New England Patriots
74 feliratkozó
több mint 9 éve
Azigen:twitter.com/Pregame_Steam/status/828256063900246017
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Jah bocsi, Jets drukkerként ez lemaradt:
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Ian Rapoport @RapSheet In their long-term planning, #Patriots believe QB Tom Brady will play 3-5 more years, sources say. That's why trading Jimmy G is possible.
több mint 9 éve
24 óra
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 9 éve
scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/16266352_2212134549011853_2651871152806438308_n.jpg?oh=87f8586da0d09bee3720422595961619&oe=5942E1F5| Foxboró |
Elnézést. 😊
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 9 éve
Ezt ajánlom mindenki figyelmébe 😀www.patspulpit.com/2017/2/3/14476206/watch-tom-brady-rob-gronkowski-legarrette-blount-beat-falcons-in-video-game
több mint 9 éve
látszik, hogy nem dolgoztál sose a vendéglátásban :pTeljesen korrekt volt 😀Jó ez a film, sok hülye kolléganőmnek megmutatnám😊
Róla nekem amúgy mindig ez a film jut eszembe
www.youtube.com/watch?v=er-g-v0ibjI
Wyatt
Mindazonáltal a baseball a maga 160 meccsével nem adja annyira, mint mondjuk egy NFL-el. Pl szerda délután 1-kor hogy lehet kiérni egy baseball meccsre számomra rejtély😊
NB2

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
Teljesen korrekt volt 😀Jó ez a film, sok hülye kolléganőmnek megmutatnám😊
Róla nekem amúgy mindig ez a film jut eszembe
Wyatt
Mindazonáltal a baseball a maga 160 meccsével nem adja annyira, mint mondjuk egy NFL-el. Pl szerda délután 1-kor hogy lehet kiérni egy baseball meccsre számomra rejtély😊
több mint 9 éve
jó sztorimmqb.si.com/mmqb/2017/02/03/nfl-super-bowl-38-xxxviii-brian-kinchen-new-england-patriots

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
Teljesen korrekt volt 😀Róla nekem amúgy mindig ez a film jut eszembe

több mint 9 éve
Fallon is kiosztott néhány "elismerést" a meccs előtt:We are all PATRIOTS!
több mint 9 éve
twitter.com/philaperry/status/827308117247590401Ehhez képest meg Kraft szinte szó szerint ugyanazt mondta Belichickről, amit Brady is mondott magáról, még nem látja, hogy közeledne a vége. Lehet, hogy ettől JMD sem lesz boldog, de néhány ember liga szerte biztosan a beletemeti az arcét a tenyerébe.
Valamiért marad NE-be.
vpi
We are all PATRIOTS!
több mint 9 éve
már előttem van, ahogy az offseasonben BB felbérel 20 embert, hogy az edzőpályán lézerezzék meg a kecskénket... twitter.com/jeffphowe/status/826870735520034816

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 9 éve
De ha így nyerünk, utólag sokkal jobb lenne megnézni, mint a sima 45-7-es döntőt 😊 Az elmúlt fél évben 3-4x legalább megnéztem a 2014-es döntőt, mindig jó látni Butler nagy játékát.Hát, nekünk már csak ilyen Super Bowlok jutnak szimulációban is 😀Hol kell aláírni???
www.nfl.com/videos/madden-nfl-america/0ap3000000781544/Madden-simulation-Who-wins-Super-Bowl-LI
Wyatt
De hogy mindig ilyen idegölő körülmények között kell nyerni 😊
Egon
több mint 9 éve
Hát, nekünk már csak ilyen Super Bowlok jutnak szimulációban is 😀Hol kell aláírni???
www.nfl.com/videos/madden-nfl-america/0ap3000000781544/Madden-simulation-Who-wins-Super-Bowl-LI
Wyatt
De hogy mindig ilyen idegölő körülmények között kell nyerni 😊
Akár azt gondolod, hogy képes vagy valamire, akár azt, hogy nem, mindenképpen igazad van. Henry Ford
JUST WIN!!!
több mint 9 éve
Mi az hogy!Hát, nekünk már csak ilyen Super Bowlok jutnak szimulációban is 😀Két éve eltalálták, ugye?
Wyatt
tomi-tomi
Két éve teljesen telibe trafálta a végeredményt (Patriots–Seahawks 28–24), azt, hogy a Pats 14–24-ről fordít, Julian Edelman touchdownelkapásával, és hogy Brady lesz az MVP. Jó, a program szerint 335 yardot és 4 TD-t passzolva, ehhez képest csak 328 yard és 4 TD-passz lett...
| www.nemzetisport.hu/nfl/super-bowl-micsoda-vegszo-a-madden-szerint-utolso-jatek-dont-2550053 |

több mint 9 éve
Hát, nekünk már csak ilyen Super Bowlok jutnak szimulációban is 😀Két éve eltalálták, ugye?
Wyatt
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 9 éve
Hát, nekünk már csak ilyen Super Bowlok jutnak szimulációban is 😀de még maradt 10 mp, egy circus catch még belefér simán😊
Wyatt
több mint 9 éve
Hát, nekünk már csak ilyen Super Bowlok jutnak szimulációban is 😀www.nfl.com/videos/madden-nfl-america/0ap3000000781544/Madden-simulation-Who-wins-Super-Bowl-LI

több mint 9 éve
The Cleveland Plain Dealer's Mary Kay Cabot reports the Browns will "try to trade for" Jimmy Garoppolo this offseason.Kíváncsi vagyok hogy a Collins trade-be belevettek-e egy ilyen "titkos záradékot" hogy a Browns-nak időről időre ki kell szivárogtatni ilyen híreket csak hogy felverjék ezzel Jimmy árát? 😛
(Az övéké ugyanis az 1/1 és az 1/12 az idei drafton...) 😉
"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 9 éve
Van egy kis savanyú szőlő hangulata, de egész korrekt:simán korrekt szerintem.
444.hu/2017/02/01/super-bowl-li-brady-brady-brady-brady
Kollega
ezen azért mosolyogtam: "Vasárnap eldől, hogy külön fejezetet kap az NFL történelmében, vagy továbbra is együtt emlegetik Joe Montanával és Terry Bradshaw-val." Utóbbi esetben micsoda csöves lenne 😀
több mint 9 éve
Van egy kis savanyú szőlő hangulata, de egész korrekt:444.hu/2017/02/01/super-bowl-li-brady-brady-brady-brady
We are all PATRIOTS!