Pittsburgh Steelers

73 feliratkozó

több mint 5 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 564 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Akkor jöhet Haley 🙃

Aki nem Ben-ben gondolkodik, az h képzeli el a jövőt?
több mint 5 éve
Razi Pittsburgh Steelers Minnesota Golden Gophers 756
Nem azért mondom, csak rápillantottam Canada wikipédia oldalára, ahol ezt találtam

Matt Canada
Pittsburgh Steelers
Position: Offensive Coordinator
Klaci79
Ha ez így van/lesz, akkor BB sem biztos, hogy folytatja.
Reggio1914
Csak így fogja folytatni mert házon belüli jön nem komplett külsős.
Razi
Sok mindent nem szeret Canada rendszerében.
Jan
Szerintem ez meg rég nem a szerelemről szól. Nyerni akar utóljára az ő elképzelése mentén nem ment. Most vagy így fog menni vagy sehogy már nincsen abban a helyzetben, hogy diktáljon szerintem.
több mint 5 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 534 — Steelers fan
Nem azért mondom, csak rápillantottam Canada wikipédia oldalára, ahol ezt találtam

Matt Canada
Pittsburgh Steelers
Klaci79
Reggio1914
Razi
Sok mindent nem szeret Canada rendszerében.
több mint 5 éve

Matt Canada
Pittsburgh Steelers
Klaci79
Reggio1914
több mint 5 éve
Reggio1914 Pittsburgh Steelers 1 450

Matt Canada
Pittsburgh Steelers
Klaci79
több mint 5 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 880

Matt Canada
Pittsburgh Steelers
több mint 5 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 534 — Steelers fan
Kirúgtuk Shaun Sarrett OL edzőt is, jó döntés és Tom Bradley DB edzőt is, ez nekem kicsit fejvakarós, azért ez a DB rész nem működött rosszul.
Klaci79
OC és OL edző egyértelmű, és örülök hogy megtörtént. Nem azért mert két ember elvesztette a munkáját, hanem mert ez egyfajta visszaigazolás, hogy amit mindenki látott a képernyőn keresztül, azt a FO is ugyanúgy látta, és meglépték amit kellett.

Lehet hogy akik a helyükre jönnek, azok sem csinálnak csodát, de ez nem maradhatott így.
több mint 5 éve
Kirúgtuk Shaun Sarrett OL edzőt is, jó döntés és Tom Bradley DB edzőt is, ez nekem kicsit fejvakarós, azért ez a DB rész nem működött rosszul.
Klaci79
En itt nem tudom mi lesz, de remelem joe haydent megtartjuk. Mert lattuk mi tortenhet nelkule ev kozben. Es o nekem egy normalis cb. Es a mi cb draftjaink es vagy safety draftjaink eleg gazak. Es o a mostani era ike taylora siman.

De szerintem annal is sokkal jobb. Es hiba lenne ot elengedni. Mert masban nem latom a kezdo potencialt, vagy azt a teljesitmenyt amit o meg hoz. Ez most kicsit off volt. De olvastam az fa irasod. Es abban azt hiszem tul draga lett volna megtartani. Arra reagaltam.

A mostani sec vegre normalis. Es ebben az eraban pass happy nem eleg mar a csak dominans dl line. Ahhoz hogy mehessenek blitzek stb kellenek a stabil "hatvedek". 😀
Gabor81
Láttad Haden fizetését? 14 milliót keres ha megtartjuk. Ha maradni akar és hosszabbítunk vele, akkor talán, de a cut esélyesebb.
több mint 5 éve
Gabor81 803
Klaci79
En itt nem tudom mi lesz, de remelem joe haydent megtartjuk. Mert lattuk mi tortenhet nelkule ev kozben. Es o nekem egy normalis cb. Es a mi cb draftjaink es vagy safety draftjaink eleg gazak. Es o a mostani era ike taylora siman.

De szerintem annal is sokkal jobb. Es hiba lenne ot elengedni. Mert masban nem latom a kezdo potencialt, vagy azt a teljesitmenyt amit o meg hoz. Ez most kicsit off volt. De olvastam az fa irasod. Es abban azt hiszem tul draga lett volna megtartani. Arra reagaltam.

A mostani sec vegre normalis. Es ebben az eraban pass happy nem eleg mar a csak dominans dl line. Ahhoz hogy mehessenek blitzek stb kellenek a stabil "hatvedek". 😀
több mint 5 éve
Gabor81 803
Fitchner egy QB coach......Ben emelte fel OC-nak......szerintem ez jelzés is Bennek ez és mindenképp jó jelnek veszem ezt. (MT felől)

Butlerrel tárgyalunk, de csak rövid távúban gondolkodunk...szóval lehet lesz váltás itt is....
Klemó
Igen, ezert azert sajnalom is Fitch et. Mert ok hogy ben emelte fel. De ez kb karrier tores is lehet. Vagy ha meg jo qb coach lenne, ami nemsokara kelleni fog, vissza is lehetett volna leptetni. Bar nem orultem volna itt neki. Csak ha valaki valamiben felsult mint oc. De kivalo qb eddzo lenne. Amire szuksegunk lesz nemsokara. Akkor azt nem engedik el. Igy most o oc nak felsult. Es viszlat. Lehet jobban jart volna, ha marad csak qb coach korabban.

De igy nekunk valtoztatni kellett. Es hala istennek. Bar nem igazan emlekszem, ken wisenhunt on kivul, mikor voltunk megelegedve az OC vel. 😀

arians. run run passz. Haley rendszere nekem tetszett, mert ben vegre passzolt es nem torte ossze magat. De a hivasok ott is megkerdojelezhetoek voltak sokszor. Aztan most Fitch szerintem gyengebb volt mint haley, de mint arians is talan. Mert arians fala kezdetben eleg gaz volt, mig haley meg mar jobb alapanyaggal gazdalkodott.

De legalabb megtanitotta bent gyorsan megszabadulni a labdatol. Es leszoktatta a hoskodesrol. Ahol csak osszetortek korabban. Es annyi serules utan, mar nem engedhettek meg ugyanezt.
több mint 5 éve
több mint 5 éve
Gabor81 803
Én több változásra is számítok ez még így kevés.
Razi
A def nel is kellene frissites. Valami seged eddzo, vagy barki Butler melle. Mert ok, hogy megerdemelte a posztot. Jo statok is lettek. De amikor kellene, PO ban azert a vedelmunket is szetszedtek. Ok most a browns a durvabb, de korabban pl new england egy jatekkal szivatott minket, ha jol emlkeszem majdnem egesz meccsen. Es ott sem tudtunk reagalni.

Kellene valami poszt, vagy segitseg ezek az eddzok melle. Aki tudna menedzselni meccset. Vagy valtoztatni meccs kozben. Mind offense, mind defense oldalon. Mert az a legnagyobb problema. Hogy tomlin sem tud. OC es Dc sem.

De akkor meg mit varunk, ki az aki lereagalna, vagy legalabb tudna valamit reagalni, valtoztatni meccs kozben. Mert abban gyatrak vagyunk. Bar a browns ra felkeszulest is gyatranak lehet mondani.

De mindegy. Ez a hetrol hetre jobbnak kell lennunk. Jobban kell jatszanunk szoveg nem ok. Amikor teljes felidoket dominal a masik csapat, mi meg csak asszistaltunk hozza. Es onnan akartunk nyerni.
több mint 5 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 6 862
Fitchner egy QB coach......Ben emelte fel OC-nak......szerintem ez jelzés is Bennek ez és mindenképp jó jelnek veszem ezt. (MT felől)

Butlerrel tárgyalunk, de csak rövid távúban gondolkodunk...szóval lehet lesz váltás itt is....
több mint 5 éve
Gabor81 803
Fichtner OUT
Beki
Tényleg:

We have announced that offensive coordinator Randy Fichtner, offensive line coach Shaun Sarrett, and defensive backs coach Tom Bradley will not have their contracts renewed.

Fácsebukk

Bradley-t eltaláltam 😊
Spy
"Szegeny" Fitch. Lesz, valaki aki ot elviszi OC nek? Nem biztos, hogy jott tett neki ez a Big ben baratsag. De azert kivancsi leszek mi lesz vele. Mert nalunk nem volt kb OC. Vagy legalabb is "Bent tamogato OC" volt. De annak nagyon gaz.

