Pittsburgh Steelers
73 feliratkozó
több mint 5 éve
ott van a folyamban, írj a postolónak.www.reddit.com/r/steelers/comments/kzy6bb/last_one_from_me_thank_you_to_the_guys_who_posted/?utm_medium=android_app&utm_source=shareez rendelhető valahogy? nem találtam semmit
Gabor81
thebeke
több mint 5 éve
OL coachnál lesz vmi változás?Az látszik jó OL nélkül nincs eredmény playoffban.
több mint 5 éve
www.reddit.com/r/steelers/comments/kzy6bb/last_one_from_me_thank_you_to_the_guys_who_posted/?utm_medium=android_app&utm_source=shareez rendelhető valahogy? nem találtam semmit
Gabor81
több mint 5 éve
Ruckert jó kis TE-nek tartom!PITBama duót adnám, elég vaddisznó lenne!
31.
Alex Leatherwood
OT Alabama
trade
PIT
55.
Landon Dickerson
OC Alabama
PIT
73.
Kyle Trask
QB Florida
trade
PIT
87.
Jaylen Twyman
DT Pittsburgh
PIT
120.
Chuba Hubbard
RB Oklahoma State
PIT
131.
Jeremy Ruckert
TE Ohio State
trade
PIT
151.
Israel Mukuamu
CB South Carolina
trade
PIT
163.
Isaiah Pola-Mao
S USC
trade
Szeretem ezeket a játékokat, bár a valóságtól távoliak 😀
Ezt sikerült draftolni...cserékkel, Trask a 87. helyen
Klaci79
Willie Parker
Örülnék neki ha draftolnànk!
több mint 5 éve
PITBama duót adnám, elég vaddisznó lenne!
31.
Alex Leatherwood
OT Alabama
trade
PIT
55.
Landon Dickerson
OC Alabama
PIT
73.
Kyle Trask
QB Florida
trade
PIT
87.
Jaylen Twyman
DT Pittsburgh
PIT
120.
Chuba Hubbard
RB Oklahoma State
PIT
131.
Jeremy Ruckert
TE Ohio State
trade
PIT
151.
Israel Mukuamu
CB South Carolina
trade
PIT
163.
Isaiah Pola-Mao
S USC
trade
Klaci79
több mint 5 éve
twyman egy szörny, ölég olcsóramérték

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 5 éve
PIT31.
Alex Leatherwood
OT Alabama
trade
PIT
55.
Landon Dickerson
OC Alabama
PIT
73.
Kyle Trask
QB Florida
trade
PIT
87.
Jaylen Twyman
DT Pittsburgh
PIT
120.
Chuba Hubbard
RB Oklahoma State
PIT
131.
Jeremy Ruckert
TE Ohio State
trade
PIT
151.
Israel Mukuamu
CB South Carolina
trade
PIT
163.
Isaiah Pola-Mao
S USC
trade
több mint 5 éve
Hol játszik, hol nem. 🙂Bell hol játszik? 😊A tegnapi nap AB 10 yard elkapásból, Bell 6 yard-ot haladt a földön. Nincs túlhasználat.Pihentetik őket a SuperBowl-ra!
astroid
steelwolf
bcsarli
több mint 5 éve
Bell hol játszik? 😊A tegnapi nap AB 10 yard elkapásból, Bell 6 yard-ot haladt a földön. Nincs túlhasználat.Pihentetik őket a SuperBowl-ra!
astroid
steelwolf
több mint 5 éve
A tegnapi nap AB 10 yard elkapásból, Bell 6 yard-ot haladt a földön. Nincs túlhasználat.Pihentetik őket a SuperBowl-ra!
astroid
több mint 5 éve
A tegnapi nap AB 10 yard elkapásból, Bell 6 yard-ot haladt a földön. Nincs túlhasználat.
