New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 7 éve
Wyatt
26 306
1+4. volt az szerintem, de ki számolja 😊én 2.+4. kört adtam érte Wyattnek, azért is kaptam tőletek. 😊WyattChargers LT
Majd jövő ilyenkor visszatérhetünk rá, hogy ki kit húzott le ezzel a cserével, kb akkor lesz értelme.
gordon
Btw, Chargers: nem megbántani akartalak, csak nem aludtam ki magam, és ez volt az első reakcióm. De ettől még olvasd el, amit írtam utána. A draft idején top 20 volt az értéke, 2018-ra viszont top 40 csak a franchise tag miatt. Ez kb jön is, mert a 49ers még Gerappával sem csúszik ki a 2/8-ról szerintem. Én valóban keveslem, de csak azért, mert fél év múlva adtam volna ennyiért. De én mindig szeretem, ha van valami a csapatnál, és lehet szurkolni Gerappának, hogy beváljon 😊
több mint 7 éve
Ha Hoyer egy kicsivel több bizalmat és egy valamennyire használható O falat kapott volna Clevelandben, sokkal többre vihette volna. Szerintem.
We are all PATRIOTS!
több mint 7 éve
Ajayi to Eagles 4ik!!!! körös pickért... MAF!!!!!Azért ha Jaytrain 4. körért ment, akkor a pats futókért nem hiszem, hogy sokat adna bárki, persze minden alkupozíció kérdése.
Jöhet vissza Blount egy hátsó körösért és mehet Giliszta egy 4ikért 😀
Spigo
több mint 7 éve
én 2.+4. kört adtam érte Wyattnek, azért is kaptam tőletek. 😊WyattChargers LT
Majd jövő ilyenkor visszatérhetünk rá, hogy ki kit húzott le ezzel a cserével, kb akkor lesz értelme.
több mint 7 éve
Bár nem fejtettem ki mire gondoltam, az igaz, és élesen is fogalmaztam...de leszólást nem vártam tőled. Bár, ha jól emlékszem te pont 1. körre értékelted őt. Megértem a csalódottságot, de se a piaci árakat tekintve, se az eddigi teljesítményét, se a körülményeket (lejáró rookie évek, stb) nem ér 1. kört.Na beárazták Jimmy fiút...akik 1. körre taksálták (sosem értettem mire fel 😊 ), hát tessék...bár én ezt is soknak tartom. Főleg annak fényében, hogy jövőre neki új szerződés jár, és a Ninersnek van fél éve rájönni, hogy megérte-e.Lol
Chargers LT
Nem baj, ha nem ertesz valamihez, csak tok vicces, ha kozben hulyesegekkel probal az ember okoskodni, de sebaj
En a trade idejet nem ertem amugy, en taggel adtam volna el top ötös második körért, akkor már nem lett volna gondom az értékkel, mert lement a szezon. Így azért ez több, mint kockázatos. Eros qb-classt mondanak a draftra, erdekes lenne, ha a 49ers az elso ket, varhatoan top 5-ös pickjet is iranyitora koltene, remelem, Shanny hosszu tavra tervez vele, es bevalik.
Wyatt
Szerkesztette: Chargers LT
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 7 éve
Tippre azt mondom, hogy két DL ember érkezik estig, Butler és CJ érdekes lehet számunkra a pantherstől olcsón, ealy ide vagy oda...Valentine is ott van IR-en.
Esetleg a mi Butlerünket is belehet vonni a trade be, cb-vel nem állnak valami jól.
De esélyes egy Butler trade a brownshoz és ha sikerül túladniuk Vontan akkor a coltshoz is Ballard miatt.
gordon
Lehet par het múlva tud játszani.
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 7 éve
Tippre azt mondom, hogy két DL ember érkezik estig, Butler és CJ érdekes lehet számunkra a pantherstől olcsón, ealy ide vagy oda...Esetleg a mi Butlerünket is belehet vonni a trade be, cb-vel nem állnak valami jól.
De esélyes egy Butler trade a brownshoz és ha sikerül túladniuk Vontan akkor a coltshoz is Ballard miatt.
több mint 7 éve
Wyatt
26 306
Hát nem tudom, engem sokkal jobban a játéka zavar, mint a személyisége. De abban igazat adok, hogy egy csereirányítónak azért elmenne valahol
több mint 7 éve
viccen kívül megérdemelné ez az álszent liga, hogy BB megint trollkodjon egyet a leigazolásával...
vpi
több mint 7 éve
Wyatt
26 306
Szuper, már csak az kéne, hogy Mitchellről is jöjjön valami jó hír végre 😀
több mint 7 éve
"Bár nem cserével kapcsolatos hír de fontos a csapat szempontjából, hogy Ian Rapoport szerint nem kell műteni Chris Hogan vállát. A bye week után még újranézik, de úgy néz ki, hogy csak pár hetes kihagyás vár a játékosra." Ez legalább jó hír!
több mint 7 éve
Wyatt
26 306
Nem megfelelő csere nincs, hanem semmilyen 😀Viszont szerintem jön majd Hoyer (gondolom ez is benne volt a sztoriban, hogy Hoyert vágják ki cserébe), aztán miután nem kellett a fizujával senkinek, aláír hozzánk olcsón
több mint 7 éve
Azért lepett csak meg mert nincs megfelelő backup qb. Ha TB-t szétverik game over.Jimmyt megértem, játszani akar, én sem maradtam volna NE ide, NE oda. És már így is 2x SB győztes 😀
Mi meg kaptunk érte még valamit, amivel lehet bótolni😊
több mint 7 éve
Lúdas Solymi
8 029
Ott a pont. Azt bírom ebben a csapatban, hogy azt várják el a játékostól amit nyújtani tud, nem többet. Ezért tud itt mindenki villantani, mert megfelelően teszik össze a csapatot.Én meg annak örülnék, ha Hoyer visszajönne hozzánk. Számomra rendkívül szimpatikus figura, igazi küzdőnek tartom. Egy kicsivel több szerencsével sokkal komolyabb karrierje is lehetett volna.Szerintem ez kb 100 százalék
Kollega
Én is bírom, a Browns kezdőjeként 10–6 volt a mérlege. Na most ez azért mindenféle képesség nélkül is egészen tisztes teljesítmény 😊 Szerintem máshol sem égett be, tudni kell használni, és akkor egy game manager lehet belőle baj esetén. És olcsó
Wyatt
Habár kiindulhatunk abból is, ahogy a Texansban játszott, szóval nagy dolgokat nem kell várni tőle, de a jelenlegi legjobb opció lenne csere QB-nak.
Garoppolót sajnálom, nem hiába akartak BB-ék nagy fizetést adni neki csak azért, hogy padozzon, de ez van, remélem a 49-nél megtalálja a számítását és akkor lehet neki is szurkolni pluszban 😊
Kíváncsi leszek kit/kiket hoznak még és ki megy el.
Nem tudom, hogy futók közül cserélne-e bárkit is, de ki tudja.
White alapember, Burkhead hasonló stílus, plusz ők ketten képesek lehetnek helyettesíteni egymást, esetleg JE-t. Lewis szélvészgyors és állítólag őt semmiképpen nem adnák, Gillislee meg jó erőfutó.
Esetleg Bolden lehet az, akit elcserélnének, de sztem neki nem nagyon van értéke.
