New England Patriots

75 feliratkozó

több mint 13 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 876 — no es importante
A young Bill Belichick stares into your soul

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Sinisa New England Patriots 3 168 — Gràcies Pep!
Fletcher egy évre újraszerződtetve. Jó lenne már gyógyultan látni.

Reiss szerint Lloyd sem tuti kerettag. Június 1. utáni cutolás esetén "csak" 1-1 misi a cap hitje a következő két évre.zinedine5
Meglepne, ha hagynánk elmenni a két legjobb elkapót egy offseason alatt. FViktor93
Engem is de jelenleg a pénz nagy úr.zinedine5
Inkább kaparják össze több helyről az "aprót":
Larsen, Fells, Gost(?)

Fanene-től nem lehet valahogy jogi úton visszaszerezni?
2,5M azért elég jól jönne, ha nem dead money lenne.

TITO
JOHAN
Per Sempre Etern

This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 13 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 437 — Ajmo Vatreni
Fletcher egy évre újraszerződtetve. Jó lenne már gyógyultan látni.

Reiss szerint Lloyd sem tuti kerettag. Június 1. utáni cutolás esetén "csak" 1-1 misi a cap hitje a következő két évre.zinedine5
Meglepne, ha hagynánk elmenni a két legjobb elkapót egy offseason alatt. FViktor93
Engem is de jelenleg a pénz nagy úr.
több mint 13 éve
polonic New England Patriots 444 — Patriots fan
Azért mi került ki a Pats FB oldalára:

www.facebook.com/photo.php?fbid=10151394694447372&set=a.389482927371.168583.42693447371&type=1&theater

Win Lose or Tie, We are Patriots fans till we die!

My favourite ring is the next one
több mint 13 éve
FViktor93 New England Patriots 2 173
Meglepne, ha hagynánk elmenni a két legjobb elkapót egy offseason alatt.
több mint 13 éve
Reiss szerint Lloyd sem tuti kerettag. Június 1. utáni cutolás esetén "csak" 1-1 misi a cap hitje a következő két évre.
több mint 13 éve
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 6 482 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...
Nekem olyan fura ez az NFL hozzáállás, hogy minden a business és semmi sem szól a csapatról. Sajnos ma már az európai foci is erre hajaz, nagyon kevés, az egy csapatot meghatározó, jellemző játékos, aki láthatóan a klubhoz kötődik. De hogy ennyire ne számítson valakinek, hogy milyen közegben, kikkel játszik, ezt nehéz megérteni. Hogy Welkernek tökmindegy, hogy TB vagy Bradford dobja neki a passzt... Szerintetek nulla ennek a motivációja a döntésnél?

Tudom, hogy Wesnek lassan leszállóban a karrierje és most kell megkapnia nagy lóvét, de csak abból a pénzből, amit idén keresett - adók, ügynöki jutalék és egyéb költségek levonása után is - kényelmesen elkarcolgatnék egész életemben...

Mondjuk BigSey nyilatkozata alapján ő azért kellően megsértődött, hogy eltradelte a csapat.
több mint 13 éve
Pedzegetik, hogy Welker a Rams-ba kerülhet Amendola helyére (cserével), ha nem sikerül tag-elni vagy hosszabítani az eddigi pénzért. Mivel 2013-ban már 11,4m$-ba fájna Welker, így - szerintem - vagy marad 9,5--ért, vagy jövőre máshol fog játszani. Valahol olvastam még Amendolával kapcsolatban, hogy "tudná helyettesíteni" Welkert a mostani Pats O-ban: szerintem nincsenek egy szinten és nem hiszem, hogy Welker távozása esetén ne házon belülről oldaná meg BB a WR kérdést. De felvetésnek érdekes. Főleg, hogy csere esetén a Rams kipengetné a 11.4m$-t Welkernek...toxique
Amendola szerintem a sérülékenysége miatt nem lenne jobb opció mint Edelman. pasztoyb
Ez miatt lehet nagyon olcsó is akár, viszont ezt a a marad 9,5-ért nem tudom értelmezni. ennyit a jelenlegi cap számokat ismerve nem tudunk neki fizetni, mert akkor mindenki másra (rookiek, FA-k, TALIB), marad kb. 7 misi. Ez meg semmire sem elég.
több mint 13 éve
pasztoyb New England Patriots 104
Pedzegetik, hogy Welker a Rams-ba kerülhet Amendola helyére (cserével), ha nem sikerül tag-elni vagy hosszabítani az eddigi pénzért. Mivel 2013-ban már 11,4m$-ba fájna Welker, így - szerintem - vagy marad 9,5--ért, vagy jövőre máshol fog játszani. Valahol olvastam még Amendolával kapcsolatban, hogy "tudná helyettesíteni" Welkert a mostani Pats O-ban: szerintem nincsenek egy szinten és nem hiszem, hogy Welker távozása esetén ne házon belülről oldaná meg BB a WR kérdést. De felvetésnek érdekes. Főleg, hogy csere esetén a Rams kipengetné a 11.4m$-t Welkernek...toxique
Amendola szerintem a sérülékenysége miatt nem lenne jobb opció mint Edelman.

