New Orleans Saints

45 feliratkozó

több mint 4 éve
RA7RA7 San Francisco 49ers 74
 fuzovelkifele.com/2020/09/orulet-hogyan-akarta-megszerezni-a-saints-clowney-t/
steelwolf
Az nem rossz, ilyet sem sűrűn hallani 😀
kapitnono
Azóta kiderült, hogy nem ti, hanem a Ravens és a Jaguars próbálta ezt eljátszani. És nekem sem lett volna semmi bajom sem ezzel, sem azzal, ha a Saints lett volna a sign & trade másik csapata, akivel bizniszeltünk volna. .

iktriad
Így is megbüntetni mindegyik érintettet és nincs vita, legközelebb se próbálkoznak
több mint 4 éve
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 9 132 — WHO DAT!!!!
Elvileg napokon belül meg lesz a Kamara deal.
Nem tudom mennyire jó ötlet nagy pénzért visszahozni őt, úgy hogy elég gyéren állunk a cappel. Én inkább Davisre költeném ezt az összeget, mert azért ő elég nagy szerepet játszott abban hogy jobb lett a D, vagy Marcus Williamsnek is lejár jövőre, őt is szívesen hoznám vissza.
Kamara bármennyire is jól tolta, azért a drafton a későbbi körökben is lehet találni jó futót, aki 4 évig szinte ingyen van.

több mint 4 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 848 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
steelwolf
kapitnono
Azóta kiderült, hogy nem ti, hanem a Ravens és a Jaguars próbálta ezt eljátszani. És nekem sem lett volna semmi bajom sem ezzel, sem azzal, ha a Saints lett volna a sign & trade másik csapata, akivel bizniszeltünk volna. .

több mint 4 éve
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 14 214 — Egyéb témák lakó
De többet ér-e annál aki mondjuk a 85 ös Bears védelem óta a maciknak szurkol? Több jegyet mezt sapkát vessz és meccset néz az aki, mondjuk, tavaly óta szurkol Murray miatt a Cardsnak?
TSzabi
Az NFL-nek látványosan többet. Mondjuk az NFL-ben mindig is nagyobb volt a szurkolói fluktuáció, az élethosszigtartó rajongás inkább az egyetemek sajátja. Nyilván lehet hozni a képeket a 80 éve töretlen egy csapatnak szurkoló családokról, meg nyilván pl. egy Green Bay, ahol a jégen kívül csak a Packers van, vagy NOLA, ahol a szegénységen kívül csak a Saints van, mindig outlierek lesznek. De alapvetően nézzünk meg egy Rams-t ami többször költözött mint egy átlagos bp-i egyetemista albérletet váltott.

Szóval szerintem ez a fajta hypeközpont mindig is meg volt, csak épp most a TV meg az internet miatt az egykezes elkapások meg a vakon passzolt labdák kellenek.

Nem állítom, hogy tetszik. Jelezném, hogy nem véletlen, hogy az aláírásomban a Brees era két leglojálisabb játékosa van...

több mint 4 éve
TSzabi Carolina Panthers Penn State Nittany Lions 3 794
...
TSzabi
A move tényleg nem lett volna a jó, ha összejön, nekem sem tetszett volna a precedens.

Válasszuk ketté a dolgot:
- Saints ügyben: azért van így, mert nincs holnap. Brees legacy-je az egész csapatnak szent küldetése lett, és mindenáron nyerni akarunk. Elsőre elhibáztuk, túl sok nagy szájú, sztárallűrökkel megáldott játékos került hozzánk, SP megszabadult tőlük, kezdett egy rebuildbe, ami három éve beérett (hogy azóta miért nem sikerült SB-t nyerni, az egy teljesen más tészta)
- Liga esetében a cap rendszer a jelenlegi rendszerek legjobbika, de nem tökéletes sőt. Azt kell megérteni, hogy nem a cap szabályozás szülte ezt a szituációt, hanem az NFL tempójának változása. Tehát nem azért ilyen az NFL mert ilyen a cap szabályozás, hanem azért használják ki, mert ilyen az NFL. A játékban trendek vannak, van egy nagy "NFL-meta", és mindenki asszerint vagy ahhoz hasonlóan akar építkezni (saját példa: második Legion of Boom-t akar SP és Williams építeni, csak épp szarul sikerült), és most a sztárok körü forog az NFL. Miért? Ez hozza a pénzt. Ha az nincs, nincs magasabb cap sem. De ha magasabb a cap, magasabb fizetéseket is akarnak majd. De megint csak majd ők hozzák a pénzt. Szóval érted.

Tehát véleményem szerint, az hogy az NFL így ezt "engedi" a vásárlók "szavazatai" miatt van így. Lehet, hogy te szeretnél nézni egy menedzser QB-t, de venne is tőle évente 100.000 ember mezt?
Gyurma Pappa
Tiszta sor, hogy így akarnak terjeszkedni, 100 pontos meccsekről több egykezes elkapás van meg ilyenek, valaki egyből karriert csinál.
Így több embert lehet bele vonni a meccsekbe terjeszkedhet az NFL. Egy fal embert sose fognak felismerni vagy egy védő sose lesz MVP. Elfogadom hogy gyors pénzt ez hoz.

Ugyan akkor azt gondolom, hogy értékes szurkolót nem ez a mostani játék szül. Persze anyagilag az is értékes aki minden 1-2 évben másnak szurkol, és vesz néha egy sapkát meg mezt.

De többet ér-e annál aki mondjuk a 85 ös Bears védelem óta a maciknak szurkol? Több jegyet mezt sapkát vessz és meccset néz az aki, mondjuk, tavaly óta szurkol Murray miatt a Cardsnak?

Szerintem nem. A karakteres csapatok kellenek, valamivel kikell tűnnie egy FR-nak a többiből, hogy vegyél egy bérletet hogy előfizess a nfl passra hogy mindig mindenhol lásd a meccsüket stb stb. Az ilyen gyorsan beszopott szurkolók egyenlőre jók mert 2 jön 1 helyett. De ha már nem lesz újdonság senkit nem igazán fog érdekelni, igazi érzelmet kell rakni bele nem ilyen hypot hogy valaki 20-30 évig szurkoljon aztán az unokája is.

A jelenlegi csapatok 70-80%-a “szerethetetlen“ színtelen szagtalan, semmi nem emeli ki a többi közül.
több mint 4 éve
Pl jó lenne látni olyat is, hogy egy csapat agyon fizeti az OL-t-meg a SEC-et nyomulnak valami menedzser QB-val meg újonc futokkal aztán negyedenként 10p nálúk,a labda és nyernek 17-9 re.
TSzabi
Ha nem is pontosan az OL és a SEC túlfizetésével, de ez kb. a tavalyi Frisco recept.
somoskovig
Igen, nagyon hasonló. Nekem tetszett is, hogy bárki torkán bármikor lenyomtak egy 5 yardos futást.
több mint 4 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 10 308 — 49ers GM
Pl jó lenne látni olyat is, hogy egy csapat agyon fizeti az OL-t-meg a SEC-et nyomulnak valami menedzser QB-val meg újonc futokkal aztán negyedenként 10p nálúk,a labda és nyernek 17-9 re.
TSzabi
Ha nem is pontosan az OL és a SEC túlfizetésével, de ez kb. a tavalyi Frisco recept.

több mint 4 éve
Marquez Callaway UDFA-ként bekerült az 53-ba, 5.wr-ként. Kíváncsi leszek mennyi lehetőséget kap majd, szerintem nem rossz elkapó, Tenesse-ben nem használták eléggé, ha többet dobálnak felé képességei alapján bőven hamarabb is elkelhetett volna a drafton

több mint 4 éve
...
TSzabi
A move tényleg nem lett volna a jó, ha összejön, nekem sem tetszett volna a precedens.

Válasszuk ketté a dolgot:
- Saints ügyben: azért van így, mert nincs holnap. Brees legacy-je az egész csapatnak szent küldetése lett, és mindenáron nyerni akarunk. Elsőre elhibáztuk, túl sok nagy szájú, sztárallűrökkel megáldott játékos került hozzánk, SP megszabadult tőlük, kezdett egy rebuildbe, ami három éve beérett (hogy azóta miért nem sikerült SB-t nyerni, az egy teljesen más tészta)
- Liga esetében a cap rendszer a jelenlegi rendszerek legjobbika, de nem tökéletes sőt. Azt kell megérteni, hogy nem a cap szabályozás szülte ezt a szituációt, hanem az NFL tempójának változása. Tehát nem azért ilyen az NFL mert ilyen a cap szabályozás, hanem azért használják ki, mert ilyen az NFL. A játékban trendek vannak, van egy nagy "NFL-meta", és mindenki asszerint vagy ahhoz hasonlóan akar építkezni (saját példa: második Legion of Boom-t akar SP és Williams építeni, csak épp szarul sikerült), és most a sztárok körü forog az NFL. Miért? Ez hozza a pénzt. Ha az nincs, nincs magasabb cap sem. De ha magasabb a cap, magasabb fizetéseket is akarnak majd. De megint csak majd ők hozzák a pénzt. Szóval érted.