több mint 5 éve
Én tavaly is azt mondtam, hogy a szezon vége kb. Ehhez képest jól kihúzta. Pedig valóban színt visz a játékba.Ugyanmár, dehogynem. Melyik játékos csinálta volna meg azt a move-ot, hogy nem rávetődik a lasztira, hanem megpróbálja megjátszani? Ez ugyanaz, hogy mint a LOS mögött spin move-okat csinálni....aztán 20-ból mindig egyszer jönni fog ott is egy "gyorsvonat"....és a többedik gyorsvonat után meg lassulás.....de ne így legyen, Én tényleg nem ezt kívánom, steelerként is élvezem azt a vitális játékot amit játszik, de tartom, hogy ez még maximum 1 év....Most nem, de a játékában benne van. Jött a vonat megsérült. Ez a vonat jöhetett volna a szezon elején az első meccsen egy HERO futásnál, mert majd Ő megmutatja. A hiba a rendszerben van, ezt akartam illusztrálni. Jó a pali, meg bátor, csak mi a cél? Csapattal nyerni? Vagy egyéni díjakat nyerni? Innentől meg edzői felelősség.Ami érdekes (amit látni kell) hogy nem a játekstílusa miatt jött a vonat. Abba továbbra sem sérült bele. Egy ilyen bárkivel megeshet, aki elég gyors, hogy esélye legyen a helyzetet menteni. Nem hiszem hogy ez lenne az a pont hogy azt látná(k) változtatni kell.rájöttem, hogy ami tomlin az edzőknél, az lj az irányítóknál. 10 éven keresztül fogja hozni a pozitív szezonokat, de a rájátszásban elhasal. majd 2030-ban beírom, hogy ez tulajdonképpen siker.Eddig kellett várni, hogy jöjjön a gyorsvonat LaMarrnak. Sajnálom, mert ügyes a srác, de ez a Hero mód max a madenben működik. Remélem nem lesz komoly baja.
gedam
polamalu
Gorcsev
polamalu
Klemó
több mint 5 éve
Ugyanmár, dehogynem. Melyik játékos csinálta volna meg azt a move-ot, hogy nem rávetődik a lasztira, hanem megpróbálja megjátszani? Ez ugyanaz, hogy mint a LOS mögött spin move-okat csinálni....aztán 20-ból mindig egyszer jönni fog ott is egy "gyorsvonat"....és a többedik gyorsvonat után meg lassulás.....de ne így legyen, Én tényleg nem ezt kívánom, steelerként is élvezem azt a vitális játékot amit játszik, de tartom, hogy ez még maximum 1 év....Most nem, de a játékában benne van. Jött a vonat megsérült. Ez a vonat jöhetett volna a szezon elején az első meccsen egy HERO futásnál, mert majd Ő megmutatja. A hiba a rendszerben van, ezt akartam illusztrálni. Jó a pali, meg bátor, csak mi a cél? Csapattal nyerni? Vagy egyéni díjakat nyerni? Innentől meg edzői felelősség.Ami érdekes (amit látni kell) hogy nem a játekstílusa miatt jött a vonat. Abba továbbra sem sérült bele. Egy ilyen bárkivel megeshet, aki elég gyors, hogy esélye legyen a helyzetet menteni. Nem hiszem hogy ez lenne az a pont hogy azt látná(k) változtatni kell.rájöttem, hogy ami tomlin az edzőknél, az lj az irányítóknál. 10 éven keresztül fogja hozni a pozitív szezonokat, de a rájátszásban elhasal. majd 2030-ban beírom, hogy ez tulajdonképpen siker.Eddig kellett várni, hogy jöjjön a gyorsvonat LaMarrnak. Sajnálom, mert ügyes a srác, de ez a Hero mód max a madenben működik. Remélem nem lesz komoly baja.
gedam
polamalu
Gorcsev
polamalu
több mint 5 éve
Most nem, de a játékában benne van. Jött a vonat megsérült. Ez a vonat jöhetett volna a szezon elején az első meccsen egy HERO futásnál, mert majd Ő megmutatja. A hiba a rendszerben van, ezt akartam illusztrálni. Jó a pali, meg bátor, csak mi a cél? Csapattal nyerni? Vagy egyéni díjakat nyerni? Innentől meg edzői felelősség.Ami érdekes (amit látni kell) hogy nem a játekstílusa miatt jött a vonat. Abba továbbra sem sérült bele. Egy ilyen bárkivel megeshet, aki elég gyors, hogy esélye legyen a helyzetet menteni. Nem hiszem hogy ez lenne az a pont hogy azt látná(k) változtatni kell.rájöttem, hogy ami tomlin az edzőknél, az lj az irányítóknál. 10 éven keresztül fogja hozni a pozitív szezonokat, de a rájátszásban elhasal. majd 2030-ban beírom, hogy ez tulajdonképpen siker.Eddig kellett várni, hogy jöjjön a gyorsvonat LaMarrnak. Sajnálom, mert ügyes a srác, de ez a Hero mód max a madenben működik. Remélem nem lesz komoly baja.
