New England Patriots

74 feliratkozó

több mint 9 éve
winston Jacksonville Jaguars 2 894 — tag
Hát ez klassz volt 😊 A Falcons megállítása emberes feladat lesz, brutális az az offense.

Nem tudom szándékos volt-e Ryantól, de amikor a Steelers elkapó kilépett, majd visszajött és elkapta célterületen a labdát, Ryan már integetett, hogy nem TD. Ha látta, hogy kilépett (meg hogy látta a bíró 😀) és direkt engedte, hogy üres legyen az elkapó, ezáltal sikertelen lesz a passz ha odadobja Ben, akkor emelem kalapom a zsenialitása előtt. Majd visszanézem.
winston
Márpedig legyél teljesen biztos, hogy így volt. Meg sem próbálta levédekezni. Egy NFL játékosnak azonnal kell vágnia a szabályokat és tudni kell azonnal alkalmazni. Nagyon szép volt Ryantől.
Kollega
Ezesetben tényleg zseniális volt. Eléggé ott volt fejben a srác.
több mint 9 éve
Kollega New England Patriots 1 750 — We Got Everything
Hát ez klassz volt 😊 A Falcons megállítása emberes feladat lesz, brutális az az offense.

Nem tudom szándékos volt-e Ryantól, de amikor a Steelers elkapó kilépett, majd visszajött és elkapta célterületen a labdát, Ryan már integetett, hogy nem TD. Ha látta, hogy kilépett (meg hogy látta a bíró 😀) és direkt engedte, hogy üres legyen az elkapó, ezáltal sikertelen lesz a passz ha odadobja Ben, akkor emelem kalapom a zsenialitása előtt. Majd visszanézem.
winston
Márpedig legyél teljesen biztos, hogy így volt. Meg sem próbálta levédekezni. Egy NFL játékosnak azonnal kell vágnia a szabályokat és tudni kell azonnal alkalmazni. Nagyon szép volt Ryantől.

We are all PATRIOTS!
több mint 9 éve
winston Jacksonville Jaguars 2 894 — tag

több mint 9 éve
Cuchulain82 New England Patriots 985
A labdákban hány bar nyomás volt 😛 😉? Gratula!
dande
ja a labdákat már a S'hawks meccs után leeresztettük csak azért jött össze zsinórban 9 győzelem 😊
sajna nem tudtam megnézni a meccset, de alig várom már hogy meló után felvételről megnézzem, mindenesetre gratula a csapatnak a végeredmény alapján nem semmi teljesítményt raktak ki a pályára
több mint 9 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 262 — Így remélem megfelelek nektek.....
A labdákban hány bar nyomás volt 😛 😉? Gratula!
több mint 9 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 410 — Ajmo Vatreni
A lesajnált védelmünk megállította az egyik TOP O#-t a ligában.kyobalu
Nem célom belerúgni a ellenbe, de (annak ellenére, hogy sztem Bell a legjobb futó, AB top5 WR) ez a Steelers O nem top O. Nem illet beleugatni a másik csapatfórumba, de amikor valaki leírta, hogy Bradyben nem érzi azt a pluszt, Benben pedig igen, az megmosolyogtató és földről elrugaszkodott vágy volt. Ahogy ők is leírták AB után gyak. nincs senki.
Bell megsérült, ez valószínűleg segített nekünk, de látszott, hogy a D-nknek két célja volt Bell és AB kikapcsolása. Bellt az elején limitáltuk, hogy mi lett volna, nem tudjuk. AB-n pedig végig volt S segítség. Érdekes volt ez a félig zóna D és annál a sorban 12 jó BigBen passznál, azért kíváncsi voltam hova vezet ez, de MP-t és Billt igazolta a meccs.
Az a két goal line stand nagyon ott volt.

Tegnap megmutattuk, hogy egyértelműen mi vagyunk a jobb csapat. Minden téren. Mind O, mind D, mind coaching terén.

Ami viszont most jön az top O. Ellenben egy gyengébb D. Meglátjuk mi lesz, mivel szerintem továbbra sem játszottunk Ryan szintű QB-val.
több mint 9 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 640 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
We are on Atlanta!

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 9 éve
kyobalu New England Patriots 1 933 — papai.isti@gmail.com
A meccsről..
Bell és futójáték maximálisan limitálva. Bell 20 yard, Williams 34 yard..Összesen 54 yard.
Brown limitálva! 7 elkapás 77 yard 0 TD..
A lesajnált védelmünk megállította az egyik TOP O#-t a ligában.
Garbage time-ig 9 pontot engedett..Az utolsó 10 percben kicsit kiengedtek.. 😉
Tom kapitány: 384 yard, 3 TD! 9 embernek passzolt a meccsen.
G.O.A.T. !!! 😉
Hogan 180 (EGYSZÁZNYOLCVAN) yard, 2 TD
Julius császár 118 yard 1 TD.
431 yardot pakoltunk fel egy PO meccsen a liga első harmadában tanyázó védelemnek.
Enji..

Ismét SB.
Egyet még nyerni kell!!!
Ryan-ék biztos, hogy sok yardot fognak szerezni, mert brutál az a támadó sor. De valami miatt úgy érzem, hogy a mi védelmünk komplexebb, erősebb, mint az övék. S nagy valószínűséggel ezen fog múlni a meccs. Mert az Atlanta védelme nem említhető egy lapon a Texans, Steelers védelmével.
Valószínűleg pontháború lesz. Az a csapat nyer, akinek a védelme többször tudja hibára késztetni az ellent, labdát tud szerezni. Remélem ezek mi leszünk. 😀
Előre az ötödikért!!!!

Ward egy paraszt.. 😉
több mint 9 éve
Egon bá New England Patriots 1 217 — Saints GM
Hevenyészve számítva 25-26 fő volt a keret tagja a két évvel ezelőtti SB-nak (a pontosságért nem vállalok felelősséget ennyi alvással) és ez sokat számíthat majd, de baromi nehéz dolgunk lesz!
#onemore

Akár azt gondolod, hogy képes vagy valamire, akár azt, hogy nem, mindenképpen igazad van. Henry Ford
JUST WIN!!!
több mint 9 éve
batyu New England Patriots 630
Olyan figura mint Belichick, nincs még egy a ligában. Ahogy ránézett az Lamar Hunt Trophyra, aztán leengedte maga mellé, mint egy bevásárlócekkert... Utána pedig defacto leb...ta nyilvánosan a csapatot az utolsó TD-ért. Amúgy meg az arcára volt írva, hogy mennyire szeret ünnepelni. Nem csodálom, hogy tűzbe mennek érte a játékosai. Karizmatikus vezér.
Burkus
azon a pont lesz..om mozdulaton a trófeával, én is felröhögtem

több mint 9 éve
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 6 479 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...
Olyan figura mint Belichick, nincs még egy a ligában. Ahogy ránézett az Lamar Hunt Trophyra, aztán leengedte maga mellé, mint egy bevásárlócekkert... Utána pedig defacto leb...ta nyilvánosan a csapatot az utolsó TD-ért. Amúgy meg az arcára volt írva, hogy mennyire szeret ünnepelni. Nem csodálom, hogy tűzbe mennek érte a játékosai. Karizmatikus vezér.
több mint 9 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Szerintem meg engedjük már el végre ezt a Deflegatet és koncentráljunk a konferencia döntőre.
ervinator
Nekem már nagyon megy a fly route, várom, hogy JMD behívja a playt!
Wyatt
Egy flea flicker, vagy egy fake statue of liberty biztos lesz. Az is megy már?
Kollega
Flea flicker bejött 😀
ervinator
Készültem is!

több mint 9 éve
Maniac84 New England Patriots 601
Nagyon jó Pats szurkolónak lenni. 😀

több mint 9 éve
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 5 056 — situational football
Blount TD után, mikor az egész stadion egy emberként énekli a lekevert Livin' On A Prayer-t

We're half way there...
 www.youtube.com/watch?v=lDK9QqIzhwk&feature=youtu.be&t=90

awwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww 😊

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 9 éve
ervinator New England Patriots Michigan Wolverines 1 943
Szerintem meg engedjük már el végre ezt a Deflegatet és koncentráljunk a konferencia döntőre.
ervinator
Nekem már nagyon megy a fly route, várom, hogy JMD behívja a playt!
Wyatt
Egy flea flicker, vagy egy fake statue of liberty biztos lesz. Az is megy már?
Kollega
Flea flicker bejött 😀

"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 9 éve
NB2 New England Patriots 28 114 — nabege2@yahoo.com
Bedaráltuk őket, fantasztikus győzelem volt. Nem lesz egyszerű meccs az SB, de Ryannek egy picit új lesz a terep. Az biztos, hogy a PO 2 legjobb csapata játssza az SB-t.
több mint 9 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 798 — no es importante
a francba, jövőre nem lesz PO 😥
ZERO_L
vagy duplázás lesz

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 6 479 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...
Goodell szerintem most eszi a kefét. Mert a SB-on nem tud nem megjelenni és lesz neki nagy ünneplés.
több mint 9 éve
ervinator New England Patriots Michigan Wolverines 1 943
We are on to Atlanta!
One more!

"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 9 éve
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 5 056 — situational football
a francba, jövőre nem lesz PO 😥

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 9 éve
de kellett ez a goal-line védekezés, de azért nyugodtabb lennék ha nem jönnének át rajtunk könnyedén (nekem legalábbis úgy tűnik)
NB2
Bellt levették, de Williamset nem tudják és a screenpasszokkal meg a D-Line mögé löbbölt rövidekkel nem tudunk mit kezdeni. Remélem, a félidei elemzés segít.
több mint 9 éve
NB2 New England Patriots 28 114 — nabege2@yahoo.com
de kellett ez a goal-line védekezés, de azért nyugodtabb lennék ha nem jönnének át rajtunk könnyedén (nekem legalábbis úgy tűnik)
több mint 9 éve
Inaktívok:WR Michael Floyd, OT LaAdrian Waddle, CB Justin Coleman, QB Jacoby Brissett, CB Cyrus Jones, RB D.J. Foster, S J. Richards

Go Patriots!
ervinator
Ezek szerint Hogan és Mitchell van, Floyd meg úgy jár, mint Zach Sudfeld anno. Kár.
Burkus
Két int ment el rajta a múlt meccsen. Mitchell-el talán nagyobb az összhang. Kérdés mennyire bírja a térde. 😉
kyobalu
Azért mondom. Ugyanez volt Sudfelddel. Volt róla két INT, - inkább Bradyé mint az övé - és over.
több mint 9 éve
Brady és Jimmyboy kifutott a pályára tüzelni a közönséget! 😎👊💪

Ward egy paraszt.. 😉
több mint 9 éve
Inaktívok:WR Michael Floyd, OT LaAdrian Waddle, CB Justin Coleman, QB Jacoby Brissett, CB Cyrus Jones, RB D.J. Foster, S J. Richards

Go Patriots!
ervinator
Ezek szerint Hogan és Mitchell van, Floyd meg úgy jár, mint Zach Sudfeld anno. Kár.
Burkus
Két int ment el rajta a múlt meccsen. Mitchell-el talán nagyobb az összhang. Kérdés mennyire bírja a térde. 😉

Ward egy paraszt.. 😉