New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 13 éve
Három egymással versenyképes középszerű csapat. Ti megosztott SB-ra mentetek rá??!Annak ellenére, hogy középszerű csapatokat foglal magában, az AFC legnagyobb kritikája, hogy még mindig a North a legerősebb divíziója, mert csak ebben van legalább 3 versenyképes csapat.SoldadosIdén ez értelmezhetetlen szóösszetétel!AFC North Powa !sutianapSzóval végül mennyire volt provokatív és mennyire reális a cikk?Reális volt (már akkor írtam, hogy van benne igazság), és provokatív volt a stílusa.
Cakewalk again 😕
Robilluma
Mi ez a nagy Ravens-Steelers egymásra találás??! Lassan már együtt fogtok örülni minden TD-nek (bárki szerezze) és azért fogtok szurkolni, hogy minél több legyen belőle! 😀tomi-tomi
Értem, a gyengék összefogása lehet az összeborulás oka.tomi-tomi
Szomorú hír számotokra, de ezt a díjat csak egy csapat nyerheti el.
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 13 éve
Annak ellenére, hogy középszerű csapatokat foglal magában, az AFC legnagyobb kritikája, hogy még mindig a North a legerősebb divíziója, mert csak ebben van legalább 3 versenyképes csapat.Idén ez értelmezhetetlen szóösszetétel!AFC North Powa !sutianapSzóval végül mennyire volt provokatív és mennyire reális a cikk?Reális volt (már akkor írtam, hogy van benne igazság), és provokatív volt a stílusa.
Cakewalk again 😕
Robilluma
Mi ez a nagy Ravens-Steelers egymásra találás??! Lassan már együtt fogtok örülni minden TD-nek (bárki szerezze) és azért fogtok szurkolni, hogy minél több legyen belőle! 😀tomi-tomi
Értem, a gyengék összefogása lehet az összeborulás oka.tomi-tomi

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 13 éve
Idén ez értelmezhetetlen szóösszetétel!AFC North Powa !sutianapSzóval végül mennyire volt provokatív és mennyire reális a cikk?Reális volt (már akkor írtam, hogy van benne igazság), és provokatív volt a stílusa.
Cakewalk again 😕
Robilluma
Értem, a gyengék összefogása lehet az összeborulás oka.
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 13 éve
AFC North Powa !Szóval végül mennyire volt provokatív és mennyire reális a cikk?Reális volt (már akkor írtam, hogy van benne igazság), és provokatív volt a stílusa.
Cakewalk again 😕
Robilluma

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 13 éve
Én sem vagyok túl optimista. Kevesen vagyunk. Welker, Hörni, Lloyd és a 2 RB. Ez nagyon kevés célpont!!! Muszáj valakit találni még a csapatban. Mikor Rogers (jó nincs itt tudom) egy meccsen dob 12 embernek!Így is csoda amit Bradyék művelnek ilyen kevés emberrel😊
több mint 13 éve
Szóval végül mennyire volt provokatív és mennyire reális a cikk?Reális volt (már akkor írtam, hogy van benne igazság), és provokatív volt a stílusa.
Cakewalk again 😕
Robilluma
Mi ez a nagy Ravens-Steelers egymásra találás??! Lassan már együtt fogtok örülni minden TD-nek (bárki szerezze) és azért fogtok szurkolni, hogy minél több legyen belőle! 😀
több mint 13 éve
Gronko sérülése (és Edelman korábbi kiesése) után annyira nem látom sajna pozitívnak most a dolgokat, még a 7. AFC-döntő ellenére sem :/Bár, ha Vereent jól be tudjuk építeni a passzjátékba a továbbiakban is, akkor a Welker, Lloyd, Herni hármas mögé nem vészes (francba már Gronko PO-s sérüléseivel...)

