New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 13 éve
Érdekesen működtök ti mostanában... 😉Hát ezt is megéltük! Végre az egyik legnagyobb Ravens és Steelers fan egymást szívja egy Pats topic-ban.. 😉kyobalu
szó sincs róla... We are united against da Pats! 😀
Collapo
Mindig a leggonoszabbak leggonoszabbja a Patriots? Miért nem szerettek Ti minket? Jah, hogy az elmúlt 10-12 év minket igazol? Hát lehet.. De hát ugye a véletlenekről már nyilatkoztam korábban! 😉
Nem tudom, én, de bátran merem mondani, hogy a Pats fanok 99 %-a nem állna össze egy Jets fannal, semmilyen ügyben...az tuti...
Ward egy paraszt.. 😉
több mint 13 éve
S ők csak helyretették a bokáját! 😀Én nem látom a Ravens védelmét rettentő dirty-nek. (A Steelers-t, azt igen! 😀 ) Egy átlagos AFC North védelem. Egyetlenegy kirívó esetükre emlékszem: C2kJ in situ bokaműtétjét bravúros gyorsasággal hajtották végre.Johnsont valóban rondán összecsomagolták. Bár az érintettek utólag azt mondták, h CJ az előző playnél sérült meg.
Collapo, Vödör példája jól mutatja BB hozzáállását a dologhoz. Volt egy durva h2h-je egy TE-en (nem fog most eszembe jutni a neve), BB azonnal lehívta, emlékeim szerint aznap többet nem volt pályán. (Btw Vödör nem dirty, agyatlan. Ugyanolyan lendülettel tarol le ellenfelet, mint csapattársat.)tomi-tomi
Gyulus
Amit betettél Vödörről, az nem edzés. Meccs előtti bemelegítés. Sérülése után ez lett volna a visszatérése, ehelyett azonnal ment IR-re. sapkáék csodálkoztak rendesen a Redskins-topic-ban, mi DMC letarolása után ezen nem lepődünk meg.
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 13 éve
Ez tényleg egy állat 😕Gyulus
bár sztem itt csak annyi volt, h qra nem oda nézett, h mit csinál...

You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII
NFL - Not For Ladies!
több mint 13 éve
Hát ezt is megéltük! Végre az egyik legnagyobb Ravens és Steelers fan egymást szívja egy Pats topic-ban.. 😉kyobalu
szó sincs róla... We are united against da Pats! 😀

You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII
NFL - Not For Ladies!
több mint 13 éve
Hát ezt is megéltük! Végre az egyik legnagyobb Ravens és Steelers fan egymást szívja egy Pats topic-ban.. 😉 OFF..De azért idén a madárka kicsit messzebb jutott..De ez biztos csak a szárnyainak volt köszönhető, nem azért mert keményebb.. 😉 Acélbakancsban sem lehet repülni mindig.. 😉kyobaluNálunk már-már elkoptatott szöveg, hogy mi a minőségi PO-ra megyünk, nem a mennyiségire. 😊

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 13 éve
Én nem látom a Ravens védelmét rettentő dirty-nek. (A Steelers-t, azt igen! 😀 ) Egy átlagos AFC North védelem. Egyetlenegy kirívó esetükre emlékszem: C2kJ in situ bokaműtétjét bravúros gyorsasággal hajtották végre.Johnsont valóban rondán összecsomagolták. Bár az érintettek utólag azt mondták, h CJ az előző playnél sérült meg.
Collapo, Vödör példája jól mutatja BB hozzáállását a dologhoz. Volt egy durva h2h-je egy TE-en (nem fog most eszembe jutni a neve), BB azonnal lehívta, emlékeim szerint aznap többet nem volt pályán. (Btw Vödör nem dirty, agyatlan. Ugyanolyan lendülettel tarol le ellenfelet, mint csapattársat.)tomi-tomi
Todd Heap... Vödör meg egy barom, érdemes megnézni, hogyan ütötte ki egy csapattársát és saját magát edzésen.
Szvsz a Pats D is tud brutálkodni, ha akar... tavalyi PO-ban pl. Chung és Spikes olyan aprítást művelt, ami még a "retteget" D-kben is "elmegy". A tegnapi napon meg az a Gregory szedett össze egy 15 yardos büntetést, akit a korábbiakban Steven "no-contact" Gregorynak becéztem😀
Talán a thrash talk jellemző kevésbé... persze azért mennek az odaszólogatások, de pl. Talib vasárnapi "szájalása" engem meglepett, nem annyira jellemző mifelénk.
több mint 13 éve
Hát ezt is megéltük! Végre az egyik legnagyobb Ravens és Steelers fan egymást szívja egy Pats topic-ban.. 😉 OFF..De azért idén a madárka kicsit messzebb jutott..De ez biztos csak a szárnyainak volt köszönhető, nem azért mert keményebb.. 😉 Acélbakancsban sem lehet repülni mindig.. 😉
Ward egy paraszt.. 😉
több mint 13 éve
De az acél keményebb, mint a madár. 😛Nahát, megleptél! 😀 El ne kezdjetek egy Steelers-Ravens f@szméricskélést! 😀tomi-tomiOFF pedig a madárnak van fasza, a vasnak nincs 😀 😀 😀 /OFFCollapo

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 13 éve
Ezért jobb az élő beszéd, ott jobban átjön az irónia. Itt egy smiley-ból nem feltétlen észlelem, de igyekszem bekapcsolni az érzékelőmet. 😊Soldi, kedves, ott az az akármi, próbáltam jelezni, hogy nem gondolom halálosan komolyan. Tudom magamról, hogy a(z egész!) Steelers-t negatívabban észlelem a valóságosnál. Magamat gúnyoltam.Én nem látom a Ravens védelmét rettentő dirty-nek. (A Steelers-t, azt igen! 😀 )tomi-tomiMire gondolsz? Pl sztem a Ravens védelme piszkosabb, mint a mienk. Pont az ilyenek miatt, mint amikor CJ2K-t pálya szélére tették egy kis lábtekergetéssel, miközben már rég vége volt a játéknak. Nálunk inkább kemény (esetleg elkésett/rossz ütemű) ütközések vannak (bár idén sajnos(! 😉) ebből keveset láttam), de ilyen szándékos piszokságokra nemigen emlékszem nálunk.
Soldados
Nahát, megleptél! 😀 El ne kezdjetek egy Steelers-Ravens f@szméricskélést! 😀tomi-tomi

több mint 13 éve
Nahát, megleptél! 😀 El ne kezdjetek egy Steelers-Ravens f@szméricskélést! 😀tomi-tomiOFF pedig a madárnak van fasza, a vasnak nincs 😀 😀 😀 /OFF

NFL - Not For Ladies!
több mint 13 éve
Úgy van!. Volt egy durva h2h-je egy TE-en (nem fog most eszembe jutni a neve), BB azonnal lehívtatomi-tomiSztem pont Heap volt az 😊
Collapo
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 13 éve
. Volt egy durva h2h-je egy TE-en (nem fog most eszembe jutni a neve), BB azonnal lehívtatomi-tomiSztem pont Heap volt az 😊
emlékeim szerint aznap többet nem volt pályán. tomi-tomiNa erre viszont nem emlékszem, lehet úgy volt 😊
(Btw Vödör nem dirty, agyatlan. Ugyanolyan lendülettel tarol le ellenfelet, mint csapattársat.)tomi-tomiÖöö sztem a pali azóta is - amikor játszik - ezért van pályán, ahol épp játszik, viszont ezekszerint sokan úgy gondolják kell ilyan (most se pozitív, se negatív jelzőt nem aggatok rá) Hard Hitter a csapatba 😊
A magam részéről rendeztem mindent, látom, hogy ki mit gondol és el is fogadom 😊
Egyébként is, elmondható amúgy, hogy látványos támadó játékot produkáltok, bár ahogy abban már kiegyeztünk kyobalu-val Neki nem szimpi a Varjú, nekem meg a Patriárka stílus azt kész 😀 😀
A többi meg majd kiderül 😉

NFL - Not For Ladies!
több mint 13 éve
Soldi, kedves, ott az az akármi, próbáltam jelezni, hogy nem gondolom halálosan komolyan. Tudom magamról, hogy a(z egész!) Steelers-t negatívabban észlelem a valóságosnál. Magamat gúnyoltam.Én nem látom a Ravens védelmét rettentő dirty-nek. (A Steelers-t, azt igen! 😀 )tomi-tomiMire gondolsz? Pl sztem a Ravens védelme piszkosabb, mint a mienk. Pont az ilyenek miatt, mint amikor CJ2K-t pálya szélére tették egy kis lábtekergetéssel, miközben már rég vége volt a játéknak. Nálunk inkább kemény (esetleg elkésett/rossz ütemű) ütközések vannak (bár idén sajnos(! 😉) ebből keveset láttam), de ilyen szándékos piszokságokra nemigen emlékszem nálunk.
Soldados
Nahát, megleptél! 😀 El ne kezdjetek egy Steelers-Ravens f@szméricskélést! 😀
több mint 13 éve
Én nem látom a Ravens védelmét rettentő dirty-nek. (A Steelers-t, azt igen! 😀 )tomi-tomiMire gondolsz? Pl sztem a Ravens védelme piszkosabb, mint a mienk. Pont az ilyenek miatt, mint amikor CJ2K-t pálya szélére tették egy kis lábtekergetéssel, miközben már rég vége volt a játéknak. Nálunk inkább kemény (esetleg elkésett/rossz ütemű) ütközések vannak (bár idén sajnos(! 😉) ebből keveset láttam), de ilyen szándékos piszokságokra nemigen emlékszem nálunk.
(Ha akarod, átmehetünk Steelers/Ravens topikba is, hogy ne ide offoljunk)

több mint 13 éve
Én nem látom a Ravens védelmét rettentő dirty-nek. (A Steelers-t, azt igen! 😀 ) Egy átlagos AFC North védelem. Egyetlenegy kirívó esetükre emlékszem: C2kJ in situ bokaműtétjét bravúros gyorsasággal hajtották végre.Collapo, Vödör példája jól mutatja BB hozzáállását a dologhoz. Volt egy durva h2h-je egy TE-en (nem fog most eszembe jutni a neve), BB azonnal lehívta, emlékeim szerint aznap többet nem volt pályán. (Btw Vödör nem dirty, agyatlan. Ugyanolyan lendülettel tarol le ellenfelet, mint csapattársat.)
több mint 13 éve
point taken, different opinion, same goal, good game, god knows 😊CollapoIgen..Ugyanaz a cél, a jó játék..Csak kinek ez, kinek az a jó játék...Ettől szép az élet! Te a védelmi focit szereted én meg a támadót!
De lényeg tényleg, hogy csak isten tudja..
Hétfőn hajnalban megtudjuk! 😉
Ward egy paraszt.. 😉
több mint 13 éve
point taken, different opinion, same goal, good game, god knows 😊

NFL - Not For Ladies!
több mint 13 éve
A 2000-es évek elején TB inkább game manager QB volt, akinek nagy-nagy segítséget nyújtott a kimagasló védelem! Senki sem felejti el Seymourt, Vrabelt, Bruschit, Sanderst és igen akár a jó öreg Rodney apót is. Mindannyian kemények voltak a maguk módján, mégsem voltak alattomosak! Rodney kapcsán pedig lucas leírta a valót..Az igazán kemény időszaka a Chargersben volt, nálunk az utolsó 4-5 évében szinte csak sérült volt.Minden csapatban van/volt/lesz olyan játékos, akire a dirty ráaggatható, az hogy mi kemény, mi nem az személyes/bírói/csapat/majomagyhártya/kurbli kérdése, volt itt más is, nekem pl. Meriveder jutott eszembe, aki tudott csúnyán játszani. A rangadókon, meg mindig ott lesz a szurka-piszka, a lökdösődés és a zrika. Az hogy ki hogy viseli ezt a csapatból alakítja, hogy vajon bedurvul-e a szitu.Ez nálam egy csapatnál sem fér bele..Soha nem szeretném, ha ez a Pats-nél bármikor is jelentkezne..S nem véletlenül nem is jelentkezik! kyobaluAzért volt egy Rodney Harrison nevű játékos a Pats-ben, akit azért nem véletlenül tartottak dirtynek. 😉Soldados
NHL-ben még a gáláns, udvarias és gigamegasztár játékosoknál is lement néha a függöny (pl Grecki, mondjuk őt akkor csúnyán rajzszögnek nézték és lenyomták, de mind1😀)
Igen, ez egy nagy meccs lesz...
Igen, jó hogy nem az a válasz, hogy "megatiédetis", mert így több értelme van 😉
Amúgy a két csapat tradíciói (még ha csak igen rövid tradíció is a mienk) más-más aspektusát fogják meg a játéknak, eredményes pedig mindkettő lehet. (mi még kevesebbszer, de hasonlóan kemény játékot tol a Vasalós gárda is, szóval ez is célba jutatthat egy csapatot) Ez is egy érdekes aspektus lehet a meccsen.
Keménység?!
It is in my sig! 😊
Collapo
Nem mondom, hogy nálunk néha nincs keménykedés, nem akarják megmutatni, hogy ők is igazán kemény legények, DE túlzásokba nem esnek, s kontakt után nincsenek bunkózgatások. Többek között ezért nem szeretem a Ravens, a Pittsburg, Giants és a Seahawks védelmét. Mert náluk ez a trendi, ez az etalon, ezt kívánja meg a náluk szokásosdi. Mert erről híresek, vagy inkább hírhedtek. Nekem ez sosem lesz szimpatikus!
Lehet, hogy egy kifejezetten erős védelemmel és közepes szintű támadó egységgel, game manager QB-vel is lehet szép eredményeket elérni, s mindig PO-ba kerülni, s ott konferencia döntőt játszani, DE nekem akkor is inkább a Pats módi teccik jobban..Legyen egy kifejezetten jó, kiemelkedő támadó gépezeted, s a védelem amikor muszály akkor segítsen ki..
DoM éa tomi-tomi mondja és ismétli egyre többször, a statisztikák alapján, s nagyon igazuk van: Ha több yardot passzol a csapat a meccsen: 54 százalékban nyer. Ha hatékonyabban passzol a csapat a meccsen: 85 százalékban nyer.
Amíg van egy ligaelit irányítónk Tom Brady személyében, addig én erre alapoznék. S hál istennek van..S furcsa módon az elit irányítók közül megint csak ő maradt talpon a végső elszámolásnál..S ez nem véletlen..mert azok nincsenek..
DE nagy meccs lesz, az biztos! És szerintem mi nyerünk! 😉
Ward egy paraszt.. 😉
több mint 13 éve
Keménység nélkül nincs jó védelem. Egyszerűen fogalmilag lehetetlen 😊Csak épp Harrison 1994 és 2002 között a Chargers játékosa volt. Utána igaz, hogy 2008-ig játszott nálunk is, 2003-2004-ben nagy szezont, a többit végig sérülésekkel, de az igazi dirty korszaka nem a patses évekhez kötődik (Jerry Rice-t még a Chargers-playaként intézte el). Persze lehet mondani, hogy ha ezzel BB-nek gondja lett volna, akkor nem hozza ide, de nem filozófia a Patsnél a túlzott keménység, nem hinném, hogy ezzel lehetne a csapatot vádolni.lucasEz nálam egy csapatnál sem fér bele..Soha nem szeretném, ha ez a Pats-nél bármikor is jelentkezne..S nem véletlenül nem is jelentkezik! kyobaluAzért volt egy Rodney Harrison nevű játékos a Pats-ben, akit azért nem véletlenül tartottak dirtynek. 😉
(Félreértés ne essék, ez nem kritika, Rodney nagy játékos volt, de dirty. Éppúgy, ahogy nálunk pl Ward.)Soldados
A patriots védelemnek ez is az egyik nagy baja. Hiába van Mayo szintű LB a tengelyben, Spikes kell mellé,hogy daráljon és pusztítson!
A secondary lehet,hogy ortó módon nem tudott/tud(?) covert játszani, de ha lett volna ott valaki aki okosan tud kemény és dirty lenni (mint pl Harrison), akkor ott is más lett volna a leányzó fekvése.
több mint 13 éve
Ward is köcsög volt, de imádtam 😉)SoldadosÉs ami fura, hogy én is 😀 😀 😀

NFL - Not For Ladies!
több mint 13 éve
Harrison a Patsben sem lett jobb fiú, de mint mondtam, ez nem kritika, csak észrevétel, hogy azért itt is volt olyan meghatározó játékos, aki bizony nem ment a szomszédba egy kis köcsögségért. 😊 (Nem kritika!!!! Ward is köcsög volt, de imádtam 😉)Csak épp Harrison 1994 és 2002 között a Chargers játékosa volt. Utána igaz, hogy 2008-ig játszott nálunk is, 2003-2004-ben nagy szezont, a többit végig sérülésekkel, de az igazi dirty korszaka nem a patses évekhez kötődik (Jerry Rice-t még a Chargers-playaként intézte el). Persze lehet mondani, hogy ha ezzel BB-nek gondja lett volna, akkor nem hozza ide, de nem filozófia a Patsnél a túlzott keménység, nem hinném, hogy ezzel lehetne a csapatot vádolni.lucasEz nálam egy csapatnál sem fér bele..Soha nem szeretném, ha ez a Pats-nél bármikor is jelentkezne..S nem véletlenül nem is jelentkezik! kyobaluAzért volt egy Rodney Harrison nevű játékos a Pats-ben, akit azért nem véletlenül tartottak dirtynek. 😉
(Félreértés ne essék, ez nem kritika, Rodney nagy játékos volt, de dirty. Éppúgy, ahogy nálunk pl Ward.)Soldados

több mint 13 éve
Minden csapatban van/volt/lesz olyan játékos, akire a dirty ráaggatható, az hogy mi kemény, mi nem az személyes/bírói/csapat/majomagyhártya/kurbli kérdése, volt itt más is, nekem pl. Meriveder jutott eszembe, aki tudott csúnyán játszani. A rangadókon, meg mindig ott lesz a szurka-piszka, a lökdösődés és a zrika. Az hogy ki hogy viseli ezt a csapatból alakítja, hogy vajon bedurvul-e a szitu.Ez nálam egy csapatnál sem fér bele..Soha nem szeretném, ha ez a Pats-nél bármikor is jelentkezne..S nem véletlenül nem is jelentkezik! kyobaluAzért volt egy Rodney Harrison nevű játékos a Pats-ben, akit azért nem véletlenül tartottak dirtynek. 😉Soldados
NHL-ben még a gáláns, udvarias és gigamegasztár játékosoknál is lement néha a függöny (pl Grecki, mondjuk őt akkor csúnyán rajzszögnek nézték és lenyomták, de mind1😀)
Igen, ez egy nagy meccs lesz...
Igen, jó hogy nem az a válasz, hogy "megatiédetis", mert így több értelme van 😉
Amúgy a két csapat tradíciói (még ha csak igen rövid tradíció is a mienk) más-más aspektusát fogják meg a játéknak, eredményes pedig mindkettő lehet. (mi még kevesebbszer, de hasonlóan kemény játékot tol a Vasalós gárda is, szóval ez is célba jutatthat egy csapatot) Ez is egy érdekes aspektus lehet a meccsen.
Keménység?!
It is in my sig! 😊

NFL - Not For Ladies!
több mint 13 éve
Csak épp Harrison 1994 és 2002 között a Chargers játékosa volt. Utána igaz, hogy 2008-ig játszott nálunk is, 2003-2004-ben nagy szezont, a többit végig sérülésekkel, de az igazi dirty korszaka nem a patses évekhez kötődik (Jerry Rice-t még a Chargers-playaként intézte el). Persze lehet mondani, hogy ha ezzel BB-nek gondja lett volna, akkor nem hozza ide, de nem filozófia a Patsnél a túlzott keménység, nem hinném, hogy ezzel lehetne a csapatot vádolni.Ez nálam egy csapatnál sem fér bele..Soha nem szeretném, ha ez a Pats-nél bármikor is jelentkezne..S nem véletlenül nem is jelentkezik! kyobaluAzért volt egy Rodney Harrison nevű játékos a Pats-ben, akit azért nem véletlenül tartottak dirtynek. 😉
Úgy megütlek, hogy még azt is begipszelik, akinek elmesélik!
több mint 13 éve
Ez nálam egy csapatnál sem fér bele..Soha nem szeretném, ha ez a Pats-nél bármikor is jelentkezne..S nem véletlenül nem is jelentkezik! kyobaluAzért volt egy Rodney Harrison nevű játékos a Pats-ben, akit azért nem véletlenül tartottak dirtynek. 😉
(Félreértés ne essék, ez nem kritika, Rodney nagy játékos volt, de dirty. Éppúgy, ahogy nálunk pl Ward.)

Gyulus