Szerkesztette: Gabor81
több mint 5 éve
Gabor81 803
Semmi értelmét nem látom, hogy Ben maradjon a következő szezonra is. A mostan is szenvedés volt a végére és az eleje sem volt egy diadalmenet neki. Ha nem megy magától akkor nekünk kell elküldeni. Piszok mázlink volt a szezon elejével, hogy gyenge csapatok és csereirányítók hadával néztünk szembe, amit a védelmünk megevett rendszeresen reggelire. A szezon végére jött a valóság. A következő szezonra még gatyább lesz Ben. Mondjuk az is gáz hogy ha nem látja be, hogy kár ezt neki erőltetni.
pfefe8
A legnagyobbak sem szivesen adjak fel, vagy at a stafeta botot. Favre, Manning esetet ha megnezzuk nem olyan regrol pl. Amibol Favre gyengebben jott ki. Es kb mint Ben ev vegere fogyott el az uj csapataval. Bar Manning meg az ellenkezoje. Aki megerdemeltem meg sbt is nyert coltsbol elkuldese utan.

De nehez lehet 44 millarol es arrol lemondani. Amit gyerek kora ota csinal. Es ha szereti is, mar pedig mivel nem egy kutyauto jatekos lett ben, igy miert ne szeretne. Akkor meg nehezebb azt mondani ennyi.

Ez orok dilemma volt. Meddig legyen pl Arod, Favre mogott backup. Stb...Vagy mikor kell megvalni egy igazi jelkep qb tol.

Szerkesztette: Gabor81
több mint 5 éve
Én több változásra is számítok ez még így kevés.
több mint 5 éve
Spy Pittsburgh Steelers 2 346
Fichtner OUT
Beki
Tényleg:

We have announced that offensive coordinator Randy Fichtner, offensive line coach Shaun Sarrett, and defensive backs coach Tom Bradley will not have their contracts renewed.

Fácsebukk

Bradley-t eltaláltam 😊
Spy
Gondolom, ez azt is jelenti, hogy a többi marad. Szóval Tomlin marad a Def Coord.

eremy Fowler
@JFowlerESPN
·
5 min
#Steelers are discussing a new contract with defensive coordinator Keith Butler, who at 64, plans to go year-to-year, per source. Some details would still have to be worked out this week but signs point to Butler's return.

Szerkesztette: Spy
több mint 5 éve
Itt szerintem, vagy MT változtat, vagy Rooney....így MT változtatott, mint anno Arians kapcsán....most azt mondom hála az égnek.
több mint 5 éve
Fichtner OUT
Beki
? Ez egy hír ?
több mint 5 éve
Spy Pittsburgh Steelers 2 346
Fichtner OUT
Beki
Tényleg:

Fácsebukk

Bradley-t eltaláltam 😊

Szerkesztette: Spy
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Fichtner OUT
több mint 5 éve
Ami a draftunkat illeti...én csalódott lennék, ha most nagyon beruháznánk egy IOL-be.
Lenne olyan OT, aki ok, bár nem biztos, hogy nekünk. Most éppen Dotson tökéletes LG, 2-3-4 körökben tudunk minimum hasonlót húzni, itt inkább majd az LT-vel lesz probléma, akiből ha biztosan jót akarunk, érdemes első körben beszállni a harcba.
Egy Rashawn Slater pl első körben nagyon tetszene, de Alex Leatherwood-tól sem sírnék.
2. körben pedig Landon Dickerson lenne a tökéletes pick, vele a C poszt ki is lenne pipálva közel egy évtizedre. Sima első körös lenne a pali, ha tavaly nem szakad szét az ACL neki.
több mint 5 éve
Én szívesen fogadok valakivel, hogy jövőre jön Séfbácsi első negatív szezonja 😀
tenorx
adom...😊
több mint 5 éve
pfefe8 Pittsburgh Steelers 1 283
Semmi értelmét nem látom, hogy Ben maradjon a következő szezonra is. A mostan is szenvedés volt a végére és az eleje sem volt egy diadalmenet neki. Ha nem megy magától akkor nekünk kell elküldeni. Piszok mázlink volt a szezon elejével, hogy gyenge csapatok és csereirányítók hadával néztünk szembe, amit a védelmünk megevett rendszeresen reggelire. A szezon végére jött a valóság. A következő szezonra még gatyább lesz Ben. Mondjuk az is gáz hogy ha nem látja be, hogy kár ezt neki erőltetni.

Steelers fan
több mint 5 éve
tenorx 14 099 — fő libsi
Én szívesen fogadok valakivel, hogy jövőre jön Séfbácsi első negatív szezonja 😀