New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 9 éve
Ez eléggé érzelem gazdag meccs volt. De ha ezt levesszük, akkor az marad, hogy bizony az marad, hogy első félidőben nem pattant felénk a labda, semmi sem sikerült úgy, ahogy szerettük volna. De, rengeteg playt csinált meg az offense és a Falcons védelméből rengeteget kivett, hogy limitálják a játékunkat. Sikeresek voltak, nagyon sokáig 0 ponton tudtak minket tartani, de a Von Miller által korábban elmondottak működtek. Felőrlődtek, a végére már nem tudták tartani a koncentrációt. Minden ellenkező híreszteléssel szemben a mienk egy rendkívül fizikális csapat.Ezzel nem azt akarom mondani, hogy a győzelmünk kétségtelen volt, csak azt, hogy nem a semmiből jött ez a nagy feltámadás. Nem varázsütés volt, hanem a korábban lerakott alapok kezdtek működni. Látható a pass protectionnél is, hogy a végén Brady már azt csinált amit akart, a fal mindenben tudta támogatni.
Ezt persze vasárnap este talán egyedül Vad Bill tudta átlátni. Nyilván engem, mint egyszerű, mezei szurkolót elvakítottak az érzelmek.
Kémeim szerint a szünetben az edző deklarálta, hogy a következő super bowlra a helyi Foxboro High School csapatát nevezi, mert ezeket a játékokat ők is meg tudták volna csinálni 😉
We are all PATRIOTS!
több mint 9 éve
twittere vajon felnéztek már?Azóta elméletileg a srác megváltoztatta a szöveget, h csak vicc volt. Meg a kép alapján se lehetne Ő mivel ez még korán van, Bradynek meg az öltözőből tűnt el nem az ünneplésnél.
ZERO_L
A Laziale egyik szeme mindig sír, de a másik nevet, mert jövőnk dicső, a múlt büszke. Nézzünk előre, Non Mollare Mai.
One Love, One United, This is Manchester United!!
több mint 9 éve
Tweet alján van hogy It's a joke. Persze attól még lehet igaz, csak így próbálják leplezni.Mar a Texas Ranger-ok keresik Brady ellopott mezet. Nem vicc. Mivel Texasban kb vallas a foci, es a vendegszeretetre is adnak, igy elegge komolyan veszik "minden idok legertekesebb sportrelikviajanak" ellopasat.twittere vajon felnéztek már?
undisputedly
twitter.com/RapSheet/status/828676308712427520
ZERO_L
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 9 éve
Mar a Texas Ranger-ok keresik Brady ellopott mezet. Nem vicc. Mivel Texasban kb vallas a foci, es a vendegszeretetre is adnak, igy elegge komolyan veszik "minden idok legertekesebb sportrelikviajanak" ellopasat.twittere vajon felnéztek már?
undisputedly

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 9 éve
Kíváncsi vagyok, hogy abban, hogy abban a döntésben, hogy 25 a yardos vonalról passzoljanak, hogy TD-t csináljanak, hogy teljesen a földre vigyék, "kifektessék " a Patset, Belichicket, mennyire volt benne Quinn részéről a 2014-es SB. Vagy ez nem faktor?Logikusnak tűnik, hogy futni kellett volna. De az onside kick után is mezőnygól távolságban voltak. Futottak, holding -10 yard - kikerültek a mezőnygól távolságból. Első kisérletre itt is futottak, negatív játék lett. Ryan meg szinte tökéletesen játszott..., hát passzoni próbáltak.
Burkus
több mint 9 éve
Azt nézem, hogy 3rd down efficiency nálunk 7/14 + 1/1 a 4th down, ezzel szemben a ligaelső Falcons O a meccs alatt 1/8-at produkált, ami nagyon gyenge eredmény és nagy teljesítmény a Pats D-től.Becsapós volt a meccs képe. Végülis az alapszakasz legjobb offenze 21 pontot tudott szerezni. 10 labdabirtoklásból 3 TD 6 punt, 1 labdavesztés.
Burkus
Csináltak jópár nagy játékot, de ezzel összességében jobban jártunk, mint ha sok kis játékkal haladtak volna. Egyetlen drive volt 4 perc felett.
több mint 9 éve
Köszi Burkus!Nagyon korrekt, józan összefoglaló!
Ezért értek Sobrival egyet a szerencséről.
Lényegében nem szerencsén alapszik a siker, vagy kudarc. Ha van, az leginkább a nem látható munkán alapszik a sportban.
(Ha valaki nagy hátrányból nyer a sportban, az általában valamilyen gyökeres változtatásnak köszönhető+annak, hogy a másik arra már nincs felkészülve - itt is ez történt.)
Üdv!
GOSB6
GOSB5
több mint 9 éve
Azt nézem, hogy 3rd down efficiency nálunk 7/14 + 1/1 a 4th down, ezzel szemben a ligaelső Falcons O a meccs alatt 1/8-at produkált, ami nagyon gyenge eredmény és nagy teljesítmény a Pats D-től. A meccs alatt folyamatosan arról volt szó, hogy a Falcons D mennyire felnőtt a feladathoz és előzetesen a leggyengébbnek tartott egységként partiban volt a Pats O-el. Ehhez képest a fenti, nem túl sikeres 3rd down védekezést mutató faktoron túl a Pats O 570 yardot teljesített, ami szintén nem túl hízelgő a Falcons D-re nézve, az ellenük elért 1st down-ok száma szintén NFL rekord. Alford, Garrett nagyon nagyot játszottak (nem lesznek szabadügynökök 😊 ? ), de a teljes Falcons D teljesítménye végül is nem lett jobb a vártnál, sőt. A futás elleni védekezésük volt eleinte sikeres ami főleg Blount játéka erőltetésének volt köszönhető. White, Lewis már 4,8 és 4,5 átlaggal futott, nem beszélve a Fürgelábú Tomról és 15 yardos átlagáról 😊 (Amúgy nem tudom, hogy sérülés miatt vagy más okból, de a Blount nagyon szerényen szerepelt a playoffban.)Amit néztem még, hogy a második negyed első harmada végéig a Falcons elért 85 yardot futásban, a meccsen akkor az járt a fejemben, hogy ha ez így folyik tovább - és valljuk meg, szomorú volt látni, ahogy a "széles folyosókon" cikázott a Falcons két futója - akkor 200 yard körül futhatnak a meccs végére. Ehhez képest 104 yarddal fejezték be - pont annyival mint mi - azaz a két tényleg remek futójuk összesen 19 yardot tudott összehozni két és fél negyed alatt. Le a kalappal Belichick és Patricia előtt, hogy képesek voltak a helyzethez alkalmazkodni, lezárni a folyosókat és olyan adjusmentet csinálni, amivel kivették a futást az Atlanta O eszköztárából.
Meggyőződésem, hogy a Falcons kapitális hibái helyett a folyamatos változtatás és egy átfogó, briliáns félidei elemzés és módosítás eredménye elsősorban a siker mind O, mind D oldalon. Brady 466 passzolt yardja, a 37 1st down nagy része a második félidőben született. Való igaz, hogy ha a negyedik negyedben 4 percnél tessék-lássék futnak hármat, aztán berúgják 20-25 yardról és átadják a támadás jogát két és fél perc hátralévő idővel, 11 pont hátránnyal, hát az lett volna a lehetetlen küldetés (bár erre is azt mondta mindenki...) De ettől még mind O, mind D oldalon magasan felülmúlta a csapat az Atlantát a második félidőben, az utolsó másfél negyedben és a hosszabbításban. Az Atlanta O idén 34 pont körül csinált pontot átlagosan, ehhez képest a Pats 21 ponton tartotta.
A Falconsnak a második félidőben 6 labdabirtoklása volt, a másodikból 8 játékkal 4:14 alatt TD-t ért el. A többi 5:
3 play - 4 yard - 1:53 birtokolás - punt
3 play - -15 (!) yard - 2:15 birtokolás - punt
3 play - -2 yard - 1:20 birtokolás és fumble,
6 play - 45 yard - 2:26 birtokolás - punt
4 play - 16 yard - 0:54 birtokolás - punt
Ez nem valami fényes, illetve a Pats D sikerességét igazolja. Sokkal nagyobb bajok voltak összességében a Sólymoknál, mint az a három rossz hívás. Nem tudom, mennyire volt benne, hogy láthatóan garbage time-ként kezelték a 4. TD után a meccset, mennyire volt benne, hogy közel 70 percig nem volt pályán az offense-ük (a szünetet is beleszámítva) és hogy hideg kézzel játszottak.
Kíváncsi vagyok, hogy abban, hogy abban a döntésben, hogy 25 a yardos vonalról passzoljanak, hogy TD-t csináljanak, hogy teljesen a földre vigyék, "kifektessék " a Patset, Belichicket, mennyire volt benne Quinn részéről a 2014-es SB. Vagy ez nem faktor?
több mint 9 éve
Mar a Texas Ranger-ok keresik Brady ellopott mezet. Nem vicc. Mivel Texasban kb vallas a foci, es a vendegszeretetre is adnak, igy elegge komolyan veszik "minden idok legertekesebb sportrelikviajanak" ellopasat.A két évvel ezelőtti SB meze is eltűnt. 😊
undisputedly
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 9 éve
Sok pénzünk van, viszont sok a lejáró szerződés is. Érdekes off season lesz.
több mint 9 éve
Szóba került Bennett és hogy a nyilatkozata után nem fogjuk megtartani. Igazából szerintem az a rész nem teljesen úgy jött le, mint ahogy Bennett érteni akarta. Egyrészt abban igaza van, hogy a bajnokokat túlfizetik, ezáltal neki is több juthat, de én azt is kivenni véltem a teljes beszélgetésből, hogy ő bizony maradni szeretne.
Ha egyszer elmész Disneylandbe, akkor ott akarsz maradni. Ha igazak a hírek, akkor nálunk is ő a prioritás és abból kiindulva, hogy Revist is meg akartuk tartani, ameddig a takarónk ért, szerintem Bennettel sem lesz másképp.
több mint 9 éve
Mar a Texas Ranger-ok keresik Brady ellopott mezet. Nem vicc. Mivel Texasban kb vallas a foci, es a vendegszeretetre is adnak, igy elegge komolyan veszik "minden idok legertekesebb sportrelikviajanak" ellopasat.
több mint 9 éve
scontent-ord1-1.cdninstagram.com/t51.2885-15/e35/16230786_171012546722846_7891831763054362624_n.jpg?ig_cache_key=MTQ0Mzk4MjMxMjc1MTY1OTQxMQ%3D%3D.2lh3.googleusercontent.com/-NIup0ZciR6E/WJftIk3CBqI/AAAAAAABWyM/EhZhyU5_YhEGm0A2ZPdeINtkURep1ZHIACJoC/w480-h600-p/001
www.bittopper.com/c/97/b3/c9/bittopper_97b3c99034f3d1cd523aca639b5e0438-new-england-patriots-super-bowl-51-champions-composite.jpg
scontent.cdninstagram.com/t51.2885-15/s480x480/e35/c0.90.720.720/16228937_375131856192076_3166357586916147200_n.jpg?ig_cache_key=MTQ0Mzk0NTA2OTIyNzg2NzgwMg%3D%3D.2.c
scontent.cdninstagram.com/t51.2885-15/e35/16464129_259511604486748_1375829916427223040_n.jpg?ig_cache_key=MTQ0Mzk3MjU2MDE0MDQ4NzE4Mg%3D%3D.2
Szerkesztette: Matthew99

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 9 éve
Visszatért..... OMG 😊
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 9 éve
Jó ujra itt egyébként sziasztok!
több mint 9 éve
Szakmailag később elemzek ez most kijött belőlem.Az igazság az h most még képtelen vagyok szakmázni.Elnézést a vulgaritásért de most képtelen vagyok szépen fogalmazni olyan érzelmek szabadultak fel bennem.Ehhez képest egy 2perces orgazmus is lófasz amit örömöt most érzek.
több mint 9 éve
GYEREEEE A KURVA ANYÁÁÁÁÁÁÁÁD !!!! MI VOLT ez gyerekek !!! Őrület téboly!!! VIsitva hörögtem végig az utólsó negyedet és megkönnyeztem !!! Őrület! Őrület!!
több mint 9 éve
Az eredeti terv:
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 9 éve
Az Arizona azt nyilatkozta, hogy mindenképpen megtartják, ha másként nem, taggel.Nézegetem a stat-okat és a falcons csinált 3 pontszerző drive-ot és összesen 340 yardot. Pedig mennyire esetlennek tűnt nekem a védelmünk. Az azért elég erős a liga legjobb O-ja ellen.Igen, ezt most jó kérdés. Jó volt ez a védelem vagy sem? Mégiscsak 28 ponton tartották a liga legponterősebb támadósorát. Vagyis csak 21, egyet kapott az O#-is.
Ja és Flowers! Hiányzott valakinek Chandler Jones?? Hihetetlen mennyit fejlődött az idény folyamán.
Proxi
Pont a Bill nyilatkozat után gondoltam rá, hogy Ő ma már biztos készül a következő szezonra. És hát ugye azért ment el Chandler Jones, hogy legyen pénz Collinsra meg Hightowerre is. Vajon visszajönne? Szeretnénk-e újra itt látni? Az én fantáziámat azért megmozgatta.
Weskho
Ez szép kisfilm Brady-ről.
Szerkesztette: Burkus
több mint 9 éve
Nézegetem a stat-okat és a falcons csinált 3 pontszerző drive-ot és összesen 340 yardot. Pedig mennyire esetlennek tűnt nekem a védelmünk. Az azért elég erős a liga legjobb O-ja ellen.Igen, ezt most jó kérdés. Jó volt ez a védelem vagy sem? Mégiscsak 28 ponton tartották a liga legponterősebb támadósorát. Vagyis csak 21, egyet kapott az O#-is.
Ja és Flowers! Hiányzott valakinek Chandler Jones?? Hihetetlen mennyit fejlődött az idény folyamán.
Proxi
Pont a Bill nyilatkozat után gondoltam rá, hogy Ő ma már biztos készül a következő szezonra. És hát ugye azért ment el Chandler Jones, hogy legyen pénz Collinsra meg Hightowerre is. Vajon visszajönne? Szeretnénk-e újra itt látni? Az én fantáziámat azért megmozgatta.
több mint 9 éve
www.facebook.com/patriotshu/photos/a.433402663370355.91031.110885528955405/1298121140231832/?type=3&theaterPatrica mekkora arc 😀
több mint 9 éve
Nézegetem a stat-okat és a falcons csinált 3 pontszerző drive-ot és összesen 340 yardot. Pedig mennyire esetlennek tűnt nekem a védelmünk. Az azért elég erős a liga legjobb O-ja ellen.Ja és Flowers! Hiányzott valakinek Chandler Jones?? Hihetetlen mennyit fejlődött az idény folyamán.
Szerkesztette: Proxi

több mint 9 éve
Ncore jeggyel meg lehet nézni már a meccset 720p és 1080i felbontásban is.jutubon is fent van már
Burkus

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/