PunBB bbcode test
PunBB bbcode test
több mint 13 éve
pasztoyb New England Patriots 104
Külföldi fórumokon is sokan feszegetik, hogy Vollmer újraszerződésének csak kedvező feltételekkel - és nem minden áron - van értelme, egész egyszerűen azért, mert ez a poszt nem ér annyit, hogy ezért kockázatot vállaljunk a cap menedzselésében. Szerintem itt annak lesz döntő jelentősége, hogy Cannonban mennyire látja a vezetés a kezdő potenciált.
Arringtonról is megy a vita. mivel nickel CB poszton egyáltalán nem vallt szégyent a szezonban, ellenben a széleken katasztrófális még harmadik számú backupnak is. Sokat segítene sztem a helyzeten, ha olyan CB-t találnánk, aki elboldogul a posztján, viszont minőségi backup lehet Dennardék mögött.
Én azt gondoltam, hogy Welker, vagy Vollmer esetében a tag and trade dolog működhet, de ezzel a cap helyzettel elég nagy kockázatot vállalna az FO azzal, hogy esetleg nem talál vevőt valamelyikükre.
Boston
Szvsz Welkert simán elengedjük.A Vollmer tag and trade-et csak akkor kockáztatják meg,ha Mankinst előtte eltradelték, mert abban az esetben még kezelhető lenne a cap Vollmer itt ragadása esetén is( 9,66m-es fizu).
Feltételezve,hogy két falember is távozik, így nézne ki a kezdő:
Solder - Thomas - Wendell - Connolly - Cannon
Az idén is játszottak már ebben a felállásban. Cannon még fejlődik (reméljük), és akkor elegendő lesz .Backup-okat kell szerezni draftról FA-ről.HanSolo
Egyébként ez akár működhet is, vagy mivel az ide drafton ha jól tudom egész sok jó falember lesz az első 3 körben, így ha a szokásos letrade -et követjük, akkor akár lehetne a második körben T-t húzni és akkor Volmer mehet + Thomas is jól játszott Mankins helyén.
Sőt ugye nekünk van az egyik legjobb OL edzőnk a ligában..
Így még Welkerre és Talibra is maradna pénz. 😊

PunBB bbcode test
PunBB bbcode test
több mint 13 éve
toxique Las Vegas Raiders 1 440 — A Cowboys szimpatizáns
Pedzegetik, hogy Welker a Rams-ba kerülhet Amendola helyére (cserével), ha nem sikerül tag-elni vagy hosszabítani az eddigi pénzért. Mivel 2013-ban már 11,4m$-ba fájna Welker, így - szerintem - vagy marad 9,5--ért, vagy jövőre máshol fog játszani. Valahol olvastam még Amendolával kapcsolatban, hogy "tudná helyettesíteni" Welkert a mostani Pats O-ban: szerintem nincsenek egy szinten és nem hiszem, hogy Welker távozása esetén ne házon belülről oldaná meg BB a WR kérdést. De felvetésnek érdekes. Főleg, hogy csere esetén a Rams kipengetné a 11.4m$-t Welkernek...
több mint 13 éve
Egon bá New England Patriots 1 219 — Saints GM
DoM remek cikke beindította az érdeklődésemet és szerintem nagy pénzt senkinek sem fog ajánlani a FO. A 2014-es helyzetet már idén muszáj lesz menedzselni. Érdekes lesz Gostkowski, Slater és Connolly (bár talán még az övé védhető) helyzete is, mert a posztjukhoz mérten kicsit sokat keresnek. Szükségünk lesz egy-két "jó szimatú guberálóra"!!!

