New England Patriots
74 feliratkozó
több mint 9 éve
...Ehhez kevésbé értek, de az már azért feltűnt, hogy a félidőben erre általában szoktak reagálni és második félidőben sokkal pontosabb szokott lenni a coverage. De még egyszer, ehhez nem értek igazán, szóval az is lehet, hogy simán csak nő a nyomás az offenseken és ettől könnyebb dolga van a sec-nek a routok levédekezésénél.
Nekem is tetszettek a MP hívásai, bár a zónázaink esetébne a flat/curl határán tök üresen kóborló elkapóktól rendszeresen kiver a víz...
...
FunHun
We are all PATRIOTS!
több mint 9 éve
Nekem is tetszettek a MP hívásai, bár a zónázaink esetébne a flat/curl határán tök üresen kóborló elkapóktól rendszeresen kiver a víz...max olyan magasan voltak edzotaborban. A tietek sem a legjobb csak statisztikaban, de 1. nagyon jo, 2. tietek a legjobb ahol jo tamadosor is van, 3. orom nezni P hivasaitmúlthéten másról sem volt szó, mint a Steelers mennyire kiváló védelemmé érett a BYE után, sőőt már már denveri magasságokba került, aztán kb momentumuk nem voltA szezonban szinte csak akkor kaptak ki, ha Ryanék nem tudtak 30 pont felett termelni.Jaja.
kyobalu
Legalabb 31 pont: 12-0
Max 30 pont: 1-5
A legtobb pontot szerzo O a legkevesebb pontot engedo D ellen. Nfl-es csajszi azt mondta tegnap, ez a hetedik ilyen meccs lesz. Eddig 5-1 a D-nek.
De igazabol 16 meccsen Bradyvel a mi tamadosorunk is jobb lett volna, es igy is nagyon jol zart.
Igazabol mondanam, hogy a komplettseg miatt jobbak vagyunk, de sajna az elmult hetekben azert feljavult a Falcons D. Ha 25 pont alatt tartjuk oket, akkor azert jo eselyunk lehet
Wyatt
ZERO_L
Remelem mindketto D# kitesz magaert es gyyozon a tippem, hogy 100%-os legyen a PO-s tippjatekom.
no
Emellett hiányoltam a szezon második felében többször behívott Ryan, vagy safety blitzeket, illetve a késleltetett blitzeket a LB-ktől...
Sebaj --- szerintem pl. ezeket tartogatjuk Ryannek 😊
több mint 9 éve
max olyan magasan voltak edzotaborban. A tietek sem a legjobb csak statisztikaban, de 1. nagyon jo, 2. tietek a legjobb ahol jo tamadosor is van, 3. orom nezni P hivasaitmúlthéten másról sem volt szó, mint a Steelers mennyire kiváló védelemmé érett a BYE után, sőőt már már denveri magasságokba került, aztán kb momentumuk nem voltA szezonban szinte csak akkor kaptak ki, ha Ryanék nem tudtak 30 pont felett termelni.Jaja.
kyobalu
A legtobb pontot szerzo O a legkevesebb pontot engedo D ellen. Nfl-es csajszi azt mondta tegnap, ez a hetedik ilyen meccs lesz. Eddig 5-1 a D-nek.
De igazabol 16 meccsen Bradyvel a mi tamadosorunk is jobb lett volna, es igy is nagyon jol zart.
Igazabol mondanam, hogy a komplettseg miatt jobbak vagyunk, de sajna az elmult hetekben azert feljavult a Falcons D. Ha 25 pont alatt tartjuk oket, akkor azert jo eselyunk lehet
Wyatt
ZERO_L
Remelem mindketto D# kitesz magaert es gyyozon a tippem, hogy 100%-os legyen a PO-s tippjatekom.
több mint 9 éve
Arra gondolt a költő, hogy ott is nagy javulás volt, top 5 volt azóta minden fontos kategóriában a védelem, erre gyakorlatilag simán átmentünk rajta. Ergo a Falcons védelme hiába javult szintén szépen, illene ezt is megoldani. Legyen egy 28–24 ide 😊)A steelers D-nek mi köze a falcons D-hez?múlthéten másról sem volt szó, mint a Steelers mennyire kiváló védelemmé érett a BYE után, sőőt már már denveri magasságokba került, aztán kb momentumuk nem voltA szezonban szinte csak akkor kaptak ki, ha Ryanék nem tudtak 30 pont felett termelni.Jaja.
kyobalu
Wyatt
JMD-éknek ezt a párharcot meg kell tudni oldani és talán még az is elvárható lenne, hogy hosszú driveokkal segítsük ki a mi védelmünket, ne legyen olyan sokat pályán Ryan-JJ kettőse
ZERO_L
peach

több mint 9 éve
A steelers D-nek mi köze a falcons D-hez?múlthéten másról sem volt szó, mint a Steelers mennyire kiváló védelemmé érett a BYE után, sőőt már már denveri magasságokba került, aztán kb momentumuk nem voltA szezonban szinte csak akkor kaptak ki, ha Ryanék nem tudtak 30 pont felett termelni.Jaja.
kyobalu
Wyatt
JMD-éknek ezt a párharcot meg kell tudni oldani és talán még az is elvárható lenne, hogy hosszú driveokkal segítsük ki a mi védelmünket, ne legyen olyan sokat pályán Ryan-JJ kettőse
ZERO_L
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 9 éve
múlthéten másról sem volt szó, mint a Steelers mennyire kiváló védelemmé érett a BYE után, sőőt már már denveri magasságokba került, aztán kb momentumuk nem voltA szezonban szinte csak akkor kaptak ki, ha Ryanék nem tudtak 30 pont felett termelni.Jaja.
kyobalu
Wyatt

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 9 éve
Csak jelezni szeretném, hogy a Falconsnak órákkal több jut pihenésre és felkészülésre és ezt én nem tartom igazságosnak!Az még csak hagyján...
😉
Kollega
Houston Atlanta távolság kevesebb, mint a fele a Pats utazásának Houstonba...
Szóval sokkal több idejük marad pihenésre, felkészülésre (hacsak nem szólal meg a tűz-, víz-, sugárzás-, szökőár-, földrengésjelző készülék a szállodájukban)... 😊 😊 😊
több mint 9 éve
Csak jelezni szeretném, hogy a Falconsnak órákkal több jut pihenésre és felkészülésre és ezt én nem tartom igazságosnak!😉
We are all PATRIOTS!
több mint 9 éve
A legtobb pontot szerzo O a legkevesebb pontot engedo D ellen. Nfl-es csajszi azt mondta tegnap, ez a hetedik ilyen meccs lesz. Eddig 5-1 a D-nek.Defense wins the Championship. 😊
Wyatt

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 9 éve
Hat en tegnap lejartam a labam kutyasetaltatas kozben, nem biztos hogy ez szamit.Nem a "sértődött attitűd" érdekelt, nem is az, hogy mi van Revissel, csak egy gondolatkísérlet, hogy vajon hogy éli meg egy ilyen kaliberű játékos, hogy saját döntése alapján kimaradt a sikerből. Arra voltam kíváncsi, hogy nálam járatosabbak mit mondanak, gondolnak, mennyire a zsoldosmentalitás a meghatározó és mennyire fáj valakinek az elszalasztott (egy vagy két) nagy siker lehetősége.Szerintem minket nem kell foglalkoztatnia, hogy mi van Revissel. 2 éve bajnoki címhez segített minket és meg is kapta tőlünk a legnagyobb ajánlatot, amit tudtunk adni neki, ő mégis inkább haza akart menni a Jetshez.Éppen azon hezitáltam én is, hogy mit gondol ilyenkor pld. Revis, aki visszautasította a Pats két éves ajánlatát 2015. tavaszán. Ha elfogadja, két év alatt játszik egy főcsoportdöntőt és egy SB-t. (Legalább egyet, mert ki tudja, ha ő is van, mi az eredmény a tavalyi főcsoportdöntőn.) Ehelyett két év óta szív a Jetsben egy lefelé ívelő karrier végén. Szerintetek foglalkoztatja ez? Vagy tesz az egészre és csak a nagy zsé érdekli, amit a Jets fizet?Browns signed LB Jamie Collins to a four-year, $50 million contract through 2020.Azért én is qrva sok pénzt kérnék, hogy a Brownsban kelljen játszanom és minden héten sz.pjak. 😉
The deal had been in the works for days but finally became official on Monday. Collins' new contract calls for $26 million in guaranteed money.
