New England Patriots
74 feliratkozó
több mint 9 éve
A Patriots fehérben játszik majd a Super Bowlban, ami csak azért érdekes, mert a legutóbbi 12 döntőből 11-et a fehérben játszó csapat nyerte.Az a mágikus 12. győzelem épp egy 12-s számmal játszó vezérletével. Nem lehet véletlen 😊
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 9 éve
Fontos szakmai kérdés: senki nem merte leönteni BB-t Gatorade-del?😊 vagy nálunk ez nem megengedett?Egy szezonban csak egyszer megengedett és mi még csak:
NB2
www.facebook.com/newenglandpatriots/videos/10155009428672372/
We are all PATRIOTS!
több mint 9 éve
Fontos szakmai kérdés: senki nem merte leönteni BB-t Gatorade-del?😊 vagy nálunk ez nem megengedett?Merték volna megcsinálni 50 perc jó játék után 😀
NB2
több mint 9 éve
Fontos szakmai kérdés: senki nem merte leönteni BB-t Gatorade-del?😊 vagy nálunk ez nem megengedett?Megengedett - SB után. Két éve két hordóval is kapott.
NB2
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 9 éve
Fontos szakmai kérdés: senki nem merte leönteni BB-t Gatorade-del?😊 vagy nálunk ez nem megengedett?
több mint 9 éve
5 SB 😊Green Bay Packers Community ownership 😊... jogi személyMostantól ugye a Patriots tartja a rekordot, összesen 9 super bowl részvétellel. Azt is tudom, hogy Belichick 7. döntője is rekord. a 9 döntőből 8 a Kraft érában volt (lesz).A Steelers-nek egyrészt igen, másrészt nem. A Rooney egyeneságnak megvan a nyolc, de egy Rooney-nak nincs.
Egy nálam nagyobb tudortólszeretném kérdezni (nálam mindenki nagyobb tudor), hogy van-e még olyan tulaj, akinek van ennyi részvétele, vagy ez is rekord?
Ugye a Steelersnek, a Cowboysnak és a Broncosnak van nyolc részvétele.
Kollega
Jones csak 89-től tulaj, Bowlen 84-től -> nekik nincs nyolc SB részvétel.
tomi-tomi
TGA

több mint 9 éve
Green Bay Packers Community ownership 😊... jogi személyMostantól ugye a Patriots tartja a rekordot, összesen 9 super bowl részvétellel. Azt is tudom, hogy Belichick 7. döntője is rekord. a 9 döntőből 8 a Kraft érában volt (lesz).A Steelers-nek egyrészt igen, másrészt nem. A Rooney egyeneságnak megvan a nyolc, de egy Rooney-nak nincs.
Egy nálam nagyobb tudortólszeretném kérdezni (nálam mindenki nagyobb tudor), hogy van-e még olyan tulaj, akinek van ennyi részvétele, vagy ez is rekord?
Kollega
tomi-tomi
Sending out an S.O.S
több mint 9 éve
Részemről az öröm 😀Tényleg nem volt még? Hát pedig kelleneA fenébe is! Mióta óta keresem ezt a videót? (Igaz én nem a Facebookon kerestem.) Végre valaki betűzte ide!
Wyatt
Kollega

több mint 9 éve
Tényleg nem volt még? Hát pedig kelleneA fenébe is! Mióta óta keresem ezt a videót? (Igaz én nem a Facebookon kerestem.) Végre valaki betűzte ide!
Wyatt
We are all PATRIOTS!
több mint 9 éve
Tényleg nem volt még? Hát pedig kelleneÉpp most néztem én is, vajon Gronk a saját verzióját énekli? 😀
Wyatt
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 9 éve
Tényleg nem volt még? Hát pedig kellenewww.facebook.com/newenglandpatriots/videos/10155009428672372/

több mint 9 éve
Mostantól ugye a Patriots tartja a rekordot, összesen 9 super bowl részvétellel. Azt is tudom, hogy Belichick 7. döntője is rekord. a 9 döntőből 8 a Kraft érában volt (lesz).A Steelers-nek egyrészt igen, másrészt nem. A Rooney egyeneságnak megvan a nyolc, de egy Rooney-nak nincs.
Kollega
Szerkesztette: tomi-tomi
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 9 éve
Mostantól ugye a Patriots tartja a rekordot, összesen 9 super bowl részvétellel. Azt is tudom, hogy Belichick 7. döntője is rekord. a 9 döntőből 8 a Kraft érában volt (lesz).Dan Rooney biztosan ott volt mind a 8 döntőn. Bár az alapító apja, Art 88-ig élt, de 75-ben átadta az irányítási jogokat Dannek, aki ezt 2003-ban adta tovább az ő fiának Art II-nek.
Egy nálam nagyobb tudortól szeretném kérdezni (nálam mindenki nagyobb tudor), hogy van-e még olyan tulaj, akinek van ennyi részvétele, vagy ez is rekord?
Kollega
Szerkesztette: Soldados

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 9 éve
Mostantól ugye a Patriots tartja a rekordot, összesen 9 super bowl részvétellel. Azt is tudom, hogy Belichick 7. döntője is rekord. a 9 döntőből 8 a Kraft érában volt (lesz).Egy nálam nagyobb tudortól szeretném kérdezni (nálam mindenki nagyobb tudor), hogy van-e még olyan tulaj, akinek van ennyi részvétele, vagy ez is rekord?
We are all PATRIOTS!
több mint 9 éve
Meg még valami: Hiába, hogy az Oaklandnek ekkora peche volt. Meg hiába, hogy a Dallas milyen jó volt az alapszakaszban, két nagyon kiegyensúlyozott, nagyon jó csapat jutott a döntőbe. Szerintem most ez a két legerősebb csapat, ahogy két éve is így gondoltam (de tavaly nem feltétlen).Én is azt írtam egy másik fórumra, hogy a PO 2 legjobb csapata van ott az SB-n, ha nem betlizik senki akkor egy egész pofás SB-t láthatunk. Én bízom azért, hogy az "újoncoknak" tele lesz a gatya és ezt ki tudjuk használni.
Kollega
több mint 9 éve
Sőt! Jó lenne, ha nyomás alatt tudnánk tartani a támadóikat azzal, hogy előnyben maradunk. De kérem: ez a döntő, ami azért sokszor egy field goal-on múlik. Ha hátrányban leszünk, kezelni fogjuk azt is.JMD-éknek ezt a párharcot meg kell tudni oldani és talán még az is elvárható lenne, hogy hosszú driveokkal segítsük ki a mi védelmünket, ne legyen olyan sokat pályán Ryan-JJ kettőseSzerintem egy SB-ben ilyen nincs.
ZERO_L
zinedine5
Azért ennek a Pats-nek nincs ám olyan sok gyenge pontja, hogy egy edző csak úgy összedobjon ellenünk egy használható játéktervet. Ez jobbára az alapszakaszban se nagyon sikerült senkinek. Ez nyilván nem garantálja a sikert, (sőt még gyenge napunk is lehet, akkor meg tökmindegy), csak azért érezzük, hogy Atlantában is egy nagyobb csapat két héten át igencsak meg fog izzadni a monitorok előtt, hogy kitalálja mit tegyenek majd a pályán.
Meg még valami: Hiába, hogy az Oaklandnek ekkora peche volt. Meg hiába, hogy a Dallas milyen jó volt az alapszakaszban, két nagyon kiegyensúlyozott, nagyon jó csapat jutott a döntőbe. Szerintem most ez a két legerősebb csapat, ahogy két éve is így gondoltam (de tavaly nem feltétlen).
We are all PATRIOTS!
több mint 9 éve
ne feledjük első és másod éves játékosokról beszélünk 😊De mennyire nem feledjük! 😊
Midnight
Nálunk is jobban fog erre ügyelni JMD és TB.
több mint 9 éve
JMD-éknek ezt a párharcot meg kell tudni oldani és talán még az is elvárható lenne, hogy hosszú driveokkal segítsük ki a mi védelmünket, ne legyen olyan sokat pályán Ryan-JJ kettőseSzerintem egy SB-ben ilyen nincs.
ZERO_L
több mint 9 éve
De ezaz hogy a védelem meg állította őket. Vagy a fumble-t adjuk vissza és legközelebb a labdát inkább nefogják meg ? Most persze szerencsénk is volt de azért volt ott rendes védő munka is. A FG meg benne van a pakliban. A statisztika egy dolog a meccsek alapján amit láttam benne van a potenciál a D#-ben és ne feledjük első és másod éves játékosokról beszélünk 😊Mondjuk a lenullázás jól néz ki, de azért szerintem ennél árnyaltabb a kép, mivel volt 41 yardos kihagyott FG, egy bőven RZ belüli fumble, majd AR dobott egy eszetlen INT-et...Értettem én csak attól, hogy a steelers D besült még nem következik az, hogy a mienk is be fog. ( bár valószínű ). Mindenesetre az, hogy gb-t lenullázták az első félidőben ad némi bizakodásra okot...Arra gondolt a költő, hogy ott is nagy javulás volt, top 5 volt azóta minden fontos kategóriában a védelem, erre gyakorlatilag simán átmentünk rajta. Ergo a Falcons védelme hiába javult szintén szépen, illene ezt is megoldani. Legyen egy 28–24 ide 😊)A steelers D-nek mi köze a falcons D-hez?múlthéten másról sem volt szó, mint a Steelers mennyire kiváló védelemmé érett a BYE után, sőőt már már denveri magasságokba került, aztán kb momentumuk nem voltA szezonban szinte csak akkor kaptak ki, ha Ryanék nem tudtak 30 pont felett termelni.Jaja.
kyobalu
Legalabb 31 pont: 12-0
Max 30 pont: 1-5
A legtobb pontot szerzo O a legkevesebb pontot engedo D ellen. Nfl-es csajszi azt mondta tegnap, ez a hetedik ilyen meccs lesz. Eddig 5-1 a D-nek.
De igazabol 16 meccsen Bradyvel a mi tamadosorunk is jobb lett volna, es igy is nagyon jol zart.
Igazabol mondanam, hogy a komplettseg miatt jobbak vagyunk, de sajna az elmult hetekben azert feljavult a Falcons D. Ha 25 pont alatt tartjuk oket, akkor azert jo eselyunk lehet
Wyatt
JMD-éknek ezt a párharcot meg kell tudni oldani és talán még az is elvárható lenne, hogy hosszú driveokkal segítsük ki a mi védelmünket, ne legyen olyan sokat pályán Ryan-JJ kettőse
ZERO_L
peach
Wyatt
peach
Szóval minimum két pontszerzésre volt komoly esélye a GB-nek csak elb..ták (mondjuk a fumble óriási védőmunka volt!!!)
FunHun
több mint 9 éve
Mindegy mennyire árnyalt a kép, az számít, mennyi pont kerül fel a táblára. ez az egy olyan statisztika, ahol tényleg ez számít. Azt az intet azért nem csak ARod dobta, hanem a védőnek is le kellett szedni, a fumblenél meg pláne, 100%-ban védőmunka volt.Mondjuk a lenullázás jól néz ki, de azért szerintem ennél árnyaltabb a kép, mivel volt 41 yardos kihagyott FG, egy bőven RZ belüli fumble, majd AR dobott egy eszetlen INT-et...Értettem én csak attól, hogy a steelers D besült még nem következik az, hogy a mienk is be fog. ( bár valószínű ). Mindenesetre az, hogy gb-t lenullázták az első félidőben ad némi bizakodásra okot...Arra gondolt a költő, hogy ott is nagy javulás volt, top 5 volt azóta minden fontos kategóriában a védelem, erre gyakorlatilag simán átmentünk rajta. Ergo a Falcons védelme hiába javult szintén szépen, illene ezt is megoldani. Legyen egy 28–24 ide 😊)A steelers D-nek mi köze a falcons D-hez?múlthéten másról sem volt szó, mint a Steelers mennyire kiváló védelemmé érett a BYE után, sőőt már már denveri magasságokba került, aztán kb momentumuk nem voltA szezonban szinte csak akkor kaptak ki, ha Ryanék nem tudtak 30 pont felett termelni.Jaja.
kyobalu
A legtobb pontot szerzo O a legkevesebb pontot engedo D ellen. Nfl-es csajszi azt mondta tegnap, ez a hetedik ilyen meccs lesz. Eddig 5-1 a D-nek.
De igazabol 16 meccsen Bradyvel a mi tamadosorunk is jobb lett volna, es igy is nagyon jol zart.
Igazabol mondanam, hogy a komplettseg miatt jobbak vagyunk, de sajna az elmult hetekben azert feljavult a Falcons D. Ha 25 pont alatt tartjuk oket, akkor azert jo eselyunk lehet
Wyatt
JMD-éknek ezt a párharcot meg kell tudni oldani és talán még az is elvárható lenne, hogy hosszú driveokkal segítsük ki a mi védelmünket, ne legyen olyan sokat pályán Ryan-JJ kettőse
ZERO_L
peach
Wyatt
peach
Szóval minimum két pontszerzésre volt komoly esélye a GB-nek csak elb..ták (mondjuk a fumble óriási védőmunka volt!!!)
