New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Na a fiúk ma is gondoskodtak róla hogy ne teljen el idegesség nélkül a meccsnézés, de a végén ünnepelhettünk és ez a lényeg 😊 Én személy szerint nagyon élveztem a találkozót, az első negyed után kb vörös füst jött a fülemen annyira mérges voltam, de a vége jó lett 😊 by week, aztán meg hazai pályán PLAY OFF 😊 😊 😊 Ja és AFC első hely, szerintem nem sokan mondtuk volna ezt mondjuk 5-3 as állásnál 😊 8 W zsinórban, még belegondolni is jó 😊
több mint 14 éve
Én bírom a Bengalst, jobban mint a Steelerst, de inkább Daltonék gyűjjenek 😊WyattEddig én is így gondoltam, de most valahogy elbizonytalanodtam (pedig láttam a Ravens elleni meccsüket). Biztos vagy te ebben, ezzel a secondaryvel?
És azt sem értem, ha meccs közben tudunk alkalmazkodni az ellenhez, miért nem tudjuk ezt már megtenni a meccs előtti felkészülésben? Muszáj mindenkinek ekkora hendikepet adni?
Úgy megütlek, hogy még azt is begipszelik, akinek elmesélik!
több mint 14 éve
Én bírom a Bengalst, jobban mint a Steelerst, de inkább Daltonék gyűjjenek 😊

több mint 14 éve
Ha nem lesz a következő heten nagy upset, jön a Steelers vagy a Bengals. Könnyed, gyenge védelmek... A secnek meg elegge fel lesz adva a labda.
több mint 14 éve
Szvsz a Bengals verni fogja a Texanst így megússzuk a Steelerst. Legalábbis remélem 😛
több mint 14 éve
triangle
1 283
Azért ne hagyjuk szó nélkül, hogy hétről hétre nézhetjük az all-time legszarabb passzD-t 😀FViktor93viszont az all-time legszarabb overall D-ről 24 yard híján lemaradtunk. 😕
PO: ha a bengals megveri a texanst, ők jönnek. ha nem, akkor a vasas-tebow győztese.
több mint 14 éve
Azért ne hagyjuk szó nélkül, hogy hétről hétre nézhetjük az all-time legszarabb passzD-t 😀
több mint 14 éve
Gratulálok ParadSEC és Viktro82!Bár csak a 2. félidőt láttam, talán jobb is, de az megint látszott, hogy a csapatnak óriási tartása van és bármire képes lehet. Zseniális rekordok és eredmények.
Sikerült az AFC 1. helyét is elérni, ez is hatalmas dolog, főleg, hogy mindenki leírta a védelmünket, pedig ezen a meccsen is amikor kellett ott volt.
13-3-as imponáló alapszakasz mérleg. Irány a rájátszás!!
Végig hazai pálya, lehet jönni megfázni a Gillettebe az ellennek 😊
u.i: Azért egy kaján vigyor megjelent az arcomon a Jets meccs után 😛
Szép volt Fiúk! Jár a gratuláció! Remek újévkezdés 2012-ben.

A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa-KVGY Kaposvári KK!
több mint 14 éve
Mondjuk, ha valaki azt mondja a szezon előtt, hogy Brady 5 235 yardot passzol, 39+3 TD-t szerez, sima 100 feletti rating, és ezzel a kuka védelemmel, 13–3-mal zárunk, csomó meccsfordítás után, és ezek után még csak véletlenül sem kerül szóba a neve, mint MVP, szerintem kiröhögtük volna 😊WyattHát ja. Csak arra sem számított senki sem, hogy Brees szétpasszolja a ligát, vagy hogy Rodgers all-time best raitinget hozz. Pedig ez az éve Bradynek jobb mint a tavalyi.
több mint 14 éve
Mondjuk, ha valaki azt mondja a szezon előtt, hogy Brady 5 235 yardot passzol, 39+3 TD-t szerez, sima 100 feletti rating, és ezzel a kuka védelemmel, 13–3-mal zárunk, csomó meccsfordítás után, és ezek után még csak véletlenül sem kerül szóba a neve, mint MVP, szerintem kiröhögtük volna 😊

több mint 14 éve
Azért mielőtt valaki leszólja a D-t nézze meg a Packers - Lions meccset. Ott is topon voltak a D-k 😀
több mint 14 éve
Aki látta, tudja 😀Akkor asszondja Marino pipa, Hoyer-passz pipa, Gronko-rekord pipa, Moore 2 int (még adatlapja sincs nfl.comon), Edelman második legtöbb tackle (defense rész sincs nála nfl.comon), Mayo kezdi bizonyítani, amit mondtam, Neóról
Érdekes, nagyon remélem, hogy Anderson legalább 7-8 sacket szerez, különben hülyeség voltWyattBizonyította, hogy én vagyok a hülye 😊 Ahogy Vödört is benéztem csúnyán szezon előtt

több mint 14 éve
Grat a győzelemhez, elég csúnyán visszakaptuk azt a szeptemberi comebacket.
több mint 14 éve
0–17-ről 27–24, 0–21-ről 49–21, nem örülnék egy 0–24 körüli kezdésnek azért PO-ban, de így szebb a visszavágás 😊Wyattelsütöd, hogy "én megmondtam"? 😀
több mint 14 éve
ha minden első negyedben kapunk 21 pontot és utána nullázunk, akkor 😊

JT Daniels fan
több mint 14 éve
Az offense kész van a POra ez így már biztos. A liga legjobb egysége szerintem. A Defense meg nagyon kétarcúak. Ha így fogják nyomni a POban akkor oda baszunk velük, de elsülhet úgyis, hogy simán szétalázzák őket.
több mint 14 éve
0–17-ről 27–24, 0–21-ről 49–21, nem örülnék egy 0–24 körüli kezdésnek azért PO-ban, de így szebb a visszavágás 😊

több mint 14 éve
triangle
1 283
azért Brees játékidejétől függően lehet még Brady a maxiyardos, valószínüleg ő ma sem fog sokat ülni.szerk.: 😊
több mint 14 éve
Alap 😀Am 188 is elég 😊
De Brees max félidőt kap, úgyhogy rá kell menni a rekordra 😂

több mint 14 éve
van nála így is egy jobb.FViktor93khmmm... Ez csak valami elírás lehet... Úgy érted van valaki aki idén több yardot passzolt mint bárki más eddig az NFL történetében, de ez mit sem számít hiszen Tom a legnagyobb király, nem igaz? 😉
(Amúgy nagy respect Brees-nek!)
"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 14 éve
Bradynek 190 yard hiányzik, hogy megdöntse Marino rekordját. Remélem engedi BB, hogy ez meg legyen neki. Azért ez történelmi dolog lenne. Apró szépséghiba, hogy Bradynél is van egy jobb idén nevezetesen Brees. Azért az durva, hogy Brady nyom egy olyan szezont amilyet cirka 30 éve senki sem tudott megtenni, de ez mind kevés mert van nála így is egy jobb.
több mint 14 éve
A person with knowledge of the Penn State hiring tells USA TODAY that only contract details need to be finalized before O'Brien is the man.Én abszolúte nem bánnám ha menne... Emlékszem 3 éve még majd mindenki az elküldését követelte itt a fantáziatlan, egysikú és könnyen kiismerhető támadójátékunk miatt (Pats szinten értendő mindez természetesen! 😛 )
hmmm...triangle
Akkor nem feltétlenül értettem ezzel egyet, de ma már azt mondom menjen ha akar...
Ha nem jön be ennyire a Gronk-Herni draft nem biztos hogy kihúzta volna idáig...
(Nem elvitatva az érdemeit ahogy kiaknázza meccsről meccsre a bennük rejlő potenciált persze...)
Egyszóval én nem látom hogy akkora veszteség lenne a távozása...
(Főleg ha sikerülne visszacsábítani McDanielst...) :rolleyes:
"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 14 éve
A person with knowledge of the Penn State hiring tells USA TODAY that only contract details need to be finalized before O'Brien is the man.McDaniels szabad lehet...már kezdenek is róla beszélni
hmmm...triangle

http://insidehandoff.com/
több mint 14 éve
triangle
1 283
A person with knowledge of the Penn State hiring tells USA TODAY that only contract details need to be finalized before O'Brien is the man.hmmm...
több mint 14 éve
Megkértem az életem kezét! Igent mondott!!!! 😀Fogadd őszinte gratulációmat! 😊
Mit kaptam tőle??
Tojás labdát évfordulónkra!
Kívánhat az ember többet?
Nem hiszem!
(persze Pats Superbowl győzelmet)
B.U.É.KParadSEC
És boldog, sikerekben gazdag, új évet kívánok minden kedves Pats szurkolónak, és fórumozónak! 😀