több mint 13 éve
Szóval végül mennyire volt provokatív és mennyire reális a cikk?Szerintem meg majd minden szava igaz a cikknek. Mintha én írtam volna 😊. Tökéletesen alakult az utolsó két alapszakasz-forduló és a WC kör is a Pats-nek, hála a Texans-nak. Nyertek két ingyenkört 😕 ! Ez a Texans sztem messze kilóg lefele a 8 bennmaradt csapatból 😕. Eszméletlenül túlértékeltek (aki látta a Vikings, Colts és Bengals elleni tétre menő vergődést /mert ez az volt/ annak gondolom nem). Kb annyi értelme van a meccsnek, mint a tavalyi Broncos elleni div roundnak, én meg se nézem, végre egyszer kialszom magam hétfőre 😊.Mekkora barom:Egyértelműen provokátor cikk.. annak meg sajna elég jó.
www.bostonglobe.com/sports/2013/01/06/texans-win-puts-patriots-easy-street-again/Nn59dnCMHkyP2TKiaAetIL/story.html
Elég gusztustalan írás. Marha nagy szükség van az ilyenekre... Jól felhúzza magát az ellenfél, illetve már előre lekicsinyli áttételesen az esetleges győzelmünket.
Mondjuk legalább jó látni, hogy nem csak itthon vannak botrány gyenge újságírónak csúfolt valakik.LordTamas
Nekem egyébként már itt kinyílt a bicska a zsebemben
"I thought last year’s cakewalk was the easiest path any team ever had to get to the Super Bowl."
Evans és Billy Cundiff says hi.
Gondolom nekünk is 0% esélyünk van amúgy idén, mert buktunk négyet az uccsó ötből reg seasonban
Oh well, jobb is lesz feladni most..
Igor
Nektek viszont élmény lesz nézni a Bengals elleni meccsen már megcsodálhatott "bravúrokat", ahogy pl Kubiak a red zone-ban 3&10nél 8 yardos passzt hív, 3&8nál 6 yarodsat, 3&5nél 3 yardosat és így tovább. Ez az O tud ugyan yardokat felrakni a futással meg a play-action TE/Andre Johnson passzokkal, mint a Bengals ellen is, de meccset nyerni meg 7 pontokat folyamatosan feltenni nem képes! Hátrányból játszva pedig nullák, lesz vagy 4-5 turnoverük, ha Schaubnak kell felhoznia őket. A D is csak küszködik. az OLB-ktől nem jön konzisztens nyomás, belül meg Watt kjó, de Antonio Smith vagy jó, vagy sehol sincs (Mankins ellen van egy tippem mi lesz). A DB soruk meg túlértékelt. A CB-k is egy kicsit (milyen separation volt már a Cinci elkapóknak?), de a safety-k nagyon. Ízekre lesznek szedve. A kis Grudennek nem válik dícséretére, amit playcalling címszó alatt művelt ellenük.
Ez a Bengals-Texans meccs amúgy beárazta az egész AFC mezőnyét is csúnyán...
"I thought last year’s cakewalk was the easiest path any team ever had to get to the Super Bowl."
Ezt meg azért írta, mert ritkán fordul elő, h egy csapatnak csak az AFC konfdöntőt kell megnyernie a Super Bowlhoz, mint tavaly, még akkor is ha az kőkemény volt/lesz. (nem kell azzal jönni, h előtte bezzeg a csuda Steelers-t rakta ki a Broncos, mert kb annyit is ért a csapat a szezon közepi csúcsforma után akkorra már épkézláb DL, QB, OL és kezdő futó nélkül 😕 )
Igor! Az idei Ravens-t meg nem kell párhuzamba állítani a rossz alapszakasz-befejezés miatt. A Ravens egy PO csapat. Nem fiatalok, de tele vannak vezérekkel és jó a coaching. Nekik csak a PO clinch kellett az alapszakaszban, az pedig 9-2nél megvolt (engem az se érdekel, milyen játékkal, mert mindig felkeményedig a runD és az OL a PO-ra, a támadófal pl az idei legjobb játékával jött elő, McK igen jó volt LT-ben, Osemelével mellette). 9-2 után kicsit szétestek, de amikor a div győzelem volt a tét, agyonverték a Giants-et 533-186(!)-os yardaránnyal. Ez akkor is durva, ha a Giants szét volt esve (volt még PO sanszuk). Ezzel kezdődött a PO a Ravens-nek, majd jött a "bye-week" a kamu Bengals elleni meccsel és egy kötelező hazai győzelem egy rutinban (és kisebb arányban játékerőben) hozzájuk képest sehol sem álló ellenfél ellen. Most pedig ott vannak, hogy két meccs kell a SB-ig. Ők az igazi fekete lovak az idei AFC PO-ban 😉. Nálam kb 60-40 esélyes csak a Broncos (a Pats 100-0).
