New York Giants
50 feliratkozó
több mint 13 éve
Ez nagy gáz. Nagyon fog hiányozni a special teamből...De komolyan, ennek mi értelme? Annak a cuccnak semmi haszna igazából egy amerikai focistának. Tudom hogy offseason és ilyenkor kiengednek, de tuti van valami hotlineja a ligának hogy "hát, izé, itt van ez a koncentrációnövelő cucc, bevehetem?"... André Brownt még megértem mert ő gyerek kora óta szedi, mert figyelemzavaros.
kristof: Ezen még túltenné magát; de ez már az állását is veszélyezteti. Kíváncsi leszek rá az előszezonban, valószínűleg a lelket is kihajtja majd magából hogy lássák hogy szükség van rá.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
És ami fontos, hogy fellebbezett és el is vesztette...Asbeemondjuk szerintem azt jobban sajnálja, hogy a 465k-s fizetéséből 109-nek búcsút inthet így 😛
több mint 13 éve
És ami fontos, hogy fellebbezett és el is vesztette...
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Tyler Sash kapott 4 meccs eltiltást...Asbeeakkor így már tényleg aktuális lenne a Grant re-sign
több mint 13 éve
Tyler Sash kapott 4 meccs eltiltást...
több mint 13 éve
Training camp negyedik nap
több mint 13 éve
balu10-nek igaza van. Elég jókat lehet olvasni arról is hogy a LB-k (Herzlich középen meg Greg Jones szélen) nagyon sokat fejlődött coverben.Bár picit félek mindig, ha Rollet elkezdik össze-vissza pozíciókban játszatni.
több mint 13 éve
Ahogy én látom a CB helyzetet: kattAsbeeSzerintem, ha idén végre sikerült normál 4-3as alap védekezést csinálnunk, akkor nem lesz olyan nagy gond a CB kérdés. Alap így, hogy Amu-Webster páros kezd (lehet ha lenne TT is így lenne) és nickelbe pedig két fő lehetőségünk van szerintem:
1. Jayron Hosley: Úgyis sokan írták, hogy nickelbacknek hoztuk, hát itt a lehetőség.
2. Tyler Sash: Ő megy nickelnél safetybe (mint tavaly Grant) és Rolle pedig nickelbe.
ui: Mind e mellett nagyon sajnálom TT-t, mert nagyon jól játszott a sérülése előtt. Egyébként mikor vlt utoljára olyan, hogy nem vesztettünk el fontos játékost a training camp alatt?
több mint 13 éve
Ahogy én látom a CB helyzetet: katt
több mint 13 éve
Nincs olyan játékos szerintem aki a harmadik ACL műtétje után még visszajött volna.Nagyon tartottam ilyesmitől amikor visszahoztuk (pláne hogy több évre), de visszaolvasva a szerződését úgy tűnik hogy "csak" 1 millió dollárunkba fájt a dolog.
több mint 13 éve
ezzel vszeg a karrierjének is vége... hát kár, de majd Amu bizonyít!
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 13 éve
így lesz igazán szívás Ross elengedése, TT rásérült a jobb térdére, most ment MRI-re, ACL gyanús 😕 😕 😕kristofJöhet Amu
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
így lesz igazán szívás Ross elengedése, TT rásérült a jobb térdére, most ment MRI-re, ACL gyanús 😕 😕 😕
több mint 13 éve
Még a végén Jerniganből lesz valami 😀
több mint 13 éve
Én szeretnék indulni, Asbee írtam neked üzenetet a témában 😊Sugar#26Ha valaki megcsinálja, akkor menjen.
több mint 13 éve
Én szeretnék indulni, Asbee írtam neked üzenetet a témában 😊
több mint 13 éve
A 10 legfontosabb játékos:1. Eli Manning
2. Jason Pierre-Paul
3. Justin Tuck
4. Hakeem Nicks
5. Victor Cruz
6. Corey Webster
7. Michael Boley
8. Ahmad Bradshaw
9. Antrel Rolle
10. Steve Weatherford
több mint 13 éve
Csak a szöveg 😀 Igaz Eb-n adidas is lenyúlta 😀 De nem mintha gond lenneAsbeeAz Adidas All in "kampánya" már több mint 1 éves:
www.youtube.com/watch?v=0A0jVkFs3C4 😀
több mint 13 éve
Csak a szöveg 😀 Igaz Eb-n adidas is lenyúlta 😀 De nem mintha gond lenneIktriad meg már koppint minket 😛AsbeeMár volt ez a fotó itt? iktriad
több mint 13 éve
Iktriad meg már koppint minket 😛AsbeeMár volt ez a fotó itt?
több mint 13 éve
a hivatalos oldalon van beköltözős videó Hixonnal, elég jó állapotban van ránézésre, reméljük a lábai is rendben vannak, mivel Nicks sérülése nem tudom, hogy áll de én inkább benne (mmint Hixonban 😀) bíznék az elején, mint Randle-ben.kristofEzen nem csodálkozom... 😀 Iktriad meg már koppint minket 😛
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
a hivatalos oldalon van beköltözős videó Hixonnal, elég jó állapotban van ránézésre, reméljük a lábai is rendben vannak, mivel Nicks sérülése nem tudom, hogy áll de én inkább benne (mmint Hixonban 😀) bíznék az elején, mint Randle-ben.