gedam
polamalu
Gorcsev
több mint 5 éve
Furcsa elgondolás, mondom miért.25 millió a mínusz. Ha kivágjuk BB-t marad ebből -6 millió.egy átmeneti szezon után, azért lenne mozgásterünk az fa piacon és még azt sem tudjuk ki lesz akkor szabad. Ruditól én is fázom, de nem muszáj neki kezdenie. Lehetne egy olyan szezonunk, ahol a mostan draftról pótolunk annyi lukat amennyit tudunk. bevállaljuk a pénzek kifizetését és nem tologatjuk megint a szart egy évvel tovább.hogy azután régen látott, tiszta pénzügyi mozgástérrel tudjunk a piacon is részt venni. vagy jön a Ben marad opció(hosszabbítani kell vele mert nem fér bele az a fizetése egy évre), marad punci is, ez megint sokba kerül az azt következő szezon fizetési sapkájában is, és akkor ott leszünk végleg letolt gatyával.A magam részéről Rudiból nem kérek egy teljes szezont, drafton valami hatalmas projektre lenne csak lehetőségünk, akit úgy sem tudunk felépíteni, szóval nálam felejtős kezdőbe szánni. (Hosszú távon lehet persze halászni 2. körtől, pl.: Ehlinger, Morgan, Newman vagy Purdy)vagy kivágjuk most, bevállaljuk a halott pénzt. így több embert tudunk megtartani a lejárók közül. lesz egy átmeneti év. majd utána tiszta lappal, halott pénz nélkül még akár egy szabad ügynököt is megkörnyékezhetünk irányító posztra.Szerintem ebben a helyzetben egyszerűen nincs mit tenni, menni kell az adott körülmények között még egy évet Bennel. Átalakítani a szerződését, előosztani a cap hitet. Megpróbálni elé rakni egy elfogadható OL-t (főleg draftról és átstrukturálással), hozni egy impact futót, megkísérelni visszahozni Juju-t.Hajlamos vagy elfelejteni, hogy a Browns ellen, miután kiheréltük magunkat, kifejezetten jó volt a passzjáték. 500 yard? Illetve azért csak megnyertük valahogy a northt.Nincs senki, akit szeptemberben beraksz a center mögé és biztos pont. Mi pedig nem fogunk rámenni az 1/1-re.Ha Ben nélkül 1/1re mennénk, akkor Bennel se lesz itt jobb, mint 6-8 győzelem.
Ergó marad BB, 21 milliót úgyis le kell szurkolni neki, a szerződését meg alakítják, hosszabbítják.
és ettől még lehet, hogy jön valaki drafton pl, de nem baj, ha nem dobják be azonnal a mélyvízbe
de nagyon bízom benne, hogy BB is elfogadja a helyét a rendszerben...
Klaci79
A csapat meg overall gyengül, ha marad Ben.
Borzasztó csalódott vagyok.
tenorx
Szokol
A védelemben megtartani, akit lehet, hozni egy kis mélységet és a keretből kirakni a ballasztot.
OC úgy néz ki, hogy megvan, a védekezésben Tomlin alatt úgy sem fog sok változni, de az alapszakaszban működtünk. A PO-ban meg mindig leolvadunk.
Willie Parker
pfefe8
FA-n szerintem senkit nem tudunk megfizetni: Stafford, Ryan nagyon drága lenne, Wentz marad sztem Phillyben, Watson esélytelen minden szinten, Trubisky-től fázom.
Egyedül Minshew lehetne valid opció bridge QB-nak, azt támogatnám is, sokkal jobban nézne ki Canada offensében, mint BB és meg lehetne támogatni.
Willie Parker
pfefe8
Így kell számolni!
Átmeneti szezon után sem lenne mozgástér, mert jön egy 20+ milliós Watt szerződés, DeCastro, Nelson, Haden, Washington, Okorafor lejár '22-ben és plusz közel sem biztos, hogy Rudi teljesítménye majd olyan lesz, amire büszkék lennénk.
