New England Patriots
74 feliratkozó
több mint 9 éve
Ahogy elnézem a hozzászólásait ő nem Pats hater, amikor átjár más topikba mindig hasonlóan értelmeseket mond, majd fel van háborodva ha ez valakinek nem tetszik.Isti81Csak arra lennék kíváncsi, hogy azok akik Goodellt ekézik a deflategate miatt azok, a spygate után is ennyire gyűlölték őt???Baszki, december eleje óta Giants szurkolóként ez az első dolog, ami az eszedbe jut az NFL kapcsán?
Isti81
Itt boldogítasz minket a balfék benyögéseiddel, miközben a csapatod PO-ba jutását majd kiesését szóra sem méltattad?
Mindettől függetlenül, gondolatkísérletként komolyan véve a kérdésed, mit szeretnél megtudni tulajdonképpen?
tomi-tomi
Topik Hozzászólások
NFL - Csapatfórumok / New England Patriots 21
NFL - Csapatfórumok / New York Giants 8
Isti elsősorban Pats hater, kedvenc csapatot csak azért választott magának, mert úgy érzi a NY Giants logoval még nagyobb flamelést tud előidézni a Pats topikban. Szerintem a magatartása valamilyen szinten következetes. Remélem nagyon boldogtalan lesz a SB után. 😀
kisdef
több mint 9 éve
Én sem nagyon értelek, hogy mit is akarsz a 'spygate' üggyel itt most, úgy tűnik, hogy új fiúként felkaptad ezt a new york-i körökben kedvelt kifejezést és aztán vetted magadnak a bátorságot, hogy ítélkezz. Két tényre szeretném felhívni a figyelmed (bár ezt biztosan ismert előtted, hiszen alaposan felkészülve jöttél pálcát törni):| Te az jut először az eszembe, de kár, hogy OBJ és Shepard a RZban elejtették a labdát és a bíróknak, miért kellett olyan durván belenyúlni a meccsbe, na örülhetsz gondolom erre voltál kíváncsi! Reméljük, hogy hétfő reggeltől nektek is offseason lesz ! |Csak arra lennék kíváncsi, hogy azok akik Goodellt ekézik a deflategate miatt azok, a spygate után is ennyire gyűlölték őt???Baszki, december eleje óta Giants szurkolóként ez az első dolog, ami az eszedbe jut az NFL kapcsán?
Isti81
Itt boldogítasz minket a balfék benyögéseiddel, miközben a csapatod PO-ba jutását majd kiesését szóra sem méltattad?
Mindettől függetlenül, gondolatkísérletként komolyan véve a kérdésed, mit szeretnél megtudni tulajdonképpen?
tomi-tomi
Most van időm írogatni akkor nem volt, inkább meccseket néztem, már ha egyáltalán van valami közöd hozzá , hogy mikor és mit írok! Ha nem érted a kérdést akkor fuss neki még egyszer. | Annyi a lényeg szerintem ha én Pats szurkoló lennék a spygate után amit értetek tett Roger kb bármit elnéznék neki , nemhogy a jogos büntetéseket. TB nem tudott róla mi, hogy leeresztik a lasztit kezébe veszi dob párat és biztos vagyok benne érzi a különbséget. Más sportban a csapattól elvették volna a győzelmeket, pl f1 Mclaren 2007es akciója, vagy amit a Renault csinált Szingapúrban és utána a komoly határozatlan idejű eltiltások szerintem könnyen megúsztátok! |
Remélem elégedett vagy a válasszal!
Isti81
a másik fél edzőjét, jelzéseit megengedett videózni a meccsen, a "súlyos szabályszegés" az volt, hogy ezt a Pats állítólag nem megengedett helyen videózott. Nem véletlen, hogy az ügy kipattanása után adták ki a szabály értelmezését, miszerint "videotaping of any type, including but not limited to taping of an opponent's offensive or defensive signals, is prohibited on the sidelines, in the coaches' booth, in the locker room, or at any other locations accessible to club staff members during the game." (Én már akkor sem értettem, hogy pontosan miért is kell ebből ekkora ügyet csinálni, mert egy meccset kb. 40 kamerával vesznek fel mindenféle szögből, kizárt, hogy ne lehessen a meccs után a közvetítést visszanézve kiolvasni ezeket a jelzéseket - és akkor még nem beszéltem a visszanézésekhez is használt kamerák felvételeiről.) Senki, még az ügyet kirobbantó Mangini sem állította, hogy a Patsnek amúgy ebből bármi előnye lett volna, sőt kifejezetten azt mondta, hogy nem is ügyet csinálni volt célja a jelzéssel. Belichick maga a szabályok téves értelmezésére hivatkozott, amit magam is fenntartással fogadok, bár a fenti értelmezés kibocsátása arra utal, hogy a liga szerint sem volt egyértelmű a szabályozás. Most is az az véleményem, hogy a már akkor túl sikeresnek tartott Patriots franchise lassítása, az egyensúly helyreállítása volt a cél az üggyel.
Belichick a liga 87 éves addigi történetének legsúlyosabb, maximum büntetését kapta, ahogy a Patriots is komoly büntetést kapott a pick elvételével. Mit kellene megköszönni Goodellnek? Hogy nem vett el még 10 picket? Hogy nem szabott ki még kétmillió dollár büntetést a csapatra? Kizárni az én tudomásom szerint nem lehet csapatot a ligából.
Szerintem is hunyó volt a csapat, mégha szerintem értelme sem volt az egésznek. De igen súlyos büntetést kapott, semmi ok nincs rá, hogy Goodellnek vagy másnak hálás legyen azért, hogy "csak" a maximumot kapta büntetésként.
A leeresztett labdákat illetően pedig csupán annyit, hogy bizonyára látod, hogy minden play előtt a bírók kezében van a labda és ők sem érzékelték a különbséget. Amúgy pedig az időjárási körülmények miatt eleve csökkent a nyomás, ezért nem is lehetett megállapítani, hogy történt-e szabálytalanság. A felfújt labdával pedig 4 TD-t csinált a csapat a második félidőben, szemben az első félidő két TD-jével - komoly előny volt...
Szerkesztette: Burkus
több mint 9 éve
Ez bizony így van , csak akkor magyarázd már el, hogyha ez lenne a célom akkor miért járok erre ilyen "gyakran".Isti81Csak arra lennék kíváncsi, hogy azok akik Goodellt ekézik a deflategate miatt azok, a spygate után is ennyire gyűlölték őt???Baszki, december eleje óta Giants szurkolóként ez az első dolog, ami az eszedbe jut az NFL kapcsán?
Isti81
tomi-tomi
Topik Hozzászólások
Isti elsősorban Pats hater, kedvenc csapatot csak azért választott magának, mert úgy érzi a NY Giants logoval még nagyobb flamelést tud előidézni a Pats topikban. Szerintem a magatartása valamilyen szinten következetes. Remélem nagyon boldogtalan lesz a SB után. 😀
kisdef
Ja azt elfelejtetted leírni, hogy én két csapatnak szurkolok a Giantsnek és annak aki épp a Patssel játszik 😥
több mint 9 éve
Ezért megérte ideböfögnöd 😀 gondolkoztam rajta, hogy reagálok a deflategates megjegyzésedre is, de úgy néz ki jobban tettem, hogy megspóroltam azokat a karaktereket.Semmit 😉És mit tett értünk a drága jó Roger azon kívül, hogy megbüntetett minket (teljesen jogosan), amiért hálásnak kéne lennünk neki?Te az jut először az eszembe, de kár, hogy OBJ és Shepard a RZban elejtették a labdát és a bíróknak, miért kellett olyan durván belenyúlni a meccsbe, na örülhetsz gondolom erre voltál kíváncsi! Reméljük, hogy hétfő reggeltől nektek is offseason lesz !Csak arra lennék kíváncsi, hogy azok akik Goodellt ekézik a deflategate miatt azok, a spygate után is ennyire gyűlölték őt???Baszki, december eleje óta Giants szurkolóként ez az első dolog, ami az eszedbe jut az NFL kapcsán?
Isti81
tomi-tomi
Most van időm írogatni akkor nem volt, inkább meccseket néztem, már ha egyáltalán van valami közöd hozzá , hogy mikor és mit írok! Ha nem érted a kérdést akkor fuss neki még egyszer. Annyi a lényeg szerintem ha én Pats szurkoló lennék a spygate után amit értetek tett Roger kb bármit elnéznék neki , nemhogy a jogos büntetéseket. TB nem tudott róla mi, hogy leeresztik a lasztit kezébe veszi dob párat és biztos vagyok benne érzi a különbséget. Más sportban a csapattól elvették volna a győzelmeket, pl f1 Mclaren 2007es akciója, vagy amit a Renault csinált Szingapúrban és utána a komoly határozatlan idejű eltiltások szerintem könnyen megúsztátok!
Isti81
cspeti98
Isti81
több mint 9 éve
Semmit 😉És mit tett értünk a drága jó Roger azon kívül, hogy megbüntetett minket (teljesen jogosan), amiért hálásnak kéne lennünk neki?Te az jut először az eszembe, de kár, hogy OBJ és Shepard a RZban elejtették a labdát és a bíróknak, miért kellett olyan durván belenyúlni a meccsbe, na örülhetsz gondolom erre voltál kíváncsi! Reméljük, hogy hétfő reggeltől nektek is offseason lesz !Csak arra lennék kíváncsi, hogy azok akik Goodellt ekézik a deflategate miatt azok, a spygate után is ennyire gyűlölték őt???Baszki, december eleje óta Giants szurkolóként ez az első dolog, ami az eszedbe jut az NFL kapcsán?
Isti81
tomi-tomi
Most van időm írogatni akkor nem volt, inkább meccseket néztem, már ha egyáltalán van valami közöd hozzá , hogy mikor és mit írok! Ha nem érted a kérdést akkor fuss neki még egyszer. Annyi a lényeg szerintem ha én Pats szurkoló lennék a spygate után amit értetek tett Roger kb bármit elnéznék neki , nemhogy a jogos büntetéseket. TB nem tudott róla mi, hogy leeresztik a lasztit kezébe veszi dob párat és biztos vagyok benne érzi a különbséget. Más sportban a csapattól elvették volna a győzelmeket, pl f1 Mclaren 2007es akciója, vagy amit a Renault csinált Szingapúrban és utána a komoly határozatlan idejű eltiltások szerintem könnyen megúsztátok!
Isti81
cspeti98
több mint 9 éve
Isti81Csak arra lennék kíváncsi, hogy azok akik Goodellt ekézik a deflategate miatt azok, a spygate után is ennyire gyűlölték őt???Baszki, december eleje óta Giants szurkolóként ez az első dolog, ami az eszedbe jut az NFL kapcsán?
Isti81
tomi-tomi
Topik Hozzászólások
Szerkesztette: kd13
több mint 9 éve
És mit tett értünk a drága jó Roger azon kívül, hogy megbüntetett minket (teljesen jogosan), amiért hálásnak kéne lennünk neki?Te az jut először az eszembe, de kár, hogy OBJ és Shepard a RZban elejtették a labdát és a bíróknak, miért kellett olyan durván belenyúlni a meccsbe, na örülhetsz gondolom erre voltál kíváncsi! Reméljük, hogy hétfő reggeltől nektek is offseason lesz !Csak arra lennék kíváncsi, hogy azok akik Goodellt ekézik a deflategate miatt azok, a spygate után is ennyire gyűlölték őt???Baszki, december eleje óta Giants szurkolóként ez az első dolog, ami az eszedbe jut az NFL kapcsán?
Isti81
tomi-tomi
Isti81
több mint 9 éve
| Te az jut először az eszembe, de kár, hogy OBJ és Shepard a RZban elejtették a labdát és a bíróknak, miért kellett olyan durván belenyúlni a meccsbe, na örülhetsz gondolom erre voltál kíváncsi! Reméljük, hogy hétfő reggeltől nektek is offseason lesz ! |Csak arra lennék kíváncsi, hogy azok akik Goodellt ekézik a deflategate miatt azok, a spygate után is ennyire gyűlölték őt???Baszki, december eleje óta Giants szurkolóként ez az első dolog, ami az eszedbe jut az NFL kapcsán?
Isti81
tomi-tomi
Most van időm írogatni akkor nem volt, inkább meccseket néztem, már ha egyáltalán van valami közöd hozzá , hogy mikor és mit írok! Ha nem érted a kérdést akkor fuss neki még egyszer. | Annyi a lényeg szerintem ha én Pats szurkoló lennék a spygate után amit értetek tett Roger kb bármit elnéznék neki , nemhogy a jogos büntetéseket. TB nem tudott róla mi, hogy leeresztik a lasztit kezébe veszi dob párat és biztos vagyok benne érzi a különbséget. Más sportban a csapattól elvették volna a győzelmeket, pl f1 Mclaren 2007es akciója, vagy amit a Renault csinált Szingapúrban és utána a komoly határozatlan idejű eltiltások szerintem könnyen megúsztátok! |
Szerkesztette: Isti81
több mint 9 éve
kit érdekel ez a fingreszelés, mikor nem Höri fogja közvetíteni a | második | legfontosabb meccsünket a szezonban... img2.indafoto.hu/10/1/44861_c5a8649bf0586fddae6b52a6dba31626/16611497_7e377ff610945d7bd51c67d8022e0ab3_m.jpg

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 9 éve
De ha már szóba hoztad a jelenlegi Defense-ünket, akkor szót ejtek róla. Az idény közbeni előrelépése a passrushban rejlik nagyrészt. (Kisebbrészt a rookie-k csapatba kerülésének és a fiatalok fejlődésének köszönhető, bár a Golden-Sean Davis csere SS poszton nem elhanyagolható minőségi javulást hozott, egyúttal tovább növelte a playmaker abilityt) A szezon feléig 4 OLB-t rotáltak, de Dupree nélkül, aki az IR-en csücsült. Na most a Steelers tökutolsó volt sackekben. Aztán Dupree visszatért az IR-ről, Harrisont pedig full time kezdőnek nevezték ki mellé. Azóta ligaelsők vagyunk sackekben. A védelmünk természetesen ennek megfelelően sokkal jobb számokat hoz. (Nem mindegy, hogy 8 meccsen 13, vagy 31 sacket hozol össze) Nyilván nem mindegy milyen O és QB ellen játszol, de a passrush ilyen mértékű javulása teljesen nyilvánvaló, ami magától értetődően azt is eredményezi, hogy az egész D sokkal jobb. És ez akkor is igaz, ha igazán komoly O-val nem találkoztunk a 9 meccs alatt.Ohh, és még egy apróság. Mit okoz a passrush? Nagyon egyszerű, jelenleg nekünk van a leghosszabb labdaszerzési sorozatunk.
Szóval a Defense előre lépése megkérdőjelezhetetlen nemcsak az idény elejéhez képest, hanem korábbi szezonokhoz képest is, ahol szintén jórészt a passrush hiányával küzdöttünk a 12-15 közötti átépítő években.
Soldados

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 9 éve
Igen, de ez kb nálunk is megfigyelhető 😊 Amióta rotálni tudjuk a DE-ket, ugyanúgy nőtt szépen nálunk is a sackek száma, csökkent az engedett pontok, yardok száma is, és még akkor is javult az egész egység összképe, és nem is kicsit, ha tényleg nem találkoztunk túl jó támadósorral azóta 😊Ez valószínű. Szerintem mindkét csapat eléri a 20 pontot, és az fog nyerni, amelyiknek a 25 is meglesz.
Aztán most, hogy mindkét csapat találkozik egy elég jó offense-zel, lehet, hogy mindkettő több pontot és yardot enged bőven, mint mostanában 😊
Wyatt
De ettől még a két Defense sokat javult, hogy most esetleg több yardot és pontot enged majd egy elit O ellen.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 9 éve
Igen, de ez kb nálunk is megfigyelhető 😊 Amióta rotálni tudjuk a DE-ket, ugyanúgy nőtt szépen nálunk is a sackek száma, csökkent az engedett pontok, yardok száma is, és még akkor is javult az egész egység összképe, és nem is kicsit, ha tényleg nem találkoztunk túl jó támadósorral azóta 😊Aztán most, hogy mindkét csapat találkozik egy elég jó offense-zel, lehet, hogy mindkettő több pontot és yardot enged bőven, mint mostanában 😊

több mint 9 éve
Csak arra lennék kíváncsi, hogy azok akik Goodellt ekézik a deflategate miatt azok, a spygate után is ennyire gyűlölték őt???Baszki, december eleje óta Giants szurkolóként ez az első dolog, ami az eszedbe jut az NFL kapcsán?
Isti81
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 9 éve
Nehéz kérdés. De szerintem jelenleg semmiképpen sem rosszabb. A Denvernek az egész idényt nézve 4-gyel van több sackje, mint nekünk, de mindezt úgy, hogy mi 13 sackkel álltunk az idény felénél. (Persze nem sackek száma a lényeg, hanem az, hogy állandó nyomást tudunk generálni, de ez is megvan)De ha már szóba hoztad a jelenlegi Defense-ünket, akkor szót ejtek róla. Az idény közbeni előrelépése a passrushban rejlik nagyrészt. (Kisebbrészt a rookie-k csapatba kerülésének és a fiatalok fejlődésének köszönhető, bár golden Sean Davis csere SS poszton nem elhanyagolható minőségi javulást hozott, egyúttal tovább növelte a playmaker abilityt) A szezon feléig 4 OLB-t rotáltak, de Dupree nélkül, aki az IR-en csücsült. Na most a Steelers tökutolsó volt sackekben. Aztán Dupree visszatért az IR-ről, Harrisont pedig full time kezdőnek nevezték ki mellé. Azóta ligaelsők vagyunk sackekben. A védelmünk természetesen ennek megfelelően sokkal jobb számokat hoz. (Nem mindegy, hogy 8 meccsen 13, vagy 31 sacket hozol össze) Nyilván nem mindegy milyen O és QB ellen játszol, de a passrush ilyen mértékű javulása teljesen nyilvánvaló, ami magától értetődően azt is eredményezi, hogy az egész D sokkal jobb. És ez akkor is igaz, ha igazán komoly O-val nem találkoztunk a 9 meccs alatt.Jobb szerinted ez a passrush mint a Von Miller vezette Denver D-é?
Szóval a Defense előre lépése megkérdőjelezhetetlen nemcsak az idény elejéhez képest, hanem korábbi szezonokhoz képest is, ahol szintén jórészt a passrush hiányával küzdöttünk a 12-15 közötti átépítő években.
Soldados
Burkus
De a mondandóm lényege az, hogy 8 meccsen 13 sack vs 8 meccsen 30+ sack olyan markáns különbség, ami nyilvánvaló és egyértelmű különbséget eredményez egy Defense hatékonyságában és eredményeiben. És ez független attól, hogy milyen QB-val találkozik.
De másképpen is megfogalmazom: 11 óta ilyen erős Steelers-védelemmel biztosan nem találkoztatok. (ez persze mindenki másra is igaz 😊 )
Szerkesztette: Soldados

több mint 9 éve
De ha már szóba hoztad a jelenlegi Defense-ünket, akkor szót ejtek róla. Az idény közbeni előrelépése a passrushban rejlik nagyrészt. (Kisebbrészt a rookie-k csapatba kerülésének és a fiatalok fejlődésének köszönhető, bár golden Sean Davis csere SS poszton nem elhanyagolható minőségi javulást hozott, egyúttal tovább növelte a playmaker abilityt) A szezon feléig 4 OLB-t rotáltak, de Dupree nélkül, aki az IR-en csücsült. Na most a Steelers tökutolsó volt sackekben. Aztán Dupree visszatért az IR-ről, Harrisont pedig full time kezdőnek nevezték ki mellé. Azóta ligaelsők vagyunk sackekben. A védelmünk természetesen ennek megfelelően sokkal jobb számokat hoz. (Nem mindegy, hogy 8 meccsen 13, vagy 31 sacket hozol össze) Nyilván nem mindegy milyen O és QB ellen játszol, de a passrush ilyen mértékű javulása teljesen nyilvánvaló, ami magától értetődően azt is eredményezi, hogy az egész D sokkal jobb. És ez akkor is igaz, ha igazán komoly O-val nem találkoztunk a 9 meccs alatt.Jobb szerinted ez a passrush mint a Von Miller vezette Denver D-é?
Soldados
több mint 9 éve
De ha már szóba hoztad a jelenlegi Defense-ünket, akkor szót ejtek róla. Az idény közbeni előrelépése a passrushban rejlik nagyrészt. (Kisebbrészt a rookie-k csapatba kerülésének és a fiatalok fejlődésének köszönhető, bár a Golden-Sean Davis csere SS poszton nem elhanyagolható minőségi javulást hozott, egyúttal tovább növelte a playmaker abilityt) A szezon feléig 4 OLB-t rotáltak, de Dupree nélkül, aki az IR-en csücsült. Na most a Steelers tökutolsó volt sackekben. Aztán Dupree visszatért az IR-ről, Harrisont pedig full time kezdőnek nevezték ki mellé. Azóta ligaelsők vagyunk sackekben. A védelmünk természetesen ennek megfelelően sokkal jobb számokat hoz. (Nem mindegy, hogy 8 meccsen 13, vagy 31 sacket hozol össze) Nyilván nem mindegy milyen O és QB ellen játszol, de a passrush ilyen mértékű javulása teljesen nyilvánvaló, ami magától értetődően azt is eredményezi, hogy az egész D sokkal jobb. És ez akkor is igaz, ha igazán komoly O-val nem találkoztunk a 9 meccs alatt.Szóval a Defense előre lépése megkérdőjelezhetetlen nemcsak az idény elejéhez képest, hanem korábbi szezonokhoz képest is, ahol szintén jórészt a passrush hiányával küzdöttünk a 12-15 közötti átépítő években.

több mint 9 éve
De ez a Brady vs Steelers párharcokra nézve nem releváns, hogy mi idén kikkel találkoztunk.Nem követtem ezt így végig, de minden tiszteletem mellett Bradyn kívül nemigen játszottatok komoly, jó és jó formában lévő irányító ellen.Elnézést, hogy megakasztom az eszmecserét.Van ebben olyan is, hogy fekszik neki, de van benne olyan is, hogy 12-től mostanáig rebuild volt a Steelers-védelemnél, szóval nem egy veretes D-t kellett megvernie. A jelenlegi kezdő D-nkben 7 játékos az elmúlt 3 draftról van. A 07-11 közötti időszakról meg annyit, hogy a 08-as csúcsra járatott évünkben nem volt Brady, 11-ben pedig bár statisztikailag nem játszott rosszul, de viszonylag simán kikapott a Pats.
twitter.com/NFLResearch/status/822201215857532929
Nyilván csupán a múltból nem szabad kiindulni, de azért az nem véletlen, ha valakinek ennyire fekszik egy edző, egy ellenfél.
Amennyire nem szeret TB a MileHigh-ra menni, annál jobban érzi a Steelerst és Tomlint.
zinedine5
Sztem ez a statisztika nem sokat ér jelenleg.
Soldados
Prescott, Flacco, Eli kb. ez a krém.
zinedine5
Te múltbéli statisztikát írtál be, ami igaz, s én azt árnyaltam. Ehhez nem sok köze van, hogy idén kikkel találkoztuk. Csak annyi a lényeg, hogy 12 óta egy rebuild zajlott, azaz a számok szépek, csak egy része egy erősen közepes, helyenként gyenge D ellen jött. Amikor jó/elit D-nk volt, akkor a vereségek mellett volt győzelmünk is, vagy Brady nem játszott.

több mint 9 éve
Ez igaz, de most a Brady vs. Steelers D-ről van szó.Nem követtem ezt így végig, de minden tiszteletem mellett Bradyn kívül nemigen játszottatok komoly, jó és jó formában lévő irányító ellen.Elnézést, hogy megakasztom az eszmecserét.Van ebben olyan is, hogy fekszik neki, de van benne olyan is, hogy 12-től mostanáig rebuild volt a Steelers-védelemnél, szóval nem egy veretes D-t kellett megvernie. A jelenlegi kezdő D-nkben 7 játékos az elmúlt 3 draftról van. A 07-11 közötti időszakról meg annyit, hogy a 08-as csúcsra járatott évünkben nem volt Brady, 11-ben pedig bár statisztikailag nem játszott rosszul, de viszonylag simán kikapott a Pats.
Nyilván csupán a múltból nem szabad kiindulni, de azért az nem véletlen, ha valakinek ennyire fekszik egy edző, egy ellenfél.
Amennyire nem szeret TB a MileHigh-ra menni, annál jobban érzi a Steelerst és Tomlint.
zinedine5
Soldados
zinedine5
Mondjuk ti sem !
Isti81
(És egyébként látva BB formáját jelenleg ő sem az.)
több mint 9 éve
Nem követtem ezt így végig, de minden tiszteletem mellett Bradyn kívül nemigen játszottatok komoly, jó és jó formában lévő irányító ellen.Elnézést, hogy megakasztom az eszmecserét.Van ebben olyan is, hogy fekszik neki, de van benne olyan is, hogy 12-től mostanáig rebuild volt a Steelers-védelemnél, szóval nem egy veretes D-t kellett megvernie. A jelenlegi kezdő D-nkben 7 játékos az elmúlt 3 draftról van. A 07-11 közötti időszakról meg annyit, hogy a 08-as csúcsra járatott évünkben nem volt Brady, 11-ben pedig bár statisztikailag nem játszott rosszul, de viszonylag simán kikapott a Pats.
zinedine5
Soldados
zinedine5
Mondjuk ti sem !
több mint 9 éve
Nem követtem ezt így végig, de minden tiszteletem mellett Bradyn kívül nemigen játszottatok komoly, jó és jó formában lévő irányító ellen.Elnézést, hogy megakasztom az eszmecserét.Van ebben olyan is, hogy fekszik neki, de van benne olyan is, hogy 12-től mostanáig rebuild volt a Steelers-védelemnél, szóval nem egy veretes D-t kellett megvernie. A jelenlegi kezdő D-nkben 7 játékos az elmúlt 3 draftról van. A 07-11 közötti időszakról meg annyit, hogy a 08-as csúcsra járatott évünkben nem volt Brady, 11-ben pedig bár statisztikailag nem játszott rosszul, de viszonylag simán kikapott a Pats.
zinedine5
Soldados
több mint 9 éve
Elnézést, hogy megakasztom az eszmecserét.Van ebben olyan is, hogy fekszik neki, de van benne olyan is, hogy 12-től mostanáig rebuild volt a Steelers-védelemnél, szóval nem egy veretes D-t kellett megvernie. A jelenlegi kezdő D-nkben 7 játékos az elmúlt 3 draftról van. A 07-11 közötti időszakról meg annyit, hogy a 08-as csúcsra járatott évünkben nem volt Brady, 11-ben pedig bár statisztikailag nem játszott rosszul, de viszonylag simán kikapott a Pats.
zinedine5

több mint 9 éve
Elnézést, hogy megakasztom az eszmecserét.twitter.com/NFLResearch/status/822201215857532929
több mint 9 éve
Csak arra lennék kíváncsi, hogy azok akik Goodellt ekézik a deflategate miatt azok, a spygate után is ennyire gyűlölték őt???Természetesen.
Isti81
Do your job
több mint 9 éve
masodjara mar kegyetlensegnek szamit 😊Ray Lewis esetét meg elsimították, pedig az gyilkosság volt. Hörnit viszont lecsukták ugyanezért. Az élet igazságtalan 😊Csak nem tudták/akarták érte felelősségre vonni. BurkusEz vick esete után megintcsak egy érdekes felvetés, aki a liga egyik, ha nem a legnagyobb sztárja volt mikor lesittelték. Azt miért nem tusolták el ezen logika szerint?
peach
Burkus
az NFL nagyon figyel az imazsra, de amig "artatlan" vagy mogottuk all ahogy kell minden erovel/ befolyassal, de kidobnak akarkit 1 perc alatt, ha "bunos" leszel "artatlanbol".