Akár azt gondolod, hogy képes vagy valamire, akár azt, hogy nem, mindenképpen igazad van. Henry Ford
JUST WIN!!!
több mint 13 éve
HanSolo New England Patriots 651
Külföldi fórumokon is sokan feszegetik, hogy Vollmer újraszerződésének csak kedvező feltételekkel - és nem minden áron - van értelme, egész egyszerűen azért, mert ez a poszt nem ér annyit, hogy ezért kockázatot vállaljunk a cap menedzselésében. Szerintem itt annak lesz döntő jelentősége, hogy Cannonban mennyire látja a vezetés a kezdő potenciált.
Arringtonról is megy a vita. mivel nickel CB poszton egyáltalán nem vallt szégyent a szezonban, ellenben a széleken katasztrófális még harmadik számú backupnak is. Sokat segítene sztem a helyzeten, ha olyan CB-t találnánk, aki elboldogul a posztján, viszont minőségi backup lehet Dennardék mögött.
Én azt gondoltam, hogy Welker, vagy Vollmer esetében a tag and trade dolog működhet, de ezzel a cap helyzettel elég nagy kockázatot vállalna az FO azzal, hogy esetleg nem talál vevőt valamelyikükre.
Boston
Szvsz Welkert simán elengedjük.A Vollmer tag and trade-et csak akkor kockáztatják meg,ha Mankinst előtte eltradelték, mert abban az esetben még kezelhető lenne a cap Vollmer itt ragadása esetén is( 9,66m-es fizu).
Feltételezve,hogy két falember is távozik, így nézne ki a kezdő:
Solder - Thomas - Wendell - Connolly - Cannon
Az idén is játszottak már ebben a felállásban. Cannon még fejlődik (reméljük), és akkor elegendő lesz .Backup-okat kell szerezni draftról FA-ről.
több mint 13 éve
Imitheking New England Patriots 1 916
Azért csak lehet nyerni pár millát Wilfork és Mankins szerződésének átstrukturálásából.Imitheking
Wilforknak még egy éve van és az is 10 milkás, Mankins meg még két évig ennyit keres (2016-ban "csak" 7 milkát fog keresni.) Ezt max úgy strukurálod, hogy majd jövőre 15 milkát keressen valamelyik.zinedine5
Basszus, pedig mintha tegnap írták volna alá az új szerződésüket. Így azért már tényleg gázos a helyzet.
több mint 13 éve
Boston New England Patriots Boston College Eagles 2 350 — dart@freestart.hu

Do your job
több mint 13 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Ebben a Clayton cikkben van egy cap space táblázat.DoM
Köszönöm. Colts, Cincy... nemhogy jók voltak idén, de szép nagy cap space-ük is van.Burkus
Meg kb a két legkönnyebb sorsolás 😀

