New England Patriots

75 feliratkozó

több mint 13 éve
kyobalu New England Patriots 1 933 — papai.isti@gmail.com
Hát ezt is megéltük! Végre az egyik legnagyobb Ravens és Steelers fan egymást szívja egy Pats topic-ban.. 😉kyobalu

szó sincs róla... We are united against da Pats! 😀
Collapo
Érdekesen működtök ti mostanában... 😉
Mindig a leggonoszabbak leggonoszabbja a Patriots? Miért nem szerettek Ti minket? Jah, hogy az elmúlt 10-12 év minket igazol? Hát lehet.. De hát ugye a véletlenekről már nyilatkoztam korábban! 😉

Nem tudom, én, de bátran merem mondani, hogy a Pats fanok 99 %-a nem állna össze egy Jets fannal, semmilyen ügyben...az tuti...

Ward egy paraszt.. 😉
több mint 13 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
Én nem látom a Ravens védelmét rettentő dirty-nek. (A Steelers-t, azt igen! 😀 ) Egy átlagos AFC North védelem. Egyetlenegy kirívó esetükre emlékszem: C2kJ in situ bokaműtétjét bravúros gyorsasággal hajtották végre.
Collapo, Vödör példája jól mutatja BB hozzáállását a dologhoz. Volt egy durva h2h-je egy TE-en (nem fog most eszembe jutni a neve), BB azonnal lehívta, emlékeim szerint aznap többet nem volt pályán. (Btw Vödör nem dirty, agyatlan. Ugyanolyan lendülettel tarol le ellenfelet, mint csapattársat.)tomi-tomi
Johnsont valóban rondán összecsomagolták. Bár az érintettek utólag azt mondták, h CJ az előző playnél sérült meg.
Gyulus
S ők csak helyretették a bokáját! 😀

Amit betettél Vödörről, az nem edzés. Meccs előtti bemelegítés. Sérülése után ez lett volna a visszatérése, ehelyett azonnal ment IR-re. sapkáék csodálkoztak rendesen a Redskins-topic-ban, mi DMC letarolása után ezen nem lepődünk meg.

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 13 éve
Collapo Baltimore Ravens Iowa Hawkeyes 3 293 — "Nevermore."
Gyulus
Ez tényleg egy állat 😕
bár sztem itt csak annyi volt, h qra nem oda nézett, h mit csinál...

Alissa
You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII

NFL - Not For Ladies!
több mint 13 éve
Hát ezt is megéltük! Végre az egyik legnagyobb Ravens és Steelers fan egymást szívja egy Pats topic-ban.. 😉kyobalu

szó sincs róla... We are united against da Pats! 😀

Alissa
You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII

NFL - Not For Ladies!
több mint 13 éve
Gyulus 1 037 — Count Zero
több mint 13 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Hát ezt is megéltük! Végre az egyik legnagyobb Ravens és Steelers fan egymást szívja egy Pats topic-ban.. 😉 OFF..De azért idén a madárka kicsit messzebb jutott..De ez biztos csak a szárnyainak volt köszönhető, nem azért mert keményebb.. 😉 Acélbakancsban sem lehet repülni mindig.. 😉kyobalu
Nálunk már-már elkoptatott szöveg, hogy mi a minőségi PO-ra megyünk, nem a mennyiségire. 😊

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 13 éve
Gyulus 1 037 — Count Zero
Én nem látom a Ravens védelmét rettentő dirty-nek. (A Steelers-t, azt igen! 😀 ) Egy átlagos AFC North védelem. Egyetlenegy kirívó esetükre emlékszem: C2kJ in situ bokaműtétjét bravúros gyorsasággal hajtották végre.
Collapo, Vödör példája jól mutatja BB hozzáállását a dologhoz. Volt egy durva h2h-je egy TE-en (nem fog most eszembe jutni a neve), BB azonnal lehívta, emlékeim szerint aznap többet nem volt pályán. (Btw Vödör nem dirty, agyatlan. Ugyanolyan lendülettel tarol le ellenfelet, mint csapattársat.)tomi-tomi
Johnsont valóban rondán összecsomagolták. Bár az érintettek utólag azt mondták, h CJ az előző playnél sérült meg.

Todd Heap... Vödör meg egy barom, érdemes megnézni, hogyan ütötte ki egy csapattársát és saját magát edzésen.

Szvsz a Pats D is tud brutálkodni, ha akar... tavalyi PO-ban pl. Chung és Spikes olyan aprítást művelt, ami még a "retteget" D-kben is "elmegy". A tegnapi napon meg az a Gregory szedett össze egy 15 yardos büntetést, akit a korábbiakban Steven "no-contact" Gregorynak becéztem😀

Talán a thrash talk jellemző kevésbé... persze azért mennek az odaszólogatások, de pl. Talib vasárnapi "szájalása" engem meglepett, nem annyira jellemző mifelénk.
több mint 13 éve
Hát ezt is megéltük! Végre az egyik legnagyobb Ravens és Steelers fan egymást szívja egy Pats topic-ban.. 😉 OFF..De azért idén a madárka kicsit messzebb jutott..De ez biztos csak a szárnyainak volt köszönhető, nem azért mert keményebb.. 😉 Acélbakancsban sem lehet repülni mindig.. 😉

Ward egy paraszt.. 😉
több mint 13 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Nahát, megleptél! 😀 El ne kezdjetek egy Steelers-Ravens f@szméricskélést! 😀tomi-tomi
OFF pedig a madárnak van fasza, a vasnak nincs 😀 😀 😀 /OFFCollapo
De az acél keményebb, mint a madár. 😛

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 13 éve
Én nem látom a Ravens védelmét rettentő dirty-nek. (A Steelers-t, azt igen! 😀 )tomi-tomi
Mire gondolsz? Pl sztem a Ravens védelme piszkosabb, mint a mienk. Pont az ilyenek miatt, mint amikor CJ2K-t pálya szélére tették egy kis lábtekergetéssel, miközben már rég vége volt a játéknak. Nálunk inkább kemény (esetleg elkésett/rossz ütemű) ütközések vannak (bár idén sajnos(! 😉) ebből keveset láttam), de ilyen szándékos piszokságokra nemigen emlékszem nálunk.
Soldados
Soldi, kedves, ott az az akármi, próbáltam jelezni, hogy nem gondolom halálosan komolyan. Tudom magamról, hogy a(z egész!) Steelers-t negatívabban észlelem a valóságosnál. Magamat gúnyoltam.

Nahát, megleptél! 😀 El ne kezdjetek egy Steelers-Ravens f@szméricskélést! 😀tomi-tomi
Ezért jobb az élő beszéd, ott jobban átjön az irónia. Itt egy smiley-ból nem feltétlen észlelem, de igyekszem bekapcsolni az érzékelőmet. 😊

több mint 13 éve
OFF pedig a madárnak van fasza, a vasnak nincs 😀 😀 😀 /OFF

Alissa

NFL - Not For Ladies!
több mint 13 éve
. Volt egy durva h2h-je egy TE-en (nem fog most eszembe jutni a neve), BB azonnal lehívtatomi-tomi
Sztem pont Heap volt az 😊
Collapo
Úgy van!

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 13 éve
. Volt egy durva h2h-je egy TE-en (nem fog most eszembe jutni a neve), BB azonnal lehívtatomi-tomi
Sztem pont Heap volt az 😊

emlékeim szerint aznap többet nem volt pályán. tomi-tomi
Na erre viszont nem emlékszem, lehet úgy volt 😊

(Btw Vödör nem dirty, agyatlan. Ugyanolyan lendülettel tarol le ellenfelet, mint csapattársat.)tomi-tomi
Ööö sztem a pali azóta is - amikor játszik - ezért van pályán, ahol épp játszik, viszont ezekszerint sokan úgy gondolják kell ilyan (most se pozitív, se negatív jelzőt nem aggatok rá) Hard Hitter a csapatba 😊

