New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 13 éve
Dean Pees arról,hogyan állítsák meg Tomot:"Hire Tonya Harding"
www.cbssports.com/nfl/blog/eye-on-football/21570574/ravens-assistant-coach-on-how-to-slow-tom-brady-hire-tonya-harding
több mint 13 éve
Nincsenek jó kilátások
Játszottunk ugye három „madaras” csapattal (Cardinals, Ravens, Seahawks) az alapszakaszban, mindegyiktől ki is kaptunk. A rájátszásban állva maradtak közül pedig a következő ellenfél, és az egyik lehetséges finalista (Ravens, Falcons) szintén ilyen csapat. Ezeken kívül volt még egy vereségünk a szezon során, hogyhogy nem pont a másik SB-esélyes ellen (49ers) 😀
Amúgy azt álmodtam, hogy megvan a negyedik, az meg csak jó jel 😀Wyatt

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 13 éve
Nincsenek jó kilátásokJátszottunk ugye három „madaras” csapattal (Cardinals, Ravens, Seahawks) az alapszakaszban, mindegyiktől ki is kaptunk. A rájátszásban állva maradtak közül pedig a következő ellenfél, és az egyik lehetséges finalista (Ravens, Falcons) szintén ilyen csapat. Ezeken kívül volt még egy vereségünk a szezon során, hogyhogy nem pont a másik SB-esélyes ellen (49ers) 😀
Amúgy azt álmodtam, hogy megvan a negyedik, az meg csak jó jel 😀

több mint 13 éve
Felvisszük az SB utolsó térdelésénél, hogy a pályán ünnepelhessen 😀WyattEzt mifelénk úgy hívják, hogy "lenyomnak vele egy VéberGyurit"...
Kemény lenne, ha Ho-mannel lepnénk meg a Ravenst.
több mint 13 éve
Valaki magyarázza már el nekem, hogy Gronk miért nem került IR-re?lucasJó, hogy szóltál. Eszébe jutott most már BB-éknek is. 😊
több mint 13 éve
Felvisszük az SB utolsó térdelésénél, hogy a pályán ünnepelhessen 😀Passzolom, hogy ilyenkor van-e ennek még egyáltalán szerepe, ha esetleg +1 ember kéne a keretbe, mondjuk érkezne egy WR, akkor gondolom menne IR-re

több mint 13 éve
Valaki magyarázza már el nekem, hogy Gronk miért nem került IR-re?
Úgy megütlek, hogy még azt is begipszelik, akinek elmesélik!
több mint 13 éve
Sztyopa
315
www.nfl.com/videos/nfl-films-sound-efx/0ap2000000127457/Sound-FX-Texans-vs-PatriotsSzuper. Azért ahogy megdicsérte a védelmet a végén, nagyon lejön belőle hogy nyomja őt a teher. Szerintem.
Brady is speaking with running backs coach Ivan Fears after the quick-strike play by Vereen.
"All week long, we [go] patience, patience. There was no patience!" Brady says with excitement. "He just ran. I don't care. That was sweet!"😀triangle
Why so serious?
több mint 13 éve
www.nfl.com/videos/nfl-films-sound-efx/0ap2000000127457/Sound-FX-Texans-vs-PatriotsSobrinak kedves lesz ez.
Brady is speaking with running backs coach Ivan Fears after the quick-strike play by Vereen.
"All week long, we [go] patience, patience. There was no patience!" Brady says with excitement. "He just ran. I don't care. That was sweet!"😀triangle
több mint 13 éve
triangle
1 283
"All week long, we [go] patience, patience. There was no patience!" Brady says with excitement. "He just ran. I don't care. That was sweet!"😀
több mint 13 éve
Azért 23 TD 3 INT jobb lenne vasárnap is... 😊Gronk fontossága:Engem nem zavar ha vasárnap dob 11 TD-t Brady 6 INT mellett.Sobri Jóska
Comp %: Gronkkal - 65.7 / Gronk nélkül - 58.4
Yards per play: 6.0 / 5.4
TD-INT: 23-3 / 11-6
Brutális különbségek, főleg a TD-INT arány.
espn.go.com/blog/boston/new-england-patriots/post/_/id/4738601/eight-things-to-know-afc-title-game
LordTamas
több mint 13 éve
😀Gronk fontossága:Engem nem zavar ha vasárnap dob 11 TD-t Brady 6 INT mellett.Sobri Jóska
espn.go.com/blog/boston/new-england-patriots/post/_/id/4738601/eight-things-to-know-afc-title-game
LordTamas

több mint 13 éve
Gronk fontossága:Engem nem zavar ha vasárnap dob 11 TD-t Brady 6 INT mellett.
LordTamas
több mint 13 éve
Gronk fontossága:Comp %: Gronkkal - 65.7 / Gronk nélkül - 58.4
több mint 13 éve
Ejj, de könnyen feladtad!Mindketten elszámoltátok!! 😉és a Houston hol marad? 😊 Ilyen gyorsan elfelejtetted? 😊mascherano
Brady óta 9 csapatot vertünk meg a PO-ban az AFC-ben. (Persze van, hogy több csapatot többször is..)
A csapatok pedig: Oakland, Steelers, Tenesse, Colts, Jacksonville, Jets, San Diego, Denver és persze a Ravens!!!
Így ezeket a csapatokat akadályoztuk meg adott évben, hogy esélyük legyen AFC bajnokoknak lenniük!
Konkrétan "csak" 4 csapatot akadályoztunk meg, hogy bajnokok lehessenek, mert velük játszottuk a döntőt! Ők pedig: Pittsburgh (2x), Colts, San Diego, Ravens.
S, ugye nem kell mondanom, hogy a legnagyobb vágyam, hogy a Ravens mellet is 2-es szorzó legyen még idén januárban!! 😉kyobalu
Ott a pont! Az idei évet még nem számoltam bele! 😀 Akkor 10 csapat orra alá törtünk borsot!
kyobalu
A Texans érezte magáról, hogy nem tudna SB-ba jutni. Nem akarta, hogy ez a saját közönsége előtt derüljön ki. Brady velük csak szívességet tett, őket nem akadályozott meg semmiben. => a kilenc (9) a helyes megfejtés. 😀
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 13 éve
Konferenciában 16 csapat van, ha bejuttok a döntőbe, 15-nek már borsot is törtetek az orra alá, ha megnyeritek, már 31 😛tomikétszer jól számolt, és értette a 'csúsztatásom' 😀
A többit meg majd meglátjuk 😀

You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII
NFL - Not For Ladies!
több mint 13 éve
Nemhiába tomi-tomi a számok embere nálunk..Nekem ez kevésbé megy.. 😀
Ward egy paraszt.. 😉
több mint 13 éve
Mindketten elszámoltátok!! 😉és a Houston hol marad? 😊 Ilyen gyorsan elfelejtetted? 😊mascherano
Brady óta 9 csapatot vertünk meg a PO-ban az AFC-ben. (Persze van, hogy több csapatot többször is..)
A csapatok pedig: Oakland, Steelers, Tenesse, Colts, Jacksonville, Jets, San Diego, Denver és persze a Ravens!!!
Így ezeket a csapatokat akadályoztuk meg adott évben, hogy esélyük legyen AFC bajnokoknak lenniük!
Konkrétan "csak" 4 csapatot akadályoztunk meg, hogy bajnokok lehessenek, mert velük játszottuk a döntőt! Ők pedig: Pittsburgh (2x), Colts, San Diego, Ravens.
S, ugye nem kell mondanom, hogy a legnagyobb vágyam, hogy a Ravens mellet is 2-es szorzó legyen még idén januárban!! 😉kyobalu
Ott a pont! Az idei évet még nem számoltam bele! 😀 Akkor 10 csapat orra alá törtünk borsot!
De akkor is a legnagyobb öröm az lesz, ha január 21-én a Ravens mellett lesz a kettes szorzó!!
Ward egy paraszt.. 😉
több mint 13 éve
Mindketten elszámoltátok!! 😉és a Houston hol marad? 😊 Ilyen gyorsan elfelejtetted? 😊 És azért a Billst és a Dolphinst is megakadályoztuk csak őket még PO előtt
:: HIBÁS KÉP ::
több mint 13 éve
Mindketten elszámoltátok!! 😉Brady óta 9 csapatot vertünk meg a PO-ban az AFC-ben. (Persze van, hogy több csapatot többször is..)
S, ugye nem kell mondanom, hogy a legnagyobb vágyam, hogy a Ravens mellet is 2-es szorzó legyen még idén januárban!! 😉
Ward egy paraszt.. 😉
több mint 13 éve
A 11 sehogy nem jön ki (nekem).nanáhogynem, mert elszámoltam 😀
tomi-tomi

You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII
NFL - Not For Ladies!
több mint 13 éve
Majd kiderül, hogy félreértettelek-e.11, de ez megint magas labda 😀 😀CollapoFélre ne értsük, nekem Bradyvel azon kívül, hogy már többször miatta (is) nem jutottunk SB-be, semmi bajom nincs...Így lehet ezzel rajtad kívül még 12 csapat is. 😀tomi-tomi
Collapo
Csak az AFC csapatok SB-ba jutását tudja megakadályozni. Szigorúan a PO-ot nézve ez csak 10 csapat, de idevettem két East csapatot is (Bills, Dolphins).
SB győzelem elmaradásáért viszont már 13 PO-ba jutott csapat okolhatja.
PO-ban 14 különböző csapattal játszott és valóban, a Giants kivételével mindegyiket megverte a Pats a Brady-érában legalább egyszer.
A 11 sehogy nem jön ki (nekem).
A 15 már stimmel. 😀
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 13 éve
11, sőt, akár ha úgy számolok, akkor 15 😀 de ez megint magas labda 😀 😀Félre ne értsük, nekem Bradyvel azon kívül, hogy már többször miatta (is) nem jutottunk SB-be, semmi bajom nincs...Így lehet ezzel rajtad kívül még 12 csapat is. 😀tomi-tomi
Collapo

NFL - Not For Ladies!
több mint 13 éve
Félre ne értsük, nekem Bradyvel azon kívül, hogy már többször miatta (is) nem jutottunk SB-be, semmi bajom nincs...Így lehet ezzel rajtad kívül még 12 csapat is. 😀
Collapo