New England Patriots

75 feliratkozó

több mint 13 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 246 — #NoStress
Sobri! Ha Neked hajnal 5-kor az volt a legfőbb problémád,h a "kedvenc" csapatod veresége után megcsinald ezt a siget,akkor gratulálok! Ha viszont előre megcsináltad,akkor enyhén szólva is másképpen értelmezzük a szurkolás fogalmát ...! kolok1972
Nem ez volt a fő probléma, de 2 perc egy ilyet összerakni.
A fő probléma, hogy előre nem 13 pontot vártam, sőt, magunkat éreztem esélyesebbnek, persze volt egy icipici kis aggályom, persze teljesen alaptalanul, de ne is firtassuk, megaztán vannak fontosabb dolgok is, mint a foci, ne ragadjunk le, csak egy vereség, attól még ugyanúgy mi vagyunk a legjobbak, mindenki tudja. Most ezt így konkrétan nem kell minden évben demonstrálni.

Pollardot meg felesleges azért fikáznii, mert tűzzel, szívvel-lélekkel játszik, urambocsá győzni akar. Lehet, hogy van motivációja. Ráadásul jócskán. Az ő esetében erre van igény. Nem lehet mindenki született zseni, és szupercool minden szituációban.
Pollard ilyen ugribugri srác, még jó, hogy nem az irányítónkat pécézte ki, így jövőre is mi vagyunk a toronymagas favoritok. A PO-ig legalábbis biztosan.

És hát az élet addig se áll meg, nem kell véresen komolyan venni egy peches vereséget, akkor kéne csak aggódni, ha lenne benne bármi tendencia, vagy közös jellemvonás, na de az szerencsére nincs.

több mint 13 éve
LordTamas New England Patriots 683 — Welker fan for life
Pár kérdés még a katatón állapotban:

-Ha látjuk, hogy nem megy úgy a passzjáték, és ismétli magát a 2010-es Jets meccs, akkor mi az f*szért nem fut a liga egyik legjobb futóalakulata egy közepes futásvédelem ellen? Kedves JMD (Brady, O'Brian, akárki 2006 óta), mi a francért ERŐLTETJÜK azt ami nem megy, minden kiba**ott PO meccsen, miért nem tudunk váltani?
-Miért tudott a lenézett Cardwell egyik driveról a másikra taktikát váltani (Flacco shotgunba), az all-time best coach Belichick meg csak csodálkozni, hogy ISMÉT szétpasszolják a védelmét?
-Miért egy év közepén "kukázott" CB-en múlik a passz elleni védelem, mikor számtalan 1-2 körös DB-t húztunk az elmúlt 6 évben? Ki a felelős ezért?
-Miért van az, hogy az elmúlt évek legerősebb Patriots-át simán megverték hazai pályán, az év legfontosabb meccsén?

Én úgy gondolom, ezt a meccset már a pályáralépés előtt elvesztettük. Az edzői kar, elsősorban a támadók felkészítéséért és gameplanéért emberek felelősége. Ha nem lett volna ennyi egyéni hiba, ha Flacco dobott volna pár INT-et, TALÁN lett volna esélyünk. De igazából nem érdemeltünk volna győzelmet, és nem is volt reális, ilyen felkészülés után.

Még pár gondolat:
Magasan a legkevesebb pont a szezonban, és magasan a legnagyobb arányú vereségünk.
Gronk hiányzott. Nagyon.
Lehet utoljára láttuk kék-fehérben minden idők egyik legszimpatikusabb játékosát, Wes Welkert.

Hihetetlen csalódott vagyok. Tavaly hittem abban, hogy "majd jövőre". Most nem tudok.
több mint 13 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Pollard dolga, hogy kurva nagyot üssön, és mivel leginkább a kulcsembereknél van a labda, rajtuk fog nagyot ütni... Ha Slater, Bolden és Aiken kapna sok labdát, akkor valószínűleg ők esnének ki egy-egy keményebb ütközés után...somoskovig
ok üssön nagyot, de ne a térd és a térd alatti részekre utazzon...mint ahogy szokta...ThundersNFL
Láttam idén vagy másik 150 védőt, aki kicsapja a futó lábát, mert ugye anélkül nehéz futni... Ők mind dirty-k? Akkor az egész liga egy nagy dirty?
több mint 13 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 684 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Pollard dolga, hogy kurva nagyot üssön, és mivel leginkább a kulcsembereknél van a labda, rajtuk fog nagyot ütni... Ha Slater, Bolden és Aiken kapna sok labdát, akkor valószínűleg ők esnének ki egy-egy keményebb ütközés után...somoskovig
ok üssön nagyot, de ne a térd és a térd alatti részekre utazzon...mint ahogy szokta...

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 13 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 12 193 — Chiefs GM
Pollard dolga, hogy kurva nagyot üssön, és mivel leginkább a kulcsembereknél van a labda, rajtuk fog nagyot ütni... Ha Slater, Bolden és Aiken kapna sok labdát, akkor valószínűleg ők esnének ki egy-egy keményebb ütközés után...

több mint 13 éve
GhostLead New England Patriots 295
Távol álljon tőlem, hogy feszültséget generáljak, tudom, hogy egy ilyen vereség után, amúgy is feszült minden szurkoló (azaz nem tudom, mert még sosem izgulhattam Phins konferencia döntő alatt) de miért ekézik itt sokan Pollardot?

A Ridley-n bemutatott tackle, egy tiszta, szabályos szerelés volt. A lassításból is látszik, hogy Ridley szegte le a fejét, hogy eltakarítsa Pollardot az útból, csak sajnos Ő jött ki rosszabbul belőle. De ez egy teljesen szabályos tackle volt.

Főleg annak fényében érdekes ez az utálat, hogy azért hasonló (vagy még rosszabb) mentalitású Safetyk voltak már a ti csapatotokban is, (khm khm.. Rodney Harrison, vagy akár szerencsétlen Merriweather csak ő az ilyen szereléseket általában elbaszta és sikertelen kisérlet lett belőle.)

Tisztában vagyok vele, hogy sok sérülést okozott különböző pats játékosoknak, de nem utazik kifejezetten rátok. Ő igy játszik. Egyetemen is Bonecrusher volt a beceneve, ha meglesitek vmelyik highligthját, lehet sziszegni rendesen, akkorákat csattan.

De ligaszinten nem kiemelkedően dirty, vagy alattomos játékos.

Szóval értetlenül állok ez előtt a stigmatizálás előtt.

No offense.briareos
Brady (2008), Welker (2010),Gronkowski (tavaly), ill Ridley (idén), ill a meccsen többször úgy szerelte Welkert hogy azt hittem ott marad!!
Szerintem ez nem véletlen!!!
több mint 13 éve
Collapo Baltimore Ravens Iowa Hawkeyes 3 293 — "Nevermore."
Itt is írom, kösz srácok a meccset, nem kell temetkezni, jövőre visszavágtok az AFC championshipen, ha hagyjuk! 😊 Még mindig van bőven kakaó ebben a csapatban... szurkoló nem leszek nálatok, de a teljesítményt el kell ismerni. Jövőre, újra?!Collapo
Azt nyugodtan felejtsétek el. Az AFC North harmadik helyezettje jövőre nem fog továbbjutni. 😀 😀 😀 (aki ugye ti lesztek)
A Pats szerintem jövőre is AFC East champ esélyes. Remélem Gronko már nem sérül meg. Nagyon bírom a TE-k játékát.
vontod
😛

Alissa
You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII

NFL - Not For Ladies!
több mint 13 éve
atapapa New Orleans Saints LSU Tigers 10 404 — #neverpunt
Távol álljon tőlem, hogy feszültséget generáljak, tudom, hogy egy ilyen vereség után, amúgy is feszült minden szurkoló (azaz nem tudom, mert még sosem izgulhattam Phins konferencia döntő alatt) de miért ekézik itt sokan Pollardot?
briareos
Egyetértek, az a tackle teljesen rendben volt. Szerencsétlenül jött ki a végén Ridley, előfordul az ilyen...:S

