New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Megkértem az életem kezét! Igent mondott!!!! 😀Már több mint egy éve csak olvasom a fórumot, de most kénytelen voltam regisztrálni, hogy így ismeretlenül is, de gratulálhassak 😊 Sejtem hogy mit érzel, bár én már nem kérhetem meg a feleségem kezét. Viszont most derült ki, hogy babánk lesz, és én karácsonyra kaptam a tojáslasztit.
Mit kaptam tőle??
Tojás labdát évfordulónkra!
Kívánhat az ember többet?
Nem hiszem!
(persze Pats Superbowl győzelmet)
B.U.É.KParadSEC
Egyébként üdv mindenkinek, és természetesen hajrá Pats! BUÉK!
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
B.U.É.K. szurkolótásrak 😊
több mint 14 éve
Inside the matchup: Bills"A Patriots win today gives Bill Belichick a mark never attained before in the NFL. No other head coach has ever had five regular seasons with 13 or more wins. "
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 14 éve
Megkértem az életem kezét! Igent mondott!!!! 😀Parádés évkezdés, grat hozzá 😊
Mit kaptam tőle??
Nem hiszem!
B.U.É.KParadSEC

több mint 14 éve
Megkértem az életem kezét! Igent mondott!!!! 😀kongratulésön 😊
Mit kaptam tőle??
Nem hiszem!
B.U.É.KParadSEC
szép év elé nézel 😊

JT Daniels fan
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
The New England Patriots announced today that rookie DB Malcolm Williams has been signed to the 53-man roster from the practice squad. In addition, DE Alex Silvestro has been signed to the practice squad.
több mint 14 éve
Megkértem az életem kezét! Igent mondott!!!! 😀 Mit kaptam tőle??
Nem hiszem!
B.U.É.K
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 14 éve
Minden Pats fannak és fórumozónak kívánok egészségben, örömökben és Pats sikerekben gazdag boldog új évet. Reméljük a Pats 2012-ben is tesz róla, hogy lehessen minek örülni és szép sikereket fog elérni. 😊
A lényeg továbbra is Hajrá Pats!!

A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa-KVGY Kaposvári KK!
több mint 14 éve
Harrison a liga legsegfejebb játékosa. Ennyi.
több mint 14 éve
Le kell szarni a kis bohócot, és csak a saját játékunkra figyelni 😊 Rárakni két embert, nehogy korrektül h2h támadjon, vagy egyéb szimpatikus módon, aztán hajrá

több mint 14 éve
Valahogy a nyáron kimaradt James Harrison nyilatkozata. Nagyon "szimpatikus"...LordTamasEzt még egy jó darabig fel fogják hánytorgatni, azt hiszem...
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 14 éve
nem vagy egyedül 😀még Smartot ide hozzák Krafték és máris tökéletes OC-DC párosunk lesz 😊Habibehugyoznék az örömtől 😀zinedine5
több mint 14 éve
még Smartot ide hozzák Krafték és máris tökéletes OC-DC párosunk lesz 😊Habibehugyoznék az örömtől 😀
több mint 14 éve
említik ugye a PSU-t a cikkben, sztem oda inkább nevesebb edző fog menni a botrányok ellenére is és a recruiting miatt is, nfl-ben pedig sztem kevés lenne mint hc. a KC meg hülye, ha nem Crennel mellett teszi le a voksát.Igazából az az érdekes, hogy senki nem foglalkozott vele addig amíg nem üvöltözött Bradyvel. Látták, hogy kemény töke van és ez egyből pletykaalap lett.zinedine5"Patriots OC O'Brien emerging as head-coaching candidate"A cikk egyetlen érdekes aspektusa, hogy idén lejár O'Brien szerződése. Mindenesetre az ilyen HC in-waiting konstrukciók nem nagyon szoktak beválni, amit a Kansas City és Crennel kapcsán említenek. Főleg egy frissen kinevezett vezetőedző mellett.DoM
http://www.nfl.com/news/story/09000d5d8258603b/article/patriots-oc-obrien-emerging-as-headcoaching-candidatezinedine5
még Smartot ide hozzák Krafték és máris tökéletes OC-DC párosunk lesz 😊

JT Daniels fan
több mint 14 éve
Igazából az az érdekes, hogy senki nem foglalkozott vele addig amíg nem üvöltözött Bradyvel. Látták, hogy kemény töke van és ez egyből pletykaalap lett."Patriots OC O'Brien emerging as head-coaching candidate"A cikk egyetlen érdekes aspektusa, hogy idén lejár O'Brien szerződése. Mindenesetre az ilyen HC in-waiting konstrukciók nem nagyon szoktak beválni, amit a Kansas City és Crennel kapcsán említenek. Főleg egy frissen kinevezett vezetőedző mellett.DoM
http://www.nfl.com/news/story/09000d5d8258603b/article/patriots-oc-obrien-emerging-as-headcoaching-candidatezinedine5
több mint 14 éve
"Patriots OC O'Brien emerging as head-coaching candidate"A cikk egyetlen érdekes aspektusa, hogy idén lejár O'Brien szerződése. Mindenesetre az ilyen HC in-waiting konstrukciók nem nagyon szoktak beválni, amit a Kansas City és Crennel kapcsán említenek. Főleg egy frissen kinevezett vezetőedző mellett.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Tudom hogy ekkora a sérültlistén hetek óta, ami meg a Pro Bowl-t illeti, azért irtam igy mert abban a tudatban éltem hogy idén a Pro Bowl a Super Bowl utáni hétvégén lesz...na hát akkor tényleg reméljük nem mennek 😊Kiváncsi vagyok mi fog ebből kisülni vasárnapra 😊 Egyébként meg ami a Pro Bowl-t illeti, én azon kevesek közé tartozom aki támogatja a dolgot, tudom hogy nincs neki olyan nagy presztizse és jelentősége mint monjuk az NBA All Star Game-nek, de attól függetlenül megtiszteltetés hogy 7 játékosunkat szavaztak kezdőnek és igenis el kell menni és megmutatni hogy miért is kerültek oda , megérdemelten ! De persze nagyon vigyázni és nem lesérülni 😊gravediggerMár hetek óta ilyen hosszú a sérült listánk. Bár mára Brady is felkerült.
Pro Bowl-ra pedig ne menjenek! 😊 Legyen inkább egy héttel később elfoglaltságuk!tomi-tomi
több mint 14 éve
"Patriots OC O'Brien emerging as head-coaching candidate"http://www.nfl.com/news/story/09000d5d8258603b/article/patriots-oc-obrien-emerging-as-headcoaching-candidate
több mint 14 éve
Szerencsétlen Alex Silvestro nagyban újságolta mennyire jó volt játszani erre ki is tettük...zolika26Se'gond, megy vissza úgyis PS-be...😊
több mint 14 éve
Szerencsétlen Alex Silvestro nagyban újságolta mennyire jó volt játszani erre ki is tettük...

http://insidehandoff.com/
több mint 14 éve
Kiváncsi vagyok mi fog ebből kisülni vasárnapra 😊 Egyébként meg ami a Pro Bowl-t illeti, én azon kevesek közé tartozom aki támogatja a dolgot, tudom hogy nincs neki olyan nagy presztizse és jelentősége mint monjuk az NBA All Star Game-nek, de attól függetlenül megtiszteltetés hogy 7 játékosunkat szavaztak kezdőnek és igenis el kell menni és megmutatni hogy miért is kerültek oda , megérdemelten ! De persze nagyon vigyázni és nem lesérülni 😊gravediggerMár hetek óta ilyen hosszú a sérült listánk. Bár mára Brady is felkerült.
Pro Bowl-ra pedig ne menjenek! 😊 Legyen inkább egy héttel később elfoglaltságuk!
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Injury rep:Kiváncsi vagyok mi fog ebből kisülni vasárnapra 😊 Egyébként meg ami a Pro Bowl-t illeti, én azon kevesek közé tartozom aki támogatja a dolgot, tudom hogy nincs neki olyan nagy presztizse és jelentősége mint monjuk az NBA All Star Game-nek, de attól függetlenül megtiszteltetés hogy 7 játékosunkat szavaztak kezdőnek és igenis el kell menni és megmutatni hogy miért is kerültek oda , megérdemelten ! De persze nagyon vigyázni és nem lesérülni 😊
Did not participate:
QB Tom Brady (not injury related),
[Tom Curran of CSNNE reports that Brady dinged his left shoulder late in Saturday’s game against Miami. He went for x-ray to check for a separation. He was later told he was “all set”]
G Logan Mankins (knee),
T Sebastian Vollmer (back, foot)
Limited participation:
CB Kyle Arrington (foot),
WR Deion Branch (groin),
S Patrick Chung (foot),
C Dan Connolly (groin),
WR Julian Edelman (back),
LB Dane Fletcher (thumb),
S James Ihedigbo (shoulder),
T Matt Light (ankle),
CB Devin McCourty (shoulder),
LB Rob Ninkovich (hip),
WR Matthew Slater (shoulder),
LB Brandon Spikes (knee),
RB Shane Vereen (hamstring),
G Brian Waters (ankle),
WR Wes Welker (knee),
LB Tracy White (abdomen)Gogo
több mint 14 éve
Injury rep:Did not participate:
QB Tom Brady (not injury related),
[Tom Curran of CSNNE reports that Brady dinged his left shoulder late in Saturday’s game against Miami. He went for x-ray to check for a separation. He was later told he was “all set”]
G Logan Mankins (knee),
T Sebastian Vollmer (back, foot)
Limited participation:
CB Kyle Arrington (foot),
WR Deion Branch (groin),
S Patrick Chung (foot),
C Dan Connolly (groin),
WR Julian Edelman (back),
LB Dane Fletcher (thumb),
S James Ihedigbo (shoulder),
T Matt Light (ankle),
CB Devin McCourty (shoulder),
LB Rob Ninkovich (hip),
WR Matthew Slater (shoulder),
LB Brandon Spikes (knee),
RB Shane Vereen (hamstring),
G Brian Waters (ankle),
WR Wes Welker (knee),
LB Tracy White (abdomen)