Tehát véleményem szerint, az hogy az NFL így ezt "engedi" a vásárlók "szavazatai" miatt van így. Lehet, hogy te szeretnél nézni egy menedzser QB-t, de venne is tőle évente 100.000 ember mezt?

több mint 4 éve
Azért ha ezt meghúztátok volna lett volna hőbörgés. Ez a folyamat a fiók csapatok rendszeréhez is vezethetne.

Szerintem már az, hogy ilyen szintű cap “túl lépéseket“ engednek is gáz.
Nyílván bekalapálják alá minden évben de ezt a végtelenségig lehet csinálni. Nekem egy bajom van ezzel, és lenne akkor is ha nem a Saints csinálná, hogy homogén lesz a liga. Ott tartunk hogy egy sztár QB-t nem tudsz kompenzálni sehogyan 1 fajta építkezés van. Szerezni egy MVP QB-t valahonnan megfizetni mint a szar aztán túlköltekezni köre. Ha nem jön össze az elit QB baszhatod.

Lehet elit QB, csak szerintem ne tudd őt is megfizetni meg mindenki mást. Valahol legyen ügyes az FO is, mert ez nem ügyes csak nem számít a holnap.

Persze most még vannak példák , hogy más csapategység kompenzálja a QB hiányosságait, de egyre kevésbé lesz ez majd így.

Szerkesztette: TSzabi
több mint 4 éve
steelwolf

több mint 4 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 9 425 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
több mint 4 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 848 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Clowney nem lett szent.
több mint 4 éve
adam77 New Orleans Saints 635
bennie fowlert sajnálom
több mint 4 éve
Mario Edwards is repült

több mint 4 éve
Chickillo itt se váltotta meg a világot.
több mint 4 éve
daelaci 13
Clowney???
Úgy látom, toljuk az "all-in"-t, de nagyon... 😀
Rutin
Muszáj mert jövőre 78 millióval vagyunk a cap felett 😁
kapitnono
...de ezt valszeg kevesli a csapat, és ezért kicsit még emelünk rajta Clowney miatt. 😀 😀 😀
Értem én... 😄😄😄
Rutin
Szerintem ez már a nagyon nem korrekt kategória amit a Szenteknél csinálnak. Most megint elkezdenek a jelenlegi játékosaiknál kalapozni, hogy mondjanak le pénzekről, hogy le tudjanak szerződtetni még egy játékost, miközben már most látszik, hogy ezek a játékosok már alapból szopóágon vannak, mert közülük jópáran a következő szezonban is meg lesznek szorongatva, mert irtózatos mennyiségű vállalhatatlan szerződés lesz amit a jelenlegi formájában biztosan nem tudnak kifizetni.
több mint 4 éve
Rutin New Orleans Saints LSU Tigers 2 021
Clowney???
Rutin
kapitnono
...de ezt valszeg kevesli a csapat, és ezért kicsit még emelünk rajta Clowney miatt. 😀 😀 😀
Értem én... 😄😄😄

Who * dat * say * dey * gonna * beat * dem * Saints * ???
több mint 4 éve
Clowney???
Rutin

több mint 4 éve
Rutin New Orleans Saints LSU Tigers 2 021
Clowney???

Who * dat * say * dey * gonna * beat * dem * Saints * ???
több mint 4 éve
Davenport megsérült vagy mi ez a hirtelen nagy hajsza Clowney ért.
kapitnono
Opciók kimaxolása. Davenport egy (kis túlzással) one-trick-pony pass rusher (hatalmas feljődési potenciával) Clowney viszont futás ellen is elit. Plusz egyébként láttunk már SB győztes csapattól 3 DE-s felállásokat egy Brady irányította csapat ellen 😉

több mint 4 éve
Davenport megsérült vagy mi ez a hirtelen nagy hajsza Clowney ért.

több mint 4 éve
Clowneyt akarjátok, de nagyon!

Konkrétan ennyire.

A Titans a fő rivális és állítólag mi vagyunk a harmadik csapat, aki még aláíratná az egykori 1/1-est.

Szerkesztette: iktriad
több mint 4 éve
Elvileg szeptember 27 től, a packers ellen először, lehetnek nézők a meccseken. Legalábbis Louisiana megadta az állami engedélyt

www.nola.com/sports/saints/article_ee5111c8-ec80-11ea-bc29-efad9c19eaed.html

több mint 4 éve
Most meg már elvileg közel a megegyezés, ki érti ezt...

bleacherreport.com/articles/2907290-report-alvin-kamara-saints-close-on-new-contract-4-teams-had-trade-interest