New York Giants
50 feliratkozó
több mint 13 éve
Hát újra kiderült, h ezeknek a pre meccseknek eredmény szempontjából semmi értelme, elég vicces h a végén a Jax nyert, de mondjuk ezzel tényleg nem érdemes foglalkozni. (ahogy a bíráskodás is nevetséges volt az egész meccsen)Egészében véve nekem tetszett a teljesítményünk, egyedül a kezdő drive-ban bemutatott gyenge védekezés volt fájó, illetve igazából ott is csak a secondary volt gyenge. Egyértelmű, h ez lesz a védelem legkritikusabb része idén, remélem Amu jobban belejön majd, mert ez egyelőre nagyon gyenge volt tőle.
A DL az brutális lesz, de ezt eddig is tudtuk, ráadásul JPP-n és Tuck-on is látszik, h kurva jó állapotban vannak, nem nagyon lesz olyan OL aki képes lesz megfogni ezt a Dline-t. (a cserék közül Tracy is nagyon jó volt, illetve Hendricks sztem a legnagyobb pozitív meglepetés volt a meccsen, ha ezt mutatja a többin is akkor tuti rosteren lesz)
A kezdő OL tök jó volt még így is, h Locklear kezdett LT-ben, a cserékkel viszont komoly gondok voltak. Nem értem balu10 kritikáját a csereQB-k tekintetében, Carr sztem nemhogy gyenge nem volt, hanem kifejezetten jól játszott, nekem pont az jött le, h képes lehet 1-1 meccsen pótolni Eli-t ha ne adj Isten arra kerülne a sor.
Külön érdemes figyelni a TE játékot is ugyebár, hisz ez is kritikus poszt lehet idén, de ezen az első meccsen Bennett nagyon bíztatóan játszott mind elkapásban, mind blokkolásban. (Pascoe-t absz csak blokkra használtuk) Kezdésnek jónak tűnik ez, de azért itt még továbbra is vannak fenntartásaim.
Az ST kifejezetten jó volt, de ez a két ki nem kényszerített muff-catch 14 pontot adományozott a Jaguarsnak.. Hosley-tól még elnézi az ember, ráadásul ő mutatott több szép dolgot is a meccs folyamán returnerként (sőt 1x szépen lenyomta a QB-t is amikor blitzre küldték), de Jerningan újabb labdaejtése már több, mint bosszantó, ráadásul egy TD passzt is sikerült eldropolnia az end zone-ban. Még korai ezt kijelenteni, de Jerningan sajnos nagyon bustnak tűnik nekem.
Ami nagyon pozitív, h Wilson nagyon jól nyomta abban az időben amikor lehetőséget kapott, ő nagyon jó picknek tűnik, bár idén elvileg max sérülés esetén lehet komolyabb szerepe Bradshaw és Ware mögött, de ha ennyire jó lesz akkor nem kizárt, h a szezon második felében odakeveredhet a kezdő környékére, főleg ha akadozni fog a futójáték (ami számomra nem lenne nagy meglepetés.. a futásblokk most sem tetszett az OL részéről)
Elsőre jó volt ez a meccs és ami nagyon fontos, h komolyabb sérülést nem szenvedett senki.
több mint 13 éve
Herzlich igen faszán olvassa a playeketja amúgy felkerült ez értékelő is
több mint 13 éve
Úgy összefoglalóban emlékezetből a hajnali meccsről:Herzlich szerintem kifejezetten jól játszott. És Gabbert esetében ne a tavalyi évből indulj ki. Ez a 2.0ás feljavított verzió volt. Bár egyetértek azzal, hogy amíg nincs Terrelle Thomas vagy Amukamara nem lesz jobb a CB poszt miatt lehet problémája a Giantsnek.
A kezdő támadósorral nem lesz gondunk, ha Nicks vissza tud térni. A futásblokkolás egy fokkal jobbnak tűnt és Wilson sokat fog lendíteni a dolgon a hihetetlen sebességével. Bennett és Randle is pozitív csalódás volt, mert elég jól tolták. A csere irányítóink pedig csak vízhordónak jók, mert mindkettő olyan fogalmatlanul szarul játszott, hogy már nézni is bűn volt. Brewertől szégyen volt, hogy a 3. soros DE szarrá szopatja, kell neki még pár év, az tuti.
