New England Patriots
74 feliratkozó
több mint 9 éve
2 super bowl ajandekba.Igen. Nektek 😊
Gerixx
(btw, ez így most jól esik?😀)
nincs az a trollkodás, ami elvehetné most a jókedvet 😊
több mint 9 éve
2 super bowl ajandekba.
több mint 9 éve
Nagyon nem szeretem a csapatot, de ez férfi munka volt. Brady most már minden kétséget kizáróan GOAT, a csapat pedig történelmet írt.Gratulálok!
több mint 9 éve
Aztakurvaeletbe!Legenda!!!
5 basszameg
Win Lose or Tie, We are Patriots fans till we die!
My favourite ring is the next one
több mint 9 éve
hát ez valami brutál durva volt 😀3-28-ról kanyi vasat nem adtam volna rá, na íme egy meccs arra, hogy soha ne add fel a reményt 😀
több mint 9 éve
basszátok ketté magatokat ilyen nincs! 😀 grat, és most 10 évig nem lehet sírni peches meccsek miatt 😊
több mint 9 éve
3 gyógyszert vettem be refluxra és bömbölök.BMEG, ez HIHETETLEN!!!!!
több mint 9 éve
Leborulok előtted.Tobb pontunk lesz, mint az AtlantanakSzerintem nyerünkVázold kérlek, hogy hogyan.
Wyatt
Burkus
Wyatt
több mint 9 éve
én értem hogy Floyd későn érkezett a csapathoz, de szerintem ma egy ilyen típusú elkapó nagyon hiányzott a mi oldalunkról. Ez a meccs a 2. negyeden ment el csúnyán.
manuszka86
Jó kis idény volt, szép győzelmekkel. Nincs más hátra , mint gratulálni a győztesnek. Ma jobbak voltak.
gordon
Ez most nem jött össze. Pedig ennyire nem vagyunk rosszak ahogy ennyire ok se jók. Csak sajnos pont ma ez így jött ki. Majd a 8-on 😊😊
Musashi
több mint 9 éve
szaros csaló csapat
Nem értek semmihez! - Church of tremendous job! 🙏
több mint 9 éve
Ilyen nincs 😊
több mint 9 éve
én értem hogy Floyd későn érkezett a csapathoz, de szerintem ma egy ilyen típusú elkapó nagyon hiányzott a mi oldalunkról. Ez a meccs a 2. negyeden ment el csúnyán.
több mint 9 éve
Jó kis idény volt, szép győzelmekkel. Nincs más hátra , mint gratulálni a győztesnek. Ma jobbak voltak.
több mint 9 éve
és még Gost is, komolyan ennyi hülyeséget egész évben nem csináltunk
több mint 9 éve
Ez most nem jött össze. Pedig ennyire nem vagyunk rosszak ahogy ennyire ok se jók. Csak sajnos pont ma ez így jött ki. Majd a 8-on 😊
több mint 9 éve
Na, ez ennyi volt. Az Atlanta jobb csapat. Remélem kap végre Brady pár jobb, nagy testű elkapót.
több mint 9 éve
no 1 defence??? hol????amikor nekünk volt 1 offensünk azt is elszúrtuk, most a def is elszúrja
több mint 9 éve
Briliáns terv.Tobb pontunk lesz, mint az AtlantanakSzerintem nyerünkVázold kérlek, hogy hogyan.
Wyatt
Burkus
Wyatt
több mint 9 éve
Tobb pontunk lesz, mint az AtlantanakSzerintem nyerünkVázold kérlek, hogy hogyan.
Wyatt
Burkus

több mint 9 éve
sajna ez a falcons a fumbli óta nagyon jól tolja, mi pedig elég szarok vagyunk támadásban és védekezésben is; nagyon úgy fest hogy ez a hajó elment, de ki tudja talán csoda történik