Pittsburgh Steelers
73 feliratkozó
több mint 5 éve
Ben marad és Canada lesz az új OC!Mindenki alaposan készüljön fel szeptemberre a shiftekből és motion-ökből, jól fog majd jönni ez a tudás 😊
Ez állítólag megnyitja az utat JuJu visszatérése előtt is.
Ebben az esetben én megprobalnam Washingtont eltradelni.
Klaci79
Ja meg a jet sweepek, hát amit az lsu-nál csinált az nem volt semmi
Szerkesztette: r.baggio

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
Azt pletykálják, hogy Ben nem akar visszavonulni :/10-12 M-ért maradhat bizonyítani 😊
Fasza.
tenorx
Szerkesztette: bcsarli, Udvari Főkóstoló
több mint 5 éve
Canadának örülnék, az hogy milyen surlódások lesznek az már más kérdés, de ugye ha elkezd felépíteni egy új (újabb) O-t, akkor az ő szavának kell érvényesülnie. Mindez persze feltételes módban...
Szerkesztette: Reggio1914
több mint 5 éve
Ben marad és Canada lesz az új OC!és nem kérnek fizetést, hurrá!
Ez állítólag megnyitja az utat JuJu visszatérése előtt is.
Ebben az esetben én megprobalnam Washingtont eltradelni.
Klaci79

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 5 éve
Ben marad és Canada lesz az új OC!És JuJu-ra igényt tart Ben
Klaci79
több mint 5 éve
Egyáltalán nem az.Azt pletykálják, hogy Ben nem akar visszavonulni :/Elég nyilvánvaló hogy önként nem fog lelépni.
Fasza.
tenorx
Jan
több mint 5 éve
Nekem az OL coach bármilyen fura most fontosabb, mint az OC. Az azért érezhető, hogy Sarett nem tudta megoldani igazán a problémát idén és ez csak sorakozni fog jövőre, főleg, hogy valószínű új LT-t kell(ene) beépíteni. Tartom, hogy run blocking kapcsán ez az OL nem ligautolsó és szerintem jövőre az kulcskérdés, hogy a futást hogyan rakjuk össze, hiszen ezzel jelentős terhet lehet egy QB válláról levenni. LT pickhez túl lent draftolunk, de egy center picket nagyon el tudnék képzelni. Éppen ezért gondolom, hogy RB pick vagy az első, vagy a második körben lesz. Egy Harris, Dickerson páros nekem tökéletes volna és reális is a pickjeink alapján és Punci mögött szépen tudna tanulni sérülése után szépen nem mélyvízbe dobva.
több mint 5 éve
Én borzasztó csalódott leszek, ha belülről promózunk valakit (nem annyira szokott bejönni), vagy ha hozunk egy 50-70 éves "szakit", aki már sokat látott, majd ő megoldja a problémákat.Egy 5-6 éve még a ligában is ez tűnt a normális útnak, de azóta nézzétek meg mennyire beválnak a fiatalok újításai, McVay, Shannahan, LaFleur, Vrabel, Joe Brady, Artur Smith, stb.
Egy ilyen kalibert kell szereznünk.
több mint 5 éve
Elképzelésem nincs egyelőre, hogy ki lenne igazán jó OC, de szeretném ha nem egy évben gondolkodnánk.Inkább mennyen el ez az év úgy, hogy akár draftolunk egy újoncot, akár esetleg több lehetőséget kap Rudi, BB pedig marad egy hosszabbítással és természetesen előre megbeszélve, hogy neki már a fő feladata az utód nevelése. Szerintem mostanra ez belefér az egójába, de ha véletlen úgy alakulna, hogy bármi esélyünk is lenne egy PO-ra és vele vagyunk legelőrébb, akkor megkapja a lehetőséget.
Nálunk fontos az állandóság, ezért érzem azt, hogy Canada lenne a legjobb megoldás. Ugyanakkor tapasztalatom szerint akkor megy a legjobban az offense-nek, ha a támadófal megfelelő állapotban van és erre nem csak a OL edző kiválasztásánál kell odafigyelni (mindenképp valami rutinos ember jöjjön) de erőforrást ki beletenni, akár egy korai pick-el. Persze azt nem lehet, hogy korán húzunk OT-t mondjuk és mellé korán húzunk QB-t is, tehát valahol el kell válnia ennek. Egy jó OL edző hatalmas segítség lehet, hogy megtaláljuk jövőre a megfelelő OT és C utánpótlást, akár egy korai draft mellett.
több mint 5 éve
Juju épp Fortnite-ozik, és arról dumál, hol milyen lehetőségei lennének. De már maga a cím is érdekes.www.twitch.tv/juju
több mint 5 éve
Haleyt rajtam kívül senki sem sírja vissza? Máig hiszem, hogy hiba volt Lőcs siralmai miatt elküldeni.Vissza nem sírom egyik OC-t sem, de én bírtam őt. Arians-t nem, Fichtner nekem olyan semmilyen volt. Haley-nek volt veleménye és nem félt használni azt. De a Hard Knocks-ban nagyon látszott, hogy tele a f....a mindennel.
Szokol
Ez az OC szerintem mindig "vigyázz mit kívánsz kategória". Ezt nem lehet jól csinálni, max villantani.
több mint 5 éve
Gabor81
803
Es szegeny Fitcher hol fog kikotni ez utan? Ez azert hiba, hogy eloszor tultoltuk valamiert. Amit meg nem csinalt. Utana meg csodalkozunk, hogy nem jo? Es elkuldjuk. Ez a vicc meg nekem.Igen, emlékszem. Csak azt írtam, hogy most hol van éppen.Brownshoz ment OC-nak, és valami végtelen hosszú idő után akkor nyertek újra meccset. Aztán amikor a Hue "a legenda" Jackson repült, ment vele a stábja is, Haleyvel együtt.Na igen, de azért merőben más volt a szakítás, mint most ez a tegnapi, főleg Ariansal.Az nem mindig egyértelmű. Arians meg Haley is így mentek el hogy nem hosszabbítottunk velük, aztán kaptak OC állást szinte rögtön.Szerintem azt már mi beáraztuk a kivágással...The Miami Dolphins are interviewing quarterback coach Matt Canada for their offensive coordinator position, and now it seems the Steelers defensive assistant coach Teryl Austin is getting an opportunity to prove he is capable of another defensive coordinator job with the Tennessee Titans.Az is érdekes, hogy egy 12-4-es mérlegű csapatnál "felszabadul" az OC és nem őt hívják interjúra, hanem a beosztottját.
Canada is megnézi ezek szerint, hogy vevő-e valaki más a munkásságára.
Reggio1914
A piac beárazta Fichtner munkáját.
Jan
Klaci79
Jan
Tényleg megnéztem, Haley a Riverview High School-nál dolgozik...komoly karrier.
Klaci79
Jan
Klaci79
Marmint tudom nem hosszabitunk vele. De most ben nek lesz egy uj qb coach a lehet es oc ja? Erre ha fitch ok lenne, akkor mehetett volna vissza qb coach nak. De lehet nem lehet visszafele buktatni. De azert, hogy nem tartottuk meg ahogy irtatok bearazta. De ez hogy o oc legyen meg megint mas erdeke volt.
Azt sem artana akkor bearazni. Aki miatt lett O Oc. Vagy kicsit helyre tenni. Ha ez ben akkor ot, ha tomlin akkor ot. 😀
több mint 5 éve
Gabor81
803
Haleyt rajtam kívül senki sem sírja vissza? Máig hiszem, hogy hiba volt Lőcs siralmai miatt elküldeni.En, nem a 3 es 20 ra screent. De azt, hogy o volt aki tokos volt es meg kellett hogy valtoztassa Ben jatekat. Ami alapbol ugy indult. Hogy ben hisztizett.
Szokol
Es Haley nek kellett puncsolnia, kicsit hogy egyatalan beszeljen vele. De csak osszehoztak, amit kellett.
Azt hogy lathattuk bent tovabb jatszani. Es nem tortek utana ossze annyira. Es hogy nem a liga legtobbet sackelt iranyitoja lett. Ha ott nincs haley. Es marad arians. Akkor ben mar reg nyugdijas. Es nem sajat dontese miatt.
Persze ez lehet csak en vagyok. 😀 Es Fitchner most osszinten mit hozott ossze haley elkuldese ota? Biztos nem tobbet. Inkabb kevesebbet.
Valamint, ha ben nek a no huddle up tempo tamadas a kedvence. Ebben erzi jol magat. Es volt egy jo def unk. Akkor miert nem jatszottuk ezt tobbet? Foleg olyan meccseken, ahol ataludtuk az egesz felidot es semmi nem ment.
Ott lehetett volna beprobalni tobbszor. Mindegy.
több mint 5 éve
Igen, emlékszem. Csak azt írtam, hogy most hol van éppen.Brownshoz ment OC-nak, és valami végtelen hosszú idő után akkor nyertek újra meccset. Aztán amikor a Hue "a legenda" Jackson repült, ment vele a stábja is, Haleyvel együtt.Na igen, de azért merőben más volt a szakítás, mint most ez a tegnapi, főleg Ariansal.Az nem mindig egyértelmű. Arians meg Haley is így mentek el hogy nem hosszabbítottunk velük, aztán kaptak OC állást szinte rögtön.Szerintem azt már mi beáraztuk a kivágással...The Miami Dolphins are interviewing quarterback coach Matt Canada for their offensive coordinator position, and now it seems the Steelers defensive assistant coach Teryl Austin is getting an opportunity to prove he is capable of another defensive coordinator job with the Tennessee Titans.Az is érdekes, hogy egy 12-4-es mérlegű csapatnál "felszabadul" az OC és nem őt hívják interjúra, hanem a beosztottját.
Reggio1914
Jan
Klaci79
Jan
Klaci79
Jan
több mint 5 éve
Brownshoz ment OC-nak, és valami végtelen hosszú idő után akkor nyertek újra meccset. Aztán amikor a Hue "a legenda" Jackson repült, ment vele a stábja is, Haleyvel együtt.Na igen, de azért merőben más volt a szakítás, mint most ez a tegnapi, főleg Ariansal.Az nem mindig egyértelmű. Arians meg Haley is így mentek el hogy nem hosszabbítottunk velük, aztán kaptak OC állást szinte rögtön.Szerintem azt már mi beáraztuk a kivágással...The Miami Dolphins are interviewing quarterback coach Matt Canada for their offensive coordinator position, and now it seems the Steelers defensive assistant coach Teryl Austin is getting an opportunity to prove he is capable of another defensive coordinator job with the Tennessee Titans.Az is érdekes, hogy egy 12-4-es mérlegű csapatnál "felszabadul" az OC és nem őt hívják interjúra, hanem a beosztottját.
Reggio1914
Jan
Klaci79
Jan
Klaci79
több mint 5 éve
Na igen, de azért merőben más volt a szakítás, mint most ez a tegnapi, főleg Ariansal.Az nem mindig egyértelmű. Arians meg Haley is így mentek el hogy nem hosszabbítottunk velük, aztán kaptak OC állást szinte rögtön.Szerintem azt már mi beáraztuk a kivágással...The Miami Dolphins are interviewing quarterback coach Matt Canada for their offensive coordinator position, and now it seems the Steelers defensive assistant coach Teryl Austin is getting an opportunity to prove he is capable of another defensive coordinator job with the Tennessee Titans.Az is érdekes, hogy egy 12-4-es mérlegű csapatnál "felszabadul" az OC és nem őt hívják interjúra, hanem a beosztottját.
Reggio1914
Jan
Klaci79
Jan
több mint 5 éve
Haleyt rajtam kívül senki sem sírja vissza? Máig hiszem, hogy hiba volt Lőcs siralmai miatt elküldeni.
több mint 5 éve
Az nem mindig egyértelmű. Arians meg Haley is így mentek el hogy nem hosszabbítottunk velük, aztán kaptak OC állást szinte rögtön.Szerintem azt már mi beáraztuk a kivágással...The Miami Dolphins are interviewing quarterback coach Matt Canada for their offensive coordinator position, and now it seems the Steelers defensive assistant coach Teryl Austin is getting an opportunity to prove he is capable of another defensive coordinator job with the Tennessee Titans.Az is érdekes, hogy egy 12-4-es mérlegű csapatnál "felszabadul" az OC és nem őt hívják interjúra, hanem a beosztottját.
Reggio1914
Jan
Klaci79
több mint 5 éve
Szerintem azt már mi beáraztuk a kivágással...The Miami Dolphins are interviewing quarterback coach Matt Canada for their offensive coordinator position, and now it seems the Steelers defensive assistant coach Teryl Austin is getting an opportunity to prove he is capable of another defensive coordinator job with the Tennessee Titans.Az is érdekes, hogy egy 12-4-es mérlegű csapatnál "felszabadul" az OC és nem őt hívják interjúra, hanem a beosztottját.
Reggio1914
Jan
több mint 5 éve
The Miami Dolphins are interviewing quarterback coach Matt Canada for their offensive coordinator position, and now it seems the Steelers defensive assistant coach Teryl Austin is getting an opportunity to prove he is capable of another defensive coordinator job with the Tennessee Titans.Az is érdekes, hogy egy 12-4-es mérlegű csapatnál "felszabadul" az OC és nem őt hívják interjúra, hanem a beosztottját.
Reggio1914
több mint 5 éve
Gabor81
803
Valójában 1 csapat lehet minden évben a nyertes. A többi mind vesztes. A kicsit vesztes vagy nagyon sztem max a draft cetliben nyilvánul meg. Jó PO-ban plusz meccs. Plusz bevétel. Szóval az az igaz nyertes aki minden évben SB-t nyer. Ha így nézzük Tomlin is meg mindenki is vesztes. 😀 De ha úgy nézzük, hogy a meglévő lehetőségből. 16 meccs minimum mit hoz ki akkor egyértelműen nyertes, hiszen 50%-t leghalább elér. Na ilyen edző van nagyon kevés a történelemben. Ehhez azért kell sok minden. Nem elég a szerencse meg a túlélés. Több SB győztes edző van mint olyan aki 50% felett hozott a karrierje során a csapatával (tudom még nincs vége)Azt csak ironikusan irtam. Hogy addig ugysem lesz valtozas, amig 50% megvan neki.
polamalu
Tomlinnal es a csapatnal most fokent egy dolog van ami zavar. Az, hogy PO ban az elmult 10 evben nem sokat tudunk mutatni.
Es volt ez Killer Bz el. Es majdnem minden evben kontender csapattal. Es nem varom el toluk, hogy minden evben nyerjenek sbt. Mert orulok, hogy lathattam 2005 ben, meg 2008 ban. Meg hogy bejutottunk 2010 ben.
De azota a csapat csak papiron volt eselyes. Es nagyon sokszor lejatszanak az ellenfelek minket. Es mi nem tudtunk rugalmasan reagalni erre. Ez az ami zavar.
A szokasos gyenge csapatok elleni botlasok. Az atalszom az elso felidoket, meg a po ban is. Es az, hogy ilyen teljesitmenyt nyujtottak a po ban fokent iden. De elotte levo 6 meccsbol 5 on is. Na ez az, ami miatt nem tudtam realisan elhinni, ha be is jutnank, egy komolyabb csapat ellen megujjulnank. Avagy le tudnank jatszani valakiket a palyarol. Es dominalni.
A browns 50 eve nem nyert idegenben Pot, de nalunk ahogy ezt megtette, az kulon kb tokonszurom magam vicc kategoria volt.
Szoval amit most probalnak, megujulni eddzok stb teren. Ezt nagyon meg tudom erteni es egyet ertek vele. Mert egy eddzo nelkulni, nem eddzett, beteges csapat semmi mast nem csinal. Csak jatszott a palyan. Es kb felmosta velunk a padlot. Mig mi kb poennak veve siman 5 csapatnak adtuk oda az elso felidot es csak azt mondtuk utana. Hogy megtanultuk mit kell tenni. En hibam volt. Kovetkezo meccsre mas lesz. Stb. De nem tudtunk megujulni.
Emlekszunk meg a big ben elso sb jere? Ott whiz milyet valtoztatott mar az Offensen csak a po ra? Vagy emlekszunk meg, regi idokben a felideji elemzeseknel lathato volt, hogy varialtunk, mast probaltunk ki. De legalabb probaltuk.
Ez az a plussz. Ami ebbo a gardabol, eddzoi gardabol ugy tunik szubjektiv velemenyem alapjan, hogy hianyzik. Mert nemhogy felido utan, de 5 meccs utan sem tudtunk ujat hozni. Es ezt volt rossz nezni. Mert tudjuk, hogy ezt a browns azert meg kellett volna vernunk. Es ez benne volt a keretben. De ha kikapunk azt mondom ok.
De ha igy kapsz ki, arra mar nem tudom azt mondani hogy ok. Ha egyszer fordul elo, akkor igen. Ha 5 meccsen at ugyanaz a hiba (mint saci kiesese utan 1.5 evig kb szivtunk a def el). Es ezek pl egy jo eddzoi garda eseteben nem elmondhatoak.