A tavalyi 49ers - Saints PO meccsen Whitner-P. Thomas relációban történt meg ugyanez, a goal linetól pár méterre, ott sem lehetett hibáztatni a védőt.
Gyulus
Jól mondod, nekem már akkor eszembe jutott, de most már akkor le is írom: nem ártana egy olyan szabály, hogy a szabályos h2h szerelés következtében a támadó elveszti a labdát, akkor az ne legyen fumble, hanem a szerelés helyéről folytatódjon a játék.

több mint 13 éve
vontod Pittsburgh Steelers 1 769 — Steelers fan
Itt is írom, kösz srácok a meccset, nem kell temetkezni, jövőre visszavágtok az AFC championshipen, ha hagyjuk! 😊 Még mindig van bőven kakaó ebben a csapatban... szurkoló nem leszek nálatok, de a teljesítményt el kell ismerni. Jövőre, újra?!Collapo
Azt nyugodtan felejtsétek el. Az AFC North harmadik helyezettje jövőre nem fog továbbjutni. 😀 😀 😀 (aki ugye ti lesztek)
A Pats szerintem jövőre is AFC East champ esélyes. Remélem Gronko már nem sérül meg. Nagyon bírom a TE-k játékát.

Azt gondolom, hogy ez a játék arról szól, hogy ki üti a legnagyobbat. Ha nem tudod állni, nem kellene játszanod - Jack Lambert.

több mint 13 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 437 — Ajmo Vatreni
Outcoached, outplayed.

Én speciel örülnék egy Pollardnak a secben. Gregory max edzésen találja el a keljfeljancsit.

Grat a Hollóknak, a játék minden elemében fölénk nőttek.
több mint 13 éve
kyobalu New England Patriots 1 933 — papai.isti@gmail.com
Pollard kapcsán: Nem hiszem, hogy ne lehetne azt mondani, hogy kifejezetten nem utazik a játékosainkra, hiszen cirka 5 év alatt 4 játékost tett pihire a csapatban, mindegyik igen meghatározó a maga posztján. A tegnapi Ridley féle action nem volt szabálytalan verzsön, hiszen futó játékosnál ugye, nincs helmet to helmet, DE viszont egész meccsen utozott Wesre! Elhiszem, hogy neki a kemény játék és az ütközés a védjegye, DE kérem szépen, mindig úgy kell ütközni, hogy ellen térdét kell kipécéznie? Wes egyik visszahordásakor, s az egyik rövid passza kapcsán is akkorákat robbant bele térd környékén, hogy alig bírt felállni! Ismét azt hittem, hogy elszállt mindene! Ezt követően nem is tudott úgy mozogni, mint ahogy szokott..Húzta egész második félidőben a lábát!
Nem a kemény szerelések ellen vagyunk, hanem a másik sérülésére hajazó, utolsó pillanatban, vagy az után érkező aljas húzásokra! Pollard pedig egy ilyen játékos! Nem "csak" kemény safety, hanem piszkosul játszik, sérülést akar okozni! Ezért utálják itt oly sokan!Pont...

Ward egy paraszt.. 😉
több mint 13 éve
Gyulus 1 037 — Count Zero
briareos
Egyetértek, az a tackle teljesen rendben volt. Szerencsétlenül jött ki a végén Ridley, előfordul az ilyen...:S

A tavalyi 49ers - Saints PO meccsen Whitner-P. Thomas relációban történt meg ugyanez, a goal linetól pár méterre, ott sem lehetett hibáztatni a védőt.

