New England Patriots

75 feliratkozó

több mint 13 éve
kyobalu New England Patriots 1 933 — papai.isti@gmail.com
A viszontválaszaimban mindig ott van az él.. Ha smiley-t rakok akkor kérem azt egy pitcit mosolygósabban venni!!! 😀

Mindenki tudja, hogy milyen erős és sikeres csapat a Steelers..Tudjuk, hogy hány SB-t játszottatok és ebből mennyit nyertetek meg.. (Ezért is nem reflektáltam a "minőségi" PO részvételre..)
A lufi nem a Ravens-nek és a Steelers-nek szólt, hanem a Bengalsnak..Ők szerintem messze nem olyan domináns csapat, mint ti vagytok..S nem is hiszem, hogy dominánsabbal lesznek..Vmi hasonlót akarnak, mint a Ravens..Egy védelemre épülő csapatot, amit egy közepes minőségű, manager QB eliránytgat..De ott még Flacco szintű irányító sincs..S most nem Flacco-t akarom bántani..Nehogy meg ezen sértődjenek meg a Ravens fanok..
Hasonló a Steelers és a Ravens játéka is, ami főleg a védelmen alapul..Habár szerintem az elmúlt 2 évben a Ravens egy pitcit elmozdult az Off játék javítására..Ezért is eredményesebbek..
De a játékstílus hasonló..Elhiszem, hogy alapon nem szeretitek egymást, de a játékstílust igen, s emiatt fogtok össze ilyenkor, mert ezt már leizmoztátok egymás között..De egy Pats és Jets drukker között nem azért van nézetkülönbség, mert a játékstílusunk különböző..Hanem egyszerűen azért mert ős riválisok vagyunk..Utáljuk egymást! Szőröstül-bőröstül!!!DE szerintem ilyen ellentét szinte minden csoportban van..
Úgyhogy relax...Jó & eredményes csapat a Ravens és a Steelers is, de egy Pats topicban nem fogjátok gyakran hallani, hogy az ilyen stílusú csapatoknak hatalmas nagy népszerűsége lesz.. Mert mi főleg a látványos, szellemes, kreatív támadó focit szeretjük..

De ettől kerek a világ, hogy mindenki mást szeret! 😉

UFF..én beszéltem 😉

Ward egy paraszt.. 😉
több mint 13 éve
Collapo Baltimore Ravens Iowa Hawkeyes 3 293 — "Nevermore."
Lehet méregetni:
 hu.wikipedia.org/wiki/Super_Bowl_gy%C5%91ztesek_list%C3%A1ja
én itt kiszállok, mert közünk nincs még ezekhez az érdemekhez.
A többit majd meglátjuk 😀

Alissa
You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII

NFL - Not For Ladies!
több mint 13 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
Na, akkor feliratot cserélünk. 😀
Smashmouth Fényező Üzem és Ornitológiai Intézet

Vasárnap kloákán lesztek rúgva! 😀

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 13 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Hát ezt is megéltük! Végre az egyik legnagyobb Ravens és Steelers fan egymást szívja egy Pats topic-ban.. 😉kyobalu

szó sincs róla... We are united against da Pats! 😀
Collapo
Érdekesen működtök ti mostanában... 😉
kyobalu
Mindig így működnek! 😀 Van két fixációjuk. 1. Az AFC North az NFL legerősebb csoportja. 2. A csoportok erősorrendje egy nagyon fontos dolog. Le nem jönnének erről!
Nagyjából azonos stílusú csapatok, ha egymás közt lejátszották, hogy abban ki a jobb, akkor könnyebben megy a közös csoportstílusnak drukkolni. Érdekes lesz majd pár év múlva, ha a Ravens képes lesz folyamatosan dominálni a csoportot. Akkor már nem lesz olyan őszinte a Steelers-mosoly.tomi-tomi
Hát jah..Elég érdekesen működnek az biztos. 😉
Fixáció az van látom..Mindig azzal jönnek, hogy hány PO csapatot ad az ő csoportjuk..Aztán meg lufi hegyek..Pedig a számok és statok azért magukért beszélnek..Még hogy az AFC North a legerősebb csoport..Pff.. Azért nyertük meg az elmúlt pár évben 5x az AFC-t 😉 Mindegy, higgyék csak.. De a Ravens az elmúlt 2 évben dominálta a csoportjukat..s szerintem most ez is lesz egy darabig..a Steelerst pedig ismét újra kell építeni..s szerintem sem lesz annyira őszinte az a mosoly..
Dehogy az ősellenséggel összeálljak azért mert éppen divat utálni ezt meg azt, mert éppen eredményesek..Hmm.. 😉kyobalu
Khmm... Az elmúlt 9 év (BB draftolása) legsikeresebb csapata az AFC-ben a Steelers. Ezt azért szögezzük le. Nem hinném lufinak, hogy 3 SB-t játszottunk, abból 2 gyűrűt nyertünk. 😛 Vagy a Ravens 5 éve minden idényben nyer PO-meccset, és harmadszor van konfdöntőben.