Márpedig mi nem fogunk 1/1-re menni.
több mint 5 éve
Ami érdekes (amit látni kell) hogy nem a játekstílusa miatt jött a vonat. Abba továbbra sem sérült bele. Egy ilyen bárkivel megeshet, aki elég gyors, hogy esélye legyen a helyzetet menteni. Nem hiszem hogy ez lenne az a pont hogy azt látná(k) változtatni kell.rájöttem, hogy ami tomlin az edzőknél, az lj az irányítóknál. 10 éven keresztül fogja hozni a pozitív szezonokat, de a rájátszásban elhasal. majd 2030-ban beírom, hogy ez tulajdonképpen siker.Eddig kellett várni, hogy jöjjön a gyorsvonat LaMarrnak. Sajnálom, mert ügyes a srác, de ez a Hero mód max a madenben működik. Remélem nem lesz komoly baja.
gedam
polamalu
"Aki itt erős akar lenni, az úgy jár mint a vas. (...) addig lesz ütve, amíg meleg." /Rejtő Jenő/
több mint 5 éve
www.behindthesteelcurtain.com/2021/1/17/22235578/the-odds-of-j-j-watt-reuniting-with-his-brothers-in-pittsburgh-is-growing-steelers-tj-derek-texansEzt olvastam épp...
bcsarli
több mint 5 éve
egy átmeneti szezon után, azért lenne mozgásterünk az fa piacon és még azt sem tudjuk ki lesz akkor szabad. Ruditól én is fázom, de nem muszáj neki kezdenie. Lehetne egy olyan szezonunk, ahol a mostan draftról pótolunk annyi lukat amennyit tudunk. bevállaljuk a pénzek kifizetését és nem tologatjuk megint a szart egy évvel tovább.hogy azután régen látott, tiszta pénzügyi mozgástérrel tudjunk a piacon is részt venni. vagy jön a Ben marad opció(hosszabbítani kell vele mert nem fér bele az a fizetése egy évre), marad punci is, ez megint sokba kerül az azt következő szezon fizetési sapkájában is, és akkor ott leszünk végleg letolt gatyával.A magam részéről Rudiból nem kérek egy teljes szezont, drafton valami hatalmas projektre lenne csak lehetőségünk, akit úgy sem tudunk felépíteni, szóval nálam felejtős kezdőbe szánni. (Hosszú távon lehet persze halászni 2. körtől, pl.: Ehlinger, Morgan, Newman vagy Purdy)vagy kivágjuk most, bevállaljuk a halott pénzt. így több embert tudunk megtartani a lejárók közül. lesz egy átmeneti év. majd utána tiszta lappal, halott pénz nélkül még akár egy szabad ügynököt is megkörnyékezhetünk irányító posztra.Szerintem ebben a helyzetben egyszerűen nincs mit tenni, menni kell az adott körülmények között még egy évet Bennel. Átalakítani a szerződését, előosztani a cap hitet. Megpróbálni elé rakni egy elfogadható OL-t (főleg draftról és átstrukturálással), hozni egy impact futót, megkísérelni visszahozni Juju-t.Hajlamos vagy elfelejteni, hogy a Browns ellen, miután kiheréltük magunkat, kifejezetten jó volt a passzjáték. 500 yard? Illetve azért csak megnyertük valahogy a northt.Nincs senki, akit szeptemberben beraksz a center mögé és biztos pont. Mi pedig nem fogunk rámenni az 1/1-re.Ha Ben nélkül 1/1re mennénk, akkor Bennel se lesz itt jobb, mint 6-8 győzelem.
Ergó marad BB, 21 milliót úgyis le kell szurkolni neki, a szerződését meg alakítják, hosszabbítják.
és ettől még lehet, hogy jön valaki drafton pl, de nem baj, ha nem dobják be azonnal a mélyvízbe
Klaci79
tenorx
Szokol
A védelemben megtartani, akit lehet, hozni egy kis mélységet és a keretből kirakni a ballasztot.
OC úgy néz ki, hogy megvan, a védekezésben Tomlin alatt úgy sem fog sok változni, de az alapszakaszban működtünk. A PO-ban meg mindig leolvadunk.
Willie Parker
pfefe8
FA-n szerintem senkit nem tudunk megfizetni: Stafford, Ryan nagyon drága lenne, Wentz marad sztem Phillyben, Watson esélytelen minden szinten, Trubisky-től fázom.
Egyedül Minshew lehetne valid opció bridge QB-nak, azt támogatnám is, sokkal jobban nézne ki Canada offensében, mint BB és meg lehetne támogatni.
