Pittsburgh Steelers
73 feliratkozó
több mint 4 éve
Amugy ti mit kinaltatok neki?
több mint 4 éve
Egyébként Alejandro nagyon fog hiányozni, szerintem kiváló játékos és kiváló ember is.De tökre megértem, egy 24 milliós contractja volt eddig, mert nagyon későn és nehezen került be a ligába (anno amikor elhoztuk az Eagles waivelése után még defensive end volt, Tomlin látta meg az atletikusságát).
Most van az utolsó esélye pénzt keresni, nem adhat semmilyen discountot, oda kell mennie, ahol a legtöbbet adják.
több mint 4 éve
Mit mondjak, nem volt penzunk igazan, eleg nagy lyukak a keretben es draftolunk a jovonek.Ohhh......mondanam, hogy szomoru.....de nem....😀csak nincs 2. korunk 😕Harris nálatok luxuspick lett volna Dobbins mellé és Jackson mögé. Én sokkal inkább azon csodálkozom, hogy a falat nem erősítettétek első körben Orlandó távozása után, habár nyilván az edge is need. Persze nektek is lesz értéken még a 2. kör végén bőven playa, ez igaz.Na, eltöltöttem pár órát Harris-videókkal és ki merem jelenteni: ha a Varjak húzzák be, akkor a legjobb elkapójuk lenne a fiú.én márciusban már behúztam magunknak, pont azért, mert a mi rendszerünkben nagyot ment volna. csak pötyögtetni kellett volna lamarnak is, az se hátrány. sajnálom, bár szerintem ha bent marad, akkor is batemant húzzuk, akkora volt a nyomás az FO-n.
Jó lesz ez, nem sok olyan futó van, akit ki tudsz állítani a snap pillanatában a vonal mellé elkapó poziba és el tudod küldeni hosszabb útvonalra.
Szokol
gedam
Klemó
no
Hat Villa kapcsan ha az a varakozas hogy Villa oldalt valt es Lamaar elott takaritani fog, akkor kellemetlen ebredes lesz sztm....
Persze minden elismeresem a Katonanak, ezen ez nem valtoztat. Sokaig szolgalt es jol bennunket.
Klemó
Villa-tol a passzprot. varnam es nem kell mast de azt jol. A futasnal nem izgulok hogy baj lesz vele. Es raadasul Stanley lehet fel sem epul kezdesre.
Osszesegeben mi egy kivalo-atlagos-fos-fos-kivalo falat probaljuk alakitani amibol elment egy kivalo. En boldog leszek ha kivalo-atlagos-atlagos (ide kell valaki meg ehhez)-jo-atlagos fal kijon a vegen mert jobbak leszunk osszesegeben.
több mint 4 éve
Ohhh......mondanam, hogy szomoru.....de nem....😀csak nincs 2. korunk 😕Harris nálatok luxuspick lett volna Dobbins mellé és Jackson mögé. Én sokkal inkább azon csodálkozom, hogy a falat nem erősítettétek első körben Orlandó távozása után, habár nyilván az edge is need. Persze nektek is lesz értéken még a 2. kör végén bőven playa, ez igaz.Na, eltöltöttem pár órát Harris-videókkal és ki merem jelenteni: ha a Varjak húzzák be, akkor a legjobb elkapójuk lenne a fiú.én márciusban már behúztam magunknak, pont azért, mert a mi rendszerünkben nagyot ment volna. csak pötyögtetni kellett volna lamarnak is, az se hátrány. sajnálom, bár szerintem ha bent marad, akkor is batemant húzzuk, akkora volt a nyomás az FO-n.
Jó lesz ez, nem sok olyan futó van, akit ki tudsz állítani a snap pillanatában a vonal mellé elkapó poziba és el tudod küldeni hosszabb útvonalra.
Szokol
gedam
Klemó
no
Hat Villa kapcsan ha az a varakozas hogy Villa oldalt valt es Lamaar elott takaritani fog, akkor kellemetlen ebredes lesz sztm....