De jó lett volna most egy Pats-Ravens...Robilluma
Cakewalk again 😕

If you are looking for the identity of the Steelers franchise in 2013, just stop it.
- 2013 Pittsburgh Steelers running game: 86,4 yard/game, 27th in the league (3,5 y/c, 29th).
- 2013, Steelers@Patriots 31-55, 610 total yards by the Patriots. More points and more yards than any team ever had amassed against a Steelers franchise in business now for 81 NFL seasons.
- The Steelers' run defense allowed 115,6 yards per game (4,3 y/c) in 2013.
WAKE UP TOMLIN!
több mint 13 éve
Ez teljesen igaz, Meskó ettől az egy bakitól eltekintve kiemelkedően jó volt. A baki kritikus időszakban jött, de tényleg nem ez volt jellemző; zárójelbe is tettem. 😀Btw a ST tegnapi teljesítménye nagyon jól rámutatott, hogy mennyire fontos a mi védelmünknek, hogy az ellen ne indulhasson túl jó helyről. A Texans Off. "szokott" helyről indulva egy TD-t ért el, az összes többi pontot ST hülyeség és jó induló mezőnypozíció után érték el.
több mint 13 éve
Nem akarom túlvédeni, de azért, ha már megemlíted a hibáját (ahol egyébként simán odaértek hozzá, és elsőre még zászló is ment), akkor tegyük hozzá, hogy most parádésan tolta61 yard, 17-esről jöhet a Texans
57 yard, 20-asról
50 yard, 10-esről
64 yard, 21-esről (jó, itt mákunk volt)
61 yard, 17-esről
57 yard, 20-asról
Visszahordásokkal együtt sem jöttek azt az egy esetet leszámítva finoman szólva sem jó helyről, de a kick offok utáni munka az borzalmas volt, azt adom

több mint 13 éve
Elsődlegesen Gronk egészségét nézve, nem értem, hogy miért kellett játszatni, ha egy ilyen földetérést nem bírt ki a karja és blokkolni továbbra is csak 1 kézzel tudott. Tudom utólag okosak vagyunk, de a keze mintha nem javult volna semmit 2 hét alatt (ezt sem értem hogy).Nagyon remélem, hogy az újabb törés nem lesz kihatással a további karrierjére/egészségére.
Maga a gameplan nagyon tetszett, mind D mind O oldalon, az st meg dolgozhatna jobban, mert JJ idén csinált pár csúnya visszahordást, amiből baj lehet jövő héten.
A Lloydos flag pedig sztem teljesen rendben volt. Látszott rajta, hogy mérges volt a rövid passz miatt és nem így szokták odadobni a labdát a sporinak.

