NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 873
52
22:00 ROSE BOWL🌹- Alabama vs Indiana
Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 8 éve
twitter.com/ProFootballTalk/status/948309601845497856

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
Szerintem HC poszt nem fog összejönni neki....de a nálunk OC-t támogatnámés mi lenne, ha üstökös elhúzna a pittsburgh naprendszeréből, és munch magic lépne előre a helyére?!Munchakot HC-interjúra hívták, az magasabban van, mint az OC poszt.
a kecske is jóllakott, és a káposzta is megmaradt
zzz888
Soldados
több mint 8 éve
A magasabb poszt mindenkit jobban érdekel. És azért a Cards nem egy reménytelen csapat.tudom, de azért csak szívesebben maradna egy sb esélyes csapatban OC, mint egy újjáépülő csapatban HC, főleg, hogy HC-ként már megbukott egyszerés mi lenne, ha üstökös elhúzna a pittsburgh naprendszeréből, és munch magic lépne előre a helyére?!Munchakot HC-interjúra hívták, az magasabban van, mint az OC poszt.
zzz888
Soldados
zzz888
Inkább játékosoknál lehet olyan, hogy inkább SB-esélyesnél, mint gyengénél, vagy edzőnél, ha ugyanarra a posztra hívnád.
Amúgy én Munchakot tökéletes (liga TOP3 OL-coachnak tartom), de OC-nak, HC-nak nem szeretném.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 8 éve
tudom, de azért csak szívesebben maradna egy sb esélyes csapatban OC, mint egy újjáépülő csapatban HC, főleg, hogy HC-ként már megbukott egyszerés mi lenne, ha üstökös elhúzna a pittsburgh naprendszeréből, és munch magic lépne előre a helyére?!Munchakot HC-interjúra hívták, az magasabban van, mint az OC poszt.
zzz888
Soldados
több mint 8 éve
Bocsi Soldi! Sikerült összecsúsztatnom a hsz-einket. Mea culpa😄Fast WilliePontosan így van. A parányi jó hírek helyett pedig folyamatosan azóta is mindenki 50-es pólóban van.csak az, hogy a mutet ota csak kocsiban lattak.De van rola valami? Borzaszto belegondolni is.nem a jateka kerdeses szerintem, hanem az, hogy fel kel-e valaha a tolokocsibolÉn 99%-ig biztos vagyok benne, hogy többet nem játszik.Team of Destiny! Do it for Shazier! That's the only way to give him a ring! #shalieveMiert rossz hirek vannak rola? Lemaradtam.
www.youtube.com/watch?v=jaWWC741p_c
Soldados
no
Soldados
xtaki
no
azota tobbet nem hallottam rola. ha volna paranyi jo hir, akkor mar szetkurtoltek volna a drukkereknek, gondolom.
xtaki
Én is tartok ettől, de reménykedem, h pusztán arról van szó, h ameddig orvosilag nem tudnak biztosat, addig nem szivàrogtat senki. Hìrzárlat.
A csapat nyilván szolidaritásból viseli a szàmàt, ez most már egy külön küldetés nekik. Ez szvsz nem függ össze Sacink konkrét állapotàvalSoldados
több mint 8 éve
és mi lenne, ha üstökös elhúzna a pittsburgh naprendszeréből, és munch magic lépne előre a helyére?!Munchakot HC-interjúra hívták, az magasabban van, mint az OC poszt.
zzz888

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 8 éve
és mi lenne, ha üstökös elhúzna a pittsburgh naprendszeréből, és munch magic lépne előre a helyére?!a kecske is jóllakott, és a káposzta is megmaradt
több mint 8 éve
- A Steelers megadta az engedélyt Munchaknak a Cards-interjúhoz.- AB és Finney kérdéses lenne, ha ezen a héten játszanánk.
- BB akart volna néhány drive-ot játszani a Browns ellen, Tomlin döntött a pihentetésről
- BB kérésére a Colts meccs óta az oldalvonalnál van a QB-coach (Fichtner) és nem a kakasülőn.
- Haley elesett és megsérült, de állítólag még a héten ismét visszatér az edzésekre.
Szerkesztette: Soldados

több mint 8 éve
Bryantnek van jövőre szerződése?
több mint 8 éve
Pontosan így van. A parányi jó hírek helyett pedig folyamatosan azóta is mindenki 50-es pólóban van.csak az, hogy a mutet ota csak kocsiban lattak.De van rola valami? Borzaszto belegondolni is.nem a jateka kerdeses szerintem, hanem az, hogy fel kel-e valaha a tolokocsibolÉn 99%-ig biztos vagyok benne, hogy többet nem játszik.Team of Destiny! Do it for Shazier! That's the only way to give him a ring! #shalieveMiert rossz hirek vannak rola? Lemaradtam.
Soldados
no
Soldados
xtaki
no
azota tobbet nem hallottam rola. ha volna paranyi jo hir, akkor mar szetkurtoltek volna a drukkereknek, gondolom.
xtaki
Én is tartok ettől, de reménykedem, h pusztán arról van szó, h ameddig orvosilag nem tudnak biztosat, addig nem szivàrogtat senki. Hìrzárlat.
A csapat nyilván szolidaritásból viseli a szàmàt, ez most már egy külön küldetés nekik. Ez szvsz nem függ össze Sacink konkrét állapotàvalSoldados
több mint 8 éve
Pontosan így van. A parányi jó hírek helyett pedig folyamatosan azóta is mindenki 50-es pólóban van.csak az, hogy a mutet ota csak kocsiban lattak.De van rola valami? Borzaszto belegondolni is.nem a jateka kerdeses szerintem, hanem az, hogy fel kel-e valaha a tolokocsibolÉn 99%-ig biztos vagyok benne, hogy többet nem játszik.Team of Destiny! Do it for Shazier! That's the only way to give him a ring! #shalieveMiert rossz hirek vannak rola? Lemaradtam.
Soldados
no
Soldados
xtaki
no
xtaki
Szerkesztette: Soldados

több mint 8 éve
csak az, hogy a mutet ota csak kocsiban lattak.De van rola valami? Borzaszto belegondolni is.nem a jateka kerdeses szerintem, hanem az, hogy fel kel-e valaha a tolokocsibolÉn 99%-ig biztos vagyok benne, hogy többet nem játszik.Team of Destiny! Do it for Shazier! That's the only way to give him a ring! #shalieveMiert rossz hirek vannak rola? Lemaradtam.
Soldados
no
Soldados
xtaki
no
több mint 8 éve
De van rola valami? Borzaszto belegondolni is.nem a jateka kerdeses szerintem, hanem az, hogy fel kel-e valaha a tolokocsibolÉn 99%-ig biztos vagyok benne, hogy többet nem játszik.Team of Destiny! Do it for Shazier! That's the only way to give him a ring! #shalieveMiert rossz hirek vannak rola? Lemaradtam.
Soldados
no
Soldados
xtaki
több mint 8 éve
Sajnos én is így gondolom, csak ezt nem akartam ennyire direktbe leírni.nem a jateka kerdeses szerintem, hanem az, hogy fel kel-e valaha a tolokocsibolÉn 99%-ig biztos vagyok benne, hogy többet nem játszik.Team of Destiny! Do it for Shazier! That's the only way to give him a ring! #shalieveMiert rossz hirek vannak rola? Lemaradtam.
Soldados
no
Soldados
xtaki

több mint 8 éve
nem a jateka kerdeses szerintem, hanem az, hogy fel kel-e valaha a tolokocsibolÉn 99%-ig biztos vagyok benne, hogy többet nem játszik.Team of Destiny! Do it for Shazier! That's the only way to give him a ring! #shalieveMiert rossz hirek vannak rola? Lemaradtam.
Soldados
no
Soldados
több mint 8 éve
Én 99%-ig biztos vagyok benne, hogy többet nem játszik.Team of Destiny! Do it for Shazier! That's the only way to give him a ring! #shalieveMiert rossz hirek vannak rola? Lemaradtam.
Soldados
no

több mint 8 éve
Team of Destiny! Do it for Shazier! That's the only way to give him a ring! #shalieveMiert rossz hirek vannak rola? Lemaradtam.
Soldados
több mint 8 éve
Team of Destiny! Do it for Shazier! That's the only way to give him a ring! #shalievewww.youtube.com/watch?v=jaWWC741p_c

több mint 8 éve
Munchakot a Cards hívta interjúra.Remélem marad. Kb azóta van jó O falunk, mióta ő nálunk van.
Soldados
több mint 8 éve
Nem, ez KIzeré...valóban korszakost alkotott...! 😊))))))Én azt Kizernak adnám.Deshaun Watson?
Kevés olyan rookie irányító van, aki első évében azonnal tudja azt a színvonalat hozni, amit egy franchise azt megelőző 10-15 irányítója tudott.
Sobri Jóska
peterk2005
több mint 8 éve
Munchakot a Cards hívta interjúra.

több mint 8 éve
Ahh.Én azt Kizernak adnám.Deshaun Watson?
Kevés olyan rookie irányító van, aki első évében azonnal tudja azt a színvonalat hozni, amit egy franchise azt megelőző 10-15 irányítója tudott.
Sobri Jóska
peterk2005
Kizer az örökkévalóságnak alkotott.
több mint 8 éve
Én azt Kizernak adnám.Deshaun Watson?
Sobri Jóska

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 8 éve
Én azt Kizernak adnám.The youngest player in NFL history to have 1,000+ all-purpose yards in a season:Rookie of the year?
pbs.twimg.com/media/DSZ8BpcW4AEopjN.jpg:large
Klaci79
Szokol