New York Giants
50 feliratkozó
több mint 13 éve
Osi kifakadt
több mint 13 éve
Azt viszont nem szeretném, hogy valaki is lemaradna róla. Ha betelne és valaki szeretne még jönni, akkor mindenképp dobjon nekem egy mailt (tamas.asboth@gmail.com). Aztán ha lenne 5-6 ember aki lemaradna, akkor lenne még egy liga.Szerk.: na be is telt
több mint 13 éve
fantasyban én is a live draft mellett vagyok!Ja, és még annyit, hogy ha mindenki giants-es logót választ magának, én elvből feladom mindegyikőtök ellen a meccsemet 😊, bár ha nem tévedek, janek személyében már van egy kivétel
több mint 13 éve
na most már 12-en vagyunk a fantasyban 😊ironroy15! Végén lesz 2 liga is 😀
több mint 13 éve
graciasJöhetnek ha marad hely "ellenfelek"is? JanekperszeAsbee
több mint 13 éve
na most már 12-en vagyunk a fantasyban 😊
több mint 13 éve
húh ez az új skin mennyire nem tetszik, ritkábban is fogok emiatt felnézni...amúgy közös meccs nézések remélem lesznek!
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 13 éve
tracking.si.com/2012/07/20/new-york-giants-hakeem-nicks-ineligible-north-carolina/?sct=hp_t2_a4&eref=sihpIstenigazából útólag már tökmindegy, maximum UNC kaphat még büntetést.
több mint 13 éve
Jöhetnek ha marad hely "ellenfelek"is? Janekpersze
több mint 13 éve
Csatlakoztam. Jobb lenne a live draft.
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 13 éve
Megtörtént.Bár nem volt szavazás, de én is a live online draft mellett vagyok, még ha esetleg olyan időpontban is lesz, amikor nekem nem jó.
Lenne egy felvetésem: valami felületen össze kellene írni, hogy melyik csapat mögött melyik fórumozó van. Már akinek van itt accountja. Ha nincs jobb ötlet, akkor pl a league story helyére mehetne. Ezt Asbee itt tudod szerkeszteni: hungiantsblog.league.fantasy.nfl.com/league/924114/manage/storyedit
több mint 13 éve
Na megcsináltam a ligát, nincs itt tökölés.http://hungiantsblog.league.fantasy.nfl.com/
Jelszó: giantsbloghu
Tessék jelentkezni!
több mint 13 éve
Lehet beszűkíti a lehetséges időpontokat (és ezzel az embereket) de én az online draft mellett vagyok.Asbee: Esetleg a google-ön csinálj egy táblát amin a népek bejelölhetik hogy melyik napokon jó nekik a draft; és amire a legtöbb egyezés kijön az lesz kiválasztott.
több mint 13 éve
...Ha offline draftot akartok 20 csapattal akkor szerintem már most kezdjétek el 😊
Draft type: itt gondban vagyok, hogy offline legyen-e vagy megdumálunk egy időpontot aztán mehet...
Asbee
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 13 éve
biztos, hogy nem lesz meg a 20 csapatKipostolnám blogra is. Úgy össze illene jönnie.
(sajnos én sem tudok indulni)kristof
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
biztos, hogy nem lesz meg a 20 csapat(sajnos én sem tudok indulni)
több mint 13 éve
A következő fantasy szabályokhoz mit szólnátok:Draft format: standard
Time per pick: 30 sec
Draft type: itt gondban vagyok, hogy offline legyen-e vagy megdumálunk egy időpontot aztán mehet...
20 csapat, 4 divízió
Playoff: 15,16. hét 4 csapat
Ez így rendben lenne?
több mint 13 éve
Kb. 3 millió cap space van. Talán Manningham belefért volna...AsbeeEzt a cap spacet nem nagyon hiszem el. Nem nagyon lehet sehogy sem úgy számolni hogy kijöjjön... Esetleg ha valaki kifelejti a korábbi évekről bennragadt pénzeket.
A másik fele, hogy jövőre nem fog kiugróan emelkedni a cap és már így is áttoltunk egy csomó kifizetést jövőre.
több mint 13 éve
Victor Cruz a Daily Showban vendégeskedett kedd este. http://www.thedailyshow.com/watch/tue-july-17-2012/victor-cruz
több mint 13 éve
Kb. 3 millió cap space van. Talán Manningham belefért volna...
több mint 13 éve
Srácok, a fantasy liga mikor indul? Csináljuk szervezetten?ironroyMikor induljon?
több mint 13 éve
Srácok, a fantasy liga mikor indul? Csináljuk szervezetten?
több mint 13 éve
Út a Super Bowlig
több mint 13 éve
hi,Valami hasonló biztos lesz. Egyelőre megy még a szerintem 10 legfontosabb játékos bemutatása, aztán akkor jöhet ez is. Igaz kérdés gyakorlati meló mennyire kavar be...
most olvastam. tipp a következő blogbejegyzésre (lopás a pats.hu-ról): a divízióellenfelek elemzése, ki erősödött/gyengültvittore