New Orleans Saints
45 feliratkozó
több mint 8 éve
Fattyu
1 919
Idegesítő és elkeserítő, hogy nem áll össze a csapat ahogyan PO jutáshoz kellene.Úgy nézett ki, hogy van egy bivaly O-nk, pedig az előszezon után a fal miatt aggódhattunk, de nem, az is összeállt elég jól.
A védelem meg majd csak összeáll valahogyan... A kilencedik meccsre már ők is mutattak életjelet, erre máshol nem működött a dolog...
De ez van! Kicsi a remény a PO-ra, sőt erről a pontról már elképesztő lenne.
Az viszont látszik, hogy van jó alapja a csapatnak, legalábbis szerintem. Kellene a jó draft és végre jó FA mozgás, és akkor...
Két kérdés a meccsel kapcsolatban:
1. Ismét nem nagyon láttam Anthony-t. Nekem nem tünt fel? /ez is egy érzékeny pont/
2. Úgy láttam mintha a puntjaink nem lettek volna olyan jók, de mintha nem csak ezen a meccsen, hanem az előzőeken is. Én látom rosszul? Hozzáteszem nem puntokon ment el a meccs.
több mint 8 éve
ha, ha, ha (nem nevetés) ugorjunk már ezen.csoda, hogy még lőtávolban van a Falcons (többek között azért, mert ők is egy középszerű csapat, csak jobban összejöttek nekik a dolgok idén), csoda, hogy voltak olyan szoros meccsek, amiket be tudtunk húzni. nem kell mutogatni, meg faszt méregetni. örüljünk, hogy végre mutat életjelet a védelem (két meccs zsinórban 30 bekapott pont alatt 😮), és szomorkodjunk, hogy a ST meg képtelen valamit is hozzátenni ehhez (úgy hogy Lutz kétszer volt ST player of the week). Brees meg Brees (egyébként mindig is a kar ereje volt a nagy kérdőjel, technikával ellensúlyozta ezt, de azért mostanra már neki is vannak korlátai, 67 yard nagyon sok, jó ötlet volt ez a bubble, kár hogy nem jött be semennyire), reméljük még van benne 2 jó év, mielőtt elmanningesedik.
ugorjunk ezen a meccs, jobbulást a sérülteknek, ezt soha senkinek nem kívánom
több mint 8 éve
Fattyu
1 919
A birózás lemaradt 😉😉...pont erről van szó amit írsz, ha a Defense pár meccsen( Isten adja egész szezonban) csak középszerű lenne akkor a Saints most nem 4-6-al állna.Nyilván, miként a Panthersnél ha Gano berúgja Denverben a FG-t a végén, ha nem szopunk punt return és int return TD-t a Vikes és a Chiefs ellen, ha nem kérjük ki az időt a Bucsnak, akkor a Panthers sem 4-6-tal állna, hanem 8-2-vel. De mindkét csapat ennyivel áll. És 10 meccs után ez már nem véletlen.
sLyNz
gabokocka
Mielőtt félreérthető lenne, konkrétan a kétes bírói ítéletekre gondoltam...
Szerkesztette: Fattyu
több mint 8 éve
Fattyu
1 919
Ez így igaz, de amikor a védelem hozza azt a szintet amit minimálisan elvárnánk, és szerintem az utóbbi 2 meccsen hozták magukat, akkor vagy az O szórta el a labdát vagy a ST betlizett. És ezért nagyon fájó ez a 2 vereség. + PO bukta így.pont erről van szó amit írsz, ha a Defense pár meccsen( Isten adja egész szezonban) csak középszerű lenne akkor a Saints most nem 4-6-al állna.Nem akarlak, megbántani, mert biztos frusztrált vagy a vereség miatt, de gondold végig mielőtt írsz valamit.6 Lose-ból 5 meccsen 6 vagy kevesebbel kaptunk ki idén + pár statban vezetjük a ligát, nem biztos, hogy össze kellene hasonlítani az idei középszerű panthersal, még ha ma ki is kaptunkha valaki akkor Brees meg tudja dobni..Mondjuk pont nem, mert ő nem feltétlen a karerejéből él 37 évesen....
sLyNz
Amúgy mindkét csapaton látszott, miért áll ott ahol, finom 7-9-es mérleg és nézzük a Falconst a playoffban, szuper lesz.
gabokocka
sLyNz
Ez a Saints pont olyan középszerű, mint a Panthers, csak más-más a két csapat erőssége/gyengesége.
