New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 13 éve
Én sokkal szorosabb meccsre számítok (a tippjátékon ennek megfelelően a legfeljebb 6 pontos Patriots győzelmet jelöltem be).
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 13 éve
Az én tippem: 34:17 ide.Sobri Jóskaén 31-17-et tippeltem. de végülis, ha a tiéd jön be sem leszek szomorú.
bár én jobban örülnék egy végletekig kiélezett meccsnek ahol mindkét csapat minden egysége a legjobbját hozza.
több mint 13 éve
Grantland: AFC Championship Preview"Prediction:
I think Flacco will get a few big plays in downfield, but the one downside to his playoff performance might be his inconsistency. He's completed just under 53 percent of his passes this postseason, and if that lack of completion percentage creates a few three-and-outs, that could create too many chances for the Patriots to score and/or dominate field position. I also think the Ravens defense won't be able to handle the speed of the New England no-huddle, an offense that should force a tired Baltimore unit into mistakes all day. New England 38, Baltimore 24."
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 13 éve
Nincsenek jó kilátások
Játszottunk ugye három „madaras” csapattal (Cardinals, Ravens, Seahawks) az alapszakaszban, mindegyiktől ki is kaptunk. A rájátszásban állva maradtak közül pedig a következő ellenfél, és az egyik lehetséges finalista (Ravens, Falcons) szintén ilyen csapat. Ezeken kívül volt még egy vereségünk a szezon során, hogyhogy nem pont a másik SB-esélyes ellen (49ers) 😀
Amúgy azt álmodtam, hogy megvan a negyedik, az meg csak jó jel 😀Wyattsutianap
több mint 13 éve
Dean Pees arról,hogyan állítsák meg Tomot:Ez elég régi, mert már a 16-0-s szezon alatt megvolt a klasszikus Ryan Parker dal (Go Gillooly), ami elég gazdagon utal Harding kisasszony esetére; aztán következő ősszel ez elég durván meg is valósult ugyebár Mr. Pollard közreműködésével.. ("leaving Brady rehabilitating torn up ACLs, leaving Belichick sending in his plays to Matt Cassels")
"Hire Tonya Harding"
www.cbssports.com/nfl/blog/eye-on-football/21570574/ravens-assistant-coach-on-how-to-slow-tom-brady-hire-tonya-hardingundisputedly
Nem biztos, hogy ezt fel kellett volna a meccs előtt. 😊
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 13 éve
Dean Pees arról,hogyan állítsák meg Tomot:"Hire Tonya Harding"
www.cbssports.com/nfl/blog/eye-on-football/21570574/ravens-assistant-coach-on-how-to-slow-tom-brady-hire-tonya-harding
több mint 13 éve
Nincsenek jó kilátások
Játszottunk ugye három „madaras” csapattal (Cardinals, Ravens, Seahawks) az alapszakaszban, mindegyiktől ki is kaptunk. A rájátszásban állva maradtak közül pedig a következő ellenfél, és az egyik lehetséges finalista (Ravens, Falcons) szintén ilyen csapat. Ezeken kívül volt még egy vereségünk a szezon során, hogyhogy nem pont a másik SB-esélyes ellen (49ers) 😀
Amúgy azt álmodtam, hogy megvan a negyedik, az meg csak jó jel 😀Wyatt

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 13 éve
Nincsenek jó kilátásokJátszottunk ugye három „madaras” csapattal (Cardinals, Ravens, Seahawks) az alapszakaszban, mindegyiktől ki is kaptunk. A rájátszásban állva maradtak közül pedig a következő ellenfél, és az egyik lehetséges finalista (Ravens, Falcons) szintén ilyen csapat. Ezeken kívül volt még egy vereségünk a szezon során, hogyhogy nem pont a másik SB-esélyes ellen (49ers) 😀
Amúgy azt álmodtam, hogy megvan a negyedik, az meg csak jó jel 😀

több mint 13 éve
Felvisszük az SB utolsó térdelésénél, hogy a pályán ünnepelhessen 😀WyattEzt mifelénk úgy hívják, hogy "lenyomnak vele egy VéberGyurit"...
Kemény lenne, ha Ho-mannel lepnénk meg a Ravenst.
több mint 13 éve
Valaki magyarázza már el nekem, hogy Gronk miért nem került IR-re?lucasJó, hogy szóltál. Eszébe jutott most már BB-éknek is. 😊
több mint 13 éve
Felvisszük az SB utolsó térdelésénél, hogy a pályán ünnepelhessen 😀Passzolom, hogy ilyenkor van-e ennek még egyáltalán szerepe, ha esetleg +1 ember kéne a keretbe, mondjuk érkezne egy WR, akkor gondolom menne IR-re

több mint 13 éve
Valaki magyarázza már el nekem, hogy Gronk miért nem került IR-re?
Úgy megütlek, hogy még azt is begipszelik, akinek elmesélik!
több mint 13 éve
Sztyopa
315
www.nfl.com/videos/nfl-films-sound-efx/0ap2000000127457/Sound-FX-Texans-vs-PatriotsSzuper. Azért ahogy megdicsérte a védelmet a végén, nagyon lejön belőle hogy nyomja őt a teher. Szerintem.
Brady is speaking with running backs coach Ivan Fears after the quick-strike play by Vereen.
"All week long, we [go] patience, patience. There was no patience!" Brady says with excitement. "He just ran. I don't care. That was sweet!"😀triangle
Why so serious?
több mint 13 éve
www.nfl.com/videos/nfl-films-sound-efx/0ap2000000127457/Sound-FX-Texans-vs-PatriotsSobrinak kedves lesz ez.
Brady is speaking with running backs coach Ivan Fears after the quick-strike play by Vereen.
"All week long, we [go] patience, patience. There was no patience!" Brady says with excitement. "He just ran. I don't care. That was sweet!"😀triangle
több mint 13 éve
triangle
1 283
www.nfl.com/videos/nfl-films-sound-efx/0ap2000000127457/Sound-FX-Texans-vs-PatriotsBrady is speaking with running backs coach Ivan Fears after the quick-strike play by Vereen.
"All week long, we [go] patience, patience. There was no patience!" Brady says with excitement. "He just ran. I don't care. That was sweet!"😀
több mint 13 éve
Azért 23 TD 3 INT jobb lenne vasárnap is... 😊Gronk fontossága:Engem nem zavar ha vasárnap dob 11 TD-t Brady 6 INT mellett.Sobri Jóska
Comp %: Gronkkal - 65.7 / Gronk nélkül - 58.4
Yards per play: 6.0 / 5.4
TD-INT: 23-3 / 11-6
Brutális különbségek, főleg a TD-INT arány.
espn.go.com/blog/boston/new-england-patriots/post/_/id/4738601/eight-things-to-know-afc-title-game
LordTamas
több mint 13 éve
😀Gronk fontossága:Engem nem zavar ha vasárnap dob 11 TD-t Brady 6 INT mellett.Sobri Jóska
espn.go.com/blog/boston/new-england-patriots/post/_/id/4738601/eight-things-to-know-afc-title-game
LordTamas

több mint 13 éve
Gronk fontossága:Engem nem zavar ha vasárnap dob 11 TD-t Brady 6 INT mellett.
LordTamas
több mint 13 éve
Gronk fontossága:Comp %: Gronkkal - 65.7 / Gronk nélkül - 58.4
több mint 13 éve
Ejj, de könnyen feladtad!Mindketten elszámoltátok!! 😉és a Houston hol marad? 😊 Ilyen gyorsan elfelejtetted? 😊mascherano
Brady óta 9 csapatot vertünk meg a PO-ban az AFC-ben. (Persze van, hogy több csapatot többször is..)
A csapatok pedig: Oakland, Steelers, Tenesse, Colts, Jacksonville, Jets, San Diego, Denver és persze a Ravens!!!
Így ezeket a csapatokat akadályoztuk meg adott évben, hogy esélyük legyen AFC bajnokoknak lenniük!
Konkrétan "csak" 4 csapatot akadályoztunk meg, hogy bajnokok lehessenek, mert velük játszottuk a döntőt! Ők pedig: Pittsburgh (2x), Colts, San Diego, Ravens.
S, ugye nem kell mondanom, hogy a legnagyobb vágyam, hogy a Ravens mellet is 2-es szorzó legyen még idén januárban!! 😉kyobalu
Ott a pont! Az idei évet még nem számoltam bele! 😀 Akkor 10 csapat orra alá törtünk borsot!
kyobalu
A Texans érezte magáról, hogy nem tudna SB-ba jutni. Nem akarta, hogy ez a saját közönsége előtt derüljön ki. Brady velük csak szívességet tett, őket nem akadályozott meg semmiben. => a kilenc (9) a helyes megfejtés. 😀
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 13 éve
Konferenciában 16 csapat van, ha bejuttok a döntőbe, 15-nek már borsot is törtetek az orra alá, ha megnyeritek, már 31 😛tomikétszer jól számolt, és értette a 'csúsztatásom' 😀
A többit meg majd meglátjuk 😀

You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII
NFL - Not For Ladies!
több mint 13 éve
Nemhiába tomi-tomi a számok embere nálunk..Nekem ez kevésbé megy.. 😀
Ward egy paraszt.. 😉
több mint 13 éve
Mindketten elszámoltátok!! 😉és a Houston hol marad? 😊 Ilyen gyorsan elfelejtetted? 😊mascherano
Brady óta 9 csapatot vertünk meg a PO-ban az AFC-ben. (Persze van, hogy több csapatot többször is..)
A csapatok pedig: Oakland, Steelers, Tenesse, Colts, Jacksonville, Jets, San Diego, Denver és persze a Ravens!!!
Így ezeket a csapatokat akadályoztuk meg adott évben, hogy esélyük legyen AFC bajnokoknak lenniük!
Konkrétan "csak" 4 csapatot akadályoztunk meg, hogy bajnokok lehessenek, mert velük játszottuk a döntőt! Ők pedig: Pittsburgh (2x), Colts, San Diego, Ravens.
S, ugye nem kell mondanom, hogy a legnagyobb vágyam, hogy a Ravens mellet is 2-es szorzó legyen még idén januárban!! 😉kyobalu
Ott a pont! Az idei évet még nem számoltam bele! 😀 Akkor 10 csapat orra alá törtünk borsot!
De akkor is a legnagyobb öröm az lesz, ha január 21-én a Ravens mellett lesz a kettes szorzó!!
Ward egy paraszt.. 😉