Újra működik a regisztráció és az email küldés a feliratkozott topikokra!

Pittsburgh Steelers

74 feliratkozó

több mint 5 éve
no Baltimore Ravens 8 897
Imádom Donald játékát, de idén Watt-nak kellett volna kapnia a DPOY-t!
steelwolf
Szerintem is. Viszont irtam ezzel kapcsolatban cikket nehany napja, epp oket vettem gorcso ala, es az tunt fel, hogy hatalmas a kulonbseg a sietteteset kozott (pff-en neztem a pontos szamokat) . Amig Wattnak valami 31, talan 34 volt, addig Donaldnak 69(!).

Ez olyan szam es akkora differencia, hogy talan erre tudok tippelni, ami donto tenyezo lehetett az okosok szamara.

A total pressures egyebkent 98-73 Donald javara. Arra utalo statisztikat nem neztem, de szerintem ot tobbszor is duplazzak velhetoen, mint Wattot. Csak arra tudok gondolni, hogy vegul ezek a szamok vittek Donald iranyaba a dolgokat, mivel egyeb mutatokban nincs szamottevo kulonbseg.
Stez
Nehéz ezt mérni ilyen számokkal. Gondolj csak bele, hogy 856 snapje volt Wattnak 894 Donaldnak. 57 alkalommal Watt emberezett, ez azt jelenti, hogy 799...majdnem 100-al több lehetősége volt Donaldnak nyomást generálni.
Szóval sok összetevő lenne, mert kicsit alma-körte a dolog és nem mondom, hogy Donald nem érdemelte meg, sőt. Csak azért ez neki már a 3. Watt ugyanúgy évek óta ott a szűk elitben, de ez tavaly sem volt elég, pedig Gilmore ugye aki tavaly nyerte, semmit nem tett le az asztalra. Szóval nem is ott lenni 1-1 alkalommal nagy dolog, hanem folyamatosan ott lenni...
Klaci79
En is Watt-nak orultem volna, de nem lehet csak szamokkal es a korulmenyekkel a 2 posztot osszehasonlitani. Nem nyerte meg iden de o is megerdemelte volna de fog nyerni a jovoben. Aminek orulni kell hogy az O-knek Watt egy tenyezo a felkeszulestol.

Ez egy adott evrol szol, a masikert egy aranyzakot kapni 😊
több mint 5 éve
Szokol Pittsburgh Steelers 7 420 — Steelers fan
Szerződéshosszabbítás előtt:
- Na mennyi fizu kéne Tídzsé?
- 25 milla/év főni!
- Haggyadmánmagad, még egy nyamvadt DPOY-címet se tudsz összehozni baszod...
több mint 5 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 24 113
steelwolf
Szerintem is. Viszont irtam ezzel kapcsolatban cikket nehany napja, epp oket vettem gorcso ala, es az tunt fel, hogy hatalmas a kulonbseg a sietteteset kozott (pff-en neztem a pontos szamokat) . Amig Wattnak valami 31, talan 34 volt, addig Donaldnak 69(!).

Ez olyan szam es akkora differencia, hogy talan erre tudok tippelni, ami donto tenyezo lehetett az okosok szamara.

A total pressures egyebkent 98-73 Donald javara. Arra utalo statisztikat nem neztem, de szerintem ot tobbszor is duplazzak velhetoen, mint Wattot. Csak arra tudok gondolni, hogy vegul ezek a szamok vittek Donald iranyaba a dolgokat, mivel egyeb mutatokban nincs szamottevo kulonbseg.
Stez
Nehéz ezt mérni ilyen számokkal. Gondolj csak bele, hogy 856 snapje volt Wattnak 894 Donaldnak. 57 alkalommal Watt emberezett, ez azt jelenti, hogy 799...majdnem 100-al több lehetősége volt Donaldnak nyomást generálni.
Szóval sok összetevő lenne, mert kicsit alma-körte a dolog és nem mondom, hogy Donald nem érdemelte meg, sőt. Csak azért ez neki már a 3. Watt ugyanúgy évek óta ott a szűk elitben, de ez tavaly sem volt elég, pedig Gilmore ugye aki tavaly nyerte, semmit nem tett le az asztalra. Szóval nem is ott lenni 1-1 alkalommal nagy dolog, hanem folyamatosan ott lenni...
több mint 5 éve
Stez SMU Mustangs 49 104 — Whoops, looks like something went wrong.
steelwolf

Szerkesztette: Stez

több mint 5 éve
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 10 362 — WHO DAT!!!!
Idén mindenképp, már csak azért is, mert bár 1 meccsel kevesebbet játszott, mégis ilyen számokat hozott:

Erre persze jönnének okosok, akik azt mondanák: na jó, de Donaldot rendszeresen duplázták...elő is készítetem egy videót:

De remélem TJ erre baromi dühös lesz jövőre 😊

Miközben azért sokszor tényleg nem tudott odaérni 😀

Klaci79
Nem állok senki pártján de Donald DT poszton hozza ezeket a brutális számokat. Nem érdemtelenül kapta meg annyi biztos

több mint 5 éve
Idén mindenképp, már csak azért is, mert bár 1 meccsel kevesebbet játszott, mégis ilyen számokat hozott:

Erre persze jönnének okosok, akik azt mondanák: na jó, de Donaldot rendszeresen duplázták...elő is készítetem egy videót:

De remélem TJ erre baromi dühös lesz jövőre 😊

Miközben azért sokszor tényleg nem tudott odaérni 😀

Szerkesztette: Klaci79
több mint 5 éve
no flacco Pittsburgh Steelers 317
blackass lickin' morons
több mint 5 éve
no flacco Pittsburgh Steelers 317
blm
több mint 5 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 984 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
több mint 5 éve
Hogy valami jó is legyen:
több mint 5 éve
Természetesen Donald nyert. TJ-nek nem tudom mit kellene csinálnia. Legutóbb Gilmore, most újra Donald...mondjuk tehetne valamit az offense is a hype miatt.

27-20 a szavazati arány.

több mint 5 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 700 — Steelers fan
Hamarosan kiderül, hogy Watt lesz-e a DPoY, szorítok neki, de valamiért azt érzem, hogy nem fogja megkapni - hiányzik a media hype.
tenorx
...ès akkor ki is kapja? 🤔
steelwolf
Az oddsok szerint a top jelöltek: Donald, Watt, Garrett és Xavien Howard.

Mondogatják még Bucknert, Lavonte Davidet, Ramseyt, Heywardot is, de szinte biztosan az első 4-ből kerül ki.

Hungary has for some time felt like two different worlds running in tandem.

On Sunday night, those two worlds collided, and only one was real.

P.Kirby BBC 2026.04.13.
több mint 5 éve
tenorx 14 198 — fő libsi
Donald szerintem.
több mint 5 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 984 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Hamarosan kiderül, hogy Watt lesz-e a DPoY, szorítok neki, de valamiért azt érzem, hogy nem fogja megkapni - hiányzik a media hype.
tenorx
...ès akkor ki is kapja? 🤔
több mint 5 éve
tenorx 14 198 — fő libsi
több mint 5 éve
Morgan rettenet rossz.
empty taxi
eztet kifejthetnéd, tom nem jiujitsus deérdekelne
sutianap
 www.optimumscouting.com/news/who-has-the-juice-nfl-offensive-line-coaches
2015-20 között volt a Falcons OL coacha.
FO-féle OL-ranking helyezések ezidő alatt.
ÉvFutásblokkPasszblokk
202026.18.
201924.13.
201824.14.
20178.8.
201610.23.
201515.9.

