New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 13 éve
Azért az első félidő végén elszórakozott 10 pontot aligha engedhetjük meg magunknak.
We are all PATRIOTS!
több mint 13 éve
Még pár gondolat a tegnapi győzelemmel kapcsolatban:Thomas Edward Patrick Brady, Jr. 115.0-ás QBR, rekord 17 PO győzelem. Hosszú, pályaszéli, levédekezhetetlen passzok. 0 turnover. Pedig két meghatározó fegyvere kiesett a meccs elején. Minden idők egyik legjobbja. Vagy inkább a legjobbja.
Más: a sokat szídott JMD nagyon kitett magáért az utóbbi időben. A 49ers meccs első félidejét, és a Jacksonville elleni lazázást kivéve, Gronk nélkül is nagyon hatékonyak vagyunk. Tegnap, pár 3-and-out kivételével, nagyon jó volt a játékhívás, mikor futás kellett, futottunk, mikor passz kellett, passzoltunk.
A védelem előtt meg le a kalappal. A futást megöltük többnyire, hosszú passzt meg nem nagyon kaptunk be. Ha hozzák ezt a szintet a továbbiakban, nagyon jók az esélyeink.
több mint 13 éve
Rob Gronkowski's postseason didn't last long as he re-injured the forearm he broke two months ago and will miss the rest of the playoffs, per multiple reports. He is expected to need surgery again to repair the forearm.The Boston Herald also reported that rookie defensive end Chandler Jones suffered an ankle injury and that running back Danny Woodhead suffered a thumb injury. Their status for the AFC Championship rematch against Baltimore is uncertain at this time.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
ON

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 13 éve
Hello, hello, hello!Irónia érzékelőjét mindenki kapcsolja be!
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 13 éve
ez a különbség a más csoportok és a mi csoportunk között. Itt szerintem minden Dolphins, Jets, Bills szurkoló azt várj, hogy a a Patriots kiessen és az már örömünnep a csoporton belül. Bár ez tendenciózusan említhető, hogy aki nem Patriots drukker az az ellendrukker bandwagonra száll fel! 😊AFC North Powa !sutianapSzóval végül mennyire volt provokatív és mennyire reális a cikk?Reális volt (már akkor írtam, hogy van benne igazság), és provokatív volt a stílusa.
Cakewalk again 😕
Robilluma
Mi ez a nagy Ravens-Steelers egymásra találás??! Lassan már együtt fogtok örülni minden TD-nek (bárki szerezze) és azért fogtok szurkolni, hogy minél több legyen belőle! 😀tomi-tomi
:: HIBÁS KÉP ::
több mint 13 éve
puszta tények alapján.nem baj, a new england-i aranykor is a vége felé tart már. 😛Amadeus91Ezt az evangéliumot a Jets, a Bills és a Dolphins topic-ban hirdesd! Néhány évnyi kitartó igehirdetés után talán elkezdenek hinni.tomi-tomi
Brady nem lesz már fiatalabb, ha a csoporton belül nem is, de az AFC-ben most már jönnek a trónkövetelők.
több mint 13 éve
Ez nem gúnyolódás. Szimpla irigység és kisebbrendűségi komplexus. Egy Raiders fannak elég rossz lehet azzal szembesülni, hogy az elmúlt 11 év alatt 5 SB-t játszott a csapat, nekik meg 2004 óta csak a draft miatti izgulás jutott...Nem értem miért járnak ide más topicból gúnylódni...nDRonem baj, a new england-i aranykor is a vége felé tart már. 😛Amadeus91Három egymással versenyképes középszerű csapat. Ti megosztott SB-ra mentetek rá??!Annak ellenére, hogy középszerű csapatokat foglal magában, az AFC legnagyobb kritikája, hogy még mindig a North a legerősebb divíziója, mert csak ebben van legalább 3 versenyképes csapat.SoldadosIdén ez értelmezhetetlen szóösszetétel!AFC North Powa !sutianapSzóval végül mennyire volt provokatív és mennyire reális a cikk?Reális volt (már akkor írtam, hogy van benne igazság), és provokatív volt a stílusa.
