New England Patriots

75 feliratkozó

több mint 13 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
Mekkora barom:

www.bostonglobe.com/sports/2013/01/06/texans-win-puts-patriots-easy-street-again/Nn59dnCMHkyP2TKiaAetIL/story.html

Elég gusztustalan írás. Marha nagy szükség van az ilyenekre... Jól felhúzza magát az ellenfél, illetve már előre lekicsinyli áttételesen az esetleges győzelmünket.

Mondjuk legalább jó látni, hogy nem csak itthon vannak botrány gyenge újságírónak csúfolt valakik.LordTamas
Foster már ki is tett egy részt a Twitter profiljára.
Ráadásul ha kikapnánk, akkor ugyanezzel a lendülettel írná le, hogy miért volt az idei Patriots gyenge.
Ettől függetlenül van alapja, amit ír, csak a végletekig eltúlozza. Abszurdnak elmenne, szerintem nem annak írta.
Nem ezen fog múlni.

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 13 éve
LordTamas New England Patriots 683 — Welker fan for life
Mekkora barom:

www.bostonglobe.com/sports/2013/01/06/texans-win-puts-patriots-easy-street-again/Nn59dnCMHkyP2TKiaAetIL/story.html

Elég gusztustalan írás. Marha nagy szükség van az ilyenekre... Jól felhúzza magát az ellenfél, illetve már előre lekicsinyli áttételesen az esetleges győzelmünket.

Mondjuk legalább jó látni, hogy nem csak itthon vannak botrány gyenge újságírónak csúfolt valakik.
több mint 13 éve
HanSolo New England Patriots 651
 www.fannation.com/truth_and_rumors/view/360654-kelly-waiting-for-the-patriots?sct=hp_bf2_a6&eref=sihp

Kelly, Patriots
Nem tudom mit szívott a cikk szerzője, de durva anyag lehet....😀Gyulus
Azért elgondolkodtam,és megnéztem, hogy Big Tuna meddig dolgozott mint HC (kb. 65 éves koráig);és meddig dolgozott mint Dolphins főmufti ( 68-69éves koráig).Má' csakhogy megnyugodjak. BB is vállal nagy valószínűséggel még vagy 5 évet(legalábbis remélem).
Big Tunához azért hasonlítom,mert mégis csak mentora volt Billnek.Ezért próbálok valami nekünk kedvező analógát ráerőszakolni az eszmefuttatásra 😀Aztán lehet, hogy 2 év múlva nyugdíjba vonul Brady-vel,és utánuk a vízözön.
több mint 13 éve
Gyulus 1 037 — Count Zero
 www.fannation.com/truth_and_rumors/view/360654-kelly-waiting-for-the-patriots?sct=hp_bf2_a6&eref=sihp

Kelly, Patriots
Nem tudom mit szívott a cikk szerzője, de durva anyag lehet....😀
több mint 13 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 853 — SuperBowl Champions 2013/2014 II 2025/2026
Az megvan, hgoy a legjobb 8 közül 5-tel játszott a pats (igaz 3-tól kikapott). Könnyű volt a sorsulásunk😊NB2
Igen. És ha nem kapunk ki a harmatgyenge Cards-tól, akkor a homefield advantage is meglenne. 😕Burkus
A Cardinals akkor még nem volt "harmatgyenge".undisputedly
Miért is nem volt harmatgyenge? Nyert a Seahawks ellen otthon 20:1-ra (a Seahawks a szezon végéig gyenge volt idegenben), megvert minket, a Philly-t és a Miami-t három ponttal. Utána mindenkitől kikaptak, még a Jets-től is, kivéve a Detroitot.

Számomra az a meccs nem tartozik a vállalható vereség kategóriába.Burkus
A hangsúly az "akkor még"-en van! A szezon elején futott nekik a szekér. Kiütöttük Skeltont, és Kolb muzsikált helyette. Ráadásul a védelem is aprított.
Amennyiben később találkoztok velük, valóban zéróhoz konvergál a Cards esélye egy W-re, de belefutottatok az akkor még powerhouse szekérbe.
Otthon persze nincs vállalható vereség a Hazafiaknak, de az a Cards nem ez a Cards 😊
több mint 13 éve
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 6 483 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...
Ami viszont nagyon az előnyünkre szolgálhat, az a januári hazai pálya. Reméljük jó hideg lesz, esetleg kis havazás. Azzal nem hiszem, hogy tudna mit kezdeni egy texas-i gárda.

LordTamas
Valamit tudtok az időjárás előrejelzésről? Bár az ilyenkor még nagyon találgatás kategóriába tartozik...

Megnéztem a weather.com-on: felhős, napközben 9 fok, este 2 fok, 20 % sansz esőre...
több mint 13 éve
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 6 483 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...
Az megvan, hgoy a legjobb 8 közül 5-tel játszott a pats (igaz 3-tól kikapott). Könnyű volt a sorsulásunk😊NB2
Igen. És ha nem kapunk ki a harmatgyenge Cards-tól, akkor a homefield advantage is meglenne. 😕Burkus
A Cardinals akkor még nem volt "harmatgyenge".undisputedly
Miért is nem volt harmatgyenge? Nyert a Seahawks ellen otthon 20:1-ra (a Seahawks a szezon végéig gyenge volt idegenben), megvert minket, a Philly-t és a Miami-t három ponttal. Utána mindenkitől kikaptak, még a Jets-től is, kivéve a Detroitot.

Számomra az a meccs nem tartozik a vállalható vereség kategóriába.
több mint 13 éve
LordTamas New England Patriots 683 — Welker fan for life
Nekem nincsenek kifejezetten rossz érzéseim a Houton meccsel kapcsolatban, de azért messze nem vagyok olyan magabiztos, mint tavaly a (Tebow) Broncos ellen.

Mióta DoM felhívta a figyelmem, nézem a CHHF passer rating differencial-t. Gyakorlatilag azonos a két csapat mutatója, de míg a Houston trendje csökkenő volt, mi inkább javultunk a szezon második felében.

Ugyanakkor hajlamosak vagyunk kikapni az erős védelem - közepes támadás stílusú csapatoktól. Kérdés, hogy a Texans beesik-e ebbe a kategóriába. Tuti, hogy Johnson-t kettőzük, és Fosterre is külön figyelmet fordítunk. A nagy feladat, hogy a Schaub-ot megkergessük, akkor elég, ha a támadóegység hozza magát 25+ ponttal. Ismételten rengeteg múlik majd Scar-on és a falán. JJ Watt a Bengals ellen állat volt ismét.

Érdekes, hogy a Texans-t mennyire szabadíthatja fel a kötelező győzelme. Akkor játszottak igatán jól a szezon első felében, mikor nem voltak kifejezett favoritok, aztán, hogy mindenki róluk kezdett beszélni, összeomlottak. Most a világ nagy része leírta őket, nem lesz rajtuk nyomás. Remélem ez nem fogja kihozni belőlük a maximumot.

Ami viszont nagyon az előnyünkre szolgálhat, az a januári hazai pálya. Reméljük jó hideg lesz, esetleg kis havazás. Azzal nem hiszem, hogy tudna mit kezdeni egy texas-i gárda.
több mint 13 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 853 — SuperBowl Champions 2013/2014 II 2025/2026
A Cardinals akkor még nem volt "harmatgyenge".
több mint 13 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 572 — The only discipline that lasts, is self discipline
A Colts a legjobb 8 közül 4-el játszott és 2-2 a mérlege, mégis a 2. leggyengébb schedule-je volt. 😊

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 13 éve
Igen. És ha nem kapunk ki a harmatgyenge Cards-tól, akkor a homefield advantage is meglenne. 😕
több mint 13 éve
NB2 New England Patriots 28 223 — nabege2@yahoo.com
Az megvan, hgoy a legjobb 8 közül 5-tel játszott a pats (igaz 3-tól kikapott). Könnyű volt a sorsulásunk😊
több mint 13 éve
DoM New England Patriots Northwestern Wildcats 5 165 — vaccpáör fan
Bocsi, az nincs benne, hogy ti zakóztok? 😊 Nem trollkodni szeretnék, de ti már a főcsoportdöntőről írtok. Ilyen egyértelmű? (még én is az gondolom, hogy igen, de......)csi77
Én úgy látom többségben vannak a Texans meccsel kapcsolatos hozzászólások.
több mint 13 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Bocsi, az nincs benne, hogy ti zakóztok? 😊 Nem trollkodni szeretnék, de ti már a főcsoportdöntőről írtok. Ilyen egyértelmű? (még én is az gondolom, hogy igen, de......)csi77
Én a Texansnak is hamarabb drukkolok, mint a Ravens/Broncos párosnak, de ha már utóbbi kettő közül kell választani, inkább a Ravens (én azért sem írtam, hogy mi ellenünk tolják, csak, hogy jusson tovább a Ravens)

több mint 13 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 9 275 — Bears & Illinois fan
Bocsi, az nincs benne, hogy ti zakóztok? 😊 Nem trollkodni szeretnék, de ti már a főcsoportdöntőről írtok. Ilyen egyértelmű? (még én is az gondolom, hogy igen, de......)

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 13 éve
A Ravens megy Denverbe... a mai játékukat nézve talán még valamennyi esélyük is lesz PM-ék ellen.

Az első 3 WC meccsen a vesztesek összesen(!) két TD-t szereztek. Nekem valahogy alacsony a színvonal.Gyulus
A Ravens megy Denverbe... a mai játékukat nézve talán még valamennyi esélyük is lesz PM-ék ellen.

Az első 3 WC meccsen a vesztesek összesen(!) két TD-t szereztek. Nekem valahogy alacsony a színvonal.Gyulus
Igen. Kevés pont, gyakorlatilag a kezdéstől esélytelen vesztesek ... nem ez volt az elmúlt évekből a tapasztalat. És a Seahawks köztudottan nem jó idegenben...

De nekünk sztem jól sikerült a hétvége eddig. A Ravens ezzel a védelemmel megverheti a Broncos-t és akkor otthon játszhatnánk a főcsoportdöntőt. A Colts-nak annyi esélye lett volna Manningék ellen, mintha kb. a pats.hu drukkerei álltak volna ki...Burkus
Hát, azért a Bengalsnak a végén is volt lehetősége, egy TD-vel megnyerni a meccset, és a Colts sem állt sokáig szarul, az első három negyedben 30 percet támadva csak egy possession hátrányban voltak Luckék, szal ezzel nem értek egyet
A Ravens védelmétől sajna messze nem vagyok elájulva, de legyen jogos az öröm, ejtsék csak ki a Broncost :dWyatt
A Bengalsnak elméleti lehetősége volt. De egy offense TD-t sem értek el az egész meccs alatt.
több mint 13 éve
Osztom Wyatt véleményét, ha Luck egy évvel idősebb simán verték volna a Hollókat. Becumiztak 3 bigplayt és ennyi. Félek a Denver lesimázza őket.NB2
A redzone környékén a Colts nem tudott mit kezdeni a Ravens védelemmel. Pedig A Colts ma 152 yardot futott, sztem Moreno nem fog ennyit.
több mint 13 éve
NB2 New England Patriots 28 223 — nabege2@yahoo.com
Osztom Wyatt véleményét, ha Luck egy évvel idősebb simán verték volna a Hollókat. Becumiztak 3 bigplayt és ennyi. Félek a Denver lesimázza őket.
több mint 13 éve

A Ravens esélyeit illetően erős kétségeim vannak (simán verik őket, a Broncos támadófalat nem fogják így szétszedni), de a színvonal valóban rém alacsony.
több mint 13 éve
Wyatt New England Patriots 26 306

Igen. Kevés pont, gyakorlatilag a kezdéstől esélytelen vesztesek ... nem ez volt az elmúlt évekből a tapasztalat. És a Seahawks köztudottan nem jó idegenben...

De nekünk sztem jól sikerült a hétvége eddig. A Ravens ezzel a védelemmel megverheti a Broncos-t és akkor otthon játszhatnánk a főcsoportdöntőt. A Colts-nak annyi esélye lett volna Manningék ellen, mintha kb. a pats.hu drukkerei álltak volna ki...Burkus
Hát, azért a Bengalsnak a végén is volt lehetősége, egy TD-vel megnyerni a meccset, és a Colts sem állt sokáig szarul, az első három negyedben 30 percet támadva csak egy possession hátrányban voltak Luckék, szal ezzel nem értek egyet
A Ravens védelmétől sajna messze nem vagyok elájulva, de legyen jogos az öröm, ejtsék csak ki a Broncost :d

több mint 13 éve

De nekünk sztem jól sikerült a hétvége eddig. A Ravens ezzel a védelemmel megverheti a Broncos-t és akkor otthon játszhatnánk a főcsoportdöntőt. A Colts-nak annyi esélye lett volna Manningék ellen, mintha kb. a pats.hu drukkerei álltak volna ki...
több mint 13 éve
Gyulus 1 037 — Count Zero

Az első 3 WC meccsen a vesztesek összesen(!) két TD-t szereztek. Nekem valahogy alacsony a színvonal.
több mint 13 éve
nDRo New England Patriots 1 593
Gresham fasza TE, Dalton játszott szarul. Képtelen nyomás alatt jó döntést hozni, és az esetek nagy többségében Greshamet vagy Greent keresi a labdával, és le is szokott náluk ragadni.
nDRo
A teljesen lesérült Texans belső LB-k miatt Gruden azt találta ki, hogy Greshamet tömi labdával. Ezzel lendületet nyer a támadóegység és szépen nyílhat ki a playbook. Elég hamar kiderült, hogy ez nem működik, mert Quin mindenhova követte Greshamet, akinek egy perc nyugta nem volt. Egy félidőn keresztül nem változtatott Gruden. Annak ellenére, hogy amikor A. Smith nem aludt el Watt mellett röhejes módon, BJGE annyit futott, amennyit akart. Később is, amikor első downra megvan az öt yard, Gruden azonnal ment a passzjátékhoz, ami sosem működött.

A meccs végi harmadik és 11 playhívás is megkérdőjelezhető, hogy egyből TD-re ment. Dobott volna inkább egy közepes passzt, mint negyedikre eggyel játékkal később és lett volna esélye managable negyedik downnal. Ezt a meccset Dalton gyenge karján, nem létező pocket presence-én és rossz döntései mellett Gruden baltázta el a gameplannel. Katasztrófa volt végig.

szerk.: ha a Pats nem adja fel túl korán a futást, még szoros meccset is a kontroll alatt tudnak tartani a mostani Texansszal szemben.

Még egyszer olyan meccskezdésre nem lehet alapozni, mint az alapszakasz meccsen, hogy redzone labdaszerzés 7-0-nál és három támadás 3 TD, míg a másik oldalon semmi sem jött össze. 21-0 olyan szinten befolyásolja egy meccs alakulását, hogy a többi részéről beszélni sem érdemes, amikor arról okoskodunk, hogy vajon mi történhet a hétvégén.DoM
Inkább arra céloztam, hogy ezek Dalton hibái úgy általánosságban, nem sok Bengals meccset láttam, de ezek voltak a legfeltűnőbbek. Mondjuk érthető, hogy bízik bennük, de hosszútávon kiszámíthatóvá válik a játékuk.
több mint 13 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 572 — The only discipline that lasts, is self discipline
Gondolom tudod miért fordul elő időnként, hogy az a csapat amelyik az idényben alapos ruhát kapott, a playoffban megvicceli a legyőzőjét? Nyilván, mert tanult a meccsből. És, ha egy szurkolónak eszébe jut ilyesmi, kétlem, hogy egy évtizedes múlttal rendelkező, elismert defense guru ne gondolna rá. 😀

Szvsz a Houston fő baja, hogy rosszul időzítettek formát. Az év elején peak-eltek, és 4-5 hete lejtőn vannak. És ezen az isten taktikája sem segít, csak a szerencse...

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 13 éve
Érdekes észrevétel a Texans elleni meccshez:

The more I think about this game, the more I think the Texans have to do one thing to even have a chance, something they haven't really done this season. They need to play with a nickel defense.

The Texans usually play in their base defense when there are two WRs, but go straight to their dime with there are three receivers, with 207-pound Quin playing in a linebacker role. This creates two huge problems for the Texans.

First, the Pats can go with Lloyd, Welker, Gronkowski, Hernandez, and Woodhead, and the Texans would, based on their tendencies, match that with their base defense. The Texans also don't like putting their WRs on an island, which would basically force them to go with LBs on Gronk, Hernandez, and Woodhead. That's begging to be picked apart.

Second, the Pats can go three wide with Lloyd, Branch, and Welker, plus Gronkowski and Ridley. The Texans, so far this season, have matched 3-wide with their dime. In the box, the Pats would have five offensive linemen and Gronk (assuming he can block) to go against two 3-4 DEs, two 3-4 OLBs, an ILB, and a safety playing LB. That's 6 on 6 with a huge size advantage to the Pats. Yeah, one of the guys is JJ Watt, but he didn't stop the Pats from going for 4.4 YPC without Gronk last time. And once the Pats get the run going against the dime, they can start passing, namely with playaction. We saw it work really well against the Texans last time, and I don't see why that'd change now.

So I'm going to go with two ways the Texans win this game. Either they do what Pittsburgh did last year and completely abandon all of their tendencies so far this season, namely by playing in the nickel, or the Pats shoot themselves in the foot with at least three total turnovers or botched ST plays. And since we're talking about the Texans, it probably won't be the ST plays.Sciz
 www.footballsfuture.com/phpBB2/viewtopic.php?t=509847&start=30