New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 15 éve
DoM szerinted ki fog CB poszton kezdeni? Butler vagy Arrington?nDRoHírek szerint Arrington, de nem sok jelentőséget tulajdonítok ennek a kérdésnek. A Butler helyzet kezelésével meg az első perctől nem értek/értettem egyet, így talán ebben a témában nem én vagyok a legobjektívabb személy.
több mint 15 éve
hernandeznek rekord napja lesz, most megmondombriareosaz a baj, hogy heninek is 😀

több mint 15 éve
hernandeznek rekord napja lesz, most megmondom
több mint 15 éve
DoM szerinted ki fog CB poszton kezdeni? Butler vagy Arrington?McCourty lesz rajta szerintem.A Pats az utóbbi időben nem szokott azzal foglalkozni azzal, hogy hol a WR, a CB-k nem követik az elkapókat, azt védik, akik éppen az ő oldalukon áll fel (a kezdő páros esetében).
Még több misstacklet csinálni már már művészet lenne... Én megnézem élőbe, de nagyon remélem, hogy érdemes lesz felkelnem. De nagyon kiváncsi leszek mit alkot a védelem.nDRo
Legutóbb a Colts ellen volt figyelemre méltó váltás, amikor Bodden a szokásos jobb CB poszt helyett, rendszeresen bal CB-t játszott, hogy ő találkozzon sokat Garconnal, és az játékból való ő kivételével korlátozzák Manninget.
Ráadásul az újonc McCourty szinte állandó jelleggel bal CB volt eddig a Patsben a pre-meccseken is, így nehéz elképzelni, hogy ide-oda ráncigálják majd a pályán. A CB-knek se mindegy, hogy melyik oldalon játszanak a vonal mellett.DoM
több mint 15 éve
Hát a jobb oldali Cb-re kíváncsi lennék hogy ki fog kezdeni, bár kb majdnem mindegy hogy ki áll arra az oldalra elnézve a mutatott játékot azon az oldalon.Remélem Hernandez ma már beköszön egy TD formájában is végre ebben a szezonban!
Nos és jó lenne ha a D nem égne prime time-ban 😀
több mint 15 éve
McCourty lesz rajta szerintem.A Pats az utóbbi időben nem szokott azzal foglalkozni azzal, hogy hol a WR, a CB-k nem követik az elkapókat, azt védik, akik éppen az ő oldalukon áll fel (a kezdő páros esetében).
Még több misstacklet csinálni már már művészet lenne... Én megnézem élőbe, de nagyon remélem, hogy érdemes lesz felkelnem. De nagyon kiváncsi leszek mit alkot a védelem.nDRo
Legutóbb a Colts ellen volt figyelemre méltó váltás, amikor Bodden a szokásos jobb CB poszt helyett, rendszeresen bal CB-t játszott, hogy ő találkozzon sokat Garconnal, és az játékból való ő kivételével korlátozzák Manninget.
Ráadásul az újonc McCourty szinte állandó jelleggel bal CB volt eddig a Patsben a pre-meccseken is, így nehéz elképzelni, hogy ide-oda ráncigálják majd a pályán. A CB-knek se mindegy, hogy melyik oldalon játszanak a vonal mellett.
több mint 15 éve
McCourty lesz rajta szerintem.Tegnap fél szemmel néztem kb az első félidőt a Jets-Bills meccsből, hát ha azt veszem h milyen simán húzta be a Jets a meccset mi pedig milyen nyögve nyelősen győztünk,tényleg tartok a mai meccstől,de cáfoljanak rám csak nem tudom elképzelni hogy ha az előző heti játékkal rukkol elő a D akkor mi jöhetünk ki győztesen a meccsből.Jocoazért még 1x annyi misstacklet csak nem fog produkálni a csapat, mert azt tényleg szörnyű volt nézni illetve hogy milyen gyatra védekezésünk van 3. kísérleteknél.
Mondjuk pl hogy ki fog Marshalon csüngeni és hogy fogjuk őt hatástalanítani na ez a nem egyszerű kérdés...meg fogja enni ezt a sec-et uzsira kb.
De majd kiderül éjszaka.manuszka86
Még több misstacklet csinálni már már művészet lenne... Én megnézem élőbe, de nagyon remélem, hogy érdemes lesz felkelnem. De nagyon kiváncsi leszek mit alkot a védelem.
több mint 15 éve
Tegnap fél szemmel néztem kb az első félidőt a Jets-Bills meccsből, hát ha azt veszem h milyen simán húzta be a Jets a meccset mi pedig milyen nyögve nyelősen győztünk,tényleg tartok a mai meccstől,de cáfoljanak rám csak nem tudom elképzelni hogy ha az előző heti játékkal rukkol elő a D akkor mi jöhetünk ki győztesen a meccsből.Jocoazért még 1x annyi misstacklet csak nem fog produkálni a csapat, mert azt tényleg szörnyű volt nézni illetve hogy milyen gyatra védekezésünk van 3. kísérleteknél.
Mondjuk pl hogy ki fog Marshalon csüngeni és hogy fogjuk őt hatástalanítani na ez a nem egyszerű kérdés...meg fogja enni ezt a sec-et uzsira kb.
De majd kiderül éjszaka.
több mint 15 éve
Egy kis kedvcsináló éjjelre:http://www.drewlitton.com/football/2010/10/04/monday-night-madness-dolphins-vs-patriots/
több mint 15 éve
LoMo eddigi két meccsén 23 futásból 29 yardot produkált... denver rush O töketlensége ide vagy oda (biztos a oline-ra is lehet kenni), egész szép üzletet csináltunk azzal a 4. körös pickkel😀
több mint 15 éve
Tegnap fél szemmel néztem kb az első félidőt a Jets-Bills meccsből, hát ha azt veszem h milyen simán húzta be a Jets a meccset mi pedig milyen nyögve nyelősen győztünk,tényleg tartok a mai meccstől,de cáfoljanak rám csak nem tudom elképzelni hogy ha az előző heti játékkal rukkol elő a D akkor mi jöhetünk ki győztesen a meccsből.
több mint 15 éve
valami server update van most ennél a podcast widget-es oldalnál azért nem működött rendesen
több mint 15 éve
http://bowl.hu/functions.php?name=news&a_id=1377briareosha nem működne a másik link:
http://nfl.hu/podcast/bowlhuafceast2.mp3
több mint 15 éve
Nekem is. És ha bejött sem játssza le valamiért :Shttp://bowl.hu/functions.php?name=news&a_id=1377briareosjó lett bria, köszi! csak így tovább.
annyi technikai problémám lenne vele, lehet hogy egyéni probléma, hogy a podcast lejátszója csak sokadik próbálkozásra jött be.MattMiller
Legalább a felét meg tudtam hallgatni.
több mint 15 éve
http://bowl.hu/functions.php?name=news&a_id=1377briareosjó lett bria, köszi! csak így tovább.
annyi technikai problémám lenne vele, lehet hogy egyéni probléma, hogy a podcast lejátszója csak sokadik próbálkozásra jött be.
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
félrelépett a város első asszonya HöriRemélhetőleg a Miamin veri el a port TB, nem otthon az asszonyon. 😕
több mint 15 éve
Mindigis tudtuk h nem egy észlény a csaj, de ilyen képekhez h pózolhatott be?! Meg hagyja h fogdossák a hátsóját?! Ehhh... tuti volt benne vmi, vagy egy kis pia, vagy vmi más... :mad:Azért vicces lenne, ha a férje megjelenne a "testőreivel" (OL) egy ilyen party-n is rendet vágna... 😊
http://www.wwtdd.com/2010/10/thats-gisele-bundchen-thats-not-tom-brady/Danna
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 15 éve
Mindigis tudtuk h nem egy észlény a csaj, de ilyen képekhez h pózolhatott be?! Meg hagyja h fogdossák a hátsóját?! Ehhh... tuti volt benne vmi, vagy egy kis pia, vagy vmi más... :mad: http://www.wwtdd.com/2010/10/thats-gisele-bundchen-thats-not-tom-brady/
több mint 15 éve
félrelépett a város első asszonya http://f.i.uol.com.br/folha/ilustrada/images/10274492.jpeg
több mint 15 éve
Kiálltam a próbát 😊de, csak teszteltem az éberségeteket (meg összecseréltem a csapatokat 😊)viitoconditional picket kapott érte a Cards, tehát lehet, hogy semmit.viitoOjinnaka nem Atlantából jött?nDRo
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
de, csak teszteltem az éberségeteket (meg összecseréltem a csapatokat 😊)Ojinnaka nem Atlantából jött?nDRoFOXBOROUGH, Mass. -- The Patriots signed running back Thomas Clayton to their active roster on Thursday, releasing offensive lineman Quinn Ojinnaka to make room on the roster.conditional picket kapott érte a Cards, tehát lehet, hogy semmit.viito
Taylor sérülése lehet a háttérben? Ojinnaka jó trade volt mondjuk, érte mit adtunk?
elég "erős" az RB poszt: BJGE, Morris, Woodhead, Clayton, meg a valamennyire sérült Taylor + James PS-enMattMiller
több mint 15 éve
Ojinnaka nem Atlantából jött?FOXBOROUGH, Mass. -- The Patriots signed running back Thomas Clayton to their active roster on Thursday, releasing offensive lineman Quinn Ojinnaka to make room on the roster.conditional picket kapott érte a Cards, tehát lehet, hogy semmit.viito
Taylor sérülése lehet a háttérben? Ojinnaka jó trade volt mondjuk, érte mit adtunk?
elég "erős" az RB poszt: BJGE, Morris, Woodhead, Clayton, meg a valamennyire sérült Taylor + James PS-enMattMiller