New England Patriots
74 feliratkozó
több mint 9 éve
Szeptember: nincs Brady, Gronk nem nagyon kap szerepet, Edelman nem százszázalékos, Garoppolo is megsérül, egy döcögős siker, egy döcögőssé váló, egy sima, és egy olyan vereség, amin semmi nem jött össze. 3–1Október: visszatér Brady, visszatér Gronk, Edelman is egyre jobb állapotban, négy sima győzelem. 4–0
November: elment Collins, megsérült Gronk, előlépett Julian. Vereség az SB-visszavágón, nyögvenyelős siker két nem éppen kiemelkedő csapat ellen. 2–1
December: a védelem feljavult, a Rams ellen 59. percig nem engedett TD-t, a Broncos és a Jets ellen egyáltalán nem, a Ravens ellen is csak akkor, amikor a saját célterület előtt eladtuk a labdát. 4–0
Január: egy kis megakadást leszámítva sima meccs a Dolphins ellen, szenvedős játékkal azért sima győzelem a Texans ellen, a Steelers ellen nagyon megakadás sem volt. 3–0
A páratlan hónapokban kicsit akadozott a játék időnként, jöttek a hátráltató tényezők, a párosakban viszont kiválóan ment a csapatnak. A Super Bowlt februárban rendezik... 😊

több mint 9 éve
Úristen ez mennyire kurva jól néz ki. Elviselnék egy ilyet 😀Igen csak szerezös darab. Csak 1 éven keresztül kell rà gyüjteni. 😀
www.instagram.com/p/BPvzLY5gjNz/
Wyatt
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 9 éve
A listán concussion van a neve mellett. Akkor az elírás. Fura lett volna, max ha lefejeli a zuhanytálcát...Ha valaki esetleg értesült róla, hogy Gostkowskinak hogy sikerült összeszednie egy agyrázkódást, kérem ne hallgassa el!Sehogy, náthás a lelkem (vagy fosós-hányós). Ebner agyát rázták meg a gaz kohászok, de ma már kijöhetett az elsötétített szobából.
Kollega
tomi-tomi
We are all PATRIOTS!
több mint 9 éve
Ha valaki esetleg értesült róla, hogy Gostkowskinak hogy sikerült összeszednie egy agyrázkódást, kérem ne hallgassa el!Sehogy, náthás a lelkem (vagy fosós-hányós). Ebner agyát rázták meg a gaz kohászok, de ma már kijöhetett az elsötétített szobából.
Kollega
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 9 éve
Ha valaki esetleg értesült róla, hogy Gostkowskinak hogy sikerült összeszednie egy agyrázkódást, kérem ne hallgassa el!
We are all PATRIOTS!
több mint 9 éve
Jeles nap ez a mai! Ma van 17 éve hogy kenevezték BB-t! 😊12-eske is megemlékezett róla
Proxi
www.instagram.com/p/BPyHUqCDHTW/

több mint 9 éve
na jó, de ebből 300 ilyen Stez féle jinx hívő 😀Nem tudom valaki észrevette-e már, de újabb mérföldkőhöz érkeztünk 😊😊😊Egyébként magasan Pats szurkoló a legtöbb az itt regisztrált userek között (621 fő, 2. a GB 363-mal), az egy userre jutó hsz-ben viszont a 2. legalacsonyabb a Pats átlaga 58.55-tel.
Jelenleg a Patriots fórum rendelkezik a legtöbb hozzászólással ezen a fantasztikus oldalon!!!
- New England Patrioits 36.353
- Philadelphia Eagles 36.340
FunHun
empty taxi

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 9 éve
Ha verseny, akkor legyen verseny! 😊az idő előrehaladtával Jules nem csak a pályán lépett szintetEz szerintem még jobb:
www.youtube.com/watch?v=QzUOskaVGVk
ZERO_L
www.youtube.com/watch?v=Y6ilOz5qU8E
Billbá a végén: "Solid job!" 😊 😊 C'Mon Man 😊😊
FunHun
Szerintem ez a legjobb! 😊
vimeo.com/201047613
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 9 éve
Nem tudom valaki észrevette-e már, de újabb mérföldkőhöz érkeztünk 😊😊😊Egyébként magasan Pats szurkoló a legtöbb az itt regisztrált userek között (621 fő, 2. a GB 363-mal), az egy userre jutó hsz-ben viszont a 2. legalacsonyabb a Pats átlaga 58.55-tel. Ebben a mutató egyébként magyarázható ok miatt | @iktriad | a Jaguars a legjobb 701,46-tal, 2. a Bengals 414,13-mal.
Jelenleg a Patriots fórum rendelkezik a legtöbb hozzászólással ezen a fantasztikus oldalon!!!
FunHun

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
Én úgy kezdtem el a Patriots-nak szurkolni nem is tudom pontosan, hogy melyik évben. Nem is tudtam mi az az NFL, kipróbáltam az akkor még PC-re elérhető Madden NFL-t és a Patriots lett a választott csapatom, talán a jel miatt. Aztán elkezdtem nézni tv-ben, így már a meccseken alapból nekik szurkoltam. 😊Nálam ugyanez csaknem pc-n hanem a régi kis ps2-n 😊
polonic
több mint 9 éve
Én úgy kezdtem el a Patriots-nak szurkolni nem is tudom pontosan, hogy melyik évben. Nem is tudtam mi az az NFL, kipróbáltam az akkor még PC-re elérhető Madden NFL-t és a Patriots lett a választott csapatom, talán a jel miatt. Aztán elkezdtem nézni tv-ben, így már a meccseken alapból nekik szurkoltam. 😊
Win Lose or Tie, We are Patriots fans till we die!
My favourite ring is the next one
több mint 9 éve
Nem tudom valaki észrevette-e már, de újabb mérföldkőhöz érkeztünk 😊😊😊Anyó egy piás este felüti 500ig😁
FunHun
több mint 9 éve
Tegnap láttam, de én nem akartam beírni 😛 😀Amúgy szerintem volt már ilyen 😊 Régebben a látogatókat is mutatta az oldal, abban azért jóócskán fölény volt itt, csak sokan csendesen szemlélődnek inkább, nem pedig anyók 😀

több mint 9 éve
Nem tudom valaki észrevette-e már, de újabb mérföldkőhöz érkeztünk 😊😊😊Jelenleg a Patriots fórum rendelkezik a legtöbb hozzászólással ezen a fantasztikus oldalon!!!
több mint 9 éve
az idő előrehaladtával Jules nem csak a pályán lépett szintetEz szerintem még jobb:
www.youtube.com/watch?v=QzUOskaVGVk
ZERO_L
www.youtube.com/watch?v=Y6ilOz5qU8E
Billbá a végén: "Solid job!" 😊 😊 C'Mon Man 😊😊
több mint 9 éve
az idő előrehaladtával Jules nem csak a pályán lépett szintetwww.youtube.com/watch?v=QzUOskaVGVk

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 9 éve
Hátha most jobban jár, mint öt éve 😊reméljük az csak a dzsájences rontás volt, amit majd később rendezünk velük 😊
Wyatt
| mondjuk jövőre, címvédőként 😀 😀 😀 |

több mint 9 éve
megvan az első igazán aggasztó hír, miért nem fogunk győzni:Márk megy a SB-ra

több mint 9 éve
Off: A Boston Red Sox június 23-án hivatalosan visszavonultatja David Ortiz 34-es számú mezét.
We are all PATRIOTS!
több mint 9 éve
Még itt nem láttam, de emlékezzünk meg Matt Ryan párját ritkító sorozatáról, elsőként zárt sorozatban hat meccset 120-as QB-rate feletttwitter.com/ChrisWesseling/status/823587619330080768
Hiába a fantasztikus széria, Bradynek volt ennél jobb összességében, még 2007-ben
twitter.com/ChrisWesseling/status/823609727800279040
De nem is ez a durva, hanem hogy úgy rémlett, hogy az 1. héten sem volt ám ő rossz akkor, úgyhogy meg is lestem. Kiesett nála egy 146.6-os teljesítmény az első hétről, mert a 7. fordulóban 158.3 volt a Dolphins ellen. Mondjuk volt a 8. fordulóban egy 125.5 is (52 ponttal!), csak úgy mutatóban. Micsoda teljesítmény volt az
Szerkesztette: Wyatt

több mint 9 éve
Megvannak a sporikwww.nfl.com/news/story/0ap3000000779085/article/super-bowl-li-officials-named?campaign=fb-nf-sf52764628-sf52764628&utm_source=facebook.com&utm_medium=referral
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018