Ha annyival jobbak lennének a Panthersnél, két meccs alatt csak bebizonyosodott volna, de abból az egyiket egy utolsó másodperces FG-lal megnyerték, most egy harmadik kísérlet ki nem védekezése miatt elvesztették. Azt csak zárójelben jegyzem meg, hogy a Panthersnek is van legalább 4 kretén módon elvesztett meccse.
Ilyen ST-mel és védelemmel (még ha ma jók is voltak - vagy inkább a Panthers offense volt szar, nézőpont kérdése) nem sok keresnivalója van egy csapatnak a playoffban. De kívánom hogy nyerje meg a Saints a hátralevő 6 meccsét és akkor hallelúja, irány a rájátszás. További sok sikert. Peace.
gabokocka
sLyNz
több mint 8 éve
pont erről van szó amit írsz, ha a Defense pár meccsen( Isten adja egész szezonban) csak középszerű lenne akkor a Saints most nem 4-6-al állna.Nyilván, miként a Panthersnél ha Gano berúgja Denverben a FG-t a végén, ha nem szopunk punt return és int return TD-t a Vikes és a Chiefs ellen, ha nem kérjük ki az időt a Bucsnak, akkor a Panthers sem 4-6-tal állna, hanem 8-2-vel. De mindkét csapat ennyivel áll. És 10 meccs után ez már nem véletlen.
sLyNz
Szerkesztette: gabokocka
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 8 éve
pont erről van szó amit írsz, ha a Defense pár meccsen( Isten adja egész szezonban) csak középszerű lenne akkor a Saints most nem 4-6-al állna.Nem akarlak, megbántani, mert biztos frusztrált vagy a vereség miatt, de gondold végig mielőtt írsz valamit.6 Lose-ból 5 meccsen 6 vagy kevesebbel kaptunk ki idén + pár statban vezetjük a ligát, nem biztos, hogy össze kellene hasonlítani az idei középszerű panthersal, még ha ma ki is kaptunkha valaki akkor Brees meg tudja dobni..Mondjuk pont nem, mert ő nem feltétlen a karerejéből él 37 évesen....
sLyNz
Amúgy mindkét csapaton látszott, miért áll ott ahol, finom 7-9-es mérleg és nézzük a Falconst a playoffban, szuper lesz.
gabokocka
sLyNz
Ez a Saints pont olyan középszerű, mint a Panthers, csak más-más a két csapat erőssége/gyengesége.
Ha annyival jobbak lennének a Panthersnél, két meccs alatt csak bebizonyosodott volna, de abból az egyiket egy utolsó másodperces FG-lal megnyerték, most egy harmadik kísérlet ki nem védekezése miatt elvesztették. Azt csak zárójelben jegyzem meg, hogy a Panthersnek is van legalább 4 kretén módon elvesztett meccse.
Ilyen ST-mel és védelemmel (még ha ma jók is voltak - vagy inkább a Panthers offense volt szar, nézőpont kérdése) nem sok keresnivalója van egy csapatnak a playoffban. De kívánom hogy nyerje meg a Saints a hátralevő 6 meccsét és akkor hallelúja, irány a rájátszás. További sok sikert. Peace.
gabokocka
......
több mint 8 éve
bocsánatnem ezen múlott, de meglehetett volna próbálni,
akkor 70yardos hall maryn múlott a meccs mindjárt más, jó a saints
braxa88
mondjuk nyilván neked is egyszerűbb nyomni a bullshit fikázást a semmire, mikor teljesen nem arról szólt a hsz-em, hogy ha hosszú a passz akkor biztos megvan 😊
......