Willie Parker
Steelers fan
több mint 5 éve
A magam részéről Rudiból nem kérek egy teljes szezont, drafton valami hatalmas projektre lenne csak lehetőségünk, akit úgy sem tudunk felépíteni, szóval nálam felejtős kezdőbe szánni. (Hosszú távon lehet persze halászni 2. körtől, pl.: Ehlinger, Morgan, Newman vagy Purdy)vagy kivágjuk most, bevállaljuk a halott pénzt. így több embert tudunk megtartani a lejárók közül. lesz egy átmeneti év. majd utána tiszta lappal, halott pénz nélkül még akár egy szabad ügynököt is megkörnyékezhetünk irányító posztra.Szerintem ebben a helyzetben egyszerűen nincs mit tenni, menni kell az adott körülmények között még egy évet Bennel. Átalakítani a szerződését, előosztani a cap hitet. Megpróbálni elé rakni egy elfogadható OL-t (főleg draftról és átstrukturálással), hozni egy impact futót, megkísérelni visszahozni Juju-t.Hajlamos vagy elfelejteni, hogy a Browns ellen, miután kiheréltük magunkat, kifejezetten jó volt a passzjáték. 500 yard? Illetve azért csak megnyertük valahogy a northt.Nincs senki, akit szeptemberben beraksz a center mögé és biztos pont. Mi pedig nem fogunk rámenni az 1/1-re.Ha Ben nélkül 1/1re mennénk, akkor Bennel se lesz itt jobb, mint 6-8 győzelem.
Klaci79
tenorx
Szokol
Willie Parker
pfefe8
több mint 5 éve
vagy kivágjuk most, bevállaljuk a halott pénzt. így több embert tudunk megtartani a lejárók közül. lesz egy átmeneti év. majd utána tiszta lappal, halott pénz nélkül még akár egy szabad ügynököt is megkörnyékezhetünk irányító posztra.Szerintem ebben a helyzetben egyszerűen nincs mit tenni, menni kell az adott körülmények között még egy évet Bennel. Átalakítani a szerződését, előosztani a cap hitet. Megpróbálni elé rakni egy elfogadható OL-t (főleg draftról és átstrukturálással), hozni egy impact futót, megkísérelni visszahozni Juju-t.Hajlamos vagy elfelejteni, hogy a Browns ellen, miután kiheréltük magunkat, kifejezetten jó volt a passzjáték. 500 yard? Illetve azért csak megnyertük valahogy a northt.Nincs senki, akit szeptemberben beraksz a center mögé és biztos pont. Mi pedig nem fogunk rámenni az 1/1-re.Ha Ben nélkül 1/1re mennénk, akkor Bennel se lesz itt jobb, mint 6-8 győzelem.
Klaci79
tenorx
Szokol
Willie Parker
Steelers fan
több mint 5 éve
Szerintem ebben a helyzetben egyszerűen nincs mit tenni, menni kell az adott körülmények között még egy évet Bennel. Átalakítani a szerződését, előosztani a cap hitet. Megpróbálni elé rakni egy elfogadható OL-t (főleg draftról és átstrukturálással), hozni egy impact futót, megkísérelni visszahozni Juju-t.Hajlamos vagy elfelejteni, hogy a Browns ellen, miután kiheréltük magunkat, kifejezetten jó volt a passzjáték. 500 yard? Illetve azért csak megnyertük valahogy a northt.Nincs senki, akit szeptemberben beraksz a center mögé és biztos pont. Mi pedig nem fogunk rámenni az 1/1-re.Ha Ben nélkül 1/1re mennénk, akkor Bennel se lesz itt jobb, mint 6-8 győzelem.
Klaci79
tenorx
Szokol
több mint 5 éve
Hajlamos vagy elfelejteni, hogy a Browns ellen, miután kiheréltük magunkat, kifejezetten jó volt a passzjáték. 500 yard? Illetve azért csak megnyertük valahogy a northt.Nincs senki, akit szeptemberben beraksz a center mögé és biztos pont. Mi pedig nem fogunk rámenni az 1/1-re.Ha Ben nélkül 1/1re mennénk, akkor Bennel se lesz itt jobb, mint 6-8 győzelem.
Klaci79
tenorx
több mint 5 éve
Nincs senki, akit szeptemberben beraksz a center mögé és biztos pont. Mi pedig nem fogunk rámenni az 1/1-re.Ha Ben nélkül 1/1re mennénk, akkor Bennel se lesz itt jobb, mint 6-8 győzelem.
Klaci79