több mint 7 éve
Wyatt
26 306
Igen, vannak opciók rajta kívül isÉn meg annak örülnék, ha Hoyer visszajönne hozzánk. Számomra rendkívül szimpatikus figura, igazi küzdőnek tartom. Egy kicsivel több szerencsével sokkal komolyabb karrierje is lehetett volna.elég sok helyen megbukott, így kár a szerencsére fogni
Kollega
szerintem benne nem volt több
No, pedig epp akartam felvetni, hogy ez amugy Butler miatt lehetne jo hir, mert igy nem kell Jimmyre rakni a taget 😊Butler játékával sosem volt gond, így természetesen fájna az elvesztése, de lehet azt a cap space-t okosabban is el lehetne költeni, főleg hogy itt van Rowe,Gilmore és Bademosi sem tűnik elveszettnek
Wyatt
pl:
-Solder hosszabbítására, nem én vagyok a legnagyobb rajongója és akkor finoman fogalmaztam, de elnézve a liga átlagot még mindig a jobbak közé tartozik
-Cooks hosszabbítás, őt kár lenne elengedni és jó volna még az 5. éves opciójának lejárta előtt egy patses okos szerződéssel megkínálni
(mert két év múlva Brown, Flowers, Hogan féle embereket is meg kell kínálni pénzzel)
és akkor FA piacra sem árt ha maradna a jövőévi kb 22M-ból (spórolni meg igazán csak Allen kivágásával tudunk)
ZERO_L
Nem tartom én ezeket akkora bukásoknak, ahogy lentebb írtam 😊
több mint 7 éve
Wyatt
26 306
Én meg annak örülnék, ha Hoyer visszajönne hozzánk. Számomra rendkívül szimpatikus figura, igazi küzdőnek tartom. Egy kicsivel több szerencsével sokkal komolyabb karrierje is lehetett volna.Szerintem ez kb 100 százalék
Kollega
Én is bírom, a Browns kezdőjeként 10–6 volt a mérlege. Na most ez azért mindenféle képesség nélkül is egészen tisztes teljesítmény 😊 Szerintem máshol sem égett be, tudni kell használni, és akkor egy game manager lehet belőle baj esetén. És olcsó
több mint 7 éve
Én meg annak örülnék, ha Hoyer visszajönne hozzánk. Számomra rendkívül szimpatikus figura, igazi küzdőnek tartom. Egy kicsivel több szerencsével sokkal komolyabb karrierje is lehetett volna.elég sok helyen megbukott, így kár a szerencsére fogni
Kollega
szerintem benne nem volt több
No, pedig epp akartam felvetni, hogy ez amugy Butler miatt lehetne jo hir, mert igy nem kell Jimmyre rakni a taget 😊Butler játékával sosem volt gond, így természetesen fájna az elvesztése, de lehet azt a cap space-t okosabban is el lehetne költeni, főleg hogy itt van Rowe,Gilmore és Bademosi sem tűnik elveszettnek
Wyatt
pl:
-Solder hosszabbítására, nem én vagyok a legnagyobb rajongója és akkor finoman fogalmaztam, de elnézve a liga átlagot még mindig a jobbak közé tartozik
-Cooks hosszabbítás, őt kár lenne elengedni és jó volna még az 5. éves opciójának lejárta előtt egy patses okos szerződéssel megkínálni
(mert két év múlva Brown, Flowers, Hogan féle embereket is meg kell kínálni pénzzel)
és akkor FA piacra sem árt ha maradna a jövőévi kb 22M-ból (spórolni meg igazán csak Allen kivágásával tudunk)
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 7 éve
Én meg annak örülnék, ha Hoyer visszajönne hozzánk. Számomra rendkívül szimpatikus figura, igazi küzdőnek tartom. Egy kicsivel több szerencsével sokkal komolyabb karrierje is lehetett volna.
We are all PATRIOTS!
több mint 7 éve
Szerintem elviszik Jimmy-t a szezon közben, túl sok csapat akar QB-re tankolni és mindig van olyan akinél besül/megsérül az első számú.Lottóznom kellene 😊
browns, frisco?
gordon
korai volt ez a trade , BB még tartogat valamit mára és kellett neki ez a pick a tárgyalásokhoz.
Vagy ez vagy a jövő évi első körünk nem lesz már nálunk este és ha jó ajánlat érkezik Butlerért (browns) akkor ő sem.