JT Daniels fan
több mint 13 éve
Ja, még egy dolog, hogy ne tagadjam meg magam: WELKER, WELKER, WELKER. Az offense Brady mögött. Bármi áron itt tartani. LordTamasJaja. Az offense gyak. WW, Hörni és Vereen volt + Ridley futásai. Ha nem lenne WW, nem tudom, kinek passzolna Brady a kritikus szitukban.
több mint 13 éve
Szinte mindent megvalósított a csapat az előzetes matchup latolgatásból.Védekezésben az első félidő végétől eltekintve ölték a futást, Foster egyszer-kétszer tudott meglógni. Passz ellen jók voltak. Kiemelkedően oldották meg a 3rd (&long) down-okat: 4/15, még a 4th down-okat is beleszámítva remek a 7/19-es mutató. A szokásos Texans drive: 2-3 first down 2-3 10-15 yard-os passzal Johnson-nak, majd félpálya környékén punt (gyenge is a punt átlaguk, 32 yard környéke).
Támadásban minden rendben volt, jól ment a futás (a két fiatal futó megmutatta, hogy mire számíthatunk az elkövetkező években), tényleg Welker time volt (8 elkapás 131 yard), Brady az egyik legjobb PO meccsét hozta (115 QB rating). Watt-ot kivették a játékból.
Az ST-ről ne beszéljünk, kuka volt az egész. Nagy visszahordást engedtek kickoff-ból a legelején, az első félidő végén (utána gyorsan Meskó is puntolt egy borzalmasat) és 38-13 után, amikor végre nyugta lett volna mindenkinek. Négy hiba kritikus időszakban! Az onside kick bénázás csak hab volt a tortán. Mindent elkövettek, hogy momentumot adjanak a Texans-nak. A kickoff cover team-nek hosszú hete lesz.
Összességében minden területen érvényesíteni tudtuk a papírformát, domináns teljesítmény volt. Ha az ST nem tartja meccsben a Texans-t, akkor még fölényesebb is lehetett volna a győzelem.
A véráldozatok: Gronk-ot kár volt hosszú, magas pálya széli passzal (bravúr elkapással) próbára tenni. Még mindig nem használta a bal kezét blokkolásnál. Végeredményben mindkét TE-ünk (hosszútávú befektetésünk) sérülésének menedzselését elcseszte a stáb idén. Egyelőre úgy néz ki, hogy ehhez csatlakozik Jones esete is. Gronk és Jones hiányához hozzászokott a csapat, nem vészterveket kell hamar kidolgozni. Talán nem lesz döntő faktor a (feltételezett) hiányuk. Woodhead sérült ujjáról semmi lényegest nem fogunk megtudni.
több mint 13 éve
Folytassuk egy hét múlva! Te most könnyen tekintesz három héttel előre, a Pats-nek még dolga van a Ravens-szel.Ráadásul (sokkal) többre tartom őket, mint Te. 😀
több mint 13 éve
A kétes esetek kapcsán írtam egyértelműen érzelmi alapon. (Lloyd labda dobása miatti bünti röhejes volt a RZ-ban, a piros zászlós 4th down-nál Talib-on holding volt Johnson-tól a tackle előtt, Foster TD-jét az a bíró adta meg, aki nyolc-tíz játékoson keresztül "látta" a labdát stb.)😊 Same old story. 😊 (Legalábbis a játék alapjaiban köztünk lévő ellentétes szemléletet tekintve) A védelmük megbízhatóan qrva jó, bárkinek lehúzzák a rolót.
Reggelre nulla jelentősége lesz.😀
Szerintem a védelem nagyjából csúcson volt, az Off.tud ennél jobbat, az ST kritikán aluli volt (az első 13 pontot, összesen húszat az ő bénázásaik után kaptu(n)k!). Gronk hiánya nem lesz akkora faktor, hiányzik a Colts meccs óta, ma is szinte hibátlanul, néhány 3rd&out után/árán álltunk át a B-tervre.
