New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 13 éve
..Tavaly hány SF, BR játékos volt ott, vagy idén hány Falcons játékos lesz ott?? kyobalu2012:
Ravens: Leach, Lewis, Reed, Grubbs, Yanda (sérülést szimulált Rice, Ngata, Suggs)
7x7ers: Akers, Jennings, Lee, Staley, Smith, Willis (sérülést szimulált Goldson, Gore, Rogers)
2013:
Flakonok: Jones, Decoud, Moore (nem lesz Gonzales, Ryan)
Igen, mindenkinek szíve joga, hogy megy-e, de úgy vélem van abban valami, hogy a nézők szeretik őket, esetleg elmehetnének, Mayo, Slater nekem pl ezért szimpi, Ők is be akartak jutni SB-be, vagy nem? Ott lesznek? Egyenlőre úgy fest.
Nem akartam újabb keresztes hadjáratot indítani, de nem értem, nekem alap lenne, h a szurkolók miatt megyek.
Amúgy e kérdés, bár valóban Patriárka kezdéssel történt vonatkozik bárkire, aki lemondja, még Lewisra is, aki szintén volt, hogy hagyott ki ilyet.... Nem volt sértő szándék, vagy 'fújpecc' hozzáállási szándékom.

You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII
NFL - Not For Ladies!
több mint 13 éve
De mit törődsz velük, ez szurkolás, szívügy, nem kell semmit megmagyarázni és senki nem veheti el tőled sem a boldogságodat, sem a fájdalmadat. A gyökeret megénírtam, mer az a kick az az volt.sutianapAlapon nem törődnék velük, de az elmúlt napokban ez felerősödött mindenhol! Nem a szurkolásról van szó, mert az szíve joga mindenkinek, hogy ki, miért, kinek drukkol! Nemhiába vagy te is Steelers drukker.. Boldogságot & fájdalmat pedig kapunk eleget, ki így, ki úgy..
Nem erről van szó, hanem arról, hogy a Pats-et vagy szeretik, a kifejezetten nyenge értelmi képességű szurkolói(egyes verzsön), vagy kettes verzsön: mások által "csak" utálni és ekézni lehet! A nagyfokú utálatot nem értem, ami körbeveszi a csapatot! A miérteket nem értem!! Hogy ez miért lett divat? A szomszéd tehene is dögöljön meg, ha lehet, DE a Pecc mindenképpen! Mert megérdemli!!
Nem üldözési mánia ez, hanem tény..
A gyökeret TB kapcsán meg megértem..Ilyet még én sem láttam tőle soha, engem is meglepett!Nem kicsit...De visszanézve azt a csúnya jelenetet azért Reed apó még így is rá tudott lépni véletlenül a jobb lábával a földön lévő & karatézó Tommyboy vállára..DE csúnya dolog volt, aláírom! DE tudomásom szerint ezt korrektül meg is beszélték egymás között később..Legalábbis Reed ezt nyilatkozta..
Ward egy paraszt.. 😉
több mint 13 éve
De mit törődsz velük, ez szurkolás, szívügy, nem kell semmit megmagyarázni és senki nem veheti el tőled sem a boldogságodat, sem a fájdalmadat. A gyökeret megénírtam, mer az a kick az az volt.

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 13 éve
Kyo neked komoly üldözési mániád van.sutianapabban igaza van, hogyha a Pecc játszik akárkivel is általában a itthon a Pecc szurkolókon kívül mindenki ellene szurkol. De legalább 98%-ban
:: HIBÁS KÉP ::
több mint 13 éve
Nem, egyáltalán nincs!!! Csak elnézve pár nyitott fórumot (Nem ezt a topicot!!) az elmúlt pár napban, nem látsz és nem kapsz mást, minthogy a Pecc mekkora egy fos, túlértékelt csapat, az irányítójuk ilyen-olyan-amolyan gyökér, sírószájú duzzogós, kis divat-celeb buzi, aki már elfelejtett játszani.. A csapat így meg-úgy megérdemelte ezt a hatalmas nagy vereséget, mert végre kellet az arcunkra a pofon! Most meg megint itt van az újabb "műbalhé", hiszen a kiválasztott Pecc játékosok akkora istencsászároknak képzelik magukat, hogy nekik derogál ProBowl-ra is menni.. 1szerűen erre reagáltam.. Szerintem van nálunk a ligában lényegesen több antipatikusabb csapat, DE furcsa módon, nekünk van a legtöbb utálónk a legtöbb drukker mellett! S az utálat okát, miértjét nem értem annyira! Tudom, hogy évek óta azt vágják egy Pats drukker fejéhez,hogy divatdrukker, mert csak a sikerek miatt szeretett bele a csapatába, ami 1-2 év után még elmenne, de 10-11 év távlatában ismerve az elmúlt évek PO "sikereit"??? DE akkor ezek szerint vannak divat utálók is? Minket divat utálni, mert az olyan cool & trendi?
Nem üldözési mánia ez..Ez van..sajna...Csak annyira nem értem, hogy miért..
Ward egy paraszt.. 😉
több mint 13 éve
Kyo neked komoly üldözési mániád van.

több mint 13 éve
A ProBowl megint túl van ragozva! Ez egy heppening, aki akar részt vesz, aki nem az nem! Megtisztelő, hogy beválasztják az embert, de igazán nagy jelentősége nincs a dolognak. A játékosok eltöltenek egy laza, szörfölös, bulizós, sztorizgatós, egymást zrikálós hetet. Aki akar megy, aki nem az nem! Nincs itt szurkoló alázás, ha valaki nem megy, amerikában egyáltalán nem így fogják fel! A Patriots játékosok általában nem mennek el! Nem azért mert akkora feltolt orrú, büszke kö....gök, akiknek ez derogálna, hanem mert általában nem szoktak ott lenni. Brady egy alkalommal sem volt ott, pedig mindig beválasztották! Egy ilyen mértékű vereség után, amikor minden játékos SB-t várt saját magától, igen nehéz kiugrani abból a gödörből, mint amiben most vannak. Valaki ezt tiszteletben tartja és elfogadja, valaki pedig emiatt hurka-gyurkázza őket! Kinek szíve-lelke...De más konferencia döntőt bukó csapat játékosai sem vesznek már ilyenkor nagy számban részt ezen. Csak furcsa módon ezzel nem foglalkozik senki, mert csak a Pecces játékosok a flegma köcsögök..Tavaly hány SF, BR játékos volt ott, vagy idén hány Falcons játékos lesz ott?? Ekézi őket bárki is? Nem szeretem ezt a felülről generált, kollektívan utáljuk a Peccet mentalitást! S egyre jobban ez jön elő az elmúlt napokban mindenhol! Miért divat utálni a Patriots-t? Erre kíváncsi lennék! De úgy igazán! De lehet, hogy csak azért mert a legkonzisztensebb csapat a ligában az elmúlt 12 évben, s velünk így, vagy úgy számolni lehet és kell a PO-ban?? S ez fáj a legtöbb hülyének?
Ward egy paraszt.. 😉
több mint 13 éve
Úgy teszünk, mintha ezek a srácok nem egy jól fizetett munkahelyen dolgoznának, hanem szívességet tennének azzal, hogy bekocognak a pályára (ne feledjük, hogy az általunk "gyengén fizetettnek" bélyegzett sportolók is a többszörösét keresik az amerikai átlagnak). Ez olyan nagyon-Ricsis (jajj-jujj-jajj-jajj a spoortolló 😀 ). A helyekért sorban állás van. Minden poszton. Az sem igaz, hogy nincs jobb, vagy nem jöhet jobb. Mert jön. A játékosok is tudják ezt. Ezért vállalják be a sérülten játszást; nem csak csapatérdekből, meg a szurkolókért, meg a többi hangzatos szólam miatt. Hanem azért, mert ha jön a vizes8as és sikerül bejátszania magát a posztjára, akkor azzal az Ő karrierje gellert kapott / zátonyra futott és könnyen lehet pá-pá annak az Xmillió dolcsi/szezon-nak. A proball nem kötelező, az igaz, de ilyenekkel lehet alázatot mutatni - például - az iránt a 6 éves kisfiú iránt, aki kikönyörögte a szülinapjára az otentik nájki Brady mezt és Jakarta egyik munkásnegyedében baxottul szomorú a balfasz PO teljesítmény miatt.
több mint 13 éve
Kíváncsi vagyok, hogy Armstead-igazolás valóban akkora húzás-e, mint azt Schefter állítja.youtu.be/PZjbbph7O-g
több mint 13 éve
Én meg úgy gondolom, hogy azokon a játékosokon, akik egy héttel a pro bowl elött vesztik el a lehetőségét annak amiért küzdenek, nem lehet ezt számon kérni. Amikor elöbb kiestünk -Ravens, Jets- akkor a többség ott volt.Bocs, de nem 10 éves gyerekekről van szó 😊 Az elmúlt sok évben ráadásul megtanultam, hogy a vereség a szurkolót jobban megviseli, mint a sportolót. A 2007-es évben, hogy nem mentek, oké. Ugye akkor SB után volt, rohadt érzés lett volna. Pl akinek decemberben game over volt és egy hónap után megy "bohóckodni" az mit mondjon? A mieink legalább játékban vannak. A röhej, hogy nem az egész csapatról hanem kb 6 emberről beszélünk.
Mondjuk nem tudom, hogy amikor a felsoroltak egy héttel a PB elött pottyantak ki, mi volt. zinedine5
MÁS: Welker és egy picit TB témához. Lehet, hogy csak nekünk európaiaknak olyan fura ezt megélni, hogy egy ember elhagyja a sikerei színhelyét? Itt ha egy focista jólérzi magát a klubjában akár 15 évet is lehúzhat, megkapja a pénzét, a szurkolók imádják. De kint, ahol a fizetési sapka miatt más a rendszer könnyedebben mondanak viszlátot valakinek? Gondoljunk csak Favre esetére. Mindenki hogy odavolt, hogy egy ikon és nem GB-ben van aztán jött Rogers és 2 év alatt SB-t nyert a csapattal. Nem szeretném elküldeni egyiket sem, de ha menni kell vagy van jobb meg kell lépni amit kell. Ami TB-n látszik, hogy baromira nem mobilis és a hosszú passzai nagyon nem pontosak már. A röhej az, hogy még így is a liga kb 1/3-a a fél kezét odaadná egy ilyen irányítóért😊))
ui: a félreértések végett nem akarom TB-t kirúgni, csak a hiányosságait soroltam fel. A csapat érdekei miatt nálam WW sajnos előbb lenne kuka😕
több mint 13 éve
Én meg úgy gondolom, hogy azokon a játékosokon, akik egy héttel a pro bowl elött vesztik el a lehetőségét annak amiért küzdenek, nem lehet ezt számon kérni. Amikor elöbb kiestünk -Ravens, Jets- akkor a többség ott volt.A hazai helyzetről beszélsz, vagy úgy általában (az újvilágot is beleértve)? Mert itthon a mai fociszeretők zöme (szvsz legalább 90%-a) kb. 10-12 éve hallott egyáltalán először az amerikai futballról. Így természetes az is, hogy emiatt a Pats szurkolótábora az egyik (ha nem a) legnagyobb idehaza, és az is, hogy a szurkolók zöme a sikeressége miatt lett Pats szurkoló. Ergó valóban azért szereti. 😊Minket nem ezért nem szeretnek, hanem azért mert SIKERES FRANCHISE vagyunk már 12éve! Sokan azt hiszik hogy divat drukkerek vagyunk, de ez nem így van!!!GhostLeadMayo-n kívül mindenki lemondta a Pro-Bowlt, hát nem nagyon foglalkoznak a srácok a szurkolókkal... no offense, csak furaCollapoÉn meg azt vallom, hogy egy picit bunkóság. 10-15 playt kibírna mindegyik. Egy indok, hogy miért nem szeretnek bennünket.NB2
De kitekintve már azért más a helyzet. Odakint a Pats először is, nincs a legnépszerűbb franchise-ok között (Dallas, Steelers, Packers, Redskins, Giants és a többiek viszik a prímet), másrészt pontosan ilyen dolgok miatt lesz népszerűtlen egy csapat az átlag (nem Pats fan) szurkoló szemében. Ha Manning, Bailey, Rodgers és a többiek el tudnak menni, akkor Tom bátyó és a többiek is elmehetnének. Kraftot nagyon bírom, rendkívül szimpatikus figura (az FO/edzői kar többi tagjával szöges ellentétben. 😊 ), igazán szólhatna a fiúknak, hogy illemből, legalább a franchise érdekében tessék ott lenni. Pár snapet és egy kis trécsmécset a pálya szélén mindenki kibír.
