New England Patriots
74 feliratkozó
több mint 9 éve
Félreértettél, nem Papcoachról szólt, amit írtam, hanem Capersről 😊 Vallásuk kvázi utolsó élő missionáriusai.Most vettem át egy kutató labort, nincs időm, részletes elemzésre, szerencsére....Sőt meccset is csak felvételről nézek.LeBeau nem vonult vissza, Titans DC és assist.HC. 😊 LeBeau sosem vonul vissza, a pálya mellet fog elpatkolni 100+ évesen, szotyizva.
És ez jó, mert szívesebben nézek igazi kemény férfias női MMA-t (már csak az asszony miatt is), mint ezt a flagfocit. Hihetetlenül el vagyok keseredve attól, amit a pályán látok, és megszakad a szívem az ilyen Dom Capers kaliberű csávókért, akiknek a 2014 évi szabály-pontosítások óta pislognak, mint hal a szatyorban, és keresik saját identitásukat. Nem tudom, hogy Dom Capers hány alkalommal mondogatja el a mantrát- LeBeaunak volt igaza, vissza kellett volna vonulni...
QM-szerepéról majd fogok írni, mert nagyon fontos!!!!!
TGA
Jan
Sending out an S.O.S
több mint 9 éve
Most vettem át egy kutató labort, nincs időm, részletes elemzésre, szerencsére....Sőt meccset is csak felvételről nézek.LeBeau nem vonult vissza, Titans DC és assist.HC. 😊 LeBeau sosem vonul vissza, a pálya mellet fog elpatkolni 100+ évesen, szotyizva.
És ez jó, mert szívesebben nézek igazi kemény férfias női MMA-t (már csak az asszony miatt is), mint ezt a flagfocit. Hihetetlenül el vagyok keseredve attól, amit a pályán látok, és megszakad a szívem az ilyen Dom Capers kaliberű csávókért, akiknek a 2014 évi szabály-pontosítások óta pislognak, mint hal a szatyorban, és keresik saját identitásukat. Nem tudom, hogy Dom Capers hány alkalommal mondogatja el a mantrát- LeBeaunak volt igaza, vissza kellett volna vonulni...
TGA
több mint 9 éve
tudod te jól, bár természetesen értelmezhetjük úgy is, mint vélhetően a kedvenc HC-d a futballtörténelemben ( | Jim L. Mora | ), aki azt mondta, hogy még az NCAA-ben sem nyert soha egyetlen csapat sem a spreaddel bajnoki címetA spread offense mit takar?uhh, hát ez azért elég mellé 😊 persze az amerikai futballban is mindent le lehet csupaszítani addig, hogy bármit bármivel közös nevezőre lehessen hozni, hiszen végül is mindkettő spread offense, és mindkét OC szereti a játékosai erényeihez szabni a taktikát, de azért a kis Shanny-féle West Coast és a Patriots-os Erhardt-Perkins közel sem ugyanazNem értek ezekhez, de nekem játékhívások egyensúlyára, passzok típusára, ritmusra hasonlónak tűnt.Ti mennyire látjátok hasonlónak a Pats O és a Falcons O játékát?Ész szívesen válaszolok, de a játék melyik konkrét elemére gondolsz?
Solymi
Játékhívás egyensúlya?
Blokkolási sémák?
Ignition timing?
Zóna takarítás?
...
TGA
Solymi
baggio
TGA

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
A spread offense mit takar?uhh, hát ez azért elég mellé 😊 persze az amerikai futballban is mindent le lehet csupaszítani addig, hogy bármit bármivel közös nevezőre lehessen hozni, hiszen végül is mindkettő spread offense, és mindkét OC szereti a játékosai erényeihez szabni a taktikát, de azért a kis Shanny-féle West Coast és a Patriots-os Erhardt-Perkins közel sem ugyanazNem értek ezekhez, de nekem játékhívások egyensúlyára, passzok típusára, ritmusra hasonlónak tűnt.Ti mennyire látjátok hasonlónak a Pats O és a Falcons O játékát?Ész szívesen válaszolok, de a játék melyik konkrét elemére gondolsz?
Solymi
Játékhívás egyensúlya?
Blokkolási sémák?
Ignition timing?
Zóna takarítás?
...
TGA
Solymi
baggio
Sending out an S.O.S
több mint 9 éve
Elképesztően felkészült mind a két gárda. Mondjuk Caperstől korábban sem állt messze a terített betli a playoffban, anno a 49ers is úgy csöcsre húzta, hogy azt se tudta ki merre.Most vettem át egy kutató labort, nincs időm, részletes elemzésre, szerencsére....Sőt meccset is csak felvételről nézek.Én szívesen olvasnék Tőled egy Falcons O vs Patriots D elemzést.Ti mennyire látjátok hasonlónak a Pats O és a Falcons O játékát?Ész szívesen válaszolok, de a játék melyik konkrét elemére gondolsz?
Solymi
Játékhívás egyensúlya?
Blokkolási sémák?
Ignition timing?
Zóna takarítás?
...
TGA
ervinator
TGA
gabokocka
Alapvetően zone blitz iskoláról beszélünk, ami akkor működik, ha a csapda-helyzeteket a játék 0. ütemében meg tudod teremteni, tehát nem veszthetsz ütemet a játékindítás pillanatában, kiváltasz, fellépsz a kiváltás helyére azt "répa-retek mogyoró". Ehhez 1. uralnod kell a LOS+5 Yardot , hogy ne veszíts azonnal ütenet 2.) kell 3-4 játékos, aki olvassa a játékot és nem csak zúzni tud..Mondjuk Caperstől korábban sem állt messze a terített betli a playoffban, anno a 49ers is úgy csöcsre húzta, hogy azt se tudta ki merre.Most vettem át egy kutató labort, nincs időm, részletes elemzésre, szerencsére....Sőt meccset is csak felvételről nézek.Én szívesen olvasnék Tőled egy Falcons O vs Patriots D elemzést.Ti mennyire látjátok hasonlónak a Pats O és a Falcons O játékát?Ész szívesen válaszolok, de a játék melyik konkrét elemére gondolsz?
Solymi
Játékhívás egyensúlya?
Blokkolási sémák?
Ignition timing?
Zóna takarítás?
...
TGA
ervinator
TGA
gabokocka
Nem akarom védeni Caperst, mert sajnos én is látom, hogy eljárt az idő, és én a táskáját sem vihetem, de vegyük számításba, hogy akkor zajlott le a szemünk előtt a multi -treat QB-k forradalom... Roman, és Jimbo pont decemberben tekert a potin és a játékhívási egyensúlyon, mert az eggyel korábbi felállást kiismerték az ellenfelek, és a Century Linken kaptak egy 13-42-es verést.
Én még emlékszem, hogy a Patriots, és BB hogyan kapott megsemmisítő vereséget Miamitól, amikor WildCat előkerült.
Sending out an S.O.S
több mint 9 éve
Ez teljesen így van rendjén! De attól nem ítélhetsz meg senkit h 6 év alatt 8 hsz-t ír! Lehet h Tom Brady is 4 évente ír ide 😊 és akkor Ő biztos nem ért a sporthoz!Csak hátrébb az agarakkal, meg a lelkendezéssel! A Steelers tocsikban egy "13.Rulez" nevű versenyző kiderítette, hogy megint csalással nyerünk. Érdemes elolvasni.Nézd, Klaci volt az első, aki reggel gratulált facebookon. Nekem ő a mérvadó Steelers-es, nem 13.Rulez, aki 6 év alatt 8 hozzászólással örvendeztette meg a fórumot. De meg lehet nézni a többieket is, akik átjöttek. Kicsit dumáltunk egymásnak meccs előtt, de a lefújás után már él a tisztelet.
Egyébként meg, ez pszichológia. Mármint az, hogy hogyan viszonyulnak az ellenfelek szurkolói egy olyan helyzethez, amikor van egy legjobb csapat. Úgy értem, kiegyensúlyozottan, hosszú távon legjobb csapat, amelynek nem csak fellángolásai vannak, hanem mindig ott van az élen.
Irigységgel, és rosszindulattal viszonyulnak hozzá. Azért, mert az ő kedvencük nem olyan jó. Ez bántja őket, és ezt a bánatot kompenzálják a gyűlölettel.
Ez pedig természetes dolog, és ezzel együtt kell élni a Pats szurkolóinak.
ötös műhold
Kollega
több mint 9 éve
Mondjuk Caperstől korábban sem állt messze a terített betli a playoffban, anno a 49ers is úgy csöcsre húzta, hogy azt se tudta ki merre.Most vettem át egy kutató labort, nincs időm, részletes elemzésre, szerencsére....Sőt meccset is csak felvételről nézek.Én szívesen olvasnék Tőled egy Falcons O vs Patriots D elemzést.Ti mennyire látjátok hasonlónak a Pats O és a Falcons O játékát?Ész szívesen válaszolok, de a játék melyik konkrét elemére gondolsz?
Solymi
Játékhívás egyensúlya?
Blokkolási sémák?
Ignition timing?
Zóna takarítás?
...
TGA
ervinator
TGA
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 9 éve
uhh, hát ez azért elég mellé 😊 persze az amerikai futballban is mindent le lehet csupaszítani addig, hogy bármit bármivel közös nevezőre lehessen hozni, hiszen végül is mindkettő spread offense, és mindkét OC szereti a játékosai erényeihez szabni a taktikát, de azért a kis Shanny-féle West Coast és a Patriots-os Erhardt-Perkins közel sem ugyanazNem értek ezekhez, de nekem játékhívások egyensúlyára, passzok típusára, ritmusra hasonlónak tűnt.Ti mennyire látjátok hasonlónak a Pats O és a Falcons O játékát?Ész szívesen válaszolok, de a játék melyik konkrét elemére gondolsz?
Solymi
Játékhívás egyensúlya?
Blokkolási sémák?
Ignition timing?
Zóna takarítás?
...
TGA
Solymi

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
Most vettem át egy kutató labort, nincs időm, részletes elemzésre, szerencsére....Sőt meccset is csak felvételről nézek.Én szívesen olvasnék Tőled egy Falcons O vs Patriots D elemzést.Ti mennyire látjátok hasonlónak a Pats O és a Falcons O játékát?Ész szívesen válaszolok, de a játék melyik konkrét elemére gondolsz?
Solymi
Játékhívás egyensúlya?
Blokkolási sémák?
Ignition timing?
Zóna takarítás?
...
TGA
ervinator
Sending out an S.O.S
több mint 9 éve
Minket csak senki ne csalózzon, csak savanyú a szőlő a lúzereknek!GoPatsForzaMilanAllezBlues!
több mint 9 éve
Nem értek ezekhez, de nekem játékhívások egyensúlyára, passzok típusára, ritmusra hasonlónak tűnt.Ti mennyire látjátok hasonlónak a Pats O és a Falcons O játékát?Ész szívesen válaszolok, de a játék melyik konkrét elemére gondolsz?
Solymi
Játékhívás egyensúlya?
Blokkolási sémák?
Ignition timing?
Zóna takarítás?
...
TGA
több mint 9 éve
Nem akarok semmiféle szóvivő szerepben tetszelegni, de két dolgot muszáj megjegyeznem:Ne akarj már ellentétes előjelű, de ugyanolyan pszichológiai eset lenni, mint azok akik mindenben a Patriotsgate-t keresik.Én nem akarok semmi ilyesmi lenni, amiről te beszélsz. És boldog vagyok, hogy nyertünk jó játékkal, és jó a csapat. Egyszerűen csak megmutattam, hogy van ott egy ilyen hsz., és kíváncsi voltam a reakciókra. Többek között a szóban forgó hozzászólást "helyretevő" reakcióra is. Megtörtént már?
Minden csapat háza táján vannak olyanok akik a vereséget bíróra,gudelra, sorosgyörgyre fogják, 13. Rulez ráadásul még nem is a mi házunk tája.
És igen ott van az a hsz, meg van még 100 teljesen bírózásmentes is.
Teljesen megérdemelten nyertetek, örülj neki, ne engedd, hogy valaki egy hozzászólással elvegye a boldogságodat.
Ha mi nyertünk volna én tuti így tennék. 😊
kittli
Szóval érted a problémát? Ha valakit, hát nem engem kell itt helyre tenned.
ötös műhold
1. Mivel emberek vagyunk, így különbözünk, különböznek a véleményeink. Véleményhomogenitást az amerikai focinál fajsúlyosabb dolgokban sem tapasztalni, miért pont itt lenne?
2. Ellőnék két közhelyt, hogy mégis miért nem lett az illető "helyre téve": Don't feed the troll. Ne szólj szám, nem fáj fejem.
Közben látom ervinator megelőzött, no mind1 ha már legépeltem, itt hagyom ezt a hsz-t 😊

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
De miért kellene helyretenni bárkit is, aki csalózza a Patset a Steelers topicban? Ez a véleménye, egyébként semmi extrát nem írt, ő így látta.Ne akarj már ellentétes előjelű, de ugyanolyan pszichológiai eset lenni, mint azok akik mindenben a Patriotsgate-t keresik.Én nem akarok semmi ilyesmi lenni, amiről te beszélsz. És boldog vagyok, hogy nyertünk jó játékkal, és jó a csapat. Egyszerűen csak megmutattam, hogy van ott egy ilyen hsz., és kíváncsi voltam a reakciókra. Többek között a szóban forgó hozzászólást "helyretevő" reakcióra is. Megtörtént már?
Minden csapat háza táján vannak olyanok akik a vereséget bíróra,gudelra, sorosgyörgyre fogják, 13. Rulez ráadásul még nem is a mi házunk tája.
Teljesen megérdemelten nyertetek, örülj neki, ne engedd, hogy valaki egy hozzászólással elvegye a boldogságodat.
kittli
ötös műhold
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 9 éve
Ne akarj már ellentétes előjelű, de ugyanolyan pszichológiai eset lenni, mint azok akik mindenben a Patriotsgate-t keresik.Én nem akarok semmi ilyesmi lenni, amiről te beszélsz. És boldog vagyok, hogy nyertünk jó játékkal, és jó a csapat. Egyszerűen csak megmutattam, hogy van ott egy ilyen hsz., és kíváncsi voltam a reakciókra. Többek között a szóban forgó hozzászólást "helyretevő" reakcióra is. Megtörtént már?
kittli
több mint 9 éve
Ne akarj már ellentétes előjelű, de ugyanolyan pszichológiai eset lenni, mint azok akik mindenben a Patriotsgate-t keresik.Nézd, Klaci volt az első, aki reggel gratulált facebookon. Nekem ő a mérvadó Steelers-es, nem 13.Rulez, aki 6 év alatt 8 hozzászólással örvendeztette meg a fórumot. De meg lehet nézni a többieket is, akik átjöttek. Kicsit dumáltunk egymásnak meccs előtt, de a lefújás után már él a tisztelet.Ez bizonyára így van (te tudod, hogy neked ki a mérvadó), de ettől még ott van az a hozzászólás.
Kollega
Akkor most azt lesz érdekes megfigyelni, hogy a Steelers-tocsik mérvadói helyreteszik-e azt a versenyzőt, vagy inkább bólogatnak rá, hogy hát igen, tényleg, igaz, ezek mindig csak csalással nyernek.
ötös műhold
"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 9 éve
Én szívesen olvasnék Tőled egy Falcons O vs Patriots D elemzést.Ti mennyire látjátok hasonlónak a Pats O és a Falcons O játékát?Ész szívesen válaszolok, de a játék melyik konkrét elemére gondolsz?
Solymi
Játékhívás egyensúlya?
Blokkolási sémák?
Ignition timing?
Zóna takarítás?
...
TGA
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 9 éve
Ti mennyire látjátok hasonlónak a Pats O és a Falcons O játékát?Ész szívesen válaszolok, de a játék melyik konkrét elemére gondolsz?
Solymi
Játékhívás egyensúlya?
Blokkolási sémák?
Ignition timing?
Zóna takarítás?
...
Sending out an S.O.S
több mint 9 éve
Jah, még annyi lemaradt, hogy Klaci a Steelers.hu egyik szerkesztője. És igen, ő mérvadó.Vagy azt mondják magukban, hogy ki ez a "hüje" és ráhagyják. Végtére gyüttmentek minden topicban vannak. Nálunk is volt már önkéntes megmondó. Itt vagyok például mindjárt én 😉Nézd, Klaci volt az első, aki reggel gratulált facebookon. Nekem ő a mérvadó Steelers-es, nem 13.Rulez, aki 6 év alatt 8 hozzászólással örvendeztette meg a fórumot. De meg lehet nézni a többieket is, akik átjöttek. Kicsit dumáltunk egymásnak meccs előtt, de a lefújás után már él a tisztelet.Ez bizonyára így van (te tudod, hogy neked ki a mérvadó), de ettől még ott van az a hozzászólás.
Kollega
Akkor most azt lesz érdekes megfigyelni, hogy a Steelers-tocsik mérvadói helyreteszik-e azt a versenyzőt, vagy inkább bólogatnak rá, hogy hát igen, tényleg, igaz, ezek mindig csak csalással nyernek.
ötös műhold
Kollega
We are all PATRIOTS!
több mint 9 éve
Ti mennyire látjátok hasonlónak a Pats O és a Falcons O játékát?Elég messze van egymástól a 2 rendszer, viszont a hatékonysága hasonlóan jó.
Solymi

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
Ti mennyire látjátok hasonlónak a Pats O és a Falcons O játékát?
több mint 9 éve
Csak hátrébb az agarakkal, meg a lelkendezéssel! A Steelers tocsikban egy "13.Rulez" nevű versenyző kiderítette, hogy megint csalással nyerünk. Érdemes elolvasni.Ezt kikerem magunknak a tobbseg neveben. Mit szolna a tobbi NE-i fan ha miattad mindenkit beskatulyaznanak. hogy eloiteleteitek vannak. Egy kovetendo pelda vagytok, de meg irigy se vagyok ratok. A legnemesebb vad lett beloletek es ugyan nekunk vvan nagyobb rivalisunk mint ti. Jot tesz a versengesnek a kiemelkedo csapat, sok vasas fan leirta jobban szerettek volna ellenetek gyozni, mint barki mas ellen ( ez nalam elismeres nem gyulolet, de nem vagyok dilidoki)
Egyébként meg, ez pszichológia. Mármint az, hogy hogyan viszonyulnak az ellenfelek szurkolói egy olyan helyzethez, amikor van egy legjobb csapat. Úgy értem, kiegyensúlyozottan, hosszú távon legjobb csapat, amelynek nem csak fellángolásai vannak, hanem mindig ott van az élen.
Irigységgel, és rosszindulattal viszonyulnak hozzá. Azért, mert az ő kedvencük nem olyan jó. Ez bántja őket, és ezt a bánatot kompenzálják a gyűlölettel.
ötös műhold
több mint 9 éve
Imádom ezt a srácot. Olyan mint egy nagyra nőtt óvodás:We are all PATRIOTS!
több mint 9 éve
Vagy azt mondják magukban, hogy ki ez a "hüje" és ráhagyják. Végtére gyüttmentek minden topicban vannak. Nálunk is volt már önkéntes megmondó. Itt vagyok például mindjárt én 😉Nézd, Klaci volt az első, aki reggel gratulált facebookon. Nekem ő a mérvadó Steelers-es, nem 13.Rulez, aki 6 év alatt 8 hozzászólással örvendeztette meg a fórumot. De meg lehet nézni a többieket is, akik átjöttek. Kicsit dumáltunk egymásnak meccs előtt, de a lefújás után már él a tisztelet.Ez bizonyára így van (te tudod, hogy neked ki a mérvadó), de ettől még ott van az a hozzászólás.
Kollega
ötös műhold
Szerkesztette: Kollega
We are all PATRIOTS!
több mint 9 éve
Nézd, Klaci volt az első, aki reggel gratulált facebookon. Nekem ő a mérvadó Steelers-es, nem 13.Rulez, aki 6 év alatt 8 hozzászólással örvendeztette meg a fórumot. De meg lehet nézni a többieket is, akik átjöttek. Kicsit dumáltunk egymásnak meccs előtt, de a lefújás után már él a tisztelet.Ez bizonyára így van (te tudod, hogy neked ki a mérvadó), de ettől még ott van az a hozzászólás.
Kollega
több mint 9 éve
Csak hátrébb az agarakkal, meg a lelkendezéssel! A Steelers tocsikban egy "13.Rulez" nevű versenyző kiderítette, hogy megint csalással nyerünk. Érdemes elolvasni.Nézd, Klaci volt az első, aki reggel gratulált facebookon. Nekem ő a mérvadó Steelers-es, nem 13.Rulez, aki 6 év alatt 8 hozzászólással örvendeztette meg a fórumot. De meg lehet nézni a többieket is, akik átjöttek. Kicsit dumáltunk egymásnak meccs előtt, de a lefújás után már él a tisztelet.
ötös műhold
We are all PATRIOTS!