A többire (Ravens jövője és az egyik kiesése után a másik iránt érzett szimpátiára a lentebbi HSZ-em a válasz). A közös stílu, amit mindkét csapat szurkolói imádnak.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 13 éve
...Amadeus91
leegyszerűsítve tehát a hím kloákája a f@sza 😀
de jogos

Alissa
You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII

NFL - Not For Ladies!
több mint 13 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Hát ezt is megéltük! Végre az egyik legnagyobb Ravens és Steelers fan egymást szívja egy Pats topic-ban.. 😉kyobalu

Collapo
Mindig a leggonoszabbak leggonoszabbja a Patriots? Miért nem szerettek Ti minket? Jah, hogy az elmúlt 10-12 év minket igazol? Hát lehet.. De hát ugye a véletlenekről már nyilatkoztam korábban! 😉

Nem tudom, én, de bátran merem mondani, hogy a Pats fanok 99 %-a nem állna össze egy Jets fannal, semmilyen ügyben...az tuti...kyobalu
tomi-tomi nagyjából jól festette le a képet. Csak a divíziós dolgot kicsit eltúlozta. Nem az NFL, csak az AFC legerősebb csoportjának gondoljuk az AFC Northot, ami azért elég könnyen védhető az elmúlt 5 év eredményei alapján. 😊

De azt jól látja tomi, hogy a Steelers és a Ravens (nagyjából) azonos stílusú futballt játszik. Egy Ravens- és egy Steelers- fan sosem fog igazán a high profile Offense-ekért, a légiháborúért lelkesedni, hisz akkor nem Ravens-, vagy Steelers-fan lett volna a sportág megszeretésének hajnalán. 😊 Épp ezért annak ellenére, hogy az NFL jelenlegi legnagyobb és legszínvonalasabb rivalizálását folytatják, könnyebb azonosulnia a nagy riválissal, mint például Pats-szel, ami nem a csapat iránt érzett unszimpátiából fakad, hanem a játékstílussal tud kevésbé azonosulni egy Steelers-, vagy egy Ravens-fan. (Tehát abban abszolút igaza van tominak, hogy mi leboxoltuk egymás közt, hogy ebben a stílusban ki a jobb, akkor már vigyék sikerre ők ezt a stílust)

A Pats-Jets párhuzam azért nagyon más, mert a 2 csapat teljesen más stílust is játszik. Én pl nagyon bírtam őket a két főcsop-döntős évükben, mert a mi stílusunkat nyomták ők is.

A Ravens hosszútávú dominanciájától nem tartok, Ray és Ed kiválása olyan veszteség lesz, ami nem múlik el nyom nélkül. És hát Flaccótól továbbra sem fosom össze magam. 😊 Ellenben a Bengals érdekes lehet hosszútávon. Ha tudnak fejlődni, dominánsakká válhatnak. csak hát kérdés, tudnak-e.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 13 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 548
Nahát, megleptél! 😀 El ne kezdjetek egy Steelers-Ravens f@szméricskélést! 😀tomi-tomi
OFF pedig a madárnak van fasza, a vasnak nincs 😀 😀 😀 /OFFCollapo
egyébként nincs neki, de nem baj. 😀

www.haziallat.hu/madar/diszmadarak/madarak-szaporodasa/4357/

"A herék a hím testének belsejében találhatók, nagyon közel a vesékhez. Párzási időszakban méretük jelentősen megnövekszik. Úgy a hím, mint a nőstény madarak egy bizonyos testnyílást, az úgynevezett kloákájukat illesztik össze a párzás során. A hím a csírasejteket a tojó kloákájába fecskendezi, és ezek ott tárolódnak egészen a megtermékenyítés pillanatáig."

off
több mint 13 éve

Collapo
kyobalu
Mindig így működnek! 😀 Van két fixációjuk. 1. Az AFC North az NFL legerősebb csoportja. 2. A csoportok erősorrendje egy nagyon fontos dolog. Le nem jönnének erről!
Nagyjából azonos stílusú csapatok, ha egymás közt lejátszották, hogy abban ki a jobb, akkor könnyebben megy a közös csoportstílusnak drukkolni. Érdekes lesz majd pár év múlva, ha a Ravens képes lesz folyamatosan dominálni a csoportot. Akkor már nem lesz olyan őszinte a Steelers-mosoly.tomi-tomi
Hát jah..Elég érdekesen működnek az biztos. 😉
Fixáció az van látom..Mindig azzal jönnek, hogy hány PO csapatot ad az ő csoportjuk..Aztán meg lufi hegyek..Pedig a számok és statok azért magukért beszélnek..Még hogy az AFC North a legerősebb csoport..Pff.. Azért nyertük meg az elmúlt pár évben 5x az AFC-t 😉 Mindegy, higgyék csak.. De a Ravens az elmúlt 2 évben dominálta a csoportjukat..s szerintem most ez is lesz egy darabig..a Steelerst pedig ismét újra kell építeni..s szerintem sem lesz annyira őszinte az a mosoly..
Dehogy az ősellenséggel összeálljak azért mert éppen divat utálni ezt meg azt, mert éppen eredményesek..Hmm.. 😉

Ward egy paraszt.. 😉
több mint 13 éve
Nagyjából azonos stílusú csapatok, ha egymás közt lejátszották, hogy abban ki a jobb, akkor könnyebben megy a közös csoportstílusnak drukkolni.
tomi-tomi
igaz

Érdekes lesz majd pár év múlva, ha a Ravens képes lesz folyamatosan dominálni a csoportot. Akkor már nem lesz olyan őszinte a Steelers-mosoly.tomi-tomi
Legyen úgy 😀

Miért nem szerettek Ti minket? Jah, hogy az elmúlt 10-12 év minket igazol? Hát lehet..
kyobalu
Magas labda ez egy vasalósnak 😀

Alissa

NFL - Not For Ladies!
több mint 13 éve

Collapo
Mindig a leggonoszabbak leggonoszabbja a Patriots? Miért nem szerettek Ti minket? Jah, hogy az elmúlt 10-12 év minket igazol? Hát lehet.. De hát ugye a véletlenekről már nyilatkoztam korábban! 😉

Nem tudom, én, de bátran merem mondani, hogy a Pats fanok 99 %-a nem állna össze egy Jets fannal, semmilyen ügyben...az tuti...kyobalu
Játékstílusok alapvetésein alapul(hat) a szimpátia.. ami amúgy nincs 😀
elismerem őket is, mert jók, de nem szeretm őket... egy-két playa, az más kérdés, de az se az igazi "nagyűgyúk" közül kerül ki...
Repcsik és a Ti esetetek más... más stílus, más elképzelések... bár nem hallottam, mondjuk ez lehet az én hibám, h nálatok ekkora lenne a rivalizálás...

Alissa

NFL - Not For Ladies!
több mint 13 éve

Collapo
kyobalu
Nagyjából azonos stílusú csapatok, ha egymás közt lejátszották, hogy abban ki a jobb, akkor könnyebben megy a közös csoportstílusnak drukkolni. Érdekes lesz majd pár év múlva, ha a Ravens képes lesz folyamatosan dominálni a csoportot. Akkor már nem lesz olyan őszinte a Steelers-mosoly.

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 13 éve

Collapo

Nem tudom, én, de bátran merem mondani, hogy a Pats fanok 99 %-a nem állna össze egy Jets fannal, semmilyen ügyben...az tuti...

Ward egy paraszt.. 😉
több mint 13 éve
Én nem látom a Ravens védelmét rettentő dirty-nek. (A Steelers-t, azt igen! 😀 ) Egy átlagos AFC North védelem. Egyetlenegy kirívó esetükre emlékszem: C2kJ in situ bokaműtétjét bravúros gyorsasággal hajtották végre.
Collapo, Vödör példája jól mutatja BB hozzáállását a dologhoz. Volt egy durva h2h-je egy TE-en (nem fog most eszembe jutni a neve), BB azonnal lehívta, emlékeim szerint aznap többet nem volt pályán. (Btw Vödör nem dirty, agyatlan. Ugyanolyan lendülettel tarol le ellenfelet, mint csapattársat.)tomi-tomi
Johnsont valóban rondán összecsomagolták. Bár az érintettek utólag azt mondták, h CJ az előző playnél sérült meg.
Gyulus
S ők csak helyretették a bokáját! 😀

Amit betettél Vödörről, az nem edzés. Meccs előtti bemelegítés. Sérülése után ez lett volna a visszatérése, ehelyett azonnal ment IR-re. sapkáék csodálkoztak rendesen a Redskins-topic-ban, mi DMC letarolása után ezen nem lepődünk meg.

több mint 13 éve
Gyulus
Ez tényleg egy állat 😕
bár sztem itt csak annyi volt, h qra nem oda nézett, h mit csinál...

Alissa

NFL - Not For Ladies!
több mint 13 éve

Alissa

NFL - Not For Ladies!
több mint 13 éve
Gyulus 1 037 — Count Zero
több mint 13 éve
Hát ezt is megéltük! Végre az egyik legnagyobb Ravens és Steelers fan egymást szívja egy Pats topic-ban.. 😉 OFF..De azért idén a madárka kicsit messzebb jutott..De ez biztos csak a szárnyainak volt köszönhető, nem azért mert keményebb.. 😉 Acélbakancsban sem lehet repülni mindig.. 😉kyobalu
Nálunk már-már elkoptatott szöveg, hogy mi a minőségi PO-ra megyünk, nem a mennyiségire. 😊

több mint 13 éve
Gyulus 1 037 — Count Zero
Én nem látom a Ravens védelmét rettentő dirty-nek. (A Steelers-t, azt igen! 😀 ) Egy átlagos AFC North védelem. Egyetlenegy kirívó esetükre emlékszem: C2kJ in situ bokaműtétjét bravúros gyorsasággal hajtották végre.
Collapo, Vödör példája jól mutatja BB hozzáállását a dologhoz. Volt egy durva h2h-je egy TE-en (nem fog most eszembe jutni a neve), BB azonnal lehívta, emlékeim szerint aznap többet nem volt pályán. (Btw Vödör nem dirty, agyatlan. Ugyanolyan lendülettel tarol le ellenfelet, mint csapattársat.)tomi-tomi
Johnsont valóban rondán összecsomagolták. Bár az érintettek utólag azt mondták, h CJ az előző playnél sérült meg.

Todd Heap... Vödör meg egy barom, érdemes megnézni, hogyan ütötte ki egy csapattársát és saját magát edzésen.

Szvsz a Pats D is tud brutálkodni, ha akar... tavalyi PO-ban pl. Chung és Spikes olyan aprítást művelt, ami még a "retteget" D-kben is "elmegy". A tegnapi napon meg az a Gregory szedett össze egy 15 yardos büntetést, akit a korábbiakban Steven "no-contact" Gregorynak becéztem😀

Talán a thrash talk jellemző kevésbé... persze azért mennek az odaszólogatások, de pl. Talib vasárnapi "szájalása" engem meglepett, nem annyira jellemző mifelénk.
több mint 13 éve
Hát ezt is megéltük! Végre az egyik legnagyobb Ravens és Steelers fan egymást szívja egy Pats topic-ban.. 😉 OFF..De azért idén a madárka kicsit messzebb jutott..De ez biztos csak a szárnyainak volt köszönhető, nem azért mert keményebb.. 😉 Acélbakancsban sem lehet repülni mindig.. 😉

