Újra működik a regisztráció és az email küldés a feliratkozott topikokra!

Pittsburgh Steelers

74 feliratkozó

több mint 5 éve
tenorx 14 198 — fő libsi
Rapoport: The #Steelers are promoting Adrian Klemm to offensive line coach after he served as the team’s assistant OL coach for the previous two seasons, source said. The former #Patriots draft pick spent several years with UCLA coaching before joining Pittsburgh.
astroid
Megint belülről jön az OL edző. Azért ez eddig nem igazán vált be. Akarok, de nem tudok semmi pozitívat látni ebben a választásban
Klaci79
Hát ez az. Pár hete írtam, hogy kurvára kellene a külső szakértelem, valami fiatal, akinek lehetőséget kell adni, mert pluszt tud hozzátenni.
Ehelyett eddig mindent felfelé promóval oldottunk meg, nagyon bízakodó vagyok, hogy most királyabb lesz minden (nem).
több mint 5 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 24 113
Rapoport: The #Steelers are promoting Adrian Klemm to offensive line coach after he served as the team’s assistant OL coach for the previous two seasons, source said. The former #Patriots draft pick spent several years with UCLA coaching before joining Pittsburgh.
astroid
Megint belülről jön az OL edző. Azért ez eddig nem igazán vált be. Akarok, de nem tudok semmi pozitívat látni ebben a választásban

Szerkesztette: Klaci79
több mint 5 éve
tenorx 14 198 — fő libsi
Éljen..
több mint 5 éve
astroid Pittsburgh Steelers 696
több mint 5 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 700 — Steelers fan
Alualu el, Tuitt v Heyward v DeCastro restructure, JJ Watt hosszabbít paycuttal, TJ home discount hosszútávú (csak 20 milla/év), Haden el, Juju el, Ben hosszabbítás.

Csak mit adsz érte? 2. körnél többet nem szabad, de nekem annyit megérne simán meg egy jövő évi 2-at pluszba.

Valószìnűleg DE-t játszana itt, de akkor kéne nóz, vagy 7-9-techről mehetne még talán.

De szerintem nekünk nem téma.😉
Willie Parker
JJ Watt nálunk DE poszton nem lenne kezdő.
Szükségünk van egy leszálló ágban levő backup DE-re?

Persze jól nézne ki a 3 Watt együtt, csak egyrészt Derek tavalyi teljesítménye sem ért 10 fillérnél többet, másrészt az a pénz amit fizetnénk JJ-nek, eléggé kellene máshova.
Jan
Írtam, hogy nem!😀

Ha mondjuk 2+2-ért odaadják és mondjuk aláír éves 6 misiért, akkor meg miért ne.
Willie Parker
Mondjuk azért ne, mert az idén pályára került embereink közül lejár a szerződése néhánynak, mint pl: Dupree, Williamson, Villanueva, Feiler, Hilton, Alualu, Banner, Juju, Davis, Wormley, Sutton, Conner, McCloud, Hawkins, Allen,Spillane, Adeniyi meg még pár kiegészítő, mint Dobbs, Berry satöbbi. Ha Ebront kivágjuk, még TE is kell...

Legkisebb gondunk lesz a backup DE, mikor nem lesz pénzünk, meg 3-4 posztra kezdő szintű emberünk.

Hungary has for some time felt like two different worlds running in tandem.

On Sunday night, those two worlds collided, and only one was real.

P.Kirby BBC 2026.04.13.
több mint 5 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 17 739
Alualu el, Tuitt v Heyward v DeCastro restructure, JJ Watt hosszabbít paycuttal, TJ home discount hosszútávú (csak 20 milla/év), Haden el, Juju el, Ben hosszabbítás.

Csak mit adsz érte? 2. körnél többet nem szabad, de nekem annyit megérne simán meg egy jövő évi 2-at pluszba.

Valószìnűleg DE-t játszana itt, de akkor kéne nóz, vagy 7-9-techről mehetne még talán.

Willie Parker

Persze jól nézne ki a 3 Watt együtt, csak egyrészt Derek tavalyi teljesítménye sem ért 10 fillérnél többet, másrészt az a pénz amit fizetnénk JJ-nek, eléggé kellene máshova.
Jan
Írtam, hogy nem!😀

Ha mondjuk 2+2-ért odaadják és mondjuk aláír éves 6 misiért, akkor meg miért ne.
több mint 5 éve

Willie Parker

P.Kirby BBC 2026.04.13.
több mint 5 éve
Gabor81 803

Willie Parker
Ingyen jon. Mert sbt akar nyerni. Es a tesoival egyutt. Es a penz nem tema. 😀 (jo vicc, haha)
több mint 5 éve
Gabor81 803

Willie Parker
Szerintem Gabi igazából Edmuncc-ot akart írni 🙂
Spy
Igen o a kedvenc pick em. Mert o lesz az aki megvaltja nalunk a def vilagat. Es az lb egeto needet. 😀 Es a hybrid jatektipusa miatt kivalo jatekos lesz. 😀 Ekkor mar agyverzest kaptam. Amikor saci bemondta. De igy utolag lehet megertem miert tettek.