több mint 8 éve
adam77
635
egyébként már korábban meg lehetett jósolni, hogy gondok lehetnek a rúgásokkal. elég alacsony ívben rúgja meg a labdákat ez a gyerek. párszor már lehetett sóhajtozni, vagy pislogni, hogy elment érintés nélkül. szerintem eddig erre már készülhettek ellenünk, múlt hét óta pedig tutira. nekünk is dolgozni kéne rajta.a konzervatív hívások is dühítenek. inkább elbukjuk a meccseket miattuk. nem vagyunk kiélezett helyzetben, hogy 1-1 vagányabb hívás miatt kelljen aggódnunk. rendre szar helyzetbe hozzuk saját magunk, néhány negyediknek a félpályán vagy az ellenfél területén nekimehetnénk akár az elején is, mit veszíthetünk? én a vagány payton miatt szerettem bele anno a csapatba, nem vagyunk a pats helyzetében, nyugodtan trükközhetnénk, nem kérné számon szerintem senki. főleg a hátra lévő idényben már.
jövőre nézve biztató, hogy a vereségeinket jó csapatok ellen, szoros küzdelemben szenvedtük el. úgy néz ki, télleg már csak egy kicsi kéne. plusz kicsi szerencse. (5 szoros vereséggel szemben a hawks elleni győzelem van, ami lehetett volna másképp.)
a védelem biztató volt. ha folytatódik ez a folyamat a holtszezonban már valós lehetőség lesz úgy megerősíteni, hogy jövőre segítsen az o-t átlökdösni meccseken, ha nem a szokásos formát hozzák.
a special team edzőt meg nyugodtan rúgjuk picsán.
Szerkesztette: adam77
több mint 8 éve
Nem akarlak, megbántani, mert biztos frusztrált vagy a vereség miatt, de gondold végig mielőtt írsz valamit.6 Lose-ból 5 meccsen 6 vagy kevesebbel kaptunk ki idén + pár statban vezetjük a ligát, nem biztos, hogy össze kellene hasonlítani az idei középszerű panthersal, még ha ma ki is kaptunkha valaki akkor Brees meg tudja dobni..Mondjuk pont nem, mert ő nem feltétlen a karerejéből él 37 évesen....
sLyNz
gabokocka
sLyNz
Szerkesztette: gabokocka
több mint 8 éve
nyilván gyakori az amikor 17 yardot megy hátra egy QB, de lényeg, hogy a te postjaid full relevánsak 😉ritka az a passz amit a LoSről dobnak... (ja de megpróbáltad)100-37 nálam =63 de np, megpróbáltaf.és ez a meccs is egy 80yardos hail maryn múlott 😀6 Lose-ból 5 meccsen 6 vagy kevesebbel kaptunk ki idén + pár statban vezetjük a ligát, nem biztos, hogy össze kellene hasonlítani az idei középszerű panthersal, még ha ma ki is kaptunkha valaki akkor Brees meg tudja dobni..Mondjuk pont nem, mert ő nem feltétlen a karerejéből él 37 évesen....
sLyNz
gabokocka
sLyNz
braxa88
mondjuk a 4ből 1 pont ellenetek volt, szóval nem értem miért erőlteted a thrasht 😊
sLyNz
nem erőltetek én semmit, csak az utóbbi pár hszed nettó hülyeség
braxa88
......
több mint 8 éve
braxa88
12 534
ritka az a passz amit a LoSről dobnak... (ja de megpróbáltad)100-37 nálam =63 de np, megpróbáltaf.és ez a meccs is egy 80yardos hail maryn múlott 😀6 Lose-ból 5 meccsen 6 vagy kevesebbel kaptunk ki idén + pár statban vezetjük a ligát, nem biztos, hogy össze kellene hasonlítani az idei középszerű panthersal, még ha ma ki is kaptunkha valaki akkor Brees meg tudja dobni..Mondjuk pont nem, mert ő nem feltétlen a karerejéből él 37 évesen....
sLyNz
gabokocka
sLyNz
braxa88
mondjuk a 4ből 1 pont ellenetek volt, szóval nem értem miért erőlteted a thrasht 😊
sLyNz
nem erőltetek én semmit, csak az utóbbi pár hszed nettó hülyeség
több mint 8 éve
100-37 nálam =63 de np, megpróbáltad.és ez a meccs is egy 80yardos hail maryn múlott 😀6 Lose-ból 5 meccsen 6 vagy kevesebbel kaptunk ki idén + pár statban vezetjük a ligát, nem biztos, hogy össze kellene hasonlítani az idei középszerű panthersal, még ha ma ki is kaptunkha valaki akkor Brees meg tudja dobni..Mondjuk pont nem, mert ő nem feltétlen a karerejéből él 37 évesen....
sLyNz
gabokocka
sLyNz
braxa88
Szerkesztette: sLyNz
......
több mint 8 éve
Szokták volt mondani, hogy egy jó csapat ismérve h a szoros meccseit rendre behúzza.6 Lose-ból 5 meccsen 6 vagy kevesebbel kaptunk ki idén + pár statban vezetjük a ligát, nem biztos, hogy össze kellene hasonlítani az idei középszerű panthersal, még ha ma ki is kaptunkha valaki akkor Brees meg tudja dobni..Mondjuk pont nem, mert ő nem feltétlen a karerejéből él 37 évesen....
sLyNz
gabokocka
sLyNz
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
braxa88
12 534
és ez a meccs is egy 80yardos hail maryn múlott 😀6 Lose-ból 5 meccsen 6 vagy kevesebbel kaptunk ki idén + pár statban vezetjük a ligát, nem biztos, hogy össze kellene hasonlítani az idei középszerű panthersal, még ha ma ki is kaptunkha valaki akkor Brees meg tudja dobni..Mondjuk pont nem, mert ő nem feltétlen a karerejéből él 37 évesen....
sLyNz
gabokocka
sLyNz
több mint 8 éve
Ingramről tudni valamit?
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 8 éve
6 Lose-ból 5 meccsen 6 vagy kevesebbel kaptunk ki idén + pár statban vezetjük a ligát, nem biztos, hogy össze kellene hasonlítani az idei középszerű panthersal, még ha ma ki is kaptunkha valaki akkor Brees meg tudja dobni..Mondjuk pont nem, mert ő nem feltétlen a karerejéből él 37 évesen....
sLyNz
gabokocka
......
több mint 8 éve
Sajat magunkat vertuk meg leginkabb megint, eldobott labdak konzervativ hivasok es bena special team. A D magahoz kepest jol jatszott.
több mint 8 éve
ha valaki akkor Brees meg tudja dobni..Mondjuk pont nem, mert ő nem feltétlen a karerejéből él 37 évesen....
sLyNz
több mint 8 éve
ha valaki akkor Brees meg tudja dobni..Komolyan egy kibaszott almost screent dobunk az utolsó playban hail mary helyett? Komolyan ???????saját 36 yardosról nem tudsz hail mary-t dobni, el se menne a labda az end zone-ig
sLyNz
Höri
......
több mint 8 éve
Komolyan egy kibaszott almost screent dobunk az utolsó playban hail mary helyett? Komolyan ???????saját 36 yardosról nem tudsz hail mary-t dobni, el se menne a labda az end zone-ig
sLyNz
több mint 8 éve
braxa88
12 534
Nagyon hiányzott Armstead. Nem csak abban, hogy jóval gyengébb volt a helyén játszó, hanem a playcallra is nagy hatással volt. Talán 1db 20+yardos passza volt Breesnek, csak a rövidek mentek, RBknek, Cooksnak screen. Pedig ezt a secondaryt lehetett volna dobálgatni
több mint 8 éve
Béczkó
1 264
Különben ezt én sem értem, hogy miért nem próbálták meg a Hail Maryt! Saints-nek drukkoltam, sajnos elég sima lett ez a meccs!