FunHun
több mint 9 éve
Mondjuk a lenullázás jól néz ki, de azért szerintem ennél árnyaltabb a kép, mivel volt 41 yardos kihagyott FG, egy bőven RZ belüli fumble, majd AR dobott egy eszetlen INT-et...Értettem én csak attól, hogy a steelers D besült még nem következik az, hogy a mienk is be fog. ( bár valószínű ). Mindenesetre az, hogy gb-t lenullázták az első félidőben ad némi bizakodásra okot...Arra gondolt a költő, hogy ott is nagy javulás volt, top 5 volt azóta minden fontos kategóriában a védelem, erre gyakorlatilag simán átmentünk rajta. Ergo a Falcons védelme hiába javult szintén szépen, illene ezt is megoldani. Legyen egy 28–24 ide 😊)A steelers D-nek mi köze a falcons D-hez?múlthéten másról sem volt szó, mint a Steelers mennyire kiváló védelemmé érett a BYE után, sőőt már már denveri magasságokba került, aztán kb momentumuk nem voltA szezonban szinte csak akkor kaptak ki, ha Ryanék nem tudtak 30 pont felett termelni.Jaja.
kyobalu
Wyatt
ZERO_L
peach
Wyatt
peach
több mint 9 éve
Ok. Ott a pont (mégha csak 9 is 😊)A meccs érdemi részében 9 pontot tudtunk felrakni a táblára, miért kellett volna minden puskaport elhasználnotok?Nekem is tetszettek a MP hívásai, bár a zónázaink esetébne a flat/curl határán tök üresen kóborló elkapóktól rendszeresen kiver a víz...max olyan magasan voltak edzotaborban. A tietek sem a legjobb csak statisztikaban, de 1. nagyon jo, 2. tietek a legjobb ahol jo tamadosor is van, 3. orom nezni P hivasaitmúlthéten másról sem volt szó, mint a Steelers mennyire kiváló védelemmé érett a BYE után, sőőt már már denveri magasságokba került, aztán kb momentumuk nem voltA szezonban szinte csak akkor kaptak ki, ha Ryanék nem tudtak 30 pont felett termelni.Jaja.
kyobalu
Wyatt
ZERO_L
Remelem mindketto D# kitesz magaert es gyyozon a tippem, hogy 100%-os legyen a PO-s tippjatekom.
no
Emellett hiányoltam a szezon második felében többször behívott Ryan, vagy safety blitzeket, illetve a késleltetett blitzeket a LB-ktől...
Sebaj --- szerintem pl. ezeket tartogatjuk Ryannek 😊
FunHun
kittli
több mint 9 éve
Értettem én csak attól, hogy a steelers D besült még nem következik az, hogy a mienk is be fog. ( bár valószínű ). Mindenesetre az, hogy gb-t lenullázták az első félidőben ad némi bizakodásra okot...Arra gondolt a költő, hogy ott is nagy javulás volt, top 5 volt azóta minden fontos kategóriában a védelem, erre gyakorlatilag simán átmentünk rajta. Ergo a Falcons védelme hiába javult szintén szépen, illene ezt is megoldani. Legyen egy 28–24 ide 😊)A steelers D-nek mi köze a falcons D-hez?múlthéten másról sem volt szó, mint a Steelers mennyire kiváló védelemmé érett a BYE után, sőőt már már denveri magasságokba került, aztán kb momentumuk nem voltA szezonban szinte csak akkor kaptak ki, ha Ryanék nem tudtak 30 pont felett termelni.Jaja.
kyobalu
Wyatt
ZERO_L
peach
Wyatt
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 9 éve
A meccs érdemi részében 9 pontot tudtunk felrakni a táblára, miért kellett volna minden puskaport elhasználnotok?Nekem is tetszettek a MP hívásai, bár a zónázaink esetébne a flat/curl határán tök üresen kóborló elkapóktól rendszeresen kiver a víz...max olyan magasan voltak edzotaborban. A tietek sem a legjobb csak statisztikaban, de 1. nagyon jo, 2. tietek a legjobb ahol jo tamadosor is van, 3. orom nezni P hivasaitmúlthéten másról sem volt szó, mint a Steelers mennyire kiváló védelemmé érett a BYE után, sőőt már már denveri magasságokba került, aztán kb momentumuk nem voltA szezonban szinte csak akkor kaptak ki, ha Ryanék nem tudtak 30 pont felett termelni.Jaja.
kyobalu
Wyatt
ZERO_L
Remelem mindketto D# kitesz magaert es gyyozon a tippem, hogy 100%-os legyen a PO-s tippjatekom.
no
Emellett hiányoltam a szezon második felében többször behívott Ryan, vagy safety blitzeket, illetve a késleltetett blitzeket a LB-ktől...
Sebaj --- szerintem pl. ezeket tartogatjuk Ryannek 😊
FunHun
"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.