Pittsburgh Steelers
73 feliratkozó
több mint 4 éve
Van olyan poszt ahol gyengültünk és van ahol erősödtünk. Összességében nem hiszem hogy hátrébb vagyunk, mint akkor.Mert nem erősödtünk, hanem gyengültünk (illetve idősödtünk is).Nem vágom miért számítasz negatív mérlegre, ha Rudival és Hodgesszal lehoztunk 14 meccset 8-6 -ra, akkor rosszabbat vársz, úgy hogy közben erősödtünk?Én ilyen 5-12ött várok (de furcsa 17re számítani), de tényleg nem baj.3. helyért fogunk harcolni szerintem is, de nem lesz borzasztó a szezon: 9-8 környékén végzünk kb szerintem.Úgy látom a szokásokkal ellentétben mindenki eléggé egy irányba gondolkodik a jövő évünkről és a draftról is...még a Ravens-es vendégszakértők is 😀Hát, maybe 😀
Úgyhogy bár voltak kétségeim a tegnapi napon, de kevés marad meg mára belőle. Ez az irány, nekem tetszik...utálom a 40+ passzos meccseket évente 10 alkalommal.
És egyébként én bízom abban, hogy Shakur Brown keretbe tud kerülni.
Klaci79
Szerintem borzasztó szezonunk lesz, és a 3. helyért fogunk harcolni, és Big Bent szétfogják verni, Najee pedig megkapja a bust státuszt.
De nem bánom, mert kell a top10es pick, hogy tudjunk QB-t húzni, Najee meg majd jó lesz, ha lesz fal előtte.
tenorx
Bold tipp: Nagyi 1 500 yardot összefut és kapkod majd! 😀
Szokol
Kell QB, és kész.
Ha szar szezonunk lesz, és elől leszünk, akkor tudunk húzni.
Ha nem, akkor fel kell adnunk mellé 1-2 első kört hogy előrébb tudjunk menni amiknek lenne helye az új QBhez építkezésben.
tenorx
Jan
tenorx
Másrészt: az ellenfelek ereje sem állandó, azoknál is folyamatos a keret változása.
több mint 4 éve
Mert nem erősödtünk, hanem gyengültünk (illetve idősödtünk is).Nem vágom miért számítasz negatív mérlegre, ha Rudival és Hodgesszal lehoztunk 14 meccset 8-6 -ra, akkor rosszabbat vársz, úgy hogy közben erősödtünk?Én ilyen 5-12ött várok (de furcsa 17re számítani), de tényleg nem baj.3. helyért fogunk harcolni szerintem is, de nem lesz borzasztó a szezon: 9-8 környékén végzünk kb szerintem.Úgy látom a szokásokkal ellentétben mindenki eléggé egy irányba gondolkodik a jövő évünkről és a draftról is...még a Ravens-es vendégszakértők is 😀Hát, maybe 😀
Úgyhogy bár voltak kétségeim a tegnapi napon, de kevés marad meg mára belőle. Ez az irány, nekem tetszik...utálom a 40+ passzos meccseket évente 10 alkalommal.
Klaci79
Szerintem borzasztó szezonunk lesz, és a 3. helyért fogunk harcolni, és Big Bent szétfogják verni, Najee pedig megkapja a bust státuszt.
De nem bánom, mert kell a top10es pick, hogy tudjunk QB-t húzni, Najee meg majd jó lesz, ha lesz fal előtte.
tenorx
Szokol
Kell QB, és kész.
Ha nem, akkor fel kell adnunk mellé 1-2 első kört hogy előrébb tudjunk menni amiknek lenne helye az új QBhez építkezésben.
tenorx
Jan
több mint 4 éve
Nem vágom miért számítasz negatív mérlegre, ha Rudival és Hodgesszal lehoztunk 14 meccset 8-6 -ra, akkor rosszabbat vársz, úgy hogy közben erősödtünk?Én ilyen 5-12ött várok (de furcsa 17re számítani), de tényleg nem baj.3. helyért fogunk harcolni szerintem is, de nem lesz borzasztó a szezon: 9-8 környékén végzünk kb szerintem.Úgy látom a szokásokkal ellentétben mindenki eléggé egy irányba gondolkodik a jövő évünkről és a draftról is...még a Ravens-es vendégszakértők is 😀Hát, maybe 😀
Klaci79
tenorx
Szokol
Kell QB, és kész.
tenorx
több mint 4 éve
Ja, linkeltem ide a tweeteket 😀Már láttam is tőle írást, hogy hát sajnos és a családtól előre is elnézést kér stb. Ilyen az élet. Az ilyen játékosból lesz a legnagyobb szívű Steeler 😀Steelers select Quincy Roche, EDGE, MiamiAmugy 6.korben o siman rablas. Az meg pikans hogy ezzel megfosztottatok bennunket egy os-Ravens fantol aki Baltimore-i szuletesu (Randallstown-i, ott nott fel 16 merfoldre az M&T Bank Stadiontol.☺) es suldokora ota Ravens fan volt. Duplan kifosztas! 😣
Ezt a 4. körben is simán adtam volna 😊
Klaci79
RedFive
polamalu
több mint 4 éve
Úgy nézem, ez egy őszinte garázsparty volt...Dan Moore Jr. getting drafted by the #Steelers pic.twitter.com/Tw63msot0F
— Steelers Depot 🧐 (@Steelersdepot) May 2, 2021
Klaci79
több mint 4 éve
Már láttam is tőle írást, hogy hát sajnos és a családtól előre is elnézést kér stb. Ilyen az élet. Az ilyen játékosból lesz a legnagyobb szívű Steeler 😀Steelers select Quincy Roche, EDGE, MiamiAmugy 6.korben o siman rablas. Az meg pikans hogy ezzel megfosztottatok bennunket egy os-Ravens fantol aki Baltimore-i szuletesu (Randallstown-i, ott nott fel 16 merfoldre az M&T Bank Stadiontol.☺) es suldokora ota Ravens fan volt. Duplan kifosztas! 😣
Klaci79
RedFive
több mint 4 éve
Steelers select Quincy Roche, EDGE, MiamiAmugy 6.korben o siman rablas. Az meg pikans hogy ezzel megfosztottatok bennunket egy os-Ravens fantol aki Baltimore-i szuletesu (Randallstown-i, ott nott fel 16 merfoldre az M&T Bank Stadiontol.☺) es suldokora ota Ravens fan volt. Duplan kifosztas! 😣
Klaci79
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 4 éve
Dan Moore Jr. getting drafted by the #Steelers pic.twitter.com/Tw63msot0F
— Steelers Depot 🧐 (@Steelersdepot) May 2, 2021
több mint 4 éve
5 győzelem? Szóval szerinted csak csoportmeccseken fogunk nyerni?? 😁Én ilyen 5-12ött várok (de furcsa 17re számítani), de tényleg nem baj.3. helyért fogunk harcolni szerintem is, de nem lesz borzasztó a szezon: 9-8 környékén végzünk kb szerintem.Úgy látom a szokásokkal ellentétben mindenki eléggé egy irányba gondolkodik a jövő évünkről és a draftról is...még a Ravens-es vendégszakértők is 😀Hát, maybe 😀
Klaci79
tenorx
Szokol
Kell QB, és kész.
tenorx
több mint 4 éve
Én ilyen 5-12ött várok (de furcsa 17re számítani), de tényleg nem baj.3. helyért fogunk harcolni szerintem is, de nem lesz borzasztó a szezon: 9-8 környékén végzünk kb szerintem.Úgy látom a szokásokkal ellentétben mindenki eléggé egy irányba gondolkodik a jövő évünkről és a draftról is...még a Ravens-es vendégszakértők is 😀Hát, maybe 😀
Klaci79
tenorx
Szokol
Kell QB, és kész.