Ennek a védelemnek nagy szüksége van a megismerési folyamatra; sokkal jobbak lennének a 49-ers ellen, pedig az alapszakaszban is nagyon jók voltak. (Elsőre az Off folyamatos labdaeladásai és néhány ST hiba hozta őket védhetetlen helyzetek sorába.) Btw a 49-ers a liga egyik legmegbízhatatlanabb csapata, nálam emiatt nem lehetnek elsők. 😀tomi-tomi
Csak Ti és az akkor életéért küzdő SEA jutott 25 pont fölé ellenük (na jó, meg a Giants 26-tal). Ez az, amit egy elit Defense tud, a megbízhatóság. Ez egy elit O ellen is működik, bárkit 25 pont alatt tartani. (Pedig volt ott GB és NO is) Ha ehhez van egy közepes O, irány a Championship. 😊 Ez azért kulcs, mert egy elit O viszont nem tud stabilan (itt ez a kulcsszó) 30 pontot termelni az elit D ellen. (Erre épp a Pats elmúlt évei a legjobb példa) És érdemes lenne megnézni, hogy a Pats miként jutott 30 pont fölé a 49ers ellen. Azután, hogy 28 pontos előnye volt a 49ers-nek. Garbage Time-nak tűnt a meccs. Mindazonáltal nehéz lenne azt mondani, hogy azon a meccsen nem hozta magát a 49ers védelme, miután 4 labdaszerzése volt.
Összességében sztem a SF szezonja nagyon hasonlít a mi 2008-as idényünkhöz. Nagyon nehéz schedule mellett végigmentek mindenkin és egy dolog állandó volt, hogy a védelem állat. Nekik ugyanúgy egy kivételük volt, aki igazán megverte a D-jüket és ugyanúgy az utolsóelőtti fordulóban (SEA náluk, Titans nálunk). De a tét inkább a másik oldalnak volt fontos azon a meccsen. És odaértünk a rájátszáshoz, pihentek egy hetet és az látszik, hogy feltöltve vannak, nem leülve, ráadásul az O is még egyet előre tudott lépni a PO-ban, ahogy akkor az nálunk is volt. (Plusz van egy fiatal, ambiciózus edzőjük, aki másodéves, ahogy akkor Tomlin volt) 60%-osra taksálom a bajnoki esélyeiket most. A tieteket mondjuk 20-ra, Ravens 15, Falcons 5. (Ez nem azt jelenti, hogy ekkora különbség lenne a csapatok között, hanem azt, hogy én személy szerint a védelmekben hiszek a PO-ban, az elitkategóriás D pedig ilyen hangsúlyszorzóval bír - nálam)

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 13 éve
A meccs elejét nem láttam, de a második félidőben jók voltunk. Ha Veerent betudjuk vonni a passzjátékba akkor Gronk nélkül is van elég célpont (Hörni, Welker Lloyd, Veeren + néha kaphat labdát Ridley is és a Howomanu is, bár most jól jönne Edelman, mert Branchet nem sok mindenre lehet használni ) inkább a blokkolásnál hiányozna nagyon, de azt már a meccs elején se tudott. Mondjuk azt nem értem, hogy 7 (?) hét után miért volt még ilyen állapotban a karja. Jones lenne nagyon fontos, hogy rendbe jöjjön a passrush és a futások miatt is.
A Ravens ellen vegyesek az érzéseim. Nem hiszem, hogy Flacco még egy ilyen meccset letud hozni, de egy nagy playt tuti befogunk nyelni. Emellett még attól is tartok, hogy elkezdik tömni labdákkal a pálya közepén a két TE-t és Boldint aminek a levédekezésében az LB-ink egyáltalán nem jeleskednek. D oldalról ezek a negatívumok. Pozitívum, hogy Rice-ot nagy valószínűséggel megbírjuk majd fogni és a TO szerzésre is nagy az esély.
Az O oldalról nézve: Fontos, hogy valamilyen módon működjün a futás, hogy ne legyen egyoldalú a játékunk, mert akkor gondok lehetnek. Illetve a labdát nem szabad eladni, de ebben szerencsére jók vagyunk.
A passrushtól egyáltalán nem tartok kb. Manninghez is csak a második félidőben értek oda és akkor se olyan vészesen sokszor.
Összeségében mostani Baltimore O jobb, mint tavaly, de a védelem jóval gyengébb Webb hiánya miatt és Reed illetve Lewis is visszaesett rengeteget. Lewisnál felettébb feltűnő a lassulás és Suggs sincs akkora formában.
Nálunk a D egyértelműen jobb. Passzok ellen nem vagyunk akkora homály (kivéve a pálya közepe) és a futást majdnem elit szinten fogjuk. Agresszívebbek is vagyunk. Az O egy picit pedig gyengébb, mint tavaly. Gronk nincs, de cserébe sokkal jobb a futójáték.
Az ST pedig szedje össze magát, mert Jones is elég jól hord vissza.
65-35%ot adok magunknak kb.
NFC: A 49ers tartom a kellemetlenebb ellenfélnek. Egyszerűen megvan ott minden: elit D, jó futójáték, jó passzjáték. Ha a Ravens ellen továbbmegyünk akkor inkább a Falconst szeretném az SB-be őket jóval gyengébbnek érzem a Ravensnél is.
SB esély: 40% 49ers 30% mi 20% Ravens 10% Atlanta
több mint 13 éve
A kétes esetek kapcsán írtam egyértelműen érzelmi alapon. (Lloyd labda dobása miatti bünti röhejes volt a RZ-ban, a piros zászlós 4th down-nál Talib-on holding volt Johnson-tól a tackle előtt, Foster TD-jét az a bíró adta meg, aki nyolc-tíz játékoson keresztül "látta" a labdát stb.)Reggelre nulla jelentősége lesz.😀
Szerintem a védelem nagyjából csúcson volt, az Off.tud ennél jobbat, az ST kritikán aluli volt (az első 13 pontot, összesen húszat az ő bénázásaik után kaptu(n)k!). Gronk hiánya nem lesz akkora faktor, hiányzik a Colts meccs óta, ma is szinte hibátlanul, néhány 3rd&out után/árán álltunk át a B-tervre.
Ennek a védelemnek nagy szüksége van a megismerési folyamatra; sokkal jobbak lennének a 49-ers ellen, pedig az alapszakaszban is nagyon jók voltak. (Elsőre az Off folyamatos labdaeladásai és néhány ST hiba hozta őket védhetetlen helyzetek sorába.) Btw a 49-ers a liga egyik legmegbízhatatlanabb csapata, nálam emiatt nem lehetnek elsők. 😀
több mint 13 éve
Volt olyan is, amikor nektek kedvezett rossz bírói ítélet. 😉 Egyáltalán nem fújtak tendenciózusan ide vagy oda.Érdekes, hogy ezekben a short yard szituációkban mekkora pechje volt ma a csapatnak. Az a Foster féle futott TD, ami vagy az volt vagy nem. Posey háton csúszós elkapása, meg még vagy két negyedik kísérlet. Valahogy a centik/inchek ma nem velünk voltak.BostonÉn még a meccs hevében inkább bíróznék. 😀 Ezekből a kétes eseteknél hármat a pályán a Texans-nak ítéltek, mindet helybenhagyták (nem megerősítették!), a TD-t persze meg tudták változtatni.
Sorolhatnék még többet, idegen pályán nem fújnak ennyi kétes esetet tendenciózusan a vendég ellen.
Soldi szabálya szerint kurva erősek vagyunk! 😀tomi-tomi
A lényeg, hogy a Pats úgy volt sokkal jobb a Texans-nál, hogy sztem nem nyújtott csúcsteljesítményt, tud ennél többet is.
Igazából idén jobb esélyt látok a bajnoki címre, mint bármikor, mert a D jobb, mint a korábbi években (no azért nem elit, de ez már az a szint, amivel lehet menetelni a PO-ban). De külön pech, hogy épp most lesérült Gronk, aki azért nagyon hiányozni fog Bradynek. Érdekes lesz.
Most messze a 49ers-nek adom a legnagyobb esélyt a bajnoki címre és nem Kaep miatt, hanem a D miatt. Tulajdonképpen 17 ponton tartották a GB O-t (ugye volt egy picksix és egy garbage time TD), ez eléggé tiszteletet parancsoló. De a 49ers után Ti jöttök az én négyes Power Rankingomban, de nagyon-nagyon érdekes meccs lesz a Ravens elleni. Egyrészt tavalyi meccs miatt, másrészt Ray miatt, de ugye ott van az első gyűrűre hajtó Reed is, itt Gronk hiánya. Ha ezen túlmentek, akkor az olyan mentális lökést jelenthet (mert ezen bizony vér és veríték árán lehet csak túlmenni), ami akár elég lehet egy Frisco elleni SB-re is.
Grat még egyszer.

több mint 13 éve
Őszintén szólva nem értem, hogy engedhették pályára, ha már egy ilyen esést sem bírt ki Gronk alkarja:SMég a draftolása után kérdeztem empty-t (akkor még Cal avatarja volt), hogy Vereen tényleg olyan vajkezű RB, mint a highlight videóiból tűnik. Biztosított róla, hogy igen. Azóta bízom Vereen-ben. 😀
Más: FaFejt elég jól helyettesítette Vereen, mondtam én hogy fasza 3rd down/change of pace RB lesz belőle... így azért megéri a 2. kört, nem?😊Gyulus
Eszméletlen nagyot játszott ma!
több mint 13 éve
Ma külön terv volt Vereenre.A Texans elleni mindkét csata nagy vérveszteségekkel jár... Az alapszakaszbeli meccsen sérült le IR Stallworth ha jól emlékszem.szerintem woodhead helyét vette át a plan-ben. de bejött.winston
Vereen volt ma az X faktor, nem tudom, hogy eredetileg is így szólt-e a gameplan, ha igen, nagy ötlet volt.Burkus
FaFej még a játékban volt, amikor már küldtük az oldalvonal mellé, h ott verje meg 1-az-1ben a vele küldött LB-t.
több mint 13 éve
Ja, még egy dolog, hogy ne tagadjam meg magam: WELKER, WELKER, WELKER. Az offense Brady mögött. Bármi áron itt tartani.
több mint 13 éve
A Texans elleni mindkét csata nagy vérveszteségekkel jár... Az alapszakaszbeli meccsen sérült le IR Stallworth ha jól emlékszem.szerintem woodhead helyét vette át a plan-ben. de bejött.
Vereen volt ma az X faktor, nem tudom, hogy eredetileg is így szólt-e a gameplan, ha igen, nagy ötlet volt.Burkus
több mint 13 éve
A Texans elleni mindkét csata nagy vérveszteségekkel jár... Az alapszakaszbeli meccsen sérült le IR-re Stallworth ha jól emlékszem.Vereen volt ma az X faktor, nem tudom, hogy eredetileg is így szólt-e a gameplan, ha igen, nagy ötlet volt.
több mint 13 éve
Érdekes, hogy ezekben a short yard szituációkban mekkora pechje volt ma a csapatnak. Az a Foster féle futott TD, ami vagy az volt vagy nem. Posey háton csúszós elkapása, meg még vagy két negyedik kísérlet. Valahogy a centik/inchek ma nem velünk voltak.BostonÉn még a meccs hevében inkább bíróznék. 😀 Ezekből a kétes eseteknél hármat a pályán a Texans-nak ítéltek, mindet helybenhagyták (nem megerősítették!), a TD-t persze meg tudták változtatni.
Sorolhatnék még többet, idegen pályán nem fújnak ennyi kétes esetet tendenciózusan a vendég ellen.
Soldi szabálya szerint kurva erősek vagyunk! 😀
több mint 13 éve
Egy hihetetlen szám: mióta Brady kezdő (11 szezon a 2008 miatt), ez a 7ik konferencia részvétel. Alig kerül oda más. 😊 legtöbb po győzelem.