A magam részéről rendeztem mindent, látom, hogy ki mit gondol és el is fogadom 😊

Egyébként is, elmondható amúgy, hogy látványos támadó játékot produkáltok, bár ahogy abban már kiegyeztünk kyobalu-val Neki nem szimpi a Varjú, nekem meg a Patriárka stílus azt kész 😀 😀

A többi meg majd kiderül 😉

Alissa

NFL - Not For Ladies!
több mint 13 éve
Én nem látom a Ravens védelmét rettentő dirty-nek. (A Steelers-t, azt igen! 😀 )tomi-tomi
Mire gondolsz? Pl sztem a Ravens védelme piszkosabb, mint a mienk. Pont az ilyenek miatt, mint amikor CJ2K-t pálya szélére tették egy kis lábtekergetéssel, miközben már rég vége volt a játéknak. Nálunk inkább kemény (esetleg elkésett/rossz ütemű) ütközések vannak (bár idén sajnos(! 😉) ebből keveset láttam), de ilyen szándékos piszokságokra nemigen emlékszem nálunk.
Soldados
Soldi, kedves, ott az az akármi, próbáltam jelezni, hogy nem gondolom halálosan komolyan. Tudom magamról, hogy a(z egész!) Steelers-t negatívabban észlelem a valóságosnál. Magamat gúnyoltam.

Nahát, megleptél! 😀 El ne kezdjetek egy Steelers-Ravens f@szméricskélést! 😀

több mint 13 éve

(Ha akarod, átmehetünk Steelers/Ravens topikba is, hogy ne ide offoljunk)

több mint 13 éve
Collapo, Vödör példája jól mutatja BB hozzáállását a dologhoz. Volt egy durva h2h-je egy TE-en (nem fog most eszembe jutni a neve), BB azonnal lehívta, emlékeim szerint aznap többet nem volt pályán. (Btw Vödör nem dirty, agyatlan. Ugyanolyan lendülettel tarol le ellenfelet, mint csapattársat.)

több mint 13 éve
point taken, different opinion, same goal, good game, god knows 😊Collapo
Igen..Ugyanaz a cél, a jó játék..Csak kinek ez, kinek az a jó játék...Ettől szép az élet! Te a védelmi focit szereted én meg a támadót!
De lényeg tényleg, hogy csak isten tudja..
Hétfőn hajnalban megtudjuk! 😉

Ward egy paraszt.. 😉
több mint 13 éve
point taken, different opinion, same goal, good game, god knows 😊

Alissa

NFL - Not For Ladies!
több mint 13 éve
Ez nálam egy csapatnál sem fér bele..Soha nem szeretném, ha ez a Pats-nél bármikor is jelentkezne..S nem véletlenül nem is jelentkezik! kyobalu
Azért volt egy Rodney Harrison nevű játékos a Pats-ben, akit azért nem véletlenül tartottak dirtynek. 😉Soldados
Minden csapatban van/volt/lesz olyan játékos, akire a dirty ráaggatható, az hogy mi kemény, mi nem az személyes/bírói/csapat/majomagyhártya/kurbli kérdése, volt itt más is, nekem pl. Meriveder jutott eszembe, aki tudott csúnyán játszani. A rangadókon, meg mindig ott lesz a szurka-piszka, a lökdösődés és a zrika. Az hogy ki hogy viseli ezt a csapatból alakítja, hogy vajon bedurvul-e a szitu.

NHL-ben még a gáláns, udvarias és gigamegasztár játékosoknál is lement néha a függöny (pl Grecki, mondjuk őt akkor csúnyán rajzszögnek nézték és lenyomták, de mind1😀)

Igen, ez egy nagy meccs lesz...

Igen, jó hogy nem az a válasz, hogy "megatiédetis", mert így több értelme van 😉

Amúgy a két csapat tradíciói (még ha csak igen rövid tradíció is a mienk) más-más aspektusát fogják meg a játéknak, eredményes pedig mindkettő lehet. (mi még kevesebbszer, de hasonlóan kemény játékot tol a Vasalós gárda is, szóval ez is célba jutatthat egy csapatot) Ez is egy érdekes aspektus lehet a meccsen.

