New England Patriots

75 feliratkozó

több mint 13 éve
thebeke Pittsburgh Steelers 546 — Steelers fan
Sztem ez egy felesleges vita. Pollard tényleg alattomos játékos, minden megmozdulásában benne van a szándékos sérülés okozására törekvés. De ez - ezek szerint - belefér a szabályokba, úgyhogy lehet róla erkölcsileg elítélő véleményünk, attól még ez az NFL-ben szabályos. Rodney Harrison-t a Pats fontos játékosának tartottam, ő is "dirty player" volt. Mayo tackle-je Pitta-n sem volt akármi.

Ettől még én is utálom, ahogy játszik. Amit nem értek, hogy valamelyik falember "véletlenül" miért nem teszi helyre (láttam már ilyet...) Neki lenne egy olyan sérülése, amilyeneket okozni szokott, talán elgondolkodna ezen-azon...
Burkus
Szóval a Mayo hit az nem volt akármi (egyébként defenseless receiver...), de a teljesen szabályos hit amit Pollard alkotott az gyökér, hentes, alattomos? Az, hogy ti hozzá vagytok szokva a szép kényelmesen passzolgatok focihoz még vannak csoportok ahol még mindig az a divat, hogy ha van rá lehetőség földbe döngölöd az ellent.Blaise
Nem mindenki ekézi Pollardot ebben a topicban 😊
nDRo
aki mégis azt teszi az egyszerűen nem érti ezt a játékot...hihetetlen h ezen megy a vergődés...
ha fejre megy az a baj,ha térdre akkor az,faltörő kosként jön felé a labdás..mi a szart csináljon a védő?álljon elé,és imádkozzon h orra esik benne???
aki ennyire nyavajog mert faragó idióta mentalitásán nőtt fel,az egyszer vegyen fel sisakot,álljon be 3 playre és megérti,h mit jelent védekezni ebben a játékban
több mint 13 éve
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 6 482 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...
Lehet Wes-t és Tom-ot is szarozni, de tényleg kíváncsi vagyok hányan maradunk Pats szurkolók ha Tom után esetleg jön egy, vagy több negatív mérleges szezon (morgolódni természetesen akkor is fogunk 😉 )?
Ez a csapat nélkülük talán PO-ba sem jutott volna!!!Egon
Végszóként csak annyit, hogy továbbra is nagyon jó Patriots szurkolónak lenni. És ilyen jó csak addig lesz, amíg a 12-es áll a center mögött. Utána marad majd a nosztalgia.LordTamas
Affenét! 😊 Jön Ryan Mallett, olyan fizikummal mint egy falember és olyan karral, hogy a saját alapvonalról passzol az endzone-ba, BB-ék megtanítják passzolni és jön az újabb aranykor!

Nekem egyébként is az a benyomásom, hogy a futóalakzat folyamatos fejlesztése, erősítése, a defense pick-ek már ennek a korszaknak szólnak, hogy megint legyen esélyünk egy game manager QB-val a sikerekre. Ha Mallett precision passerré tudna fejlődni, látványos dolgokat lehetne tőle várni, amilyen ereje van. (Én néztem anno egyetemi meccseit, jó kis játékos volt.)

Ha meg nem, akkor Neked lesz igazad. De a szurkoló akkor is szurkoló. Én most is megnézem a Fradi meccseket, pedig sokszor minden, csak nem egy sportesztétikai élmény és ez a senkinek nem kellő zsoldosokból verbuvált csapat köszönő viszonyban sincs pld. a 90-es évek Fradijával (hogy korábbit ne is említsek). És mégis szurkol az ember, pedig tudja, hogy a sikerre semmi remény.
több mint 13 éve
FearTomi Indianapolis Colts 3 817 — tomi.klein86@gmail.com
Sztem ez egy felesleges vita. Pollard tényleg alattomos játékos, minden megmozdulásában benne van a szándékos sérülés okozására törekvés.Burkus
Szerinted szándékosan sérülést akar okozni? Ha úgy nézzük akkor igazad van, hiszen már egy jelentéktelen kis ütközés is okozhat sérülést és ugye az a cél, hogy azt a játékost, akinél a labda van a földre vigyék. Oksa akkor innentől kezdve minden játékos aki ütközik egy másikkal, az alattomos játékos lesz😊 Mi lesz ezzel a sporttal...

több mint 13 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 12 193 — Chiefs GM
Pollard helyett, én inkább azon gondolkoznék, hogy miért nem megy pőre fizikális brigádok ellen? (9-ers, Hox, Ravens)
üdv.
AnrásHelmut Zimmer
Én elsősorban a két falban látom a választ.
OL... nem "hústornyok", jellemzően mobilis, technikás játékosok... drabálisabb front7-kel meggyűlik a bajuk. Ilyen szempontból volt érdekes a Cannon-draft.
DL... Ninko kicsi DE-nek, de egyébként Vinctől eltekintve max. közepes DT-k vannak a gárdában. Érdemes megnézni, hogy mit műveltek a tegnapi, vagy épp a 49ers elleni meccsen a Love/Deadrick párossal.Gyulus
Nem tudom jobban megfogalmazni, de úgy érzem, hogy egyszerűen túl precíz, túl aprólékos, túl szofisztikált a Pats támadórendszere. Emiatt ha megy, akkor nagyon megy, viszont pont emiatt fokozottan érzékeny a gépezet az esetleges homokszemekre, és ha 1-2 fogaskerék nem passzol, akkor egészen drasztikusan esik a teljesítmény. A Pats offense nem tud "közepes" meccset játszani, vagy dominánsak, vagy gyengék, átmenet nincs, és ez a do or die jellegű play-off sorozatban, ahol nincs lehetőség a javításra, elég öngyilkos tud lenni. Főleg, mert nincs olyan defense, ami el tudná vinni 4 negyeden keresztül a hátán a csapatot.

És nyilván a kemény, fizikális védelmek hajlamosak talán leginkább arra, hogy ezt a végletekig kicsiszolt rendszert egyszerűen a fizikai fölényüknél fogva megzavarják.

több mint 13 éve
winston Jacksonville Jaguars 2 894 — tag
Lehet Wes-t és Tom-ot is szarozni, de tényleg kíváncsi vagyok hányan maradunk Pats szurkolók ha Tom után esetleg jön egy, vagy több negatív mérleges szezon (morgolódni természetesen akkor is fogunk 😉 )?
Teljesen egyetértek, főleg az utolsó mondatoddal. Annak ellenére, hogy Brady-n és Welker-en is sok múlt hajnalban, a meccs az edzői karon ment el.

Amúgy én szívesebben drukkolok egy olyan csapatnak, aki állandóan ott van a végén, minden év izgalmas, mint egy olyannak, aki 5 évente egyszer elsül, nyer egy SB-t közben meg vergődik, hogy a PO-ba jusson. (NFC-ben nem egy ilyen van😊, de az AFC-ben sem ritka). Ez persze magánvélemény.

Nekünk nem jött ki a lépés az elmúlt évek VÉGÉN, de mindig ott voltunk, az alapszakaszt rendre megnyertük. A PO, akárki akármit mond, a mázliról is szól (a meccsen is, a sérülésekkel is és a match uppal is). A 2001-es Pats 100-ból 99-szer kikapott volna a Raiderstől. A 2005-os Steeles elég nagy mázlival verte a Coltsot. A 2006-os Colts egy Cardwell elkapásra volt a vereségtől.
A 2007-es Giants OT-ban, field goalal verte a Packers, utána meg az NFL történelmének legvalószínűtlenebb elkapásával a Pats-t. A 2008-as Steelersnek nem kellett Tom Brady ellen játszania, és szintén egy hihetetlen elkapás kellett a SB győzelemhez. A 2011-es Pats pedig egy alsókategóriás CB és egy gyenge elkapó összjátékának köszönhette a döntőt, egy olyan Giants ellen, aki két durva ST hiba miatt volt ott egyáltalán.

Szóval amit mondani akarok, hogy legtöbbször nem a legjobb csapat nyeri a SB-t. Az a csapat nyeri, akinek a legtöbb szerencséje van, a legkevesebb sérültje, legjobb matchup ellenfeleket fogja ki, és legjobban sikerül a formaidőzítése. Igazából egy olyan bajnoki lebonyolítás mutatná meg leginkább a valós sorrendet, ahol minenki játszik mindenkivel, oda-visszavágót. Ez persze nem működik az amerikai fociban, meg sokkal izgalmasabb is így, de, szerintem ritkán "valós" a SB eredménye.

Tegnap sokkal, de sokkal jobb volt a Ravens ellenünk. De szerintem összességében gyengébb csapat idén, mint a Patriots. Tavaly ők voltak az erősebbek, mégis mi nyertünk. Ki tudja, mit lett volna a Texans ellen (akik ugye rommá verték őket az alapszakaszban, vagy nekünk a Broncos ellen, akit mi vertünk meg nagyon).

Azt, hogy a házi vallási fanatikusunk Brady-t okolja mindenért, már megszokott, de nettó hülyeség. Simán lehetne Tomnak 6 gyűrűje már, de lehetne 1 is. Az elmúlt 10 évben nem nagyon volt olyan SB győztes csapat, aki dominánsan nyerte volna el a kupát. Szinte mindegyik SB az utolsó negyedben dőlt el, a legtöbb 7 ponton belül volt. Egy INT, egy fumble, egy elkapás. Nem mindent lehet uralni, kézben tartani, főleg nem egyetlen embernek, mégha Tom Brady-nek is hívják. Amit viszont lehet, az az állandó pozítiv szezonok, a folyamatos rájátszásba jutás, 90%-ban elit teljesítmény.

Végszóként csak annyit, hogy továbbra is nagyon jó Patriots szurkolónak lenni. És ilyen jó csak addig lesz, amíg a 12-es áll a center mögött. Utána marad majd a nosztalgia.LordTamas
szinte minden szavaddal egyetértek. de kíváncsian tekintek a (nem is olyan távoli) jövő felé.
több mint 13 éve
LordTamas New England Patriots 683 — Welker fan for life
Teljesen egyetértek, főleg az utolsó mondatoddal. Annak ellenére, hogy Brady-n és Welker-en is sok múlt hajnalban, a meccs az edzői karon ment el.

Amúgy én szívesebben drukkolok egy olyan csapatnak, aki állandóan ott van a végén, minden év izgalmas, mint egy olyannak, aki 5 évente egyszer elsül, nyer egy SB-t közben meg vergődik, hogy a PO-ba jusson. (NFC-ben nem egy ilyen van😊, de az AFC-ben sem ritka). Ez persze magánvélemény.

Nekünk nem jött ki a lépés az elmúlt évek VÉGÉN, de mindig ott voltunk, az alapszakaszt rendre megnyertük. A PO, akárki akármit mond, a mázliról is szól (a meccsen is, a sérülésekkel is és a match uppal is). A 2001-es Pats 100-ból 99-szer kikapott volna a Raiderstől. A 2005-os Steeles elég nagy mázlival verte a Coltsot. A 2006-os Colts egy Cardwell elkapásra volt a vereségtől.
A 2007-es Giants OT-ban, field goalal verte a Packers, utána meg az NFL történelmének legvalószínűtlenebb elkapásával a Pats-t. A 2008-as Steelersnek nem kellett Tom Brady ellen játszania, és szintén egy hihetetlen elkapás kellett a SB győzelemhez. A 2011-es Pats pedig egy alsókategóriás CB és egy gyenge elkapó összjátékának köszönhette a döntőt, egy olyan Giants ellen, aki két durva ST hiba miatt volt ott egyáltalán.

Szóval amit mondani akarok, hogy legtöbbször nem a legjobb csapat nyeri a SB-t. Az a csapat nyeri, akinek a legtöbb szerencséje van, a legkevesebb sérültje, legjobb matchup ellenfeleket fogja ki, és legjobban sikerül a formaidőzítése. Igazából egy olyan bajnoki lebonyolítás mutatná meg leginkább a valós sorrendet, ahol minenki játszik mindenkivel, oda-visszavágót. Ez persze nem működik az amerikai fociban, meg sokkal izgalmasabb is így, de, szerintem ritkán "valós" a SB eredménye.

Tegnap sokkal, de sokkal jobb volt a Ravens ellenünk. De szerintem összességében gyengébb csapat idén, mint a Patriots. Tavaly ők voltak az erősebbek, mégis mi nyertünk. Ki tudja, mit lett volna a Texans ellen (akik ugye rommá verték őket az alapszakaszban, vagy nekünk a Broncos ellen, akit mi vertünk meg nagyon).

Azt, hogy a házi vallási fanatikusunk Brady-t okolja mindenért, már megszokott, de nettó hülyeség. Simán lehetne Tomnak 6 gyűrűje már, de lehetne 1 is. Az elmúlt 10 évben nem nagyon volt olyan SB győztes csapat, aki dominánsan nyerte volna el a kupát. Szinte mindegyik SB az utolsó negyedben dőlt el, a legtöbb 7 ponton belül volt. Egy INT, egy fumble, egy elkapás. Nem mindent lehet uralni, kézben tartani, főleg nem egyetlen embernek, mégha Tom Brady-nek is hívják. Amit viszont lehet, az az állandó pozítiv szezonok, a folyamatos rájátszásba jutás, 90%-ban elit teljesítmény.

Végszóként csak annyit, hogy továbbra is nagyon jó Patriots szurkolónak lenni. És ilyen jó csak addig lesz, amíg a 12-es áll a center mögött. Utána marad majd a nosztalgia.
több mint 13 éve
nDRo New England Patriots 1 593
Sztem ez egy felesleges vita. Pollard tényleg alattomos játékos, minden megmozdulásában benne van a szándékos sérülés okozására törekvés. De ez - ezek szerint - belefér a szabályokba, úgyhogy lehet róla erkölcsileg elítélő véleményünk, attól még ez az NFL-ben szabályos. Rodney Harrison-t a Pats fontos játékosának tartottam, ő is "dirty player" volt. Mayo tackle-je Pitta-n sem volt akármi.

Ettől még én is utálom, ahogy játszik. Amit nem értek, hogy valamelyik falember "véletlenül" miért nem teszi helyre (láttam már ilyet...) Neki lenne egy olyan sérülése, amilyeneket okozni szokott, talán elgondolkodna ezen-azon...
Burkus
Szóval a Mayo hit az nem volt akármi (egyébként defenseless receiver...), de a teljesen szabályos hit amit Pollard alkotott az gyökér, hentes, alattomos? Az, hogy ti hozzá vagytok szokva a szép kényelmesen passzolgatok focihoz még vannak csoportok ahol még mindig az a divat, hogy ha van rá lehetőség földbe döngölöd az ellent.Blaise
Nem mindenki ekézi Pollardot ebben a topicban 😊
több mint 13 éve
alatriste Green Bay Packers 11 857 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
toxique
Teljesen egyetértek veled!
Én is akkor szerettem bele a Patsbe, amikor ment nekik, igaz a védelembe. Hülyén hangzik, de meccsen belül alig vártam, hogy Brusciékat újra a pályán láthassam.
Én csak azért írtam, amit írtam, mert úgy érzem jó néhányan nem tudják megfelelően értékelni (még 1x mondom a saját meglátásom szerint) a csapatot. Minden évben csak egy nyerhet a 32-ből, de ez nem jelenti azt, hogy 31 vesztes van!!!
Egon
aki eljut a rájátszásba azoknak már egy csepp szégyelnivalójuk sincs! benne vannak a legjobb 8 csapatban, ami nagyon szép teljesítmény!

Liverpool Fc
több mint 13 éve
Collapo Baltimore Ravens Iowa Hawkeyes 3 293 — "Nevermore."
Én egy Ravens-Jags meccsen lettem rajongó, ahol jól elpicsáztak minket 2005-ben 😀
30-3 egy 6-10-es szezonban, mai napig nem tudom, de sztem a fekete uniformisban játszottunk és azért, de nem biztos 😀 😀

Alissa
You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII

NFL - Not For Ladies!
több mint 13 éve
Egon bá New England Patriots 1 219 — Saints GM
toxique
Teljesen egyetértek veled!
Én is akkor szerettem bele a Patsbe, amikor ment nekik, igaz a védelembe. Hülyén hangzik, de meccsen belül alig vártam, hogy Brusciékat újra a pályán láthassam.
Én csak azért írtam, amit írtam, mert úgy érzem jó néhányan nem tudják megfelelően értékelni (még 1x mondom a saját meglátásom szerint) a csapatot. Minden évben csak egy nyerhet a 32-ből, de ez nem jelenti azt, hogy 31 vesztes van!!!

Akár azt gondolod, hogy képes vagy valamire, akár azt, hogy nem, mindenképpen igazad van. Henry Ford
JUST WIN!!!
több mint 13 éve
Gyulus 1 037 — Count Zero
Pollard helyett, én inkább azon gondolkoznék, hogy miért nem megy pőre fizikális brigádok ellen? (9-ers, Hox, Ravens)
üdv.
AnrásHelmut Zimmer
Én elsősorban a két falban látom a választ.
OL... nem "hústornyok", jellemzően mobilis, technikás játékosok... drabálisabb front7-kel meggyűlik a bajuk. Ilyen szempontból volt érdekes a Cannon-draft.
DL... Ninko kicsi DE-nek, de egyébként Vinctől eltekintve max. közepes DT-k vannak a gárdában. Érdemes megnézni, hogy mit műveltek a tegnapi, vagy épp a 49ers elleni meccsen a Love/Deadrick párossal.
több mint 13 éve
alatriste Green Bay Packers 11 857 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
de tényleg kíváncsi vagyok hányan maradunk Pats szurkolók ha Tom után esetleg jön egy, vagy több negatív mérleges szezon (morgolódni természetesen akkor is fogunk 😉Egon
Ahhoz kell egy bizonyos idő, hogy kialakuljon valamiféle igazi csapathűség - szerintem. A kifejezés, hogy - divatdrukker - olyan... kicsinyes. Gondolj bele: ki lenne az a kezdő NFL drukker, aki igazán bele tudna szeretni a ligába egy olyan csapaton keresztül, ami nagyrészt veszít. Az újdonsült nézők a látványos offense játékra buknak elsősorban; nem annyira kifinomultak mint az öregebb rókák (pl. Te), vagy a szakértők. Őszintén; Te bele tudnál szeretni az egészbe egy mostani Chiefs vagy Raiders játékán keresztül? Egy normális drive-hoz egy kisebb csodára van szükségük (már bocsánat 😀 ). Először szeressék meg a játékot az aktuális sztárokon / nagy csapatokon keresztül, az után majd ráérnek együtt hullámvasutazni a kedvenc csapatukkal (ha választanak maguknak). De lehet, hogy ezt csak én gondolom így... 😕toxique
Máshonnan is lehet kedvencet választani. Az én korosztályom egyik szerette meséje volt a Louie élete. Aminek volt egy kedves kis része arról, hogy a Wisconsin állam beli Louie az apukájával kimennek egy januári Green Bay Packers meccsre, óriási hidegben. Az egyik kedvenc részem volt kiskoromban. De teljesen el is felejtettem. Ám 4 év elkezdtem nézni az NFL-t még csak szoktam az új légkört, hogy hogy is játszák ezt és a többi. Valamikor a 3.-4. meccsen láttam először a Packerst is a Tv-ben előtte is biztos volt már róluk szó de nem ismeretem fel. És a meccsen bevillant annak a mesének az a része! Villámcsapás alatt Packerses lettem, pedig nem a játékuk fogott meg, egy játékos nevét nem tudtam és azt se, hogy milyen erőt képviselnek. Ez is csak egy kiragadott példa. Van olyan ismerősöm aki azért lett Denver drukker, mert a South Parkban 1-2 részben említik a csapatot, és Elwayt. És megannyi ilyen példát lehetne még hozni. Igenis vannak divatdrukkerek, akik éppen a csúcsonlévőt éltetik, de az igazi szurkoló valahonnan máshonnan választ csapatot. (kivétel aki tényleg kitart a gödörben is a választottja mellett azután hogy a csúcson szerette bele).

Liverpool Fc
több mint 13 éve
toxique Las Vegas Raiders 1 440 — A Cowboys szimpatizáns
de tényleg kíváncsi vagyok hányan maradunk Pats szurkolók ha Tom után esetleg jön egy, vagy több negatív mérleges szezon (morgolódni természetesen akkor is fogunk 😉Egon
Ahhoz kell egy bizonyos idő, hogy kialakuljon valamiféle igazi csapathűség - szerintem. A kifejezés, hogy - divatdrukker - olyan... kicsinyes. Gondolj bele: ki lenne az a kezdő NFL drukker, aki igazán bele tudna szeretni a ligába egy olyan csapaton keresztül, ami nagyrészt veszít. Az újdonsült nézők a látványos offense játékra buknak elsősorban; nem annyira kifinomultak mint az öregebb rókák (pl. Te), vagy a szakértők. Őszintén; Te bele tudnál szeretni az egészbe egy mostani Chiefs vagy Raiders játékán keresztül? Egy normális drive-hoz egy kisebb csodára van szükségük (már bocsánat 😀 ). Először szeressék meg a játékot az aktuális sztárokon / nagy csapatokon keresztül, az után majd ráérnek együtt hullámvasutazni a kedvenc csapatukkal (ha választanak maguknak). De lehet, hogy ezt csak én gondolom így... 😕
több mint 13 éve
toxique Las Vegas Raiders 1 440 — A Cowboys szimpatizáns
15.éve nézem masszívan az NFL-t. Pats/Raiders rajongóként néha bekerül a kaki a ventillátorba (manapság az egyikükkel többször, mint a másikkal... lehet találgatni, hogy melyik-melyik :-P), így megtanultam helyén kezelni a kudarcokat. Senki nem nyer örökké és senki sem veszít örökké. Underdogokból topdogok és fordítva - ettől izgalmas.

A hajnali hepajról úgy gondolom, hogy a Pats maga ásta meg a pöcét, amiből végül nem tudott kimászni. A H1-ben vezetett is, fordított is, a H2-re mégis az "öltözőben maradt". Nem volt feltüzelve a kispad (mint pl.: a Texans ellen legutóbb). Enerváltnak és erőltetettnek tűnt az egész (még a 4&1 punt trükk is görcsben ragadt). A Baltimore nem tehet arról, hogy egy erősen közepes defence teljesítmény és egy gyengén közepes offense teljesítmény is elég volt a győzelméhez - ezzel eszem ágában sincs kritizálni az ellenfelet (Miért is tenne bele 100%-ot amikor 40 is elég volt?). Ennek az offense-nek a semlegesítéséhez - sajnos - nem is kellett semmiféle nagy defense bravúr - ami a mi sarunk. Ahogyan a Pats D sem tehetett az impotens Pats O-ról. Túl sokat voltak a pályán; amortizálódtak is rendesen; így az amúgy sem acélos D ereje elfogyhatott a végére. Elfogyhatott végleg, mert a 4. negyed első drive-ja után kikapcsoltam a TV-t (1.alkalom/15év, pedig láttam már pár igazán gány meccset). Készítettem egy teát és a normál játékidő végére lassan le is higgadtam (sztem ezért megy haza az amik nagy része a reménytelen meccsek vége előtt, nem a parkolóhely meg a forgalom miatt). Az zavar csak, hogy egy jó meccsre sem voltunk "elegek". Egy emelt fős vereségre sem. Ez a tavalyi döntő "bélférges kutya" teljesítményének a pontos replikája volt (bocs, TB most adott TD pasz-t). Igaz: moroghatunk és csapkodhatunk és szakmázgathatunk a nyilvánvalóról: ami történt az megtörtént, nem működött semmi. Másodszor. Ugyanúgy. Csak egy picit máshogyan (egy körrel előbb). Nem hiszem, hogy kevésbé akartunk volna nyerni, mint az ellenfél...csak azt nem értem, hogy hogyan ismétlődhetett meg újra ugyanez?

Remélem, Ray Lewis gyűrűvel búcsúzik a profi ligától: megérdemli. Nekem nagyon is költői befejezésnek tűnne: a fekete lovag legyőzi a kora nagy ellenfeleit (Manning,Brady) és talán helyre teszi a fiatalságot is (Káperkid 😊 ). Go Pats! Go Raiders!
több mint 13 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 7 032 — Terry bohóc szülinapokat játszóházban is vállal.
üdv.
Anrás
több mint 13 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 535 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
Gronkowski sérülése tavaly, Pollard simán ráesett a lábára, szándékos volt?! Vagy Brady ellen még a Chiefsben? lenyomták a földre, ha játszottatok valaha is amcsifocit tudjátok hogy minden szaros pozícióból megpróbál a védő odaérni, mert az a dolga, hogy megakadályozza a big playt...Pollardot alattomosnak és sérülést okozónak nem nevezném, sőt...Ahogy írták előttem is,az a dolga, hogy megállítsa a támadót, ha rajta túljutnak TD (legtöbb esetben). Ha már alattomos meg sérülésre menő játékost akartok akkor ott van Harrison aki csak fejre megy kb...

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 13 éve
Egon bá New England Patriots 1 219 — Saints GM
Sobrit lehet ekézni, hogy összeállította azt az idősort a 2007-es SB óta történtekről, pedig sztem nagyon jó is az: a 2007-es SB-t beleértve mindig úgy fejezzük be a PO részvételt, hogy valami bűnrossz támadójátékkal egyértelműen és csúnyán maradtunk alul, a csapat, különösen az offense mélyen tudása alatt játszik. (Mondjuk a def. 2007-es szerencsétlenkedése az utolsó drive-ban felejthetetlen marad.) Valahol fejben kellene rendet tenni a srácoknál és megnézni, hogy mi is volt az a motiváció, amivel a 2000-es évek elején - egy évtizede - sikert sikerre lehetett halmozni.
Burkus
Sokan fognak ekézni, de akkor is leírom.

OK megértem, hogy mindenki csalódott én is, de 2005 óta maximum átlagos védelmünk volt, vagy még az sem. A PO-ban rendre elhullanak a nagyszerű támadóegységek, mert 1-1 meccsen jön a szar játék (nem csak velünk fordul elő), sőt idén az alapszakaszban is volt rá példa (pl. legutoljára az acélos Jags ellen...).

Jones kiválása is nagy érvágás volt a védelemnek, de Talib sérülése végképp elvágta az egységet.

Én a szezon elején bőven kiegyeztem volna a konf. döntővel, mert úgy érzem ha egy kicsit lehiggadok (most még nem) akkor ez a játékoskeret a sérüléseket is figyelembe véve túlteljesített. Még szeptember végén "beszélgettünk" róla itt, hogy ki tudja elképzelni azt, hogy SB-ba jutunk (érdemes visszaolvasni).

Ez a csapat nélkülük talán PO-ba sem jutott volna!!!

Sobri! Komolyan mondom szánalmas vagy! Megteremted magadnak a win-win szituációt. Mert ha gyűrű akkor természetesen örülhetsz neki, így meg annak, hogy te megmondtad...

Nem lehet tudni, hogy mi lesz jövőre, hogy kik jönnek-mennek, de talán minden sértés nélkül nekünk még jövőre nagyobb sanszunk lesz ide érni mint a Ravensnek, mert az új szerződésekkel és a visszavonulásokkal nagyon nehéz helyzetbe kerülnek.

Akár azt gondolod, hogy képes vagy valamire, akár azt, hogy nem, mindenképpen igazad van. Henry Ford
JUST WIN!!!
több mint 13 éve
FearTomi Indianapolis Colts 3 817 — tomi.klein86@gmail.com
Félreértések elkerülése végett, nem Pollardot védeni jöttem, minek tenném, egyszerűen csak nem értem mi ez a felháborodás. Aki ezt a játékot játsza, az igen is számoljon azzal, hogy van esélye a sérülésre. Ugye a védők feladata az, hogy megállítsák az ellenfél támadását. Pollard pont ezt csinálja és mivel győzni akar, úgy fogja megállítani, ahogy tudja. Vagy mit vártok? Hogy álljon félre és mondja azt, hogy jaj fussál nyugodtan, nem akarlak bántani!? Hülyeség. Ez olyan, mintha egy boxolónak azt mondanátok, hogy nem ütheti meg az ellenfelét😀 És Pollard és Reed is ezt mondta: “This is football. This is what we’re about. We’re about hitting and we’re about running to the football."

több mint 13 éve
Habi New England Patriots USC Trojans 4 829 — Patriots GM
mit meg nem adnék, ha lenne egy olyan "dirty" játékosunk a secondaryben aki úgy megy oda szerelni, hogy kő kövön nem marad. Nem olyan mint Chung, aki tökélyre fejlesztette a 'bárhogy meg tudok sérülni' jelenséget

JT Daniels fan
több mint 13 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 18 655 — StuG Life
Távol álljon tőlem, hogy feszültséget generáljak, tudom, hogy egy ilyen vereség után, amúgy is feszült minden szurkoló (azaz nem tudom, mert még sosem izgulhattam Phins konferencia döntő alatt) de miért ekézik itt sokan Pollardot?

A Ridley-n bemutatott tackle, egy tiszta, szabályos szerelés volt. A lassításból is látszik, hogy Ridley szegte le a fejét, hogy eltakarítsa Pollardot az útból, csak sajnos Ő jött ki rosszabbul belőle. De ez egy teljesen szabályos tackle volt.

Főleg annak fényében érdekes ez az utálat, hogy azért hasonló (vagy még rosszabb) mentalitású Safetyk voltak már a ti csapatotokban is, (khm khm.. Rodney Harrison, vagy akár szerencsétlen Merriweather csak ő az ilyen szereléseket általában elbaszta és sikertelen kisérlet lett belőle.)

Tisztában vagyok vele, hogy sok sérülést okozott különböző pats játékosoknak, de nem utazik kifejezetten rátok. Ő igy játszik. Egyetemen is Bonecrusher volt a beceneve, ha meglesitek vmelyik highligthját, lehet sziszegni rendesen, akkorákat csattan.

De ligaszinten nem kiemelkedően dirty, vagy alattomos játékos.

Szóval értetlenül állok ez előtt a stigmatizálás előtt.

No offense.briareos
Brady (2008), Welker (2010),Gronkowski (tavaly), ill Ridley (idén), ill a meccsen többször úgy szerelte Welkert hogy azt hittem ott marad!!
Szerintem ez nem véletlen!!!GhostLead
nem véletlen, a védőknek ez a dolga, hogy szereljék a támadókat

több mint 13 éve
Blaise 2 113 — Fuck "Continuity"!

Burkus
Szóval a Mayo hit az nem volt akármi (egyébként defenseless receiver...), de a teljesen szabályos hit amit Pollard alkotott az gyökér, hentes, alattomos? Az, hogy ti hozzá vagytok szokva a szép kényelmesen passzolgatok focihoz még vannak csoportok ahol még mindig az a divat, hogy ha van rá lehetőség földbe döngölöd az ellent.
több mint 13 éve
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 6 482 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...
Ja és a Postások négy év alatt kétszer mostak le a PO-ban a pályáról és tavaly ha nincs Sterling Moore meg a kétbalkezes rúgójuk, akkor 0:3 lenne az állás. Az alapszakaszban is megvertek minket, ott is rosszul játszottunk ellenük. Ellenük egyszerűen nem megy, ezt érdemes lenne BB-éknek alaposabban elemezni, mielőtt olyan mumus lesz belőlük, mint Kóc volt 2006-tól 2010-ig.

Nem fekszik nekünk a stílusuk, pontosabban Harbaugh&Co. olyan gameplan-t tud ellenünk kidolgozni, amivel győzni tudnak. Ennyi meccs után ennyi győzelmet nem lehet véletlennek mondani, minden elismerés megilleti őket ezért. (Coughlin képes ugyanerre.)

Nekem a 2007-es SB vereség azért fájt nagyon anno, mert úgy éreztem, az a Brady-éra csapatának utolsó nagy esélye SB-t nyerni. Ehhez képest azóta egy SB-t játszottunk, egyszer - most - a kapujában álltunk. De egyetértek azzal, aki azt mondta, hogy most nincs benne, hogy "majd jövőre." Legalább nem lesznek bennem nagy elvárások a következő szezonban. 😊

Sobrit lehet ekézni, hogy összeállította azt az idősort a 2007-es SB óta történtekről, pedig sztem nagyon jó is az: a 2007-es SB-t beleértve mindig úgy fejezzük be a PO részvételt, hogy valami bűnrossz támadójátékkal egyértelműen és csúnyán maradtunk alul, a csapat, különösen az offense mélyen tudása alatt játszik. (Mondjuk a def. 2007-es szerencsétlenkedése az utolsó drive-ban felejthetetlen marad.) Valahol fejben kellene rendet tenni a srácoknál és megnézni, hogy mi is volt az a motiváció, amivel a 2000-es évek elején - egy évtizede - sikert sikerre lehetett halmozni.
több mint 13 éve

Remélem, a 49ers megszerzi Moss-nak a gyűrűt - nagyon megérdemelné. Hajnalban első lendületből azt mondtam,hogy a SB sem érdekel, de nyilván meg fogom nézni. Amennyi sérülést tegnap beszedtünk a meglévők mellé, szerintem gyakorlatilag amúgy is esélytelenek lettünk volna a döntőben. Akkor meg a Brady-éra 3 gyűrű - 3 vereség mutatóval zárt(?) volna, az még rosszabb lenne.
több mint 13 éve
Collapo Baltimore Ravens Iowa Hawkeyes 3 293 — "Nevermore."
Pollard dolga, hogy kurva nagyot üssön, és mivel leginkább a kulcsembereknél van a labda, rajtuk fog nagyot ütni... Ha Slater, Bolden és Aiken kapna sok labdát, akkor valószínűleg ők esnének ki egy-egy keményebb ütközés után...somoskovig
ok üssön nagyot, de ne a térd és a térd alatti részekre utazzon...mint ahogy szokta...ThundersNFL
Láttam idén vagy másik 150 védőt, aki kicsapja a futó lábát, mert ugye anélkül nehéz futni... Ők mind dirty-k? Akkor az egész liga egy nagy dirty?tüsi91
nem azt mondtam... de mondjuk Urlachert vagy P. Willist vagy akár R.Lewist nem tudom elképzelni, hogy ilyen aljas módon játszon mint Pollard...
ThundersNFL
Más poszt.
Nem akarom igazolni Pollard játékát, mert nem tisztem, de Ő safety, az utolsó vonal... még ha sokszor is jön feljebb, akkor is Ő az utolsó vonal... eszerint játszik (jól/rosszul, keményen/alattomosan most talán nem is fontos).

Alissa
You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII

NFL - Not For Ladies!
több mint 13 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 684 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Pollard dolga, hogy kurva nagyot üssön, és mivel leginkább a kulcsembereknél van a labda, rajtuk fog nagyot ütni... Ha Slater, Bolden és Aiken kapna sok labdát, akkor valószínűleg ők esnének ki egy-egy keményebb ütközés után...somoskovig
ok üssön nagyot, de ne a térd és a térd alatti részekre utazzon...mint ahogy szokta...ThundersNFL
Láttam idén vagy másik 150 védőt, aki kicsapja a futó lábát, mert ugye anélkül nehéz futni... Ők mind dirty-k? Akkor az egész liga egy nagy dirty?tüsi91
nem azt mondtam... de mondjuk Urlachert vagy P. Willist vagy akár R.Lewist nem tudom elképzelni, hogy ilyen aljas módon játszon mint Pollard...

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018