New England Patriots
74 feliratkozó
több mint 9 éve
Gronk középiskolai végzős évkönyvébőlés még egy történet középiskolából:
deadspin.com/rob-gronkowski-once-tanked-a-free-throw-to-keep-his-hig-1791836453
mázlija van az amerikai focival, nem gyakran történik meg, hogy 69 ponttal elveszítsd a meccset, nem sok sót evett volna meg az NBA-ben 😀

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 9 éve
Budapest, Zugló, Róna utca, az Erzsébet királynéhoz közel, páratlan oldal. Mindenütt ott vagyunk. 😊
www.kephost.com/images/2017/02/01/pats222.png
több mint 9 éve
Isti megint átugrott színészkedni?Jah azt nem tud....😀
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 9 éve
Hátha valakinek ez is érdekes lesz a trashtalk mellett:😊
Belichick-féle motivációs módszer,
"Are you kidding me? I have my such and such All-Pro wide receiver, and I have my All-Pro quarterback, and y’all cannot complete a 5-yard out? Tom, I can go down here and get the local high school quarterback to come and complete me a 5-yard out."
Gogo
Aki Bloodbowlozott nyilván emlékszik a Reiklandi Fosztogatók legendás edzőjére, aki egyszer komolyan megdicsérte sztár blokkolóját, amikor ennyit mondott: "Ez a srác már majdnem jobb, mint az átlag".
Bónusz pont, ha valaki tudja az edző nevét. Határozottan belichicki figura.
Sending out an S.O.S
több mint 9 éve
Hátha valakinek ez is érdekes lesz a trashtalk mellett:Belichick-féle motivációs módszer,
"Are you kidding me? I have my such and such All-Pro wide receiver, and I have my All-Pro quarterback, and y’all cannot complete a 5-yard out? Tom, I can go down here and get the local high school quarterback to come and complete me a 5-yard out."
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 9 éve
media.tumblr.com/tumblr_m6cydm203h1ro1veo.gif....azért nem mondom, hogy a lejtő végére értünk, mert még pár nap van az SB-ig...
empty taxi
A pillanat uralásából él a fél világ....
Sending out an S.O.S
több mint 9 éve
www.sport1tv.hu/Hirek/hu-HU/2017/01/31/nfl_shanahan_gameplanOff.-
Isti81
Azért az valami egészen döbbenetes, hogy egy ilyen minőségű cikket engednek kirakni az oldalukra. Nyelvtani hibák tömkelege, értelmetlen mondatok sokasága. Konkréta van olyan mondat amiben nincsen állítmány. Ez VV színvonal, szégyellje magát a sport tv.
On.-
Szerkesztette: peach
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 9 éve
media.tumblr.com/tumblr_m6cydm203h1ro1veo.gif

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
Mennyémá a topikunkból, különben kiszakmázgatlak
több mint 9 éve
Tisztelt Doktor Urak!Szerintem a Giants meglehetősen jól áll ellenetek, főleg a SBokban, de szólj ha tévednék!
Szeretnénk jelezni, hogy a másik szárny nagy kék kórterméből átszökött egy ápolt hozzánk.
Sikeres gyógyulásunkhoz elengedhetetlen, hogy a mi kórképünktől teljesen eltérő páciens ne zavarjon minket a kezelésben.
Tisztelettel:
Nagy Sándor
Julius Caesar
Bonaparte Napoleon
és társai, akik mind azt hiszik, hogy győztesek, de végül csak ráb@sznak.
PS
Mi nem akarunk ráb@szni!!!!
tomi-tomi
több mint 9 éve
Tisztelt Doktor Urak!Szeretnénk jelezni, hogy a másik szárny nagy kék kórterméből átszökött egy ápolt hozzánk.
Sikeres gyógyulásunkhoz elengedhetetlen, hogy a mi kórképünktől teljesen eltérő páciens ne zavarjon minket a kezelésben.
Tisztelettel:
Nagy Sándor
Julius Caesar
Bonaparte Napoleon
és társai, akik mind azt hiszik, hogy győztesek, de végül csak ráb@sznak.
PS
Mi nem akarunk ráb@szni!!!!
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 9 éve
Ott olyan unalmas. Tudod,ott már csak az a téma maradt, hogy melyik játékos merre nyaral 😊"hazamenni...nem kéne már?"www.sport1tv.hu/Hirek/hu-HU/2017/01/31/nfl_shanahan_gameplanHál'Istennek, megláttam ezt a mémet, és nem volt még bent a topicban, már megijedtem, hogy bajod esett : (Kár vele foglalkozni, van nekünk jobb dolgunk is. Például vasárnap meccset játszunk 😉
Wyatt
Kollega
Ezt hallottátok, ezt hívják Belichick mágiának 😉
A viccet félretéve eddig az Atlantára fogadtam volna, de ezután szerintem valószínűleg ti nyertek, nem mondom, hogy közötök volt hozzá, de azt igen, hogy ezután biztos ti is akartok rá vetni egy pillantást!
Isti81
gordon
We are all PATRIOTS!
több mint 9 éve
"hazamenni...nem kéne már?"www.sport1tv.hu/Hirek/hu-HU/2017/01/31/nfl_shanahan_gameplanHál'Istennek, megláttam ezt a mémet, és nem volt még bent a topicban, már megijedtem, hogy bajod esett : (Kár vele foglalkozni, van nekünk jobb dolgunk is. Például vasárnap meccset játszunk 😉
Wyatt
Kollega
A viccet félretéve eddig az Atlantára fogadtam volna, de ezután szerintem valószínűleg ti nyertek, nem mondom, hogy közötök volt hozzá, de azt igen, hogy ezután biztos ti is akartok rá vetni egy pillantást!
Isti81
több mint 9 éve
www.sport1tv.hu/Hirek/hu-HU/2017/01/31/nfl_shanahan_gameplanHál'Istennek, megláttam ezt a mémet, és nem volt még bent a topicban, már megijedtem, hogy bajod esett : (Kár vele foglalkozni, van nekünk jobb dolgunk is. Például vasárnap meccset játszunk 😉
Wyatt
Kollega
több mint 9 éve
Hál'Istennek, megláttam ezt a mémet, és nem volt még bent a topicban, már megijedtem, hogy bajod esett : (Kár vele foglalkozni, van nekünk jobb dolgunk is. Például vasárnap meccset játszunk 😉
Wyatt
We are all PATRIOTS!
több mint 9 éve
Hál'Istennek, megláttam ezt a mémet, és nem volt még bent a topicban, már megijedtem, hogy bajod esett : (

több mint 9 éve
Matty Ice nem szégyell tanácsot kérni a tapasztaltabtól:We are all PATRIOTS!
több mint 9 éve
ráadásul egy gyerek tette fel a kérdésttwitter.com/PatsMilitia/status/826284065036840960

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 9 éve
Azért azt ne felejtsük el, hogy ebben a ligában két csávónak van négy gyűrűje. És a másiknak pont azért, mert Dungy levonta...Egy kis érdekességWyatt...
ezt meg mindenkinek (egy 2004-es index.hu-s fórumbejegyzés az SB után):
forum.index.hu/Article/viewArticle?a=34757311&t=9023873
"Azért halkan megjegyzem, ma a ligában legalább 5 Brady-szintű QB hajigálja a labdát..."
baggio
We are all PATRIOTS!
több mint 9 éve
Egy kis érdekességWyattés akkor csak neked
www.nemzetisport.hu/migralt_cikkek/20040130/tom_brady_aranyat_erhet
ezt meg mindenkinek (egy 2004-es index.hu-s fórumbejegyzés az SB után):
forum.index.hu/Article/viewArticle?a=34757311&t=9023873
"Azért halkan megjegyzem, ma a ligában legalább 5 Brady-szintű QB hajigálja a labdát..."
Szerkesztette: r.baggio

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal