New England Patriots

75 feliratkozó

több mint 14 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 438 — Ajmo Vatreni
még Smartot ide hozzák Krafték és máris tökéletes OC-DC párosunk lesz 😊Habi
behugyoznék az örömtől 😀
több mint 14 éve
Habi New England Patriots USC Trojans 4 829 — Patriots GM
"Patriots OC O'Brien emerging as head-coaching candidate"

http://www.nfl.com/news/story/09000d5d8258603b/article/patriots-oc-obrien-emerging-as-headcoaching-candidatezinedine5
A cikk egyetlen érdekes aspektusa, hogy idén lejár O'Brien szerződése. Mindenesetre az ilyen HC in-waiting konstrukciók nem nagyon szoktak beválni, amit a Kansas City és Crennel kapcsán említenek. Főleg egy frissen kinevezett vezetőedző mellett.DoM
Igazából az az érdekes, hogy senki nem foglalkozott vele addig amíg nem üvöltözött Bradyvel. Látták, hogy kemény töke van és ez egyből pletykaalap lett.zinedine5
említik ugye a PSU-t a cikkben, sztem oda inkább nevesebb edző fog menni a botrányok ellenére is és a recruiting miatt is, nfl-ben pedig sztem kevés lenne mint hc. a KC meg hülye, ha nem Crennel mellett teszi le a voksát.
még Smartot ide hozzák Krafték és máris tökéletes OC-DC párosunk lesz 😊

JT Daniels fan
több mint 14 éve

http://www.nfl.com/news/story/09000d5d8258603b/article/patriots-oc-obrien-emerging-as-headcoaching-candidatezinedine5
A cikk egyetlen érdekes aspektusa, hogy idén lejár O'Brien szerződése. Mindenesetre az ilyen HC in-waiting konstrukciók nem nagyon szoktak beválni, amit a Kansas City és Crennel kapcsán említenek. Főleg egy frissen kinevezett vezetőedző mellett.DoM
Igazából az az érdekes, hogy senki nem foglalkozott vele addig amíg nem üvöltözött Bradyvel. Látták, hogy kemény töke van és ez egyből pletykaalap lett.
több mint 14 éve
DoM New England Patriots Northwestern Wildcats 5 165 — vaccpáör fan

A cikk egyetlen érdekes aspektusa, hogy idén lejár O'Brien szerződése. Mindenesetre az ilyen HC in-waiting konstrukciók nem nagyon szoktak beválni, amit a Kansas City és Crennel kapcsán említenek. Főleg egy frissen kinevezett vezetőedző mellett.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Kiváncsi vagyok mi fog ebből kisülni vasárnapra 😊 Egyébként meg ami a Pro Bowl-t illeti, én azon kevesek közé tartozom aki támogatja a dolgot, tudom hogy nincs neki olyan nagy presztizse és jelentősége mint monjuk az NBA All Star Game-nek, de attól függetlenül megtiszteltetés hogy 7 játékosunkat szavaztak kezdőnek és igenis el kell menni és megmutatni hogy miért is kerültek oda , megérdemelten ! De persze nagyon vigyázni és nem lesérülni 😊gravedigger
Már hetek óta ilyen hosszú a sérült listánk. Bár mára Brady is felkerült.
Pro Bowl-ra pedig ne menjenek! 😊 Legyen inkább egy héttel később elfoglaltságuk!tomi-tomi
Tudom hogy ekkora a sérültlistén hetek óta, ami meg a Pro Bowl-t illeti, azért irtam igy mert abban a tudatban éltem hogy idén a Pro Bowl a Super Bowl utáni hétvégén lesz...na hát akkor tényleg reméljük nem mennek 😊
több mint 14 éve

http://www.nfl.com/news/story/09000d5d8258603b/article/patriots-oc-obrien-emerging-as-headcoaching-candidate
több mint 14 éve
Gyulus 1 037 — Count Zero
Szerencsétlen Alex Silvestro nagyban újságolta mennyire jó volt játszani erre ki is tettük...zolika26
Se'gond, megy vissza úgyis PS-be...😊
több mint 14 éve
zolika26 New England Patriots 1 659 — http://insidehandoff.com/
Szerencsétlen Alex Silvestro nagyban újságolta mennyire jó volt játszani erre ki is tettük...

http://insidehandoff.com/
több mint 14 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
Kiváncsi vagyok mi fog ebből kisülni vasárnapra 😊 Egyébként meg ami a Pro Bowl-t illeti, én azon kevesek közé tartozom aki támogatja a dolgot, tudom hogy nincs neki olyan nagy presztizse és jelentősége mint monjuk az NBA All Star Game-nek, de attól függetlenül megtiszteltetés hogy 7 játékosunkat szavaztak kezdőnek és igenis el kell menni és megmutatni hogy miért is kerültek oda , megérdemelten ! De persze nagyon vigyázni és nem lesérülni 😊gravedigger
Már hetek óta ilyen hosszú a sérült listánk. Bár mára Brady is felkerült.
Pro Bowl-ra pedig ne menjenek! 😊 Legyen inkább egy héttel később elfoglaltságuk!

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Injury rep:

Did not participate:
QB Tom Brady (not injury related),
[Tom Curran of CSNNE reports that Brady dinged his left shoulder late in Saturday’s game against Miami. He went for x-ray to check for a separation. He was later told he was “all set”]
G Logan Mankins (knee),
T Sebastian Vollmer (back, foot)

Limited participation:
CB Kyle Arrington (foot),
WR Deion Branch (groin),
S Patrick Chung (foot),
C Dan Connolly (groin),
WR Julian Edelman (back),
LB Dane Fletcher (thumb),
S James Ihedigbo (shoulder),
T Matt Light (ankle),
CB Devin McCourty (shoulder),
LB Rob Ninkovich (hip),
WR Matthew Slater (shoulder),
LB Brandon Spikes (knee),
RB Shane Vereen (hamstring),
G Brian Waters (ankle),
WR Wes Welker (knee),
LB Tracy White (abdomen)Gogo
Kiváncsi vagyok mi fog ebből kisülni vasárnapra 😊 Egyébként meg ami a Pro Bowl-t illeti, én azon kevesek közé tartozom aki támogatja a dolgot, tudom hogy nincs neki olyan nagy presztizse és jelentősége mint monjuk az NBA All Star Game-nek, de attól függetlenül megtiszteltetés hogy 7 játékosunkat szavaztak kezdőnek és igenis el kell menni és megmutatni hogy miért is kerültek oda , megérdemelten ! De persze nagyon vigyázni és nem lesérülni 😊
több mint 14 éve
Gogo New England Patriots Army Black Knights 2 428 — Tuskó Hopkins
Injury rep:

Did not participate:
QB Tom Brady (not injury related),
[Tom Curran of CSNNE reports that Brady dinged his left shoulder late in Saturday’s game against Miami. He went for x-ray to check for a separation. He was later told he was “all set”]
G Logan Mankins (knee),
T Sebastian Vollmer (back, foot)

Limited participation:
CB Kyle Arrington (foot),
WR Deion Branch (groin),
S Patrick Chung (foot),
C Dan Connolly (groin),
WR Julian Edelman (back),
LB Dane Fletcher (thumb),
S James Ihedigbo (shoulder),
T Matt Light (ankle),
CB Devin McCourty (shoulder),
LB Rob Ninkovich (hip),
WR Matthew Slater (shoulder),
LB Brandon Spikes (knee),
RB Shane Vereen (hamstring),
G Brian Waters (ankle),
WR Wes Welker (knee),
LB Tracy White (abdomen)

I swung a saber and I was a young Hussar

"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 14 éve
Ventrone nem meglepetés 😀
lvamosi75
the human yo-yo 😀
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
12/28/2011 (DE) Aaron Lavarias and (DB) Ross Ventrone signed to practice squad

Ventrone nem meglepetés 😀

Aaron Lavarias was signed by the Patriots as a rookie free agent on July 27, 2011.
több mint 14 éve
zolika26 New England Patriots 1 659 — http://insidehandoff.com/
"That's for people a lot smarter than me. Like you guys." Ezen a részen hangosan felnevettem 😀

http://insidehandoff.com/
több mint 14 éve
Imitheking New England Patriots 1 916
Érdemes videón is megnézni. 😊 Az a kaján vigyor, amivel mondja nekik, hogy "That's for people a lot smarter than me. Like you guys...". Priceless
több mint 14 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Aztakurva, ez fájt 😀

több mint 14 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
BB-t kérdezték Marino rekordjának megdöntéséről, aki szereti a jóféle interjúit, nem fog csalódni most sem:
http://espn.go.com/blog/boston/new-england-patriots/post/_/id/4713424/bill-belichick-dan-marinos-record

az én kedvencem:
"If if's and buts were candy and nuts, everyday would be Christmas." 😂triangle
Rendesen lealázta szegény riportert. 😀

több mint 14 éve
triangle 1 283
BB-t kérdezték Marino rekordjának megdöntéséről, aki szereti a jóféle interjúit, nem fog csalódni most sem:
http://espn.go.com/blog/boston/new-england-patriots/post/_/id/4713424/bill-belichick-dan-marinos-record

az én kedvencem:
"If if's and buts were candy and nuts, everyday would be Christmas." 😂
több mint 14 éve
Sinisa New England Patriots 3 168 — Gràcies Pep!
Logan MCL sprain.
Mayo egy ilyenből 2 hét alatt felépült, Spikesnak egy fél szezon sem volt elég... a gyógytartam iszonyat kiszámíthatatlan.
Legalább nem került IR-re, már ennek is örülhetünk😊

közben szvsz Evans távozta óta először van igazi FB a keretben, leigazoltuk az egyik Parcells-FB-t, Polite-ot.