A védelemből hiányoltam a tüzet. Nem volt pass rush és Gabbert szétpasszolt minket az első driveban, ami elég szánalmas. Amu elég lassan reagált a dolgokra, kicsit félek tőle így, de legalább futás ellen jó volt.
A cserék közül mindenki elég nagy csalódás volt, mert 1-2 drivot leszámítva csak aszisztáltak a Jags pontszerzésekhez. Főleg Herzlich, Jones és Austin vot nagy csalódás, mert a második-harmadik csapatok ellen nem tudtak semmit sem bemutatni, pedig a kezdő helyekért küzdenek.balu10
több mint 13 éve
balu10: Azért túlzol. Carr meg Perrilloux rendben volt ahhoz képest hogy milyen volt a fal előttük; pláne hogy közben belenéztem hogy pár másik meccsen milyenek voltak a backup QB-k.Kb az volt a legjobb az egész meccsben, hogy nem sérült meg senki.
A special teamnek gyakorolnia kéne a labda elkapását.
több mint 13 éve
Úgy összefoglalóban emlékezetből a hajnali meccsről: A kezdő támadósorral nem lesz gondunk, ha Nicks vissza tud térni. A futásblokkolás egy fokkal jobbnak tűnt és Wilson sokat fog lendíteni a dolgon a hihetetlen sebességével. Bennett és Randle is pozitív csalódás volt, mert elég jól tolták. A csere irányítóink pedig csak vízhordónak jók, mert mindkettő olyan fogalmatlanul szarul játszott, hogy már nézni is bűn volt. Brewertől szégyen volt, hogy a 3. soros DE szarrá szopatja, kell neki még pár év, az tuti.
A védelemből hiányoltam a tüzet. Nem volt pass rush és Gabbert szétpasszolt minket az első driveban, ami elég szánalmas. Amu elég lassan reagált a dolgokra, kicsit félek tőle így, de legalább futás ellen jó volt.
A cserék közül mindenki elég nagy csalódás volt, mert 1-2 drivot leszámítva csak aszisztáltak a Jags pontszerzésekhez. Főleg Herzlich, Jones és Austin vot nagy csalódás, mert a második-harmadik csapatok ellen nem tudtak semmit sem bemutatni, pedig a kezdő helyekért küzdenek.
több mint 13 éve
Letölteni ezt nem fogom, majd megnézem összefoglalót meg emlékezetből megírom hogy láttam.
több mint 13 éve
Ma reggel átpörgettem a meccset. Első blikkre:* A bíráskodás olyan volt amilyen; ez sajnos adottság.
* WR meg DT poszton hihetetlen depth van.
* Aggasztó, hogy a CB-k közül Amukamara és Tryon is kifejezetten gyenge, könnyen megzavarható volt. Dante Hughes viszont meglepően jól tolta szerintem.
* A (második-)harmadik O-line gyengécske volt; de ott kb csak tényleges meccstapasztalat nélküli emberek voltak fenn.
* David Wilson remek volt a fentebb említett elég lötyögős line mögött és DJ Warenek is jó napja volt. André Brown viszont több mint cut gyanús. Bradshaw cö-cö.
* A TE-játékunk jónak ígérkezik.
több mint 13 éve
Látta valaki esetleg a meccset? Pre-season meccsekből statisztika alapján nem könnyű következtetéseket levonni.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
igen, miért is jött volna be az élet egyszer is szegény Domeniknek, hamstring sérülés miatt ma nem játszik, Barden fog kezdeni Cruz párjaként...szerk. többi hiányzó: 19 Douglas, 24 Thomas, 33 Scott, 43 Muasau, 57 Williams, 59 Boley, 65 Beatty, 69 Trattou 95 Bernard
több mint 13 éve
blogon pedig újabb szavazás
több mint 13 éve
Közeledik az első előszezon meccs. Végre újra foci!!!
több mint 13 éve
Egy 4 órával ezelőtti interjúban TT nyilatkozik a sérüléséről. Elmondása szerint nem érez fájdalmat a lábában, és ezért mindenképp próbál visszatérni. Az orvosok szerint sem lesz feltétlenül szükség műtétre.Remélhetőleg tényleg nem súlyos a sérülése és valóban vissza fog tudni térni.
több mint 13 éve
Srácok! Nem vagyok nagy szaki, ezért remélem eloszlatja valaki a kételyeimet a következő dologgal kapcsolatban: Diehl ugyebár idén RT-t fog játszani, utolsó súlyadatom róla Weight: 304, na már a Rt-nek nem ilyen 330 körül kellene lennie, mint pl. Brewer v. a visszavonult Mckenzie. Vagy van olyan rutinos játékos (?) Diehl, hogy ez nem jelent gondot? ironroyHa guardként bírta, akkor elvben nem lehet gond.
több mint 13 éve
Srácok! Nem vagyok nagy szaki, ezért remélem eloszlatja valaki a kételyeimet a következő dologgal kapcsolatban: Diehl ugyebár idén RT-t fog játszani, utolsó súlyadatom róla Weight: 304, na már a Rt-nek nem ilyen 330 körül kellene lennie, mint pl. Brewer v. a visszavonult Mckenzie. Vagy van olyan rutinos játékos (?) Diehl, hogy ez nem jelent gondot?
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
kint van az első depth chart.Hixon a kezdő Cruz párjaként amíg Nicks sérült 😊
több mint 13 éve
Thomas megpróbál visszatérni, rehabra küldjük aztán majd kiderül...Állítólag 4-6 hét múlva térhet vissza. Nem kicsit lenne jó.
több mint 13 éve
Tudtam, h mire visszaérek szabiról tuti lesérül vki..Deon Grant tudott valamit, amikor alig három hete azt mondta az újságíró(k)nak, hogy kellek én még majd a Giants-nek.
Sash így különösen szívás, mert sztem ő lett volna a kezdő az első héttől.
A secondary így megint nagyon vékony lett, de tavaly is elég jól sikerült megoldani a problémát.Szesze
több mint 13 éve
Az megvolt, hogy közben Goff is ugyanúgy ismételt ACL-szakadás? Az FO ezen a téren is jó munkát végez sztem: az elmúlt évekből nem nagyon emlékszem olyan játékosra, akit elengedtünk és utána olyan világmegváltó játékkal rukkolt elő új csapatában, hogy vertük a fejünket a falba, miért nincs még nálunk.Még egy fél-off volt játékosaink köréből: Ross felesége tegnap olimpiai bajnok lett 400m síkfutásban.
több mint 13 éve
Devin Thomas visszavonult
több mint 13 éve
4. körös Adrien Robinsonról van valami hír, hogy épkézláb játékos-e? Mert nem látom sehol, hogy említenék a nevét a camp során...ironroyHát sokat nem fogunk belőle látni idén. Marad a Bennett-Pascoe páros, aztán a hatodik hét után jöhet Beckum is.
több mint 13 éve
4. körös Adrien Robinsonról van valami hír, hogy épkézláb játékos-e? Mert nem látom sehol, hogy említenék a nevét a camp során...
több mint 13 éve
Tudtam, h mire visszaérek szabiról tuti lesérül vki..Sash így különösen szívás, mert sztem ő lett volna a kezdő az első héttől.
A secondary így megint nagyon vékony lett, de tavaly is elég jól sikerült megoldani a problémát.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
És egy kis bizakodás: Thomas visszatérhet akár 4-6 hét múlvaAsbeelol, örüljünk, ha majd a gyermekeivel normális tempóban futkorászhat, nemhogy ilyen Megatronokkal...
több mint 13 éve
Janzen Jackson remélem távol tud maradni a balhéktól, mert akkor gondolom neki tuti a roster helye. Igaz eléggé dicsérik Will Hillt és Stevie Brownt is. Majd kiderül. Kár hogy Joe Martinekről eddig nagyon semmi, jó lenne ha odaérne negyedik futónak. És egy kis bizakodás: Thomas visszatérhet akár 4-6 hét múlva