New England Patriots

74 feliratkozó

több mint 9 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Istenem, ekkora egy idiotat <3

több mint 9 éve
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 5 056 — situational football
Gronk középiskolai végzős évkönyvéből

https://64.media.tumblr.com/8250375d1d22868ba67bb48314178716/tumblr_oko017zpwn1qzdpizo1_1280.jpg
Townie News: Image
Fitzy's Videos on youtube Fitzy on Facebook @FitzyGFY on twitter

és még egy történet középiskolából:

deadspin.com/rob-gronkowski-once-tanked-a-free-throw-to-keep-his-hig-1791836453

mázlija van az amerikai focival, nem gyakran történik meg, hogy 69 ponttal elveszítsd a meccset, nem sok sót evett volna meg az NBA-ben 😀

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 9 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 037 — #NoStress
Budapest, Zugló, Róna utca, az Erzsébet királynéhoz közel, páratlan oldal.
Mindenütt ott vagyunk. 😊

www.kephost.com/images/2017/02/01/pats222.png

több mint 9 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 640 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Isti megint átugrott színészkedni?
Jah azt nem tud....😀

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 9 éve
Cancel Culture 1 649 — into the glory ride
Hátha valakinek ez is érdekes lesz a trashtalk mellett:
Belichick-féle motivációs módszer,
"Are you kidding me? I have my such and such All-Pro wide receiver, and I have my All-Pro quarterback, and y’all cannot complete a 5-yard out? Tom, I can go down here and get the local high school quarterback to come and complete me a 5-yard out."
Gogo
😊
Aki Bloodbowlozott nyilván emlékszik a Reiklandi Fosztogatók legendás edzőjére, aki egyszer komolyan megdicsérte sztár blokkolóját, amikor ennyit mondott: "Ez a srác már majdnem jobb, mint az átlag".
Bónusz pont, ha valaki tudja az edző nevét. Határozottan belichicki figura.

Sending out an S.O.S
több mint 9 éve
Gogo New England Patriots Army Black Knights 2 428 — Tuskó Hopkins
Hátha valakinek ez is érdekes lesz a trashtalk mellett:
Belichick-féle motivációs módszer,
"Are you kidding me? I have my such and such All-Pro wide receiver, and I have my All-Pro quarterback, and y’all cannot complete a 5-yard out? Tom, I can go down here and get the local high school quarterback to come and complete me a 5-yard out."

I swung a saber and I was a young Hussar

"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 9 éve
Cancel Culture 1 649 — into the glory ride
 media.tumblr.com/tumblr_m6cydm203h1ro1veo.gif
empty taxi
....azért nem mondom, hogy a lejtő végére értünk, mert még pár nap van az SB-ig...
A pillanat uralásából él a fél világ....

Sending out an S.O.S
több mint 9 éve
peach Atlanta Falcons 15 780 — a new hope (again)
 www.sport1tv.hu/Hirek/hu-HU/2017/01/31/nfl_shanahan_gameplan
Isti81
Off.-
Azért az valami egészen döbbenetes, hogy egy ilyen minőségű cikket engednek kirakni az oldalukra. Nyelvtani hibák tömkelege, értelmetlen mondatok sokasága. Konkréta van olyan mondat amiben nincsen állítmány. Ez VV színvonal, szégyellje magát a sport tv.
On.-

Szerkesztette: peach

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 9 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 226 — NFL bracket champion '26
 media.tumblr.com/tumblr_m6cydm203h1ro1veo.gif

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
Stez SMU Mustangs 47 567 — Whoops, looks like something went wrong.
Mennyémá a topikunkból, különben kiszakmázgatlak

több mint 9 éve
Isti81 New York Giants USC Trojans 190
Tisztelt Doktor Urak!

Szeretnénk jelezni, hogy a másik szárny nagy kék kórterméből átszökött egy ápolt hozzánk.
Sikeres gyógyulásunkhoz elengedhetetlen, hogy a mi kórképünktől teljesen eltérő páciens ne zavarjon minket a kezelésben.

Tisztelettel:

Nagy Sándor
Julius Caesar
Bonaparte Napoleon
és társai, akik mind azt hiszik, hogy győztesek, de végül csak ráb@sznak.

PS
Mi nem akarunk ráb@szni!!!!
tomi-tomi
Szerintem a Giants meglehetősen jól áll ellenetek, főleg a SBokban, de szólj ha tévednék!
több mint 9 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
Tisztelt Doktor Urak!