Kíváncsi vagyok Hightower menyire lövi be a saját árát, kétlem hogy kifizetnénk neki ennyit...
(Collins ezzel a 4.-ik legjobban fizetett LB jelenleg...)
Castleai01
Soldados
Burkus
Ahogy pedig idén játszott nem biztos, hogy vele ideáig is eljutottunk volna.
ervinator
A felvetés - hogy ti. adott esetben SB részvételt eredményező erősítést jelentett volna - Revis tavalyi szezonjára vonatkozott, hogy amikor 5 INT-t csinált a Jetsben, nem az idei évére. Ha meg már fikciókon spekulálunk, ahogy én a mi edzői stábunkat látom, biztos megtalálták volna a helyét a védelemben, ahogy egy Robertsnek vagy egy Van Noytnak is meg tudták. Nem hiszem, hogy kevesebbet hozott volna mint Rowe, Coleman vagy Cyrus Jones, csak, hogy néhányat említsek a DB sor ékköveiből. (Most a teljesítményről és nem a fizetésről van szó.)
Burkus
Sztem a dontest 3 fo dolog hatarozza meg a penz/ siker/ foldrajzi helyszin. A sorrend az emberkek belso kesztetesetol, tehetsegetol es a siker meghatarozasatol fugg. A csalad hol van letelepedve. A siker meg nem csak a SB gyozelmektol fugg/ valakinek nem az a legfontosabb, hanem az egyeni sikerei. Megatron nem nyert gyurut, de nem lepett semerre, mint pl CDillon ( neki az is fontos volt).
Revis az egyik legjobb Cb volt hosszu eveken kersztul. Ha valaki allocsillag tud lenni a posztjan azt kevesbben mondhatjak el magukrol, mint hogy van gyurum. Ha a ketto egyutt teljesul akkor azokra, mint minden idok legjobbjaira emlekszik a nagyerdemu. Nem irok peldakat biztos ott van mar a nyelvetek vegen par nev. 😊
Peldat azert nem irok nehogy rogzuljenek a nevek, mert ha valahol gyerekaldas van ne keruljon nehez helyzetbe mint valaki ( ne dudd gi)- Kovacs Peter ( EdesApad utan-itt meg konny kezdett csorgedezni abbol a szep mandula szemekbol) Boulware ( itt bizony azok a szemek sulyos testi sertesre is alkalmasak lettek volna, de bator ember is szeret sportolni igy futasnak eredtem a kutyaval nehogy barmelyikunk is a szoba kozepere piszkitson.)
Csak hogy kimeljem az embereket az altalanos unalmamtol, nem irok gyakran, ez igeret. 😊
több mint 9 éve
A szezonban szinte csak akkor kaptak ki, ha Ryanék nem tudtak 30 pont felett termelni.Jaja.
kyobalu

több mint 9 éve
Nem a "sértődött attitűd" érdekelt, nem is az, hogy mi van Revissel, csak egy gondolatkísérlet, hogy vajon hogy éli meg egy ilyen kaliberű játékos, hogy saját döntése alapján kimaradt a sikerből. Arra voltam kíváncsi, hogy nálam járatosabbak mit mondanak, gondolnak, mennyire a zsoldosmentalitás a meghatározó és mennyire fáj valakinek az elszalasztott (egy vagy két) nagy siker lehetősége.Szerintem minket nem kell foglalkoztatnia, hogy mi van Revissel. 2 éve bajnoki címhez segített minket és meg is kapta tőlünk a legnagyobb ajánlatot, amit tudtunk adni neki, ő mégis inkább haza akart menni a Jetshez.Éppen azon hezitáltam én is, hogy mit gondol ilyenkor pld. Revis, aki visszautasította a Pats két éves ajánlatát 2015. tavaszán. Ha elfogadja, két év alatt játszik egy főcsoportdöntőt és egy SB-t. (Legalább egyet, mert ki tudja, ha ő is van, mi az eredmény a tavalyi főcsoportdöntőn.) Ehelyett két év óta szív a Jetsben egy lefelé ívelő karrier végén. Szerintetek foglalkoztatja ez? Vagy tesz az egészre és csak a nagy zsé érdekli, amit a Jets fizet?Browns signed LB Jamie Collins to a four-year, $50 million contract through 2020.Azért én is qrva sok pénzt kérnék, hogy a Brownsban kelljen játszanom és minden héten sz.pjak. 😉
The deal had been in the works for days but finally became official on Monday. Collins' new contract calls for $26 million in guaranteed money.