Ward egy paraszt.. 😉
több mint 13 éve
Nahát, megleptél! 😀 El ne kezdjetek egy Steelers-Ravens f@szméricskélést! 😀tomi-tomi
OFF pedig a madárnak van fasza, a vasnak nincs 😀 😀 😀 /OFFCollapo
De az acél keményebb, mint a madár. 😛

több mint 13 éve
Én nem látom a Ravens védelmét rettentő dirty-nek. (A Steelers-t, azt igen! 😀 )tomi-tomi
Mire gondolsz? Pl sztem a Ravens védelme piszkosabb, mint a mienk. Pont az ilyenek miatt, mint amikor CJ2K-t pálya szélére tették egy kis lábtekergetéssel, miközben már rég vége volt a játéknak. Nálunk inkább kemény (esetleg elkésett/rossz ütemű) ütközések vannak (bár idén sajnos(! 😉) ebből keveset láttam), de ilyen szándékos piszokságokra nemigen emlékszem nálunk.
Soldados
Soldi, kedves, ott az az akármi, próbáltam jelezni, hogy nem gondolom halálosan komolyan. Tudom magamról, hogy a(z egész!) Steelers-t negatívabban észlelem a valóságosnál. Magamat gúnyoltam.

Ezért jobb az élő beszéd, ott jobban átjön az irónia. Itt egy smiley-ból nem feltétlen észlelem, de igyekszem bekapcsolni az érzékelőmet. 😊

több mint 13 éve
OFF pedig a madárnak van fasza, a vasnak nincs 😀 😀 😀 /OFF

Alissa

NFL - Not For Ladies!
több mint 13 éve
. Volt egy durva h2h-je egy TE-en (nem fog most eszembe jutni a neve), BB azonnal lehívtatomi-tomi
Sztem pont Heap volt az 😊
Collapo
Úgy van!

több mint 13 éve
. Volt egy durva h2h-je egy TE-en (nem fog most eszembe jutni a neve), BB azonnal lehívtatomi-tomi
Sztem pont Heap volt az 😊

emlékeim szerint aznap többet nem volt pályán. tomi-tomi
Na erre viszont nem emlékszem, lehet úgy volt 😊

(Btw Vödör nem dirty, agyatlan. Ugyanolyan lendülettel tarol le ellenfelet, mint csapattársat.)tomi-tomi
Ööö sztem a pali azóta is - amikor játszik - ezért van pályán, ahol épp játszik, viszont ezekszerint sokan úgy gondolják kell ilyan (most se pozitív, se negatív jelzőt nem aggatok rá) Hard Hitter a csapatba 😊

A magam részéről rendeztem mindent, látom, hogy ki mit gondol és el is fogadom 😊

Egyébként is, elmondható amúgy, hogy látványos támadó játékot produkáltok, bár ahogy abban már kiegyeztünk kyobalu-val Neki nem szimpi a Varjú, nekem meg a Patriárka stílus azt kész 😀 😀

A többi meg majd kiderül 😉

Alissa

NFL - Not For Ladies!
több mint 13 éve
Én nem látom a Ravens védelmét rettentő dirty-nek. (A Steelers-t, azt igen! 😀 )tomi-tomi
Mire gondolsz? Pl sztem a Ravens védelme piszkosabb, mint a mienk. Pont az ilyenek miatt, mint amikor CJ2K-t pálya szélére tették egy kis lábtekergetéssel, miközben már rég vége volt a játéknak. Nálunk inkább kemény (esetleg elkésett/rossz ütemű) ütközések vannak (bár idén sajnos(! 😉) ebből keveset láttam), de ilyen szándékos piszokságokra nemigen emlékszem nálunk.
Soldados
Soldi, kedves, ott az az akármi, próbáltam jelezni, hogy nem gondolom halálosan komolyan. Tudom magamról, hogy a(z egész!) Steelers-t negatívabban észlelem a valóságosnál. Magamat gúnyoltam.

Nahát, megleptél! 😀 El ne kezdjetek egy Steelers-Ravens f@szméricskélést! 😀