New England Patriots

74 feliratkozó

több mint 9 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Szeptember: nincs Brady, Gronk nem nagyon kap szerepet, Edelman nem százszázalékos, Garoppolo is megsérül, egy döcögős siker, egy döcögőssé váló, egy sima, és egy olyan vereség, amin semmi nem jött össze. 3–1
Október: visszatér Brady, visszatér Gronk, Edelman is egyre jobb állapotban, négy sima győzelem. 4–0
November: elment Collins, megsérült Gronk, előlépett Julian. Vereség az SB-visszavágón, nyögvenyelős siker két nem éppen kiemelkedő csapat ellen. 2–1
December: a védelem feljavult, a Rams ellen 59. percig nem engedett TD-t, a Broncos és a Jets ellen egyáltalán nem, a Ravens ellen is csak akkor, amikor a saját célterület előtt eladtuk a labdát. 4–0
Január: egy kis megakadást leszámítva sima meccs a Dolphins ellen, szenvedős játékkal azért sima győzelem a Texans ellen, a Steelers ellen nagyon megakadás sem volt. 3–0

A páratlan hónapokban kicsit akadozott a játék időnként, jöttek a hátráltató tényezők, a párosakban viszont kiválóan ment a csapatnak. A Super Bowlt februárban rendezik... 😊

több mint 9 éve
ParadSEC New England Patriots Georgia Bulldogs 3 342 — Patriots fan
Úristen ez mennyire kurva jól néz ki. Elviselnék egy ilyet 😀
 www.instagram.com/p/BPvzLY5gjNz/
Wyatt
Igen csak szerezös darab. Csak 1 éven keresztül kell rà gyüjteni. 😀

„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 9 éve
Kollega New England Patriots 1 750 — We Got Everything
Ha valaki esetleg értesült róla, hogy Gostkowskinak hogy sikerült összeszednie egy agyrázkódást, kérem ne hallgassa el!
Kollega
Sehogy, náthás a lelkem (vagy fosós-hányós). Ebner agyát rázták meg a gaz kohászok, de ma már kijöhetett az elsötétített szobából.
tomi-tomi
A listán concussion van a neve mellett. Akkor az elírás. Fura lett volna, max ha lefejeli a zuhanytálcát...

We are all PATRIOTS!
több mint 9 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
Ha valaki esetleg értesült róla, hogy Gostkowskinak hogy sikerült összeszednie egy agyrázkódást, kérem ne hallgassa el!
Kollega
Sehogy, náthás a lelkem (vagy fosós-hányós). Ebner agyát rázták meg a gaz kohászok, de ma már kijöhetett az elsötétített szobából.

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 9 éve

We are all PATRIOTS!
több mint 9 éve
Úristen ez mennyire kurva jól néz ki. Elviselnék egy ilyet 😀
https://scontent.cdninstagram.com/v/t51.82787-15/625124029_18448324651098541_385798322158650729_n.jpg?stp=c160.0.480.480a_dst-jpg_e35_s640x640_tt6&_nc_cat=101&ccb=7-5&_nc_sid=18de74&efg=eyJlZmdfdGFnIjoiRkVFRC5iZXN0X2ltYWdlX3VybGdlbi5DMyJ9&_nc_ohc=18w64WJmXM4Q7kNvwE9FbtE&_nc_oc=AdlFYKlj7VVTX17l7_7SbnFdZXCdaOIvOZXlC0ndRkDgBvBUsalWeb-BWw4IJhqapg0&_nc_zt=23&_nc_ht=scontent.cdninstagram.com&_nc_gid=4wVpVuMkh2WpwNZhUvytZA&oh=00_AfuRD3kB7XjApqFzyPPZ2jDvPeDVWh6cXAtY5jDNGeoiVg&oe=69A09F4C
New England Patriots on Instagram: "#Patriots jerseys for Super Bowl LI 👌"
118K likes, 1,002 comments - patriots on January 26, 2017: "#Patriots jerseys for Super Bowl LI 👌".

több mint 9 éve
Jeles nap ez a mai! Ma van 17 éve hogy kenevezték BB-t! 😊
Proxi
12-eske is megemlékezett róla
 www.instagram.com/p/BPyHUqCDHTW/

több mint 9 éve
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 5 056 — situational football
Nem tudom valaki észrevette-e már, de újabb mérföldkőhöz érkeztünk 😊😊😊

Jelenleg a Patriots fórum rendelkezik a legtöbb hozzászólással ezen a fantasztikus oldalon!!!
- New England Patrioits 36.353
- Philadelphia Eagles 36.340
FunHun
Egyébként magasan Pats szurkoló a legtöbb az itt regisztrált userek között (621 fő, 2. a GB 363-mal), az egy userre jutó hsz-ben viszont a 2. legalacsonyabb a Pats átlaga 58.55-tel.
empty taxi
na jó, de ebből 300 ilyen Stez féle jinx hívő 😀

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 9 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
az idő előrehaladtával Jules nem csak a pályán lépett szintet

www.youtube.com/watch?v=QzUOskaVGVk
ZERO_L
Ez szerintem még jobb:
 www.youtube.com/watch?v=Y6ilOz5qU8E

Billbá a végén: "Solid job!" 😊 😊 C'Mon Man 😊😊
FunHun
Ha verseny, akkor legyen verseny! 😊
Szerintem ez a legjobb! 😊
 vimeo.com/201047613

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 9 éve
Proxi New England Patriots 465 — Patriots fan
Jeles nap ez a mai! Ma van 17 éve hogy kenevezték BB-t! 😊

PunBB bbcode test
PunBB bbcode test
több mint 9 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 226 — NFL bracket champion '26

Jelenleg a Patriots fórum rendelkezik a legtöbb hozzászólással ezen a fantasztikus oldalon!!!
FunHun
Egyébként magasan Pats szurkoló a legtöbb az itt regisztrált userek között (621 fő, 2. a GB 363-mal), az egy userre jutó hsz-ben viszont a 2. legalacsonyabb a Pats átlaga 58.55-tel. Ebben a mutató egyébként magyarázható ok miatt | @iktriad | a Jaguars a legjobb 701,46-tal, 2. a Bengals 414,13-mal.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
dr0725 New England Patriots 527
Én úgy kezdtem el a Patriots-nak szurkolni nem is tudom pontosan, hogy melyik évben. Nem is tudtam mi az az NFL, kipróbáltam az akkor még PC-re elérhető Madden NFL-t és a Patriots lett a választott csapatom, talán a jel miatt. Aztán elkezdtem nézni tv-ben, így már a meccseken alapból nekik szurkoltam. 😊
polonic
Nálam ugyanez csaknem pc-n hanem a régi kis ps2-n 😊
több mint 9 éve
polonic New England Patriots 444 — Patriots fan
Én úgy kezdtem el a Patriots-nak szurkolni nem is tudom pontosan, hogy melyik évben. Nem is tudtam mi az az NFL, kipróbáltam az akkor még PC-re elérhető Madden NFL-t és a Patriots lett a választott csapatom, talán a jel miatt. Aztán elkezdtem nézni tv-ben, így már a meccseken alapból nekik szurkoltam. 😊

Win Lose or Tie, We are Patriots fans till we die!

My favourite ring is the next one
több mint 9 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 597 — JAFL Tampa GM

FunHun
Anyó egy piás este felüti 500ig😁
több mint 9 éve
Tegnap láttam, de én nem akartam beírni 😛 😀
Amúgy szerintem volt már ilyen 😊 Régebben a látogatókat is mutatta az oldal, abban azért jóócskán fölény volt itt, csak sokan csendesen szemlélődnek inkább, nem pedig anyók 😀

több mint 9 éve
FunHun New England Patriots 1 908

több mint 9 éve
FunHun New England Patriots 1 908

ZERO_L
Ez szerintem még jobb:
 www.youtube.com/watch?v=Y6ilOz5qU8E

Billbá a végén: "Solid job!" 😊 😊 C'Mon Man 😊😊
több mint 9 éve
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 5 056 — situational football

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 9 éve
Hátha most jobban jár, mint öt éve 😊
Wyatt
reméljük az csak a dzsájences rontás volt, amit majd később rendezünk velük 😊

| mondjuk jövőre, címvédőként 😀 😀 😀 |

több mint 9 éve
Hátha most jobban jár, mint öt éve 😊

több mint 9 éve
megvan az első igazán aggasztó hír, miért nem fogunk győzni:

Márk megy a SB-ra

több mint 9 éve
Off: A Boston Red Sox június 23-án hivatalosan visszavonultatja David Ortiz 34-es számú mezét.

We are all PATRIOTS!
több mint 9 éve
Van ilyen is
 www.espn.com/video/clip?id=18539309

több mint 9 éve
Még itt nem láttam, de emlékezzünk meg Matt Ryan párját ritkító sorozatáról, elsőként zárt sorozatban hat meccset 120-as QB-rate felett
 twitter.com/ChrisWesseling/status/823587619330080768
Hiába a fantasztikus széria, Bradynek volt ennél jobb összességében, még 2007-ben
 twitter.com/ChrisWesseling/status/823609727800279040

De nem is ez a durva, hanem hogy úgy rémlett, hogy az 1. héten sem volt ám ő rossz akkor, úgyhogy meg is lestem. Kiesett nála egy 146.6-os teljesítmény az első hétről, mert a 7. fordulóban 158.3 volt a Dolphins ellen. Mondjuk volt a 8. fordulóban egy 125.5 is (52 ponttal!), csak úgy mutatóban. Micsoda teljesítmény volt az

Szerkesztette: Wyatt

több mint 9 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 640 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Megvannak a sporik

www.nfl.com/news/story/0ap3000000779085/article/super-bowl-li-officials-named?campaign=fb-nf-sf52764628-sf52764628&utm_source=facebook.com&utm_medium=referral

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018