Kíváncsi vagyok Hightower menyire lövi be a saját árát, kétlem hogy kifizetnénk neki ennyit...
Castleai01
Soldados
Burkus
ervinator
A felvetés - hogy ti. adott esetben SB részvételt eredményező erősítést jelentett volna - Revis tavalyi szezonjára vonatkozott, hogy amikor 5 INT-t csinált a Jetsben, nem az idei évére. Ha meg már fikciókon spekulálunk, ahogy én a mi edzői stábunkat látom, biztos megtalálták volna a helyét a védelemben, ahogy egy Robertsnek vagy egy Van Noytnak is meg tudták. Nem hiszem, hogy kevesebbet hozott volna mint Rowe, Coleman vagy Cyrus Jones, csak, hogy néhányat említsek a DB sor ékköveiből. (Most a teljesítményről és nem a fizetésről van szó.)
több mint 9 éve
Nekem nincs bajom azzal, ha egy játékos, aki már beírta a nevét a hallhatatlanságba, a pénzt választja. Revisben azt tudom tisztelni, hogy bár egy nagyképű idióta volt fiatalabb éveiben, de lehiggadt és korrekten tud viselkedni.Szerintem minket nem kell foglalkoztatnia, hogy mi van Revissel. 2 éve bajnoki címhez segített minket és meg is kapta tőlünk a legnagyobb ajánlatot, amit tudtunk adni neki, ő mégis inkább haza akart menni a Jetshez.Éppen azon hezitáltam én is, hogy mit gondol ilyenkor pld. Revis, aki visszautasította a Pats két éves ajánlatát 2015. tavaszán. Ha elfogadja, két év alatt játszik egy főcsoportdöntőt és egy SB-t. (Legalább egyet, mert ki tudja, ha ő is van, mi az eredmény a tavalyi főcsoportdöntőn.) Ehelyett két év óta szív a Jetsben egy lefelé ívelő karrier végén. Szerintetek foglalkoztatja ez? Vagy tesz az egészre és csak a nagy zsé érdekli, amit a Jets fizet?Browns signed LB Jamie Collins to a four-year, $50 million contract through 2020.Azért én is qrva sok pénzt kérnék, hogy a Brownsban kelljen játszanom és minden héten sz.pjak. 😉
Castleai01
Soldados
Burkus
ervinator
We are all PATRIOTS!
több mint 9 éve
Szerintem minket nem kell foglalkoztatnia, hogy mi van Revissel. 2 éve bajnoki címhez segített minket és meg is kapta tőlünk a legnagyobb ajánlatot, amit tudtunk adni neki, ő mégis inkább haza akart menni a Jetshez.Éppen azon hezitáltam én is, hogy mit gondol ilyenkor pld. Revis, aki visszautasította a Pats két éves ajánlatát 2015. tavaszán. Ha elfogadja, két év alatt játszik egy főcsoportdöntőt és egy SB-t. (Legalább egyet, mert ki tudja, ha ő is van, mi az eredmény a tavalyi főcsoportdöntőn.) Ehelyett két év óta szív a Jetsben egy lefelé ívelő karrier végén. Szerintetek foglalkoztatja ez? Vagy tesz az egészre és csak a nagy zsé érdekli, amit a Jets fizet?Browns signed LB Jamie Collins to a four-year, $50 million contract through 2020.Azért én is qrva sok pénzt kérnék, hogy a Brownsban kelljen játszanom és minden héten sz.pjak. 😉
Castleai01
Soldados
Burkus
Szerkesztette: ervinator
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 9 éve
Éppen azon hezitáltam én is, hogy mit gondol ilyenkor pld. Revis, aki visszautasította a Pats két éves ajánlatát 2015. tavaszán. Ha elfogadja, két év alatt játszik egy főcsoportdöntőt és egy SB-t. (Legalább egyet, mert ki tudja, ha ő is van, mi az eredmény a tavalyi főcsoportdöntőn.) Ehelyett két év óta szív a Jetsben egy lefelé ívelő karrier végén. Szerintetek foglalkoztatja ez? Vagy tesz az egészre és csak a nagy zsé érdekli, amit a Jets fizet?Browns signed LB Jamie Collins to a four-year, $50 million contract through 2020.Azért én is qrva sok pénzt kérnék, hogy a Brownsban kelljen játszanom és minden héten sz.pjak. 😉
Castleai01
Soldados
több mint 9 éve
Tud nekem adni valaki pontos, aktuális listát az Offensive line-ok statjairól?Mert néztem a PFF és Football Outsiders-t és nekem ezekből nem derült ki egyértelműen, hogy a NE vagy Falcons O# fala hol is áll..