Szerkesztette: tenorx
több mint 4 éve
3. helyért fogunk harcolni szerintem is, de nem lesz borzasztó a szezon: 9-8 környékén végzünk kb szerintem.Úgy látom a szokásokkal ellentétben mindenki eléggé egy irányba gondolkodik a jövő évünkről és a draftról is...még a Ravens-es vendégszakértők is 😀Hát, maybe 😀
Klaci79
tenorx
több mint 4 éve
Jön Rudi, a tank commander 😀ezze a zsorzsatekkes pántergyerekkel hugy a valagba lenne borzastó szezonunk?Úgy látom a szokásokkal ellentétben mindenki eléggé egy irányba gondolkodik a jövő évünkről és a draftról is...még a Ravens-es vendégszakértők is 😀Hát, maybe 😀
Klaci79
tenorx
ha BigBent szétverik gyön Rudi
sutianap
több mint 4 éve
ezze a zsorzsatekkes pántergyerekkel hugy a valagba lenne borzastó szezonunk?Úgy látom a szokásokkal ellentétben mindenki eléggé egy irányba gondolkodik a jövő évünkről és a draftról is...még a Ravens-es vendégszakértők is 😀Hát, maybe 😀
Klaci79
tenorx
ha BigBent szétverik gyön Rudi

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 4 éve
Úgy látom a szokásokkal ellentétben mindenki eléggé egy irányba gondolkodik a jövő évünkről és a draftról is...még a Ravens-es vendégszakértők is 😀Hát, maybe 😀
Klaci79
több mint 4 éve
Na. Azért szeretne sok mindenki ilyen "szétvert" rostert. Az, hogy jön egy új HC és a csapat összekapja magát az mindenhol így van. De az, hogy ez a "felmenet" tovább tud-e tartani az azért kérdés. Nagyon jó a keret minősége és kétségtelen, hogy ha ezt valaki összereakja, akkor az sokat ér(het)Nem akarok szájkaratét, de ha neked ennyi jött le a tavalyi szezonunkból akkor nagyon nem vagy képbe a Browns-szal. Egy rookie HC offseason nélkül összerakott egy Kitchens által szétvert rostert PO szintre. Akkora volt a hátrány az olyan csapatokkal szemben mint a Pit v Bal, h ez szinte csoda, keret erősség ide v oda.A Brownsnak a keret alapján már tavaly is az élen kellett volna lennie. Ezt mind tudjuk. Az, hogy mi voltunk elöl, ugye senki nem várta....Persze, kellett volna. Aztán lehet, ha nem cserékkel állunk ki az utolsó meccsen, akkor rájátszásba se jutnak. A nevek nem nyernek csoportot, szerintem a lehetőségeikhez képest a tavalyi évünk se volt egy nagy csoda, nem látom a nagy szakmai teljesítményt.
A Browns kétségtelen tovább erősödött. Ott majd a sapka fog határt szabi hamarosan az álmoknak, mert az elmúlt 3-4 év jó draftjai miatti jó játékosok elkezdik kérni a pénzt szépen.
Én ezért is örülök, hogy mostanában nem kell QB-ért bankot robbantanunk. A 2022-es évtől kezdve újonc QB-t keresünk és építkezünk előtte/mögötte.
Klemó
Szóval nyugtával a napot és több tiszteletet a magyaroknak (a regnáló csoportgyőztesnek)! 😀
Szokol
Idén más lesz a szitu, nem indulunk kb 5 meccs hátrányból.
Joey Tribbiani
Ugyanakkor Ward és Mayfield is hosszabbítás előtt van. Ez évente alsó hangon 50 milla lesz évente....lassan beleütköztök majd abba kit kell elengedni, hogy majd a következővel tudjatok hosszabbíttani. Nem nagyon voltatok ilyen helyzetben már régóta és nagyon nem mindegy ki hogyan dönt majd, mert erősen korlátozni fogja majd a következő éveket. Eddig megengedhettetek nagy FA igazolásokat, de ezután kevésbé lesz majd így.