1 évben sikerült stabil TOP10-es falat összehoznia 6 szezon alatt úgy h kapott két 1. és egy 3. körös OL-t melléjük meg egy Alex Macket és egy Jake Matthewst.
empty taxi
Hát igen...van benne valami...
Mondjuk most csak asszisztens. Ha viszont nem jön be a mostani asszisztensből kinevezett OL edző, akkor ő lehet a következő, ami újabb két év rettenetet hozhat.
Nem tudom mi az ami megtetszett benne Tomlinéknak.
Az mondjuk tuti, hogy a mostaninál sokkal több zónafutás jöhet majd az új edzői stábbal. McFarland helyére kerül...mintha neki építenénk az offense-t. Érdekes 😊

több mint 5 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 320 — NFL bracket champion '26
Morgan rettenet rossz.
empty taxi
sutianap
 www.optimumscouting.com/news/who-has-the-juice-nfl-offensive-line-coaches
2015-20 között volt a Falcons OL coacha.
FO-féle OL-ranking helyezések ezidő alatt.
ÉvFutásblokkPasszblokk
202026.18.
201924.13.
201824.14.
20178.8.
201610.23.
201515.9.

1 évben sikerült stabil TOP10-es falat összehoznia 6 szezon alatt úgy h kapott két 1. és egy 3. körös OL-t melléjük meg egy Alex Macket és egy Jake Matthewst.

Szerkesztette: empty taxi

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 905 — capitaine du château de Vienne 1487
Morgan rettenet rossz.
empty taxi

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 5 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 320 — NFL bracket champion '26
Morgan rettenet rossz.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
astroid Pittsburgh Steelers 696
Ez érdekes lesz, ha igaz: Steelers are hiring former Falcons OL coach Chris Morgan as assistant OL coach per @DDuggan21 and me.
több mint 5 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 905 — capitaine du château de Vienne 1487
ehune
 eu.indystar.com/story/sports/nfl/colts/2017/05/08/jujitsu-disciple-whos-trying-save-colts-and-nfl-concussions/101432052/

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 5 éve
Razi Pittsburgh Steelers Minnesota Golden Gophers 765
Úgy néz ki, hogy ilyen harcos, katonás fószereket szedünk össze. Lehet, hogy Tomlin nem haverkodni akar az öltözőben, hanem verekedni😊

Sullivan is a purple belt in Brazilian Jiu Jitsu. He also graduated from U.S. Army Ranger School. He is a 1989 graduate of the United States Military Academy and classmate of Gregory D. Gadson.

West Point-nak recruitolt, de van ugye OC tapasztalata is.
Willie Parker
Igen ez látszott a kis Manningen is, hogy a végén már a Jiu Jitsu jobban mehetett neki mint egy NFL csapatban QB nak lenni és egy bizonyos Paxton Lynch et már nem is szeretnék felemlegetni.
több mint 5 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 17 739
Úgy néz ki, hogy ilyen harcos, katonás fószereket szedünk össze. Lehet, hogy Tomlin nem haverkodni akar az öltözőben, hanem verekedni😊

Sullivan is a purple belt in Brazilian Jiu Jitsu. He also graduated from U.S. Army Ranger School. He is a 1989 graduate of the United States Military Academy and classmate of Gregory D. Gadson.

West Point-nak recruitolt, de van ugye OC tapasztalata is.

Szerkesztette: Willie Parker
több mint 5 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 9 531 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
Optimistábban Kollégák! 😊
Reggio1914
Igyak meg még 2-t? Ma még kocsiba kell ülnöm 😀
polamalu
Ha beültetnek elvezeted, nem? 😀
Reggio1914
Hivatalosan "Sosem ülünk ittassan autóba" Nem hivatalosan, régen 100 éve volt rá példa. Sajnos
polamalu
Ülünk autóba, csak nem vezetünk 😀
bcsarli
Sőt, fekszünk, néha alszunk is.
Spy
Az viszont megy vezetés közben is 😀

több mint 5 éve
Spy Pittsburgh Steelers 2 346
Optimistábban Kollégák! 😊
Reggio1914
Igyak meg még 2-t? Ma még kocsiba kell ülnöm 😀
polamalu
Ha beültetnek elvezeted, nem? 😀
Reggio1914
Hivatalosan "Sosem ülünk ittassan autóba" Nem hivatalosan, régen 100 éve volt rá példa. Sajnos
polamalu
Ülünk autóba, csak nem vezetünk 😀
bcsarli
Sőt, fekszünk, néha alszunk is.