Cakewalk again 😕
Robilluma
Mi ez a nagy Ravens-Steelers egymásra találás??! Lassan már együtt fogtok örülni minden TD-nek (bárki szerezze) és azért fogtok szurkolni, hogy minél több legyen belőle! 😀tomi-tomi
Értem, a gyengék összefogása lehet az összeborulás oka.tomi-tomi
Szomorú hír számotokra, de ezt a díjat csak egy csapat nyerheti el.tomi-tomi
több mint 13 éve
Én sem vagyok túl optimista. Kevesen vagyunk. Welker, Hörni, Lloyd és a 2 RB. Ez nagyon kevés célpont!!! Muszáj valakit találni még a csapatban. Mikor Rogers (jó nincs itt tudom) egy meccsen dob 12 embernek!Remélem, Fafej sérülése nem súlyos. A szezon vége felé nagyon nagy formában volt, fontos része az offense-nek. Bár tegnap Vereen első osztályúan helyettesítette.
Így is csoda amit Bradyék művelnek ilyen kevés emberrel😊NB2
Tavaly a Ravens-t úgy vertük meg, hogy nem volt Lloyd, nem volt komoly futás és a defense sokkal gyengébb volt. Én most jobb esélyt látok a tavalyinál. A 49ers - ha ők jutnak a döntőbe - más tészta sajnos, ott lehetnek bajok. De az Atlanta sem lenne egy leányálom a sec-nek.
több mint 13 éve
Nem, nem egymással versenyképes csapatok, hanem bárkivel. Csak nem konzisztensek. Szeretném ama egyszerű tényre felhívni a figyelmedet, hogy 2008 óta ez a divízió minden évben legalább 2 csapatot ad a PO-ba. Sőt, ebben az elmúlt 5 évben kétszer képviselte a főcsoportot az SB-n (és kétszer ti), és csak ennek a főcsoportnak a képviselője tudott győzni is ott (2008).Három egymással versenyképes középszerű csapat. Ti megosztott SB-ra mentetek rá??!Annak ellenére, hogy középszerű csapatokat foglal magában, az AFC legnagyobb kritikája, hogy még mindig a North a legerősebb divíziója, mert csak ebben van legalább 3 versenyképes csapat.SoldadosIdén ez értelmezhetetlen szóösszetétel!AFC North Powa !sutianapSzóval végül mennyire volt provokatív és mennyire reális a cikk?Reális volt (már akkor írtam, hogy van benne igazság), és provokatív volt a stílusa.
Cakewalk again 😕
Robilluma
2008-2010 között két kiemelkedően kiváló csapata volt a divnek, azóta inkább 3 közepesen jó csapata van, és az leginkább az AFC (és nem a Pats) kritikája, hogy még így is a legerősebb legversenyképesebb divízió a főcsoportban.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 13 éve
Nem értem miért járnak ide más topicból gúnylódni...nem baj, a new england-i aranykor is a vége felé tart már. 😛Amadeus91Három egymással versenyképes középszerű csapat. Ti megosztott SB-ra mentetek rá??!Annak ellenére, hogy középszerű csapatokat foglal magában, az AFC legnagyobb kritikája, hogy még mindig a North a legerősebb divíziója, mert csak ebben van legalább 3 versenyképes csapat.SoldadosIdén ez értelmezhetetlen szóösszetétel!AFC North Powa !sutianapSzóval végül mennyire volt provokatív és mennyire reális a cikk?Reális volt (már akkor írtam, hogy van benne igazság), és provokatív volt a stílusa.
Cakewalk again 😕
Robilluma
több mint 13 éve
De legalább volt és van.nem baj, a new england-i aranykor is a vége felé tart már. 😛Amadeus91Ezt az evangéliumot a Jets, a Bills és a Dolphins topic-ban hirdesd! Néhány évnyi kitartó igehirdetés után talán elkezdenek hinni.tomi-tomi
több mint 13 éve
nem baj, a new england-i aranykor is a vége felé tart már. 😛Amadeus91Ezt az evangéliumot a Jets, a Bills és a Dolphins topic-ban hirdesd! Néhány évnyi kitartó igehirdetés után talán elkezdenek hinni.
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 13 éve
nem baj, a new england-i aranykor is a vége felé tart már. 😛Három egymással versenyképes középszerű csapat. Ti megosztott SB-ra mentetek rá??!Annak ellenére, hogy középszerű csapatokat foglal magában, az AFC legnagyobb kritikája, hogy még mindig a North a legerősebb divíziója, mert csak ebben van legalább 3 versenyképes csapat.SoldadosIdén ez értelmezhetetlen szóösszetétel!AFC North Powa !sutianapSzóval végül mennyire volt provokatív és mennyire reális a cikk?Reális volt (már akkor írtam, hogy van benne igazság), és provokatív volt a stílusa.
Cakewalk again 😕
Robilluma
több mint 13 éve
Három egymással versenyképes középszerű csapat. Ti megosztott SB-ra mentetek rá??!Annak ellenére, hogy középszerű csapatokat foglal magában, az AFC legnagyobb kritikája, hogy még mindig a North a legerősebb divíziója, mert csak ebben van legalább 3 versenyképes csapat.SoldadosIdén ez értelmezhetetlen szóösszetétel!AFC North Powa !sutianapSzóval végül mennyire volt provokatív és mennyire reális a cikk?Reális volt (már akkor írtam, hogy van benne igazság), és provokatív volt a stílusa.
Cakewalk again 😕
Robilluma
Szomorú hír számotokra, de ezt a díjat csak egy csapat nyerheti el.
több mint 13 éve
Annak ellenére, hogy középszerű csapatokat foglal magában, az AFC legnagyobb kritikája, hogy még mindig a North a legerősebb divíziója, mert csak ebben van legalább 3 versenyképes csapat.Idén ez értelmezhetetlen szóösszetétel!AFC North Powa !sutianapSzóval végül mennyire volt provokatív és mennyire reális a cikk?Reális volt (már akkor írtam, hogy van benne igazság), és provokatív volt a stílusa.
Cakewalk again 😕
Robilluma

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 13 éve
Idén ez értelmezhetetlen szóösszetétel!AFC North Powa !sutianapSzóval végül mennyire volt provokatív és mennyire reális a cikk?Reális volt (már akkor írtam, hogy van benne igazság), és provokatív volt a stílusa.
Cakewalk again 😕
Robilluma
Értem, a gyengék összefogása lehet az összeborulás oka.
több mint 13 éve
AFC North Powa !Szóval végül mennyire volt provokatív és mennyire reális a cikk?Reális volt (már akkor írtam, hogy van benne igazság), és provokatív volt a stílusa.
Cakewalk again 😕
Robilluma

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 13 éve
Én sem vagyok túl optimista. Kevesen vagyunk. Welker, Hörni, Lloyd és a 2 RB. Ez nagyon kevés célpont!!! Muszáj valakit találni még a csapatban. Mikor Rogers (jó nincs itt tudom) egy meccsen dob 12 embernek!Így is csoda amit Bradyék művelnek ilyen kevés emberrel😊
több mint 13 éve
Szóval végül mennyire volt provokatív és mennyire reális a cikk?Reális volt (már akkor írtam, hogy van benne igazság), és provokatív volt a stílusa.
Cakewalk again 😕
Robilluma
Mi ez a nagy Ravens-Steelers egymásra találás??! Lassan már együtt fogtok örülni minden TD-nek (bárki szerezze) és azért fogtok szurkolni, hogy minél több legyen belőle! 😀
több mint 13 éve
Gronko sérülése (és Edelman korábbi kiesése) után annyira nem látom sajna pozitívnak most a dolgokat, még a 7. AFC-döntő ellenére sem :/Bár, ha Vereent jól be tudjuk építeni a passzjátékba a továbbiakban is, akkor a Welker, Lloyd, Herni hármas mögé nem vészes (francba már Gronko PO-s sérüléseivel...)

több mint 13 éve
Szóval végül mennyire volt provokatív és mennyire reális a cikk?Szerintem meg majd minden szava igaz a cikknek. Mintha én írtam volna 😊. Tökéletesen alakult az utolsó két alapszakasz-forduló és a WC kör is a Pats-nek, hála a Texans-nak. Nyertek két ingyenkört 😕 ! Ez a Texans sztem messze kilóg lefele a 8 bennmaradt csapatból 😕. Eszméletlenül túlértékeltek (aki látta a Vikings, Colts és Bengals elleni tétre menő vergődést /mert ez az volt/ annak gondolom nem). Kb annyi értelme van a meccsnek, mint a tavalyi Broncos elleni div roundnak, én meg se nézem, végre egyszer kialszom magam hétfőre 😊.Mekkora barom:Egyértelműen provokátor cikk.. annak meg sajna elég jó.
www.bostonglobe.com/sports/2013/01/06/texans-win-puts-patriots-easy-street-again/Nn59dnCMHkyP2TKiaAetIL/story.html
Elég gusztustalan írás. Marha nagy szükség van az ilyenekre... Jól felhúzza magát az ellenfél, illetve már előre lekicsinyli áttételesen az esetleges győzelmünket.
Mondjuk legalább jó látni, hogy nem csak itthon vannak botrány gyenge újságírónak csúfolt valakik.LordTamas
Nekem egyébként már itt kinyílt a bicska a zsebemben
"I thought last year’s cakewalk was the easiest path any team ever had to get to the Super Bowl."
Evans és Billy Cundiff says hi.
Gondolom nekünk is 0% esélyünk van amúgy idén, mert buktunk négyet az uccsó ötből reg seasonban
Oh well, jobb is lesz feladni most..
Igor
Nektek viszont élmény lesz nézni a Bengals elleni meccsen már megcsodálhatott "bravúrokat", ahogy pl Kubiak a red zone-ban 3&10nél 8 yardos passzt hív, 3&8nál 6 yarodsat, 3&5nél 3 yardosat és így tovább. Ez az O tud ugyan yardokat felrakni a futással meg a play-action TE/Andre Johnson passzokkal, mint a Bengals ellen is, de meccset nyerni meg 7 pontokat folyamatosan feltenni nem képes! Hátrányból játszva pedig nullák, lesz vagy 4-5 turnoverük, ha Schaubnak kell felhoznia őket. A D is csak küszködik. az OLB-ktől nem jön konzisztens nyomás, belül meg Watt kjó, de Antonio Smith vagy jó, vagy sehol sincs (Mankins ellen van egy tippem mi lesz). A DB soruk meg túlértékelt. A CB-k is egy kicsit (milyen separation volt már a Cinci elkapóknak?), de a safety-k nagyon. Ízekre lesznek szedve. A kis Grudennek nem válik dícséretére, amit playcalling címszó alatt művelt ellenük.
Ez a Bengals-Texans meccs amúgy beárazta az egész AFC mezőnyét is csúnyán...
"I thought last year’s cakewalk was the easiest path any team ever had to get to the Super Bowl."
Ezt meg azért írta, mert ritkán fordul elő, h egy csapatnak csak az AFC konfdöntőt kell megnyernie a Super Bowlhoz, mint tavaly, még akkor is ha az kőkemény volt/lesz. (nem kell azzal jönni, h előtte bezzeg a csuda Steelers-t rakta ki a Broncos, mert kb annyit is ért a csapat a szezon közepi csúcsforma után akkorra már épkézláb DL, QB, OL és kezdő futó nélkül 😕 )
Igor! Az idei Ravens-t meg nem kell párhuzamba állítani a rossz alapszakasz-befejezés miatt. A Ravens egy PO csapat. Nem fiatalok, de tele vannak vezérekkel és jó a coaching. Nekik csak a PO clinch kellett az alapszakaszban, az pedig 9-2nél megvolt (engem az se érdekel, milyen játékkal, mert mindig felkeményedig a runD és az OL a PO-ra, a támadófal pl az idei legjobb játékával jött elő, McK igen jó volt LT-ben, Osemelével mellette). 9-2 után kicsit szétestek, de amikor a div győzelem volt a tét, agyonverték a Giants-et 533-186(!)-os yardaránnyal. Ez akkor is durva, ha a Giants szét volt esve (volt még PO sanszuk). Ezzel kezdődött a PO a Ravens-nek, majd jött a "bye-week" a kamu Bengals elleni meccsel és egy kötelező hazai győzelem egy rutinban (és kisebb arányban játékerőben) hozzájuk képest sehol sem álló ellenfél ellen. Most pedig ott vannak, hogy két meccs kell a SB-ig. Ők az igazi fekete lovak az idei AFC PO-ban 😉. Nálam kb 60-40 esélyes csak a Broncos (a Pats 100-0).
De jó lett volna most egy Pats-Ravens...Robilluma
Cakewalk again 😕

If you are looking for the identity of the Steelers franchise in 2013, just stop it.
- 2013 Pittsburgh Steelers running game: 86,4 yard/game, 27th in the league (3,5 y/c, 29th).
- 2013, Steelers@Patriots 31-55, 610 total yards by the Patriots. More points and more yards than any team ever had amassed against a Steelers franchise in business now for 81 NFL seasons.
- The Steelers' run defense allowed 115,6 yards per game (4,3 y/c) in 2013.
WAKE UP TOMLIN!
több mint 13 éve
Ez teljesen igaz, Meskó ettől az egy bakitól eltekintve kiemelkedően jó volt. A baki kritikus időszakban jött, de tényleg nem ez volt jellemző; zárójelbe is tettem. 😀Btw a ST tegnapi teljesítménye nagyon jól rámutatott, hogy mennyire fontos a mi védelmünknek, hogy az ellen ne indulhasson túl jó helyről. A Texans Off. "szokott" helyről indulva egy TD-t ért el, az összes többi pontot ST hülyeség és jó induló mezőnypozíció után érték el.
több mint 13 éve
Nem akarom túlvédeni, de azért, ha már megemlíted a hibáját (ahol egyébként simán odaértek hozzá, és elsőre még zászló is ment), akkor tegyük hozzá, hogy most parádésan tolta61 yard, 17-esről jöhet a Texans
57 yard, 20-asról
50 yard, 10-esről
64 yard, 21-esről (jó, itt mákunk volt)
61 yard, 17-esről
57 yard, 20-asról
Visszahordásokkal együtt sem jöttek azt az egy esetet leszámítva finoman szólva sem jó helyről, de a kick offok utáni munka az borzalmas volt, azt adom

több mint 13 éve
Elsődlegesen Gronk egészségét nézve, nem értem, hogy miért kellett játszatni, ha egy ilyen földetérést nem bírt ki a karja és blokkolni továbbra is csak 1 kézzel tudott. Tudom utólag okosak vagyunk, de a keze mintha nem javult volna semmit 2 hét alatt (ezt sem értem hogy).Nagyon remélem, hogy az újabb törés nem lesz kihatással a további karrierjére/egészségére.
Maga a gameplan nagyon tetszett, mind D mind O oldalon, az st meg dolgozhatna jobban, mert JJ idén csinált pár csúnya visszahordást, amiből baj lehet jövő héten.
A Lloydos flag pedig sztem teljesen rendben volt. Látszott rajta, hogy mérges volt a rövid passz miatt és nem így szokták odadobni a labdát a sporinak.

JT Daniels fan