Persze minden elismeresem a Katonanak, ezen ez nem valtoztat. Sokaig szolgalt es jol bennunket.
több mint 4 éve
Igen, de C-RG-RT kellene es ebbol a G-t oldottuk meg. A C meg kellene ha varhatoan Villa alair.akkor ezért van az a Villanueva érdeklődés...csak nincs 2. korunk 😕Harris nálatok luxuspick lett volna Dobbins mellé és Jackson mögé. Én sokkal inkább azon csodálkozom, hogy a falat nem erősítettétek első körben Orlandó távozása után, habár nyilván az edge is need. Persze nektek is lesz értéken még a 2. kör végén bőven playa, ez igaz.Na, eltöltöttem pár órát Harris-videókkal és ki merem jelenteni: ha a Varjak húzzák be, akkor a legjobb elkapójuk lenne a fiú.én márciusban már behúztam magunknak, pont azért, mert a mi rendszerünkben nagyot ment volna. csak pötyögtetni kellett volna lamarnak is, az se hátrány. sajnálom, bár szerintem ha bent marad, akkor is batemant húzzuk, akkora volt a nyomás az FO-n.
Szokol
gedam
Klemó
no
Klaci79
több mint 4 éve
akkor ezért van az a Villanueva érdeklődés...csak nincs 2. korunk 😕Harris nálatok luxuspick lett volna Dobbins mellé és Jackson mögé. Én sokkal inkább azon csodálkozom, hogy a falat nem erősítettétek első körben Orlandó távozása után, habár nyilván az edge is need. Persze nektek is lesz értéken még a 2. kör végén bőven playa, ez igaz.Na, eltöltöttem pár órát Harris-videókkal és ki merem jelenteni: ha a Varjak húzzák be, akkor a legjobb elkapójuk lenne a fiú.én márciusban már behúztam magunknak, pont azért, mert a mi rendszerünkben nagyot ment volna. csak pötyögtetni kellett volna lamarnak is, az se hátrány. sajnálom, bár szerintem ha bent marad, akkor is batemant húzzuk, akkora volt a nyomás az FO-n.
Szokol
gedam
Klemó
no
több mint 4 éve
csak nincs 2. korunk 😕Harris nálatok luxuspick lett volna Dobbins mellé és Jackson mögé. Én sokkal inkább azon csodálkozom, hogy a falat nem erősítettétek első körben Orlandó távozása után, habár nyilván az edge is need. Persze nektek is lesz értéken még a 2. kör végén bőven playa, ez igaz.Na, eltöltöttem pár órát Harris-videókkal és ki merem jelenteni: ha a Varjak húzzák be, akkor a legjobb elkapójuk lenne a fiú.én márciusban már behúztam magunknak, pont azért, mert a mi rendszerünkben nagyot ment volna. csak pötyögtetni kellett volna lamarnak is, az se hátrány. sajnálom, bár szerintem ha bent marad, akkor is batemant húzzuk, akkora volt a nyomás az FO-n.
Szokol
gedam
Klemó
több mint 4 éve
Harris nálatok luxuspick lett volna Dobbins mellé és Jackson mögé. Én sokkal inkább azon csodálkozom, hogy a falat nem erősítettétek első körben Orlandó távozása után, habár nyilván az edge is need. Persze nektek is lesz értéken még a 2. kör végén bőven playa, ez igaz.Na, eltöltöttem pár órát Harris-videókkal és ki merem jelenteni: ha a Varjak húzzák be, akkor a legjobb elkapójuk lenne a fiú.én márciusban már behúztam magunknak, pont azért, mert a mi rendszerünkben nagyot ment volna. csak pötyögtetni kellett volna lamarnak is, az se hátrány. sajnálom, bár szerintem ha bent marad, akkor is batemant húzzuk, akkora volt a nyomás az FO-n.
Szokol
gedam
több mint 4 éve
Futót első körben? Én is egyre jobban megbarátkozom a választásunkkal. Ha kihozza magából azokat a dolgokat(futás, elkapás, blokkol az irányítónak)amit idáig láttunk tőle, akkor egy jó választás. Ideális esetben találtunk 5 évre egy új Bellt. Ha következő két választásunkkal megpróbáljuk rendbe rakni a támadó falat akkor én elégedett leszek. a hátsó körökből lehet feltölteni a többi lyukat.
Steelers fan
több mint 4 éve
gedam
6 476
Na, eltöltöttem pár órát Harris-videókkal és ki merem jelenteni: ha a Varjak húzzák be, akkor a legjobb elkapójuk lenne a fiú.én márciusban már behúztam magunknak, pont azért, mert a mi rendszerünkben nagyot ment volna. csak pötyögtetni kellett volna lamarnak is, az se hátrány. sajnálom, bár szerintem ha bent marad, akkor is batemant húzzuk, akkora volt a nyomás az FO-n.
Szokol
Szerkesztette: gedam
több mint 4 éve
Na, eltöltöttem pár órát Harris-videókkal és ki merem jelenteni: ha a Varjak húzzák be, akkor a legjobb elkapójuk lenne a fiú.Jó lesz ez, nem sok olyan futó van, akit ki tudsz állítani a snap pillanatában a vonal mellé elkapó poziba és el tudod küldeni hosszabb útvonalra.
több mint 4 éve
Újonc passzolt TD-rekordot pl nem várok tőle! 😉Gyökér egy húzás a futó, de örülök neki! 😀 Sokat nem várok tőle: hozzon annyit futásban és elkapásban, mint Bell és élessze fel a futójátékunkat. Ha ez összejön, elégedett leszek.Ezek után kérdezem. Neked mi a sok? 😀
Szokol
Mármint Ebron 200yardos meccsén túl... 😀
Klemó
több mint 4 éve
www.youtube.com/watch?v=wdWa3kdK4Komost akartam bemásolni, csak megelőztél....egyre jobban bírom ezt a srácot!!!!
steelersdepot.com/2021/04/new-steelers-rb-najee-harris-spent-most-of-draft-day-visiting-homeless-shelter/
Csak kis adalék(ok) A bajnoki csata után 48 órával már edzésben volt, hogy a legjobbját hozza a pro dayen...több helyről olvastam, hogy vigyázzunk, Bama RB....Trent Richardson...egyebek....én akkor is molyogtam azért. Majd az egész napját a draft napján jótékonykodással töltötte. Csak azért, hogy lássuk, hogy egy workaholic, értelmes és szerény srácot kaptunk/kapunk amellé, hogy mit láttunk a pályán tőle. Én már látnám pályán......hol van már az augusztuuuuuuuuus....
Klemó
több mint 4 éve
Dickerson kiemelkedik a center mezőnyből. Kvalitásait tekintve bőven első körös lenne. Viszont a 3 season ending sérülés több, mint red flag. 2 térd egy boka....és a terhelés csak nőni fog a nagyok között. Amíg játszik, amíg itt van, addig kétségtlen nagy erősítés.....lenne....
több mint 4 éve
www.youtube.com/watch?v=wdWa3kdK4Kosteelersdepot.com/2021/04/new-steelers-rb-najee-harris-spent-most-of-draft-day-visiting-homeless-shelter/
Csak kis adalék(ok) A bajnoki csata után 48 órával már edzésben volt, hogy a legjobbját hozza a pro dayen...több helyről olvastam, hogy vigyázzunk, Bama RB....Trent Richardson...egyebek....én akkor is molyogtam azért. Majd az egész napját a draft napján jótékonykodással töltötte. Csak azért, hogy lássuk, hogy egy workaholic, értelmes és szerény srácot kaptunk/kapunk amellé, hogy mit láttunk a pályán tőle. Én már látnám pályán......hol van már az augusztuuuuuuuuus....
több mint 4 éve
Őszintén szólva nem tudom igazán, hogy kit húztam volna helyette.Dickerson nagyon jol festene nalatok. (Sajna mert nalunk is) Ot szezonjaban az OL minden poziciojan kezdett jatekokat: 20x centerben, 11x RG, 4x LG, 1x LT es RT is volt. Humphrey nal jobb. Ha egeszseges marad sokkal jobb. Es hat, egy igazi karakter akinek az oltozoben is lenne haszna.
OL-be meg van legalább 6-8 olyan prospect, aki 2/55-ön kihúznék.
Dickersont látnám befutónak, de ha félünk a térdétől, akkor Quinn Meinerz. Creed Humphrey fog talán kimenni leghamarabb.
Teven Jenkins, Radunz, Liam Eichenberg vagy Cosmi is reális célpont lehet és azonnali erősítés is. Még Jalen Mayfield-en sem lepődnék meg.
Bár tuti nem fog lecsúszni, de ha mégis, secondary erősítésnek Asante Samuel Jr.-t is megnézném.
És nem szabad elfeledni, hogy simán kinézhet egy Pat Freiermuth pick, mert legalább akkora szerelem volt, mint Harris.
Mondjuk az szép lenne Bama 1-2 😀
Pittsburgh Crimson Tide 😀
Vagy legalább Pittsburgh Yellow Tide....
