New England Patriots
74 feliratkozó
több mint 9 éve
system kúbétomi-tomiAkkor eddig egyszer játszott jól, kétszer megfelelően, kétszer tűrhetően, egyszer pocsékul 😊
Wyatt
több mint 9 éve
Egy kis érdekesség13 idénnyel ezelőtt a Patriots 16–2-es mérleggel jutott a Super Bowlba, amelyet Houston rendezett meg. A döntőig vezető úton a New England a 12. fordulóban volt utoljára hátrányban egy meccsen, a csapat a legkevesebb pontot engedte a ligában (238), az első vereség pedig egy Buffalo elleni nullázás során jött (0–31). Ezt a Super Bowlt megelőzően két évvel korábban nyert a csapat bajnoki címet, az NFC Nyugati csoportjának első helyezettje, a St. Louis Rams ellen. A 2003-as szezonban az NFC Déli csoportjának bajnokát, a Carolina Pantherst győzte le a Patriots.
Ezúttal a Patriots 16–2-es mérleggel jutott a Super Bowlba, amelyet Houston rendez meg. A döntőig vezető úton a New England a 12. fordulóban volt utoljára hátrányban egy meccsen, a csapat a legkevesebb pontot engedte a ligában (250), az első vereség pedig egy Buffalo elleni nullázás során jött (0–16). A mostani Super Bowlt megelőzően két évvel korábban nyert a csapat bajnoki címet, az NFC Nyugati csoportjának első helyezettje, a Seattle Seahawks ellen. Most az NFC Déli csoportjának bajnokával, az Atlanta Falconsszal csap össze a Patriots.

több mint 9 éve
Hadd ne kelljen belinkelnem a paródiát, amikor Besenyő István magyarázza a semmi, a valami és a minden közötti különbséget 😊Ennek úgy lenne igazán fontos jelentése, ha mellé tennéd Matty Ice értékeit is. 😊
empty taxi
tomi-tomi

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
Nem bánom, hogy rácáfolt Madden papára (csupán 75 százalékos győzelmi mutatója volt edzőként az alapszakaszban, ezzel a második helyen van a legalább 50 győzelmes edzőket tekintve) 😊tomi-tomiAkkor eddig egyszer játszott jól, kétszer megfelelően, kétszer tűrhetően, egyszer pocsékul 😊

több mint 9 éve
Ennek úgy lenne igazán fontos jelentése, ha mellé tennéd Matty Ice értékeit is. 😊
empty taxi
És ez akkor most jónak számít? 😊Ez a szezonhoz sztenderdizált érték. A PFF még mindig play by play értékel. A Hawks ellen dobott két INT-je saját hiba, az Edelman TD semmi extra, ellenben előtte elcseszte ugyanazt; az is mínusz. Dobott három jó TD-t, három nagy hiba kiegyenlíti. Az összes többi passza nagyjából átlagos volt. Azt meg a PFF értékelés leszarja, hogy 37x kellett átlagost dobnia.
Az átlag itt a szezon(oka)t illeti, vagy a döntőbeli irányítóátlagokat?
Most valami 99.5 volt neki, de előtte is magas volt szerintem a szezononkénti, ebből kiindulva a Seahawks elleni érték pl elég alacsonynak tűnik.
De ha a 70 az minden Super Bowlt figyelembe véve az irányítók átlagos teljesítményét jelenti, akkor végül is volt három jócskán átlag feletti, kettő ami nagyjából átlagra hozza ki egymást, meg egy pocsék.
Wyatt
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 9 éve
Vajon ha most egyenlőnél, 1:21-el a vége előtt, időkérés nélkül megkapnánk a labdát, a kommentátorok megint azt hajtogatnák, hogy nyugi és jöjjön a hosszábbítás? 😊
több mint 9 éve
És ez akkor most jónak számít? 😊 Az átlag itt a szezon(oka)t illeti, vagy a döntőbeli irányítóátlagokat?
Most valami 99.5 volt neki, de előtte is magas volt szerintem a szezononkénti, ebből kiindulva a Seahawks elleni érték pl elég alacsonynak tűnik.
De ha a 70 az minden Super Bowlt figyelembe véve az irányítók átlagos teljesítményét jelenti, akkor végül is volt három jócskán átlag feletti, kettő ami nagyjából átlagra hozza ki egymást, meg egy pocsék.
Más kérdés, hogy a pocsék győzelmet ért, a 2011-es elég jónak tűnő pedig nem, úgyhogy ha ezen múlik, legyen alacsony, de inkább győzelem 😀 Persze, nem zavar, ha jó is és nyerünk is 😊

