New England Patriots

75 feliratkozó

több mint 13 éve
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 6 482 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...
Hosszas elemzés helyett: köztudott, a 13-as nem szerencsés szám...

De aggodalomra semmi ok, az élet megy tovább, a világ nem dől össze.

Sobri Jóska
Ez a Brady-kecó? 😮
több mint 13 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 246 — #NoStress
Hosszas elemzés helyett: köztudott, a 13-as nem szerencsés szám...

De aggodalomra semmi ok, az élet megy tovább, a világ nem dől össze, vannak fontosabb dolgok is, mint egy kis foci.

több mint 13 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 752 — All those moments will be lost in time, like tears in rain.
Köszi a gáláns főhajtást mindenkinek, és a relatíve nyugodt követést (legalábbis a két csapat tábora közt szerintem minden nyugodt volt.)
Szerintem ez ugyanúgy egy nagyon szoros, kiélezett meccs volt, mint a korábbiak, ahol egy-két apróság (turnoverek/sérülések) miatt kaptunk egy relatíve nagy esélyt a 3. negyedben, és ezt sikerült kihasználni.
Ettől függetlenül nagyon sokáig izgultam, még utána is.

Jobbulást mindenkinek, remélhetőleg Ridley is rendben lesz.. szereztek még egy pass rushert/elit WR-t, jövőre újból találkozzunk ugyanitt (és még jobban fogok aggódni.)

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 13 éve
Imitheking New England Patriots 1 916
A kárörvendő okostojásokat azt hiszem az elkövetkező napokban inkább kihagyom.DoM
Pedig még a magyar ellendrukkerek úriembernek mondhatók...😊 (LOL) Nézd meg, mi zajlik mondjuk Reiss blogján.
több mint 13 éve
NB2 New England Patriots 28 222 — nabege2@yahoo.com
Hát mindent elmondtatok előttem...
Hogy semmi, de semmi nem jött össze. Illetve minden rossz összejött. 3 labdavesztés, 4-5 sérülés és töketlen O (és egy picit Brady is)
És amit DOM is irt, semmi extrát nem csinált a Ravens. Ha az SF sec-je nem lesz ilyen hulladék, lesimázzák a hollókat. Azért Flakonból mi csináltunk irányítót...
Jah és szerintem nagyon rövid a támadó csapatunk, 3 elkapóval nem lehet meccset nyerni...
több mint 13 éve
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 6 482 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...
Ez a meccs pont olyan volt, mint a Jets elleni két éve. Az első félidőben ment el, meg a sok red zone hibával. Erős csapatunk volt, esélyesek voltunk, de a balfasz playhivasok, az egyéni hibák, a sérülések, a passz ellen védekezni képtelen második felidos D, es a négy emberes rush megint megállítani képtelen fal mellett, két TOval lehetetlen nyerni. Jövőre sokat gyengül a csapatunk.

A tavalyi eredmenyunkkel nem voltam csalódott. Most nagyon. Szerintem ez volt Tom utolsó esélye a gyűrűre. Azért nagyon jo volt idén is a New England Patriotsnak szurkolni.

A Ravensnek nagy gratula, megérdemelten győzött. Remelem lenyomják a Friscot.LordTamas
Ez a meccs pont olyan volt, mint a Jets elleni két éve. Az első félidőben ment el, meg a sok red zone hibával. Erős csapatunk volt, esélyesek voltunk, de a balfasz playhivasok, az egyéni hibák, a sérülések, a passz ellen védekezni képtelen második felidos D, es a négy emberes rush megint megállítani képtelen fal mellett, két TOval lehetetlen nyerni. Jövőre sokat gyengül a csapatunk.

A tavalyi eredmenyunkkel nem voltam csalódott. Most nagyon. Szerintem ez volt Tom utolsó esélye a gyűrűre. Azért nagyon jo volt idén is a New England Patriotsnak szurkolni.

A Ravensnek nagy gratula, megérdemelten győzött. Remelem lenyomják a Friscot.LordTamas
Miért gyengül a csapat? Sztem Welker megtartása az egyetlen igazi kérdés. (Meg Talibé talán.)
több mint 13 éve
LordTamas New England Patriots 683 — Welker fan for life

A Ravensnek nagy gratula, megérdemelten győzött. Remelem lenyomják a Friscot.
több mint 13 éve
Bruschi85 New England Patriots 1 852 — Patriots és Kaposvári KK fan
Mivel totál beteg vagyok, ezért az eredménykövetés kimaradt, talán jobb is az ellenek miatt.
Nagy kár ezért a 2. félidőért és a szezonért.
Ennél a Csapat sokkal jobban tud játszani, pláne hazai pályán, ezt korábban számtalanszor bizonyította.
De a sérülések, véleményes fumble, droppok és a gyenge 2. félidő miatt vereség lett. Nem éreztem azt a mentális erőt és dominanciát az O# részéről sem ebben meccsben.
Az AFC Keleti csoportja továbbra is miénk és jövőre nem is lehet más a cél, mint ismét az SB elérése, míg a 12-es a pályán van más nem is lehet ez nem kérdés.

A lényeg továbbra is Hajrá Pats!

A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa-KVGY Kaposvári KK!
több mint 13 éve
DoM New England Patriots Northwestern Wildcats 5 165 — vaccpáör fan
Teljesen megérdemelt vereség. Ilyen játékkal semmi keresnivalója a csapatnak a Super Bowlon. 😕 Leginkább dühítő, hogy extra teljesítmény nélkül húzza be tök simán a meccset a Ravens. 😕

A kárörvendő okostojásokat azt hiszem az elkövetkező napokban inkább kihagyom.
több mint 13 éve
gdavid New England Patriots 3 926 — Patriots fan
Hatalmas hulladékkupac volt ez a meccs. Sérülések, impotens O, dropok, TO-k, és úgy en bloc a f@sz rossz vége.

Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 13 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Egy kis szerencsénk sem volt, de ez botrány gyenge volt
Harbowl, hát, szívem szerint nem is nézném, ha nem lenne muszáj...

több mint 13 éve
Imitheking New England Patriots 1 916
Nem fair ilyet írni a meccs hevében, de Welker újraszerződtetésével kapcsolatban vannak vad elképzeléseim.
több mint 13 éve
triangle 1 283
Gronk, Talib, Jones (zéró pressure) + McDaniels...
több mint 13 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Pazar puntok az ellenfél 34-eséről, (Y) Katasztrófa ez a meccs...

több mint 13 éve
LordTamas New England Patriots 683 — Welker fan for life
Nem tudom mi lesz a negyedik negyedben, de egyelőre botrány a gameplan támadó oldalon. Ritka, hogy ennyivel jobb az ellenfél edzői stábja.
több mint 13 éve
Gogo New England Patriots Army Black Knights 2 428 — Tuskó Hopkins
Patriots inactives: DL M. Forstontriangle
Megérte aktiválni. Bequette meg a szokásos.

I swung a saber and I was a young Hussar

"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 13 éve
triangle 1 283
Patriots inactives: WR K. Aiken DE J. Bequette, DL M. Forston, DB D. Martin, OL N. McDonald, DB M. Williams, OL M. Zusevics
több mint 13 éve
Gyulus 1 037 — Count Zero
Jelenlegi állás szerint nem lesz olyan hideg a meccsen, "csak" 0 fok tájra fog hűlni az idő.
Szél azonban van rendesen (40-60 km/h), a hosszú passzos játéknak ez kevésbé fekszik...
több mint 13 éve
kátrány Baltimore Ravens 1 844 — Ravens fan
Kedvenc Neurotic szám! 😊
Az, hogy ez jön szembe a Pats topicban egyértelműen jó ómen.

Sobri Jóska
Neurotic , Ravens meccs előtt,ez nekem is jó előjel 😊

"My philosophy is: let's go out and wreak havoc," Pagano said.

http://www.youtube.com/watch?v=jOEoQoM8WTk&feature=related
több mint 13 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 739 — capitaine du château de Vienne 1487
Inter döntetlen, hosszabbítást jósol, javaslom a szokásos steeler váltottalsós felkészülést, defibrillátorral.

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 13 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
Nem akarok elvi vitát generálni,de mint számokra és statisztikára fogékonyabb fórumozó, gondolom megérted,ha számba vesszük az előző meccseket is.
Pont te voltál aki érveket hozott Sobri véleménye ellen, ami szerint nem számít semmi, csak az adott meccs.
undisputedly
Különbséget kell tenni a 46 SB-ba jutott csapat 12 jellemzője és két csapat múltbéli (örök)mérlege között. Az első megfelelő feldolgozással egy multifaktorális statisztikai mutató, a második egyetlen művelet kivételével is marad az, ami: (érdekes) adathalmaz. A kivétel: a két csapat ugyanaz (ugyanolyan) maradt az adott időszakban.

A vereségeinkről 3-4 napja írtam, az NFC West nem azért győzött a Pats ellen, mert fogta a futásunkat. Btw egy ilyen csapat volt igazán idén: a Ravens. 😀

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 13 éve
Kedvenc Neurotikszámodat eléneklem a nyáron, gyűjts benzinre és legyen veled a Kinopuskin, de a mai nap lesz zavar az erőben.sutianap
Holmikor, írd meg PM-ben, távolság nemakadály, addigra lehet el is felejtem a győztes februári SB-t.

több mint 13 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 739 — capitaine du château de Vienne 1487
Kedvenc Neurotikszámodat eléneklem a nyáron, gyűjts benzinre és legyen veled a Kinopuskin, de a mai nap lesz zavar az erőben.

több mint 13 éve
Kedvenc Neurotic szám! 😊
Az, hogy ez jön szembe a Pats topicban egyértelműen jó ómen.
Meg is válaszolom:
Sárkányszárnyakat szerelsz magadra, de én akkor már hol leszek...
A SB-ban, hol másutt. 😛

több mint 13 éve
Nekem nem örömöm a bánatotoktiktak, de illyen ez a tetves rákenró, adj gázt, hogy hátradőljek és vért az éhezőknek...