Ha emberi oldal miatt, hogy nem o mondja be az utodjat. Es ezert volt megertem. Ha nem akkor viszont az egesz def valtozik. Mert ... Azt mar kevesbe. Meg ha polamalu lett volna. Vagy valami hasonlo kaliber. Akkor is igen.

De hat hagyjuk. 😀. Meg jo hogy nem vicceltek vele. Mert durva vicc lett volna. 😀

ui: visszafele olvasva, ha az o tesojara gondoltal, hogy jonne csalad egyesitesre, nem watt. Akkor ezt beneztem. 😀 Az edmunds nevrol sajnos, nem a jobbik fajta jut az eszembe. 😀

Szerkesztette: Gabor81
több mint 5 éve
Spy Pittsburgh Steelers 2 346

Willie Parker
Szerintem Gabi igazából Edmuncc-ot akart írni 🙂
több mint 5 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 17 739

több mint 5 éve
Tartom, hogy egy év múlva mehetne Herbertért 3 első körös pick.
no flacco
Hozzuk haza Donald-ot a DL közepére, minden snap előtt lekőpapírollózzák Heyward-al és Tuitt-al, hogy ki honnan megy, Watt beáll negyediknek, hozunk egy off-ball LB-t kezdőnek draftról oszt nem érdekel ki irányít az offense-ben, úgyis csak a Defensive snap-eket nézném.
Spy
De akkor mar egyesitsunk egy csaladot is. JJ Watt ot is ide hozva. Olcson. Es akkor ok is ko papir olloval eljatszhatjak a tesoval ki megy fel a snapekben. Avagy ha elfarad ev kozben jj watt, akkor donald al egyutt is sima liba. Biztos ami biztos. 😀
Gabor81
Áá Wattra nem lenne pénzünk 😉
több mint 5 éve
Gabor81 803
no flacco
Hozzuk haza Donald-ot a DL közepére, minden snap előtt lekőpapírollózzák Heyward-al és Tuitt-al, hogy ki honnan megy, Watt beáll negyediknek, hozunk egy off-ball LB-t kezdőnek draftról oszt nem érdekel ki irányít az offense-ben, úgyis csak a Defensive snap-eket nézném.
Spy
De akkor mar egyesitsunk egy csaladot is. JJ Watt ot is ide hozva. Olcson. Es akkor ok is ko papir olloval eljatszhatjak a tesoval ki megy fel a snapekben. Avagy ha elfarad ev kozben jj watt, akkor donald al egyutt is sima liba. Biztos ami biztos. 😀
több mint 5 éve
Hát ha csak megnézem Matthew Stafford ellenértékét, amit lent írtam azért önmagában döbbenet. Tudomásul kell venni, hogy egy "potens" QB értéke, vagyis egy olyan emberé aki köré csapatot lehet építeni elképesztő. No és Stafford kapcsán ugye "csak" annyit tudunk, hogy minden bizonnyal el fogja viselni a terhet, de a 11 éves karrierje alatt azért óriási teszt (PO) erre nem volt, vagyis ez is kockázat.

A Detroit kapni fog egy teljes újjáépítési esélyt, amelyben valamikor lesz/lehet egy QB húzás is. De benne lehet, vagy benne van, hogy Goff az új helyén megtalálja magát, mint annak idején Tannehill is.

A Rams pedig win now üzemmódba kapcsolhat. Ez 2 év, annál is inkább, mert Staffordnak még 2 éves szerződése van. Ha jó lesz, akkor horribilis szerződést kell adjanak neki, ami nem fog beleférni a CAP-be. Ha pedig rossz....hát no....akkor az 3-4 évre visszaveti a frencsit.

Mindenesetre egy tipikus pocket QB-ról beszélünk a régi iskolából és kiváncsi leszek, hogy ezzel McVay mit tud kezdeni, mert Staffordnak ez a rohangálósdi és a sok RPO nem fog bejönni az biztos.
Klemó
Attól függ. Ha a Ramsnél úgy gondolták, hogy minden adott, semmi más nem kell a SB runhoz, csak egy Goffnál jobb QB, akkor részükről ez észszerű döntés volt.