(utoirat: tudom en becsipodsem, de ugyanez volt kb amikor lb hiany es nem hozunk egy jo lbt saci utan. Ott is lb hiany volt. Jott edmunds. Igen megerte legalabb ot elso korben hozni. Meg ertem, hogy masik lb nem biztos hogy meger elso kort.
De edmuds igen. Aztan a tobbi ilyen gyenge cb, JJ stb megerte? Nem. De legalabb megprobaltuk. Akkor es ezt ertekeltem. De saci utan nezhettem bostic es wince esetet coverban mint a browns ellen iden egy evig. Es a defet szenvedni egy vedo kiesese miatt 1.5 evig kb.)
Szerkesztette: Gabor81
több mint 5 éve
Nem. Lehet felreerthetoen irtam. Az hogy nincs negativ szezonja az jo a szurkolok egy reszenek mert jobb mintha lenne. De ez a statisztika Tomlin megiteleset jobban emeli, mint a csapatet. Ennyit szerettem volna kihozni. Ha tavaly 7-9 lett volna az is tiszteseges eredmeny lett volna mindenkinek, csak jobban hangzik a nincs negativ szezon. Es a legjobban Tomlin-nak.Te együtt szoktál sörözni Tomlinnal? Csak hogy Ő mondta, hoyg neki csak a 8-8 nál ne legeyn rosszabb a fontos?Valójában 1 csapat lehet minden évben a nyertes. A többi mind vesztes. A kicsit vesztes vagy nagyon sztem max a draft cetliben nyilvánul meg. Jó PO-ban plusz meccs. Plusz bevétel. Szóval az az igaz nyertes aki minden évben SB-t nyer. Ha így nézzük Tomlin is meg mindenki is vesztes. 😀 De ha úgy nézzük, hogy a meglévő lehetőségből. 16 meccs minimum mit hoz ki akkor egyértelműen nyertes, hiszen 50%-t leghalább elér. Na ilyen edző van nagyon kevés a történelemben. Ehhez azért kell sok minden. Nem elég a szerencse meg a túlélés. Több SB győztes edző van mint olyan aki 50% felett hozott a karrierje során a csapatával (tudom még nincs vége)A penz es a sport 2 kulon ut. Sportertek Tomlin feladata. A gyoztes kultura borzasztoan fontos mindenkinek, de az nem feltetlenul jelentkezik mindig gyozelmekben. Ha az en almaim szerint elkezdtek volna raszanni a tavalyi evet a futasra es zonazasra a D-ben, de ne adj Isten 7-9 lett volna akkor sem tunt volna el a W kultura. Es semmi esetre sem jelenik meg jo eredmenyekben az elmult 10 evben egy jo eredmeny volt a PO-ban. A nem negativ szezonos palyafutas Tomlin-nak fontos a legjobban, de nem ez hatarozza meg a csapatot es foleg nem a kulturajat. A nem adjatok fel es a leheto legnagyobb ellenallas kifejtese fontosabb eleme mint az adott merleg.
polamalu
Szerintem sok csapat lehet nyertes. Aki a jol es ertelmesen meghatarozott celjat eleri mind csapatepitesben-jatekban-eredmenyben az gyozott.
Akar a Vasas is lehet koztuk ha a North megnyerese volt a cel. De trukkos mert a kerettol tobbet az edzoktol kevesebbett vartam. De latszik hogy a title of the North nem er semmit ha 2 csapat is tovabb ment egy kort raadasul rajtatok keresztul az egyik ( sok sebbol verezve ), akiket dominaltatok az alapszakaszban.
Ki irna ala hogy az elkovetkezo 10 ev ennyire sikeres legyen mint az elmult 10, de ne legyen rosszabb soha 8-8-nal? En meg ugy sem hogy most nem indul neki a csapat egy legitime FR QB-val.
no
polamalu
Amugy senki nem vitatja hogy ez nagy eredmeny, nalam a masik veglet gyenge amikor jo csapattal nem er el jo eredmenyt es nem az mikor gyengebbel kell kuzdeni. A Tuz az akaras a sziv az megvan mindig de a jo eredmenyekhez ez nem eleg magaban meg a tehetseges jatekosok.