Keménység?!
It is in my sig! 😊
Collapo
A 2000-es évek elején TB inkább game manager QB volt, akinek nagy-nagy segítséget nyújtott a kimagasló védelem! Senki sem felejti el Seymourt, Vrabelt, Bruschit, Sanderst és igen akár a jó öreg Rodney apót is. Mindannyian kemények voltak a maguk módján, mégsem voltak alattomosak! Rodney kapcsán pedig lucas leírta a valót..Az igazán kemény időszaka a Chargersben volt, nálunk az utolsó 4-5 évében szinte csak sérült volt.
Nem mondom, hogy nálunk néha nincs keménykedés, nem akarják megmutatni, hogy ők is igazán kemény legények, DE túlzásokba nem esnek, s kontakt után nincsenek bunkózgatások. Többek között ezért nem szeretem a Ravens, a Pittsburg, Giants és a Seahawks védelmét. Mert náluk ez a trendi, ez az etalon, ezt kívánja meg a náluk szokásosdi. Mert erről híresek, vagy inkább hírhedtek. Nekem ez sosem lesz szimpatikus!
Lehet, hogy egy kifejezetten erős védelemmel és közepes szintű támadó egységgel, game manager QB-vel is lehet szép eredményeket elérni, s mindig PO-ba kerülni, s ott konferencia döntőt játszani, DE nekem akkor is inkább a Pats módi teccik jobban..Legyen egy kifejezetten jó, kiemelkedő támadó gépezeted, s a védelem amikor muszály akkor segítsen ki..
DoM éa tomi-tomi mondja és ismétli egyre többször, a statisztikák alapján, s nagyon igazuk van: Ha több yardot passzol a csapat a meccsen: 54 százalékban nyer. Ha hatékonyabban passzol a csapat a meccsen: 85 százalékban nyer.
Amíg van egy ligaelit irányítónk Tom Brady személyében, addig én erre alapoznék. S hál istennek van..S furcsa módon az elit irányítók közül megint csak ő maradt talpon a végső elszámolásnál..S ez nem véletlen..mert azok nincsenek..

DE nagy meccs lesz, az biztos! És szerintem mi nyerünk! 😉

Ward egy paraszt.. 😉
több mint 13 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 924 — SuperBowl Champions 2013/2014 II 2025/2026
Ez nálam egy csapatnál sem fér bele..Soha nem szeretném, ha ez a Pats-nél bármikor is jelentkezne..S nem véletlenül nem is jelentkezik! kyobalu
Azért volt egy Rodney Harrison nevű játékos a Pats-ben, akit azért nem véletlenül tartottak dirtynek. 😉

(Félreértés ne essék, ez nem kritika, Rodney nagy játékos volt, de dirty. Éppúgy, ahogy nálunk pl Ward.)Soldados
Csak épp Harrison 1994 és 2002 között a Chargers játékosa volt. Utána igaz, hogy 2008-ig játszott nálunk is, 2003-2004-ben nagy szezont, a többit végig sérülésekkel, de az igazi dirty korszaka nem a patses évekhez kötődik (Jerry Rice-t még a Chargers-playaként intézte el). Persze lehet mondani, hogy ha ezzel BB-nek gondja lett volna, akkor nem hozza ide, de nem filozófia a Patsnél a túlzott keménység, nem hinném, hogy ezzel lehetne a csapatot vádolni.lucas
Keménység nélkül nincs jó védelem. Egyszerűen fogalmilag lehetetlen 😊
A patriots védelemnek ez is az egyik nagy baja. Hiába van Mayo szintű LB a tengelyben, Spikes kell mellé,hogy daráljon és pusztítson!
A secondary lehet,hogy ortó módon nem tudott/tud(?) covert játszani, de ha lett volna ott valaki aki okosan tud kemény és dirty lenni (mint pl Harrison), akkor ott is más lett volna a leányzó fekvése.
több mint 13 éve
Ward is köcsög volt, de imádtam 😉)Soldados
És ami fura, hogy én is 😀 😀 😀