Mert van egy olyan sejtésem a következő meccsel kapcsolatban, hogy igazából ez Shanahan és Patricia nagy csatája lesz. És főleg a Falcons O# fal munkájának minőségén fog múlni. Egyenlőre nem tudom még elképzelni, hogy tudjuk egyszerre limitálni Julio Jonest, Sanut, Gabrielt, Freemant és Colemant. De remélem valahogy megoldják a nagy főnök segítségével, tervével.
Ami talán egy kis reményre ad okot, hogy a Falcons elsősorban azért van rákényszerítve a pontgyártásra, mert a védelmük is hajlamos a pontok gyűjtésére. A szezonban szinte csak akkor kaptak ki, ha Ryanék nem tudtak 30 pont felett termelni. Ha valahogy 25 pont alatt tudnánk tartani őket, akkor talán Brady nagyobb eséllyel tudna pontokat pakolni az O#-el. De nem szabad előre leírnunk a Falcons védelmet. By-week-jük óta 20 pont fölé nem nagyon ment ellenük senki. Robbanékony, tehetséges fiatalok játszanak náluk.
Ward egy paraszt.. 😉
több mint 9 éve
Browns signed LB Jamie Collins to a four-year, $50 million contract through 2020.Azért én is qrva sok pénzt kérnék, hogy a Brownsban kelljen játszanom és minden héten sz.pjak. 😉
Castleai01

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 9 éve
Browns signed LB Jamie Collins to a four-year, $50 million contract through 2020.The deal had been in the works for days but finally became official on Monday. Collins' new contract calls for $26 million in guaranteed money.
"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 9 éve
Nem emlékszel jól szerintem. 11-5-el rájátszásba jutott a Fins 😊 Nem mintha számítana, mert nem erről szólt a példa, hanem a váratlan hatásáról mint Capers esetében a Niners ellen....Jah, volt ilyen. Szezonnyitó meccs volt és kb. még a második héten működött. Onnantól csak szívtak vele.
Én még emlékszem, hogy a Patriots, és BB hogyan kapott megsemmisítő vereséget Miamitól, amikor WildCat előkerült.
TGA
Kollega
Sending out an S.O.S
több mint 9 éve
😊 Jim próféta volt 😊tudod te jól, bár természetesen értelmezhetjük úgy is, mint vélhetően a kedvenc HC-d a futballtörténelemben ( | Jim L. Mora | ), aki azt mondta, hogy még az NCAA-ben sem nyert soha egyetlen csapat sem a spreaddel bajnoki címetA spread offense mit takar?uhh, hát ez azért elég mellé 😊 persze az amerikai futballban is mindent le lehet csupaszítani addig, hogy bármit bármivel közös nevezőre lehessen hozni, hiszen végül is mindkettő spread offense, és mindkét OC szereti a játékosai erényeihez szabni a taktikát, de azért a kis Shanny-féle West Coast és a Patriots-os Erhardt-Perkins közel sem ugyanazNem értek ezekhez, de nekem játékhívások egyensúlyára, passzok típusára, ritmusra hasonlónak tűnt.Ti mennyire látjátok hasonlónak a Pats O és a Falcons O játékát?Ész szívesen válaszolok, de a játék melyik konkrét elemére gondolsz?
Solymi
Játékhívás egyensúlya?
Blokkolási sémák?
Ignition timing?
