New York Giants
50 feliratkozó
több mint 13 éve
hi,most olvastam. tipp a következő blogbejegyzésre (lopás a pats.hu-ról): a divízióellenfelek elemzése, ki erősödött/gyengült
több mint 13 éve
Hosszabb írás a 2008-as és a tavalyi offense-ről, talán nem is írtam még ilyen hosszút. Kíváncsi leszek valaki végigolvassa-e 😂 katt
több mint 13 éve
10 legfontosabb játékos - #10 Steve Weatherford
több mint 13 éve
Próbáljuk meg!Ha lenne blognak fantasy ligája, jönnétek?AsbeeÉn benne lennék.Szsziszka
több mint 13 éve
Ha lenne blognak fantasy ligája, jönnétek?AsbeeÉn benne lennék.
több mint 13 éve
Ha lenne blognak fantasy ligája, jönnétek?AsbeeSzerintem nincs akadalya... Mondjuk nem biztos hogy bele tudok tenni annyi energiat, mint a bowl.hu-sba. 😊
több mint 13 éve
Ha lenne blognak fantasy ligája, jönnétek?
több mint 13 éve
Az Osi deal nagyon lehuzta a capunk, olyannyira hogy el tudom kepzelni hogy a keretszukitesnel majd ezert lesznek fiatalabb jatekosok eloterbe helyezve.Varom mar nagyon a training campet...
több mint 13 éve
A nagy pangásban egy kis Tuck 😊http://www.youtube.com/watch?v=oUhqJlxw_CA&feature=relmfu
http://www.youtube.com/watch?v=1SRt4ecNUJE&feature=relmfu

több mint 13 éve
Kegyetlen nagy pangás van... 😀 Első körös pickek 3. rész
Utóbbi években rendesen el lettünk kényeztetve kb. minden tekintetben. Reese azért kegyetlen jó munkát végez...
több mint 13 éve
azért remélem láttátok h az adidas ellopta az idei PO mottójátcsebija-ja! mosolyogtam rajta én is !
a Giants is lopta már amúgy , Korda Gyuritól ! 😉
több mint 13 éve
azért remélem láttátok h az adidas ellopta az idei PO mottóját
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 13 éve
Fewell nyilatkozta is, hogy a rotációban továbbra is benne lesz. Igaz jobb Kiwi defensive endként, de tényleg luxus lenne ott szerepeltetni.ott van Jaquian Williams is. Rookie éve után nagy kedvenc lett, 6. körösként nem volt rossz amit művelt. Őt akár megnézném kezdő SAM-ként is.Asbeeami még azért is lenne jó, mert akkor Kiwi visszamehetne DE-be aprítani, csak hát akkor meg az a poszt lenne eléggé túltelítve.
kellemes gondok ezek 😊kristof
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
ott van Jaquian Williams is. Rookie éve után nagy kedvenc lett, 6. körösként nem volt rossz amit művelt. Őt akár megnézném kezdő SAM-ként is.Asbeeami még azért is lenne jó, mert akkor Kiwi visszamehetne DE-be aprítani, csak hát akkor meg az a poszt lenne eléggé túltelítve.
kellemes gondok ezek 😊
több mint 13 éve
DE: JPP és Tuck egyértelmű, mellettük azonban ott lesz Osi keményen. Tavaly JPP talán túl sok snapnél is fenn volt, idén ha kicsit kevesebbet játszik, akkor még hatékonyabb lehet. Negyedik embernek jöhet Trattou vagy Tracy, de remélem matt Broha is felfér valahogy a rosterre, jó kis szituációs pass rusher lehet belőle.DT: Canty, Joseph, Austin hármas egyértelmű. Negyedik helyre pályázhat a Rogers, Kuhn, Bernard hármas.
SLB: Kiwit tartom ide a legesélyesebbnek. Greg Jones-t próbálgatjuk ezen a poszton is. Meg ott van még Rivers is. Szvsz kulcskérdés lesz, hogy egészséges tud-e maradni.
MLB: Blackburn kb. szezon közepéig tartani tudja majd kezdő helyét, ha úgy teljesít mint tavaly akkor egyértelműen marad, ha nem akkor jöhet a kísérletezés...Az UDFA játékosok közül Jake Muasau volt elég biztató, egy roster helyet elcsíphet.
WLB: Boley-nak bérelt helye van, ugyanakkor ott van Jaquian Williams is. Rookie éve után nagy kedvenc lett, 6. körösként nem volt rossz amit művelt. Őt akár megnézném kezdő SAM-ként is.
több mint 13 éve
Giants OC Kevin Gilbride on rookie RB David Wilson: "I don't know if we've had a guy as explosive, regardless of the position, here."Biztató, főleg, hogy JPP is a keret tagja.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
nagyon unom az offseasont, úgyhogy játsszunk egy kis játékot addig 😊elsőnek mondjuk tippeljük meg a kezdő ill. legtöbb időt a pályán töltő front sevent
a D-Line viszonylag egyértelmű
DE: Tuck, JPP (ők játsszák a legtöbbet is, utánuk Osi, nem sokkal lemaradva)
DT: Canty, Joseph (de Martin lesz 2. legtöbbet a pályán Canty kárára)
az LB sornál fingom nincs mi lesz
SLB: Rivers (amíg le nem sérül... de Kiwinek is sok lehetőség fog jutni)
MLB: Blackburn (Jones meg Herzlich fog küzdeni a maradék játékidőért, utóbbi lesz jobb sztem)
WLB: Boley (de a snapek 40/45%-ban Williams is fent lesz)
több mint 13 éve
Eddig elfelejtettem, de most pótoltam ezt a hiányosságot. Mit nyertem 100.-ként? 😀LanceA következő meccsnézésen vendégem vagy valamire 😀
több mint 13 éve
Eddig elfelejtettem, de most pótoltam ezt a hiányosságot. Mit nyertem 100.-ként? 😀
több mint 13 éve
Blog eddig kapott 99 lájkot, gyorsan kérnék még egyet, hogy meglegyen a 100 😀
több mint 13 éve
És ha jól tudom Ballard jövőre (is) ERFA státuszban lesz, ami azt hiszem azt jelenti, hogy bármilyen ajánlatot el kell majd fogadnia a Pats-től. Bár ha nem így van javítsatok.
több mint 13 éve
Naja. Csak most nem arról van szó h elengedtünk vkit, mert nem akartuk túlfizetni, olcsó lett volna itt tartani. És már belőle is jó játékost faragott Pope. Bár ha Bossból indulunk ki, lehet h Ballard sem fog máshol jól játszani. 😊Egyébként TE poszton ott van a jövő embere a rosteren... 😛AsbeeVele csak annyi gond van, hogy nem B betűvel kezdődik a neve. 😊
Shockey, Boss elvesztése után is temették a TE játékot, de mindig meg lett oldva.gyurczi
több mint 13 éve
Egyébként TE poszton ott van a jövő embere a rosteren... 😛AsbeeVele csak annyi gond van, hogy nem B betűvel kezdődik a neve. 😊
Shockey, Boss elvesztése után is temették a TE játékot, de mindig meg lett oldva.
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!