Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 7 éve
Egy kis összeállítás:www.phillyvoice.com/15-biggest-plays-eagles-super-bowl-run/
Ilyet majd adott esetben mi is játszhatnánk, kinek mi volt mondjuk a Top5, esetleg az egész idényt tekintve.
Szerkesztette: dande2
több mint 7 éve
Lane Johnsonnak köszönhetően ingyen osztja a Bud Light a sört a városi SB felvonulás útvonalán.youtu.be/dkETd5zA_kE
Philly Philly!
több mint 7 éve
twitter.com/CoreyClement_6/status/202787027236823040Szerintem nem gondolta 17 évesen, hogy 5 és fél év múlva a kedvenc csapata színeiben TD elkapása lesz a Super Bowlon 😊
több mint 7 éve
Úgy emlékszem 50-es szorzó volt ránk idén is és tavaly is. Új edzőknél mindig megdobódik. Talán a Cincivel és a Washingtonnal tettek egy szintre. Chip első éve rémlik még 40 körüli odds-szal, a Reid-es érában voltak 12 körüli odds-ok.Van, ami sosem változik de nekünk jó így 😊Második legesélyesebbnek tartanak bennünket a bukik holtversenyben a Packersel.
Eagles aren’t Vegas’ favorites to win the Super Bowl next season
dande
Pats 6.00
Eagles, Packers 10.00
Steelers 11.00
Vikings 15.00
Cowboys 17.00
Falcons, Rams 19.00 @ Bet365
Természetesen ez még sokat változhat, valószínüleg fog is, de jelen pillanatban így ítélnek meg bennünket. Szerintem ez nem rossz. Tavaly szerintem legalább 70.00 volt a szezon végén, de valaki írta, hogy minden évben megrakta a sb győzelmünket, hátha ő tud majd írni pontosabb számot 😊
MrMiksa
Philadelphia Underdogs!
több mint 7 éve
Van ilyen is | pfuj rivális oldal | fuzovelkifele.com/2018/02/a-super-bowl-es-a-hozza-vezeto-ut-egy-eagles-szurkolo-szemevel/

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 7 éve
Szép dolog a hazaszeretet meg a hazai gazdaság felpörgetése, de azért na...😊szerintem a design-ja elég jó, de zavarnak a részletek 😊 küldeni kéne nekik pár képet, hogy hol kell módosítani 😀
dande
több mint 7 éve
van ilyen is kicsit közelebbről (Kecskemét azt hiszem 😀).. bár a sas logó kicsit érdekes lett 😊Szép dolog a hazaszeretet meg a hazai gazdaság felpörgetése, de azért na...😊
pamutlabor.hu/shop/ferfi-polo/philadelphia-football-plab0004335-american-football/
karmïgran
több mint 7 éve
van ilyen is kicsit közelebbről (Kecskemét azt hiszem 😀).. bár a sas logó kicsit érdekes lett 😊pamutlabor.hu/shop/ferfi-polo/philadelphia-football-plab0004335-american-football/
több mint 7 éve
További zseniális pólók:viralstyle.com/marketplace/?search=eagles
A kedvenceim:
viralstyle.com/henry999/pld-02058#pid=1&cid=246&sid=front
viralstyle.com/finesttee/62--philadelphia-eat-sllq?utm_source=marketplace#pid=1&cid=246&sid=front
Valszeg én innen is szemezgetek, szóval akit érdekel, szóljon 😊
több mint 7 éve
gedam
6 291
Egyébként akkor is ilyen felfordulás lett volna a Patsnél ha nyernek? Valószínű már hamarabb elindult a folyamat, ami segített nekünk. Mindegy, ez már legyen az ő gondjuk. 😊100% hogy nem 😊
Egyébként talán Toub az esélyes a Coltsnál, lehet, vele jobban is járnának.
dande
Ezért csak még édesebb a győzelem, a megdönthetetlennek hitt birodalmat pont mi rengettük meg. Még mindig hihetetlen, történelmi győzelem millió szempontból.
Hulkeinstein