Számomra kétségtelen, hogy a 2021 erősen rólatok kell, hogy szóljon és ott lesz a Bengals is, aki szintén jól erősített és ott van ugye a Ravens is. Én kifejezetten kiváncsi leszek, hogy ebben az évben mit tudunk a North-ban csinálni.
több mint 4 éve
Értem. Elfogadom a véleményed, nem fogok vitázni. Ezért írtam hogy legalább a csoportot tessék már megnyerni egyszer-kétszer, mielőtt hanyatt esek. Az teljesítmény, a többi csak duma - szerintem. De egyelőre csak a Cicuskákat sikerült megelőzni tavaly....Nem akarok szájkaratét, de ha neked ennyi jött le a tavalyi szezonunkból akkor nagyon nem vagy képbe a Browns-szal. Egy rookie HC offseason nélkül összerakott egy Kitchens által szétvert rostert PO szintre. Akkora volt a hátrány az olyan csapatokkal szemben mint a Pit v Bal, h ez szinte csoda, keret erősség ide v oda.A Brownsnak a keret alapján már tavaly is az élen kellett volna lennie. Ezt mind tudjuk. Az, hogy mi voltunk elöl, ugye senki nem várta....Persze, kellett volna. Aztán lehet, ha nem cserékkel állunk ki az utolsó meccsen, akkor rájátszásba se jutnak. A nevek nem nyernek csoportot, szerintem a lehetőségeikhez képest a tavalyi évünk se volt egy nagy csoda, nem látom a nagy szakmai teljesítményt.
A Browns kétségtelen tovább erősödött. Ott majd a sapka fog határt szabi hamarosan az álmoknak, mert az elmúlt 3-4 év jó draftjai miatti jó játékosok elkezdik kérni a pénzt szépen.
Én ezért is örülök, hogy mostanában nem kell QB-ért bankot robbantanunk. A 2022-es évtől kezdve újonc QB-t keresünk és építkezünk előtte/mögötte.
Klemó
Szóval nyugtával a napot és több tiszteletet a magyaroknak (a regnáló csoportgyőztesnek)! 😀
Szokol
Joey Tribbiani
Aztán ha ez megvan, nézzük hogy megy a keretépítés, ha már nem rookie-contracton lesz az irányító. Lesznek itt még hamar kérdések, amikre érdekesek lesznek a válaszok!
több mint 4 éve
Neeem a legnagyobb szakértése a LB volt akinek 40+ szor nem volt mázila mert 40+ nyomásból 0 sackje lett itt kapcsoltam le.Hörinél a mi pickünk lett a legszarabb, rosszabb, mint Leatherwood 😕Konkrétan hülyeségeket beszélt, de ez velünk kapcsolatban tőle nem meglepő. Legnagyszerűbb szagértése: a draft előtti csapatunknak több esélye volt a csoportgyőzelemre vagy a playoffra, mint a draft utáni(kiválasztott újoncokkal megerősített ) csapatunknak lesz.
www.youtube.com/watch?v=2QbODtuK0YY&ab_channel=%C3%81d%C3%A1mHerczeg
tenorx
pfefe8
több mint 4 éve
Nem akarok szájkaratét, de ha neked ennyi jött le a tavalyi szezonunkból akkor nagyon nem vagy képbe a Browns-szal. Egy rookie HC offseason nélkül összerakott egy Kitchens által szétvert rostert PO szintre. Akkora volt a hátrány az olyan csapatokkal szemben mint a Pit v Bal, h ez szinte csoda, keret erősség ide v oda.A Brownsnak a keret alapján már tavaly is az élen kellett volna lennie. Ezt mind tudjuk. Az, hogy mi voltunk elöl, ugye senki nem várta....Persze, kellett volna. Aztán lehet, ha nem cserékkel állunk ki az utolsó meccsen, akkor rájátszásba se jutnak. A nevek nem nyernek csoportot, szerintem a lehetőségeikhez képest a tavalyi évünk se volt egy nagy csoda, nem látom a nagy szakmai teljesítményt.