több mint 13 éve
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 6 482 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...
Köszönöm. Colts, Cincy... nemhogy jók voltak idén, de szép nagy cap space-ük is van.
több mint 13 éve
Sinisa New England Patriots 3 168 — Gràcies Pep!
Mostanába írták, hogy Chandler Jonesnak nem lesz szüksége műtétre a bokasérülése miatt. Viszont én eddig azt hittem, hogy az alapszakasz felénél megsérült nem gyógyult meg az idény végére (vagy sérült meg ismét), viszont most azt olvastam, hogy mindkét bokájával volt probléma. Ez azért kicsit ijesztő.DoM
Nem volt egyértelmű az elején, de a második sérülése nem a már sérült bokáját érintette. Ez nem annyira vészes, "csak" simán ráestek. Az első a neccesebb, egy normál mozdulatnál sérült meg. Lehet, hogy már kisebb sérüléssel játszott?tomi-tomi
Én remélem, hogy az előttünk álló hosszú hónapok alatt azért rendbe szedik!
Bár engem mindig nagyon meg szokott lepni, hogy már az OTA-kat sérülten kezdik, és nem olyan játékosok, akik mondjuk ACL szakadásból épülnek.
A másik ilyen - számomra durva dolog -, amikor az első pár edzésen szednek össze komolyabb sérüléseket. Nem készültek megfelelően? Nem csinálták az edzéstervüket önállóan? Rosszul étkeztek?
Mert szerintem ez simán több, mint pech...

TITO
JOHAN
Per Sempre Etern

This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 13 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
Mostanába írták, hogy Chandler Jonesnak nem lesz szüksége műtétre a bokasérülése miatt. Viszont én eddig azt hittem, hogy az alapszakasz felénél megsérült nem gyógyult meg az idény végére (vagy sérült meg ismét), viszont most azt olvastam, hogy mindkét bokájával volt probléma. Ez azért kicsit ijesztő.DoM
Nem volt egyértelmű az elején, de a második sérülése nem a már sérült bokáját érintette. Ez nem annyira vészes, "csak" simán ráestek. Az első a neccesebb, egy normál mozdulatnál sérült meg. Lehet, hogy már kisebb sérüléssel játszott?

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 13 éve
Azért csak lehet nyerni pár millát Wilfork és Mankins szerződésének átstrukturálásából.Imitheking
Wilforknak még egy éve van és az is 10 milkás, Mankins meg még két évig ennyit keres (2016-ban "csak" 7 milkát fog keresni.) Ezt max úgy strukurálod, hogy majd jövőre 15 milkát keressen valamelyik.
több mint 13 éve
DoM New England Patriots Northwestern Wildcats 5 165 — vaccpáör fan
Mostanába írták, hogy Chandler Jonesnak nem lesz szüksége műtétre a bokasérülése miatt. Viszont én eddig azt hittem, hogy az alapszakasz felénél megsérült nem gyógyult meg az idény végére (vagy sérült meg ismét), viszont most azt olvastam, hogy mindkét bokájával volt probléma. Ez azért kicsit ijesztő.
több mint 13 éve
Imitheking New England Patriots 1 916
Azért csak lehet nyerni pár millát Wilfork és Mankins szerződésének átstrukturálásából.
több mint 13 éve
HanSolo New England Patriots 651
Én gyorsan újra szerződtetném Donald Thomast, utána elkezdeném keresni a trade partnert Mankins elpasszolásához. Van 3-4 csapat amelyiknek olyan szar fala van, hogy simán átvennék a szerződésével együtt + pick.
((Mondom ezt annak ellenére, hogy szerettem a játékát - meg vagány volt az öt fehér, szakállas OL 😀 .))
Mer' a fal fehér, a CB fekete, azaz Talib 😛
A felszabaduló lóvéval együtt már meg lehet oldani Vollmer és Talib szerződését is. Vince maradjon csak - akár 10 millióért is.
több mint 13 éve
DoM New England Patriots Northwestern Wildcats 5 165 — vaccpáör fan
Ebben a Clayton cikkben van egy cap space táblázat.
több mint 13 éve
Az előző szezonban bent hagytunk vagy 10+ milliót a capben, elvileg az tovább görgethető
Wyatt
Direkt rákérdeztem az oldalon, hogy az még jelenthet-e pluszt, de már benne van a carry over is, ami John Clayton alapján 5.6 millió volt. DoM
Nem arról volt szó, hogy 2014-ben emelkedik a cap? Vagy ez csak egyes csapatok/szurkolók álma?

Ahogy olvastam itt-ott, más csapatok (pld. Jets, Redskins, Cowboys) még csehebbül állnak a cap ügyében. Kinek van nagy kerete?