millennium eagle
Szerkesztette: gedam
több mint 7 éve
Egyébként akkor is ilyen felfordulás lett volna a Patsnél ha nyernek? Valószínű már hamarabb elindult a folyamat, ami segített nekünk. Mindegy, ez már legyen az ő gondjuk. 😊100% hogy nem 😊
Egyébként talán Toub az esélyes a Coltsnál, lehet, vele jobban is járnának.
dande
Ezért csak még édesebb a győzelem, a megdönthetetlennek hitt birodalmat pont mi rengettük meg. Még mindig hihetetlen, történelmi győzelem millió szempontból.
több mint 7 éve
Egyébként akkor is ilyen felfordulás lett volna a Patsnél ha nyernek? Valószínű már hamarabb elindult a folyamat, ami segített nekünk. Mindegy, ez már legyen az ő gondjuk. 😊Egyébként talán Toub az esélyes a Coltsnál, lehet, vele jobban is járnának.
Szerkesztette: dande2
több mint 7 éve
Browns topicból loptam:Ez is mutatja, hogy mennyire semmi értelme a HC-rangsoroknak a kinevezés után. Most is hogy fel lett hypeolva a kis köcsög McDaniels, aztán mi lrtt belőle...
dailysnark.com/wp-content/uploads/2018/02/g.jpg
dailysnark.com/wp-content/uploads/2018/02/ped.jpg
Head coach of the year: 1 szavazat.
mustaine
Csak ne innen akarjon vész HC-t a Colts.
több mint 7 éve
Akkor reméljük innentől kezdve világos mi elkapás mi nem, Sztracsatella elmagyarázza 😊Nem szoktam Eagles meccseken kívül NFL meccseket nézni, szóval nem tudom, hogy máskor mit fújtak az ilyenre. De Ertz-é egyértelmű, hogy TD volt, nem is értem aki azt mondja, hogy nem. Clementnél pedig, ahogy a bíró is mondja a kontroll végig megvolt. Nem a védő miatt mozdult meg a labda, hanem mert Corey stabilabban akarta megfogni. Tény, hogy balfaszság volt a részéről, hogy a végén lépett még egyet, nem pedig húzta a lábát, de hát nem WR. 😀
dande
több mint 7 éve
Ez még mindig alapszakaszdíj. Miért sajnáljátok ezt McVaytől? Inkább örüljetek neki, hogy a rájátszás legjobb edzője ő lett. Manningnek is van 5 alapszakaszbeli MVP-címe, Bradynek meg öt bajnoki címe. Melyik a fontosabb?Nem sajnáljuk. Meg hidd el jobban örülünk ennek. Csak az arány azért elég vicces. Hogy ennyire nem jött számításba.
Wyatt
Pedig még a Rams-et is megverte idegenben, egy csereQB-val. 😛 😀
Tény, hogy nagyobb sztori volt McVay idei sikere, mint Pedersoné.
De legközelebb talán majd nem játszik arra, hogy a Philly ágára kerüljön a rájátszásban. 😛 😀
több mint 7 éve
Akkor reméljük innentől kezdve világos mi elkapás mi nem, Sztracsatella elmagyarázza 😊twitter.com/BenVolin/status/961082285746507777
több mint 7 éve
Jól van na, most már mindenki bebizonyította, hogy milyen láma vagyok élvezzétek a lájkokat 😉 😛Itt vannak az elhangzottak is. Foles találta ki:
dande
www.instagram.com/p/Be30sfvg0ay
Szerkesztette: Matthew99

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 7 éve
Jól van na, most már mindenki bebizonyította, hogy milyen láma vagyok élvezzétek a lájkokat 😉 😛
több mint 7 éve
Valamiért nem jön össze de sebaj majdnem ugyan azt megtaláltam neten is: igen mikor Doug behívja azt a játékot, Foles arca 😊
worldnewsinsider.org/wp-content/uploads/2018/02/inside-philly-special-and-gutsiest-play-calling-in-super-bowl-history-by-doug-pederson-of-philadelphia-eagles.jpg
dande

több mint 7 éve
Milyen szépen látszik az elején Gilmore DPI-je Jeffery-n.Azt várom tegnap óta, hogy valaki belinkelje. 😀Eh, látom elkészült, de én is lementettem a tv-ből telóval 😊
dande
youtu.be/LfOJxGSBa80
skizofita
Már ilyen is van, ha valakinek nem szimpatikus a póló:

Ez pedig még nem az enyém, de szép:
Szerkesztette: Matthew99

több mint 7 éve
Ez még mindig alapszakaszdíj. Miért sajnáljátok ezt McVaytől? Inkább örüljetek neki, hogy a rájátszás legjobb edzője ő lett. Manningnek is van 5 alapszakaszbeli MVP-címe, Bradynek meg öt bajnoki címe. Melyik a fontosabb?

több mint 7 éve
twitter.com/Eagles/status/961003520827764736Vikings ellen is már benne volt a playbookban, csak kicsit tartott tőle Doug, hogy kétszer ugyanabba a folyóba nem lehet. 😀
www.youtube.com/watch?v=1JRBlcmQoKQ
Elég volt oda a flea flicker 😀