Zóna takarítás?
...
TGA
Solymi
baggio
TGA
baggio
Alap játékformációknál tanultam, erről ráadásul még a kosárlabdával kapcsolatban, logikai területosztásoknál.
Érdemes lenne kicsit kitakarítani egyszer ezt a 0 ütem, 1., n ütem- passz, vagy játékindítás kérdést, (egyáltalán mi az ütem, mert páros páratlan ütem nem ugyanaz), mi az a programjáték, területre, emberre passz kérdést, mert sok-sok minden kitisztulna.
CFB-ben Mora idejében nem volt annyi idő, hogy a Spreaddel összekapcsolható programjátékok működhessenek.
Azért is hoztam a kosárlabdát, mert az a bázisponttal együtt is egy olyan variancia(szigorúan matematikailag nem az, de így hívják nem tommiért), amelynél 4 hatványairól beszélünk... Hát ez fociban ..... több. Ne legyenek illúzióink ez matematika, és a jövő HC-i azért nem kockák lesznek, mert ahhoz meg kéne tanulniuk embereket, kvázi öltözőt kezelni.
Nem teljesen öncélú hogy ezt szóba hozom, meg hogy Mora miért mondott igazat, ez pedig a QM...ebben pedig óriási fejlődés van, és szemléletváltás.
Solymi nem rúgta ki azért a stadionból a lasztit, mert a legfontosabb dologban mind a Falcons, mind a Pats rendszere azonos. Mind a két támadórendszer programfoci, méghozzá végtelenül precíz és kigyakorolt, kiemelkedően diverzifikálható.
És innentől kezdve jönnek a zónakiosztások, kiváltások, 0. 1. n. ütem passzok, Emberre, területre, zónába passz, és akkor nem beszéltünk a futásról, falról...
Sending out an S.O.S
több mint 9 éve
Zseniális játék volt. Mondjuk Matt Cassel helyére még Kevin O'Connell is beállt azon a meccsen 😊)...Jah, volt ilyen. Szezonnyitó meccs volt és kb. még a második héten működött. Onnantól csak szívtak vele.
Én még emlékszem, hogy a Patriots, és BB hogyan kapott megsemmisítő vereséget Miamitól, amikor WildCat előkerült.
TGA
Kollega

több mint 9 éve
...Jah, volt ilyen. Szezonnyitó meccs volt és kb. még a második héten működött. Onnantól csak szívtak vele.
TGA
We are all PATRIOTS!
több mint 9 éve
Hehe... Maradjunk most a rövid válasznál, aztán ha érdekel, kibontom: Biztos olvastad azt a hszt, de azért csak kóstolgatsz. De máma nem baj... 😉Ez teljesen így van rendjén! De attól nem ítélhetsz meg senkit h 6 év alatt 8 hsz-t ír! Lehet h Tom Brady is 4 évente ír ide 😊 és akkor Ő biztos nem ért a sporthoz!Csak hátrébb az agarakkal, meg a lelkendezéssel! A Steelers tocsikban egy "13.Rulez" nevű versenyző kiderítette, hogy megint csalással nyerünk. Érdemes elolvasni.Nézd, Klaci volt az első, aki reggel gratulált facebookon. Nekem ő a mérvadó Steelers-es, nem 13.Rulez, aki 6 év alatt 8 hozzászólással örvendeztette meg a fórumot. De meg lehet nézni a többieket is, akik átjöttek. Kicsit dumáltunk egymásnak meccs előtt, de a lefújás után már él a tisztelet.
Egyébként meg, ez pszichológia. Mármint az, hogy hogyan viszonyulnak az ellenfelek szurkolói egy olyan helyzethez, amikor van egy legjobb csapat. Úgy értem, kiegyensúlyozottan, hosszú távon legjobb csapat, amelynek nem csak fellángolásai vannak, hanem mindig ott van az élen.
Irigységgel, és rosszindulattal viszonyulnak hozzá. Azért, mert az ő kedvencük nem olyan jó. Ez bántja őket, és ezt a bánatot kompenzálják a gyűlölettel.
Ez pedig természetes dolog, és ezzel együtt kell élni a Pats szurkolóinak.
ötös műhold
Kollega
steelwolf
We are all PATRIOTS!