Szeretnénk jelezni, hogy a másik szárny nagy kék kórterméből átszökött egy ápolt hozzánk.
Sikeres gyógyulásunkhoz elengedhetetlen, hogy a mi kórképünktől teljesen eltérő páciens ne zavarjon minket a kezelésben.

Tisztelettel:

Nagy Sándor
Julius Caesar
Bonaparte Napoleon
és társai, akik mind azt hiszik, hogy győztesek, de végül csak ráb@sznak.

PS
Mi nem akarunk ráb@szni!!!!

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 9 éve
Most miért vagytok ennyire negatívak. Látjátok, hogy @Stez is megtért, nem kell elüldözi mindenkit előre 😀

több mint 9 éve
Kollega New England Patriots 1 750 — We Got Everything
Hál'Istennek, megláttam ezt a mémet, és nem volt még bent a topicban, már megijedtem, hogy bajod esett : (
Wyatt
Kár vele foglalkozni, van nekünk jobb dolgunk is. Például vasárnap meccset játszunk 😉
Kollega

Ezt hallottátok, ezt hívják Belichick mágiának 😉
A viccet félretéve eddig az Atlantára fogadtam volna, de ezután szerintem valószínűleg ti nyertek, nem mondom, hogy közötök volt hozzá, de azt igen, hogy ezután biztos ti is akartok rá vetni egy pillantást!
Isti81
"hazamenni...nem kéne már?"
gordon
Ott olyan unalmas. Tudod,ott már csak az a téma maradt, hogy melyik játékos merre nyaral 😊

We are all PATRIOTS!
több mint 9 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 597 — JAFL Tampa GM
Hál'Istennek, megláttam ezt a mémet, és nem volt még bent a topicban, már megijedtem, hogy bajod esett : (
Wyatt
Kár vele foglalkozni, van nekünk jobb dolgunk is. Például vasárnap meccset játszunk 😉
Kollega

A viccet félretéve eddig az Atlantára fogadtam volna, de ezután szerintem valószínűleg ti nyertek, nem mondom, hogy közötök volt hozzá, de azt igen, hogy ezután biztos ti is akartok rá vetni egy pillantást!
Isti81
"hazamenni...nem kéne már?"
több mint 9 éve
Wyatt
Kollega

több mint 9 éve
Wyatt

We are all PATRIOTS!
több mint 9 éve

több mint 9 éve
Matty Ice nem szégyell tanácsot kérni a tapasztaltabtól:
https://static.www.nfl.com/image/private/t_editorial_landscape_12_desktop/league/jmi4mq4rxxv4xsrwfb7p
Eli Manning offers Matt Ryan Super Bowl advice
There's been only one quarterback who's beaten Tom Brady in the Super Bowl: Eli Manning. Good news for Falcons fans is the New York Giants QB has been giving Matt Ryan tips on how to do it.

We are all PATRIOTS!
több mint 9 éve
 www.facebook.com/MEMES.of.the.NFL/photos/a.333078710072157.76242.332968243416537/1387124108000940/?type=3&theater

😀
több mint 9 éve
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 5 056 — situational football
ráadásul egy gyerek tette fel a kérdést

twitter.com/PatsMilitia/status/826284065036840960

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 9 éve
Joco New England Patriots 1 365 — Patriots fan
😊
 scontent.cdninstagram.com/t50.2886-16/16442684_245679225878147_6102479105423310848_n.mp4

több mint 9 éve
GOSB6 New England Patriots 16
"Azért halkan megjegyzem, hogy Hová tűnt NO HOPE!!!???...."

GOSB5
több mint 9 éve
Egy kis érdekességWyatt
...
ezt meg mindenkinek (egy 2004-es index.hu-s fórumbejegyzés az SB után):
 forum.index.hu/Article/viewArticle?a=34757311&t=9023873

"Azért halkan megjegyzem, ma a ligában legalább 5 Brady-szintű QB hajigálja a labdát..."
baggio
Azért azt ne felejtsük el, hogy ebben a ligában két csávónak van négy gyűrűje. És a másiknak pont azért, mert Dungy levonta...

We are all PATRIOTS!
több mint 9 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 797 — no es importante
Egy kis érdekességWyatt
és akkor csak neked
 www.nemzetisport.hu/migralt_cikkek/20040130/tom_brady_aranyat_erhet

ezt meg mindenkinek (egy 2004-es index.hu-s fórumbejegyzés az SB után):
 forum.index.hu/Article/viewArticle?a=34757311&t=9023873

"Azért halkan megjegyzem, ma a ligában legalább 5 Brady-szintű QB hajigálja a labdát..."

Szerkesztette: r.baggio

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal