New England Patriots
74 feliratkozó
több mint 9 éve
Támadóoldalon kicsit túlbecsültem a termést (4*25+12*35), az első három meccsen mondjuk megvolt 81, de a negyedik meccsen már senki nem volt, így maradt. Bradyvel pedig telibe 30-as átlag jött ki, így 441-gyel zártunk, ezzel ebben az idényben is a harmadikak lettünk.A védelmet viszont alulbecsültem pontszámügyileg, 320 alatt bőven, 250-nel konkrétan a legjobb lett az egység. És érdekes módon pont fordítva jött, ahogy vártam, nem Brady előtt tartotta magát erőn felül az egység, és utána a könnyű helyzetek miatt nem lett magas az átlag, hanem egy közepesen gyenge részlegből kifejezetten jónak tűnő lett, és ez az, ami miatt most nagyon bizakodók lehetünk.
Puntból 64 helyett 72 lett 😀
Az idény pedig eddig szépen alakult, és már csak egyet kellene nyerni 😊
bowl.one/forum/nfl-csapatforumok/new-england-patriots/1484320

több mint 9 éve
Én is ORF-en néztem a SB-ket a 2000-es évek elején. Az első, amit élőben láttam, az a 2000-es Ravens-Giants volt. Ezért lettem Steelers drukker😊ORF is.De a Sat1 élőben adta az összes SB-t. Semmi mást, csak a SB-t. Én ott láttam az elsőt még a 90-es években. Minek kellett magnó?EH😊 4 fejes videómagnó volt szerencsére már nálam, az meg bírt ugye LP-vel 480 percet😊 Nekem ott még nem volt meg a pats drukkerség, az csak utána alakult ki...Még egy kis nosztalgia...Én a Pantherst néztem így, suli miatt 😀 Másnap VHS-kazettáról(! 😀) kezdtem el visszanézni, de az csak 240 perces volt asszem. Ahogy ment a meccs, kezdtem érezni, hogy egyre jobban szurkolok az egyik csapatnak, meg sokkal jobbak a nevek is, ami nyilván fontos volt 😀 Aztán persze a végén megállt a kazi, és nem láttam a legvégét, úgy kezdtem el keresni, hogy mi lett, és szurkoltam, hogy ugye a Pats nyert 😀
A Carolina és a Philly meccset amúgy másnap videóról néztem vissza. Ez akkor Mo-n simán megvalósítható volt anélkül, hogy tudtam volna az eredményt és be sem kellett zárkóznom a szobába. Így mostani fejjel belegondolva nem is tudom hogy bírtam😊 Ez leginkább az Eagles meccsre vonatkozik...
Ma már... ki sem bírnám, plusz minden megmondanák az eredményt... és üres videókazim sincs már😀
NB2
Wyatt
NB2
Burkus
Erdekes volt németül nézni. En anno ott ismerkedtem a szabályokkal ill. SB elott adtak a "road to SB" filmeket is.
En is ott kezdtem. 😊
Sat1"ran" című műsora most is adja a meccseket.
Hamarabb bejelentetkeznek, elmúlt 2 meccsen mar a melegítés alatt. Vollmer is nyilatkozott.
Sinisa
Mármint a 2000-es szezon után játszott SB, 2001. januárban
Szerkesztette: Willie Parker
több mint 9 éve
ORF is.De a Sat1 élőben adta az összes SB-t. Semmi mást, csak a SB-t. Én ott láttam az elsőt még a 90-es években. Minek kellett magnó?EH😊 4 fejes videómagnó volt szerencsére már nálam, az meg bírt ugye LP-vel 480 percet😊 Nekem ott még nem volt meg a pats drukkerség, az csak utána alakult ki...Még egy kis nosztalgia...Én a Pantherst néztem így, suli miatt 😀 Másnap VHS-kazettáról(! 😀) kezdtem el visszanézni, de az csak 240 perces volt asszem. Ahogy ment a meccs, kezdtem érezni, hogy egyre jobban szurkolok az egyik csapatnak, meg sokkal jobbak a nevek is, ami nyilván fontos volt 😀 Aztán persze a végén megállt a kazi, és nem láttam a legvégét, úgy kezdtem el keresni, hogy mi lett, és szurkoltam, hogy ugye a Pats nyert 😀
A Carolina és a Philly meccset amúgy másnap videóról néztem vissza. Ez akkor Mo-n simán megvalósítható volt anélkül, hogy tudtam volna az eredményt és be sem kellett zárkóznom a szobába. Így mostani fejjel belegondolva nem is tudom hogy bírtam😊 Ez leginkább az Eagles meccsre vonatkozik...
Ma már... ki sem bírnám, plusz minden megmondanák az eredményt... és üres videókazim sincs már😀
NB2
Wyatt
NB2
Burkus
Erdekes volt németül nézni. En anno ott ismerkedtem a szabályokkal ill. SB elott adtak a "road to SB" filmeket is.
En is ott kezdtem. 😊
Sat1"ran" című műsora most is adja a meccseket.
Hamarabb bejelentetkeznek, elmúlt 2 meccsen mar a melegítés alatt. Vollmer is nyilatkozott.
Szerkesztette: Sinisa
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 9 éve
Lehet, hogy még 2005-ben is másnap néztem, de 2004-ben fix 😀Hát alapban az ember éjjel alszik😊 Én nem voltam még akkora hc nfl fan, hogy élőben végignézzek egy sb-t hajnali 5-ig. Gondolom 2005-ben még Wyattnél is ez volt.De a Sat1 élőben adta az összes SB-t. Semmi mást, csak a SB-t. Én ott láttam az elsőt még a 90-es években. Minek kellett magnó?EH😊 4 fejes videómagnó volt szerencsére már nálam, az meg bírt ugye LP-vel 480 percet😊 Nekem ott még nem volt meg a pats drukkerség, az csak utána alakult ki...Még egy kis nosztalgia...Én a Pantherst néztem így, suli miatt 😀 Másnap VHS-kazettáról(! 😀) kezdtem el visszanézni, de az csak 240 perces volt asszem. Ahogy ment a meccs, kezdtem érezni, hogy egyre jobban szurkolok az egyik csapatnak, meg sokkal jobbak a nevek is, ami nyilván fontos volt 😀 Aztán persze a végén megállt a kazi, és nem láttam a legvégét, úgy kezdtem el keresni, hogy mi lett, és szurkoltam, hogy ugye a Pats nyert 😀
NB2
Wyatt
NB2
Burkus
NB2
De 2008-ban már inkább alvás nélkül mentem be 😀

több mint 9 éve
Hát alapban az ember éjjel alszik😊 Én nem voltam még akkora hc nfl fan, hogy élőben végignézzek egy sb-t hajnali 5-ig. Gondolom 2005-ben még Wyattnél is ez volt.De a Sat1 élőben adta az összes SB-t. Semmi mást, csak a SB-t. Én ott láttam az elsőt még a 90-es években. Minek kellett magnó?EH😊 4 fejes videómagnó volt szerencsére már nálam, az meg bírt ugye LP-vel 480 percet😊 Nekem ott még nem volt meg a pats drukkerség, az csak utána alakult ki...Még egy kis nosztalgia...Én a Pantherst néztem így, suli miatt 😀 Másnap VHS-kazettáról(! 😀) kezdtem el visszanézni, de az csak 240 perces volt asszem. Ahogy ment a meccs, kezdtem érezni, hogy egyre jobban szurkolok az egyik csapatnak, meg sokkal jobbak a nevek is, ami nyilván fontos volt 😀 Aztán persze a végén megállt a kazi, és nem láttam a legvégét, úgy kezdtem el keresni, hogy mi lett, és szurkoltam, hogy ugye a Pats nyert 😀
NB2
Wyatt
NB2
Burkus
több mint 9 éve
fuzovelkifele.com/2017/01/25/goodell-megtiszteltetes-lenne-atadni-bradynek-a-sb-trofeat/Mr. Hiteles. A kis vörös.... a többit tudja 😊
több mint 9 éve
De a Sat1 élőben adta az összes SB-t. Semmi mást, csak a SB-t. Én ott láttam az elsőt még a 90-es években. Minek kellett magnó?EH😊 4 fejes videómagnó volt szerencsére már nálam, az meg bírt ugye LP-vel 480 percet😊 Nekem ott még nem volt meg a pats drukkerség, az csak utána alakult ki...Még egy kis nosztalgia...Én a Pantherst néztem így, suli miatt 😀 Másnap VHS-kazettáról(! 😀) kezdtem el visszanézni, de az csak 240 perces volt asszem. Ahogy ment a meccs, kezdtem érezni, hogy egyre jobban szurkolok az egyik csapatnak, meg sokkal jobbak a nevek is, ami nyilván fontos volt 😀 Aztán persze a végén megállt a kazi, és nem láttam a legvégét, úgy kezdtem el keresni, hogy mi lett, és szurkoltam, hogy ugye a Pats nyert 😀
NB2
Wyatt
NB2
több mint 9 éve
EH😊 4 fejes videómagnó volt szerencsére már nálam, az meg bírt ugye LP-vel 480 percet😊 Nekem ott még nem volt meg a pats drukkerség, az csak utána alakult ki...Még egy kis nosztalgia...Én a Pantherst néztem így, suli miatt 😀 Másnap VHS-kazettáról(! 😀) kezdtem el visszanézni, de az csak 240 perces volt asszem. Ahogy ment a meccs, kezdtem érezni, hogy egyre jobban szurkolok az egyik csapatnak, meg sokkal jobbak a nevek is, ami nyilván fontos volt 😀 Aztán persze a végén megállt a kazi, és nem láttam a legvégét, úgy kezdtem el keresni, hogy mi lett, és szurkoltam, hogy ugye a Pats nyert 😀
NB2
Wyatt
több mint 9 éve
Még egy kis nosztalgia...Én a Pantherst néztem így, suli miatt 😀 Másnap VHS-kazettáról(! 😀) kezdtem el visszanézni, de az csak 240 perces volt asszem. Ahogy ment a meccs, kezdtem érezni, hogy egyre jobban szurkolok az egyik csapatnak, meg sokkal jobbak a nevek is, ami nyilván fontos volt 😀 Aztán persze a végén megállt a kazi, és nem láttam a legvégét, úgy kezdtem el keresni, hogy mi lett, és szurkoltam, hogy ugye a Pats nyert 😀
NB2

több mint 9 éve
Még egy kis nosztalgia...A Carolina és a Philly meccset amúgy másnap videóról néztem vissza. Ez akkor Mo-n simán megvalósítható volt anélkül, hogy tudtam volna az eredményt és be sem kellett zárkóznom a szobába. Így mostani fejjel belegondolva nem is tudom hogy bírtam😊 Ez leginkább az Eagles meccsre vonatkozik...
több mint 9 éve
Elkészült a csapat busza:www.facebook.com/newenglandpatriots/videos/10155016658082372/
We are all PATRIOTS!
több mint 9 éve
Újabb statisztika, ami a mi győzelmünket sejteti A Patriots mérlege Super Bowlokban, amikor:
- legalább 5 Pro Bowler játékosuk volt: 0-2
- 5-nél kevesebb Pro Bowler játékosuk volt: 4-0
Idén 3 Patriots játékost választottak be a Pro Bowlba.
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 9 éve
A Ravens elleni meccs ill. az SB valami nagyon durva volt.Szerintem a legtapasztaltabb a legéhesebb közülük 😉
Nem gondoltam volna, hogy a Ravens ellen 2x is visszahozzák a meccset 14 pontos hátrányból, de megtették.
Iszonyatosan ott voltak mentálisan, aztán az SB-n kb. ugyanezt végrehajtották.
Most is erre lesz szükség.
Az a jó, hogy a csapat fele már volt SB-n, a másik felének meg most lesz és éheznek a sikerre.
Ötvöződik a tapasztalat és a plusz motiváltság, ez jelenthet előnyt.
Solymi
Amúgy Flaccoban lehet bízni. Éles helyzetben általában megdobja a kötelező picket. Idén is előre megmondtam, hogy jön a INT.
We are all PATRIOTS!
több mint 9 éve
A Ravens elleni meccs ill. az SB valami nagyon durva volt.Nem gondoltam volna, hogy a Ravens ellen 2x is visszahozzák a meccset 14 pontos hátrányból, de megtették.
Iszonyatosan ott voltak mentálisan, aztán az SB-n kb. ugyanezt végrehajtották.
Most is erre lesz szükség.
Az a jó, hogy a csapat fele már volt SB-n, a másik felének meg most lesz és éheznek a sikerre.
Ötvöződik a tapasztalat és a plusz motiváltság, ez jelenthet előnyt.
több mint 9 éve
pfff... Ezt nem néztem így végig, de nem hangzik jól. De legalább igazolja, hogy milyen jók a félidei elemzések. Ryan&Co. ellen viszont mihamarabb pontok kellenének, mert ha mi megyünk utánuk, az rosszabb és úgy leszakíthatnak magukról mint a GB-t.Nézd meg a korábbi döntőket 😊az első negyedre kb felesleges is lesz felkelni, már most borítékolható, hogy nem szerzünk ott pontot...Miért gondolod? Ha nem szerzünk, akkor szerintem baj lesz.
ZERO_L
Burkus
Rams–Patriots 3–0
Panthers–Patriots 0–0
Eagles–Patriots 0–0
Giants–Patriots 3–0
Giants–Patriots 9–0
Seahawks–Patriots 0–0
Wyatt
több mint 9 éve
Nézd meg a korábbi döntőket 😊az első negyedre kb felesleges is lesz felkelni, már most borítékolható, hogy nem szerzünk ott pontot...Miért gondolod? Ha nem szerzünk, akkor szerintem baj lesz.
ZERO_L
Burkus
Rams–Patriots 3–0
Panthers–Patriots 0–0
Eagles–Patriots 0–0
Giants–Patriots 3–0
Giants–Patriots 9–0
Seahawks–Patriots 0–0
Szerkesztette: Wyatt

több mint 9 éve
az első negyedre kb felesleges is lesz felkelni, már most borítékolható, hogy nem szerzünk ott pontot...Miért gondolod? Ha nem szerzünk, akkor szerintem baj lesz.
ZERO_L
több mint 9 éve
Úgy van, Flacco nekem máig érthetetlen passza... És az interception. 😊 De jó volt.2 évvel ezelőtti sikerben az volt a szép, hogy ott a Ravens ellen is volt egy nagy katarzis és a döntőben is. Idén eddig még nem volt meg az a nagy katarzis, nem bánom, ha a döntőben lesz, persze csak, ha nyerünk 😊En a falat utottem a Kearse-elkapasnal, es nem akartam elhinni, hogy harmadszor is megtortenik. Aztan az interceptionnel majdnem szet is szedtuk a lakast 😀 oriasi katarzis volt, de egye fene, johet egy olyan "sima" siker is, mint az Eagles ellen, csak nyerjunk 😀Hát a BB-Brady érában csak csontsima meccseink voltak csak, úgymintIdeje változtatni a trenden. Bár kétségtelen, hogy ettől emlékezetes mind igazán.
• 48 yardos Vinatieri-mezőnygól az utolsó másodpercekben, 20–17
• 41 yardos Vinatieri-mezőnygól az utolsó másodpercekben, 32–29
• Harrison-interception az utolsó másodpercekben, 24–21
• Burress-TD az utolsó percben, 14–17
• Bradshaw-TD az utolsó percben, 17–21
• Butler-interception az utolsó másodpercekben, 28–24
Wyatt
Előttem van, ahogy a Seahawks készülődik a redzone-ban, tuti biztos voltam benne, hogy Marshall Lynch az utolsóra befut a labdával, nem lehet megállítani még egyszer és megint úgy járunk, mint a két Giants-döntőn. És akkor jött a csoda... És hitetlenkedve meredtünk először a képernyőre... De jó volt!
Burkus
Wyatt
ervinator
több mint 9 éve
az első negyedre kb felesleges is lesz felkelni, már most borítékolható, hogy nem szerzünk ott pontot...

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 9 éve
A két évvel ezelőtti SB döntőn a játékidő utolsó 5 percében már csak fel alá járkáltam a TV előtt a nappaliban.Nekem már barátnőm is vett ki szabit másnapra, valamiért nincs kedve aludni közben 😀 (najó, igazából ő is tökre fog szorítani a csapatnak 😀)
Nem akartam elhinni, hogy ennyire "simán" végigjönnek rajtunk,és ismét egy mákos elkapás készíti elő a véget.
Kabalából ilyenkor mindig egy Wilson amerikai foci van a kezemben. Amikor Butler lehalászta az utolsó passzt, akkorát ordibáltam, és úgy odadobtam a labdát a padlóra, hogy Gronk is megirigyelné. Pattogott vagy 2 percig a lakásban, levertem vele mindent. 😉 Párom, gyerek, kutya rohantak ki, hogy mi történt. Én meg meg sem tudtam szólalni, csak a TV-re mutogattam..Ők meg látták, hogy Brady sikít, ordibál és ugrál, vele szinkronban meg én is. Azt hiszem ezredjére kaptam meg a csajomtól, hogy nem vagyok noormális..Hogy lehet ennyire rajongani egy csapatért.. 😀
Hát ez van.. Remélem február 6-án hajnalban megint hasonló örömben lesz részük! 😀
kyobalu
több mint 9 éve
A két évvel ezelőtti SB döntőn a játékidő utolsó 5 percében már csak fel alá járkáltam a TV előtt a nappaliban.Nem akartam elhinni, hogy ennyire "simán" végigjönnek rajtunk,és ismét egy mákos elkapás készíti elő a véget.
Kabalából ilyenkor mindig egy Wilson amerikai foci van a kezemben. Amikor Butler lehalászta az utolsó passzt, akkorát ordibáltam, és úgy odadobtam a labdát a padlóra, hogy Gronk is megirigyelné. Pattogott vagy 2 percig a lakásban, levertem vele mindent. 😉 Párom, gyerek, kutya rohantak ki, hogy mi történt. Én meg meg sem tudtam szólalni, csak a TV-re mutogattam..Ők meg látták, hogy Brady sikít, ordibál és ugrál, vele szinkronban meg én is. Azt hiszem ezredjére kaptam meg a csajomtól, hogy nem vagyok noormális..Hogy lehet ennyire rajongani egy csapatért.. 😀
Hát ez van.. Remélem február 6-án hajnalban megint hasonló örömben lesz részük! 😀
Ward egy paraszt.. 😉
több mint 9 éve
Azért tud fura lenni a szurkoló: A 2012-es döntő után hosszú ideig nem voltam képes meghallgatni a Like a Prayer-t Madonnától. Ez a dolog csak a '14-es győzelem után gyógyult meg.Bennem nem okozott ekkora törést a 2012-es SB vereség! Előtte sem voltam, de azóta sem vagyok képes meghallgatni a Like a Prayer-t. 😀
Kollega
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 9 éve
Leginkább azért nem paráztam nagyon azon a meccsen, mert akkoriban nagyjából abban merült ki a tudásom a footballal kapcsolatban, hogy a Pats nyer.Valóban kevésbé volt az para, ott a végén szépítettek, de volt még egy sanszuk visszajönni. De tényleg az a meccs volt a legsimább. Ahol volt a végén közte 3 😊 Ez igazából csak ez utóbbi tény miatt illik bele 😊Hát a BB-Brady érában csak csontsima meccseink voltak csak, úgymintÍgy leírva durva mind, de valamiért az eagles nem volt annyira vészes és most megnéztem itt :https://hu.wikipedia.org/wiki/Super_Bowl_XXXIX, szóval talán ez volt a legnyugisabb. Régen volt, de bennem az maradt meg, hogy nem volt az annyira izgalmas. De lehet csak a 10 év megszépíti a dolgokat.
Wyatt
NB2
Wyatt
Ma már egy ilyen szárnyaló mozdulatért, amivel a végén például Rodney apó hergelte a szurkolókat, sima 15 yard. Szerintem annyira nem volt gusztusos dolog.
Azért tud fura lenni a szurkoló: A 2012-es döntő után hosszú ideig nem voltam képes meghallgatni a Like a Prayer-t Madonnától. Ez a dolog csak a '14-es győzelem után gyógyult meg.
We are all PATRIOTS!
több mint 9 éve
Na a Ravens elleni meccset akartam még mondani, hogy az még durvább volt. Akkor annyiféle káromkodást használtunk, amennyi szerintem nincs, meg amennyit ordítottunk, szegény szomszéd 😀2 évvel ezelőtti sikerben az volt a szép, hogy ott a Ravens ellen is volt egy nagy katarzis és a döntőben is. Idén eddig még nem volt meg az a nagy katarzis, nem bánom, ha a döntőben lesz, persze csak, ha nyerünk 😊En a falat utottem a Kearse-elkapasnal, es nem akartam elhinni, hogy harmadszor is megtortenik. Aztan az interceptionnel majdnem szet is szedtuk a lakast 😀 oriasi katarzis volt, de egye fene, johet egy olyan "sima" siker is, mint az Eagles ellen, csak nyerjunk 😀Hát a BB-Brady érában csak csontsima meccseink voltak csak, úgymintIdeje változtatni a trenden. Bár kétségtelen, hogy ettől emlékezetes mind igazán.
Wyatt
Előttem van, ahogy a Seahawks készülődik a redzone-ban, tuti biztos voltam benne, hogy Marshall Lynch az utolsóra befut a labdával, nem lehet megállítani még egyszer és megint úgy járunk, mint a két Giants-döntőn. És akkor jött a csoda... És hitetlenkedve meredtünk először a képernyőre... De jó volt!
Burkus
Wyatt
ervinator

több mint 9 éve
Elég nagyot üvölthettem, mert az asszony rohant a nappaliba, hogy mi történt? Én pedig nem tudtam megszólalni se, csak a tévére mutogattam 😀Hát a BB-Brady érában csak csontsima meccseink voltak csak, úgymintIdeje változtatni a trenden. Bár kétségtelen, hogy ettől emlékezetes mind igazán.
Wyatt
Burkus