(Mondom ezt úgy, hogy a pro-bowl-t a jelenlegi formában egy borzalomnak tartom, de akkor is.)peterk2005
Mondjuk nem tudom, hogy amikor a felsoroltak egy héttel a PB elött pottyantak ki, mi volt.
több mint 13 éve
A hazai helyzetről beszélsz, vagy úgy általában (az újvilágot is beleértve)? Mert itthon a mai fociszeretők zöme (szvsz legalább 90%-a) kb. 10-12 éve hallott egyáltalán először az amerikai futballról. Így természetes az is, hogy emiatt a Pats szurkolótábora az egyik (ha nem a) legnagyobb idehaza, és az is, hogy a szurkolók zöme a sikeressége miatt lett Pats szurkoló. Ergó valóban azért szereti. 😊Minket nem ezért nem szeretnek, hanem azért mert SIKERES FRANCHISE vagyunk már 12éve! Sokan azt hiszik hogy divat drukkerek vagyunk, de ez nem így van!!!GhostLeadMayo-n kívül mindenki lemondta a Pro-Bowlt, hát nem nagyon foglalkoznak a srácok a szurkolókkal... no offense, csak furaCollapoÉn meg azt vallom, hogy egy picit bunkóság. 10-15 playt kibírna mindegyik. Egy indok, hogy miért nem szeretnek bennünket.NB2
De kitekintve már azért más a helyzet. Odakint a Pats először is, nincs a legnépszerűbb franchise-ok között (Dallas, Steelers, Packers, Redskins, Giants és a többiek viszik a prímet), másrészt pontosan ilyen dolgok miatt lesz népszerűtlen egy csapat az átlag (nem Pats fan) szurkoló szemében. Ha Manning, Bailey, Rodgers és a többiek el tudnak menni, akkor Tom bátyó és a többiek is elmehetnének. Kraftot nagyon bírom, rendkívül szimpatikus figura (az FO/edzői kar többi tagjával szöges ellentétben. 😊 ), igazán szólhatna a fiúknak, hogy illemből, legalább a franchise érdekében tessék ott lenni. Pár snapet és egy kis trécsmécset a pálya szélén mindenki kibír.
(Mondom ezt úgy, hogy a pro-bowl-t a jelenlegi formában egy borzalomnak tartom, de akkor is.)

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 13 éve
Minket nem ezért nem szeretnek, hanem azért mert SIKERES FRANCHISE vagyunk már 12éve! Sokan azt hiszik hogy divat drukkerek vagyunk, de ez nem így van!!!Mayo-n kívül mindenki lemondta a Pro-Bowlt, hát nem nagyon foglalkoznak a srácok a szurkolókkal... no offense, csak furaCollapoÉn meg azt vallom, hogy egy picit bunkóság. 10-15 playt kibírna mindegyik. Egy indok, hogy miért nem szeretnek bennünket.NB2
több mint 13 éve
jó, hát mindig azt mondják, hogy "nem hajtottuk végre jól a játékokat, az ellenfél pedig sikeresebben tette" vagy, hogy "sikerült végrehajtani a játékokat", az eredménytől függően.Kb. ezt mondta Brady is a meccs után, hogy ti. az amerikai foci a végrehajtásról szól és ők a meccsen nem jól hajtották végre a játékokat. Hát ez enyhe kifejezés...BurkusSzerintem nagyot fordult a világ, kicsi különbség már csak akkor lesz, ha a Ravens jelentősen erőn felül teljesít és/vagy balfaszkodik a Pats.tomi-tomiTegnap este a párom (Pittsburg szimpatizáns) nézte az ismétlést a RicsiTV-n, és én se nagyon tudtam máshogyan megmagyarázni a dolgokat. Miért nem kapta el? Mert balfasz. Miért ejtette ki? Mert balfasz. Miért dobta oda? Mert balfasz ői is meg a fal is. Miért hívták most is ugyanezt? Nem látják, hogy nem működik? Mert a koordináció is balfasz. Mindenki balfasz. És... ha a Ravens nem csak egy fokkal lett volna kevésbé balfasz, akkor az új szuperFlacco-val minimum 40 pontot gyártatnak az orrunk alá :-P . toxique
több mint 13 éve
Kb. ezt mondta Brady is a meccs után, hogy ti. az amerikai foci a végrehajtásról szól és ők a meccsen nem jól hajtották végre a játékokat. Hát ez enyhe kifejezés...Szerintem nagyot fordult a világ, kicsi különbség már csak akkor lesz, ha a Ravens jelentősen erőn felül teljesít és/vagy balfaszkodik a Pats.tomi-tomiTegnap este a párom (Pittsburg szimpatizáns) nézte az ismétlést a RicsiTV-n, és én se nagyon tudtam máshogyan megmagyarázni a dolgokat. Miért nem kapta el? Mert balfasz. Miért ejtette ki? Mert balfasz. Miért dobta oda? Mert balfasz ői is meg a fal is. Miért hívták most is ugyanezt? Nem látják, hogy nem működik? Mert a koordináció is balfasz. Mindenki balfasz. És... ha a Ravens nem csak egy fokkal lett volna kevésbé balfasz, akkor az új szuperFlacco-val minimum 40 pontot gyártatnak az orrunk alá :-P . toxique
több mint 13 éve
Mayo-n kívül mindenki lemondta a Pro-Bowlt, hát nem nagyon foglalkoznak a srácok a szurkolókkal... no offense, csak furaCollapoÉn meg azt vallom, hogy egy picit bunkóság. 10-15 playt kibírna mindegyik. Egy indok, hogy miért nem szeretnek bennünket.
több mint 13 éve
Szerintem nagyot fordult a világ, kicsi különbség már csak akkor lesz, ha a Ravens jelentősen erőn felül teljesít és/vagy balfaszkodik a Pats.tomi-tomiTegnap este a párom (Pittsburg szimpatizáns) nézte az ismétlést a RicsiTV-n, és én se nagyon tudtam máshogyan megmagyarázni a dolgokat. Miért nem kapta el? Mert balfasz. Miért ejtette ki? Mert balfasz. Miért dobta oda? Mert balfasz ői is meg a fal is. Miért hívták most is ugyanezt? Nem látják, hogy nem működik? Mert a koordináció is balfasz. Mindenki balfasz. És... ha a Ravens nem csak egy fokkal lett volna kevésbé balfasz, akkor az új szuperFlacco-val minimum 40 pontot gyártatnak az orrunk alá :-P .
több mint 13 éve
Pont ezért nem lep meg, pár éve is lemondta mindenki a vesztes PO meccs után, meg szerintem előtte sem mentek ugyanígy, szal ezért nemEbben mi a meglepő. Csalódottak, nyilván nincs kedvük bohóckodni.zinedine5Mayo-n kívül mindenki lemondta a Pro-Bowlt, hát nem nagyon foglalkoznak a srácok a szurkolókkal... no offense, csak furaCollapoIgazából engem ez meg sem lep márWyatt
Az eredmény nem, de a kiemelt rész mindkét fele bejött, szal nem nagy meglepetés így a zacsi, és mivel mindkettő rész maximálisan bejött, ezért még csak szoros sem lettSzerintem nagyot fordult a világ, kicsi különbség már csak akkor lesz, ha a Ravens jelentősen erőn felül teljesít és/vagy balfaszkodik a Pats. Már nem egy elit Off. és egy elit Def. párharca lesz. Egy elit Off. és egy elit teljesítményre olykor-olykor képes közepes Def. fog összecsapni. Flacco-ék fejlődését nagyjából kiegyenlíti a Pats Def. fejlődése. (Az első 8 mérkőzésen DQBR 95+, az idény második felében 77!)ez asszem nem meríti ki a telitalálat fogalmát 😛Szesze
Ennyire agresszív, intenzív és diverzifikált Off-e még sohasem volt a Pats-nek. Nemcsak eredményességben javultak tavaly óta, de sokkal többféle módon tudnak előrehaladni, pontot feltenni. (Meglepő, de van nálunk hatékonyabban passzoló csapat, de nincs nálunk hatékonyabban futó csapat!)
A Ravens Def. két meccsen keresztül a végletekig megfeszülve tudott nagyon jó teljesítményt hozni. Hullafáradtak. Hat nap alatt 184 play-t játszottak (kb. 3 meccsre valót), ebből 94-et magaslaton. Az egy nap plusz pihenő elment az utazásokra (haza Denver-ből és ide Boston-ba).
Normál menet alapján Brady-ék 35 pont környékén fognak megállni, a védelem pedig nem enged többet 25 pont környékénél. Legyen, mondjuk, 34-24.
tomi-tomi

több mint 13 éve
Ebben mi a meglepő. Csalódottak, nyilván nincs kedvük bohóckodni.Mayo-n kívül mindenki lemondta a Pro-Bowlt, hát nem nagyon foglalkoznak a srácok a szurkolókkal... no offense, csak furaCollapoIgazából engem ez meg sem lep márWyatt
több mint 13 éve
Mayo-n kívül mindenki lemondta a Pro-Bowlt, hát nem nagyon foglalkoznak a srácok a szurkolókkal... no offense, csak furaCollapoIgazából engem ez meg sem lep már

több mint 13 éve
Mayo-n kívül mindenki lemondta a Pro-Bowlt, hát nem nagyon foglalkoznak a srácok a szurkolókkal... no offense, csak fura

You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII
NFL - Not For Ladies!
több mint 13 éve
ez asszem nem meríti ki a telitalálat fogalmát 😛Nem tartom jó előjelnek, hogy gyakorlatilag minden fórumon 80-90%-os esélyesnek titulálják a csapatot... én továbbra is tartom magam ahhoz h nüanszok fognak dönteni a meccsen, kb. 3 pont lesz a végén a különbség....Szerintem nagyot fordult a világ, kicsi különbség már csak akkor lesz, ha a Ravens jelentősen erőn felül teljesít és/vagy balfaszkodik a Pats. Már nem egy elit Off. és egy elit Def. párharca lesz. Egy elit Off. és egy elit teljesítményre olykor-olykor képes közepes Def. fog összecsapni. Flacco-ék fejlődését nagyjából kiegyenlíti a Pats Def. fejlődése. (Az első 8 mérkőzésen DQBR 95+, az idény második felében 77!)
A Ravensnek bizonyosan kisebb hibaszázalékkal kell dolgoznia, egy meccs eleji - teszem azt - 14 pontos hátrányból a Caldwell-féle futás-orientált, majd play-actionre alapozó playbookkal nem lenne könnyű visszajönni.
Persze nálunk is lényeges, hogy működjön a futójáték, Ridley és Veeren igazán összehozhatnának 100-120 yardot, többre nem is lenne szükség.
Gyulus
Ennyire agresszív, intenzív és diverzifikált Off-e még sohasem volt a Pats-nek. Nemcsak eredményességben javultak tavaly óta, de sokkal többféle módon tudnak előrehaladni, pontot feltenni. (Meglepő, de van nálunk hatékonyabban passzoló csapat, de nincs nálunk hatékonyabban futó csapat!)
A Ravens Def. két meccsen keresztül a végletekig megfeszülve tudott nagyon jó teljesítményt hozni. Hullafáradtak. Hat nap alatt 184 play-t játszottak (kb. 3 meccsre valót), ebből 94-et magaslaton. Az egy nap plusz pihenő elment az utazásokra (haza Denver-ből és ide Boston-ba).
Normál menet alapján Brady-ék 35 pont környékén fognak megállni, a védelem pedig nem enged többet 25 pont környékénél. Legyen, mondjuk, 34-24.
tomi-tomi
több mint 13 éve
A kislányáról nem tettél be képet, pedig neki is biztos tökre örül. Valahoyg a sig-edbe is beletehetnéd 😊Sobri! Komolyan mondom szánalmas vagy! Megteremted magadnak a win-win szituációt. Mert ha gyűrű akkor természetesen örülhetsz neki, így meg annak, hogy te megmondtad...Egy kurva szóval nem mondtam, hogy: én megmondtam.
Egon
Én évek óta mondom amit gondolok, és évek óta beigazolódik.
Minden évben reménykedem, hogy tán most nem, pedig de.
Ha egy win-win szitut elő tudnék idézni inkább büszke lennék rá, mintsem szánalmasnak érezném magamat miatta.
Nem tudom te hogy vagy vele, de én szeretem a win-t.
De azért ne feledd, hogy sok fontosabb dolog van a focinál.
Písz és ájsz!
Sobri Jóska
több mint 13 éve
A PO statokon ne aggódjatok, hosszútávon kiegyenlítődnek, egyszerűen ilyen a liga. Mer mondjuk valakit ötször hatszor földbe döngöltetek, ahogy jönnek a meccsek egyre csak nő az esélye a zakónak. Azis hogy ha példátlan sorozatban jönnek a győzelmek, annak a jele, - bármennyire is kiemelkedő, előbb-utóbb az amit mázlinak hívtok visszaüt - hogy nyakunkon a gödör.

több mint 13 éve
A Pats-el kapcsolatban pedig olvastam egy olyan postot valakitől, hogy ha nem Tom-ról ill. Wes-ről lenne szó, akkor azt mondaná menjenek a 'csába. Nos, vereség utáni kifakadásként belefér és érthető, de amúgy szerintem ennél rosszabb mondat nem létezikpeterk2005
Jelentem, én voltam, és továbbra is totálisan tartom....😊
Elég hosszú ideje követem az NFL-t és drukkolok a Patsnek, de
- WW megér évi 10 milkát? A válasz szerintem egyértelműen nem. Hozzunk egy fiatal, sebes slot-WRt, szokjanak össze Tommal (ami egyébként elég komoly kihívás), a komoly pénzt meg inkább egy mélységi célpontra tartogassuk... mert a dink' and dunk O-t jobb, fizikális védelmek biza levédekezik. BTW, Wes idén vezette a ligát dropok tekintetében és a PO során is cca 5-öt produkált, két meccsen. A tavalyi SB-ről meg inkább ne is beszéljünk.DoM-mal már jóideje lamentálunk azon, hogy jóideje már csak "izomból" fut, kevésbé jól változtatt irányt. Nem pótolhatatlan, ebben az O-rendszerben, Tom vezénylete alatt nem kevés slot WR produkálna 100 elkapás feletti szezonokat (kedvenc példám erre a 'finses Bess).
- Hova tűnt "clutch" Tom? Nézzetek utána, hogy utoljára mikor vezetett rendesebb D ellen, teszem azt playoffban game winning drive-ot. Mikor vette a vállára a csapatot egy PO-meccsen és dobálta szarrá az ellen secondaryjét akkor, amikor tényleg csapat túlélése függőt ettől? Mondjuk úgy Eli- (vagy épp Flacco)-módra? Kib. régen.
A 2009-es Ravens buktától eltekintve 2005 óta az igazán fájó PO/SB vereséget a hireszupelít O, s nem a lesajnált D töketlensége produkálta, Brady 7-7 PO mutatóval bír ezen időszakban. Úgy, h időnként kib. mázlink volt, lásd a Ravens elleni tavalyi meccset, ami gyakorlatilag már zsebben volt, amikor azt az iszonyatos IT-t dobta (double cov-be, Slaternek(!) célozva).
35 éves, érezhetően romlott, romlik a teljesítménye, kevésbé clutch (sőt, időnként inkább a "choker" kategóriába esik, ) a döntő pillanatokban és iszonyat sokat nyom a capbe. Ezért persze lehet hibáztatni a "játszótársait", a gameplant, JMD-t... de ebben a sportban a végén mindig a QB kapja aratja le a babérokat, ill. rajta csattan az ostor.
Sobri Jóska