több mint 9 éve

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
Házi mozi 😀Egy kis elemzés... Brady & Hogan Connection
www.youtube.com/watch?v=Me_BOg9MUEQ
Szerkesztette: Demecs
több mint 9 éve
Nem hinném. A haverja kinn lesz a stadionban. Ő szerintem megy velük, hogy azért legyen ott valaki, aki ért a szakmához. 😉OFF:respectvv4laci
Üdv!
Tőlünk kik mennek a SPORT TV-be?
A FALCONS-nál szervezik a saját embereiket!
Üdv:
GOSB5!
GOSB5
gordon
We are all PATRIOTS!
több mint 9 éve
OFF:respectvv4laci
Üdv!
Üdv:
GOSB5!
GOSB5
több mint 9 éve
Houston készül a SB-ra, szerintük nagy esélyessé lépett elő a Falcons. 😀Valakinek csúnyán belelógott a keze a bilibe 😊
twitter.com/wendyradio/status/825407971207294977/photo/1
tomi-tomi
We are all PATRIOTS!
több mint 9 éve
OFF:Üdv!
Üdv:
GOSB5!
GOSB5
több mint 9 éve
Na attól szokott kiverni a hidegveríték, ha zónázunk...Csak egy gondolatkísérlet...Szerintem az esetek többségében zónázni fogunk.
Ki mennyire lenne meglepve ha kezdésnél Butler helyett Rowe-t tennénk Julio-ra a fizikai adottságai miatt (természetesen safety segítséggel, ez nem is kérdés), Ryan kapná Sanut, Butler pedig menne slotba?
Castleai01
Egon
A szoros emberfogás a LS-n az elkapók kemény jammelésével szerintem sokkal jobban megy nekünk és az atlantai ütempasszok ellen is sokkal hatékonyabb lehet.
több mint 9 éve
Houston készül a SB-ra, szerintük nagy esélyessé lépett elő a Falcons. 😀twitter.com/wendyradio/status/825407971207294977/photo/1
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 9 éve
én tuti nem tenném rá Butlert, -15 kg és -11 cm, ha jól emlékszem a magas elkapókra sosem állítottuk rá (Green, D.Thomas) mondjuk Ryan sem jó választás (ő még skillben is le van maradva), Rowe tűnik a legjobb választásnak ha fizikálisan akarjuk kicsit megdolgozni JJ-t, viszont benne hatalmas a DPI faktor
(de szerencsére BB-ék milliószor jobban értenek hozzá)

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 9 éve
Csak egy gondolatkísérlet...Szerintem az esetek többségében zónázni fogunk.
Ki mennyire lenne meglepve ha kezdésnél Butler helyett Rowe-t tennénk Julio-ra a fizikai adottságai miatt (természetesen safety segítséggel, ez nem is kérdés), Ryan kapná Sanut, Butler pedig menne slotba?
Castleai01
Akár azt gondolod, hogy képes vagy valamire, akár azt, hogy nem, mindenképpen igazad van. Henry Ford
JUST WIN!!!
több mint 9 éve
Ha középről indul akkor inkább Ryan, ha szélről akkor Butler fog vele menni. De s mindig lesz a közelben. Kevés yac ra számítok JJ től mert mind Ryan, mind Butler kimagaslóan hatékonyan szerel.
több mint 9 éve
Csak egy gondolatkísérlet...Ki mennyire lenne meglepve ha kezdésnél Butler helyett Rowe-t tennénk Julio-ra a fizikai adottságai miatt (természetesen safety segítséggel, ez nem is kérdés), Ryan kapná Sanut, Butler pedig menne slotba?
"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 9 éve
Federer ma megnyerte 35 évesen a 18. Grand Slam tornát az Australian Openen! Ezek után tuti a gyűrű! 😊
több mint 9 éve
Passz, tőlem még Beki vette át, azután nem követtem, hogy elpasszolta az 1400 yardos, filléreket kereső Sanderst meg az 1. kört Kevin White-ért 😀Mennyire rombolta le Bekkencs?Nem Sonka volt?
Wyatt
gdavid

több mint 9 éve
Mennyire rombolta le Bekkencs?Nem Sonka volt?
Wyatt
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool: