nincs meg a nagy lóvé és ha tetszik, ha nem őket talán tudjuk pótolni valahogyan (Edelman, Ebert?, Cannon, McDonald?, draft? ). Talibot nyilvánvalóan nem és nagyon a CB draftjaink sem valami fényesek.

Nem tudom mit lehet Vince-szel és Mankins-szel csinálni, mert gyak. átstrukturálhatatlan a szerződésük és jövőre is ugyanez van velük.
több mint 13 éve
Collapo Baltimore Ravens Iowa Hawkeyes 3 293 — "Nevermore."
Paycutok, lemondások nélkül sztár csapatot egybentartani lehetetlen... bár ezt talán nem pont a legjobb helyen mondom, ismeritek Ti azt, amikor egy kiöregedő játékost veteránminimumért lehet elhozni...

Alissa
You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII

NFL - Not For Ladies!
több mint 13 éve
Sinisa New England Patriots 3 168 — Gràcies Pep!
Elég nehéz szituáció lesz kézben tartani a helyzetet. Vezéráldozatok biztosan lesznek, sajnos Wes lesz az első, majd szerintem Mankins lesz a második, mert ez túl brutál pénz egy 30 fölötti sérülékeny guardnak. Vince helyzete stabilabb, amíg nem sérül meg és a határban sincs a pótlása. Lehet, hogy a FO már vágja a centit TB szerződése végéig...

Már most a tavasszal kéne a scouting teamnek nagyot produkálnia és górcső alá venni a lehető legtöbb undrafted játékosjelöltet.Egon
Szerintem is Logan a nagyobb gáz.
Talán Wilfork-kal lehetne hosszabbítani, és átütemezni a pénzt.

2014 tényleg nagyon gázosan néz ki.
És majd kell akkor is hosszabbítani pl. McC-val. Ridley-vel, Vereen-nel...
Lehet TB is úgy jár majd mint PM?

TITO
JOHAN
Per Sempre Etern

This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 13 éve
Egon bá New England Patriots 1 219 — Saints GM
Elég nehéz szituáció lesz kézben tartani a helyzetet. Vezéráldozatok biztosan lesznek, sajnos Wes lesz az első, majd szerintem Mankins lesz a második, mert ez túl brutál pénz egy 30 fölötti sérülékeny guardnak. Vince helyzete stabilabb, amíg nem sérül meg és a határban sincs a pótlása. Lehet, hogy a FO már vágja a centit TB szerződése végéig...

Már most a tavasszal kéne a scouting teamnek nagyot produkálnia és górcső alá venni a lehető legtöbb undrafted játékosjelöltet.

Akár azt gondolod, hogy képes vagy valamire, akár azt, hogy nem, mindenképpen igazad van. Henry Ford
JUST WIN!!!
több mint 13 éve

Mankins és Wilfork 10 milliója idén kész röhej.
több mint 13 éve
Olvasgatva itt is, meg a Pats.hu-n is a cikkeket, egyre biztosabban gondolom, hogy Talib megtartása a prioritás és utána jöhet (ha kell) Vollmer és Welker. Vollmert 4-5 milliónál többért vagy Welker 6-7-él többért megtartani, főleg a következő évek cap szituját nézve hülyeség lenne.
Vollmernél még talán meg lehet oldani, hogy a kifizetések nagyobbik része áttolódjon 2015 utánra (postBrady era), de Welkernél ez nem opció.

Kb.18 milliós cap space-szel számolva, ha ebből Talib levesz 5-6-ot, marad 12, minden másra. (újoncok, szerződéshosszabítások)
több mint 13 éve
Boston New England Patriots Boston College Eagles 2 350 — dart@freestart.hu
Armond Armstead után állítólag több, mint 15 NFL csapat érdeklődött mielőtt aláírt hozzánk 3 évre. Az FO odatette magát, reméljük megérte 😊

Do your job
több mint 13 éve
[Külön érdekesség, hogy akkori hírek szerint az artoszkópos műtét után max 2 hónappal már játszatott volna... ehhez képest egész szezonban "pályán kívül" volt... azaz simán IR-es sérüléssel érkezhetett hozzánk]Gyulus
Lehet én vagyok túl naiv, de nincs valami komolyabb orvosi ellenőrzés csapatorvossal, mielőtt szerződtetnek egy játékost? Mert egy ilyet elég nehéz lehetett eltitkolni...

Meglepődnék, ha sikerülne megszabadulni ettől a dead moneytól.DoM
Itt, ebben a sportban ráadásul kifejezetten fontos az orvosi ellenőrzés a szerződés előtt (kedvencem a témában a Hannover, ahol az aláírás után vették észre, hogy 9 centivel kisebb a nagydarab labdaszerző középpályásuk, majd kiderült, hogy kb 6-7 évvel öregebb is, mint tudták 😀)

több mint 13 éve
Gyulus 1 037 — Count Zero
[Külön érdekesség, hogy akkori hírek szerint az artoszkópos műtét után max 2 hónappal már játszatott volna... ehhez képest egész szezonban "pályán kívül" volt... azaz simán IR-es sérüléssel érkezhetett hozzánk]Gyulus
Lehet én vagyok túl naiv, de nincs valami komolyabb orvosi ellenőrzés csapatorvossal, mielőtt szerződtetnek egy játékost? Mert egy ilyet elég nehéz lehetett eltitkolni...

Meglepődnék, ha sikerülne megszabadulni ettől a dead moneytól.DoM
Van, csak épp előtte kitöltetnek a játékossal egy iszonyat hosszú kérdőívet, amiben nyilatkoznak a saját egészségügyi állapotukról plusz az addigi beavatkozásról. Ebben "felejtett el" megemlíteni pár dolgot.

Az ifjabb Kraft nyilatkozott az ügyben. Állítólag pihentetett, offseason-beli állapotban nem lehetett észrevenni hogy az előző szezont begyulladt térdizületekkel nyomta végig, ez csak pár TC edzést követően derült ki.

[Egyébként sem lehet MINDENT teljeskörűen kivizsgálni. Példának okáért, saját esetemből tudom, hogy a térdizületi dysplasiát csak kifejezetten erre irányuló CT-vizsgálattal (vagy MRI?) veszik észre, a röntgen/ultrahang az esetek többségében szart sem mutat.]
több mint 13 éve

Meglepődnék, ha sikerülne megszabadulni ettől a dead moneytól.
több mint 13 éve
Gyulus 1 037 — Count Zero
Ház, asszony, van mit irigyelni... az irigység rosszmájú megjegyzéseket eredményez. Ennyi. Felesleges vesztegetni erre a szót.

Más:
Nem találok semmi hírt a Fanene-helyzetről... utoljára ugye annyi volt az infó, hogy az egészségügyi állapota elhallgatása (“failure to disclose a physical condition" ) okán kitettük a szűrét a preseasonbeli cutok során.

Ezen körülményre hivatkozva a 3,5 milkás signing bonus egészét v egy részét vissza lehet követelni.
Kérdés (elsősorban gsn-hez): akkor is beleesik 2013-ban Fanene a "dead salary cap"-be amennyiben jogos a hivatkozás? Úgy láttam, hogy cca 2,5 milliós cap spacet nyúlna le az idei évben, ami azért rohadtul jól jönne 😕

[Külön érdekesség, hogy akkori hírek szerint az artoszkópos műtét után max 2 hónappal már játszatott volna... ehhez képest egész szezonban "pályán kívül" volt... azaz simán IR-es sérüléssel érkezhetett hozzánk]
több mint 13 éve
ParadSEC New England Patriots Georgia Bulldogs 3 344 — Patriots fan
A ház már kevésbé tetszik, nem gondoltam volna TB-ről, hogy ilyen ízléstelen kecót épít. Ez a vizesárok különösen parvenü.Burkus
Ez volt az első gondolatom nekem is! Olyasmi förmedvény, mint a Tasnádi villa a Szemlőhegyi úton. A két építkező IQ-fighter :-P . Ellenben; Zsírzélbe szorulhatott volna valami... ízlés-féle? Egy, a szépségiparban szocializálódott nőszemélyhez képest ez kóóóóóókemény... 😊. Azt hiszem, illenek egymáshoz :-P. toxique
Én azt nem tudom mi a fenének ekkora ház!!??mascherano
Most őszintén, kit érdekel? Megtehetik, hogy vegyenek ekkorát, akkor hadd vegyenek már ekkorát, senki másnak semmi köze hozzá (ha hétköznapi lenne, akkor az lenne a baj, hogy ketten keresnek éves szinten 22 milliárd forintot, de még egy szar házat sem tudnak venni)Wyatt
Nekem nem a méretével, a stílusával van gondom. Nézzétek meg Gretzky házát (ugyanaz tervezte mint Bradyék házát.) Mondjuk itt is van egy-két enteriőr, ami nekem nem okés, pl. a narancssárga nappali, de ez egy sokkal mértéktartóbb, ízlésesebb és visszafogottabb ház.

powerplay.blog.hu/2013/01/24/gretzky_15_millioert_arulja_luxusvillajat

Na mindegy, Tomot nem azért szeretjük, mert ő korunk arbiter elegantum-ja. 😊Burkus
Hát őőő engem jobban érdekel Welker sorsa ill,. a draft mint Brady otthona! A csapatot (bár meglehet hogy tévedek) nem befolyásolja a palota megépítése! Nem értem miért kell ezen a dolgon ennyit rágódni! Amúgy ha jól tudom az asszony jobban keres mint a férj így valószínűleg a mama irányította a dolgokat a házzal kapcsolatban! Az hogy kinek milyen az izlése lehetne vitatkozni de minek?? Inkább a csapatról vitázzunk mint 1 "viskóról" könyörgöm! 😀

„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 13 éve
nDRo New England Patriots 1 593
Az, hogy nem tetszik valami, még nem jelenti azt, hogy mindjárt ízléstelen förmedvény is. Ízlések és pofonok. Boston
Így van. A saját otthonát mindenki a saját ízlése szerint építi föl, rendezi be, senkinek semmi köze hozzá. Illetve az elég relatív, hogy mi ízléstelen, és mi nem az.
több mint 13 éve
Boston New England Patriots Boston College Eagles 2 350 — dart@freestart.hu
Az, hogy nem tetszik valami, még nem jelenti azt, hogy mindjárt ízléstelen förmedvény is. Ízlések és pofonok.

Do your job
több mint 13 éve
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 6 482 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...
A ház már kevésbé tetszik, nem gondoltam volna TB-ről, hogy ilyen ízléstelen kecót épít. Ez a vizesárok különösen parvenü.Burkus
Ez volt az első gondolatom nekem is! Olyasmi förmedvény, mint a Tasnádi villa a Szemlőhegyi úton. A két építkező IQ-fighter :-P . Ellenben; Zsírzélbe szorulhatott volna valami... ízlés-féle? Egy, a szépségiparban szocializálódott nőszemélyhez képest ez kóóóóóókemény... 😊. Azt hiszem, illenek egymáshoz :-P. toxique
Most őszintén, kit érdekel? Megtehetik, hogy vegyenek ekkorát, akkor hadd vegyenek már ekkorát, senki másnak semmi köze hozzá (ha hétköznapi lenne, akkor az lenne a baj, hogy ketten keresnek éves szinten 22 milliárd forintot, de még egy szar házat sem tudnak venni)Wyatt
Nekem nem a méretével, a stílusával van gondom. Nézzétek meg Gretzky házát (ugyanaz tervezte mint Bradyék házát.) Mondjuk itt is van egy-két enteriőr, ami nekem nem okés, pl. a narancssárga nappali, de ez egy sokkal mértéktartóbb, ízlésesebb és visszafogottabb ház.

powerplay.blog.hu/2013/01/24/gretzky_15_millioert_arulja_luxusvillajat

Na mindegy, Tomot nem azért szeretjük, mert ő korunk arbiter elegantum-ja. 😊
több mint 13 éve
Most őszintén, kit érdekel? Megtehetik, hogy vegyenek ekkorát, akkor hadd vegyenek már ekkorát, senki másnak semmi köze hozzá (ha hétköznapi lenne, akkor az lenne a baj, hogy ketten keresnek éves szinten 22 milliárd forintot, de még egy szar házat sem tudnak venni)

több mint 13 éve
mascherano 727 — na húzzál innen kisköcsög
Én azt nem tudom mi a fenének ekkora ház!!??

:: HIBÁS KÉP ::
több mint 13 éve
toxique Las Vegas Raiders 1 440 — A Cowboys szimpatizáns
Ez volt az első gondolatom nekem is! Olyasmi förmedvény, mint a Tasnádi villa a Szemlőhegyi úton. A két építkező IQ-fighter :-P . Ellenben; Zsírzélbe szorulhatott volna valami... ízlés-féle? Egy, a szépségiparban szocializálódott nőszemélyhez képest ez kóóóóóókemény... 😊. Azt hiszem, illenek egymáshoz :-P.
több mint 13 éve
kolok1972 New England Patriots 3 117 — Pats fan
Fletcher-ben nekem több reményem van, mint Pryor-ban.
Ras-I-t nem is említettünk. 😊
Sinisa
És szerintem Wilson is kuka... (de hogy a második kört nem érte meg, az biztos)Gogo
Nyilván egy év után messzemenő következtetéseket nem lehet levonni,de azért nem tűnt fel,hogy olyan csiszolatlan gyémántot sikerült találni,akiért megérte volna min.2,de inkább 4 körrel hamarabb behúzni... Szvsz legalább annyi korai körös bustot húztunk,mint amennyi bevált.

Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 13 éve
Sinisa
És szerintem Wilson is kuka... (de hogy a második kört nem érte meg, az biztos)Gogo
Azért az odabaszna, ha egy év után kuka lenne.
több mint 13 éve
Gogo New England Patriots Army Black Knights 2 428 — Tuskó Hopkins
Sinisa
És szerintem Wilson is kuka... (de hogy a második kört nem érte meg, az biztos)

I swung a saber and I was a young Hussar

"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 13 éve
mascherano 727 — na húzzál innen kisköcsög
Mondjuk Rodney papa nyalván haza beszél, hogy a 2000-es évek patrióccában milyen fontos is volt az ő játéka a defenseben. De abban azért van egy kis igazság, hogy például egy meccs végi szituációban amikor még kiélezettebbek a párharcok és még kisebbek, szűkebbek azok a helyek ahova a lasztit oda kell rakni és azt elkapni akkor nálunk (Chung azért is lenne jó ha egészséges tudna lenni teljes szezonon keresztül) nincs olyan letaglózó ütköző akinél az elkapó egy kicsit már inkább az ütésre koncentrál és nem a labda precíz elkapására. Ellenünk tudja, hogy elkapja a bogyót azt max szépen lassan hozzásimulva (ezt kicsit eltúloztam de szándékos volt) leviszik a földre. Ha ez az ütköző stílus ott lenne azért ellenünk sem sikerülnének azok a GW és kulcsfontosságú drájvok. Mert beremegne a kéz azoknál az elkapásoknál. Én azért a mi elkapóinknál sok droppot jelentős részét ennek tulajdonítom, főleg amikor ilyen védők játszanak ellenük.
Úgyhogy én igenis szeretném ha a mi védelmünk is egy kicsit felvenné ezt a detronizáló stílust és igenis fossanak be egy kicsit az ellen elkapói ha lekell szedni azt a bogyiszlót. Persze a szabályok engedte keretek között és nem a szükségtelen durvaságra gondolok.

:: HIBÁS KÉP ::