Papíron Gilmore és Rowe megoldaná "helyettesítését" kérdés felépülnek-e két hét alatt.
több mint 7 éve
Wyatt
26 306
No, pedig epp akartam felvetni, hogy ez amugy Butler miatt lehetne jo hir, mert igy nem kell Jimmyre rakni a taget 😊En tartom, hogy iden tavasszal top 20, jovo tavasszal taggel top 40-es ertek lett volna realis, igy a 49ers azert kicsi jobban jart, viszont az is latszik, hagel szezonra adnak erte top 40-es picket, akkor egy evre boven realis volt az elso körös ar
több mint 7 éve
nem néztem volna ki BB-ből ezt a trade-t, lenyomni a szezon legfontosabb részét normális backup QB nélkül (Hoyer ide vagy oda), szerintem túl rizikós, de legalább normális értéket kaptunk érteállítólag ezt a második kört egy DL játékosra akarjuk elcsencselni
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 7 éve
Az idei class sztem is erősen overrated jelenleg, egyébként ez egy win-win trade nálam is.Sokan mondjátok, hogy erős a QB class idén, de én egyre többszőr hallom, hogy az NFL-ben nincsenek elájulva tőle. Pl Shanahan sem:Na beárazták Jimmy fiút...akik 1. körre taksálták (sosem értettem mire fel 😊 ), hát tessék...bár én ezt is soknak tartom. Főleg annak fényében, hogy jövőre neki új szerződés jár, és a Ninersnek van fél éve rájönni, hogy megérte-e.Lol
Chargers LT
Nem baj, ha nem ertesz valamihez, csak tok vicces, ha kozben hulyesegekkel probal az ember okoskodni, de sebaj
En a trade idejet nem ertem amugy, en taggel adtam volna el top ötös második körért, akkor már nem lett volna gondom az értékkel, mert lement a szezon. Így azért ez több, mint kockázatos. Eros qb-classt mondanak a draftra, erdekes lenne, ha a 49ers az elso ket, varhatoan top 5-ös pickjet is iranyitora koltene, remelem, Shanny hosszu tavra tervez vele, es bevalik.
Wyatt
twitter.com/Mr_KevinJones/status/925161122897870848
Spigo
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 7 éve
több mint 7 éve
BB megint tárgyilagosan, higgadtan döntött.Legjobb időben húzta meg, amit még meg lehet. JimmyG tavasszal kisétált volna ingyen az ajtón. Kaptunk érte egy majdnem első kör vége picket.Giardi mondta tegnap, hogy még mindig gondok vannak Butlerrel a színfalak mögött és, hogy sokat a csapatból úgy vélik, hogy jót tenne Gilmore-nak, ha nem lenne a csapatnál Butler... ami fura.
Kinti szakik szerint a Pats meg akarta tartani Garoppolot. Tavasz óta egyezkedtek, de ő az összes ajánlatot visszautasította, pedig állítólag elég szép összeget ígértek még 1-2 év padért. Játszani akart, kezdő irányítóként, viszonylag nagyobb pénzért. Meg lehet érteni őt is. Most bizonyíthat, mennyit tud hozzátenni a csapat teljesítményéhez. Szerintem jó lesz SF-ban. helyette valószínűleg jön Hoyer. Backup QB-nak tökéletes.
Ami engem jobban aggaszt, hogy egyre többen rebesgetik tegnap délután óta, hogy Butlert simán elcserélnénk egy jó csere feltétel esetén. 2. kört és minőségi D-line embert várnánk érte cserébe..
Mondjuk semmin sem lepődöm már meg BB kapcsán, de nem biztos, hogy ebben az időszakban elcserélném a secondary legjobb cornerét..Ő hajt, ő játszik a legjobban a secondary-ből. Meccseket ment meg nekünk a játékaival. A többiek messze nincsenek az ő szintjén.
Kíváncsi vagyok, mit hoz még a mai nap..
kyobalu
De szerintem óriási kockázat lenne elcserélni most Butlert úgy, hogy Gilmore és Rowe sem 100-as