Pittsburgh Steelers
73 feliratkozó
több mint 4 éve
Persze jogos nem idegeskedem sokat, és nem is inkább a pick, mint maga a trade érte húzott fel. 4. körben azért még igenis lehet értéket kapni minden drafton és ezt így odadobni szerintem felelőtlenség, de megvárom mi az amit láttunk ebben a srácban és legfőképpen mi az ami miatt az ami miatt azt gondoltuk elviszik.Felkelsz reggel és azt érzed, ez a fiú lesz az MVP jövőre. Te sem kockáztatsz, hogy más elvigye! 😁
Klemó
több mint 4 éve
Kétlem, hogy ez a srác megéri az 53-at...és mivel lennének jó pickek, én idegeskedem ilyenkor 😕
több mint 4 éve
Persze jogos nem idegeskedem sokat, és nem is inkább a pick, mint maga a trade érte húzott fel. 4. körben azért még igenis lehet értéket kapni minden drafton és ezt így odadobni szerintem felelőtlenség, de megvárom mi az amit láttunk ebben a srácban és legfőképpen mi az ami miatt az ami miatt azt gondoltuk elviszik.
több mint 4 éve
Ehlinger elvihetnénk a 7.-ben, hát ha bejön! 😉
több mint 4 éve
Erősségek: jo a neve.az 3/33 lesz...de jön 4. kör is talán, esetleg 5.
Gyengeségek: jelentkezett ilyen játékos a draftra?
Ui: felesleges idegeskedni egy harmadik napos picken.
Ui2: kb Dupree komp pickjét adhattuk oda, belefér.
Szokol
több mint 4 éve
Erősségek: jo a neve.Gyengeségek: jelentkezett ilyen játékos a draftra?
Ui: felesleges idegeskedni egy harmadik napos picken.
Ui2: kb Dupree komp pickjét adhattuk oda, belefér.
több mint 4 éve
Tony Pauline’s Isaiahh Loudermilk Scouting ReportPositives: Aggressive two-gap defensive end with growth potential. Fires off the snap with an explosive first step, works his hands throughout the action, and redirects to ball handlers. Focused on by opponents, plays aggressive football, and works hard. Relentless and displays a good head for the ball.
Negatives: Does not consistently play with proper pad level and gets out-positioned from the action. Consistently tied up by a single opponent. Not much of a pass rusher.
Analysis: Loudermilk is a hard-working defender with size, growth potential, and a good degree of athleticism. He must improve his strength at the point but comes with an upside.
több mint 4 éve
Anno en a mockomba horihorgas DL5T t kerestem 5-6 korbe a 184-210 pickunkre.Te vagy az első ember, aki hallott már róla itt a környezetemben. 😀www.profootballnetwork.com/isaiahh-loudermilk-nfl-draft-player-profile-wisconsin-defensive-tackle/Hangostej. ☺ Tok jol hangzik. En mockoltam a Ravenshez korabban. Jo pikk.
Klaci79
RedFive
Klaci79
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 4 éve
Ami döbbenetes az az, hogy adtunk ezért a gyerekért egy 2022-es 4. picket.....most már kiváncsi vagyok, hogy mi a szart láttunk benne, mit hagytunk volna ki, ha nem jön.....A SteelerDepot.com-on totális a döbbenet.....még nem jött véleménycikk....nem is elemezték a srácot....
Szerkesztette: Klemó
több mint 4 éve
Shaun Wade-et pedig elvitte a Ravens.....
több mint 4 éve
Ez a két utolsó pick...feltrade-del.....persze mindig jobb, ha csak a harmadik napon vagy ideges.....de most az vagyok. Egy noname srác....volt egy jó idénye, ahogy látom, előtte semmi....a CBS boardon fent sem volt....egyébként a PFF rangsor 359. játékosa. De szerintem a Ravens elől akartuk elvinni a Ravens most jön ha jók az emlékeim. Ennyire kihagyhatatlan lenne?
több mint 4 éve
Te vagy az első ember, aki hallott már róla itt a környezetemben. 😀www.profootballnetwork.com/isaiahh-loudermilk-nfl-draft-player-profile-wisconsin-defensive-tackle/Hangostej. ☺ Tok jol hangzik. En mockoltam a Ravenshez korabban. Jo pikk.
Klaci79
RedFive
több mint 4 éve
Hát nem tudom. Feltrade-elni érte? Ennyire jó lenne? Nem értem....www.profootballnetwork.com/isaiahh-loudermilk-nfl-draft-player-profile-wisconsin-defensive-tackle/Hangostej. ☺ Tok jol hangzik. En mockoltam a Ravenshez korabban. Jo pikk.
Klaci79
RedFive
több mint 4 éve
www.profootballnetwork.com/isaiahh-loudermilk-nfl-draft-player-profile-wisconsin-defensive-tackle/Hangostej. ☺ Tok jol hangzik. En mockoltam a Ravenshez korabban. Jo pikk.
Klaci79
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 4 éve
Hát a pickek közül ez a Buddy pick az, ami nagyon nem tetszik. Talán azt látjuk benne, hogy a rohangáló QB-k ellen jó lehet, viszont a kreatív O-k ellen vége volt a fősulin is, mint a botnak. No és ilyen lesz egy pár az NFL-ben. Ezt pedig nem lehet tanulni. Ha 6. körben jön azt mondom rendben, de 4. körben vagyunk. De persze lehet sokat várok el és ezért vagyok csalódott.
több mint 4 éve
Feltradeltetek hello, ti vagytok az oran!
több mint 4 éve
Na kit szeretünk ennyire hogy feltradeltünk?Egy DE, Isaiahh Lodermilk
több mint 4 éve
Kit küldtünk megfigyelőnek a Texans a&m prodayre?
több mint 4 éve
Bush mellé egy tipikus tackle machine Vince utód...amire mindig szükség van. egy gondom van. Coverage-ban a srác gyengébb.....és az egész Steelers D itt gyenge....meglátjuk. Azt gondolom mind ő, mind Moore itt a 4. végén értéken van, főleg, hogy nincs 5. körünk. No akkor pihi és jöjjön akkor a vége majd a 6-7. körökkel.
több mint 4 éve
Hát ez ki....A D kapitánya volt tavaly, ahogy az idény végén, ahogy olvastam Moore meg a másik oldalon.
Buddy Johnson...valamit nagyon megnéztünk ezen a Texas A&M pro dayen
Klaci79
több mint 4 éve
Tudom össze lehet vágni, de nem ügyetlen és lassú : www.youtube.com/watch?v=ZSYGr-o10Ik
több mint 4 éve
Legalább tud szimulálni...
több mint 4 éve