Alissa

NFL - Not For Ladies!
több mint 13 éve
Azért volt egy Rodney Harrison nevű játékos a Pats-ben, akit azért nem véletlenül tartottak dirtynek. 😉

(Félreértés ne essék, ez nem kritika, Rodney nagy játékos volt, de dirty. Éppúgy, ahogy nálunk pl Ward.)Soldados
Csak épp Harrison 1994 és 2002 között a Chargers játékosa volt. Utána igaz, hogy 2008-ig játszott nálunk is, 2003-2004-ben nagy szezont, a többit végig sérülésekkel, de az igazi dirty korszaka nem a patses évekhez kötődik (Jerry Rice-t még a Chargers-playaként intézte el). Persze lehet mondani, hogy ha ezzel BB-nek gondja lett volna, akkor nem hozza ide, de nem filozófia a Patsnél a túlzott keménység, nem hinném, hogy ezzel lehetne a csapatot vádolni.lucas
Harrison a Patsben sem lett jobb fiú, de mint mondtam, ez nem kritika, csak észrevétel, hogy azért itt is volt olyan meghatározó játékos, aki bizony nem ment a szomszédba egy kis köcsögségért. 😊 (Nem kritika!!!! Ward is köcsög volt, de imádtam 😉)

több mint 13 éve
Azért volt egy Rodney Harrison nevű játékos a Pats-ben, akit azért nem véletlenül tartottak dirtynek. 😉Soldados
Minden csapatban van/volt/lesz olyan játékos, akire a dirty ráaggatható, az hogy mi kemény, mi nem az személyes/bírói/csapat/majomagyhártya/kurbli kérdése, volt itt más is, nekem pl. Meriveder jutott eszembe, aki tudott csúnyán játszani. A rangadókon, meg mindig ott lesz a szurka-piszka, a lökdösődés és a zrika. Az hogy ki hogy viseli ezt a csapatból alakítja, hogy vajon bedurvul-e a szitu.

NHL-ben még a gáláns, udvarias és gigamegasztár játékosoknál is lement néha a függöny (pl Grecki, mondjuk őt akkor csúnyán rajzszögnek nézték és lenyomták, de mind1😀)

Igen, ez egy nagy meccs lesz...

Igen, jó hogy nem az a válasz, hogy "megatiédetis", mert így több értelme van 😉

Amúgy a két csapat tradíciói (még ha csak igen rövid tradíció is a mienk) más-más aspektusát fogják meg a játéknak, eredményes pedig mindkettő lehet. (mi még kevesebbszer, de hasonlóan kemény játékot tol a Vasalós gárda is, szóval ez is célba jutatthat egy csapatot) Ez is egy érdekes aspektus lehet a meccsen.

Keménység?!
It is in my sig! 😊

Alissa

NFL - Not For Ladies!
több mint 13 éve
lucas New England Patriots 261 — Pats fan és divatszurkoló

Csak épp Harrison 1994 és 2002 között a Chargers játékosa volt. Utána igaz, hogy 2008-ig játszott nálunk is, 2003-2004-ben nagy szezont, a többit végig sérülésekkel, de az igazi dirty korszaka nem a patses évekhez kötődik (Jerry Rice-t még a Chargers-playaként intézte el). Persze lehet mondani, hogy ha ezzel BB-nek gondja lett volna, akkor nem hozza ide, de nem filozófia a Patsnél a túlzott keménység, nem hinném, hogy ezzel lehetne a csapatot vádolni.

Úgy megütlek, hogy még azt is begipszelik, akinek elmesélik!
több mint 13 éve

(Félreértés ne essék, ez nem kritika, Rodney nagy játékos volt, de dirty. Éppúgy, ahogy nálunk pl Ward.)