New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 13 éve
Azt értem, de BB-nek nem a játékos további pályafutása szempontjából kell mérlegelnie. Ha egy teljesen felesleges meccsen történik ez, akkor értem a felháborodást, de ez a PO-ban történt!A pillanatnyi állapotot (nem játszik) tekintve mindegy, de a jövője szempontjából nem.Tényleg jó lenne egyszer megérteni, hogy egy láthatóan sérült játékost mi a habos bánatért kell kitenni ilyen kockázatnak. Ráadásul egy olyan meccsen, amiről bebizonyosodott, hogy nélküle is hozható volt. Wes sérülése anno a Houston elleni utolsó fordulóban teljesen belefért Belichick filozófiájába, ami számomra válallható és elfogadható. De ez... BostonTulajdonképpen nem mindegy, hogy azért nem játszik mert megsérült, vagy azért mert még sérült? Lehet jobb, hogy most sérült meg, mintha az SB 3. percében történik vele ugyanez, amikor az előző 3 meccs miatt mindenki 100%-ban számít rá és a B tervet nem gyakorolják annyira.vpi
Az utóbbi két hónapban ő volt a B-terv. 😀tomi-tomi
Gronk játékra jelentkezett, egyet már óvatoskodott a Miami ellen, ki a bánat nem tenné be?
több mint 13 éve
Nem mind1, ha kihatással van/lesz a pályafutására. Nem fogjuk megtudni, hogy ha 100%-os a karja, akkor ugyanez a mozdulat milyen következményekkel járt volna. Lehet, hogy nem tört volna el a karja.Tényleg jó lenne egyszer megérteni, hogy egy láthatóan sérült játékost mi a habos bánatért kell kitenni ilyen kockázatnak. Ráadásul egy olyan meccsen, amiről bebizonyosodott, hogy nélküle is hozható volt. Wes sérülése anno a Houston elleni utolsó fordulóban teljesen belefért Belichick filozófiájába, ami számomra válallható és elfogadható. De ez... BostonTulajdonképpen nem mindegy, hogy azért nem játszik mert megsérült, vagy azért mert még sérült?vpi
Do your job
több mint 13 éve
A pillanatnyi állapotot (nem játszik) tekintve mindegy, de a jövője szempontjából nem.Tényleg jó lenne egyszer megérteni, hogy egy láthatóan sérült játékost mi a habos bánatért kell kitenni ilyen kockázatnak. Ráadásul egy olyan meccsen, amiről bebizonyosodott, hogy nélküle is hozható volt. Wes sérülése anno a Houston elleni utolsó fordulóban teljesen belefért Belichick filozófiájába, ami számomra válallható és elfogadható. De ez... BostonTulajdonképpen nem mindegy, hogy azért nem játszik mert megsérült, vagy azért mert még sérült? Lehet jobb, hogy most sérült meg, mintha az SB 3. percében történik vele ugyanez, amikor az előző 3 meccs miatt mindenki 100%-ban számít rá és a B tervet nem gyakorolják annyira.vpi
Az utóbbi két hónapban ő volt a B-terv. 😀
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 13 éve
Tényleg jó lenne egyszer megérteni, hogy egy láthatóan sérült játékost mi a habos bánatért kell kitenni ilyen kockázatnak. Ráadásul egy olyan meccsen, amiről bebizonyosodott, hogy nélküle is hozható volt. Wes sérülése anno a Houston elleni utolsó fordulóban teljesen belefért Belichick filozófiájába, ami számomra válallható és elfogadható. De ez... BostonTulajdonképpen nem mindegy, hogy azért nem játszik mert megsérült, vagy azért mert még sérült? Lehet jobb, hogy most sérült meg, mintha az SB 3. percében történik vele ugyanez, amikor az előző 3 meccs miatt mindenki 100%-ban számít rá és a B tervet nem gyakorolják annyira.
több mint 13 éve
Én rontom a statisztikát sry...Nem tudom, én, de bátran merem mondani, hogy a Pats fanok 99 %-a nem állna össze egy Jets fannal, semmilyen ügyben...az tuti...kyobaluKeress 99 Pats fant, hogy igazad legyen. 😉Sobri Jóska
Do your job
több mint 13 éve
Remélhetőleg nem lesz hatása a pályafutására, de Gronk nem az előző törésre sérült rá, hanem annak a "védő" lemeznek a végén lett új törés, amit a legutóbbi műtétnél tettek be.Tényleg jó lenne egyszer megérteni, hogy egy láthatóan sérült játékost mi a habos bánatért kell kitenni ilyen kockázatnak. Ráadásul egy olyan meccsen, amiről bebizonyosodott, hogy nélküle is hozható volt. Wes sérülése anno a Houston elleni utolsó fordulóban teljesen belefért Belichick filozófiájába, ami számomra válallható és elfogadható. De ez...
There will always be a risk to the area at the end of the plate, the source explained, because of a "collection of stress." The injury could have occurred "three years from now" in the same spot, said the source.www.csnne.com/football-new-england-patriots/patriots-talk/Gronkowski-break-not-the-same-as-first-o?blockID=823573&feedID=3352
Nem tartom biztatónak, talán azért mert most olvastam újra Adalius Thomas esetét, aki több helyen törte el a karját a Bil ellen 2008-ban, és képtelen volt felépülni rendesen belőle, hogy újra játszani tudna.DoM
Picit visszakanyarodva a délelőtti témához, Logan Mankins ugyan nem védő, de ettől még egy díszparasztja a ligának. Ekuban tudna róla mesélni.
Do your job
több mint 13 éve
Nem tudom, én, de bátran merem mondani, hogy a Pats fanok 99 %-a nem állna össze egy Jets fannal, semmilyen ügyben...az tuti...kyobaluKeress 99 Pats fant, hogy igazad legyen. 😉
több mint 13 éve
Remélhetőleg nem lesz hatása a pályafutására, de Gronk nem az előző törésre sérült rá, hanem annak a "védő" lemeznek a végén lett új törés, amit a legutóbbi műtétnél tettek be.There will always be a risk to the area at the end of the plate, the source explained, because of a "collection of stress." The injury could have occurred "three years from now" in the same spot, said the source.www.csnne.com/football-new-england-patriots/patriots-talk/Gronkowski-break-not-the-same-as-first-o?blockID=823573&feedID=3352
Nem tartom biztatónak, talán azért mert most olvastam újra Adalius Thomas esetét, aki több helyen törte el a karját a Bil ellen 2008-ban, és képtelen volt felépülni rendesen belőle, hogy újra játszani tudna.
több mint 13 éve
Ha majd ott tartunk fogadunk. 😊Valójában pedig ha jól megy a támadóinknak, akkor nincs már a PO-ban olyan D, amelyik 30 pont alatt tart minket, az meg elég lesz.A Frisco ellen nem fogtok 30 offensive pontot táblára tenni, erre fogadni is hajlandó vagyok, ha összejön a párosítás. (Még a 25-ben sem vagyok biztos.)Soldados
Sobri Jóska
Ha kell 30 a győzelemhez felrakjuk.
28-3-nál valóban nem fogunk izmozni, nem szokásunk. 😛
több mint 13 éve
A viszontválaszaimban mindig ott van az él.. Ha smiley-t rakok akkor kérem azt egy pitcit mosolygósabban venni!!! 😀ez azért érdekes mert a magyarországi pats fanok nagy része (köztük én is) a 2000 évek eleji patriots stílusán nevelkedett és az ugyebár top 5 D és erős futó játék volt.
Mindenki tudja, hogy milyen erős és sikeres csapat a Steelers..Tudjuk, hogy hány SB-t játszottatok és ebből mennyit nyertetek meg.. (Ezért is nem reflektáltam a "minőségi" PO részvételre..)
A lufi nem a Ravens-nek és a Steelers-nek szólt, hanem a Bengalsnak..Ők szerintem messze nem olyan domináns csapat, mint ti vagytok..S nem is hiszem, hogy dominánsabbal lesznek..Vmi hasonlót akarnak, mint a Ravens..Egy védelemre épülő csapatot, amit egy közepes minőségű, manager QB eliránytgat..De ott még Flacco szintű irányító sincs..S most nem Flacco-t akarom bántani..Nehogy meg ezen sértődjenek meg a Ravens fanok..
Hasonló a Steelers és a Ravens játéka is, ami főleg a védelmen alapul..Habár szerintem az elmúlt 2 évben a Ravens egy pitcit elmozdult az Off játék javítására..Ezért is eredményesebbek..
De a játékstílus hasonló..Elhiszem, hogy alapon nem szeretitek egymást, de a játékstílust igen, s emiatt fogtok össze ilyenkor, mert ezt már leizmoztátok egymás között..De egy Pats és Jets drukker között nem azért van nézetkülönbség, mert a játékstílusunk különböző..Hanem egyszerűen azért mert ős riválisok vagyunk..Utáljuk egymást! Szőröstül-bőröstül!!!DE szerintem ilyen ellentét szinte minden csoportban van..