Azokkal pickekkel nem biztos hogy tudtak volna Goffnál jobbat húzni, így meg tutira megvan amit akartak, mert Stafford nyilvánvalóan jobb.

P.Kirby BBC 2026.04.13.
több mint 5 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 6 988
Hát ha csak megnézem Matthew Stafford ellenértékét, amit lent írtam azért önmagában döbbenet. Tudomásul kell venni, hogy egy "potens" QB értéke, vagyis egy olyan emberé aki köré csapatot lehet építeni elképesztő. No és Stafford kapcsán ugye "csak" annyit tudunk, hogy minden bizonnyal el fogja viselni a terhet, de a 11 éves karrierje alatt azért óriási teszt (PO) erre nem volt, vagyis ez is kockázat.

A Detroit kapni fog egy teljes újjáépítési esélyt, amelyben valamikor lesz/lehet egy QB húzás is. De benne lehet, vagy benne van, hogy Goff az új helyén megtalálja magát, mint annak idején Tannehill is.

A Rams pedig win now üzemmódba kapcsolhat. Ez 2 év, annál is inkább, mert Staffordnak még 2 éves szerződése van. Ha jó lesz, akkor horribilis szerződést kell adjanak neki, ami nem fog beleférni a CAP-be. Ha pedig rossz....hát no....akkor az 3-4 évre visszaveti a frencsit.

Mindenesetre egy tipikus pocket QB-ról beszélünk a régi iskolából és kiváncsi leszek, hogy ezzel McVay mit tud kezdeni, mert Staffordnak ez a rohangálósdi és a sok RPO nem fog bejönni az biztos.
több mint 5 éve
Mondjuk az milyen lehet Goff-nak, hogy a cserében, mint ha ott se lenne csereértéken..... 😀

A Rams felment érte első helyre....ahogy a Philly Wentzért 2016-ban. Ez a példa is mutatja mennyire kétesélyes a QB választás még elöl is.

Persze mi ekkor húztuk az elmúlt 10 év egyik "legjobb" választását Burns személyében, de legalább nem mentünk fel érte... 😀
Klemó
Totális lutri lenne, ráadásul a fél frencsájzt oda kellene adni bármilyen normális irányítóért. Ez 1/24-ről nem reális. És akkor ki tudja, hogy milyet fogsz húzni 1/2-n 1/5-n vagy 1/10-en.

| (Bár az nekem ne dumáljon, aki gm játékban LJ-t szerződteti Pittsburgh-be 😀 😀 😀) |
több mint 5 éve
no flacco
több mint 5 éve
Reggio1914 Pittsburgh Steelers 1 453
no flacco
Szerintem eszük ágában sem lesz eltradelni.
több mint 5 éve
no flacco Pittsburgh Steelers 317
több mint 5 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 6 988
Mondjuk az milyen lehet Goff-nak, hogy a cserében, mint ha ott se lenne csereértéken..... 😀

A Rams felment érte első helyre....ahogy a Philly Wentzért 2016-ban. Ez a példa is mutatja mennyire kétesélyes a QB választás még elöl is.

Persze mi ekkor húztuk az elmúlt 10 év egyik "legjobb" választását Burns személyében, de legalább nem mentünk fel érte... 😀
több mint 5 éve
több mint 5 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 320 — NFL bracket champion '26

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
no Baltimore Ravens 8 897
Sztem a Watt-BudD cserere vonatkozott a kerdes.
több mint 5 éve
Jesszus mit találtam.
BB és Bell utolsó évében volt olyan, hogy ilyen sec-el állunk fel:

Klaci79
Ezt a sec felállást Brady biztos lájkolta. 😊

És ahogy nézem, az OLB-k is fordítva álltak fel, mint manapság. Watt a vakoldalon.
Jan
Akartam is kérdezni, hogy ezzel mi volt a gond 😊
Wyatt
Talán 3 éve volt...a 4 faszi közül Mitchell ok, ő csak egy átlagos SS volt. De a többi azóta vajon hány snap-et töltött a pályán?!
A kérdés költői, itt a Steelers topikban mind emlékszünk rájuk, és nem pozitívan,
több mint 5 éve
Gabor81 803
Jesszus mit találtam.
BB és Bell utolsó évében volt olyan, hogy ilyen sec-el állunk fel:

Klaci79
Ezt a sec felállást Brady biztos lájkolta. 😊

És ahogy nézem, az OLB-k is fordítva álltak fel, mint manapság. Watt a vakoldalon.
Jan
Akartam is kérdezni, hogy ezzel mi volt a gond 😊
Wyatt
kb minden. 😀