Klemó
Szokol
AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 4 éve
Úgy látom a szokásokkal ellentétben mindenki eléggé egy irányba gondolkodik a jövő évünkről és a draftról is...még a Ravens-es vendégszakértők is 😀Szívesen! 😁
Klaci79
több mint 4 éve
Úgy látom a szokásokkal ellentétben mindenki eléggé egy irányba gondolkodik a jövő évünkről és a draftról is...még a Ravens-es vendégszakértők is 😀Shakur kapcsán nekem csakis a fizikai képességek a kérdésesek. A videókon az látszik mennyire okosan játszik, figyeli a QB-t, és jók az ösztönei is. Viszont a robbanékonyság, és gyorsaság (4,65 volt a 40 yardja, ami lassabb, mint Roche futása) ami egy jó slot CR-nek alapja nem látom benne. Mivel 5-9 nyilván kívül nem fog játszani, de én örülök, hogy kap egy esélyt nálunk. Justin Layne után újabb Michigan State játékos.
Klaci79
több mint 4 éve
Úgy látom a szokásokkal ellentétben mindenki eléggé egy irányba gondolkodik a jövő évünkről és a draftról is...még a Ravens-es vendégszakértők is 😀Úgyhogy bár voltak kétségeim a tegnapi napon, de kevés marad meg mára belőle. Ez az irány, nekem tetszik...utálom a 40+ passzos meccseket évente 10 alkalommal.
több mint 4 éve
A Brownsnak a keret alapján már tavaly is az élen kellett volna lennie. Ezt mind tudjuk. Az, hogy mi voltunk elöl, ugye senki nem várta....Persze, kellett volna. Aztán lehet, ha nem cserékkel állunk ki az utolsó meccsen, akkor rájátszásba se jutnak. A nevek nem nyernek csoportot, szerintem a lehetőségeikhez képest a tavalyi évünk se volt egy nagy csoda, nem látom a nagy szakmai teljesítményt.
Klemó
több mint 4 éve
Csak a neveket nézi, hogy kik távoztak, az értéküket a pályán már nem. Így is lehet szakérteni.Igen, ezen Én is besírtam. Nelson az egyedüli veszteségünk. Ő nyilván egy Pouncey és Villa távozást is idesorol, de közben azt felejti el, hogy ők ketten már nagyon nem azok voltak 2020-ban, mint előtte. Conner kapcsán csak felteszem, hogy itt nem gondolja, hogy Harris nem upgrade.Hörinél a mi pickünk lett a legszarabb, rosszabb, mint Leatherwood 😕Konkrétan hülyeségeket beszélt, de ez velünk kapcsolatban tőle nem meglepő. Legnagyszerűbb szagértése: a draft előtti csapatunknak több esélye volt a csoportgyőzelemre vagy a playoffra, mint a draft utáni(kiválasztott újoncokkal megerősített ) csapatunknak lesz.
www.youtube.com/watch?v=2QbODtuK0YY&ab_channel=%C3%81d%C3%A1mHerczeg
tenorx
pfefe8
De mondom. Az egész érvelés sántít. Ha erősítjük a falat, nem hozunk futót, akkor meg az a "vád", hogy Bennek építkezünk, őt védjük, rá építünk. Szóval ez egy "van sapka, nincs sapka" effektus.
Klemó
Steelers fan
több mint 4 éve
A Brownsnak a keret alapján már tavaly is az élen kellett volna lennie. Ezt mind tudjuk. Az, hogy mi voltunk elöl, ugye senki nem várta....A Browns kétségtelen tovább erősödött. Ott majd a sapka fog határt szabi hamarosan az álmoknak, mert az elmúlt 3-4 év jó draftjai miatti jó játékosok elkezdik kérni a pénzt szépen.
több mint 4 éve
Húztunk az első 3 körben három kezdő játékost a támadó oldalra.Én ezzel elégedett vagyok. a hátsó körökben kihúzott játékosokról meg majd kiderül ki mire viszi. Abban is biztos vagyok ,hogy jobb támadó falunk lesz mint tavaly volt. Végre van futónk és TE is. A védelem rendben lesz. Majd kiderül hogy ez mire lesz elég a csoportban, 3 jó csapat van az ellenfeleink között.
Steelers fan