Úgyhogy relax...Jó & eredményes csapat a Ravens és a Steelers is, de egy Pats topicban nem fogjátok gyakran hallani, hogy az ilyen stílusú csapatoknak hatalmas nagy népszerűsége lesz.. Mert mi főleg a látványos, szellemes, kreatív támadó focit szeretjük..
De ettől kerek a világ, hogy mindenki mást szeret! 😉
UFF..én beszéltem 😉kyobalu
:: HIBÁS KÉP ::
több mint 13 éve
kloáka fejelés 😊Annak neve is van kérem 😀 WesterEz pontosan így van 😀 remélem ki is zúgtok kövi körbe.WesterMegértelek...Savanyú a szőlő.. 😉
Lehet,hogy így lesz, lehet, hogy nem..DE azért mi reménykedünk, hogy nem! 😀
De azért idén is kárpótoltatok minket sok mindenért..Bostonban és New Yorkban is!!! 😉 Azért azt a Sanchita önlefejelést még 20 év múlva is emlegetik a ligában.. 😉
kyobalu
:: HIBÁS KÉP ::
több mint 13 éve
Nektek az utolsó szép emlék Joe Namath tündöklése. Elég szarul érezném magam, ha addig kellene visszaemlékeznem, hogy valami dicsőséges is eszembe jusson a csapatomról. 😊Nem lesz ekkora szátok ha Brady visszavonul 😀WesterMég vagy 10 évet nektek Sanchez-el! 😀ProxiA viszontválaszaimban mindig ott van az él.. Ha smiley-t rakok akkor kérem azt egy pitcit mosolygósabban venni!!! 😀Ez pontosan így van 😀 remélem ki is zúgtok kövi körbe.Wester
Mindenki tudja, hogy milyen erős és sikeres csapat a Steelers..Tudjuk, hogy hány SB-t játszottatok és ebből mennyit nyertetek meg.. (Ezért is nem reflektáltam a "minőségi" PO részvételre..)
A lufi nem a Ravens-nek és a Steelers-nek szólt, hanem a Bengalsnak..Ők szerintem messze nem olyan domináns csapat, mint ti vagytok..S nem is hiszem, hogy dominánsabbal lesznek..Vmi hasonlót akarnak, mint a Ravens..Egy védelemre épülő csapatot, amit egy közepes minőségű, manager QB eliránytgat..De ott még Flacco szintű irányító sincs..S most nem Flacco-t akarom bántani..Nehogy meg ezen sértődjenek meg a Ravens fanok..
Hasonló a Steelers és a Ravens játéka is, ami főleg a védelmen alapul..Habár szerintem az elmúlt 2 évben a Ravens egy pitcit elmozdult az Off játék javítására..Ezért is eredményesebbek..
De a játékstílus hasonló..Elhiszem, hogy alapon nem szeretitek egymást, de a játékstílust igen, s emiatt fogtok össze ilyenkor, mert ezt már leizmoztátok egymás között..De egy Pats és Jets drukker között nem azért van nézetkülönbség, mert a játékstílusunk különböző..Hanem egyszerűen azért mert ős riválisok vagyunk..Utáljuk egymást! Szőröstül-bőröstül!!!DE szerintem ilyen ellentét szinte minden csoportban van..
Úgyhogy relax...Jó & eredményes csapat a Ravens és a Steelers is, de egy Pats topicban nem fogjátok gyakran hallani, hogy az ilyen stílusú csapatoknak hatalmas nagy népszerűsége lesz.. Mert mi főleg a látványos, szellemes, kreatív támadó focit szeretjük..
Ahogy SexyRexy és Sanchita párosát elnézem, még egy jó darabig csak ezek az emlékek jutnak egy Jets-fannak. 😊
BB meg nagy irányítót farag Mallett-ből, mert show must go on! Ahogy elnézem, irtó jó fizikai adottságai vannak.
több mint 13 éve
kyobalu, arany szívük van, csak van két vörös posztójuk.Régen láttam ilyen frappánsan összefoglalva a foci lényegét. 😊
A fociban a támadójáték azért van, hogy az AFC North védelmek kiélhessék magukat. Egyéb értelmet keresni a támadójátékban az amerikai foci megcsúfolása.
Az egyébként érthetetlen egyenlőségre törekvés miatt egy AFC North csapat is kénytelen olykor támadni. Foci csapat támadni természetes módon csak és kizárólag futójáték formájában próbál. Kislányként passzolni próbáló QB, passzjátékot emlegető fan be lesz gyalulva.
Remélem, felkészültél! 😀tomi-tomi
több mint 13 éve
Sanchot behúzni már önmagában egy menő dologHát,egy Sanchitat bármikor találunk azért az UDFA-k között is... 😛 Én Sancho helyében levédetném az Assfumble nevet és pólókat nyomatnék egy olyan logoval,ahol fekszik a hátán a guard alatt 😊kolok19721/5-ön menőbb dolog behúzni, érted...😀Beki
Lesz ez még így se!
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Hát,egy Sanchitat bármikor találunk azért az UDFA-k között is... 😛 Én Sancho helyében levédetném az Assfumble nevet és pólókat nyomatnék egy olyan logoval,ahol fekszik a hátán a guard alatt 😊kolok19721/5-ön menőbb dolog behúzni, érted...😀
több mint 13 éve
nem vonul vissza mer Csáknorrisz adoptáljaWesterNem lesz ekkora szátok ha Brady visszavonul 😀ProxiEz pontosan így van 😀 remélem ki is zúgtok kövi körbe.Még vagy 10 évet nektek Sanchez-el! 😀Wester

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 13 éve
Hát,egy Sanchitat bármikor találunk azért az UDFA-k között is... 😛 Én Sancho helyében levédetném az Assfumble nevet és pólókat nyomatnék egy olyan logoval,ahol fekszik a hátán a guard alatt 😊
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
😉 Azért azt a Sanchita önlefejelést még 20 év múlva is emlegetik a ligában.. 😉kyobaluHa még csak 20 év lenne...😀
Ryan is szív majd a tetoválása miatt. xD
több mint 13 éve
Annak neve is van kérem 😀Ez pontosan így van 😀 remélem ki is zúgtok kövi körbe.WesterMegértelek...Savanyú a szőlő.. 😉
Lehet,hogy így lesz, lehet, hogy nem..DE azért mi reménykedünk, hogy nem! 😀
De azért idén is kárpótoltatok minket sok mindenért..Bostonban és New Yorkban is!!! 😉 Azért azt a Sanchita önlefejelést még 20 év múlva is emlegetik a ligában.. 😉
kyobalu
Lesz ez még így se!
több mint 13 éve
Ez pontosan így van 😀 remélem ki is zúgtok kövi körbe.[/quote]Megértelek...Savanyú a szőlő.. 😉 Lehet,hogy így lesz, lehet, hogy nem..DE azért mi reménykedünk, hogy nem! 😀
Ward egy paraszt.. 😉
több mint 13 éve
Nem lesz ekkora szátok ha Brady visszavonul 😀Még vagy 10 évet nektek Sanchez-el! 😀ProxiA viszontválaszaimban mindig ott van az él.. Ha smiley-t rakok akkor kérem azt egy pitcit mosolygósabban venni!!! 😀Ez pontosan így van 😀 remélem ki is zúgtok kövi körbe.Wester
Lesz ez még így se!
több mint 13 éve
Még vagy 10 évet nektek Sanchez-el! 😀A viszontválaszaimban mindig ott van az él.. Ha smiley-t rakok akkor kérem azt egy pitcit mosolygósabban venni!!! 😀Ez pontosan így van 😀 remélem ki is zúgtok kövi körbe.Wester

több mint 13 éve
A viszontválaszaimban mindig ott van az él.. Ha smiley-t rakok akkor kérem azt egy pitcit mosolygósabban venni!!! 😀Ez pontosan így van 😀 remélem ki is zúgtok kövi körbe.
Lesz ez még így se!
több mint 13 éve
Mánmost megneharaguggy, de millen faszaz amit a seggedből kell kitolni? Kloákakloáka 😉Nahát, megleptél! 😀 El ne kezdjetek egy Steelers-Ravens f@szméricskélést! 😀tomi-tomiOFF pedig a madárnak van fasza, a vasnak nincs 😀 😀 😀 /OFFCollapo

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 13 éve
kyobalu, arany szívük van, csak van két vörös posztójuk.A fociban a támadójáték azért van, hogy az AFC North védelmek kiélhessék magukat. Egyéb értelmet keresni a támadójátékban az amerikai foci megcsúfolása.
Az egyébként érthetetlen egyenlőségre törekvés miatt egy AFC North csapat is kénytelen olykor támadni. Foci csapat támadni természetes módon csak és kizárólag futójáték formájában próbál. Kislányként passzolni próbáló QB, passzjátékot emlegető fan be lesz gyalulva.
Remélem, felkészültél! 😀
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)