a PO-ra remélhetően a védelem maródiai (Chung, Spikes) is visszatérhet, bár utóbbinak jelenleg semmi esélye nincs arra, hogy kiverje Fletchert az MLB posztról. Chung azonban iszonyat sokat jelentene ennek a csapatnak, talán ő valamennyire össze tudná szedni a DB-ket és végre nem a teljesen fogalmatlan S. Brown rohangászna hátul...

azon se lepődnék meg ha a plusz 1 hetet azzal töltenénk, hogy átállunk fulltime 3-4re, Deadrick és Brace visszatértével, Ellis "felébredésével" végre vannak husi DE-k, Mayo-Fletcher-Guyton(-Spikes) középen, Ninko csuklóból megoldja a LOLB posztot és akkor már csak azért kell imádkozni, hogy Anderson is produkálja magát a vak oldalrólGyulus
Gondolkodtam rajta, hogy ki lenne nehezebben pótolható Light / Mankins, és arra jutottam, hogy Light.
Mankins-nek elég gyenge szezonja van (főleg magához képest) idén.
Ha nem D.Thomas játszik LG-t, akkor ott van Connolly is, esetleg Waters át(vissza)mozgatása.

TITO
JOHAN
Per Sempre Etern

This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 14 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Kicsit még kitérve a PB-re, amire nyilván kevesen megyünk el
Mankinst annyira nem mondtam volna, de még Cartert sem, pedig korrekt volt azért bőven, de hogy Edelman semmilyen kategóriában nem jutott be, az szégyen 😂

több mint 14 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 684 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
"Hát engem is kirázott a hideg a Saints - Facons meccset nézve, mikor belegondoltam mit művelne Brees & Co. a mi védelmünkkel...

Abba még belegondolni is rossz

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 14 éve
vajon Udvariast minek szerződtettük? rámegyünk a PO-ban a futásokra, mert Brady abban is karcol? 😀Habi
Mostanság short yardage és goalline felállásoknál Donald Thomas volt FB poszton.
Namármost egy ideig ő a kezdő LG, kellett valaki a helyére... TE-t nem nagyon tudunk rakni lead blockernek, mivel így is csak 2 van a rosteren... s Hernandeznek annyira nem erőssége a blokkolás
több mint 14 éve
Witchdoctor New England Patriots 321 — Patriots fan
Ezeknek a mostanában előforduló nyögvenyelős meccseknek, később még meglehet a böjtje. Hiába jók Brady mutatói, az elmúlt mérkőzéseken mintha kicsit szétszórt lett volna a támdósorral egyetemben. Még jó hogy van egy erősebb defenseünk, így pár zakót sikeresen megúsztunk. Jó lenne, ha a srácok összekapnák magukat, mert a rájátszásban ebből még bajok lehetnekpocok
Szerk: Eddig úgy voltam vele, hogy a liga legjobb O-ja a miénk és egy sok pontos meccsen akárki ellen mi vagyunk az esélyesek, de az ünnepek alatt megnéztem a Saints elmúlt 5 meccsét és azt kell mondanom, hogy sajnos jobbnak tűntek, mint mi. Szerintem a PO-ba az egyetlen csapat akik ellen nem igazán lenne esélyünk győzni. (A védelmünk nem tudná őket megfogni és a jobb O miatt a sok pontos meccset ők nyernék.) Szerencsére csak a SB-ban találkozhatunk velük.tamasboldizsar
Hát engem is kirázott a hideg a Saints - Facons meccset nézve, mikor belegondoltam mit művelne Brees & Co. a mi védelmünkkel... 😊

A félkövér rész pedig nekem megaLOL.

több mint 14 éve
Habi New England Patriots USC Trojans 4 829 — Patriots GM
vajon Udvariast minek szerződtettük? rámegyünk a PO-ban a futásokra, mert Brady abban is karcol? 😀

JT Daniels fan
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
RIP Houston Antwine 😕 Nyugodj Békében !!!