Klaci79
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 4 éve
Gyökér egy húzás a futó, de örülök neki! 😀 Sokat nem várok tőle: hozzon annyit futásban és elkapásban, mint Bell és élessze fel a futójátékunkat. Ha ez összejön, elégedett leszek.Ezek után kérdezem. Neked mi a sok? 😀
Szokol
Mármint Ebron 200yardos meccsén túl... 😀
több mint 4 éve
Őszintén szólva nem tudom igazán, hogy kit húztam volna helyette.Egyetértek. Biztosan lesz OL célpont itt, ami bőven jó lesz/lehet nekünk. Pat Freiermuth vélhetően viszont már nem lesz itt elérhető, de Én most nagyon el lennék keseredve tőle, ha mégis behúznánk, szerelem ide, vagy oda, miközben nincs kezdő centerünk. Ugyanúgy gondom lenne a CB drafttal is.
OL-be meg van legalább 6-8 olyan prospect, aki 2/55-ön kihúznék.
Dickersont látnám befutónak, de ha félünk a térdétől, akkor Quinn Meinerz. Creed Humphrey fog talán kimenni leghamarabb.
Teven Jenkins, Radunz, Liam Eichenberg vagy Cosmi is reális célpont lehet és azonnali erősítés is. Még Jalen Mayfield-en sem lepődnék meg.
Bár tuti nem fog lecsúszni, de ha mégis, secondary erősítésnek Asante Samuel Jr.-t is megnézném.
És nem szabad elfeledni, hogy simán kinézhet egy Pat Freiermuth pick, mert legalább akkora szerelem volt, mint Harris.
Klaci79
Nekünk blokkoló TE-re van szükségünk és ugye 3. kör végén van egy jó value Tommy Tremble személyében, hisz tudod. 😀
több mint 4 éve
Gyökér egy húzás a futó, de örülök neki! 😀 Sokat nem várok tőle: hozzon annyit futásban és elkapásban, mint Bell és élessze fel a futójátékunkat. Ha ez összejön, elégedett leszek.
több mint 4 éve
Őszintén szólva nem tudom igazán, hogy kit húztam volna helyette.OL-be meg van legalább 6-8 olyan prospect, aki 2/55-ön kihúznék.
Szerkesztette: Klaci79
több mint 4 éve
Kezdtek megnyugtatni, hogy ez a Harris gyerek jó lesz, nem tudtam, hogy ennyire sokoldalú.De most már az OL-t tessenek rendbe tenni, nehogy kettétörjék ezt a fiút (se). 😊
több mint 4 éve
Én nagyon örülök Harris-nek. Canada brutális fegyvert kapott a kezébe.Az OL-en én azért nem idegeskedem, mert szerintem 1/24-en nem tudtunk volna olyat húzni, aki 2. körben ne tudnánk elérni, ha nagyon szeretnénk. Az OL kapcsán is az a véleményem, hogy amennyiben a rendszer, amiben játszunk őket, az megfelelő lesz, akkor bőven jók lesznek.
több mint 4 éve
Én, mint fotelszurkoló nagyon örülök Harrisnek! Végig izgultam h mi draftoljuk! Aztán reggel 6-kor meg már meetingem volt a leveles tésztàkkal! 😄
több mint 4 éve
Értékeljük 3-4 év múlva, most csak dobálják a számokat....49 éve már volt itt első körös (13.) RB pick akit szintén Harris-nak hívtak, és egész korrekt számokat hozott 😀nem annyira jo a hasonlat, akkoriban a passzjatek nem ugyanaz a szint volt, foleg nem RB-nel, meg ha volt is az a helyzet 😊
astroid
Itt szerintem az ertekelesnel figyelembe kellett volna vegyek a B+ osztalyzatnal, hogy nem csak futot hoztunk, ha nem WR-t is.
xtaki
több mint 4 éve
49 éve már volt itt első körös (13.) RB pick akit szintén Harris-nak hívtak, és egész korrekt számokat hozott 😀nem annyira jo a hasonlat, akkoriban a passzjatek nem ugyanaz a szint volt, foleg nem RB-nel, meg ha volt is az a helyzet 😊
astroid
Itt szerintem az ertekelesnel figyelembe kellett volna vegyek a B+ osztalyzatnal, hogy nem csak futot hoztunk, ha nem WR-t is.