Ha valakit ekézni illik, az max. Suggs, az übersportszerű meccsutáni kinyilatkoztatása miatt.
több mint 13 éve
NB2 New England Patriots 28 221 — nabege2@yahoo.com
Hullafáradtan, felkelve még mindig a hatása alatt vagyok...
Banyek, a D simán tartotta a meccset, az első 6 drive így nézett ki a BAL-nak: Punt, Punt, Punt, TD, Punt, Punt. Erre a mi válaszunk egy TD és 2 FG. Egy elit offense??? Amit a time managementtel műveltünk a 2. negyed végén az egyszerűen kabaré. Azzal és a 3. negyed első drive-val lezárhattuk volna a meccset. Azért 24-7-ről más lett volna.
Ahogy éjjel is irtam: építsük már be az embereket a csapatba. 3 elkapóval nem lehet nyerni. És annyira rossz nézni, ahogy Tom épül le...
több mint 13 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 18 655 — StuG Life

A Ridley-n bemutatott tackle, egy tiszta, szabályos szerelés volt. A lassításból is látszik, hogy Ridley szegte le a fejét, hogy eltakarítsa Pollardot az útból, csak sajnos Ő jött ki rosszabbul belőle. De ez egy teljesen szabályos tackle volt.

Főleg annak fényében érdekes ez az utálat, hogy azért hasonló (vagy még rosszabb) mentalitású Safetyk voltak már a ti csapatotokban is, (khm khm.. Rodney Harrison, vagy akár szerencsétlen Merriweather csak ő az ilyen szereléseket általában elbaszta és sikertelen kisérlet lett belőle.)

Tisztában vagyok vele, hogy sok sérülést okozott különböző pats játékosoknak, de nem utazik kifejezetten rátok. Ő igy játszik. Egyetemen is Bonecrusher volt a beceneve, ha meglesitek vmelyik highligthját, lehet sziszegni rendesen, akkorákat csattan.

De ligaszinten nem kiemelkedően dirty, vagy alattomos játékos.

Szóval értetlenül állok ez előtt a stigmatizálás előtt.

No offense.

több mint 13 éve
Gyulus 1 037 — Count Zero
Én röviden annyit mondanék, hogy a D-re ezt nem lehet kenni, egy egész félidőt adtak az O-nak arra, hogy megnyerjék a meccset. Top DE, top CB nélkül ennyire voltak képesek.

WW-n két drive ment el, menjen isten hírével, az ő pénzéért hozzunk egy mélységi célpontot. Az underneath routeokat a 2 TE és az 1 évre újraszerződétetett Edelman megoldja. Dink' and dunk O-val jobb D-k ellen nem jutunk semmire.

Egy ilyen vereség után simán mondanám h takarodjon a faszba a QB, de itt Tomról van szó. Karrierje második fele egyre jobban PM-re hajaz. Jó alapszakasz, de ami utána jön...

A D-be egy jó UT kell igazán, az újoncaink jövőre még jobbak lesznek a fal szélén.

Ja és remélem, h Ridley fejsérülésének nem lesznek hosszútávú következményei...
több mint 13 éve
kyobalu New England Patriots 1 933 — papai.isti@gmail.com
Hát sok mindent elmondtak az előttem lévők..Kifejezetten rossz játékkal, sikertelen "momentumokkal", kevésbé szerencsés labdákkal, droppokkal, kérdéses fumble-val, és egyéb érdekességekkel fűszerezve, de kikaptunk..Mondjuk ki őszintén, teljesen megérdemelten! Én nem láttam volna, hogy ne akarnának a srácok, főleg Brady! DE ma este ezek nem jöttek össze! Nekem inkább a dropok, hosszabb-rövidebb passzok és az elütött labdák fájnak! Ezt a Ravens védelmet közepes, szélső futásokkal és rövid 6-15 yardos passzokkal kellett volna kivéreztetni..Ami simán is mehetett volna, ha jók a passzok..De vagy elejtették, vagy TB dobta túl..Rossz volt az O játékhívás az egész 2. félidőben..A Ravens tényleg nem tett semmi különöset a győzelem érdekében, egyszerűen kihasználta a sérüléseinket, s szépen a helyükre dobálgattak.(Mondjuk Pollard egy idióta, pálya közelébe sem engedném, de nem rajta ment el a meccs!) Talib kiesésével az egész secondary a szeptemberi időket idézte..Borzalmas volt..DE ilyen játékkal, ne is akarjunk SB-t nyerni...Szerintem lényeges változások lesznek az O-ban..A 2 TE mellé igenis kell 3 minőségi, magas WR..Lloyd egynek jó..DE szerintem Wes nem marad..(sajnos..)Kedvenc játékosom, s Tom benne bízik még mindig kulcsszituációkban, DE sajnos, nem tudja már hozni azt a megbízhatósági faktort amit régen..S Kraft & főleg BB nem fog 11 misit fizetni egy kulcsszituációkban állandóan droppoló elit slot WR-nek..Amíg Tom bátyó irányít, addig mindig is a bajnoki cím lesz a cél, DE azért lássuk be, hogy vele is egyre nehezebb lesz már..Imádom, mindig is ő lesz az irányítók, irányítója nálam, de az elmúlt 5 PO vereségnél nem az az irányító volt akibe mindannyian beleszerettünk..Nem kell ezt palástolni! Nekem hiányzik belőle az a higgadtság, jéghideg acélember, aki képes igazi kapitánya lenni a csapatnak kulcsszituációkban, vert helyzetekben..Néha-néha ez megvillan ez belőle, de inkább maga alatt ássa a gödröt pszichésen..A meccseken legalábbis ez látszik.. Lehet kövezni, de én akkor is így látom, bármennyire is szeretem!
Így hát, nagy reményekkel teli offseason-t, kifejezetten jó Draftot, jó edzőtáborokat kívánok..Hátha jövőre még erősebbek leszünk!
DE szerintem ez az idei csapat akkor is jobb volt, mint a tavalyi..S ezzel a csapattal,a tudása szerint nagy döntőt kellett volna nyernünk!
A Baltimore fanoknak pedig gratula! Megérdemelten jutottak a döntőbe!!! Egy kemény testvérháború lesz a döntőben!Nekünk pedig teljesen mindegy, hogy ki nyeri már azt..

Ward egy paraszt.. 😉
több mint 13 éve
Bruce Las Vegas Raiders UCLA Bruins 11 763 — Salus populi suprema lex esto
Én is gratulálok az eddigi sikerekért, pedig nagyon antifan vagyok, de eldöntöttem, hogy nem akarok már ellenszurkolni senki ellen. Mert az nem jó dolog.
Elismerésre méltó, hogy a Raiders elleni PO siker óta (2001) két kivétellel sikerült a playoff. Ilyen csapat nincs másik. Nagyon várom hogy egyszer a Raiders vissza tudjon nektek vágni a playoffban, de az miattunk egy ideig még nem fog összejönni!
További sikereket a csapatnak! 😉
több mint 13 éve
Collapo Baltimore Ravens Iowa Hawkeyes 3 293 — "Nevermore."
Itt is írom, kösz srácok a meccset, nem kell temetkezni, jövőre visszavágtok az AFC championshipen, ha hagyjuk! 😊 Még mindig van bőven kakaó ebben a csapatban... szurkoló nem leszek nálatok, de a teljesítményt el kell ismerni. Jövőre, újra?!

Alissa
You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII

NFL - Not For Ladies!
több mint 13 éve
ghstzR New England Patriots Notre Dame Fighting Irish 1 279
én ugy gondolom h amíg pollard csapata ellen játszunk addig nincs esély sb-t nyerni 😀 ez a köcsög vhogy mindig összehozza...

több mint 13 éve
kolok1972 New England Patriots 3 117 — Pats fan
Régen láttam ennyire szarul játszó offense-t tőletek.peterk2005
2007 SB vs Giants
2009 PO vs Ravens
2010 PO vs Jets
2011 SB vs GiantsSobri Jóska
Sobri! Ha Neked hajnal 5-kor az volt a legfőbb problémád,h a "kedvenc" csapatod veresége után megcsinald ezt a siget,akkor gratulálok! Ha viszont előre megcsináltad,akkor enyhén szólva is másképpen értelmezzük a szurkolás fogalmát ...! Gratulálok a Ravensnek,most már nyerjék meg! ( Csak az objektivitás kedvéért,a tavalyi SB legkevésbé sem az O teljes csődjén ment el és még csak nem is TB-n , szal nem igazán illik a felsorolásba...) Amúgy most csatlakozok DoM-hoz

Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 13 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Köszi a gáláns főhajtást mindenkinek, és a relatíve nyugodt követést (legalábbis a két csapat tábora közt szerintem minden nyugodt volt.)
Szerintem ez ugyanúgy egy nagyon szoros, kiélezett meccs volt, mint a korábbiak, ahol egy-két apróság (turnoverek/sérülések) miatt kaptunk egy relatíve nagy esélyt a 3. negyedben, és ezt sikerült kihasználni.
Ettől függetlenül nagyon sokáig izgultam, még utána is.

Jobbulást mindenkinek, remélhetőleg Ridley is rendben lesz.. szereztek még egy pass rushert/elit WR-t, jövőre újból találkozzunk ugyanitt (és még jobban fogok aggódni.)Igor
Pass rusher is volt amíg meg nem halt, elkapó is, de hát sajna ez ilyen sérüléses sportág

több mint 13 éve
Foldesi26 New England Patriots 337
Azért a 2011 SB kérdéses, Brady complete passz rekordjával. Mellesleg Brady valószínűleg ott rásérült a vállára a Tuck szerelés után, 2007-ben se volt 100%-os a lába miatt, ez van.

Szerintem idén is, ahogy tavaly is, Gronko hiánya jelentette a legnagyobb problémát. Végig hiányzott, meglátásom szerint, a pálya közepét domináló passzjáték, főleg 10 és 20 yard távolságban. Ráadásul Hernandezt is eléggé kivették a második félidőben a játékból, Gronkoval valszeg ez se történt volna meg. Az ő jelenléte vagy elvette volna 1 LB figyelmét (esetleg Ellerbéjét) végig, vagy Pollardét, vagy mindkettőjét.

Amúgy kb az első negyedben le lehetett volna zárni a meccset (sarkítva) érzésem szerint, ha nincsenek hibák, droppok, sokszor pontatlan dobások, figyelmetlenség, time management hiba, akár 17-6-al, vagy még többel is fordulhattunk volna. De a hibák megvoltak, Welker droppja is sorsdöntő volt (rögtön a stop után TD-t csinált a Ravens), és Talib kiesésével a secondary is két szintet visszalépett. Én nagyon megtartanám a srácot, nagyon kell ide.
több mint 13 éve
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 6 482 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...
2007 SB vs Giants
2009 PO vs Ravens
2010 PO vs Jets
2011 SB vs GiantsSobri Jóska
Sajnos ez teljes mértékben helytálló... 😕
több mint 13 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 246 — #NoStress
2007 SB vs Giants
2009 PO vs Ravens
2010 PO vs Jets
2011 SB vs Giants

több mint 13 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 571 — The only discipline that lasts, is self discipline
Gondolom az, ha már Sobri betette. De nem meglepő, ez egy 10-15 millás vityinek néz ki, ami a Posterboy évi 25+ millájából (endorsementtel együtt) azért megvehető. És hát Giselle is inkább hozza a pénzt mint vinné. 😀

Amúgy részvétem. Régen láttam ennyire szarul játszó offense-t tőletek. A Ravens idén kifogta rendesen, a Denvernél a topnak számító defense betlizett, nálatok meg a top offense. De a SB-hoz szerencse is kell, legalább valamennyit visszakaptak a sorstól azért, hogy a korábbi években a szopó oldalon voltak többször is. Lewis miatt nem is jöhetett volna jobb pillanatban.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)